Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO Futsal U13 és az U15 kivívta a Final Fourt!

Így már négy Final Fourba jutott futsal utánpótlás csapattal büszkélkedhet az ETO a 2016/17-es idényben.

Az ETO Futsal U13 és az U15 kivívta a Final Fourt!

Az ETO Futsal U17 és U20 idei menetelése és a bajnoki 4-es döntőbe jutásuk után a győri Országos Területi Elődöntőket megnyerve, az U13 és az U15 is a legjobb négybe jutott!

U11

ETO Futsal - Balatonalmádi 2-2 (0-2)
ETO Futsal Mohácsi TE 0-1 (0-1)
ETO Futsal Ujpesti TE 1-1 (0-0)

1. UTE 7p
2. Balatonalmádi SE 4p
3. Mohácsi TE 3p
4. ETO Futsal 2p

(Az U11-nek sajnos nem sikerült a bravúr, csak nagyon kevésen múlt a továbbjutásuk. Rendkívül szoros meccseket játszottak végig támadó szellemben, azonban a győri helyzetek rendre kimaradtak. Amit tudnak azt meg is mutatták a Balatonalmádi elleni mérkőzésen, két gólos hátrányból egyenlítettek, sőt többször is volt sanszuk megnyerni a 2-2-re végződő összecsapást.  Sajnos a következő meccsen nem sikerült a fordítás, 0-1-re kikapott az ETO U11. A záró meccs dramaturgja hasonló volt az 2. találkozóhoz, azonban az utolsó pillanatban sikerült az egyenlítés így 1-1 lett a vége. Szomorkodni nem kell, mivel az ország legjobb 8. csapatának lenni is nagy dicsőség! Gratulálunk a játékosoknak és a Stábnak! (Pelczéder Zoltán, Pál László, Alasztics Marcell).

U13

ETO Futsal - Veszprémi USE 7-0
ETO Futsal - FADDI SE 4-8 (0-3)
ETO Futsal - LU.A. Baja 3-1 (2-0)

1. Faddi Se 6p
2. ETO Futsal 6p
3. LU.A Baja 6p
4. VUSE 0p

Az U13-asok Máté Szilárd vezetésével 7-0-ra kiütötték a VFC csapatát, és bizakodva várták a FADD SE ellen a következő találkozót. Itt azonban meglepetésre a FADDI SE 5-0-ra elhúzott, majd egy percen belül 5-3-ra kozmetikázták a győriek a találkozót. Ezután azonban ismét a vendégek percei következtek, végül 4-8-as ETO vereséggel és a későbbi tornagyőztes FADDI SE győzelmével zárult a mérkőzés.

A kiegyenlített teljesítményt és két győzelmet szerző LU.A Baja ellen kellett az eredmények tükrében legalább két góllal megnyerni a 3. találkozót, rendkívül nehéz pillanatok vártak a győri srácokra.

A mérkőzésen azonban ez nem látszott, hamar megszerezte a vezetést az U13, majd a mérkőzés végére 3-ra nőtt a győri előny. Egy szerencsétlen góllal azonban megszerezte a szépítést a Baja, és a végső sípszóig nagyot kellett küzdeni a gyerekeknek, hogy megőrizzék a továbbjutást jelentő két gólos különbséget! Ez sikerült, így a tavalyi évhez hasonlóan Final Fourba jutott az ETO U13!

A kérdés, csak az volt, hogy első vagy második helyen kerül a 4-es döntőbe az ETO, ez a FADDI-Veszprém mérkőzés eredménye után ki is derült, a három 6 pontos csapat közül a FADDI SE 5-1-es győzelemmel tornagyőztes, az ETO U13 a második (az első két helyezett jut a Final Fourba) és a Baja lett a 3., a Veszprém pedig 4. (ők nem jutottak tovább).

Máté Szilárd (U13 edző): Gratulálok a csapat minden tagjának, akik kevesebb szerepet kaptak nekik külön köszönöm a hozzáállásukat, igazi csapatként nagy tettet hajtottak végre. Nem számítottunk rá, hogy sétagalopp lesz az országos döntőbe kerülés, de bíztunk a srácokba hogy képesek rá. Nagyon fontos lett a végelszámolásnál a helyzetkihasználás, hiszen 1-1 gólon múlt a továbbjutás. Magabiztosan kezdtük a Veszprém ellen a tornát, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, büntetőt is hibáztunk. A Tolnai csapat ellen más taktikával álltunk fel, láttuk hogy fizikálisan erőfölényben vannak, ezt kellett valahogy kompenzálnunk. Sajnos a korán rúgott öngól után elrohantuk az első félidőt, s mégis sikerült 2 percen belül 3 gólt szereznünk, de a győzelemhez ez is kevésnek bizonyult, a Faddi center kiváló egyéni teljesítményére nem volt ellenszerünk. A mindent eldöntő utolsó mérkőzésre rendeztük sorainkat és végig vezetve, fegyelmezetten és taktikusan futsaloztunk, kiváló kapusteljesítménnyel megspékelve. Hihetetlen izgalmak mellett sikerült kivívnunk a május 28-i final 4-ba jutást, hisz pontazonosság és körbeverés miatt a gólarány döntött végül. Ismét nagypályás csapatok ellen játszottunk, akik ellen nehéz volt futsalozni, de megoldottuk. A kocka el van vetve...

U15

ETO Futsal - LUA Baja 5-0 (4-0)
Siófok - ETO Futsal ELMARADT!
ETO Futsal - Pénzügyőr 6-2 (4-2)

1. ETO Futsal 6p
2. Pénzügyőr 3p
3. LUA BAJA 0p
4. Siófok 0p

Az ETO Futsal U15 címvédőként magabiztos játékkal és imponáló különbséggel két győzelmet szerezve nyerte meg az elődöntőt (6-0, 6-2) és jutott a Final 4-ba. (A Büksi Zsolt irányította győri gárda a tervezettnél egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Siófok visszalépése miatt.)

Büksi Zsolt ETO Futsal U15 edzője: Nagyon örülök, hogy ebben az évben is sikerült kiharcolnunk a Final four-ba kerülést! Megdolgozott a csapat ezért sikerért, megérdemelten nyertük meg mindegyik mérkőzésünket. Fordulóról fordulóra egyre nehezebb kihívásokkal kell szembe nézni, ennek ellenére sok gólt sikerült szerezni, támadójátékunk ma is nagyon jól működött. Kapusunknak a megszokottnál jobban kellett koncentrálnia, de összességében a védekezéssel is elégedett vagyok.

 A következő két hétben nagy hangsúlyt fektetünk a mentális felkészítésre is, szeretném, ha a csapat az eddigi legjobb formájában várná az utolsó, egyben a legfontosabb játéknapot!

További híreink

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt
U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

U12: Tornagyőzelem Besztercebányán

Sárközi Attila növendékei csütörtökön és pénteken a szlovákiai Besztercebányán vettek részt nemzetközi tornán, amelyet rendkívül magabiztosan nyertek meg fiaink, hat győzelmet aratva 36:1 gólarányt produkálva.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink