Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

WKW az ETO mezszponzora

A győri ipari parkban 1998 óta jelenlévő, a német WKW Automotive magyarországi leányvállalata az Erbslöh Hungaria Kft. szerepel idén tavasztól az ETO mezeken. A győri cég korábban is az ETO elkötelezett támogatója volt, tavasztól pedig kiemelt támogatóvá lépett elő. Az ünnepélyes aláírására a szurkolói ankéton került sor.

WKW az ETO mezszponzora

Az ETO Hotelben rendezett ankéton az Erbslöh Hungáriát Bene Zsolt, Ügyvezető és Dr. Antreter Ferenc, Gazdasági vezető képviselte. Bene Zsolt elmondta, hogy régóta elhivatott partnerei a győri labdarúgásnak és reméli, hogy az ETO és az Erbslöh Hungária együttműködése hosszú és gyümölcsöző lesz mindkét fél számára.

Dr. Drucskó Zoltán az ETO Ügyvezető Elnöke elmondta, hogy 3 éves szerződést kötött a két fél és a tavaszi szezontól az Erbslöh Hungária Kft. logójával ellátott mezben futnak ki az ETO játékosai a pályára. 

Az összegyült szurkolóink előtt Bene Zsolt és Dr. Drucskó Zoltán aláírták a megállapodást és kézfogással pecsételték meg az együttműködést.

Kapcsolódó képek

További híreink

Fiatalok az ETO keretében

Fiatalok az ETO keretében

Az ETO továbbra is óriási hangsúlyt fektet arra, hogy a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián nevelkedő legtehetségesebb fiatalok az elsőcsapat keretébe sikeresen be tudjanak épülni. A felkészülés kezdetén 8 2000-es, 99-es és 98-as születésű játékos kapott profi szerződést.

Bővül a felkészülési program

Bővül a felkészülési program

Két angol másodosztályú csapattal is megmérkőzik az ETO nyáron. Július 7.-én 17:00-kor Telkiben a Barnsley lesz az ellenfél, Július 11.-én 19:00-kor az ETO Stadionban a Brentford csapatát fogadjuk. A mérkőzések megtekintése ingyenes.

Távozik Kunsági Roland

Távozik Kunsági Roland

Kunsági Rolandnak lejárt a kölcsönszerződése az ETO-nál és visszatér klubjához. A helyét Szatmári Zoltán veszi át, aki többek között az MTK-val és a Siófokkal szerepelt az NBI.-ben. A 38 éves hálóőr az előző szezont a Komáromnál töltötte.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink