Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
9 gólig meg sem álltunk a Temesvár ellen!

9 gólig meg sem álltunk a Temesvár ellen!

Süle háromszor, Öreg kétszer, Fleck és Németh egyszer-egyszer, Kalmár pedig büntetőből volt eredményes - fölényes győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen.

Szlovénia ellen mérkőznek

Szlovénia ellen mérkőznek

Szünetel egy hétig a futsal NBI, mivel a válogatott csütörtökön a Szlovénia ellen Zalaegerszegen folytatja EB felkészülését. A találkozó 17 órakor kezdődik.

Küzdelmes győzelemmel élre állt az ETO!
Kialakult a keret!

Kialakult a keret!

Véget ért a téli átigazolási időszak és ezzel kialakult az ETO kerete a tavaszi szezonra. A 3 érkező játékos mellett, 4 távozó és 4 kölcsönadott játékosról kell beszámolnunk.

Hazatértek a válogatottból!

Hazatértek a válogatottból!

Kovács Krisztián és Farkas Dániel az elmúlt másfél hétben a nemzeti csapattal Spanyolországban edzőtáborozott ahol két, pontosabban egy és fél felkészülési mérkőzést játszott, ugyanis a zord időjárási körülmények miatt a Magyarország-Románia találkozó 1:0-s állásnál félbeszakadt.

WKW az ETO mezszponzora

WKW az ETO mezszponzora

A győri ipari parkban 1998 óta jelenlévő, a német WKW Automotive magyarországi leányvállalata az Erbslöh Hungaria Kft. szerepel idén tavasztól az ETO mezeken. A győri cég korábban is az ETO elkötelezett támogatója volt, tavasztól pedig kiemelt támogatóvá lépett elő. Az ünnepélyes aláírására a szurkolói ankéton került sor.

Szurkolói ankét szerdán

Szurkolói ankét szerdán

Szerdán 18:00-kor szurkolói ankétot tart az ETO FC Győr az ETO PARK HOTEL-ben, ahol bemutatkoznak a klub új játékosai. Várjuk szurkolóinkat!

Remek U8 hétvége

Remek U8 hétvége

Az U8-as csapatunk a hétvégén két tornán is részt vett. Szombaton a Gyirmót FC által rendezett tornát nyerték meg, majd vasárnap a Videoton tornáján bronzérmesek lettek.

Bemutatkozik Németh Bence

Bemutatkozik Németh Bence

Az idei szezonban több fiatal került fel az első csapat keretéhez, köztük Németh Bence, aki annak idején már az NBI-es öltözőbe is betekintést nyerhetett. A tehetséges védő már kiskora óta az akadémián nevelkedik - az alábbiakban megosztja velünk eddigi tapasztalatait.

Országos döntőt nyertek

Országos döntőt nyertek

Az ETO-ban sportoló, a Győri Fekete István Általános Iskolában tanuló fiatalok vettek részt a hétvégén Zalaegerszegen rendezett Országos Futsal Döntőn. A tornagyőzelem, mellett a legjobb kapus címet is klubunk játékosa kapta. A sport szépségét mutatja, hogy a torna során remek barátság alakult ki a Puskás Akadémia és az ETO játékosai között, amit a közös fotó is példáz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink