Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veszprém-ETO hétfőn 18:30-kor

Hétfőn a futsal bajnokság rájátszásában a Felsőház 6. fordulója következik. A Berettyóújfalut legyőző Rába ETO-t, az előző fordulóban a fiataljaival győzelmet arató FC Veszprém fogadja.

Veszprém-ETO hétfőn 18:30-kor

A mérkőzés élőképes közvetítésének linkje: https://www.youtube.com/watch?v=Y6ZbK0-L1uA

A Győr 5 ponttal vezeti a bajnokságot, míg a Veszprém a Felsőház 4. helyezettje. A rájátszásban 2 győzelem és 3 vereség a mérlegük, azonban teljesítményük fokozatosan javuló tendenciát mutat.

Az ETO győzni szeretne Veszprémben, hogy a Dunaferr elleni rangadón akár hazai pályán szerezze meg a hetedik bajnoki címét. (Bár ehhez a Dunaferr-nek is egyet hibáznia kellene a Berettyó ellen.)

Marcos Angulo: Újabb fontos meccs következik, hétfőn Veszprémbe utazunk. A Veszprém jól szerepelt a tavalyi évben, 4 éve összeszokott gárdával, mivel jobbak általában otthon, ezért akárkit meg tudnak szorongatni fantasztikus közönségük előtt. Mi is a munkára fókuszáltunk, a csapat jól felkészült a rangadóra. Győzelemre van szükségünk, majd utána pedig a következnek a Dunaújváros és a Berettyó, csak a győzelemre koncentrálunk!


FC Veszprém - Rába ETO
Futsal NBI bajnoki mérkőzés
2017.05.15 - 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

További híreink

Óriásit küzdött az ETO, a Minsk csak a hajrában vívta ki a győzelmet
Szerdától elkezdődik a Futsal BL Elite Roundja Győrben

Szerdától elkezdődik a Futsal BL Elite Roundja Győrben

A Stalitsa Minsk (BLR), a Luparense (ITA), a Kherson (UKR) és a rendező Rába ETO csatája indul szerdától Győrben az UEFA Futsal Cup Elite kör C csoportjában. Aki megnyeri a tornát, az bejut az áprilisban esedékes Final Fourba.

Ellenfélnézőben: FC Stalitsa Minsk

Ellenfélnézőben: FC Stalitsa Minsk

Szerdán kezdődnek az UEFA Futsal Cup Elite Round győri csoportjának mérkőzései. Vegyük szemügyre tüzetesebben ellenfeleinket, a Luparense után lássuk az FC Stalitsa Minsk csapatát!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink