Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U11: nemzetközi diadal Nyergesújfalun

Herczeg Miklós legénysége szeptember 2. napján szombaton Nyergesújfalun tett látogatást egy nemzetközi tornán, amely egyesületünk győzelmével zárult.

U11: nemzetközi diadal Nyergesújfalun

ETO FC Győr – Ikarus BSE 1:0

Gól: Szép Márton

Általában minden torna első mérkőzése nehéz, de annál nagyobb lendületet ad a győzelem. Ez most sem volt másképpen a budapesti Ikarus ellen, amelyet Szép Márton találatával megnyertünk.

 

ETO FC Győr – Voyage SE 2:0

Gól: Thiel Csanád László, Pénzes Ádám

Hosszú éveken keresztül a budapesti labdarúgás két meghatározó egyesülete az Ikarus és a Voyage volt. Most úgy hozta a sors, hogy egy torna keretén belül mindkettővel megmérettethetjük magunkat. Az első nehézkesen vett akadálya után a második gátnál már lurkóink talpa kezdett bemelegedni, így magabiztos két gólos győzelemmel hagyhattuk el a pályát.

 

ETO FC Győr – Párkány VSE (Szlovákia) 6:1

Gól: Szép Márton 3, Hajdu István Péter, Lakasz Marcell, Csorba Noel

Csoportunk harmadik mérkőzése már gálát hozott a felvidéki Párkány ellen, amely egyébként a szlovákiai magyarság egyik utánpótlás fellegvára. Magabiztos sikerünk azt is jelentette, hogy csoportelsőként jutottunk az elődöntőbe.

 

ETO FC Győr – Piliscsaba 5:0

Gól: Szép Márton 2, Bigun Martin, Hajdu István Péter, Pénzes Ádám

A döntőbe vezető úton a Piliscsaba testén keresztül vezetett az út, akiket végül egy parádés és tetszetős játékkal, öt gólos különbséggel fektettünk kétvállra.

 

ETO FC Győr – Párkány VSE (Szlovákia) 6:0

Gól: Szép Márton 2, Csorba Noel, Jakab Rafael, Földes Zsombor Roland, Hajdu István Péter

A döntőben korábbi csoport ellenfelünk, a Párkány VSE következett. Hasonlóan a csoportban elért eredményhez, ezúttal is gyermekeink parádés játékot bemutatva nyerték meg a mérkőzést, s vele együtt a kupát. A tornát követő díjátadón Szép Márton személyében csapatunk adta a Gólkirályt, amelyhez 8 találatra volt szüksége.

 

Torna győztes csapat kerete: Tarcsi Tamás (Kapus), Csorba Noel, Csorba Dominik, Földes Zsombor Roland, Horváth Bence, Szép Márton, Pénzes Ádám, Hajdu István Péter, Thiel Csanád Péter, Pethő Benedek, Jakab Rafael, Bigun Martin, Lakasz Marcell

További híreink

U11: Arany mesterhármas!

U11: Arany mesterhármas!

U11-s csapatunk szűk egy hónap leforgása alatt három rangos tornát is nyert, ami klubunkat hatalmas büszkeséggel tölti el. Szép munka volt srácok!

Megkezdte az akadémia is a mérkőzések sorát

Megkezdte az akadémia is a mérkőzések sorát

A felnőtt csapatunk mellett a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia növendékei is megkezdték a felkészülést a tavaszi folytatásra. Első találkozóként felvidéki 2. és 3. osztályú ellenfelekkel találkoztunk.

Utánpótlás edzőmérkőzések

Utánpótlás edzőmérkőzések

Végleges az Akadémia utánpótlás csapatainak felkészülési terve is, január 17. - február 27. között számos edzőmérkőzéssel készülhetnek az U19-U12 csapatok az eredményes tavaszi szezonra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink