Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Bőny ellen javítanának

A Rába ETO futsalosai a BL szereplésük főpróbáján, péntek este 18:30-kor nyerni szeretnének a Bőny-Szavill Consulting ellen. A mérkőzésen az ETO a vendég, a belépő 500 Ft mindenkinek.

A Bőny ellen javítanának

Az első forduló meglepetését az ETO szolgáltatta, a Haladás otthonában nem sikerült megszerezniük a 3 pontot úgy, hogy kétszer is megvolt az előnyük a jó kezdéshez. A Hali a hajrában megfordította a mérkőzést (3-2), a győriek már az utolsó percekben nem tudtak válaszolni.

A vendéglátó hazai csapat a Bőny-Szavill is hatalmas mérkőzést produkált a Fradi ellen hazai pályán, ők is elhozhatták volna a bajnoki pontokat, de végül szoros vereség lett a vége, mivel a két gólos bőnyi előnyt a Ferencváros megfordította (2-3).

Mivel mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, nagy iramra és jó futsalra van kilátás a győri Magvassy Sportcsarnokban ma este. Az ETO az esélyes a győzelemre, de az esélytelenség nyugalmával a Bőny is kemény perceket okozhat a Címvédőnek.

Kapcsolódó videó


További híreink

Szép ETO győzelem, Alex ötször villant a Dunaferr ellen!
Futsal: Nyírgyulaj-ETO összecsapás ma este
Az ETO a világ elit klubjai között

Az ETO a világ elit klubjai között

A futsalplanet.com a Rába ETO-t is jelöltette a világ legjobb futsal klubja kategóriában az UMBRO Futsal Awards 2017 díjazottjainak versenyében. A jelöltek közül a futsalvilág szaktekintélyei által leadott szavazatok alapján legtöbb pontot kapott csapat nyeri az idei Futsal Awards díjat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink