Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öttel nyert az ETO!

Az ETO FC Győr ötödik felkészülési mérkőzésén könnyedén nyert a szlovák 3. ligás Velke Ludince ellen.

Öttel nyert az ETO!

Szervezetten védekezett és játszott a Ludince az első 20 percben, majd fokozatosan átvette az irányítást az ETO. Két kontrából majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, mindkétszer Szatmári védett parádésan. Pont jókor szerezte meg a vezetést az ETO a 28 . percben, ami lendületet adott a folytatáshoz is. Szép támadásokból, előbb Szilvágyi beadását Zamostny fejelte a hálóba, majd Nagy József passzát Pongrácz juttatta a vendég kapuba. Megérdemelt két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok az első félidő végén.

A szünet után mégjobban fölénybe került a Győr, ami további gólokban is megmutatkozott. Szimcsó Viktor duplázott, végül az 5-0-ás végeredményt Erdélyi találata hozta meg.

ETO FC Győr – Velke Ludine 5-0 (2-0)

Gólszerzők: Zamostny (28p), Pongrácz (40p), Szimcso (69p, 77p), Erdélyi (86p)

ETO kezdő: Szatmári Z. (1) – Ilkovics M. (44), Gyagya A. (15), Nagy J. (19), Zeke M. (77), Kovács K. (90), Csizmadia Z. (14), Pongrácz V. (6), Szilvágyi M. (91), Erdélyi L. (16), Zamostny B. (67)
Cserék: Gaszner M. (27) (GK), Kiliti R. (73), Nagy Á. (3), Szimcso V. (21), Boszorád M. (24)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Velké Ludince: Benko D., Kropanszki, Hlavácik, Petrás, Dékány, Horniak, Svirik, Kubala, Tóth, Kosák, Cingel | Csere: Benko T., Krizan, Viglas, Stranak, Sobona, Kapa, Hamdaovi
Vezetőedző: Duhony Jozef

További híreink

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Elveszítettük a csapatkapitányunkat

Nagy Ádám, az ETO FC Győr csapatkapitánya, védelmünk egyik bástyája kénytelen felhagyni professzionális sportpályafutásával. A Soproni VSE ellen lépett utoljára pályára, ahol gólt is szerzett.

Megszakadt a sorozat

Megszakadt a sorozat

1-2-es vereséget szenvedett hazai pályán az ETO a Mosonmagyaróvártól, ezzel megszakadt a csapat 7 hete tartó sikerszériája.

Újabb megyei rangadó következik

Újabb megyei rangadó következik

A múlt heti, Soproni VSE ellen aratott győzelem után ismét megyei rangadó vár az ETO-ra, ezúttal a Credobus Mosonmagyaróvár ellen, vasárnap 16 órakor az ETO Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink