Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öttel nyert az ETO!

Az ETO FC Győr ötödik felkészülési mérkőzésén könnyedén nyert a szlovák 3. ligás Velke Ludince ellen.

Öttel nyert az ETO!

Szervezetten védekezett és játszott a Ludince az első 20 percben, majd fokozatosan átvette az irányítást az ETO. Két kontrából majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, mindkétszer Szatmári védett parádésan. Pont jókor szerezte meg a vezetést az ETO a 28 . percben, ami lendületet adott a folytatáshoz is. Szép támadásokból, előbb Szilvágyi beadását Zamostny fejelte a hálóba, majd Nagy József passzát Pongrácz juttatta a vendég kapuba. Megérdemelt két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok az első félidő végén.

A szünet után mégjobban fölénybe került a Győr, ami további gólokban is megmutatkozott. Szimcsó Viktor duplázott, végül az 5-0-ás végeredményt Erdélyi találata hozta meg.

ETO FC Győr – Velke Ludine 5-0 (2-0)

Gólszerzők: Zamostny (28p), Pongrácz (40p), Szimcso (69p, 77p), Erdélyi (86p)

ETO kezdő: Szatmári Z. (1) – Ilkovics M. (44), Gyagya A. (15), Nagy J. (19), Zeke M. (77), Kovács K. (90), Csizmadia Z. (14), Pongrácz V. (6), Szilvágyi M. (91), Erdélyi L. (16), Zamostny B. (67)
Cserék: Gaszner M. (27) (GK), Kiliti R. (73), Nagy Á. (3), Szimcso V. (21), Boszorád M. (24)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Velké Ludince: Benko D., Kropanszki, Hlavácik, Petrás, Dékány, Horniak, Svirik, Kubala, Tóth, Kosák, Cingel | Csere: Benko T., Krizan, Viglas, Stranak, Sobona, Kapa, Hamdaovi
Vezetőedző: Duhony Jozef

További híreink

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO

Lendületes első félidő, majd küzdelmes játék a szünet után. Az ETO 2-1-re legyőzte utolsó felkészülési mérkőzésén a Csornai SE csapatát.

Szombat 14:30 - ETO-Csorna

Szombat 14:30 - ETO-Csorna

Felkészülésünk zárásaként a Csornai SE csapatával mérkőzünk meg szombaton fél háromkor. A mérkőzés az M1-es pályán szurkolóink számára korlátozott számban megtekinthető.

Last minute igazolás: Koszó Balázs érkezik az ETO-hoz

Kiemelt támogatóink

Támogatóink