Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nagyon bíztató

Szentes Lázárt, az ETO vezetőedzőjét kérdeztük az elmúlt néhány nap tapasztalatairól.

Nagyon bíztató

Visszatekintve a két nappal ezelőtti mérkőzésre, hogyan értékeli a csapat teljesítményét? 

A csapat nagyon jól kezdte a mérkőzést, nagyon bíztató volt, hogy az osztály egyik legerősebb csapatánál olyan támadásokat vezettünk, amikből gólhelyzetek születtek. Nagyon bíztató volt, hogy a csapat önbizalmat mutatott, a labdatartásunk is megfelelő volt. 20-25 perc után a Nyíregyháza felébredt, és nagyobb nyomást tudott ránk gyakorolni, de ez természetes. A végkimenet szempontjából mindenképpen pozitív volt, hogy a félidő végén meg tudtuk szerezni a vezető gólt, ami végül a győztes gól is lett. A második félidőben a csapat már óvatosabban játszott, nyilván nem edzői kérésre, de lehetett látni, hogy a fiúk érezték, hogy nyerhető a meccs. Akkor is volt lehetőségünk gólszerzésre Beliczky révén, de már nem vállaltunk fel akkora rizikót, viszont a végeredmény szempontjából jó döntést hoztak a játékosok a pályán. 

A Nyíregyháza elleni meccs alapján mi az, amin javítani kellene még?

Mindenképpen fontos lenne, hogy a dominanciánk, az önbizalmunk, a labdabirtoklásunk és az ebből kialakítható helyzetek száma nőjön, a játékunk még biztosabb legyen, kevésbé legyenek jelen hullámzások a két félidőben, tehát stabilizálni kell a csapat játékát. 

Milyen volt ismét az ETO színeiben, vezetőedzőként meccselni?

Felemelő érzés, hogy annak a klubnak lehetek a vezetőedzője, ahol a labdarúgó pályafutásom legnagyobb sikereit értem el. Ez mindenképpen nagyon-nagyon jó érzés.

Mik az eslő benyomások a csapatról és a stábról?

Jelenleg még ismerkedünk egymással, minden területen szükséges, hogy még alaposabban megismerjem mind a stábtagokat, mind a játékosokat. Ezt a célt szolgálta a négyszemközti beszélgetések sora, amit pénteken a mérkőzés előtt megtettem. Ezt ugyanúgy meg fogom tenni a jövőben is, a személyes ismerkedésen túl, az InStat elemzések, egyéni elemzések kapcsán is nagyon sok négyszemközti beszélgetésem lesz. Az egyéni képzés gyakorlatokat, edzéseket úgy szerveztük, hogy a csapatrészekben (védő, középpályás, csatár) szereplő játékosoknak az edzését külön vesszük, de nyilván lesznek kollektív edzések is, amiken az egész keret részt vesz. A részletekben történő elmélyülést úgy oldjuk meg, hogy az egyén-csapatrész-csapat működjön. A stábtagokkal való munkakapcsolatom idővel, ahogy egyre több edzést lefolytatunk, kialakul.  

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink