Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Küzdeni akarásban nem volt hiány

Igaz pontot szerezni nem sikerült a hétvégi fordulóban, de minden csapatunk közel járt a sikerhez. A végig fölényben futballozó U19-es labdarúgóink az utolsó pillanatban kaptak balszerencsés gólt. A tizenhét éveseknek hajtós meccsen Farkas Dániel révén csak szépíteni sikerült a véghajrában, Oross Márton fiai pedig 10 emberrel, nagyot küzdve mindössze csak egy góllal maradtak alul a debreceniekkel szemben.

Küzdeni akarásban nem volt hiány

2017.04.08. (szombat) 10:00
ETO FC Győr U19 – Illés Akadémia U19 3:4
(1:1)

Gyurákovics – Nagy T. (Nagy M. 67’), Németh, Kiliti, Mió, Schillinger, Samodai, Szakács, Kelemen, Zimonyi (Rózsavölgyi 63’), Koncsag (Bagó 46’),

gólszerzők: Zimonyi (46.), Szakács (77.,84.)

vezetőedző: Jäkl Antal

„Már a harmadik percben egy nagy egyéni hibából szerzett vezetést a Haladás. Viszonylag gyorsan tudtuk rendezni a sorainkat és komoly fölényt tudtunk kiharcolni, ami helyzetekben is megmutatkozott. Szép villanással a félidő végén sikerült egyenlíteni. Reális esélyünk volt a győzelemre, mert a második félidő elejét leszámítva végig a mi akaratunk érvényesült, sőt egy kiállítás miatt emberelőnybe kerültünk. Sajnos újabb hibák miatt mindig előnybe jutott az ellenfél, de kétszer is ki tudtunk egyenlíteni. A végére maradt a slusszpoén, amit már nem tudtunk kijavítani. Összességében jobban játszva, de ismét nagy hibákból kaptunk ki, amit komoly csapatok sem bírnak el.”

 

2017.04.08. (szombat) 14:00
DVSC-DLA U17 – ETO FC Győr U17 3:1 (1:0)

Pálfi – Jakab, Radics (Kocsis 65’), Farkas, Zeke, Kovács, Hidi M. (Kiss T. 65’), Márton (Szánthó R. 46’), Tamás, Múcska, Mocsi

gólszerző: Farkas Dániel (84.)

vezetőedző: Székely Tibor

 

2017.04.08. (szombat) 12:00
DVSC-DLA U16 – ETO FC Győr U16 2:1 (1:1)

Onódi – Kocsis, Varju, Kalmár, Sipőcz (Szentes 70’), Balogh (Vitális 61’), Krén, Nagy, Csonka, Szabó, Méry

gólszerző: Varju (30.)

kiállítva: Varju (66.)

vezetőedző: Oross Márton

„Nem voltunk olyan frissek, mint szoktunk, döcögősen indult a meccs. Egy mélységi indításból vezetést szereztek, de látszott, hogy csak idő kérdése, hogy mikor szerzünk gólt. Meg is szereztük, majd utána átvettük a mérkőzés irányítását is. A megszokotthoz képest alacsonyabb volt a labdabirtoklási arány a javunkra. Kapkodósabb, technikai hibákkal tarkított játékot játszottunk. Egy kiállítással hátrányba kerültünk, ami után azonnal gólt kaptunk. 10 emberrel is minőségi fölényt tudtunk kiharcolni, helyzeteket kialakítani. Ekkor az ellenfél kontráiban benne volt veszély, kevesebben voltunk hátul, de dicséret illeti a csapatot, hogy nyerni akartunk mindenáron emberhátrányban is. Vereséget nem érdemeltünk, szerintem a döntetlen reálisabb lett volna.”

További híreink

Állásajánlatok a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiánál
Utánpótlás játékosaink az elmúlt szezonról

Utánpótlás játékosaink az elmúlt szezonról

Ahogy az U16-U17-es korosztály sikeréről már beszámoltunk, most a többi ifjúsági bajnokság eredményeit is nagyító alá vesszük. A legidősebbektől a csapatkapitány Kelemen Bálint értékelt, a tizenöt éveseknél a 15 gólt szerző Ominger Gergő nyilatkozott, míg a legkisebbek támadója Puska Péter is visszatekintett.

U9: A Bayern és a Juve volt az ellenfél

U9: A Bayern és a Juve volt az ellenfél

Hétvégén az ETO U9-es csapata Bécsben vett részt egy nemzetközi tornán, ahol olyan csapatok ellen játszott, mint a Bayern München, Juventus vagy Salzburg. A fiúk sajnos nem tudták meglepni a szakmailag nyilvánvalóan előrébb tartó klubbokat, de értékes tapasztalokkal gazdagodtak, ami jól szolgálja a fejlődésüket.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink