Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Siker koronázta a jótékony célú lengyel látogatást

Júliusban Robert Ćwikliński, a lengyel sportoló és szurkoló fiatalember magyarországi futballklubokhoz látogatott el, hogy jótékony célra sportereklyéket gyűjtsön. Erőfeszítéseit siker koronázta, a relikviák elárverezése után 5000 euro gyűlt össze a másfél éves Amelka szemműtétjére. Az ETO Robert kezdeményezéséhez szurkolói sállal és mezzel járult hozzá.

Siker koronázta a jótékony célú lengyel látogatást

 Kisalföld cikk

Örömmel értesültünk róla, hogy Robertnek sikerült elérnie a célját, amiért olyan keményen dolgozott, nagy örömünkre szolgál, hogy mi is részesei lehettünk ennek a nemes kezdeményezésnek. Kívánunk Amelkának mielőbbi gyógyulást, illetve Robertnek további sok sikert! 

A cikk  Kisalföld mai (2017.08.11) számában jelent meg.

További híreink

Jön a KBSC

Jön a KBSC

Komoly megmérettetés vár az ETO-ra vasárnap a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A csapat a tabella 3. helyezettjével, a KBSC gárdájával csap össze az ETO Stadionban, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val
Mezt ajándékoztak

Mezt ajándékoztak

A csapat számára mindig is fontosak voltak hűséges szurkolói, akik mindig ott voltak, és támogatták, bíztatták őket. Éppen ezért teljesen természetes, hogy a fiúk is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni szurkolóikért.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink