Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Utánpótlás játékosaink az elmúlt szezonról

Ahogy az U16-U17-es korosztály sikeréről már beszámoltunk, most a többi ifjúsági bajnokság eredményeit is nagyító alá vesszük. A legidősebbektől a csapatkapitány Kelemen Bálint értékelt, a tizenöt éveseknél a 15 gólt szerző Ominger Gergő nyilatkozott, míg a legkisebbek támadója Puska Péter is visszatekintett.

Utánpótlás játékosaink az elmúlt szezonról

U19-es csapatunk a kiemelt korosztályok mellett amolyan „árvagyerekként” harcolta végig tisztességesen a szezont. Jäkl Antal és fiai több bravúros szereplést is prezentáltak, de sajnos ezúttal kevésnek bizonyult egy előkelőbb pozíció megszerzéséhez.  A Varga Antal vezette U15-ös gárda az MTK mögött épphogy csak lecsúszott a dobogóról. Teljesítményükről a bajnokság során lőtt 69 találatuk is remekül tanúskodik.
U14-eseink idén először kóstoltak bele a nagypályás játék ízébe. Elsődleges céljuk a fizikális és taktikai előrelépés volt.

Kelemen Bálint (U19):
„Úgy gondolom egy viszonylag hullámzó évet zártunk. Voltak nagyon jó meccseink, azonban sok csalódás is ért minket. Végig összetartottunk és (Jäkl)Tóni bá keze alatt az egész szezonban motiváltak maradtunk, ami úgy vélem megmutatja, hogy mennyi erő van ebben a csapatban. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a kapitánya lehettem!”

Ominger Gergő (U15):
„Egész szezonban nagyot küzdött a csapat, több jó egyéni forma volt.  Tavasszal pár kisebb csapat ellen pontokat vesztettünk, ami befolyásolta, hogy nem lettünk dobogósok, de úgy érzem elégedettek lehetünk a negyedik helyezéssel!

Puska Péter (U14):
„Nagy lelkesedéssel kezdtünk neki az első nagypályás szezonunknak!  A fő cél az volt, hogy taktikailag és fizikálisan fejlődjünk, és az edzéseken tanultakat a bajnoki mérkőzéseken is meg tudjuk valósítani! A csapatunk nagyon jó társaságot alkot, mindenki megpróbálta kihozni magából a tőle várható maximumot. Sajnos az eredmények nem minden esetben alakultak számunkra kedvezően, sokszor a mutatott játékunk is elmaradt a várttól, de ez annak is betudható, hogy egy év alatt 3 edzőnk is volt, ami nagyon megzavarta a társaságot. Összességében azt gondolom, hogy egyénenként mindenki sokat fejlődött és jövőre biztos, hogy jobb és eredményesebb bajnoki évünk lesz!”

További híreink

Szülői értekezlet

Szülői értekezlet

Tisztelt Szülők! Az U16 és U17 korosztályok számára 2017. 08. 21-én, hétfőn 17:00-kor szülői értekezletet tartunk a VIP teremben. Várunk mindenkit szeretettel!

ETO sikerek a hazai rendezésű utánpótlás tornán

ETO sikerek a hazai rendezésű utánpótlás tornán

Gyerekzsivajtól és népes publikumtól volt hangos szombaton délelőtt és kora délután az ETO FC Győr edzőközpontja. Klubunk villámtornát szervezett az U13-as és U12-es korosztálynak, amely nagy sikert aratott a résztvevők körében.

A Real Madrid focitáborában járt Gacs Gábor

A Real Madrid focitáborában járt Gacs Gábor

A július 25-étől, Wolfsburgban megrendezésre kerülő edzőtáborban U15-ös tehetségünk is részt vett. Az öt nap alatt három német és két spanyol edző foglalkozott az érkező növendékekkel.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink