Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az olaszok ellen

A magyar U16-os válogatott fegyelmezett játékának köszönhetően 1-0-ra legyőzte az olaszokat Telkiben, felkészülési mérkőzésen. Az ETO-ból négy játékos: Onódi Ákos, Kalmár Olivér, Varju Benedek és Múcska Viktor kapott lehetőséget.

Győzelem az olaszok ellen
A magyar U16-os válogatott fegyelmezett játékának köszönhetően 1-0-ra legyőzte az olaszokat Telkiben, felkészülési mérkőzésen.

U16-os válogatottunk kedden 1-1-es döntetlent játszott az olasz válogatottal Telkiben, csütörtökön ismét megmérkőzött egymással a két csapat Telkiben. Belvon Attila szövetségi edző szinte teljes "sorcserét" hajtott végre a kezdőcsapatban, azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik kedden kevesebbet játszottak, vagy egyáltalán nem léptek pályára. 

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az olaszok valamivel többet birtokolták a labdát, de zártan, fegyelmezetten védekeztünk, a labdaszerzésekből pedig veszélyes akciókat vezettünk, így kapura lövésekből a magyar válogatott mutatott be többet. Az olaszoknak is volt néhány veszélyes akciójuk, de védelmünk végig jól működött, amikor pedig kellett, Németh Botond hárított a kapuban. 

A fordulás után eleinte az olaszok léptek fel kezdeményezőbben, de néhány perc után átvettük az irányítást, több veszélyes akciót is vezettünk, a befejezések azonban eleinte még pontatlanok voltak. A 62. percben Cipf Dominik szabadrúgásból a keresztlécet találta el, de a 67. percben megszületett a vezető találatunk, Nyári Patrik jobb oldali beadása után a csereként beállt Tóth-Gábor Kristóf fejelt 7 méterről a kapu jobb oldalába (1-0). A gól után az olaszok nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, a hajrában lőttek egy kapufát, és csereként beállt kapusunknak, Ónodi Ákosnak is kellett nagyot védenie. Az eredmény viszont nem változott, fegyelmezett, szervezett játékkal sikerült legyőzni az olaszokat. 

- Az előző mérkőzésből kiindulva tudtuk, hol nyerhetjük meg a mérkőzést, a mai győzelem kulcsa a fegyelmezettség és az előre védekezés volt. Ha támadásban pontosabbak vagyunk, több gólt is szerezhettünk volna, de ez a siker így is óriási fegyvertény, mert egy nagyon erős, rendkívül magas szintű támadójátékkal rendelkező olasz válogatott ellen értük el - mondta a mérkőzés után Belvon Attila szövetségi edző. 

Magyarország-Olaszország 1-0 (1-0)
Magyarország: Németh Botond (Ónodi Ákos, 41.) - Földi Botond, Varju Benedek (Sághy Félix, 78.), Lakatos Benjámin, Kalmár Olivér (Kapronczai Gergely, 75.) - Nyári Patrik, Múcska Viktor (Cipf Dominik, 41.)- Papp Marcell (Nyíri Vince, 50.), Major Sámuel (Irimiás Gergő, 37.), Bukta Csaba (Beke Péter, 41.) - Kiss Bence (Tóth-Gábor Kristóf, 50.) 

További híreink

II. Jótékonysági kispályás focikupa

II. Jótékonysági kispályás focikupa

Második alkalommal rendezi meg a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNY jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. Jelentkezni a megadott elérhetőségeken május 25. péntek 18 óráig lehet.

Megvan a 3 pont

Megvan a 3 pont

Hatalmas küzdelmet követően sikerült csapatunknak javítani az elmúlt héten elszenvedett vereségeket, és Győrben tartani a nagyon fontos három pontot.

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

ETO-Nyíregyháza idén harmadszor

Ma délután 17 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink