Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Bőny ellen javítanának

A Rába ETO futsalosai a BL szereplésük főpróbáján, péntek este 18:30-kor nyerni szeretnének a Bőny-Szavill Consulting ellen. A mérkőzésen az ETO a vendég, a belépő 500 Ft mindenkinek.

A Bőny ellen javítanának

Az első forduló meglepetését az ETO szolgáltatta, a Haladás otthonában nem sikerült megszerezniük a 3 pontot úgy, hogy kétszer is megvolt az előnyük a jó kezdéshez. A Hali a hajrában megfordította a mérkőzést (3-2), a győriek már az utolsó percekben nem tudtak válaszolni.

A vendéglátó hazai csapat a Bőny-Szavill is hatalmas mérkőzést produkált a Fradi ellen hazai pályán, ők is elhozhatták volna a bajnoki pontokat, de végül szoros vereség lett a vége, mivel a két gólos bőnyi előnyt a Ferencváros megfordította (2-3).

Mivel mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, nagy iramra és jó futsalra van kilátás a győri Magvassy Sportcsarnokban ma este. Az ETO az esélyes a győzelemre, de az esélytelenség nyugalmával a Bőny is kemény perceket okozhat a Címvédőnek.

Kapcsolódó videó


További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink