Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Harnisch Ákos Spanyolországban folytatja

8 év után újabb ETO futsal kiválóság búcsúzik. Harnisch Ákos a győri sikerek után a spanyol első osztályú Grand Canaria FS-ben folytatja.

Harnisch Ákos Spanyolországban folytatja

Győriként szomorúan nyugtázzuk a hírt, de büszkén és felemelő érzéssel kívánunk sok sikert Harnisch Ákosnak a spanyol futsal karrierjéhez! Dróth Zoltán után a Rába ETO újabb kiválósága igazolt külföldre.

Hihetetlennek tűnik, de megérdemli! Sokat köszönhetünk Neki, Ákos a kezdetektől a Rába ETO oszlopos tagja. A győri futsalosok 7 bajnoki, 7 Magyar Kupa és 8 Magyar Szuperkupa győztes csapatának kiválósága, támadóként sokat tett az ETO sikereiért.

255-ször húzta magára a zöld fehér mezt, 157 gólt szerzett bajnoki mérkőzésen, 33 Magyar Kupa, 1 Szuperkupa találata volt győri színekben. Legsikeresebb idénye a 2012/13-as szezon, amikor összesen 32 gólt ért el a futsal NBI Alapszakaszában és Felső-ágában, emellett 5-ször talált be az ellenfelek hálójába Magyar Kupa mérkőzésen.

Két éve edzőként is szép sikereket mutatott fel, idén Molnár Attila edzővel közösen irányított Rába ETO U20-as csapatával Final Fourba jutott és országos 2. helyezést ért el.

Harnisch Ákos a 8 teljes év alatt az ETO magyar futsal legendájává nőtte ki magát. Köszönjük Neked Áki a sikereket, hiányozni fogsz! Sok sikert kívánunk Neked!

futsal hungary: HARNISCH ÁKOS SPANYOLORSZÁGBA IGAZOLT

Ami pár éve elképzelhetetlennek tűnt, az most valóság lett. Magyar játékost igazolt egy spanyol első osztályú csapat.

Harnisch Ákost a Rába ETO válogatott játékosát a Primera Divisionban szereplő Grand Canaria FS csapata igazolja le.

Ákos az alábbiakban tájékoztatta a Futsal-Hungaryt a történtekről: -Még most sem tudom elhinni ami történt. Megkeresett a las palmasi klub, de én először nemet mondtam. Ami mégis arra késztetett, hogy elfogadjam a hívást az az volt, hogy a spanyolok ennek ellenére kitartottak, és biztattak, hogy higgyek magamban, és meg fogok felelni az elvárásoknak. Harminc évesen már meg kell próbálni, hiszen nem biztos, hogy akad még egyszer az életben ilyen lehetőség. Részletekkel még nem tudok szolgálni, hiszen pár napja írtam alá az igazolást, és augusztusban utazok ki az edzések kezdetére. Természetesen a feleségemet és a kislányomat is szeretném majd kiköltöztetni, de egyenlőre csak én utazok.

Sok szerencsét Ákos, és természetesen megkülönböztetett figyelemmel kísérjük a szereplésedet a spanyol bajnokságban.

További híreink

A Maritime Augusta nyerte a Barátság Kupát

A Maritime Augusta nyerte a Barátság Kupát

Szicíliában 5-1-es vereséggel zárt a Rába ETO. Az ETO egy félidőig egyenrangú ellenfele volt a brazilokkal és spanyol válogatott játékosokkal teletűzdelt olasz csapatnak, akik a szünet után végül hengereltek.

Férfias küzdelemben ETO győzelem

Férfias küzdelemben ETO győzelem

A magyar futsalbajnok 5-4-re nyert az ASSOPORTO MELILLI (ITA) csapata ellen Szicíliában. Alex Constantino harmadik gólja 15 másodperccel a vége előtt döntötte el a változatos, az utolsó pillanatig kiélezett és a futsal minden szépségét bemutató mérkőzést. Az ETO a házigazda Miratime Augusta együttesével döntőzik szombaton a Barátság kupáért.

Megérkezett az ETO Szicíliába

Megérkezett az ETO Szicíliába

A Rába ETO futsalosai a szicíliai Maritime Futsal Augusta meghívására villámtornán vesz részt a Katániától 30 km-re található Augusta városában. A magyar futsal bajnok szerencsés utazást követően ma este már a L’Assoporto Melilli együttese ellen mérkőzik.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink