Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Szurkolói tájékoztatás a Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr mérkőzéssel kapcsolatban
Tovább tart a lendület?

Tovább tart a lendület?

A WKW ETO FC Győr a hétközi fordulóban az egyre jobb formába lendülő Cegléd vendége lesz, a mérkőzést szerdán 17:30-kor rendezik az albertirsai Ecsedi László Sportcentrumban.

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

Jegyinformáció: Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr

A Ceglédi VSE tájékoztatása szerint a szerdai mérkőzésre 100 db vendégjegyet tudnak rendelkezésre bocsátani. Jegyek KIZÁRÓLAG előzetes regisztráció után kaphatók a helyszínen, regisztrálni az alábbi űrlapon lehetséges.

A szív diadala! 3 pontra a feljutó pozíciótól!

A szív diadala! 3 pontra a feljutó pozíciótól!

Csapatunk az első perctől kezdve nagy lendülettel és dinamikával szállt be a Csákvár elleni mérkőzésbe. Ennek ellenére a második félidő elején váratlanul hátrányba kerültünk. Bekő Balázs legénysége azonban végig hitt a győzelemben, amelynek végül meg is lett a gyümölcse. Már ötödikek vagyunk.

Elkezdte a bajnok a felkészülést

Elkezdte a bajnok a felkészülést

Marcos Angulo vezetésével elkezdte a 17/18-as futsal szezonra a felkészülését a Rába ETO. Visszatért egykori sikerei színhelyére Fabio, mellette érkezett Gerard Gonzales Martinez, Alasztics Marcell és Klacsák Bence.

Szombaton WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár
Szülői értekezlet

Szülői értekezlet

Tisztelt Szülők! Az U16 és U17 korosztályok számára 2017. 08. 21-én, hétfőn 17:00-kor szülői értekezletet tartunk a VIP teremben. Várunk mindenkit szeretettel!

Jegyinformációk a WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár mérkőzéssel kapcsolatban
Győzött az ETO Siófokon

Győzött az ETO Siófokon

A küzdelmes első félidőt kiegyenlítettebb, de változatos és izgalmas szünet utáni játék követte a BFC Siófok – ETO FC Győr rangadón. Nagy Ádám még a 29. percben szerzett vezetést az WKW ETO számára, majd az ETO Zamostny Balázs fejesével (80.perc) biztosította be győzelmét Siófokon.

ETO sikerek a hazai rendezésű utánpótlás tornán

ETO sikerek a hazai rendezésű utánpótlás tornán

Gyerekzsivajtól és népes publikumtól volt hangos szombaton délelőtt és kora délután az ETO FC Győr edzőközpontja. Klubunk villámtornát szervezett az U13-as és U12-es korosztálynak, amely nagy sikert aratott a résztvevők körében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink