Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megújult nézőtér a létesítményünkben

A bajnoki szezon rajtjára megszépül az ETO Stadion „Camping-pályája” is. A mérkőzésekre kilátogató szurkolók a fedett lelátón eddig „csak” padokkal találkozhattak, az új bajnokságban viszont már ízléses, természetesen zöld és fehér műanyag székek szolgálják a nézők kényelmét.

Megújult nézőtér a létesítményünkben

A fejlesztéseknek köszönhetően, a „Camping-pálya” besorolása magasabb lesz, alkalmassá válik NB III-as besorolású (például női NB I-es) mérkőzések megrendezésére is.

További híreink

Cél az újabb győzelem!

Cél az újabb győzelem!

A WKW ETO FC Győr vasárnap 17 órakor a Vác FC csapatát fogadja az ETO Stadionban. Reméljük, az időjárás a kegyeibe fogadja a mérkőzést és tavaszias időben sikerül visszavágni a Vácott elszenvedett 2-0-ás őszi vereségért.

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Zárkózunk az élmezőnyhöz, győzelem Békéscsabán

Csapatunk az NB II 25. játéknapján bravúros 1:3-as győzelmet aratott a Viharsarokban, így bajnoki mérkőzésen majdnem 16 esztendő után tudtunk diadalmaskodni Békéscsabán. Szentes Lázár a győzelmet Koszó Balázsnak ajánlja.

Rangadó Békéscsabán

Rangadó Békéscsabán

Vasárnap 14 órakor a WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink