Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzni mindenáron!

A rájátszás utolsó fordulójában az Árkád ETO-Airnergy mérkőzésen ma este eldől, az ETO vagy a DEAC fogja nyeri az női futsal Alsóházat és vele együtt a 2016/17-es bajnokság 6. helyét.

Győzni mindenáron!

Megváltozott időpontban péntek 20:00 órakor lesz az Árkád ETO-Airnergy női futsal mérkőzés a Magvassy Sportcsarnokban! Az Alsóház megnyeréséért lépnek pályára a győri futsalos nők, amennyiben nyer az ETO megszerzi a bajnoki 6. helyezést!

Az Airnergy az Alsóház utolsó helyén végzett, így igazából csak az ETO számára van tétje a mai találkozónak.

Gyere, segíts a lányoknak és szurkoljuk ki a győzelmet! Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Történelmet írtunk az ezüsttel

Történelmet írtunk az ezüsttel

A magabiztosan játszó Ferencváros mellett a zord időjárási körülményekkel is nagy harcot kellett vívnunk a fináléban. A realitás talaján maradva, ismerve a két együttes közti különbséget, nem okozott meglepetést a fővárosiak győzelme, akik ezúttal 6 góllal bizonyultak jobbnak lányainknál. Ennek ellenére az ETO női labdarúgó csapata eddigi legnagyobb sikerének könyvelheti el, hogy a Magyar Kupa döntőjébe jutott.

Döntetlennel zárult a nyugati rangadó

Döntetlennel zárult a nyugati rangadó

0:0-ás félidőt követően Siklér Kinga révén a második játékrészben már korán vezetést szerzett a vendég együttes, amire a 60. percben Németh Lorettának sikerült válaszolnia. A lefújás előtt negyed órával a játékvezető kiállította a csereként beállt Sülét, így tíz emberrel nagyot küzdve 1 pontot szereztünk a Viktória ellen.

Győri gólszerző Izland ellen

Győri gólszerző Izland ellen

2:0-ás győzelemmel zárult a Magyarország-Izland női U19-es felkészülési mérkőzés, ahol a mieink első találatát Süle Dóra szerezte rögtön a 8. percben. Fél Alexandra kezdőként lépett pályára Fél Patrícia pedig a második játékrészben kapott lehetőséget - így testvériesen osztoztak a Felek félidőkön.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink