Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Küzdeni akarásban nem volt hiány

Igaz pontot szerezni nem sikerült a hétvégi fordulóban, de minden csapatunk közel járt a sikerhez. A végig fölényben futballozó U19-es labdarúgóink az utolsó pillanatban kaptak balszerencsés gólt. A tizenhét éveseknek hajtós meccsen Farkas Dániel révén csak szépíteni sikerült a véghajrában, Oross Márton fiai pedig 10 emberrel, nagyot küzdve mindössze csak egy góllal maradtak alul a debreceniekkel szemben.

Küzdeni akarásban nem volt hiány

2017.04.08. (szombat) 10:00
ETO FC Győr U19 – Illés Akadémia U19 3:4
(1:1)

Gyurákovics – Nagy T. (Nagy M. 67’), Németh, Kiliti, Mió, Schillinger, Samodai, Szakács, Kelemen, Zimonyi (Rózsavölgyi 63’), Koncsag (Bagó 46’),

gólszerzők: Zimonyi (46.), Szakács (77.,84.)

vezetőedző: Jäkl Antal

„Már a harmadik percben egy nagy egyéni hibából szerzett vezetést a Haladás. Viszonylag gyorsan tudtuk rendezni a sorainkat és komoly fölényt tudtunk kiharcolni, ami helyzetekben is megmutatkozott. Szép villanással a félidő végén sikerült egyenlíteni. Reális esélyünk volt a győzelemre, mert a második félidő elejét leszámítva végig a mi akaratunk érvényesült, sőt egy kiállítás miatt emberelőnybe kerültünk. Sajnos újabb hibák miatt mindig előnybe jutott az ellenfél, de kétszer is ki tudtunk egyenlíteni. A végére maradt a slusszpoén, amit már nem tudtunk kijavítani. Összességében jobban játszva, de ismét nagy hibákból kaptunk ki, amit komoly csapatok sem bírnak el.”

 

2017.04.08. (szombat) 14:00
DVSC-DLA U17 – ETO FC Győr U17 3:1 (1:0)

Pálfi – Jakab, Radics (Kocsis 65’), Farkas, Zeke, Kovács, Hidi M. (Kiss T. 65’), Márton (Szánthó R. 46’), Tamás, Múcska, Mocsi

gólszerző: Farkas Dániel (84.)

vezetőedző: Székely Tibor

 

2017.04.08. (szombat) 12:00
DVSC-DLA U16 – ETO FC Győr U16 2:1 (1:1)

Onódi – Kocsis, Varju, Kalmár, Sipőcz (Szentes 70’), Balogh (Vitális 61’), Krén, Nagy, Csonka, Szabó, Méry

gólszerző: Varju (30.)

kiállítva: Varju (66.)

vezetőedző: Oross Márton

„Nem voltunk olyan frissek, mint szoktunk, döcögősen indult a meccs. Egy mélységi indításból vezetést szereztek, de látszott, hogy csak idő kérdése, hogy mikor szerzünk gólt. Meg is szereztük, majd utána átvettük a mérkőzés irányítását is. A megszokotthoz képest alacsonyabb volt a labdabirtoklási arány a javunkra. Kapkodósabb, technikai hibákkal tarkított játékot játszottunk. Egy kiállítással hátrányba kerültünk, ami után azonnal gólt kaptunk. 10 emberrel is minőségi fölényt tudtunk kiharcolni, helyzeteket kialakítani. Ekkor az ellenfél kontráiban benne volt veszély, kevesebben voltunk hátul, de dicséret illeti a csapatot, hogy nyerni akartunk mindenáron emberhátrányban is. Vereséget nem érdemeltünk, szerintem a döntetlen reálisabb lett volna.”

További híreink

Óriási Bénes gól a Bundesligában

Óriási Bénes gól a Bundesligában

A győri ETO-ban nevelkedő magyar nemzetiségű, de szlovák korosztályos válogatott Bénes László óriási góllal hálálta meg, hogy a Mönchengladbach vezetőedzője kezdőként jelölte a csapatba. A találat 3 pontot ért Dárdaiék csapata ellen.

Tehetségek nyomában: Méry Tamás

Tehetségek nyomában: Méry Tamás

A tizenhat évesek sebes léptű szélsője hétvégén kétszer is betalált a nyugati rivális kapujába. Tomi legszívesebben Szabó Lukassal játszana együtt, és ha így folytatja ez az álom hamarosan valóra is válhat.

Négy meccsen is pontot szerzett az UP

Négy meccsen is pontot szerzett az UP

Kiemelt korosztályaink itthon fogadták az Illés Akadémia labdarúgóit és magabiztos győzelmet arattak a nyugati rangadón. U19-es fiaink kétgólos előnyre tettek szert idegenben végül a hajrára egyenlíteni tudott a debreceni együttes. A tizenöt év alattiak itthon értek el 1-1-es döntetlent a harmadik helyen állomásozó MTK ellen, míg ezúttal egyedül a legkisebbek maradtak alul a fővárosi riválissal szemben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink