Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzni mindenáron!

A rájátszás utolsó fordulójában az Árkád ETO-Airnergy mérkőzésen ma este eldől, az ETO vagy a DEAC fogja nyeri az női futsal Alsóházat és vele együtt a 2016/17-es bajnokság 6. helyét.

Győzni mindenáron!

Megváltozott időpontban péntek 20:00 órakor lesz az Árkád ETO-Airnergy női futsal mérkőzés a Magvassy Sportcsarnokban! Az Alsóház megnyeréséért lépnek pályára a győri futsalos nők, amennyiben nyer az ETO megszerzi a bajnoki 6. helyezést!

Az Airnergy az Alsóház utolsó helyén végzett, így igazából csak az ETO számára van tétje a mai találkozónak.

Gyere, segíts a lányoknak és szurkoljuk ki a győzelmet! Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tíz emberrel küzdve szenvedtünk szoros vereséget az ifirangadón

Tegnap pótolták a márciusban elmaradt fordulót a Leány U19-es bajnokság Kiemelt csoportjában. Nagy diadal volt a bajnokesélyesek találkozóján, ám hiába szereztünk már korán vezetést, a hazaiaknak létszámelőnyüket kihasználva sikerült fordítani és nyerni.

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

Hibátlan hétvégét zárt a női szekció

A felnőtt csapat 3:1-es sikeréről már korábban beszámoltunk, ám a Videoton otthonában pályára lépő U16-os korosztályunk is fölényes 8:1-es győzelmet aratott, az U19-es lányok pedig hazai környezetben 5:0-ra verték a szombathelyi Haladást. Mindkét utánpótlás csapatunk továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát .

Megtört a jég, legyőztük a címvédőt!

Megtört a jég, legyőztük a címvédőt!

A Felsőház 2. fordulójában hazai környezetben fogadta női csapatunk a jelenleg második helyen álló MTK együttesét. A félidei vendég vezetést követően még senki nem gondolta, hogy a második játékrészben egy teljesen másik ETO-t láthatunk majd a pályán. A lányok ezzel bebizonyították, hogy helyük van a legjobbak között, hihetetlen akarattal küzdve, hátrányból felállva arattak 3:1-es győzelmet a fővárosiak felett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink