Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
4 rúgott góllal az ETO és legyőzte a KBSC-t!

4 rúgott góllal az ETO és legyőzte a KBSC-t!

Magasföldi találatával megvolt a vezetés, de a KBSC fordítani tudott a félidő hajrájára. A szünet után nemcsak kiegyenlítettünk Magasföldi duplájával, hanem egyre jobb játékkal a két gólos vezetést is megszereztük előbb Bagi fejesével, majd Pongrácz elegáns emelésével. A hosszabbításban szépített ugyan a KBSC, de így is 4-3-ra nyert az ETO egy parádés meccsen, amiről még sokan fogunk beszélni.

Egy nehéz döntés hátteréről - visszalépett a bajnokságtól női futsal csapatunk
Jön a KBSC

Jön a KBSC

Komoly megmérettetés vár az ETO-ra vasárnap a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A csapat a tabella 3. helyezettjével, a KBSC gárdájával csap össze az ETO Stadionban, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.

Hazai győzelemmel gazdagodtak

Hazai győzelemmel gazdagodtak

Megszerezte első hazai győzelmét az ETO a Nyírgyulaj ellen a futsal NBI 3. fordulójában. Az első félidő szorosabb volt, de a szünet után Alex és Fabio duplázott, amivel az ETO eldöntötte mérkőzést.

A Stalitsa Minsk, a Luparense és a Kherson érkezik Győrbe az ELITE körben
Bajnoki pontokért játszanak

Bajnoki pontokért játszanak

Az ETO csütörtökök 18:45-kor a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan MK-ban lép pályára az első két fordulóban hibátlan Nyírgyulaj gárdája ellen.

Küszöbön a megállapodás az US Sassuolo-val
Mezt ajándékoztak

Mezt ajándékoztak

A csapat számára mindig is fontosak voltak hűséges szurkolói, akik mindig ott voltak, és támogatták, bíztatták őket. Éppen ezért teljesen természetes, hogy a fiúk is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni szurkolóikért.

Elhunyt Csukás Emil

Elhunyt Csukás Emil

Hosszan tartó betegség után élete 71. évében elhunyt a Rába ETO volt jobbszélsője, Csukás Emil. Temetése október 18-án, 15 órakor lesz a Nádorvárosi Köztemetőben.

Futsal: Elite kört rendez az ETO

Futsal: Elite kört rendez az ETO

Megnevezték az UEFA Futsal Cup Elite köreinek házigazdáit. Eldőlt, a Győr ismét Elite Round-ot rendezhet, az Inter FS (spanyol), a Sporting (portugál) és az Pescara (olasz) csapataival együtt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink