Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Visszatekintő ]
Újabb történelmi meccs a pécsiek ellen
2015.05.22. Péntek

Egy történelmi fotó egy történelmi időből. 1983. májusában a Rába ETO a pécsieket legyőzve szerezte meg története második bajnoki címét. A szakadó esőben vívott találkozón 2-1-re nyertek a mieink - éppen 32 évvel ezelőtt.

100% itt és 100% ott
2015.04.02. Csütörtök

Parádésan indult a tavasz a Kecskemét számára: eddig minden meccsüket megnyertek. Ugyanakkor kevés olyan csapat volt a labdarúgó NB I-ben, amely ellen makulátlan a Győri ETO FC hazai mérlege, vagyis minden találkozóját ellenük megnyerte az első osztályban. Ez persze elsősorban olyan csapatok ellen lehetséges, amelyek kevés szezont töltöttek a legjobbak között. A KTE már a hetedik idényét kezdte - ők az egyikek, akik még nem szereztek pontot Győrben.

A 133. meccsünk jön az FTC ellen
2015.03.06. Péntek

132 alkalommal találkozott egymásal az ETO és a Fradi a labdarúgó NB I-ben. Először 1937-ben - a fővárosiak 5-1-re nyertek - utoljára pedig tavaly augusztusban. A mieink 36 alkalommal tudtak nyerni, 33 mérkőzés döntetlenre végződött, míg 63 alkalommal a fővárosiak örülhettek. Budapesten a legutóbbi három találkozón pontosztozkodás született - kétszer 1-1, előtte 2-2 volt az eredmény - szinte napra pontosan 10 éve, 2005. március 13-án 1-0-ra nyert csapatunk Jakl Antalnak a hajrában szerzett góljával (a mai csapatból Priskin Tamás ismét pályára léphet) 

Minden idők legnagyobb Fradi-ETO meccs
2015.03.06. Péntek

Harminchárom évvel ezelőtt a bajnoki címről döntött az Üllői úton a Ferencváros - Győri ETO FC találkozó. Harmincezren foglaltak helyet a lelátón az élő TV közvetítés ellenére, Győrből is többezren indultak Budapestre, hogy lássák az év mérkőzését. Mindkét csapat pontot szerzett a legutóbbi 10 mérkőzésén, és már csak három forduló volt hátra a szezonból. A mieinknek 44, a fővárosiaknak 42, a Tatabányának 40 ponta volt. Miután akkoriban a győzelem 2 pontot ért, hazai siker esetén utolérte volna a Rába ETO-t a Ferencváros. Győri győzelem viszont a bajnoki címet jelenthette, hiszen az imponáló győri gólarány miatt a pontazonosság egyértelműen az ETO-nak kedvezett. Aztán Verebes József tanítványai úgy döntöttek: egyszerűbb, ha nem kell számolgatni...Harmincnyolcadszor legyőzni a Vidit
2015.03.01. Vasárnap

A nyolcvanas években 15 meccses veretlen szériája volt az ETO-nak, a kétezres évek elején pedig egy kilenc meccses veretlen szériája a Videotonnak. Ma 95. alkalommal csapnak össze a felek, összegyűjtöttünk párat az emlékezetes győri mérkőzésekből.

Fehér Miki a legfiatalabb
2015.01.07. Szerda

Továbbra is Fehér Miklós az ETO labdarúgói közül az a játékos, aki a legfiatalabb volt, amikor első NB I-es meccsét vívta. Mindennek Papp Győző számolt utána és a "végeredményt" a mai Kisalföldben publikálta.

Visszapillantó 2014-re (XII/7.): JÚLIUS
2015.01.06. Kedd

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Visszapillantó 2014-re (XII/6.): JÚNIUS
2015.01.05. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. 

Visszapillantó 2014-re (XII/5.): MÁJUS
2015.01.04. Vasárnap

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Májusban a klub történetének harmadik ezüstérmét sikerült megszerezni a bajnokságban.

Visszapillantó 2014-re (XII/4.): ÁPRILIS
2015.01.03. Szombat

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az év ezen időszaka. Áprilisban a legfontosabb esemény az Audi Hungariával kötött szerződés meghosszabbítása volt.

Visszapillantó 2014-re (XII/3.): MÁRCIUS
2015.01.02. Péntek

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt az a 28-31 nap. Mai összeállításunkban jóval több eseményt gyűjtöttünk össze, március ugyanis mozgalmas volt számunkra.

Ma lenne 70 éves Varga Zoltán
2015.01.01. Csütörtök

Ma, január elsején lenne 70 éves Varga Zoltán. A játékosként csodált sportember 1964-ben olimpiai bajnok és Európa-bajnoki  bronzérmes volt a magyar válogatottal. A nemzeti csapatban 12-szer lépett pályára. A Ferencvárosban 1961 és 1968 között 135 mérkőzésen 53-szor volt eredményes. 1968-ban külföldre távozott, a német Hertha BSC játékosa lett. Később az Aberdeen, az Ajax Amsterdam, a Borussia  Dortmund és a Gent együttesét erősítette. Játékos-pályafutása után biztosítási ügynökként, majd a kölni főiskola elvégzését követően edzőként dolgozott. Magyarországon többek között a Ferencvárosnál, a Honvédnél, Diósgyőrött és itt az ETO-nál is kamatoztathatta külföldön megszerzett tudását.

Visszapillantó 2014-re (XII/2.): FEBRUÁR
2014.12.31. Szerda

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Februárban a csapat a hónap jelentős részét Törökországban, az edzőtáborban töltötte.Visszapillantó 2014-re (XII/1.): JANUÁR
2014.12.29. Hétfő

2015. január 12-én kezdődik a felkészülési időszak a Győri ETO FC játékosai számára. Ezt a holtidőt kihasználva a következő majdnem két hétben interjúkat olvashatnak-nézhetnek az NB I-es csapat játékosaival, különféle statisztikákkal kedveskedünk, keressük az év gólját és kiemeljük az év legfontosabb pillanatait is. Minden hónapból 4-5 eseményt kerestünk vissza, hogy felidézzük: milyen is volt 2014. Elsőként jöjjön a januári visszapillantó - amint látható igen mozgalmas hetek voltak ezek Győrött.

Ez volt az ősz (I) - mérkőzés számok
2014.12.11. Csütörtök

Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Koltai - Andric, Priskin, Rudolf. Posztok szerint ők léptek a pályára a legtöbb mérkőzésen a bajnokság őszi szezonjában - bár így, ebben az összeállításban egyszer sem -  ahol edzőink nem kevesebb, mint 28 játékosnak szavaztak bizalmat a 18 mérkőzésen. Tizennyolc, hiszen Kecskeméten kétszer is játszottunk, és miután a statisztikából nem törlődnek sem a sárga lapok (Langnak ezért kellett a 16. fordulót kihagyni) sem a gólok, ezért a szoksáoknak megfelelően 1-1 mérkőzést beírunk mindazoknak, akik a két találkozó valamelyikén pályára léptek (tehát akik mind a kettőn, azok is csak egy meccset kapnak). Először játszott bajnokit a szezonban ETO színekben Milos Kocic, Stieber András, Bénes László és Sváb Dániel.

Jön a 18. bajnoki meccsünk a paksiak ellen
2014.11.27. Csütörtök

Hat éven át nem volt olyan meccsünk a Paks ellen, ahol ne szereztek volna gólt mindkét csapat játékosai. Aztán a bajnoki cím évében fordult a kocka: Tolna megyében nem találtak hálóba a felek - a tavaszi győri mérkőzésen viszont annál inkább. Itt hiába vezetett már 3-0-ra csapatunk, a második félidőben innen fordítottak a vendégek, és ritkán látható távoli bombagólokkal nyertek. Ez okozta egyébként most nyáron is a vesztünket, így 17 találkozó után a mérleg kiegyenlített: 7 győri győzelem mellett 5 döntetlen és vereség a mérlegünk. 

ETO - Loki 80. alkalommal
2014.11.20. Csütörtök

A két legeredményesebb, fővároson kívüli élvonalbeli csapat 80. összecsapása következik. Az örökmérleg kiegyenlített, hiszen 28 győri és 26 debreceni siker mellett 25 találkozó döntetlenre végződött. A gólarány is kiegyenlített: 116-108 ide.  Az ETO csapatából már hárman lőttek mesterhármast a Lokinak, érdekesség, hogy mindannyian a DVSC-t is szolgálták: Mörtel Béla (a képen), Melis Béla és Szentes Lázár. A Debrecen egyébként egészen az 1994–1995-ös idényig nem tudott nyerni Győrben. A legutóbbi öt hazai bajnokiból négyet kapott gól nélkül hoztuk le, hiszen tavaly 3-0-ra nyertünk (gólszerző: Völgyi, Kamber, Varga) , egy évvel korábban pedig  2-0-ra nyertük - Varga Roland és Dudás Ádám góljaival - míg 2010 őszén Koltai duplája mellett Aleksidze iratkozott fel a góllövők közé, 2009-ben pedig Pilibaitis első percben szerzett találata bizonyult döntőnek.1,5 éve nyertünk utoljára a Pécs ellen
2014.11.08. Szombat

A tavalyi szezonban nem sikerült legyőzni a pécsieket. Az idegenbeli döntetlent követően itthon vereséget szenvedtek a mieink. Egy szezonnal korábban viszopnt oda-vissza nyertük a párharcot, hiszen a hazai 1-0 után Pécsett 2-0-ra nyertünk.

Kilencedszer nyerhetünk Pécsett
2014.11.06. Csütörtök

A vidéki együttesek közül a pécsiek a mieinkkel csatáztak a legtöbbször, a hazai labdarúgó NB I-ben. Az eddigi 88 meccsen kizárólag az élvonalban találkoztak a PMFC és az ETO labdarúgói, és a mieink állnak jobban: 33 győri siker, 30 döntetlen és 25 pécsi győzelem. Ezeken a meccseken összesen 211 gól esett - 108 alkalommal a Pécs, míg 103-szor az ETO készülődhetett ezután középkedzéshez, vagyis öttel több gólt szereztek a zöld-fehérek, mint a piros-feketék. Legutóbb Győrben meglepetésre súlyos vereséget szenvedett az ETO a mecseklajai gárdától, ősszev a Mecsekalján 1-1-es döntetlen született.

Pécsi emlék: az Aranycsapat premierje
2014.11.06. Csütörtök

1981. november 28-án, csaknem 31 és fél éve lépett először pályára kezdőként a győri aranycsapatként emlegetett tizenegy. Verebes József ekkor küldte először pályára a Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán csapatot, amely idegenben játszott, és 2-1-re nyert. Ellenfelünk a PMFC volt.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 29 22 5 12 64-12 71
2. Ferencváros 29 18 7 4 47-19 61
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 29 10 8 11 30-36 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 29 5 10 14 24-36 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
10°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 05.25. 23 éve hunyt el Kalmár II György " Nyanya"
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013