Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Öreg Cintia a női csapat kapitánya az ETO-ban töltött évei során igazi vezérré nőtte ki magát és tavaly már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. A villámléptű támadó remekül kezdte a tavaszi rajtot rögtön három találattal köszönt be új pozícióján, így jelen pillanatban csapata házi gólkirálya.

Tehetségek nyomában: Öreg Cintia

Becenév: Csibe

Kedvenc csapat: Fc Barcelona

Erősségek: gyorsaság, cselező készség

Gyengeségek: védekezés, higgadtság

Egy kicsit úgy játszom, mint... Julien Draxler

Legnagyobb siker, amit elértél a futballban: felnőtt válogatottság

A legkínosabb pillanat: egy kupamérkőzésen kihagytam egy büntetőt

Példakép: Neymar Jr.

A legjobb játékos, akivel játszottál: -

Legkeményebb ellenfél: St.Pölten

Akivel nagyon szeretnél játszani: Csiszár Henrietta

Ha nem futballista lennél: -

Kocsi: BMW

Film: Harry Potter

Amiért küzdök ebben a szezonban: dobogós helyért az nb1-ben és ennek érdekében minél több gólt szeretnék rúgni a bajnokságban.

További híreink

Magyarország – ETO 4:4

Magyarország – ETO 4:4

Sipos és Süle duplájával zord időjárási körülményekben döntetlent játszottunk az U17-es korosztály legjobbjai ellen, igaz a győriek átlagéletkora is hasonló volt az ellenfélhez. A válogatottba hat ETO-játékos is meghívást kapott. Magyar színekben a gólgyártást Erdész Fanni kezdte, majd egymásra válaszolgatva születtek a találatok. Horváth Cintia és Gál Bianka az első félidőben segítették a mieinket – utóbbi sajnos bokasérülést szenvedett, akinek ezúton is jobbulást kívánunk. A második játékrészben pedig Bódai Viktória és a fent említett Erdész Fanni lendített az ETO játékán. A támadószellemet a lőtt gólok száma is igazolja, viszont a védekezésre a későbbiekben nagyobb hangsúlyt kell fektetni, amelyet a holnap 17:30-kor kezdődő Gönyű ifi csapata ellen gyakorolhatnak a lányok.

Gólzáporos mérkőzésen győzelem a Brno ellen – Csötönyi 5 gólos
Újabb nemzetközi találkozó a nőknél

Újabb nemzetközi találkozó a nőknél

Két héttel a bajnoki rajt előtt ismét felkészülési mérkőzésen lépnek pályára női labdarúgóink. Szombaton 17:00 órakor a cseh élvonalbeli Lokomotiva Brno együttesét fogadják majd. Vendégeink jelenleg a tabella hetedik helyezettjei hazájukban. A FIFA aktuális női világranglistáján nem áll távol a két ország, míg Csehország a 34. addig a magyarok a 43. helyet foglalják el. A felsőházra készülve fontos, hogy színvonalas mérkőzéseken készüljön az ETO, habár az utóbbi években ilyen előkelő helyről még nem várhatta a tavaszi folytatást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink