Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Bőny ellen javítanának

A Rába ETO futsalosai a BL szereplésük főpróbáján, péntek este 18:30-kor nyerni szeretnének a Bőny-Szavill Consulting ellen. A mérkőzésen az ETO a vendég, a belépő 500 Ft mindenkinek.

A Bőny ellen javítanának

Az első forduló meglepetését az ETO szolgáltatta, a Haladás otthonában nem sikerült megszerezniük a 3 pontot úgy, hogy kétszer is megvolt az előnyük a jó kezdéshez. A Hali a hajrában megfordította a mérkőzést (3-2), a győriek már az utolsó percekben nem tudtak válaszolni.

A vendéglátó hazai csapat a Bőny-Szavill is hatalmas mérkőzést produkált a Fradi ellen hazai pályán, ők is elhozhatták volna a bajnoki pontokat, de végül szoros vereség lett a vége, mivel a két gólos bőnyi előnyt a Ferencváros megfordította (2-3).

Mivel mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, nagy iramra és jó futsalra van kilátás a győri Magvassy Sportcsarnokban ma este. Az ETO az esélyes a győzelemre, de az esélytelenség nyugalmával a Bőny is kemény perceket okozhat a Címvédőnek.

Kapcsolódó videó


További híreink

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink