Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gőzerővel zajlik az utánpótlás felkészülés

A múlt hét folyamán utánpótlás csapataink felkészülési programja olyan stádiumba ért, amikor a meccsterhelés kapta a fő hangsúlyt. Ezzel összhangban csapataink több nemzetközi felkészülési mérkőzést is játszottak.

Gőzerővel zajlik az utánpótlás felkészülés

U19

A legidősebb korosztályunk, azaz az U19 Székely Tibor vezetésével már túl van egy prágai nemzetközi tornán, ahol Wayne Rooney nevelőegyesületével, az Evertonnal, a Goran Pandev Akadémiával és a szlovák U19-es bajnokság korszakos csapatává kinövő FC Nitra csapatával játszottak. A tornát végül az Everton nyerte, csapatunk pedig a 10. helyet szerezte meg a Nitrával szemben.

ETO FC Győr U19 – Baník Ostrava U19 2:0

Prágából hazatérve az első felkészülési mérkőzésünket a cseh U19-es bajnokság tavalyi 6. helyezettjével szemben vívtuk Győrben, amelyet Kovács Krisztián és Nagy Tamás góljának köszönhetően megnyertünk.

U17

Az Oross Márton által irányított 2001-es korosztály is sorban játssza felkészülési mérkőzéseit. Bár a csapatot sérülések hátráltatják, a játékosok keményen dolgoznak a sikeres idényért.

Inter Bratislava U17 – ETO FC Győr U17 0:5

Első felkészülési meccsünket a szebb napokat is megélt Inter otthonában játszottuk, és 0:0-ás félidőt követően a második játékrészben Márton Adrián mesterhármasának és Balogh Ábel duplájának köszönhetően magabiztosan nyertük a mérkőzést.

ETO FC Győr U17 – Baník Ostrava U17 2:4

A második mérkőzés már komoly erőfelmérő volt a srácoknak, ugyanis Csehország ezen korosztály egyik legjobb csapatát fogadtuk. A mérkőzés második félidejét végig támadtuk, azonban így is vereséget szenvedtünk. Ebből a mérkőzésből nagyon sokat tanulhattunk.

ETO FC Győr U17 – FC Nitra U17 2:2

Az FC Nitra ellen egy tipikus szlovák játékstílussal találkozhattunk. Fizikálisan nagyon erősek és gyorsak voltak. Az első félidőben hamar kétgólos hátrányba is kerültünk, de a fiúknak sikerült a második félidőben megújulniuk és hatalmasat harcolva Balogh Ábel és Lovász Denis góljainak köszönhetőn egalizálnunk.

U16

Az új idényben a 2002-es korosztályt Jäkl Antal edző fogja irányítani. Ezen korosztály az előző szezonban 4. helyen végzett a bajnokságban, ezért joggal várhatunk tőlük eredményes idényt.

ETO FC Győr U16 – Baník Ostrava U16 1:1

Felkészülési mérkőzésünkön a cseh tradicionális nagycsapat Baník Ostrava volt az ellenfél. Az összecsapáson mi szereztük meg a vezetést, de a vendégeknek a meccs hajrájában sikerült egyenlíteni, így alakult ki az igazságos döntetlen.

ETO FC Győr U16 – FC Nitra U16 2:1

Az FC Nitra az előző idényben ebben a korosztályban magabiztosan nyerte az U15-ös I. osztály nyugati csoportját, ezért kiváló erőfelmérőnek bizonyult a mérkőzés. Az összecsapás első 20 percében vendégeink domináltak, a vezetést is megszerezték, de Illés révén még a félidőt jelző sípszó előtt tudtunk egalizálni, majd a második játékrészben Volter találatával megfordítottuk és megnyertük a mérkőzést.

U15

A 2003-as korosztály edzője továbbra is Tuifel Péter. Az előző idény nem sikerült tökéletesen, de már keményen dolgozunk azon, hogy idén szebb szezont fussunk be.

ETO FC Győr U15 – 1. SK Prostejov U15 6:2

A cseh Prostejov ellen remek játékkal győzedelmeskedtünk. Góljainkat Nagy Viktor (3), Bagó B., Mayer M. és Ignácz M. szerezték.

Baník Ostrava U15 – ETO FC Győr U15 3:1

U14

A 2004-es korosztályunk vezetőedzője a 2017/2018-as idényben Varga Antal lett, aki nagyon jó eredményeket vár csapatától.

ETO FC Győr U14 – 1. SK Prostejov U14 11:0

A cseh 1. osztályú csapattal nem voltunk egy súlycsoportban játéktudást illetően. Góljainkat Lacza Alex (3), Urblík Norbert (3), Bódig Bence (2), Huszár Marcell, Deákovits Richárd, Vingler László szerezték.

Az U13-as és U12-es csapatunk egy mérkőzést játszott le idáig, mégpedig a DAC Dunaszerdahely ellen. A nagyobbak 7:2, a kisebbek 2:1 arányban diadalmaskodtak.


További híreink

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt

Kiemelt támogatóink

Támogatóink