Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

ETO-MVFC futsal döntők menetrendje

Kitűzték a futsal bajnoki döntő időpontjait, 9 nap múlva indulnak a döntő és helyosztók. A Címvédő Rába ETO nyolcadszor nyerhet bajnokságot, ha trónfosztás lesz, akkor az MVFC negyedszer. Három nyert meccs kell a végső győzelemhez. Az M4Sport a döntő mindegyik találkozóját élőben közvetíti.

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

MTE - ETO elővételes jegyek a Shopban!

Mától a Shopban kaphatók elővételes jegyek a következő megyei rangadóra, a vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr bajnoki mérkőzésre!

Tinédzser a gólvonalon

Tinédzser a gólvonalon

A mindössze 16 éves Onódi Ákos vasárnap jó teljesítménnyel debütált a felnőttek között.

Futball ünnep a megyei rangadón ETO győzelemmel
Döntőben az ETO!

Döntőben az ETO!

Sokan féltették az Alexet és Juanrát nélkülöző ETO-t a Veszprém ellen, de a többiek minden aggodalmat cáfolva magabiztosan győzték le a Veszprém együttesét és jutottak megérdemelten a futsal bajnoki döntőbe.

Rangadó eltiltásokkal

Rangadó eltiltásokkal

Hétfőn ETO-Veszprém futsal rangadó lesz a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban, a futsal NBI Rájátszásának 9. fordulójában. Alex és Juanra sem játszik a Veszprém ellen, nehéz mérkőzésre lehet számítani.

Megyei rangadók következnek: az első ellenfél a Sopron
Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Előnyre tennénk szert Diósgyőrben

Holnap 19:05 perckor az új DVTK Stadionban lép pályára női csapatunk a 3. helyért. Az előző két szezonban ugyancsak bronzmeccset játszottunk, de érmet még ez idáig nem sikerült szerezni. A miskolciak az ETO-hoz hasonlóan már az első élvonalbeli szezonjukban a dobogóért küzdhetnek – a két együttes eddigi találkozóin vegyes eredmények születtek, a piros-fehérek ellen egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk. Horváth Tamás és csapata szeretne már az első mérkőzésen nyerni, hogy a hazai visszavágón a kezükben legyen a sorsuk.

Újra ETO Foci tábor!

Újra ETO Foci tábor!

Június 25-29-én kapus táborral egybekötött focitábor várja a nyáron sportolni vágyó fiatalokat. A táborba 5-15 éves korig lehet jelentkezni a +36 20 852-3792-es telefonszámon.

Futballünnep: szeptember 7-én rendezik meg

Futballünnep: szeptember 7-én rendezik meg "A Futball Éjszakáját"

Első alkalommal rendezik meg 2018. szeptember 7-én "A Futball Éjszakája" eseményt, amelynek célja alapvetően a hazai labdarúgó egyesületek, a labdarúgás népszerűsítése. Az országos program keretében mindenki számára megnyílnak hazánk legnagyobb csapatainak edzőpályái, öltözői, s kortól függetlenül bárki részt vehet szeretett klubja, vagy bármely más alakulat foglalkozásain.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink