Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

3. hely a Németh Ferenc Emléktornán

U10-es csapatunk szeptember 2-án a 10. Németh Ferenc Emléktornán lépett pályára Halászteleken. Az ETO fiataljai az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

3. hely a Németh Ferenc Emléktornán

A tornán a csapat végig színvonalas játékot produkálva nyolc mérkőzésből ötöt megnyert, kettőn döntetlent játszott, egy meccsen pedig kikapott, így a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Eredmények:

Kecskemét - ETO 0 – 3

ETO - Soroksár 7 – 1

Vasas -ETO 0 – 0

ETO - Siófok 0 – 0

Békéscsaba - ETO 1 – 2

Nyíregyháza - ETO 1 – 0

ETO - FTC 2 – 0

ETO - UTE 3 – 2

A csapat tagjai:

Hajczinger Botond, Algács Noel, Árnits Olivér, Boros Levente, Gajdosik Maxim, Járeb Máté, Méhes Dániel, Molnár Zalán, Prettenhoffer Márton, Szabó Levente, Varga Zsombor Koppány, Tóth Márton

Edző: Bordás Csaba

További híreink

U11: Arany mesterhármas!

U11: Arany mesterhármas!

U11-s csapatunk szűk egy hónap leforgása alatt három rangos tornát is nyert, ami klubunkat hatalmas büszkeséggel tölti el. Szép munka volt srácok!

Megkezdte az akadémia is a mérkőzések sorát

Megkezdte az akadémia is a mérkőzések sorát

A felnőtt csapatunk mellett a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia növendékei is megkezdték a felkészülést a tavaszi folytatásra. Első találkozóként felvidéki 2. és 3. osztályú ellenfelekkel találkoztunk.

Utánpótlás edzőmérkőzések

Utánpótlás edzőmérkőzések

Végleges az Akadémia utánpótlás csapatainak felkészülési terve is, január 17. - február 27. között számos edzőmérkőzéssel készülhetnek az U19-U12 csapatok az eredményes tavaszi szezonra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink