Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: MVM Paks
2014. November 30.
Vasárnap 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - MVM Paks
OTP Bank Liga 16. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Klubhírek ]
Miriuta hazatért, 2017-ig az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután hivatalosan is bemutatkozott Győrben Miriuta László. Ő az első olyan vezetőedző, aki már a Tarsoly-érában volt a csapat játékosa. A klubhoz való kötődése, a szurkolók szeretete, a játékosként megismert mentalitása és az edzőként szerzett tapasztalatai szóltak amellett, hogy ő legyen a befutó. Miriuta László 2,5 éves szerződést között az ETO-val.

Hivatalos: Miriuta az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután megtartja az első edzését a Győri ETO FC felnőtt csapatánál az új vezetőedző Miriuta László. A klubvezetés és a vezetőedző a tréning előtt sajtótájékoztatón válaszol az újságírók kérdéseire. Az itt elhangzottakról természetesen tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat is.

A 79-es kupagyőzelmet ünnepeltük
2014.11.24. Hétfő

1979-ben, éppen harmincöt éve ünnepelte negyedik - máig az utolsó - Magyar Kupa győzelmét klubunk. Az akkori győztes csapat tagjai közül szinte mindenki kilátogatott ma Győrbe, az ETO Parkba, ahol a DVSC elleni bajnoki meccs szünetében Tarsoly Csaba elnök és  Vincze Ottó klubigazgató köszöntötte a legendás csapatot. A klub ajándékát személyesen vehette át Palla Antal, Szijjártó László, Magyar Lajos, Füzi Géza, Szabó Ottó, Glázer Róbert, Pénzes Mihály, Horváth II László és Horváth Dénes (az elhunyt Pozsgai Lajost fia Péter képviselte) valamint a klub elnöke Szániel János is. A dötnőben rajtuk kívül Kovács Imre edző pályára küldte Onhausz Tibort, Lipót Gyulát, Pásztor Ferencet és Pölöskei Gábort is, amely Budapesten 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost, és így megnyerte az MNK-t

Súlyos büntetés az MLSZ-től
2014.11.14. Péntek

Sokba kerülnek klubunknak a pécsi szurkolói megnyilvánulások. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága tegnapi ülésén 400.000 Ft-ra büntetett meg bennünket a bekiabálások miatt. A részletes indoklás a szövetség honlapján is olvasható, onnan másoltuk be:

Ki kell mozdulni a komfortzónából!
2014.11.05. Szerda

Németországban, a Hertha BSC-nél töltött pár napot Fórián Zsolt, a Győri ETO FC utánpótlás igazgatója. Kettős minőségében hívták meg Berlinbe. Egyrészt mint a pro licences képzésben aktív hallgató, másrészt mint a Fehér Miklós Akadémia vezetője figyelhette azt, hogyan folyik a munka Németországban. Hazatérése után beszélgettünk a tapasztalatairól.

Döntött a FEB: minusz 200.000 Ft
2014.11.04. Kedd

A mai nap megtartotta szokásos ülését a Fegyelmi Bizottság, ahol természetesen ítéletet hoztak az egyes bajnoki mérkőzéseken elhangzó tartalmakról is. A FEB a Győri ETO FC – DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Győrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok (MLSZ és más sportszervezet szidalmazása) bekiabálása miatt 200.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok (MLSZ szidalmazása) bekiabálásáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

Megemlékezés az ETO Parkban
2014.11.04. Kedd

Még 2012-ben kezdeményezte az ETO 100 Baráti Kör, hogy legyen egy olyan emlékhely, ahol mindazokra az egykori ETO játékosok, vezetők, támogatók és szimpatizánsok tiszteletére gyertyát gyújthatunk, akik már nem lehetnek velünk. Az emléktábla, ami a stadion keleti oldalán a VIP feljáró közelében található abban az évben el is készült, így idén is a halottak napi megemlékezésre itt kerülhetett sor.

25 éve lőnek gólt légiósaink
2014.11.04. Kedd

Különleges jubileumot hoz a mai nap. Éppen 25 éve lőtte az első gólt ETO színekben az első nem magyar nemzetiségű labdarúgó. Ő egyébként az Egyesült Államokból érkezett hozzánk, Christopher Sullivan-nek hívták, és ő az a játékos is, aki utoljára képviselte klubunkat a labdarúgó világbajnokságon. Az amerikai középpályás a Ferencváros ellen talált be 11 hónappal azután, hogy honfitársa, a magyar felmenőkkel is büszkélkedő Vermes Péter révén 1988. december 3-án, a Dunaújváros elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen pályára lépett az első idegenlégiós az ETO csapatában. Azóta egyébként már száz fölött van a száma azoknak, akik nem magyar állampolgárként mutatkoztak be Győrött bajnoki mérkőzésen, és minden második játékos gólt is szerzett már.

Távozik Győrből Horváth Ferenc
2014.10.31. Péntek

A Győri ETO FC közös megegyezéssel szerződést bontott Horváth Ferenc vezetőedzővel, Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel, akiknek a mai nappal a munkaviszonyuk megszűnt a klubnál. A klub vezetősége megköszönte az eddig elvégzett munkájukat, a tavalyi évben szerzett bajnoki ezüstérmet, és további sportszakmai sikereket kívánt nekik. Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja. 

Kapus toborzó 8-12 évesek számára
2014.10.31. Péntek

Fiatal kapusok jelentkezését várja a Győri ETO FC. A toborzó 2014. november 10-én, hétfőn 16 órakor kezdődik a 2002 és 2006 között született játékosok számára az ETO Parkban. Kérünk mindenkit, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát Pánczél Roland kapusedzőnél, a +3620/3298183-es mobil számon vagy roland.panczel@eto.hu email címen. Kérünk mindenkit, hogy szerelést hozzon magával a felmérésre.

Elhunyt ETO-sokra emlékezünk
2014.10.28. Kedd

Szombaton a DVTK elleni bajnoki meccs előtt a Győri ETO FC és az ETO 100 Baráti Kör megemlékezést tart az ETO Parkban, a stadion 2012-ben átadott emlékhelyénél (a keleti lelátó VIP szektorának bejárata mellett) az elhunyt ETO játékosok, -vezetők és -sportbarátok tiszteletére. Itt lehetőség nyílik szurkolóink számára is, hogy gyertyát vagy mécsest gyújtsanak ők is. 

Kettős köszöntés a meccs előtt
2014.10.19. Vasárnap

Hetvenedik születésnapját ünnepelheti holnap Fazakas József (a képeb balra), az ETO korábbi utánpótlás edzője, vezetője, aki ma is napi kapcsolatban van klubunkkal. És nyolcvanegy esztendős múlt szombaton Pálfi Antal, vagyis Totó bá', aki játékosa majd vezetőedzője is volt a csapatnak, és ma is akítvan látogatja a mérkőzéseinket. Mindkettőjüket Tarsoly Csaba elnök köszöntötte a találkozó előtt, majd elvégezték a kezdőrúgást.

A stadionból 3 szék már Csákváron van
2014.10.14. Kedd

Csákváron játszik holnap Liga Kupa mérkőzést az ETO. A csapat csak szerda délután indul el Fejér megyébe, de néhány ETO szék már megérkezett. A másodosztályú klub ugyanis két hónapja nekivágott a „Stadion a stadionban” elnevezésű projektnek, amelynek keretében a magyar NB I és NB II, illetve a négy nagy európai bajnokság első osztályú klubjait azzal a céllal kerestek meg, hogy a stadionjukból biztosítsanak számukra egy saját klubcímerrel felragasztott széket, amelyeket a csákvári létesítményben helyeznek el. Amint a Nemzeti Sport fotóján jól látszik, az ETO a Debrecen mellé került.

Interjú Fórián Zsolt up. igazgatóval
2014.10.10. Péntek

A nyár óta új szakmai igazgató irányítja klubunk utánpótlását. Fórián Zsolt Debrecenből igazolt Győrbe, annak idején a DVSC-ben az NB I-ben is játszott, szerepelt az utánpótlás válogatottban, de fiatalon a játékot a nevelő munkára cserélte, így több területen már tapasztalatot szerzett, mondhatnánk: végig járta a szamárlétrát.

Hétvégi program, 40. hét
2014.10.03. Péntek

A megszokotthoz képest kevesebb mérkőzés vár a mieinkre ezen a hétvégén. Az U21, az U17, az U15, az U14, az U13, az U12 és a fiatalabbik lány csapatnak ezúttal nem lesz összecsapása a bajnokságban - illetve nem utaznak egyetlen kupára sem.

Príma Primissima Palotai Károllyal
2014.10.01. Szerda

A 2014. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül. Szavazni SMS-ben, a díjazni kívánt jelölt kódjának elküldésével lehet. Az SMS szavazatokat az alábbi telefonszámra várják: +36 70/ 70 77 000  Az SMS szavazat alapdíjas. Egy szavazó többször is küldhet SMS-t, ugyanarról a telefonszámról azonban csak óránként egy szavazat küldhető. Egy telefonszámról bármennyi szavazat leadható, azonban a sorsoláson egyszer jogosult részt venni az adott telefonszám. A szervezők kérjik, hogy az SMS szövegében kizárólag a kiválasztott kódszám szerepeljen. Mint ismeretes az ETO legendája, Palotai Károly is jelölt, az ő kódja a 22. Minden szavazó részt vesz azon a nyereménysorsoláson, amelynek díja egy magyar gyártmányú Mercedes-Benz B osztály személygépkocsi a Pappas Autó Magyarország Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. jóvoltából. A sorsolásra közjegyző jelenlétében a Prima Primissima Díjátadó Gálát megelőzően december 4-én kerül sor. Aznap reggel 8-ig lehet szavazni.

Hétvégi program, 39. hét
2014.09.26. Péntek

Gazdag hétvégi program vár csapatainkra. Az NB I-es, az NB III-as és a női NB II-es együttes mellett 10 korosztály is pályára lép majd. A legtöbbet az U11-esek lehetnek pályán, hiszen rájuk szombaton és vasárnap is egy minitorna vár.

Fél millió Ft Tomi gyógyulására
2014.09.12. Péntek

Licitet tartott ma a Győri ETO FC, amelynek a teljes bevételét egy fiatal kaposvári labdarúgónak, Horváth Tamásnak a gyógyulására ajánlották fel. A játékost nemrég súlyos betegség miatt operálták. Felépülése és rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe és súlyos anyagi terhet jelent a család számára. Ezért gondolta klubunk is, hogy segít. A licit során fél millió Ft gyűlt össze, többek között egy, az első csapat által dedikált mez talált gazdára. A pénz nagyobb részét az ETO felnőtt csapata és a klubvezetés ajánlotta fel, hogy ezzel is példát mutasson, hogy a bajba jutott sportembereket a sporttársaknak is támogatni kell.

Pénteken búcsúzunk Garastól
2014.09.11. Csütörtök

Holnap, vagyis szeptember 12-én kísérik utolsó útjára Garast, azaz Horváth Lászlót, a 70-es évek egyik legjobb győri labdarúgóját. Az ifjúsági, olimpiai és B válogatott labdarúgó - aki bajnoki bronzérmes és Magyar Kupa győztes volt az ETO-val - temetése Sopronban lesz, a búcsúztatás 13 órakor a Szent Mihály temetőben kezdődik.

86 éves korában elhunyt Sándor Károly
2014.09.10. Szerda

Újabb pótolhatatlan veszteség érte a magyar labdarúgást: szerda délelőtt eltávozott az élők sorából Sándor Károly – tudatta az MLSZ-szel a gyászoló család. A jobbszélső legendás játéktudására, sporttörténeti jelentőségére jellemző, hogy beceneve alapján a mai napig „Csikar-szögről” beszélnek, amikor az alapvonalhoz közelről leadott lövés után születik a gól.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 15 12 2 1 31-5 38
2. MTK 15 11 0 4 21-13 33
3. DVTK 15 8 5 2 25-17 29
4. MVM Paks 15 7 5 3 23-11 26
5. DVSC-Teva 15 7 4 4 19-11 25
6. Ferencváros 15 7 4 4 21-14 25
7. Újpest FC 15 6 7 2 14-10 25
8. Kecskeméti TE 15 6 4 5 16-15 22
9. Győri ETO FC 15 5 4 6 21-19 19
10. Puskás Akadémia 15 5 3 7 17-20 18
11. Nyíregyháza Spartacus 15 4 2 9 17-21 14
12. Lombard Pápa 15 3 5 7 8-21 14
13. Budapest Honvéd 15 3 3 9 12-20 12
14. Dunaújváros 15 3 4 8 14-28 12
15. PMFC 15 2 4 9 14-30 10
16. Haladás 15 2 2 10 5-22 8
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Borult
4°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.10. Lipták Zoltán 30 éves
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013