Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Küzdeni akarásban nem volt hiány

Igaz pontot szerezni nem sikerült a hétvégi fordulóban, de minden csapatunk közel járt a sikerhez. A végig fölényben futballozó U19-es labdarúgóink az utolsó pillanatban kaptak balszerencsés gólt. A tizenhét éveseknek hajtós meccsen Farkas Dániel révén csak szépíteni sikerült a véghajrában, Oross Márton fiai pedig 10 emberrel, nagyot küzdve mindössze csak egy góllal maradtak alul a debreceniekkel szemben.

Küzdeni akarásban nem volt hiány

2017.04.08. (szombat) 10:00
ETO FC Győr U19 – Illés Akadémia U19 3:4
(1:1)

Gyurákovics – Nagy T. (Nagy M. 67’), Németh, Kiliti, Mió, Schillinger, Samodai, Szakács, Kelemen, Zimonyi (Rózsavölgyi 63’), Koncsag (Bagó 46’),

gólszerzők: Zimonyi (46.), Szakács (77.,84.)

vezetőedző: Jäkl Antal

„Már a harmadik percben egy nagy egyéni hibából szerzett vezetést a Haladás. Viszonylag gyorsan tudtuk rendezni a sorainkat és komoly fölényt tudtunk kiharcolni, ami helyzetekben is megmutatkozott. Szép villanással a félidő végén sikerült egyenlíteni. Reális esélyünk volt a győzelemre, mert a második félidő elejét leszámítva végig a mi akaratunk érvényesült, sőt egy kiállítás miatt emberelőnybe kerültünk. Sajnos újabb hibák miatt mindig előnybe jutott az ellenfél, de kétszer is ki tudtunk egyenlíteni. A végére maradt a slusszpoén, amit már nem tudtunk kijavítani. Összességében jobban játszva, de ismét nagy hibákból kaptunk ki, amit komoly csapatok sem bírnak el.”

 

2017.04.08. (szombat) 14:00
DVSC-DLA U17 – ETO FC Győr U17 3:1 (1:0)

Pálfi – Jakab, Radics (Kocsis 65’), Farkas, Zeke, Kovács, Hidi M. (Kiss T. 65’), Márton (Szánthó R. 46’), Tamás, Múcska, Mocsi

gólszerző: Farkas Dániel (84.)

vezetőedző: Székely Tibor

 

2017.04.08. (szombat) 12:00
DVSC-DLA U16 – ETO FC Győr U16 2:1 (1:1)

Onódi – Kocsis, Varju, Kalmár, Sipőcz (Szentes 70’), Balogh (Vitális 61’), Krén, Nagy, Csonka, Szabó, Méry

gólszerző: Varju (30.)

kiállítva: Varju (66.)

vezetőedző: Oross Márton

„Nem voltunk olyan frissek, mint szoktunk, döcögősen indult a meccs. Egy mélységi indításból vezetést szereztek, de látszott, hogy csak idő kérdése, hogy mikor szerzünk gólt. Meg is szereztük, majd utána átvettük a mérkőzés irányítását is. A megszokotthoz képest alacsonyabb volt a labdabirtoklási arány a javunkra. Kapkodósabb, technikai hibákkal tarkított játékot játszottunk. Egy kiállítással hátrányba kerültünk, ami után azonnal gólt kaptunk. 10 emberrel is minőségi fölényt tudtunk kiharcolni, helyzeteket kialakítani. Ekkor az ellenfél kontráiban benne volt veszély, kevesebben voltunk hátul, de dicséret illeti a csapatot, hogy nyerni akartunk mindenáron emberhátrányban is. Vereséget nem érdemeltünk, szerintem a döntetlen reálisabb lett volna.”

További híreink

UP: Fölényes U14-es győzelem az Újpest ellen

UP: Fölényes U14-es győzelem az Újpest ellen

Kiütéses győzelmet aratott az U14-es csapatunk az Újpest ellen, amelyen Lacza Alex mesternégyest szerzett. U15-ös csapatunk elképesztően szerencsétlen vereséget szenvedett. Jäkl csapat szombathelyi sikerével ismét a dobogón.

Négy pont hétvégén a Pécs ellen
UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

UP: Négy pontot hoztunk a Népligetből

Szerdán került megrendezésre az U17-es és U16-os I. osztályú bajnokság 18. fordulója, amelyen csapataink a Ferencváros vendégei voltak. Végül sikeresnek mondható négy ponttal távoztunk a Népligetből.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink