Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Büntetett a Kisvárda a hajrában

Egy gólos Kisvárda vezetés az első félidőben, amire Magasföldi egyenlítésével még volt győri válasz a 2. félidő elején. Nagy küzdelem, és kiegyenlített párharcok után, a hajrá sajnos a ismét a Kisvárdáé volt, mivel többet hibázott a győri védelem. A mérkőzés végjátékában végül Horváth és Délczeg góljaival a Kisvárda eldöntötte a mérkőzést.

Büntetett a Kisvárda a hajrában

Rémálomszerűen kezdte az ETO a Kisvárda elleni találkozót. A 3. percben vendég kapufa, a negyedikben pedig Lukács hagyta állva a győri védelmet és Gyurákovicsot megelőzve lőtt magasan a léc alá, megszerezve a vendég vezetést (0-1).

Sokáig úgy tűnt, a vendégek hamar ellépnek, de zöld-fehérek szerencséjére kimaradtak a helyzeteik, majd kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés. Hatalmas küzdelem folyt a pályán, kevés helyzettel, a szünetig nem változott az eredmény.

A pihenő után harcosabb lett az ETO játéka, ami meghozta a közönség hangját is. Az 50. percben Magasföldi góljával kiegyenlítette az állást az ETO. Szép győri akció végén Zamostny beadását Szimcsó fejelte vissza lövésre, a győri 7-es nagy erővel lőtte ki a jobb felső sarkot (1-1).

Lendületbe jött az ETO, gyors passzos támadást követően sajnos Kabátot találta lesen a labda, ígéretes helyzet volt.

A hajrára visszaesett az ETO játéka és a védekezésben sem tudta agresszívan visszaverni a vendég kontrákat. A Kisvárda büntette a győri hibákat és előbb megszerezte a vezetést, majd tanulva a Mosonmagyaróvár elleni végjátékból, biztossá tette a győzelmét.

A 78. percben jobb oldali Kisvárda pontrúgást követően a győri kapu elé berobbanó Horváth fejelt Gyurákovics mellett a hálóba (1-2)

A 87. percben eldőlt a mérkőzés, elvesztette a labdát az ETO a bal oldalon, vendég átívelés után a szabadon felfutó Horváth Z. kapura lőtt, Gyurákovics elvetődve csak kiütni tudta a labdát, pont középre a jól helyezkedő Délczeg elé, aki az üres kapuba gurított senkitől sem zavartatva (1-3).

A hosszabbításban nem sikerült a győri szépítés, így az ETO Merkantil Bank Liga 2. fordulójában tanultságos két gólos vereséget szenvedett az ETO a Kisvárda együttesétől.

2017. augusztus 06. Győr, ETO Stadion | Merkantil Bank Liga II. forduló 
Játékvezető: Kassai Viktor 
Asszisztensek: Király Zsolt, Aradi József 

WKW ETO FC Győr- Kisvárda Master Good 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Magasföldi (50.) ill. Lukács (4.), Horváth (78.), Délczeg (87.)

ETO FC Győr: Gyurákovics, Nagy Á, Magasföldi, Bagi, Nagy M, Kabát, Vadász, Zamostny, Zeke, Rokszin, Debreceni Cserék: Szatmári Z, Tajthy, Beliczky, Erdélyi, Szimcso, Szatmári, Kovács

Kisvárda: Molnár, Vermes, Fodor, Marcolini, Izing, Oláh, Matija, Hej, Zanko, Délczeg, Lukács Cserék: Zöldesi, Horváth, Sergiu, Bohdan, Ilic, Erdélyi, Heffler

Kapcsolódó képek

További híreink

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár ma 62 éves

Szentes Lázár, csapatunk vezetőedzője, az ETO legendás játékosa ma ünnepli 62. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

Visszavágott az ETO a Kisvárdának!

A WKW ETO FC Győr győzni tudott a Kisvárda otthonában a Merkantil Bank Liga őszi zárófordulójában. Erdélyi góljára még volt válasz a szünet előtt, azonban Kovács ismét megszerezte a vezetést a győrieknek a 62. percben. Az utolsó percig küzdött a Várda az egyenlítésért, de az ETO a 91. percben öngóllal háromra növelte előnyét.

Kisvárdán zárjuk a szezont

Kisvárdán zárjuk a szezont

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Kisvárda Master Good csapata ellen lép pályára az ETO a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink