Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öttel nyert az ETO!

Az ETO FC Győr ötödik felkészülési mérkőzésén könnyedén nyert a szlovák 3. ligás Velke Ludince ellen.

Öttel nyert az ETO!

Szervezetten védekezett és játszott a Ludince az első 20 percben, majd fokozatosan átvette az irányítást az ETO. Két kontrából majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, mindkétszer Szatmári védett parádésan. Pont jókor szerezte meg a vezetést az ETO a 28 . percben, ami lendületet adott a folytatáshoz is. Szép támadásokból, előbb Szilvágyi beadását Zamostny fejelte a hálóba, majd Nagy József passzát Pongrácz juttatta a vendég kapuba. Megérdemelt két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok az első félidő végén.

A szünet után mégjobban fölénybe került a Győr, ami további gólokban is megmutatkozott. Szimcsó Viktor duplázott, végül az 5-0-ás végeredményt Erdélyi találata hozta meg.

ETO FC Győr – Velke Ludine 5-0 (2-0)

Gólszerzők: Zamostny (28p), Pongrácz (40p), Szimcso (69p, 77p), Erdélyi (86p)

ETO kezdő: Szatmári Z. (1) – Ilkovics M. (44), Gyagya A. (15), Nagy J. (19), Zeke M. (77), Kovács K. (90), Csizmadia Z. (14), Pongrácz V. (6), Szilvágyi M. (91), Erdélyi L. (16), Zamostny B. (67)
Cserék: Gaszner M. (27) (GK), Kiliti R. (73), Nagy Á. (3), Szimcso V. (21), Boszorád M. (24)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Velké Ludince: Benko D., Kropanszki, Hlavácik, Petrás, Dékány, Horniak, Svirik, Kubala, Tóth, Kosák, Cingel | Csere: Benko T., Krizan, Viglas, Stranak, Sobona, Kapa, Hamdaovi
Vezetőedző: Duhony Jozef

További híreink

Győzni minden áron!

Győzni minden áron!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Budaörs gárdáját fogadja a bajnokság 10. fordulójában. A cél nem is lehet más, mint az újabb győzelem megszerzése a Merkantil Bank Ligában.

Büntetőrúgásokkal jutott tovább az ETO a Magyar Kupában

Büntetőrúgásokkal jutott tovább az ETO a Magyar Kupában

A rendes játékidő gól nélküli döntetlennel zárult, a hosszabbítás 5. percében viszont Erdélyi megszerezte a győri vezetést. A 122. percben azonban kiegyenlített a Nyírbátori FC, így a továbbjutást a büntetőrúgásoknak kellett eldönteni. Gyurákovics kivédte az első nyírbátori büntetőt, az ETO pedig mindegyik 11-esét értékesítette, ezzel 5-3-ra nyerte a büntetőrúgásokat és továbbjutott a Magyar Kupa következő körébe.

Nyírbátoron kezdi meg Kupaszereplését az ETO

Nyírbátoron kezdi meg Kupaszereplését az ETO

Az ETO FC Győr a Nyírbátori FC vendégeként Magyar Kupa mérkőzésen lép pályára szerdán 15 órakor. Az NBIII-as ellenfelünk a Keleti csoportban szerepel, hat mérkőzéséből hat pontot gyűjtve a 12. helyen áll a bajnoki tabellán.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink