Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzött az ETO Gyirmóton! Újabb lépés a bajnoki cím felé!

A küzdelmes, feszültségektől sem mentes városi rangadón 0-0-ás félidőt követően, Magasföldi szerezte meg a vezetést a 65. percben, majd Zamostny fejese döntötte el a mérkőzést. Az ETO FC Győr 16. győzelmét aratta zsinórban és egyetlen győzelemre van a bajnokság megnyerésétől.

Győzött az ETO Gyirmóton! Újabb lépés a bajnoki cím felé!

Küzdelmes és feszült volt a presztízs rangadó első félideje. Az ETO dominált jobbára, de azért a hazaiaknak is sikerült veszélyeztetnie Kunsági kapuja előtt. Az első 45 perc 0-0-ás döntetlent hozott.

A második játékrészben még jobban az ETO akarata érvényesült, amit már a győri helyzetek is mutattak. A lehetőségek góllá értek a 65. percre, Magasföldi vetődve lőtt a léc alá, megszerezve a Győrnek a vezetést (0-1). A ETO sakk-matt a Gyirmótnak a79. percben történt, Zamostny fejese akkor végleg eldöntötte a mérkőzést (0-2). 

Óriási várakozás előzte meg a Gyirmót FC II - ETO FC Győr mérkőzést, ennek megfelelően, csaknem 3 ezer ember nézte meg élőben a városi rangadót. Az ETO-nak szeretett volna visszavágni az őszi 0-1-es Gyirmóttól elszenvedett vereségért, amióta 15 alkalommal hibátlanul végeztek a Bekő Balázs irányította zöld-fehérek.

Felfokozott hangulatban indult a rangadó, Kunságinak kellett kapu fölé tolnia egy hazai szögletet, ezután Szabó L. lőtt alig fölé 18m-ről. Kiegyenlítettnek tűnt az első félidő, mindkét csapat nagyot harcolt, nem ismertek elvesztett labdát, így ennek megfelelően, felpaprikázott hangulatban futballoztak a felek. 

Az ETO szépen lassan átvette a játék irányítását a hajrára, több helyzetük is volt, de a szünetig pontatlan volt a befejezés, vagy a hazai kapus Rusák volt résen.

Győri cserével kezdődik a második félidő. Gyagya helyett Nagy József és Szimcsó helyett Beliczky a lépett a pályára.

Támadóbb felállásban kezdett az ETO játszani, Beliczky lövését bravúrral védte Rusák. Magasföldi szabadrúgása a sorfalról vágódott a felső léctől milliméterekre szögetre. A szöglet után egy jobb oldali szabadrúgáshoz jutott az ETO, aminek elvgégzése után Magasföldi vette mellre a labdát, majd fordulatból nagy erővel a gyirmóti kapuba lőtt (0-1).

Zsinórban dolgozta ki az ETO a lehetőségeit, de Rusák jól védett, nem változott a mérkőzés hajrájáig az eredmény.

A 79. percben Zamostny robbant be és fejelt mindenkit megelőzve a hálóba (0-2). Eldőlt a mérkőzés, az ETO fokozatosan felőrölte a Gyirmót védelmét és szép győzelemmel vágott vissza az őszi hazai vereségért.

Zsinórban a 16 győzelem után csak egyetlen kérdés marad, mikor és hogyan szerzi meg az ETO FC Győr a bajnoki címét a következő fordulókban. A jövő héten mindenre fény derül. Gyere az ETO-Csorna meccsre! Csak az ETO! Hajrá Győr!

Gyirmót FC II - ETO FC Győr 0-2 (0-0)

Gólszerzők: Magasföldi (65p), Zamostny (79p)

ETO FC Győr: Kunsági, Varga, Nagy, Tajthy, Pongrácz (Csizmadia72p), Magasföldi, Szabó, Szimcsó (Beliczky 46p), Gyagya (Nagy 46), Vadász, Zamostny
Cserék: Gyurákovics, Beliczky, Kulcsár, Csziamdia, Nagy, Kabát, Kiliti

Gyirmót FC Győr II: Rusák, Nagy, Borkai, Veres, Farkas, Présinger, Papp, Máté, Kőris, Lengyel, Paku
Cserék: Kovács, Aranyos, Irmes, Tóth, Dávid, Veres, Szabó

Kapcsolódó videó


További híreink

Tovább folytatódik a dorogi átok

Tovább folytatódik a dorogi átok

Egy gólos vereségünket követően lassan már mumusunknak mondhatjuk a bányász csapatot, ugyanis az újjáalakulás óta negyedik alkalommal találkoztunk a Komárom-Esztergom megyei csapattal, s győzni még nem sikerült.

Vereség Dorogon

Vereség Dorogon

Faragó 33.-ik percben szerzett góljával, egy találattal jobbnak bizonyult a hazai együttes az alacsony színvonalú mérkőzésen. Dorogi FC - WKW ETO FC Győr1-0

Dorogon célunk a győzelem!

Dorogon célunk a győzelem!

A WKW ETO FC Győr a Nyíregyháza legyőzése után remélhetőleg a Dorog otthonában is megszerzi a három pontot. Játékosaink elszántak, mindenki érdeke, hogy az ETO lépést tartson a dobogóért folyó csatában. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink