Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Futsal kezdés hétfőtől

Hétfőn kezdi felkészülését a győri futsalosok U20-as és női csapata. A Bajnok Rába ETO együttesének felkészülése augusztus 14-től startol, az U17-esek szintén akkor kezdenek. A többi futsal korosztály edzései szeptember 1-je után indulnak.

Futsal kezdés hétfőtől

A Rába ETO U20-s csapat első edzése augusztus 7-én hétfő 15.30-kor kezdődik, a női csapaté pedig 17 órától.

A bajnok férfi csapat augusztus 14-étől kezdi a munkát, az U17 szintén aznap.

Az ETO Futsal Akadémia és az ETO U7-9-11-13-15 korosztálya szeptember 1 után kezdi az edzéseket. Természetesen a futsalosok közérdekű információit, illetve az esetleges változásokat rögtön közölni fogjuk az eto.hu honlapon.

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink