Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A következő lépés

Szentes Lázár együttese vasárnap 17 órakor a Dorog együttesét fogadja a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában, az ETO Stadionban. A cél nem is lehet más, mint az újabb 3 pont megszerzése.

A következő lépés

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC 

Az új vezetőedző érkezésével új időszámítás kezdődött az ETO FC Győrnél. A múlt hétvégi, Nyíregyháza ellen aratott győzelem és a 3 pont óriási lendületet adott a csapatnak, vasárnap 17 órakor a Dorog ellen sem érnék be kevesebbel. A játékosok szeretnének igazi közönségszórakoztató mérkőzésen győzedelmeskedni, a heti felkészülés is ennek tükrében zajlott. A WKW ETO FC Győr jelenleg 4 győzelemmel, 5 vereséggel és 2 döntetlennel, 14 pontot gyűjtve a tabella 11. helyén áll, bízva abban, hogy a forduló végeztével tovább javul a csapat helyezése. Nyíregyházán sérülés miatt kellett lecserélni Vadász Viktort, Zamostny Balázst és Magasföldi Józsefet is. Zamostny a héten már teljes értékű edzésmunkát végzett, a hétvégén pályára léphet, ahogy Magasföldi is. Vadász játéka még kérdéses, Pongrácz, Erdélyi és Nagy Tamás azonban sérülés miatt pihenőre kényszerülnek. Vajda Patrik korábbi fejsérülése miatt továbbra sem tud a csapat rendelkezésére állni.  

Ellenfelünk, a Dorogi FC a tabella 14. helyéről várja a hétvégi összecsapást 12 ponttal a zsebben. Az ő mérlegük 3 győzelem, 5 vereség és 3 döntetlen. Legutóbb megyebeli riválisunkkal, a Credobus Mosonmagyaróvárral játszottak 0-0-ás döntetlent, előtte pedig a Soproni VSE otthonában győzedelmeskedtek 1-2-re. Vendégeink várhatóan mindent el fognak követni, hogy pontot vihessenek haza az ETO Stadionból, de ehhez a hazaiaknak is lesz egy-két szava. Izgalmas mérkőzésre számíthat mindenki, aki vasárnap kilátogat a WKW ETO FC Győr – Dorogi FC mérkőzésre, a csapat mint mindig, most is nagyon számít a szurkolók buzdítására.

Szentes Lázár: „A hétvégén a Dorog ellen az első közös hazai mérkőzésünkön feltétlenül győzni szeretnénk. A győzelem és a 3 pont megszerzése mellett mindenképpen jó lenne hosszabb ideig élvezhető támadójátékot nyújtani, és megfelelni a remélhetőleg nagy, vagy nagyobb számú szurkolói igényeknek.”

Csak az ETO! Hajrá Győr! 

Jegyinformációk:

Jegyek kaphatók nyitvatartási időben az ETO Shopban, illetve online az MLSZ Jegyportálon.

Hazai: 1000 Ft / 1200 Ft

Vendég: 1000 Ft

Kapunyitás a mérkőzés előtt 90 perccel. A belépéshez fényképes, személyazonosításra alkalmas okmány szükséges.  

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójának menetrendje:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

További híreink

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

Koszó Balázst az éjjel megműtötték

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, csapatunk frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Három gólos győzelem vezéráldozattal

Két hazai vereséget követően sikerült javítanunk hazai pályán a Cegléd ellen. A 3 gólos győzelmet az teszi egyedül keserédessé, hogy csapatunk nemrég igazolt játékosa, a védelem új bástyája, Koszó Balázs megsérült.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink