Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Arany a diákolimpián

Hétvégén a Fehér Miklós Akadémián tanuló gimnazista lányok a Diákolimpia Országos döntőjén vettek részt Szekszárdon. A szombati csoportmérkőzéseket szinte hibátlanul vette a csapat, mindössze csak a fővárosiaknak sikerült felülmúlni a győrieket. Vasárnap a helyosztók következtek, ahol a lányok már kapus nélkül küzdve egészen a döntőig meneteltek. A fináléban szintén a budapesti iskolával kellett megmérkőzni az aranyéremért. Ott már nem hibáztak labdarúgóink és könnyed 4:1-es sikert aratva újra a Fehér Miklós Gimnáziumhoz került a vándorserleg. Emellett egy különdíjat is hazahozhattunk, Süle Jánost, aki egyben az U18-as csapat vezetőedzője is – a legjobb felkészítőnek választották. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Arany a diákolimpián

EREDMÉNYEK

csoportmeccsek:

Debrecen-Győr 1:5

Győr- Budapest 1:2

Pápa- Győr 0:7

Baja-Győr 0:10

Négy közé jutásért:

Gyula-Győr 1:4

döntőbe jutásért: Szombathely-Győr 1:4

döntő:  Budapest-Győr 1:4

A csapat tagjai: Szalai Fanni, Horváth Cintia, Pacsuta Dóra, Feketevízi Tímea, Csizi Fanni, Erdész Fanni, Böcskei Nikoletta, Kardos Emese, Kardos Annabella, Kovács Laura, Süle Dóra, Bódai Viktória

További híreink

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tegnap pótolták a márciusban elmaradt fordulót a Leány U19-es bajnokság Kiemelt csoportjában. Nagy diadal volt a bajnokesélyesek találkozóján, ám hiába szereztünk már korán vezetést, a hazaiaknak létszámelőnyüket kihasználva sikerült fordítani és nyerni.

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

A felnőtt csapat 3:1-es sikeréről már korábban beszámoltunk, ám a Videoton otthonában pályára lépő U16-os korosztályunk is fölényes 8:1-es győzelmet aratott, az U19-es lányok pedig hazai környezetben 5:0-ra verték a szombathelyi Haladást. Mindkét utánpótlás csapatunk továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát .

Megtört a jég, legyőztük a címvédőt!

Megtört a jég, legyőztük a címvédőt!

A Felsőház 2. fordulójában hazai környezetben fogadta női csapatunk a jelenleg második helyen álló MTK együttesét. A félidei vendég vezetést követően még senki nem gondolta, hogy a második játékrészben egy teljesen másik ETO-t láthatunk majd a pályán. A lányok ezzel bebizonyították, hogy helyük van a legjobbak között, hihetetlen akarattal küzdve, hátrányból felállva arattak 3:1-es győzelmet a fővárosiak felett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink