Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Büntetett a Kisvárda a hajrában

Egy gólos Kisvárda vezetés az első félidőben, amire Magasföldi egyenlítésével még volt győri válasz a 2. félidő elején. Nagy küzdelem, és kiegyenlített párharcok után, a hajrá sajnos a ismét a Kisvárdáé volt, mivel többet hibázott a győri védelem. A mérkőzés végjátékában végül Horváth és Délczeg góljaival a Kisvárda eldöntötte a mérkőzést.

Büntetett a Kisvárda a hajrában

Rémálomszerűen kezdte az ETO a Kisvárda elleni találkozót. A 3. percben vendég kapufa, a negyedikben pedig Lukács hagyta állva a győri védelmet és Gyurákovicsot megelőzve lőtt magasan a léc alá, megszerezve a vendég vezetést (0-1).

Sokáig úgy tűnt, a vendégek hamar ellépnek, de zöld-fehérek szerencséjére kimaradtak a helyzeteik, majd kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés. Hatalmas küzdelem folyt a pályán, kevés helyzettel, a szünetig nem változott az eredmény.

A pihenő után harcosabb lett az ETO játéka, ami meghozta a közönség hangját is. Az 50. percben Magasföldi góljával kiegyenlítette az állást az ETO. Szép győri akció végén Zamostny beadását Szimcsó fejelte vissza lövésre, a győri 7-es nagy erővel lőtte ki a jobb felső sarkot (1-1).

Lendületbe jött az ETO, gyors passzos támadást követően sajnos Kabátot találta lesen a labda, ígéretes helyzet volt.

A hajrára visszaesett az ETO játéka és a védekezésben sem tudta agresszívan visszaverni a vendég kontrákat. A Kisvárda büntette a győri hibákat és előbb megszerezte a vezetést, majd tanulva a Mosonmagyaróvár elleni végjátékból, biztossá tette a győzelmét.

A 78. percben jobb oldali Kisvárda pontrúgást követően a győri kapu elé berobbanó Horváth fejelt Gyurákovics mellett a hálóba (1-2)

A 87. percben eldőlt a mérkőzés, elvesztette a labdát az ETO a bal oldalon, vendég átívelés után a szabadon felfutó Horváth Z. kapura lőtt, Gyurákovics elvetődve csak kiütni tudta a labdát, pont középre a jól helyezkedő Délczeg elé, aki az üres kapuba gurított senkitől sem zavartatva (1-3).

A hosszabbításban nem sikerült a győri szépítés, így az ETO Merkantil Bank Liga 2. fordulójában tanultságos két gólos vereséget szenvedett az ETO a Kisvárda együttesétől.

2017. augusztus 06. Győr, ETO Stadion | Merkantil Bank Liga II. forduló 
Játékvezető: Kassai Viktor 
Asszisztensek: Király Zsolt, Aradi József 

WKW ETO FC Győr- Kisvárda Master Good 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Magasföldi (50.) ill. Lukács (4.), Horváth (78.), Délczeg (87.)

ETO FC Győr: Gyurákovics, Nagy Á, Magasföldi, Bagi, Nagy M, Kabát, Vadász, Zamostny, Zeke, Rokszin, Debreceni Cserék: Szatmári Z, Tajthy, Beliczky, Erdélyi, Szimcso, Szatmári, Kovács

Kisvárda: Molnár, Vermes, Fodor, Marcolini, Izing, Oláh, Matija, Hej, Zanko, Délczeg, Lukács Cserék: Zöldesi, Horváth, Sergiu, Bohdan, Ilic, Erdélyi, Heffler

Kapcsolódó képek

További híreink

Jön a KBSC

Jön a KBSC

Komoly megmérettetés vár az ETO-ra vasárnap a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A csapat a tabella 3. helyezettjével, a KBSC gárdájával csap össze az ETO Stadionban, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val
Mezt ajándékoztak

Mezt ajándékoztak

A csapat számára mindig is fontosak voltak hűséges szurkolói, akik mindig ott voltak, és támogatták, bíztatták őket. Éppen ezért teljesen természetes, hogy a fiúk is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni szurkolóikért.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink