Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teqball asztalok az ETO-nál

Az ETO mindent megtesz azért, hogy fiatal játékosai minél alaposabb, komplexebb képzést kaphassanak! Klubunk ennek érdekében kihasználja annak előnyeit, hogy a sportszervezeten belül NB I-es futsal-csapat is működik – a szakág bekerül utánpótlás csapataink szakmai programjába. Az új szezontól, az ország legjobb futsal-csapatának edzői, játékosai is edzéseket tartanak majd korosztályos csapataink játékosai számára. Az „újítástól” azt várjuk, hogy fiataljaink ugrásszerűen fejlődjenek a kis területen lévő gyors és pontos játékban, valamint az egy:egy elleni párharcokban.

Teqball asztalok az ETO-nál

A képzési színvonal javítása érdekében új eszközöket is bevetünk! Minisoccer labdákat vásárolt klubunk. Az eszköz kötéllel van rögzítve a labdához, ezáltal állandó kapcsolatot biztosít a játékos és a labda között. Remekül fejleszti a labdabiztonságot, és olyan szituációkat tud modellezni, amely mérkőzéseken is gyakran előfordul.

A sikeres TAO-s pályázat segítségével két teqball asztalt vásárolt az ETO. A teqball az asztaliteniszhez hasonló, de elsősorban lábbal játszott sportág, amelyet magyar, futsalos szakemberek fejlesztettek ki. A játék igazi „hungarikum”, amely sokoldalúvá, labdabiztossá teszi művelőit.

További híreink

Jön a KBSC

Jön a KBSC

Komoly megmérettetés vár az ETO-ra vasárnap a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A csapat a tabella 3. helyezettjével, a KBSC gárdájával csap össze az ETO Stadionban, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val
Mezt ajándékoztak

Mezt ajándékoztak

A csapat számára mindig is fontosak voltak hűséges szurkolói, akik mindig ott voltak, és támogatták, bíztatták őket. Éppen ezért teljesen természetes, hogy a fiúk is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni szurkolóikért.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink