Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Arany a diákolimpián

Hétvégén a Fehér Miklós Akadémián tanuló gimnazista lányok a Diákolimpia Országos döntőjén vettek részt Szekszárdon. A szombati csoportmérkőzéseket szinte hibátlanul vette a csapat, mindössze csak a fővárosiaknak sikerült felülmúlni a győrieket. Vasárnap a helyosztók következtek, ahol a lányok már kapus nélkül küzdve egészen a döntőig meneteltek. A fináléban szintén a budapesti iskolával kellett megmérkőzni az aranyéremért. Ott már nem hibáztak labdarúgóink és könnyed 4:1-es sikert aratva újra a Fehér Miklós Gimnáziumhoz került a vándorserleg. Emellett egy különdíjat is hazahozhattunk, Süle Jánost, aki egyben az U18-as csapat vezetőedzője is – a legjobb felkészítőnek választották. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Arany a diákolimpián

EREDMÉNYEK

csoportmeccsek:

Debrecen-Győr 1:5

Győr- Budapest 1:2

Pápa- Győr 0:7

Baja-Győr 0:10

Négy közé jutásért:

Gyula-Győr 1:4

döntőbe jutásért: Szombathely-Győr 1:4

döntő:  Budapest-Győr 1:4

A csapat tagjai: Szalai Fanni, Horváth Cintia, Pacsuta Dóra, Feketevízi Tímea, Csizi Fanni, Erdész Fanni, Böcskei Nikoletta, Kardos Emese, Kardos Annabella, Kovács Laura, Süle Dóra, Bódai Viktória

További híreink

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

A szombathelyiek hazai pályán az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–1-re legyőzték kupadöntős csapatunkat a női NB I bronzcsatájának harmadik mérkőzésén. Ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és megszerezte a harmadik helyet.

Újabb lépés a dobogó felé

Újabb lépés a dobogó felé

Egygólos vendég előny után, Süle duplájával sikerült nyerünk a bronzcsata hazai mérkőzésén. A második félidőben hatalmas akarattal küzdő győri lányok ezzel újabb lehetőséget teremtettek maguknak, hogy jövő héten ismét pályára léphessenek a Szombathely otthonában! ETO FC Győr - Viktória FC 2-1 (0-1)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink