Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gődér Brigi a skótok ellen

Bár a játékosaink többsége már nyári pihenőjét élvezi, Gődér Brigitta számára még nem ért véget a szezon. Brigi pénteken este, a skóciai Falkirkban, az Eb-résztvevő skót csapat ellen lépett pályára, a román válogatottban. Hátvédünk csereként állt be a házigazdák által 2-0-ra megnyert találkozón – amikor pályán volt, biztosan állt a lábán a védelem, nem is kapott gólt.

Gődér Brigi a skótok ellen

További híreink

Női NB1: Jön a DVTK

Női NB1: Jön a DVTK

A hétégén az alapszakasz utolsó fordulójához érkezik a Jet-Sol Liga – szombaton 11:00 órakor hazai környezetben lépünk pályára az igencsak megerősödő DVTK együttese ellen.

Női U19: Elképesztő fordítással vertük Szlovákiát

Női U19: Elképesztő fordítással vertük Szlovákiát

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatottunk csütörtökön a szlovákiai Szencen lépett pályára, és gólzáporos meccsen, háromgólos hátrányból felállva aratott győzelmet. Böcskei Nikoletta és Fél Alexandra végigjátszotta a mérkőzést, Kovács Laura pedig a 73. percben szállt be.

Női U19: Háromgólos győzelem a szlovákok ellen

Női U19: Háromgólos győzelem a szlovákok ellen

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatottunk kedden Lipóton lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Kovács Laura és Böcskei Nikoletta kezdőként lépett pályára a Fél-testvérek pedig a második félidőben kaptak lehetőséget.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink