Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öttel nyert az ETO!

Az ETO FC Győr ötödik felkészülési mérkőzésén könnyedén nyert a szlovák 3. ligás Velke Ludince ellen.

Öttel nyert az ETO!

Szervezetten védekezett és játszott a Ludince az első 20 percben, majd fokozatosan átvette az irányítást az ETO. Két kontrából majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, mindkétszer Szatmári védett parádésan. Pont jókor szerezte meg a vezetést az ETO a 28 . percben, ami lendületet adott a folytatáshoz is. Szép támadásokból, előbb Szilvágyi beadását Zamostny fejelte a hálóba, majd Nagy József passzát Pongrácz juttatta a vendég kapuba. Megérdemelt két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok az első félidő végén.

A szünet után mégjobban fölénybe került a Győr, ami további gólokban is megmutatkozott. Szimcsó Viktor duplázott, végül az 5-0-ás végeredményt Erdélyi találata hozta meg.

ETO FC Győr – Velke Ludine 5-0 (2-0)

Gólszerzők: Zamostny (28p), Pongrácz (40p), Szimcso (69p, 77p), Erdélyi (86p)

ETO kezdő: Szatmári Z. (1) – Ilkovics M. (44), Gyagya A. (15), Nagy J. (19), Zeke M. (77), Kovács K. (90), Csizmadia Z. (14), Pongrácz V. (6), Szilvágyi M. (91), Erdélyi L. (16), Zamostny B. (67)
Cserék: Gaszner M. (27) (GK), Kiliti R. (73), Nagy Á. (3), Szimcso V. (21), Boszorád M. (24)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Velké Ludince: Benko D., Kropanszki, Hlavácik, Petrás, Dékány, Horniak, Svirik, Kubala, Tóth, Kosák, Cingel | Csere: Benko T., Krizan, Viglas, Stranak, Sobona, Kapa, Hamdaovi
Vezetőedző: Duhony Jozef

További híreink

Világbajnoki bronzérmes védőt igazolt az ETO
Póczik József 64 éves!

Póczik József 64 éves!

A Rába ETO legendás középpályása ma ünnepli 64. születésnapját. Isten éltesse!

Bérletvásárlási lehetőség a győri Árkádban

Bérletvásárlási lehetőség a győri Árkádban

A győri Árkádban az első emeleten lévő Mal Cafe Segafredo Kávézóban lesz lehetőségük kedves szurkolóinknak az éves ETO bérletüket beszerezni a 2017/18-as idényre.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink