Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teqball asztalok az ETO-nál

Az ETO mindent megtesz azért, hogy fiatal játékosai minél alaposabb, komplexebb képzést kaphassanak! Klubunk ennek érdekében kihasználja annak előnyeit, hogy a sportszervezeten belül NB I-es futsal-csapat is működik – a szakág bekerül utánpótlás csapataink szakmai programjába. Az új szezontól, az ország legjobb futsal-csapatának edzői, játékosai is edzéseket tartanak majd korosztályos csapataink játékosai számára. Az „újítástól” azt várjuk, hogy fiataljaink ugrásszerűen fejlődjenek a kis területen lévő gyors és pontos játékban, valamint az egy:egy elleni párharcokban.

Teqball asztalok az ETO-nál

A képzési színvonal javítása érdekében új eszközöket is bevetünk! Minisoccer labdákat vásárolt klubunk. Az eszköz kötéllel van rögzítve a labdához, ezáltal állandó kapcsolatot biztosít a játékos és a labda között. Remekül fejleszti a labdabiztonságot, és olyan szituációkat tud modellezni, amely mérkőzéseken is gyakran előfordul.

A sikeres TAO-s pályázat segítségével két teqball asztalt vásárolt az ETO. A teqball az asztaliteniszhez hasonló, de elsősorban lábbal játszott sportág, amelyet magyar, futsalos szakemberek fejlesztettek ki. A játék igazi „hungarikum”, amely sokoldalúvá, labdabiztossá teszi művelőit.

További híreink

Szurkolói tájékoztatás a Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr mérkőzéssel kapcsolatban
Tovább tart a lendület?

Tovább tart a lendület?

A WKW ETO FC Győr a hétközi fordulóban az egyre jobb formába lendülő Cegléd vendége lesz, a mérkőzést szerdán 17:30-kor rendezik az albertirsai Ecsedi László Sportcentrumban.

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

A Ceglédi VSE tájékoztatása szerint a szerdai mérkőzésre 100 db vendégjegyet tudnak rendelkezésre bocsátani. Jegyek KIZÁRÓLAG előzetes regisztráció után kaphatók a helyszínen, regisztrálni az alábbi űrlapon lehetséges.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink