Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A következő lépés

Szentes Lázár együttese vasárnap 17 órakor a Dorog együttesét fogadja a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában, az ETO Stadionban. A cél nem is lehet más, mint az újabb 3 pont megszerzése.

A következő lépés

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC 

Az új vezetőedző érkezésével új időszámítás kezdődött az ETO FC Győrnél. A múlt hétvégi, Nyíregyháza ellen aratott győzelem és a 3 pont óriási lendületet adott a csapatnak, vasárnap 17 órakor a Dorog ellen sem érnék be kevesebbel. A játékosok szeretnének igazi közönségszórakoztató mérkőzésen győzedelmeskedni, a heti felkészülés is ennek tükrében zajlott. A WKW ETO FC Győr jelenleg 4 győzelemmel, 5 vereséggel és 2 döntetlennel, 14 pontot gyűjtve a tabella 11. helyén áll, bízva abban, hogy a forduló végeztével tovább javul a csapat helyezése. Nyíregyházán sérülés miatt kellett lecserélni Vadász Viktort, Zamostny Balázst és Magasföldi Józsefet is. Zamostny a héten már teljes értékű edzésmunkát végzett, a hétvégén pályára léphet, ahogy Magasföldi is. Vadász játéka még kérdéses, Pongrácz, Erdélyi és Nagy Tamás azonban sérülés miatt pihenőre kényszerülnek. Vajda Patrik korábbi fejsérülése miatt továbbra sem tud a csapat rendelkezésére állni.  

Ellenfelünk, a Dorogi FC a tabella 14. helyéről várja a hétvégi összecsapást 12 ponttal a zsebben. Az ő mérlegük 3 győzelem, 5 vereség és 3 döntetlen. Legutóbb megyebeli riválisunkkal, a Credobus Mosonmagyaróvárral játszottak 0-0-ás döntetlent, előtte pedig a Soproni VSE otthonában győzedelmeskedtek 1-2-re. Vendégeink várhatóan mindent el fognak követni, hogy pontot vihessenek haza az ETO Stadionból, de ehhez a hazaiaknak is lesz egy-két szava. Izgalmas mérkőzésre számíthat mindenki, aki vasárnap kilátogat a WKW ETO FC Győr – Dorogi FC mérkőzésre, a csapat mint mindig, most is nagyon számít a szurkolók buzdítására.

Szentes Lázár: „A hétvégén a Dorog ellen az első közös hazai mérkőzésünkön feltétlenül győzni szeretnénk. A győzelem és a 3 pont megszerzése mellett mindenképpen jó lenne hosszabb ideig élvezhető támadójátékot nyújtani, és megfelelni a remélhetőleg nagy, vagy nagyobb számú szurkolói igényeknek.”

Csak az ETO! Hajrá Győr! 

Jegyinformációk:

Jegyek kaphatók nyitvatartási időben az ETO Shopban, illetve online az MLSZ Jegyportálon.

Hazai: 1000 Ft / 1200 Ft

Vendég: 1000 Ft

Kapunyitás a mérkőzés előtt 90 perccel. A belépéshez fényképes, személyazonosításra alkalmas okmány szükséges.  

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

További híreink

Törökországi edzőtáborral bővült a felkészülés
Jó hangulatban, ambiciózusan várjuk a tavaszi szezont
Elkezdődött a felkészülés

Elkezdődött a felkészülés

A mai napon orvosi terheléses vizsgálatokkal elkezdődött az ETO FC Győr felkészülése a tavaszi szezonra. Tétmérkőzést először február 21-én, a Magyar Kupában, a Balmazújváros ellen hazai pályán játszik a csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink