Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

3. hely a Németh Ferenc Emléktornán

U10-es csapatunk szeptember 2-án a 10. Németh Ferenc Emléktornán lépett pályára Halászteleken. Az ETO fiataljai az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

3. hely a Németh Ferenc Emléktornán

A tornán a csapat végig színvonalas játékot produkálva nyolc mérkőzésből ötöt megnyert, kettőn döntetlent játszott, egy meccsen pedig kikapott, így a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Eredmények:

Kecskemét - ETO 0 – 3

ETO - Soroksár 7 – 1

Vasas -ETO 0 – 0

ETO - Siófok 0 – 0

Békéscsaba - ETO 1 – 2

Nyíregyháza - ETO 1 – 0

ETO - FTC 2 – 0

ETO - UTE 3 – 2

A csapat tagjai:

Hajczinger Botond, Algács Noel, Árnits Olivér, Boros Levente, Gajdosik Maxim, Járeb Máté, Méhes Dániel, Molnár Zalán, Prettenhoffer Márton, Szabó Levente, Varga Zsombor Koppány, Tóth Márton

Edző: Bordás Csaba

További híreink

UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

Utánpótlás csapataink elképesztő sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött, hiszen a 7 lejátszott meccsből 6 győzelem és 1 döntetlen született, 23:1-es gólarány mellett.

UP: 18-ból 13 pont idegenből

UP: 18-ból 13 pont idegenből

Igazán remek hétvégét zártak utánpótlás csapataink, hiszen a hat megvívott idegenbeli találkozón négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a mérlegünk.

Győzelemmel kezdett a válogatott

Győzelemmel kezdett a válogatott

Márton Adriánnal és Kalmár Olivérrel a keretben 2:1-es győzelmet arattunk az U17-es EB selejtező első összecsapásán. Márton Adrián csereként lépett pályára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink