Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzni mindenáron!

A rájátszás utolsó fordulójában az Árkád ETO-Airnergy mérkőzésen ma este eldől, az ETO vagy a DEAC fogja nyeri az női futsal Alsóházat és vele együtt a 2016/17-es bajnokság 6. helyét.

Győzni mindenáron!

Megváltozott időpontban péntek 20:00 órakor lesz az Árkád ETO-Airnergy női futsal mérkőzés a Magvassy Sportcsarnokban! Az Alsóház megnyeréséért lépnek pályára a győri futsalos nők, amennyiben nyer az ETO megszerzi a bajnoki 6. helyezést!

Az Airnergy az Alsóház utolsó helyén végzett, így igazából csak az ETO számára van tétje a mai találkozónak.

Gyere, segíts a lányoknak és szurkoljuk ki a győzelmet! Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Egy nehéz döntés hátteréről - visszalépett a bajnokságtól női futsal csapatunk
Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva rajtol a női felkészülés

Pontosan egy hónap múlva, július 10-én kezdi meg az ETO FC Győr női NB I-es csapata a felkészülést az új bajnoki szezonra. Dénes Andrással, a klub női szakágának vezetőjével arról beszélgettünk, milyen változások várhatók a győri lányok életében.

Gődér Brigi a skótok ellen

Gődér Brigi a skótok ellen

Bár a játékosaink többsége már nyári pihenőjét élvezi, Gődér Brigitta számára még nem ért véget a szezon. Brigi pénteken este, a skóciai Falkirkban, az Eb-résztvevő skót csapat ellen lépett pályára, a román válogatottban. Hátvédünk csereként állt be a házigazdák által 2-0-ra megnyert találkozón – amikor pályán volt, biztosan állt a lábán a védelem, nem is kapott gólt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink