Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnok lehet az ETO Gyirmóton

Bajnok lehet az ETO az NB III Nyugati csoportban a hétvégén akkor, ha az Érd nem nyer, a zöld-fehérek pedig legyőzik a Gyirmót II-t.

Bajnok lehet az ETO Gyirmóton

Elképzelhető, hogy bajnoki címet ünnepelhet az ETO a vasárnapi matinét követően – 11 órakor kezdődik a meccs az Alcufer Stadionban –, amennyiben legyőzi a Gyirmót II-t. 

Jegyinfó: Az ETO Shopban elővételben megvásárolható jegyek pillanatok alatt elfogytak, ezért belépőt már csak a mérkőzés napján a helyszínen lehet vásárolni. A Gyirmót II. FC - ETO FC Győr bajnoki találkozó vasárnap 11 órakor kezdődik a gyirmóti Alcufer Stadionban.

"Ha az Érd szombaton nem győz a III. Kerület otthonában, mi pedig Gyirmóton megszerezzük a három pontot, akkor már ezen a hétvégén bajnokok leszünk – fejtegeti Soós Imre, az ETO sportigazgatója. – Utána három forduló lesz még hátra és pontazonosság esetén a több győzelem dönt, ebben pedig az Érd akkor sem tudna behozni bennünket, ha az ETO minden hátralévő meccsét elveszítené. Ilyenre persze nem is gondolunk. Gyirmóton zsinórban tizenhatodszor is nyerni akarunk és azt hiszem, egy ilyen sorozatra bármelyik csapat bárhol büszke lehetne. Játékosainkban egészséges   becsvágy  van, mint   minden olyan  sportolóban,  akit  valaha  legyőztek,  azért hogy  visszavágjon.  Sokkal inkább  az lebeg a szemünk  előtt, hogy  a  bajnokságból  hátralévő  mérkőzéseket  szintén  meg tudjuk  nyerni és egy  remek  sorozat végén ünnepelhessünk bajnoki  címet."

Az ETO-ban nevelkedő, jelenleg Gyirmóton futballozó Farkas Zoltán azonban abban hisz, ezúttal is legyőzik a zöld-fehéreket.

"Számomra különös, furcsa érzés a volt klubom csapata ellen pályára lépni. Főleg úgy, hogy nagyon sokat köszönhetek az ETO-nak. Bár Gyirmóton mutatkozhattam be az élvonalban, a zöld-fehéreknél lettem korosztályos válogatott labdarúgó, s kaptam Fehér Miklós-díjat. Sokat köszönhetek az ETO-nak, de a pályán ebből semmi sem látszódhat, szeretnénk ismét legyőzni a városi riválisunkat. A héten sokat gyakoroltunk, s voltak biztató jelek. Igazi ki-ki meccset, presztízsrangadót várok" – nyilatkozta az idényben eddig öt gólig jutó csatár, aki szeretne az ősztől másodosztályú csapat meghatározó tagja lenni.
Beliczky Gergő épp a kék-sárgáktól igazolt a Győri ETO-ba, s kilenc eddigi találatából egyet még az NB III-as Gyirmótban szerzett.

„Valóban mindkét csapatban a kapuba találtam, de a sorsom úgy alakult, hogy most a zöld-fehérek sikereiért küzdök – kezdte a gólerős támadó. – Nagyszerű formában szerepelünk, régóta nem veszítettünk pontot a bajnokságban. Bízom benne, most vasárnap sem fogunk, s remélhetőleg már bajnoki címet is ünnepelhetünk a lefújást követően. Nyilván kicsit furcsa lesz ismét Gyirmóton,  az előző klubom ellen pályára lépni, de a labdarúgásban akadnak ilyen furcsaságok. Ráadásul remélem, ősztől már a magasabb osztályban, az NB II-ben is megtehetem ezt" – tette hozzá Beliczky Gergő.

Igazi presztízsmérkőzés vár az NB II-be igyekvő zöld-fehérekre Gyirmóton. Fotó: H. B. E.

Forrás: kisalfold.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

Elrontott ünnep

Elrontott ünnep

A kezdeti mezőnyfölény, illetve a félidei előny ellenére vereséget szenvedtünk hazai pályán a Gyirmót csapatától, ezért újoncként a 7. helyen végeztünk az NB II-es bajnokságban.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Szentes Lázár: „… ezek voltak azok az alapvető tényezők, ami miatt az akkori nagyon nagy, átütő sikert elértük”

Kiemelt támogatóink

Támogatóink