Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb vereség

Váci vezetés után büntetőt hibázott az ETO az első félidőben, majd a szünet után sem sikerült egyenlíteni a kapujuk elé betömörülve védekező hazai csapat ellen. A hajrában a győri nyomásból kiszabadult piros-kékek a 92. percben Tóth G. góljával eldöntötték a találkozót.

Újabb vereség

Nagy Richárd szerezte meg a vezetést a Vác számára az első félidőben, a lendületbe jött hazaiaknak több helyzetük is volt, mint az első félidőben nem túl biztató támadójátékot mutató Győrnek. Mégis egyenlíthetett volna az ETO, de Beliczky büntetőjét Halasi kivédte. Ez annyira felhozta a Vácot, hogy akár növelhették volna előnyüket. Csak a félidő végén mutatott értékelhetőbb játékot a győri gárda, de sajnos továbbra is gólszerzés nélkül.

A szünet után mezőnyfölénybe került az ETO, azonban a Vác taktikusan védekezett és kontráik mindig hordoztak veszélyt a győri kapu előtt.

Izgalmasan alakult a találkozó vége, a győriek elkereseredetten küzdöttek az egyenlítésért, míg a váci kontrák továbbra is több lehetőséget hordoztak magukban.

A végén egy gyors hazai felívelés után Borvető passzolt a mellette ziccerben érkező Tóth Gergelyhez, aki a kivetődő győri kapus lábai között, 10 méterről a hálóba lőtt.

Az ETO harmadik meccsét vesztette el zsinórban a Vác III. kerületi ideiglenes otthonában, ahol az összecsapás végéig kiélezett volt a küzdelem. Az ETO nem tudta bevenni Halasi kapuját, az egyenlítés helyett sajnálatos módon a 2. váci gól következett, bebiztosítva a hazai győzelmet.

VÁC FC - WKW ETO FC GYŐR 2-0 (1-0)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Szabó N., Gulyás M.  - Tóth G., Búrány – Zsolnai, Nagy R., Major - Balajti. Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Kákonyi, Havasi, Rása, Borvető, Króner. Vezetőedző: Horváth Károly  

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics – Boszorád, Nagy Á., Gyagya, Rokszin – Szimcso, Bagi, Szatmári L., Pongrácz – Beliczky, Zamostny. Cserejátékosok: Szatmári Z. (k), Tajthy, Magasföldi, Erdélyi, Kabát, Zeke, Kovács K. Vezetőedző: Bekő Balázs 

Gólszerzők: Nagy R. (18.), Tóth G. (93.)

Cserék: Major helyett Borvető (53.), Balajti helyett Kákonyi (62.), Nagy R. helyett Rása (70.), ill. Boszorád helyett Kabát (55), Beliczky helyett Magasföldi (55.), Rokszin helyett Erdélyi (66.)

Sárga lap:  Szimcso (73.), Bagi (87.)

 

További híreink

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Ellentétes félidők, egy gólos hátrányban

Az ETO lejátszotta első tétmeccsét a 2018-as naptári évben, a Magyar Kupa keretében az első osztályú Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadtuk. Két ellentétes félidőt követően egy gólos hátránnyal utazhatunk jövő szerdán a visszavágóra.

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Magyar Kupa: a tét a legjobb 8!

Szerdán délután 16 órakor Magyar Kupa mérkőzést játszik a WKW ETO FC Győr a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata ellen. A találkozó visszavágóját jövő hét szerdán rendezik.

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Lendületes első félidő, majd küzdelmes játék a szünet után. Az ETO 2-1-re legyőzte utolsó felkészülési mérkőzésén a Csornai SE csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink