Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Még pont időben!

Negyedik felkészülési mérkőzésén vereséget szenvedett az ETO az angol másodosztályú Brentford FC U23-as csapatától. Az ETO nagyot harcolt, de nem bírt a frissebb és összeszokottabb angol ellenfelével, akik megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Még pont időben!

Az angol csapat kihasználta lehetőségeit, ellenben az ETO-nak ez nem sikerült. Dolgozni kell tovább keményen, a Brentford FC U23 elleni mérkőzésből rengeteget lehetett tanulni, a zöld-fehérek ezen a meccsen is óriásit küzdöttek.

A félidő első húsz percében nagy iramban indult a találkozó, mindkét csapatnak akadt helyzete, de az angolok szerezték meg a vezetést Ali Coote góljával (0-1).

5 perccel később Kabát lábát eltalálják a 16-oson belül, a bíró 11-est ítélt. A büntetőt Magasföldi végezte el, a bal sarok felé helyezte a labdát, az angol kapus gyors vetődéssel elcsípte a játékszert! Kimaradt az egyenlítési lehetőség!

A 31. percben szerencsés találattal kettőre nőtt a Brentford előnye, lepattant lövés a bemozduló Chatzitheodoridis elé került aki fordulásból a kivetődő győri kapus felett emelt a hálóba (0-2).

A szünet után tovább nőtt az angolok fölénye, szépen kijátszott angol akció végén, visszagurított labdára érkezik Ali Coote az 54. percben, aki nagy erővel a bal kapufát érintve lőtte 2. gólját a találkozón (0-3).

Ahogy múlt az idő, a játék egyre kiegyenlítettebb lett, az ETO túl jutott holtpontján, azonban hiába dolgoztak ki helyzeteket a győriek, nem sikerült góllal befejezni a támadásokat. 

Az angolok egy kontra végén büntetőhöz jutottak, a csereként beállt Zain Westbrooke a jobb sarokba helyezte csapata negyedik gólját. Gyurákovics az ellenkező irányba vetődött (0-4).

A hajrában több győri helyzet, de nem született meg a magyar becsületgól. A Brentford FC "B" csapata megérdemleten nyerte a találkozót, a nagyot küzdő ETO FC Győr ellen.

Online közvetítésünk itt olvasható: http://www.eto.hu/online-kozvetites/62/eto-fc-gyor-brentford-fc-u23/


ETO FC Győr - Brentford FC U23 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Ali Coote (18p, 54p), Chatzitheodoridis (31p), Westbrooke (75p)

ETO kezdő: Gyurákovics E.- Vadász V., Nagy Á. .(C), Vajda P., Kiliti R. - Bagi I., Nagy M. - Magasföldi J., Beliczky G., Szimcso V. - Kabát P. Cserék: Pálfi D., Nagy J., Pongrácz V., Csizmadia Z., Szilvágyi M.

Brentford FC U23: E. Balcombe, L. Talbro, I. Chatzitheodoridis, C. Mepham, J. Edobor, J. Holldack, R. Cole, A. Coote, J. Novak, T. Archibald, J., Hardy Cserék: D. Titov, Z. Westbrooke, R., Assibley-Mensah, N., Kirk, M. Forss, B., Clayton, J. Viander


További híreink

Mészöly Géza az ETO FC Győr új vezetőedzője
Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl - FRISSÍTVE!

Koszó Balázs sikeres műtéten esett túl - FRISSÍTVE!

Belső védőnk márciusban szenvedett súlyos koponyasérülést a Cegléd elleni mérkőzésen, most pedig egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, hiszen újabb sikeres műtéten esett tú, ezúttal egy implantátumot ültettek be az orvosok a sérült részre. Legnagyobb örömünkre Balázs jól van, nyilatkozatát alább olvashatjátok!

Elrontott ünnep

Elrontott ünnep

A kezdeti mezőnyfölény, illetve a félidei előny ellenére vereséget szenvedtünk hazai pályán a Gyirmót csapatától, ezért újoncként a 7. helyen végeztünk az NB II-es bajnokságban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink