Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Visszatekintő ]
Ez volt az ősz (I) - mérkőzés számok
2014.12.11. Csütörtök

Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Koltai - Andric, Priskin, Rudolf. Posztok szerint ők léptek a pályára a legtöbb mérkőzésen a bajnokság őszi szezonjában - bár így, ebben az összeállításban egyszer sem -  ahol edzőink nem kevesebb, mint 28 játékosnak szavaztak bizalmat a 18 mérkőzésen. Tizennyolc, hiszen Kecskeméten kétszer is játszottunk, és miután a statisztikából nem törlődnek sem a sárga lapok (Langnak ezért kellett a 16. fordulót kihagyni) sem a gólok, ezért a szoksáoknak megfelelően 1-1 mérkőzést beírunk mindazoknak, akik a két találkozó valamelyikén pályára léptek (tehát akik mind a kettőn, azok is csak egy meccset kapnak). Először játszott bajnokit a szezonban ETO színekben Milos Kocic, Stieber András, Bénes László és Sváb Dániel.

Jön a 18. bajnoki meccsünk a paksiak ellen
2014.11.27. Csütörtök

Hat éven át nem volt olyan meccsünk a Paks ellen, ahol ne szereztek volna gólt mindkét csapat játékosai. Aztán a bajnoki cím évében fordult a kocka: Tolna megyében nem találtak hálóba a felek - a tavaszi győri mérkőzésen viszont annál inkább. Itt hiába vezetett már 3-0-ra csapatunk, a második félidőben innen fordítottak a vendégek, és ritkán látható távoli bombagólokkal nyertek. Ez okozta egyébként most nyáron is a vesztünket, így 17 találkozó után a mérleg kiegyenlített: 7 győri győzelem mellett 5 döntetlen és vereség a mérlegünk. 

ETO - Loki 80. alkalommal
2014.11.20. Csütörtök

A két legeredményesebb, fővároson kívüli élvonalbeli csapat 80. összecsapása következik. Az örökmérleg kiegyenlített, hiszen 28 győri és 26 debreceni siker mellett 25 találkozó döntetlenre végződött. A gólarány is kiegyenlített: 116-108 ide.  Az ETO csapatából már hárman lőttek mesterhármast a Lokinak, érdekesség, hogy mindannyian a DVSC-t is szolgálták: Mörtel Béla (a képen), Melis Béla és Szentes Lázár. A Debrecen egyébként egészen az 1994–1995-ös idényig nem tudott nyerni Győrben. A legutóbbi öt hazai bajnokiból négyet kapott gól nélkül hoztuk le, hiszen tavaly 3-0-ra nyertünk (gólszerző: Völgyi, Kamber, Varga) , egy évvel korábban pedig  2-0-ra nyertük - Varga Roland és Dudás Ádám góljaival - míg 2010 őszén Koltai duplája mellett Aleksidze iratkozott fel a góllövők közé, 2009-ben pedig Pilibaitis első percben szerzett találata bizonyult döntőnek.1,5 éve nyertünk utoljára a Pécs ellen
2014.11.08. Szombat

A tavalyi szezonban nem sikerült legyőzni a pécsieket. Az idegenbeli döntetlent követően itthon vereséget szenvedtek a mieink. Egy szezonnal korábban viszopnt oda-vissza nyertük a párharcot, hiszen a hazai 1-0 után Pécsett 2-0-ra nyertünk.

Kilencedszer nyerhetünk Pécsett
2014.11.06. Csütörtök

A vidéki együttesek közül a pécsiek a mieinkkel csatáztak a legtöbbször, a hazai labdarúgó NB I-ben. Az eddigi 88 meccsen kizárólag az élvonalban találkoztak a PMFC és az ETO labdarúgói, és a mieink állnak jobban: 33 győri siker, 30 döntetlen és 25 pécsi győzelem. Ezeken a meccseken összesen 211 gól esett - 108 alkalommal a Pécs, míg 103-szor az ETO készülődhetett ezután középkedzéshez, vagyis öttel több gólt szereztek a zöld-fehérek, mint a piros-feketék. Legutóbb Győrben meglepetésre súlyos vereséget szenvedett az ETO a mecseklajai gárdától, ősszev a Mecsekalján 1-1-es döntetlen született.

Pécsi emlék: az Aranycsapat premierje
2014.11.06. Csütörtök

1981. november 28-án, csaknem 31 és fél éve lépett először pályára kezdőként a győri aranycsapatként emlegetett tizenegy. Verebes József ekkor küldte először pályára a Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán csapatot, amely idegenben játszott, és 2-1-re nyert. Ellenfelünk a PMFC volt.

A klubtörténelem egyik legnagyobb meccse
2014.10.31. Péntek

Vannak olyan ellenfelek, akiknek említése kapcsán mindig újra és újra ugyanaz a mérkőzés jut a szurkolók eszébe. Akik átélték, soha nem feledik el. Tizenötezren voltunk a stadionban, és azóta tudjok, hogy igenis létezik CSODASZERVAS LEGENDÁJA.

Jön a 41. ETO - DVTK
2014.10.30. Csütörtök

Az 1945/46-os bajnokságban találkozott először a Győri ETO FC és a Diósgyőr - a zöld-fehérek akkor a 14., míg a miskolciak a 18. helyen végeztek, és az alsóházi rájátszásban találkozotak csak, ami 3-1-es ETO sikert hozott itt a Kisalföldön. Azóta a két csapat további 39 mérkőzést játszott Győrben, ami újabb 29 ETO sikert hozott, míg a diósgyőriek hat döntetlen mellett négyszer tudták elvinni a bajnoki pontokat.

Pont egy éve játszottunk a Gyirmóttal
2014.10.28. Kedd

Két éve október óta hét mérkőzést játszott egymás ellen az ETO és a Gyirmót. háromszor a Liga Kupában, kétszer az NB II-ben, egyszer Magyar Kupa és egyszer felkészülési mérkőzésen randevúztak a felek. összegyűjtöttük mind a hét derbi összefoglalóját.Jó irányba törni az ikszet
2014.10.26. Vasárnap

Amikor a Haladás visszakerült az NB I-be, rögtön az első mérkőzésén odahaza legyőzte csapatunkat, azóta viszont veretlenek vagyunk Szombathelyen. Igaz, nem is nagyon nyertünk, hiszen egy öt évvel ezelőtti 2-1-es sikert követően négyszer is döntetlenre végeztek a felek a Rohonczi úton. Íme az utolsó öt szombathelyi meccsnek az összefoglalója.

Jön a 102. meccs a Haladás ellen
2014.10.24. Péntek

1936-ban játszott először a labdarúgó NBI-ben a Haladás, egy évvel korábban mint a mi csapatunk, de mégsem találkozott a két fél ekkor, hiszen ahogy az ETO, úgy a szombathelyiek is mindjárt búcsúztak az első osztálytól. Az 1945/46-os kétcsoportos NBI-ben viszont már találkoztak, Győrben az ETO nyert 2-1-re, Szombathelyen a Haladás 2-0-ra. Azóta számos alkalommal összefutottak a felek - így már több, mint százszor néznek farkasszemet egymással.

Horváth Ferenc legutóbb jól halasztott
2014.10.22. Szerda

Másfél éven belül másodszor irányítja csapatát egy olyan mérkőzésen Horváth Ferenc, amit az eredeti időpontban nem lehetett lejátszani. 2013. tavaszán az elmélezetes hóhelyzet miatt ugyanis nem tudták megrendezni - hogyhogy nem - a Kecskemét - Győri ETO FC mérkőzést, így egy nappal a nemzeti ünnep utáni időpontról átkerül egy hónappal későbbre az összecsapás, ami végül jelenlegi edzőnk egyik legnagyobb sikerét hozta, hiszen 5-2-re nyert a KTE ellenünk. Most ismét ez az összecsapás került egy hónapos csúszásba az időjárási körülmények miatt, ezúttal is a nemzeti ünnep melletti napra. Reméljük Horváth Ferenc ma este is elégedett lesz.

Véget vetni a rossz sorozatnak
2014.10.21. Kedd

Kevés olyan csapat van (volt) a labdarúgó NB I-ben, amely ellen makulátlan a Győri ETO FC hazai mérlege, vagyis minden találkozóját ellenük megnyerte az első osztályban. Ilyen együttes a Tiszakécske (1), a Légierő (1), a Szegedi AK (2), a Soproni LC (2), a Pécsi VSK (2), a Mateosz (3) az Ózd (4), a Kecskemét (6) és az Eger (6) - zárójelben a mérkőzésszámok. Ugyanakkor tucatnyi együttes ellen nem sikerült egyszer sem idegenben nyerni - igaz a legtöbbjükkel csak egyszer találkozott csapatunk. A listán egyetlen jelenlegi NB I-es gárda található, vagyis van esély arra, hogy tudunk törölni közük egyet. Éppen ma este történhet meg mindez.

Hetvenedszer jön Győrbe az Újpest
2014.10.16. Csütörtök

Vasárnap újra farkasszemet néz egymással az a két NB I-es csapat, amelyik az elmúlt 50 év valamennyi szezonját a legmagasabb osztályban töltötte (mások nem mondhatják el ezt magukról) Ami a múltat illeti, Győrött eddig 69 mérkőzésre került sor, amelyeken a mérlegünk pozitív: 30  ETO győzelem, 22 döntetlen mellett 17  Újpest siker született, gólkülönbségünk 117-97. Három éve Pilibaitis góljával győztünk, a bajnoki címet hozó szezonban pedig egy rendkívül emlékezetes meccsen két gólos hátrányból álltunk talpra, a győztes gól Djordje Kamber nevéhez fűződik. (a képen a gólöröm) - a legutóbbi alkalommal pedig Andric talált be a hálóba.68éve adtuk az első válogatott játékost
2014.10.05. Vasárnap

Kovács Imre, akit a pályán mindenki csak Muroknak szólított a klub történetének első válogatott labdarúgója. Lelkes, csupaszív játékáért hamar megszerették a szurkolók. Többször volt tagja a főiskolás és az amatőr válogatottnak, mígnem 1946. október 6-án Ausztia ellen a felnőttek között is bemutatkozhatott. 

Kupaszereplés után gyengébb bajnoki rajt
2014.10.04. Szombat

Évek óta rossz "hagyomány", hogy akkor, amikor csapatunk kivívja a nemzetközi kupaszereplést, függetlenül attól, hogy hogyan sikerül a sorozat, a bajnokságban nem sikerül úgy az őszi szezon, ahogyan azt a szakvezetés és a szurkolótábor reméli. Úgy tűnik, ez az idény is beáll a sorba. Összeállításunkban a teljes magyar mezőny elmúlt nyolc évét vizsgáljuk, így az is szembetűnő, hogy a nemzetközi kupában induló négy magyar csapat egyike sincs jelenleg dobogón.

Felejthetetlen kupaszerdák jubileuma
2014.10.03. Péntek

Harminc illetve harmincöt évvel ezelőtt ezen a napon egyaránt óriási érdeklődés mellett játszott az ETO a nemzetközi kupában. 1979-ben a Juventus ellen a KEK-ben már ledolgozta a két gólos hátrányát a csapat, amikor egy balszerencsés kiállítás után szépítettek az olaszok, így végül ők jutottak tovább. 1984-ben a Manchester United járt Győrben. A tartalékos ETO az első mérkőzésen már három gólos hátrányba került, de a visszavágó így is emlékezetes maradt. Huszonhatezren látták a helyszínen Hannich Péter és Preszeller Tamás bombagóljait, és a 2-2-es végeredmény az angol sztárokra nézve volt hízelgő. A 90-es évek előtti időszakból nagyon kevés videot találunk, de ennek a két meccsnek az összefoglalója - még ha nem is a legjobb minőségben - de megtalálható a legnépszerűbb videomegosztón.

32 éve volt az első válogatott meccs Győrben
2014.09.22. Hétfő

1982. szeptember 22-én a sikertelen világbajnoki szereplést követően Győrben játszotta első felkészülési mérkőzését a nemzeti csapat. Itt már szóhoz jutottak a VB-n érthetetlenül nélkülözött ETO játékosok, akik az előző bajnokságban mindent megnyertek. A Rába ETO fölényesen nyert a bajnoki címet, 102 gólt lőttek a játékosok, így nem meglepő, hogy Hannich Péter és Szentes Lázár foglalta el a góllövőlista első két helyét, emellett Póczik József lett az év játékosa. A magyar válogatott története során először játszott Győrben, amely fölényen, 5-0-ás hazai sikert hozott. A nemzeti csapatban Csonka Gyula mellett a komplett középpályássor, a Hannich Péter, Póczik József, Burcsa Győző hármas szerepelt - utóbbi két kiválóság a góllövők közé is feliratkozott. 

Emlékezetes ETO-Fradi meccsek
2014.08.17. Vasárnap

Hamarosan kezdődik a Fradi elleni mérkőzés. Addig is idézzünk fel két korábbi emlékezetes mérkőzést.

Jön a 132. ETO - Fradi
2014.08.14. Csütörtök

1984. novemberében Hannich Péter 2, Szabó Ottó, Csonka Gyula és Preszeller Tamás góljaival 5-1-re legyőzte csapatunk a Ferencvárost. Ez a két együttes történetének legnagyobb arányú győri bajnoki győzelme, és összességében pont ezzel a meccsel jobb az ETO a győri mérlege. Az ETO Stadionban ugyanis 24 haza győzelemet, 18 döntetlent és 23 vereséget - 105 rúgott és 101 kapott gól mellett - láthatott a közönség. A legutóbbi 5 mérkőzésből négyet nyert csapatunk, a tavalyi 2-1-es vereség előtt ugyanis egy négy győzelmes szériánk volt: 1-0, 2-0, 1-0 és 2-1 volt az eredmény. Különösen a sorozat utolsó győzelme volt kedves számunkra, hiszen ez egyben a bajnoki címet is jelentette a 2012/13-as szezonban.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
6°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013