Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öttel nyert az ETO!

Az ETO FC Győr ötödik felkészülési mérkőzésén könnyedén nyert a szlovák 3. ligás Velke Ludince ellen.

Öttel nyert az ETO!

Szervezetten védekezett és játszott a Ludince az első 20 percben, majd fokozatosan átvette az irányítást az ETO. Két kontrából majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, mindkétszer Szatmári védett parádésan. Pont jókor szerezte meg a vezetést az ETO a 28 . percben, ami lendületet adott a folytatáshoz is. Szép támadásokból, előbb Szilvágyi beadását Zamostny fejelte a hálóba, majd Nagy József passzát Pongrácz juttatta a vendég kapuba. Megérdemelt két gólos győri előnnyel fordultak a csapatok az első félidő végén.

A szünet után mégjobban fölénybe került a Győr, ami további gólokban is megmutatkozott. Szimcsó Viktor duplázott, végül az 5-0-ás végeredményt Erdélyi találata hozta meg.

ETO FC Győr – Velke Ludine 5-0 (2-0)

Gólszerzők: Zamostny (28p), Pongrácz (40p), Szimcso (69p, 77p), Erdélyi (86p)

ETO kezdő: Szatmári Z. (1) – Ilkovics M. (44), Gyagya A. (15), Nagy J. (19), Zeke M. (77), Kovács K. (90), Csizmadia Z. (14), Pongrácz V. (6), Szilvágyi M. (91), Erdélyi L. (16), Zamostny B. (67)
Cserék: Gaszner M. (27) (GK), Kiliti R. (73), Nagy Á. (3), Szimcso V. (21), Boszorád M. (24)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Velké Ludince: Benko D., Kropanszki, Hlavácik, Petrás, Dékány, Horniak, Svirik, Kubala, Tóth, Kosák, Cingel | Csere: Benko T., Krizan, Viglas, Stranak, Sobona, Kapa, Hamdaovi
Vezetőedző: Duhony Jozef

További híreink

II. Jótékonysági kispályás focikupa

II. Jótékonysági kispályás focikupa

Második alkalommal rendezi meg a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNY jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. Jelentkezni a megadott elérhetőségeken május 25. péntek 18 óráig lehet.

Megvan a 3 pont

Megvan a 3 pont

Hatalmas küzdelmet követően sikerült csapatunknak javítani az elmúlt héten elszenvedett vereségeket, és Győrben tartani a nagyon fontos három pontot.

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Ma délután 17 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink