Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Futsal: Kezdődnek az UP középdöntők

Hétvégén az országos középdöntőbe jutásért játszik az U11, U13, U15 csapatunk. A mérkőzéseket a Lipóti Sportcsarnokban rendezik.

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

Kovács és Mocsi az Eb-főpróbán

A magyar U17-es válogatott az Eb-felkészülés itthoni szakaszának végén 0–0-ra végzett a törökök ellen. Kovács Krisztián végigjátszotta a találkozót, Mocsi a 41. percben állt be.

U17: Mocsi és Kovács keretben

U17: Mocsi és Kovács keretben

A Szélesi Zoltán vezette U17-es válogatott a jövő szerdán kezdődő Európa-bajnokság előtt utolsó mérkőzését játssza csütörtökön délután. Természetesen az ETO két játékosa, Mocsi Attila és Kovács Krisztián helyet kapott a keretben.

Megkaptuk a licencet!

Megkaptuk a licencet!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Licencadó Bizottsága elfogadta az ETO FC Győr másodosztályban való indulás jogát, tehát adminisztrációs akadálya nincs a csapat osztályváltásának. Ennek kapcsán Dr. Drucskó Zoltán ügyvezetőt kérdeztük:

Sikeres volt az ETO licenckérelme

Sikeres volt az ETO licenckérelme

Az MLSZ a mai napon jóváhagyta az ETO FC Győr NBII-es licenckérelmét. Klubunk elnöke, Dr. Drucskó Zoltán holnapi sajtóközleményében fogja értékeli az örvendetes hírt.

Hétvégi mérkőzés infók

Hétvégi mérkőzés infók

Hétvégén az NBIII. 29. fordulójában a Diósd otthonába látogatunk. A helyszínen a felnőtt jegy 800 Ft, a diák és nyugdíjas jegy 400 Ft-ba kerül. A hazai egyedi üléses szektor lesz az ETO szurkolóinak fenntartva, így a főbejáraton kell bemenni.

A Győr nyerte a nyugati rangadót

A Győr nyerte a nyugati rangadót

6-3-as magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot a Címvédő, 4 pontra ellépve a Berettyótól a Felsőház tabelláján.

Gólzápor a lányoknál

Gólzápor a lányoknál

Összesen 23! találat született a leány utánpótlás hétvégi fordulójában. Míg a Lenzsér Zsolt vezette U15 6:0 arányban győzött a Kaposvár otthonában, addig Süle János lányai itthon rúgtak 17-et a Szombathelynek. Böcskei Nikoletta egymaga hétszer volt eredményes, ezzel 16 gólos a bajnokságban.

Hengerelt az U16

Hengerelt az U16

Vegyes eredmények születtek a hétvégi zöld-fehér rangadókon. Az idősebb korosztályok a Ferencvárossal mérkőztek meg - Jäkl Antal gárdája bravúros döntetlent ért el a listavezető otthonában. Az U17-nek ezúttal nem sikerült itthon tartani a három pontot, ellenben a tizenhat év alattiak meccsén gólparádénak örülhette. Az önfeledten futballozó győri srácok 5 találatig meg sem álltak. A kisebbek Szegedről 4 ponttal tértek haza.

Egy góllal jobbnak bizonyult az MTK

Egy góllal jobbnak bizonyult az MTK

1:0-ás hazai vezetés után a második félidőben Öreg révén még az egyenlítés sikerült, de egy kapushibát követően újabb találatok jegyzett az MTK, amire viszont már nem érkezett győri válasz. A rájátszás utolsó előtti fordulója 2:1-es végeredménnyel zárult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink