Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Öreg Cintia a női csapat kapitánya az ETO-ban töltött évei során igazi vezérré nőtte ki magát és tavaly már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. A villámléptű támadó remekül kezdte a tavaszi rajtot rögtön három találattal köszönt be új pozícióján, így jelen pillanatban csapata házi gólkirálya.

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Becenév: Csibe

Kedvenc csapat: Fc Barcelona

Erősségek: gyorsaság, cselező készség

Gyengeségek: védekezés, higgadtság

Egy kicsit úgy játszom, mint... Julien Draxler

Legnagyobb siker, amit elértél a futballban: felnőtt válogatottság

A legkínosabb pillanat: egy kupamérkőzésen kihagytam egy büntetőt

Példakép: Neymar Jr.

A legjobb játékos, akivel játszottál: -

Legkeményebb ellenfél: St.Pölten

Akivel nagyon szeretnél játszani: Csiszár Henrietta

Ha nem futballista lennél: -

Kocsi: BMW

Film: Harry Potter

Amiért küzdök ebben a szezonban: dobogós helyért az nb1-ben és ennek érdekében minél több gólt szeretnék rúgni a bajnokságban.

További híreink

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

Győzelem nélkül lett érmes a Viktória

A szombathelyiek hazai pályán az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–1-re legyőzték kupadöntős csapatunkat a női NB I bronzcsatájának harmadik mérkőzésén. Ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és megszerezte a harmadik helyet.

Újabb lépés a dobogó felé

Újabb lépés a dobogó felé

Egygólos vendég előny után, Süle duplájával sikerült nyerünk a bronzcsata hazai mérkőzésén. A második félidőben hatalmas akarattal küzdő győri lányok ezzel újabb lehetőséget teremtettek maguknak, hogy jövő héten ismét pályára léphessenek a Szombathely otthonában! ETO FC Győr - Viktória FC 2-1 (0-1)

Arany a diákolimpián

Arany a diákolimpián

Hétvégén a Fehér Miklós Akadémián tanuló gimnazista lányok a Diákolimpia Országos döntőjén vettek részt Szekszárdon. A szombati csoportmérkőzéseket szinte hibátlanul vette a csapat, mindössze csak a fővárosiaknak sikerült felülmúlni a győrieket. Vasárnap a helyosztók következtek, ahol a lányok már kapus nélkül küzdve egészen a döntőig meneteltek. A fináléban szintén a budapesti iskolával kellett megmérkőzni az aranyéremért. Ott már nem hibáztak labdarúgóink és könnyed 4:1-es sikert aratva újra a Fehér Miklós Gimnáziumhoz került a vándorserleg. Emellett egy különdíjat is hazahozhattunk, Süle Jánost, aki egyben az U18-as csapat vezetőedzője is – a legjobb felkészítőnek választották. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink