Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Országos döntőt nyertek

Az ETO-ban sportoló, a Győri Fekete István Általános Iskolában tanuló fiatalok vettek részt a hétvégén Zalaegerszegen rendezett Országos Futsal Döntőn. A tornagyőzelem, mellett a legjobb kapus címet is klubunk játékosa kapta. A sport szépségét mutatja, hogy a torna során remek barátság alakult ki a Puskás Akadémia és az ETO játékosai között, amit a közös fotó is példáz.

Országos döntőt nyertek

Kovács Béla, csapatvezető szerint a csapat nagyon fegyelmezett játékot mutatott. A pályán kívüli viselkedésük is méltó volt mind a Győri Fekete István Általános Iskolához, mind az ETO FC Győr-höz.

Fekete – Zalaegerszeg: 3:1

Fekete – Kaposvár: 4:1

Fekete – Pécs: 2:2

Fekete – Pápa: 3:1

Csoport elsőként jutottunk tovább.

Fekete – Csanádi (MTK) 3:2

Puskás Akadémia (Felcsút) 5:3

Döntő:

Fekete – Debrecen: 5:0

Az országos döntőn résztvevő játékosok:

  1. Ivancsics Péter – a torna legjobb kapusa címet is elnyerte
  2. Szabados Attila
  3. Wágenhoffer Márton
  4. Ominger Gergő
  5. Vitális Milán
  6. Varga Zsombor
  7. Illés Balázs
  8. Fendrik Márió
  9. Farkas Balázs
  10. Babaygit Milán

További híreink

Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Hétvégén az országos középdöntőbe jutásért játszik az U11, U13, U15 csapatunk. A mérkőzéseket a Lipóti Sportcsarnokban rendezik.

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

A magyar U17-es válogatott az Eb-felkészülés itthoni szakaszának végén 0–0-ra végzett a törökök ellen. Kovács Krisztián végigjátszotta a találkozót, Mocsi a 41. percben állt be.

Hengerelt az U16

Hengerelt az U16

Vegyes eredmények születtek a hétvégi zöld-fehér rangadókon. Az idősebb korosztályok a Ferencvárossal mérkőztek meg - Jäkl Antal gárdája bravúros döntetlent ért el a listavezető otthonában. Az U17-nek ezúttal nem sikerült itthon tartani a három pontot, ellenben a tizenhat év alattiak meccsén gólparádénak örülhette. Az önfeledten futballozó győri srácok 5 találatig meg sem álltak. A kisebbek Szegedről 4 ponttal tértek haza.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink