Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Beliczky gólja győzelmet ért az angolok ellen

ETO Beliczky szépségdíjas találatával 1-0-ra megverte az angol 2. osztályú Barnsley FC-t Telkiben. A mérkőzésen kevés helyzet alakult ki, annál inkább több párharc a mezőnyben, amiben nem vallottak szégyent a magyarok. A felkészülése elején járó ETO kiegyenlített, küzdelmes mérkőzésen múlta felül a Barnsley csapatát.

Beliczky gólja győzelmet ért az angolok ellen

Az angolok a rá jellemző játékstílusban próbáltak focizni, de kevés sikerrel, sok hibával játszottak, illetve az ETO jól védekezett.

Az ETO amikor szükség volt rá 10 emberrel védekezett, ha viszont kellett gyors kontrákkal indult az angol kapu felé.

A második félidőben sort cseréltek az angolok, a szünet után már nyíltabb és lüktetőbb volt az iram. Azonban hiába váltottak magasabb fokozatba a vendégek, az ETO továbbra is stabil volt, sőt egyre veszélyesebben támadtak a győriek.

Végül a mérkőzés hajrájában dőlt el a találkozó, a kinyíló angol védelem között Beliczky találta meg a rést és kihasználta az adódó győri gólszerzési lehetőséget. A győri támadó elegánsan emelt a bal alsó sarokba (1-0).

A gól utáni egyetlen lehetőségét az angoloknak Gyurákovics kivédte, így az ETO hagyta el győztesen a Telki edzőközpont pályáját!

A felkészülése elején járó ETO kiegyenlített, küzdelmes mérkőzésen múlta felül a Barnsley csapatát. 

Online közvetítésünket itt olvashatod: http://www.eto.hu/online-kozvetites/61/eto-fc-gyor-barnsley-fc/

ETO FC Győr- Barnsley FC 1-0 (0-0)

Gólszerző: Beliczky (82p)

ETO Kezdő: Gyurákovics E.- Vadász V., Nagy Á. .(C), Vajda P., Zeke Márió - Nagy M., Csizmadia Z., Magasföldi J. - Rokszin Á., Zamostny B., Erdélyi L:.
Cserék: Tajthy T., Nagy J., Beliczky G., Szilvágyi M.

Barnsley FC : 1. félidő: A. Davies, Andy Yiadom, A. Jackson, L. Lindsay, Z. Fryers, L. Isgrove, W. Smith, J. Bird, J. Kay, A. Hammill, T. Bradshaw

2. félidő: N. Townsend, J. McCarthy, A. MacDonald, E. Pinnock, B. Williams, S. D'Almeida, G. Moncur, A. Mowatt, R. Palmer, R. Hedges, S. Mallan

 

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Patinás ellenfelünk: Barnsley FC

Patinás ellenfelünk: Barnsley FC

Egy régi patinás angol klub a Barnsley FC ellen fog pályára lépni csapatunk Telkiben. Összeállításunk bemutatni kívánja a jelenleg az angol másodosztályban szereplő együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink