×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Videoton
2015. Március 01.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Videoton
OTP Bank Liga 18. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Visszatekintő ]
Fehér Miki a legfiatalabb
2015.01.07. Szerda

Továbbra is Fehér Miklós az ETO labdarúgói közül az a játékos, aki a legfiatalabb volt, amikor első NB I-es meccsét vívta. Mindennek Papp Győző számolt utána és a "végeredményt" a mai Kisalföldben publikálta.

Visszapillantó 2014-re (XII/7.): JÚLIUS
2015.01.06. Kedd

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Visszapillantó 2014-re (XII/6.): JÚNIUS
2015.01.05. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. 

Visszapillantó 2014-re (XII/5.): MÁJUS
2015.01.04. Vasárnap

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Májusban a klub történetének harmadik ezüstérmét sikerült megszerezni a bajnokságban.

Visszapillantó 2014-re (XII/4.): ÁPRILIS
2015.01.03. Szombat

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Áprilisban a legfontosabb esemény az Audi Hungariával kötött szerződés meghosszabbítása volt.

Visszapillantó 2014-re (XII/3.): MÁRCIUS
2015.01.02. Péntek

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az a 28-31 nap. Mai összeállításunkban jóval több eseményt gyűjtöttünk össze, március ugyanis mozgalmas volt számunkra.

Ma lenne 70 éves Varga Zoltán
2015.01.01. Csütörtök

Ma, január elsején lenne 70 éves Varga Zoltán. A játékosként csodált sportember 1964-ben olimpiai bajnok és Európa-bajnoki  bronzérmes volt a magyar válogatottal. A nemzeti csapatban 12-szer lépett pályára. A Ferencvárosban 1961 és 1968 között 135 mérkőzésen 53-szor volt eredményes. 1968-ban külföldre távozott, a német Hertha BSC játékosa lett. Később az Aberdeen, az Ajax Amsterdam, a Borussia  Dortmund és a Gent együttesét erősítette. Játékos-pályafutása után biztosítási ügynökként, majd a kölni főiskola elvégzését követően edzőként dolgozott. Magyarországon többek között a Ferencvárosnál, a Honvédnél, Diósgyőrött és itt az ETO-nál is kamatoztathatta külföldön megszerzett tudását.

Visszapillantó 2014-re (XII/2.): FEBRUÁR
2014.12.31. Szerda

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Februárban a csapat a hónap jelentős részét Törökországban, az edzőtáborban töltötte.Visszapillantó 2014-re (XII/1.): JANUÁR
2014.12.29. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Elsőként jöjjön a januári visszapillantó - amint látható igen mozgalmas hetek voltak ezek Győrött.

Ez volt az ősz (I) - mérkőzés számok
2014.12.11. Csütörtök

Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Koltai - Andric, Priskin, Rudolf. Posztok szerint ők léptek a pályára a legtöbb mérkőzésen a bajnokság őszi szezonjában - bár így, ebben az összeállításban egyszer sem -  ahol edzőink nem kevesebb, mint 28 játékosnak szavaztak bizalmat a 18 mérkőzésen. Tizennyolc, hiszen Kecskeméten kétszer is játszottunk, és miután a statisztikából nem törlődnek sem a sárga lapok (Langnak ezért kellett a 16. fordulót kihagyni) sem a gólok, ezért a szoksáoknak megfelelően 1-1 mérkőzést beírunk mindazoknak, akik a két találkozó valamelyikén pályára léptek (tehát akik mind a kettőn, azok is csak egy meccset kapnak). Először játszott bajnokit a szezonban ETO színekben Milos Kocic, Stieber András, Bénes László és Sváb Dániel.

Jön a 18. bajnoki meccsünk a paksiak ellen
2014.11.27. Csütörtök

Hat éven át nem volt olyan meccsünk a Paks ellen, ahol ne szereztek volna gólt mindkét csapat játékosai. Aztán a bajnoki cím évében fordult a kocka: Tolna megyében nem találtak hálóba a felek - a tavaszi győri mérkőzésen viszont annál inkább. Itt hiába vezetett már 3-0-ra csapatunk, a második félidőben innen fordítottak a vendégek, és ritkán látható távoli bombagólokkal nyertek. Ez okozta egyébként most nyáron is a vesztünket, így 17 találkozó után a mérleg kiegyenlített: 7 győri győzelem mellett 5 döntetlen és vereség a mérlegünk. 

ETO - Loki 80. alkalommal
2014.11.20. Csütörtök

A két legeredményesebb, fővároson kívüli élvonalbeli csapat 80. összecsapása következik. Az örökmérleg kiegyenlített, hiszen 28 győri és 26 debreceni siker mellett 25 találkozó döntetlenre végződött. A gólarány is kiegyenlített: 116-108 ide.  Az ETO csapatából már hárman lőttek mesterhármast a Lokinak, érdekesség, hogy mindannyian a DVSC-t is szolgálták: Mörtel Béla (a képen), Melis Béla és Szentes Lázár. A Debrecen egyébként egészen az 1994–1995-ös idényig nem tudott nyerni Győrben. A legutóbbi öt hazai bajnokiból négyet kapott gól nélkül hoztuk le, hiszen tavaly 3-0-ra nyertünk (gólszerző: Völgyi, Kamber, Varga) , egy évvel korábban pedig  2-0-ra nyertük - Varga Roland és Dudás Ádám góljaival - míg 2010 őszén Koltai duplája mellett Aleksidze iratkozott fel a góllövők közé, 2009-ben pedig Pilibaitis első percben szerzett találata bizonyult döntőnek.1,5 éve nyertünk utoljára a Pécs ellen
2014.11.08. Szombat

A tavalyi szezonban nem sikerült legyőzni a pécsieket. Az idegenbeli döntetlent követően itthon vereséget szenvedtek a mieink. Egy szezonnal korábban viszopnt oda-vissza nyertük a párharcot, hiszen a hazai 1-0 után Pécsett 2-0-ra nyertünk.

Kilencedszer nyerhetünk Pécsett
2014.11.06. Csütörtök

A vidéki együttesek közül a pécsiek a mieinkkel csatáztak a legtöbbször, a hazai labdarúgó NB I-ben. Az eddigi 88 meccsen kizárólag az élvonalban találkoztak a PMFC és az ETO labdarúgói, és a mieink állnak jobban: 33 győri siker, 30 döntetlen és 25 pécsi győzelem. Ezeken a meccseken összesen 211 gól esett - 108 alkalommal a Pécs, míg 103-szor az ETO készülődhetett ezután középkedzéshez, vagyis öttel több gólt szereztek a zöld-fehérek, mint a piros-feketék. Legutóbb Győrben meglepetésre súlyos vereséget szenvedett az ETO a mecseklajai gárdától, ősszev a Mecsekalján 1-1-es döntetlen született.

Pécsi emlék: az Aranycsapat premierje
2014.11.06. Csütörtök

1981. november 28-án, csaknem 31 és fél éve lépett először pályára kezdőként a győri aranycsapatként emlegetett tizenegy. Verebes József ekkor küldte először pályára a Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán csapatot, amely idegenben játszott, és 2-1-re nyert. Ellenfelünk a PMFC volt.

A klubtörténelem egyik legnagyobb meccse
2014.10.31. Péntek

Vannak olyan ellenfelek, akiknek említése kapcsán mindig újra és újra ugyanaz a mérkőzés jut a szurkolók eszébe. Akik átélték, soha nem feledik el. Tizenötezren voltunk a stadionban, és azóta tudjok, hogy igenis létezik CSODASZERVAS LEGENDÁJA.

Jön a 41. ETO - DVTK
2014.10.30. Csütörtök

Az 1945/46-os bajnokságban találkozott először a Győri ETO FC és a Diósgyőr - a zöld-fehérek akkor a 14., míg a miskolciak a 18. helyen végeztek, és az alsóházi rájátszásban találkozotak csak, ami 3-1-es ETO sikert hozott itt a Kisalföldön. Azóta a két csapat további 39 mérkőzést játszott Győrben, ami újabb 29 ETO sikert hozott, míg a diósgyőriek hat döntetlen mellett négyszer tudták elvinni a bajnoki pontokat.

Pont egy éve játszottunk a Gyirmóttal
2014.10.28. Kedd

Két éve október óta hét mérkőzést játszott egymás ellen az ETO és a Gyirmót. háromszor a Liga Kupában, kétszer az NB II-ben, egyszer Magyar Kupa és egyszer felkészülési mérkőzésen randevúztak a felek. összegyűjtöttük mind a hét derbi összefoglalóját.Jó irányba törni az ikszet
2014.10.26. Vasárnap

Amikor a Haladás visszakerült az NB I-be, rögtön az első mérkőzésén odahaza legyőzte csapatunkat, azóta viszont veretlenek vagyunk Szombathelyen. Igaz, nem is nagyon nyertünk, hiszen egy öt évvel ezelőtti 2-1-es sikert követően négyszer is döntetlenre végeztek a felek a Rohonczi úton. Íme az utolsó öt szombathelyi meccsnek az összefoglalója.

Jön a 102. meccs a Haladás ellen
2014.10.24. Péntek

1936-ban játszott először a labdarúgó NBI-ben a Haladás, egy évvel korábban mint a mi csapatunk, de mégsem találkozott a két fél ekkor, hiszen ahogy az ETO, úgy a szombathelyiek is mindjárt búcsúztak az első osztálytól. Az 1945/46-os kétcsoportos NBI-ben viszont már találkoztak, Győrben az ETO nyert 2-1-re, Szombathelyen a Haladás 2-0-ra. Azóta számos alkalommal összefutottak a felek - így már több, mint százszor néznek farkasszemet egymással.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Ónos esõ
4°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 02.26. Varsányi Tibor 70 éves
  • 02.27. 86 éves lenne Kalmár II György
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013