Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Arany a diákolimpián

Hétvégén a Fehér Miklós Akadémián tanuló gimnazista lányok a Diákolimpia Országos döntőjén vettek részt Szekszárdon. A szombati csoportmérkőzéseket szinte hibátlanul vette a csapat, mindössze csak a fővárosiaknak sikerült felülmúlni a győrieket. Vasárnap a helyosztók következtek, ahol a lányok már kapus nélkül küzdve egészen a döntőig meneteltek. A fináléban szintén a budapesti iskolával kellett megmérkőzni az aranyéremért. Ott már nem hibáztak labdarúgóink és könnyed 4:1-es sikert aratva újra a Fehér Miklós Gimnáziumhoz került a vándorserleg. Emellett egy különdíjat is hazahozhattunk, Süle Jánost, aki egyben az U18-as csapat vezetőedzője is – a legjobb felkészítőnek választották. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Arany a diákolimpián

EREDMÉNYEK

csoportmeccsek:

Debrecen-Győr 1:5

Győr- Budapest 1:2

Pápa- Győr 0:7

Baja-Győr 0:10

Négy közé jutásért:

Gyula-Győr 1:4

döntőbe jutásért: Szombathely-Győr 1:4

döntő:  Budapest-Győr 1:4

A csapat tagjai: Szalai Fanni, Horváth Cintia, Pacsuta Dóra, Feketevízi Tímea, Csizi Fanni, Erdész Fanni, Böcskei Nikoletta, Kardos Emese, Kardos Annabella, Kovács Laura, Süle Dóra, Bódai Viktória

További híreink

Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva, július 10-én kezdi meg az ETO FC Győr női NB I-es csapata a felkészülést az új bajnoki szezonra. Dénes Andrással, a klub női szakágának vezetőjével arról beszélgettünk, milyen változások várhatók a győri lányok életében.

Gődér Brigi a skótok ellen

Gődér Brigi a skótok ellen

Bár a játékosaink többsége már nyári pihenőjét élvezi, Gődér Brigitta számára még nem ért véget a szezon. Brigi pénteken este, a skóciai Falkirkban, az Eb-résztvevő skót csapat ellen lépett pályára, a román válogatottban. Hátvédünk csereként állt be a házigazdák által 2-0-ra megnyert találkozón – amikor pályán volt, biztosan állt a lábán a védelem, nem is kapott gólt.

Németh Loretta Cipruson folytatja

Németh Loretta Cipruson folytatja

Az MLSZ vasárnapi díjátadóján, a RangAdó gálán a szezon legjobb női játékosa elismerésre jelöltek között ott volt a legjobb három között Németh Loretta is, akinek – legalábbis egy időre – alkalmasint ez volt az utolsó „fellépése” az ETO FC Győr labdarúgójaként.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink