Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teqball asztalok az ETO-nál

Az ETO mindent megtesz azért, hogy fiatal játékosai minél alaposabb, komplexebb képzést kaphassanak! Klubunk ennek érdekében kihasználja annak előnyeit, hogy a sportszervezeten belül NB I-es futsal-csapat is működik – a szakág bekerül utánpótlás csapataink szakmai programjába. Az új szezontól, az ország legjobb futsal-csapatának edzői, játékosai is edzéseket tartanak majd korosztályos csapataink játékosai számára. Az „újítástól” azt várjuk, hogy fiataljaink ugrásszerűen fejlődjenek a kis területen lévő gyors és pontos játékban, valamint az egy:egy elleni párharcokban.

Teqball asztalok az ETO-nál

A képzési színvonal javítása érdekében új eszközöket is bevetünk! Minisoccer labdákat vásárolt klubunk. Az eszköz kötéllel van rögzítve a labdához, ezáltal állandó kapcsolatot biztosít a játékos és a labda között. Remekül fejleszti a labdabiztonságot, és olyan szituációkat tud modellezni, amely mérkőzéseken is gyakran előfordul.

A sikeres TAO-s pályázat segítségével két teqball asztalt vásárolt az ETO. A teqball az asztaliteniszhez hasonló, de elsősorban lábbal játszott sportág, amelyet magyar, futsalos szakemberek fejlesztettek ki. A játék igazi „hungarikum”, amely sokoldalúvá, labdabiztossá teszi művelőit.

További híreink

Cél az újabb győzelem!

Cél az újabb győzelem!

A WKW ETO FC Győr vasárnap 17 órakor a Vác FC csapatát fogadja az ETO Stadionban. Reméljük, az időjárás a kegyeibe fogadja a mérkőzést és tavaszias időben sikerül visszavágni a Vácott elszenvedett 2-0-ás őszi vereségért.

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Csapatunk az NB II 25. játéknapján bravúros 1:3-as győzelmet aratott a Viharsarokban, így bajnoki mérkőzésen majdnem 16 esztendő után tudtunk diadalmaskodni Békéscsabán. Szentes Lázár a győzelmet Koszó Balázsnak ajánlja.

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink