Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Real Madrid focitáborában járt Gacs Gábor

A július 25-től, Wolfsburgban megrendezett edzőtáborban U15-ös tehetségünk is részt vett. Az öt nap alatt három német és két spanyol edző foglalkozott az érkező növendékekkel.

A Real Madrid focitáborában járt Gacs Gábor

Végig profi szakemberek kezei között voltál, mit tapasztaltál meg a külföldi labdarúgásról?

Rengeteget lehetett tanulni, már ilyen kis idő alatt is. Technikailag érzem, hogy fejlődtem. Nagyon erős mentalitásúak, az edzőktől nagy az elvárás, ezáltal mindenki jobban teljesít. Gyorsabban játszanak, nagyobb az iram, és technikailag nagyon képzettek. A napi kétszer 2 órás edzéseken kiemelt hangsúlyt fektettek a technikai gyakorlatokra is.

Hogy jöttél ki a többiekkel, milyen visszajelzést kaptál, mind az edzőktől és a társaktól?

Remekül fogadtak a társak, először furcsállták, hogy ilyen messziről, Magyarországról érkeztem. Mivel németből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, jól beszélem a nyelvet ezért a kommunikáció nem okozott gondot. A spanyol trénerekkel pedig angolul társalogtam, akik díjazták a gyorsaságomat. Bíztattak, hogy ha így folytatom, akkor akár külföldi akadémiára is bekerülhetek.

A tehetség elmondta, hogy legnagyobb célja külföldön, egy magas szintű klubban futballozni.

Néhány héten belül pedig kiderül az is, hogy a részvevők közül ki kap majd meghívást a németországi tornára. Amennyiben Gábornak is érkezik meghívó, nagy lépéseket tehet álmai megvalósítása felé. 

 

További híreink

Díjazták a legjobbakat

Díjazták a legjobbakat

Tegnap megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségét, ahol korosztályonként díjazták a legjobb fiatal játékosokat. Az idei Fehér Miklós Díjat az NB II-es csapatban alapembernek számító Kovács Krisztián kapta, aki az év utolsó bajnokiján a Kisvárda ellen gólt is szerzett.

U10: Győzelem a Csepeli Téli Teremtornán!
UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

UP: 21-ből 19 pont a hétvégén

Utánpótlás csapataink elképesztő sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött, hiszen a 7 lejátszott meccsből 6 győzelem és 1 döntetlen született, 23:1-es gólarány mellett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink