Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap a Szolnokot fogadjuk

A WKW ETO FC Győr együttese a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában hazai pályán a Szolnoki MÁV FC-t fogadja. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Vasárnap a Szolnokot fogadjuk

A WKW ETO FC Győr jelenleg a tabella 14. helyén áll 7 ponttal. A győriek az elmúlt hetek mérkőzésein hazai pályán és idegenben egyaránt sikertelenül szerepeltek, azonban minden rossz széria véget ér egyszer. Az ETO most hazai pályán, kemény munkával készül véget vetni ennek, ehhez pedig a szurkolók segítségére, buzdítására nagyobb szükségük van, mint valaha. A csapat múlt héten, Budapesten a Vác együttesétől kikapott 2-0-ra, előtte hazai pályán a békéscsabaiak törtek borsot az ETO orra alá. Most itt az alkalom, hogy megmutassák, az ETO-val számolni kell, a srácok mindent meg fognak tenni a győzelemért.

A Szolnoki MÁV FC a tabella 6. helyéről, 11 ponttal várja a hétvégi találkozót. Ami az ETO-nak nem sikerült az elmúlt hetekben, az sikerült a szolnokiaknak. Legutóbbi mérkőzésükön hazai pályán 1-0-ra legyőzték a Credobus Mosonmagyaróvár gárdáját, előtte héten pedig a Soproni VSE otthonában arattak fölényes, 4-0-ás győzelmet. Vasárnap annak reményében érkeznek, Győrbe, hogy sikerül a legutóbbi két meccsen mutatott jó formát megőrizni és tovább vinni.

Reméljük, minél többen kilátogatnak majd a vasárnapi találkozóra és minél többen, minél hangosabban fogják buzdítani a csapatot. Együtt sikerülhet!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

Jegyinformációk:

A mérkőzésre már kaphatóak az online elővételes jegyek az MLSZ jegyportálon: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57001901/WKW-ETO-FC-Gyor---SZOLNOKI-MAV-FC

Az ETO Shopban nyitvatartási időben továbbra is van lehetőség a mérkőzés előtt jegyet vásárolni.

Hazai jegyek: 1000 Ft, 1200 Ft

Vendégjegy: 1000 Ft

Kapunyitás a mérkőzés előtt 90 perccel.

A belépéshez fényképes, személyazonosításra alkalmas okmány szükséges.

Fontos információk bérleteseknek:

Megkezdődött az ETO szezonbérletek vonalkóddal való ellátása. Azokra a bérletekre, amelyek még nem rendelkeznek a forgókapu működtetésére alkalmas vonalkóddal, a beléptetés előtt kerül rá a vonalkód.

Emiatt a megszokotthoz képest kicsivel hosszabb beléptetési idővel kell számolni, ezért arra szeretnénk megkérni minden bérletes szurkolónkat, hogy érkezzenek időben a Stadionhoz.

A MERKANTIL BANK LIGA NB II BAJNOKSÁG 8. FORDULÓJÁNAK MENETRENDJE:

 

A MERKANTIL BANK LIGA NB II JELENLEGI ÁLLÁSA:

További híreink

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Nagy Ádám, az ETO FC Győr csapatkapitánya, védelmünk egyik bástyája kénytelen felhagyni professzionális sportpályafutásával. A Soproni VSE ellen lépett utoljára pályára, ahol gólt is szerzett.

Megszakadt a sorozat

Megszakadt a sorozat

1-2-es vereséget szenvedett hazai pályán az ETO a Mosonmagyaróvártól, ezzel megszakadt a csapat 7 hete tartó sikerszériája.

Újabb megyei rangadó következik

Újabb megyei rangadó következik

A múlt heti, Soproni VSE ellen aratott győzelem után ismét megyei rangadó vár az ETO-ra, ezúttal a Credobus Mosonmagyaróvár ellen, vasárnap 16 órakor az ETO Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink