Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teqball asztalok az ETO-nál

Az ETO mindent megtesz azért, hogy fiatal játékosai minél alaposabb, komplexebb képzést kaphassanak! Klubunk ennek érdekében kihasználja annak előnyeit, hogy a sportszervezeten belül NB I-es futsal-csapat is működik – a szakág bekerül utánpótlás csapataink szakmai programjába. Az új szezontól, az ország legjobb futsal-csapatának edzői, játékosai is edzéseket tartanak majd korosztályos csapataink játékosai számára. Az „újítástól” azt várjuk, hogy fiataljaink ugrásszerűen fejlődjenek a kis területen lévő gyors és pontos játékban, valamint az egy:egy elleni párharcokban.

Teqball asztalok az ETO-nál

A képzési színvonal javítása érdekében új eszközöket is bevetünk! Minisoccer labdákat vásárolt klubunk. Az eszköz kötéllel van rögzítve a labdához, ezáltal állandó kapcsolatot biztosít a játékos és a labda között. Remekül fejleszti a labdabiztonságot, és olyan szituációkat tud modellezni, amely mérkőzéseken is gyakran előfordul.

A sikeres TAO-s pályázat segítségével két teqball asztalt vásárolt az ETO. A teqball az asztaliteniszhez hasonló, de elsősorban lábbal játszott sportág, amelyet magyar, futsalos szakemberek fejlesztettek ki. A játék igazi „hungarikum”, amely sokoldalúvá, labdabiztossá teszi művelőit.

További híreink

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

Ma lenne 39 éves Fehér Miklós

A tragikusan fiatalon elhunyt ETO nevelés, Akadémiánk névadója, Fehér Miklós ma ünnepelné 39. születésnapját. Miki, soha nem feledünk!

Szurkolói ankét

Szurkolói ankét

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2018.07.26-án, csütörtökön 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Kétgólos győzelem az Ajka ellen

Két új igazolásunk találatainak köszönhetően legyőztük az FC Ajka csapatát. Mervó egy szép támadás végén, Vukasovic pedig szabadrúgásból volt eredményes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink