Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teqball asztalok az ETO-nál

Az ETO mindent megtesz azért, hogy fiatal játékosai minél alaposabb, komplexebb képzést kaphassanak! Klubunk ennek érdekében kihasználja annak előnyeit, hogy a sportszervezeten belül NB I-es futsal-csapat is működik – a szakág bekerül utánpótlás csapataink szakmai programjába. Az új szezontól, az ország legjobb futsal-csapatának edzői, játékosai is edzéseket tartanak majd korosztályos csapataink játékosai számára. Az „újítástól” azt várjuk, hogy fiataljaink ugrásszerűen fejlődjenek a kis területen lévő gyors és pontos játékban, valamint az egy:egy elleni párharcokban.

Teqball asztalok az ETO-nál

A képzési színvonal javítása érdekében új eszközöket is bevetünk! Minisoccer labdákat vásárolt klubunk. Az eszköz kötéllel van rögzítve a labdához, ezáltal állandó kapcsolatot biztosít a játékos és a labda között. Remekül fejleszti a labdabiztonságot, és olyan szituációkat tud modellezni, amely mérkőzéseken is gyakran előfordul.

A sikeres TAO-s pályázat segítségével két teqball asztalt vásárolt az ETO. A teqball az asztaliteniszhez hasonló, de elsősorban lábbal játszott sportág, amelyet magyar, futsalos szakemberek fejlesztettek ki. A játék igazi „hungarikum”, amely sokoldalúvá, labdabiztossá teszi művelőit.

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink