Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gődér Brigi a skótok ellen

Bár a játékosaink többsége már nyári pihenőjét élvezi, Gődér Brigitta számára még nem ért véget a szezon. Brigi pénteken este, a skóciai Falkirkban, az Eb-résztvevő skót csapat ellen lépett pályára, a román válogatottban. Hátvédünk csereként állt be a házigazdák által 2-0-ra megnyert találkozón – amikor pályán volt, biztosan állt a lábán a védelem, nem is kapott gólt.

Gődér Brigi a skótok ellen

További híreink

Németh Loretta Cipruson folytatja

Németh Loretta Cipruson folytatja

Az MLSZ vasárnapi díjátadóján, a RangAdó gálán a szezon legjobb női játékosa elismerésre jelöltek között ott volt a legjobb három között Németh Loretta is, akinek – legalábbis egy időre – alkalmasint ez volt az utolsó „fellépése” az ETO FC Győr labdarúgójaként.

Továbbra is van esély a bronzra

Továbbra is van esély a bronzra

U18-as csapatunk derekasan küzdött a meleggel a Ferencváros vendégeként, de sajnos vereséget szenvedett. A lányok – elkerülhető gólokat kapva – a 61. percre már háromgólos hátrányban voltak, ám összekapták magukat, és a hajrában Böcskei Niki (71.) és Bódai Viki (72.) góljaival szépítettek. Az utolsó percekben az egyenlítésre is volt esélyünk, de nem sikerült a hazaiak kapujába préselnünk a labdát

Érmes lehet mindkét leány utánpótlás csapatunk

Érmes lehet mindkét leány utánpótlás csapatunk

A Süle János által irányított U18 megtáltosodott a Kiemelt csoport legjobb négy csapatának rájátszásában, és a múlt heti, Kóka FNLA elleni idegenbeli siker (4-3) után, a bajnoki aranyérem kapujában álló MTK Hungáriát is megverte – simán, 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink