Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

UP: Kilencből hat pont a zsebben

Megkezdték a bajnoki menetelést Székely Tibor vezette U19-sek. Szabadnaposok voltak a 17 és 16 évesek. Megszerezte első győzelmét a Tuifel alakulat.

UP: Kilencből hat pont a zsebben

DVSC-DLA U19 – ETO FC Győr U19 2:5 (1:2)

Gólszerzők: Bárány Donát (45. 11 m, 56.) – Bodnaruk Dmytro (72, 93), Múcska Viktor (20.), Nagy Tamás (45+2. 11 m), Jakab Gábor (61.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17159/3/1272489.html

Székely Tibor által irányított U19-s csapatunk két halasztott mérkőzést követően első alkalommal lépett pályára az idei kiírásban. Egyből legtávolabbi ellenfelünkhöz, Debrecenbe látogattunk. A korosztály kerete lényegesen átalakult. Gyurákovics Erik, Kovács Krisztián és Zeke Márió az első csapathoz kerültek, Farkas Dániel, illetve Németh Bence pedig kölcsönbe került. Előbbi a Pápa, utóbbi a Ménfőcsanak felnőtt csapatához.

Az összecsapást remekül kezdtük, megszálltuk a középpályát a védelmünk pedig stabil lábakon állt. A 20. minutumban mezőnyfölényünk gólban jelentkezett, miután a magyar U17-s válogatott kiválósága, Múcska Viktor előnyhöz juttatta együttesünket. A 45. percben a játékvezető büntetőt ítélt meg a hazaiaknak, amit értékesítettek, 1:1. Még ugyan ezen félidő hosszabbításában újra előnybe kerültünk, miután a jogosan megítélt tizenegyest a már a felnőtt csapatban barátságos mérkőzésen bemutatkozó Nagy Tamás magabiztosan értékesített, 1:2.

Fordulást követően a felnőtt csapatból visszajátszó U19-s válogatottunk, Kiliti Róbert jutott a  kiállítás sorsára, amelyet gyorsan gólra is váltottak a hazaiak. A debreceniek öröme nem tartott azonban sokáig, ugyanis a 61. percben Jakab Gábor immáron emberhátrányban játszva újra előnyhöz juttatta fiainkat. A 66. percben Szánthó Bodó helyén lépett pályára a nyáron igazolt munkácsi Bodnaruk Dmytro, aki a Sachtar Donyeck akadémiájáról csatlakozott hozzánk. A Gyima becenévre hallgató támadó a 72. és 93. percben is betalált, így csapatunk idegenben aratott kiütéses győzelmet a Loki felett. A győzelmünk abszolút megérdemelt és a csapat hatalmas akaraterejét az is mutatja, hogy emberhátrányban tudtunk három gólt szerezni. Bravó srácok!

 

ETO FC Győr U15 – Videoton FC U15 2:1 (0:1)

Gólszerzők: Hauser Bálint (65., 73.) – Szentgyörgyi Péter (20.)

Mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17297/2/1280346.html

Tuifel Péter védencei a múlt szombati hazai MTK elleni fiaskó után tudtak újítani. Az egész mérkőzést végig irányítva, támadásokat vezetve megérdemelten tartották itthon a három pontot.

Bár a mérkőzés nem kezdődött az elképzeléseink szerint, hiszen Szentgyörgyi Péter révén a 20. percben megszerezték a vezetést a vendégeink, ami egészen a mérkőzés hajrájáig nem is változott, mígnem Tuifel Péter cserékkel átszervezte csapatát és a hadrendet. Elképzelései és a csapat erőfeszítései végül meghozták a kívánt eredményt, ugyanis a csereként beállt Hauser Bálint előbb a 65. percben egalizált, majd a 73. percben megszerezte a három pontot érő találatot. Szép volt fiúk, jövőhéten folytatás Pécsett.

 

ETO FC Győr U14 – Videoton FC U14 0:5 (0:2)

Gólszerzők: Petres Márk (37., 44., 48.), Horváth Hunor Péter (13.), Tóth Tamás Vid (60.)

Mérkőzés jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/17299/2/1280700.html

Sajnos a mérkőzésen jobbára a védekezéssel voltunk kénytelenek foglalkozni. A sok hiányzó miatt is, a fizikálisan erősebb ellenfél megérdemelten nyert még ilyen arányban is.

 

További híreink

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt
U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

Sárközi Attila növendékei csütörtökön és pénteken a szlovákiai Besztercebányán vettek részt nemzetközi tornán, amelyet rendkívül magabiztosan nyertek meg fiaink, hat győzelmet aratva 36:1 gólarányt produkálva.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink