Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Futsal kezdés hétfőtől

Hétfőn kezdi felkészülését a győri futsalosok U20-as és női csapata. A Bajnok Rába ETO együttesének felkészülése augusztus 14-től startol, az U17-esek szintén akkor kezdenek. A többi futsal korosztály edzései szeptember 1-je után indulnak.

Futsal kezdés hétfőtől

A Rába ETO U20-s csapat első edzése augusztus 7-én hétfő 15.30-kor kezdődik, a női csapaté pedig 17 órától.

A bajnok férfi csapat augusztus 14-étől kezdi a munkát, az U17 szintén aznap.

Az ETO Futsal Akadémia és az ETO U7-9-11-13-15 korosztálya szeptember 1 után kezdi az edzéseket. Természetesen a futsalosok közérdekű információit, illetve az esetleges változásokat rögtön közölni fogjuk az eto.hu honlapon.

További híreink

Indul a rájátszás a futsal NBI-ben!
A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink