Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Kecskeméti TE
2015. Április 04.
Szombat 14:00
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Kecskeméti TE
OTP Bank Liga 22. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Visszatekintő ]
A 133. meccsünk jön az FTC ellen
2015.03.06. Péntek

132 alkalommal találkozott egymásal az ETO és a Fradi a labdarúgó NB I-ben. Először 1937-ben - a fővárosiak 5-1-re nyertek - utoljára pedig tavaly augusztusban. A mieink 36 alkalommal tudtak nyerni, 33 mérkőzés döntetlenre végződött, míg 63 alkalommal a fővárosiak örülhettek. Budapesten a legutóbbi három találkozón pontosztozkodás született - kétszer 1-1, előtte 2-2 volt az eredmény - szinte napra pontosan 10 éve, 2005. március 13-án 1-0-ra nyert csapatunk Jakl Antalnak a hajrában szerzett góljával (a mai csapatból Priskin Tamás ismét pályára léphet) 

Minden idők legnagyobb Fradi-ETO meccs
2015.03.06. Péntek

Harminchárom évvel ezelőtt a bajnoki címről döntött az Üllői úton a Ferencváros - Győri ETO FC találkozó. Harmincezren foglaltak helyet a lelátón az élő TV közvetítés ellenére, Győrből is többezren indultak Budapestre, hogy lássák az év mérkőzését. Mindkét csapat pontot szerzett a legutóbbi 10 mérkőzésén, és már csak három forduló volt hátra a szezonból. A mieinknek 44, a fővárosiaknak 42, a Tatabányának 40 ponta volt. Miután akkoriban a győzelem 2 pontot ért, hazai siker esetén utolérte volna a Rába ETO-t a Ferencváros. Győri győzelem viszont a bajnoki címet jelenthette, hiszen az imponáló győri gólarány miatt a pontazonosság egyértelműen az ETO-nak kedvezett. Aztán Verebes József tanítványai úgy döntöttek: egyszerűbb, ha nem kell számolgatni...Harmincnyolcadszor legyőzni a Vidit
2015.03.01. Vasárnap

A nyolcvanas években 15 meccses veretlen szériája volt az ETO-nak, a kétezres évek elején pedig egy kilenc meccses veretlen szériája a Videotonnak. Ma 95. alkalommal csapnak össze a felek, összegyűjtöttünk párat az emlékezetes győri mérkőzésekből.

Fehér Miki a legfiatalabb
2015.01.07. Szerda

Továbbra is Fehér Miklós az ETO labdarúgói közül az a játékos, aki a legfiatalabb volt, amikor első NB I-es meccsét vívta. Mindennek Papp Győző számolt utána és a "végeredményt" a mai Kisalföldben publikálta.

Visszapillantó 2014-re (XII/7.): JÚLIUS
2015.01.06. Kedd

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Visszapillantó 2014-re (XII/6.): JÚNIUS
2015.01.05. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. 

Visszapillantó 2014-re (XII/5.): MÁJUS
2015.01.04. Vasárnap

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Májusban a klub történetének harmadik ezüstérmét sikerült megszerezni a bajnokságban.

Visszapillantó 2014-re (XII/4.): ÁPRILIS
2015.01.03. Szombat

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Áprilisban a legfontosabb esemény az Audi Hungariával kötött szerződés meghosszabbítása volt.

Visszapillantó 2014-re (XII/3.): MÁRCIUS
2015.01.02. Péntek

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az a 28-31 nap. Mai összeállításunkban jóval több eseményt gyűjtöttünk össze, március ugyanis mozgalmas volt számunkra.

Ma lenne 70 éves Varga Zoltán
2015.01.01. Csütörtök

Ma, január elsején lenne 70 éves Varga Zoltán. A játékosként csodált sportember 1964-ben olimpiai bajnok és Európa-bajnoki  bronzérmes volt a magyar válogatottal. A nemzeti csapatban 12-szer lépett pályára. A Ferencvárosban 1961 és 1968 között 135 mérkőzésen 53-szor volt eredményes. 1968-ban külföldre távozott, a német Hertha BSC játékosa lett. Később az Aberdeen, az Ajax Amsterdam, a Borussia  Dortmund és a Gent együttesét erősítette. Játékos-pályafutása után biztosítási ügynökként, majd a kölni főiskola elvégzését követően edzőként dolgozott. Magyarországon többek között a Ferencvárosnál, a Honvédnél, Diósgyőrött és itt az ETO-nál is kamatoztathatta külföldön megszerzett tudását.

Visszapillantó 2014-re (XII/2.): FEBRUÁR
2014.12.31. Szerda

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Februárban a csapat a hónap jelentős részét Törökországban, az edzőtáborban töltötte.Visszapillantó 2014-re (XII/1.): JANUÁR
2014.12.29. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Elsőként jöjjön a januári visszapillantó - amint látható igen mozgalmas hetek voltak ezek Győrött.

Ez volt az ősz (I) - mérkőzés számok
2014.12.11. Csütörtök

Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Koltai - Andric, Priskin, Rudolf. Posztok szerint ők léptek a pályára a legtöbb mérkőzésen a bajnokság őszi szezonjában - bár így, ebben az összeállításban egyszer sem -  ahol edzőink nem kevesebb, mint 28 játékosnak szavaztak bizalmat a 18 mérkőzésen. Tizennyolc, hiszen Kecskeméten kétszer is játszottunk, és miután a statisztikából nem törlődnek sem a sárga lapok (Langnak ezért kellett a 16. fordulót kihagyni) sem a gólok, ezért a szoksáoknak megfelelően 1-1 mérkőzést beírunk mindazoknak, akik a két találkozó valamelyikén pályára léptek (tehát akik mind a kettőn, azok is csak egy meccset kapnak). Először játszott bajnokit a szezonban ETO színekben Milos Kocic, Stieber András, Bénes László és Sváb Dániel.

Jön a 18. bajnoki meccsünk a paksiak ellen
2014.11.27. Csütörtök

Hat éven át nem volt olyan meccsünk a Paks ellen, ahol ne szereztek volna gólt mindkét csapat játékosai. Aztán a bajnoki cím évében fordult a kocka: Tolna megyében nem találtak hálóba a felek - a tavaszi győri mérkőzésen viszont annál inkább. Itt hiába vezetett már 3-0-ra csapatunk, a második félidőben innen fordítottak a vendégek, és ritkán látható távoli bombagólokkal nyertek. Ez okozta egyébként most nyáron is a vesztünket, így 17 találkozó után a mérleg kiegyenlített: 7 győri győzelem mellett 5 döntetlen és vereség a mérlegünk. 

ETO - Loki 80. alkalommal
2014.11.20. Csütörtök

A két legeredményesebb, fővároson kívüli élvonalbeli csapat 80. összecsapása következik. Az örökmérleg kiegyenlített, hiszen 28 győri és 26 debreceni siker mellett 25 találkozó döntetlenre végződött. A gólarány is kiegyenlített: 116-108 ide.  Az ETO csapatából már hárman lőttek mesterhármast a Lokinak, érdekesség, hogy mindannyian a DVSC-t is szolgálták: Mörtel Béla (a képen), Melis Béla és Szentes Lázár. A Debrecen egyébként egészen az 1994–1995-ös idényig nem tudott nyerni Győrben. A legutóbbi öt hazai bajnokiból négyet kapott gól nélkül hoztuk le, hiszen tavaly 3-0-ra nyertünk (gólszerző: Völgyi, Kamber, Varga) , egy évvel korábban pedig  2-0-ra nyertük - Varga Roland és Dudás Ádám góljaival - míg 2010 őszén Koltai duplája mellett Aleksidze iratkozott fel a góllövők közé, 2009-ben pedig Pilibaitis első percben szerzett találata bizonyult döntőnek.1,5 éve nyertünk utoljára a Pécs ellen
2014.11.08. Szombat

A tavalyi szezonban nem sikerült legyőzni a pécsieket. Az idegenbeli döntetlent követően itthon vereséget szenvedtek a mieink. Egy szezonnal korábban viszopnt oda-vissza nyertük a párharcot, hiszen a hazai 1-0 után Pécsett 2-0-ra nyertünk.

Kilencedszer nyerhetünk Pécsett
2014.11.06. Csütörtök

A vidéki együttesek közül a pécsiek a mieinkkel csatáztak a legtöbbször, a hazai labdarúgó NB I-ben. Az eddigi 88 meccsen kizárólag az élvonalban találkoztak a PMFC és az ETO labdarúgói, és a mieink állnak jobban: 33 győri siker, 30 döntetlen és 25 pécsi győzelem. Ezeken a meccseken összesen 211 gól esett - 108 alkalommal a Pécs, míg 103-szor az ETO készülődhetett ezután középkedzéshez, vagyis öttel több gólt szereztek a zöld-fehérek, mint a piros-feketék. Legutóbb Győrben meglepetésre súlyos vereséget szenvedett az ETO a mecseklajai gárdától, ősszev a Mecsekalján 1-1-es döntetlen született.

Pécsi emlék: az Aranycsapat premierje
2014.11.06. Csütörtök

1981. november 28-án, csaknem 31 és fél éve lépett először pályára kezdőként a győri aranycsapatként emlegetett tizenegy. Verebes József ekkor küldte először pályára a Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán csapatot, amely idegenben játszott, és 2-1-re nyert. Ellenfelünk a PMFC volt.

A klubtörténelem egyik legnagyobb meccse
2014.10.31. Péntek

Vannak olyan ellenfelek, akiknek említése kapcsán mindig újra és újra ugyanaz a mérkőzés jut a szurkolók eszébe. Akik átélték, soha nem feledik el. Tizenötezren voltunk a stadionban, és azóta tudjok, hogy igenis létezik CSODASZERVAS LEGENDÁJA.

Jön a 41. ETO - DVTK
2014.10.30. Csütörtök

Az 1945/46-os bajnokságban találkozott először a Győri ETO FC és a Diósgyőr - a zöld-fehérek akkor a 14., míg a miskolciak a 18. helyen végeztek, és az alsóházi rájátszásban találkozotak csak, ami 3-1-es ETO sikert hozott itt a Kisalföldön. Azóta a két csapat további 39 mérkőzést játszott Győrben, ami újabb 29 ETO sikert hozott, míg a diósgyőriek hat döntetlen mellett négyszer tudták elvinni a bajnoki pontokat.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 20 16 3 1 45-8 48
2. MTK 20 14 0 6 30-19 42
3. Ferencváros 20 11 5 4 30-15 38
4. DVSC-Teva 20 10 5 5 27-14 35
5. MVM Paks 20 9 7 4 31-19 34
6. DVTK 20 9 7 4 31-24 34
7. Kecskeméti TE 20 9 4 7 25-24 31
8. Újpest FC 20 7 8 5 17-16 29
9. Puskás Akadémia 20 7 4 9 21-24 25
10. Győri ETO FC 20 6 7 7 27-26 25
11. Nyíregyháza Spartacus 20 5 4 11 20-30 19
12. Lombard Pápa 20 4 6 10 11-31 18
13. PMFC 20 4 5 11 22-37 17
14. Haladás 20 4 3 13 12-27 15
15. Budapest Honvéd 20 3 5 12 13-27 14
16. Dunaújváros 20 3 5 12 15-36 13
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 17 12 4 1 42-15 40
2. Győri ETO FC 17 11 3 3 35-11 36
3. Újbuda 17 9 3 5 23-20 30
4. Tatabánya 17 8 6 3 40-25 30
5. BKV Előre 17 6 7 4 30-25 25
6. III. KER. TVE 17 6 5 6 26-30 23
7. Csepel 16 7 1 8 18-17 22
8. Balatonfüred 17 6 4 7 23-23 22
9. Rákosmente 17 6 3 8 28-26 20
10. Diósdi TC 17 6 2 9 15-24 20
11. Sárvár 16 5 2 9 16-27 17
12. Mosonmagyaróvár 17 4 2 11 21-32 14
13. Nagyatád 17 3 5 9 11-30 14
14. Dorog 16 10 5 1 23-12 13
15. Tököl 17 0 2 15 6-40 2
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
8°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 03.27. Palla Antal 65 éves
  • 03.30. Hannich Péter 58 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013