×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
DVSC-Teva: Győri ETO FC
2015. Május 31.
Vasárnap 18:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
DVSC-Teva - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 30. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Klubhírek ]
Köszönjük, hogy ma is pályára léptek
2015.05.23. Szombat

1960. augusztus 7-én 14 ezer néző látta, amikor az újonc Győri Vasas ETO 5-0-ra legyőzte a szegedieket a 60/61-es bajnokság első hazai meccsén. (Vári mesterhármasa mellett Pió és Palotai voltak a gólszerzőink. Azóta 1707 fordulót játszottak le a legmagasabb osztályban, de egyszer sem hiányzott az ETO. Ma este egy ideig biztosan az utolsó NB I-es meccsén lép pályára a csapat Győrben, reméljük sokan kijönnek és bíztatják a játékosokat. Leginkább azért, mert azzal, hogy pénz nélkül is vállalták azt, hogy hétről hétre pályára lépnek, ezáltal reményt adtak arra, hogy lehessen beszélni folytatásról. Köszönjük mindenkinek, aki ebben a nehéz időszakban kitartott a csapat mellett, emberként valamennyien jelesre vizsgáztak. Hajrá ETO!

Változik az egyezségi tárgyalás napja
2015.05.20. Szerda

Technikai okok miatt nem május 22-én, hanem 29-én pénteken tartja az egyezségi tárgyalást a Győri ETO FC Kft. "cs.a." a klubhát VIP termében. Íme az erről szóló hivatalos értesítés.

Városházi közlemény:lesz jövőre NB III
2015.05.12. Kedd

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a labdarúgást és a sportot szerető embereket, hogy hosszú egyeztetéseket követően sikerült megoldani a győri utánpótlás helyzetét,  valamint azt, hogy a 111 éves egyesület tovább tudjon működni a jövőben. Az utánpótlás csapatok továbbra is a legmagasabb osztályú bajnokságban szerepelhetnek majd kiemelt egyesületként és kiemelten támogatott akadémiaként, míg a legidősebb utánpótlás korú csapat számára az NB III-ban nyílik meg a szereplés lehetősége - olvasható a közleményben, amit változtatás nélkül közlünk.

Nem lesz NB I-es csapatunk jövőre
2015.05.08. Péntek

Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sajnos nem tudtuk teljesíteni az OTP Bank Liga 2015/16-os indulásához szükséges licence követelményeknél az előírt hiánypótlást. Mindez azt jelenti, hogy bár a pályán elért eredmények alapján jogosult lehetne klubunk, hogy a legmagasabb osztályban szerepeljen, a kialakult körülmények miatt erre mégsem lesz lehetősége.

MLSZ: az NB III elérhető közelségben
2015.04.27. Hétfő

Az MLSZ a törvényi előírásokat betartva támogatja a győri utánpótlás jövőjének méltányos kezelését. Ezzel a bevezetővel jelent meg ma egy írás a szövetség honlapján, amit változtatás nélkül közlünk. Ennek lényege, hogy amennyiben az ETO FC Kft-nek nincs köztartozása, abban az esetben az NB III-as és az utánpótlás csapatokat átveheti az ETO Futsal klub, tekintettel arra, hogy néhány évvel ezelőtt a két klub együttműködési megállapodást kötött egymással. Íme az írás:

Stevanovic interjú a Digisporton
2015.04.18. Szombat

Sportigazgatónk, Sasa Stevanovic skype-on nyiltakozott Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Aki lemaradt a beszélgetésről itt is megnézheti.

Az ETO FC Kft közleménye
2015.04.14. Kedd

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az ETO FC Kft. kiadott közleményét.

Ma búcsúzunk Reszeli Soós Istvántól
2015.04.10. Péntek

Ma, azaz április 10-én a nagykőrösi Református temetőben (Kecskeméti út 75.) 15 órakor kísérik utolsó útjára Reszeli Soós Istvánt. Álljon itt az Auróra együttes ETO indulójának négy sora, amely akkoriban íródott, amikor a labdarúgó edző Győrben forradalmat csinált:

 

"Trombita harsog, itt jön a bajnok, győrinek lenni jó
Reszeli mester a titkos fegyver, a legjobb csapat az ETO
Trombita szól, most jön a gól, akárhogy is fáj
Fújhat a szél is, győzni fog mégis a 11 győri király
"

Stratégiailag kiemelt gazdálkodó szervezet
2015.04.03. Péntek

Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a csődeljárás alatt lévő Győri Eto FC Labdarugó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot és az ugyancsak csődeljárás alatt lévő ETO PARK Korlátolt Felelősségű Társaságot. Az erről szóló kormányrendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben.

Video: Lesz meccs szombaton!
2015.03.31. Kedd

Bár a reggeli órákban sok aggódó telefont kaptunk a hatósági zár elrendelése miatt, napközben már igyekeztünk mindenkit megnyugtatni arról, hogy mindez alapvetően a tulajdon értékesítésére vonatkozik, a működésre remélhetőleg nem. Sasa Stevanovic sportigazgató a hazai televíziós hírműsorok számára is nyilatkozott erről. (Fotó: www.gyorplusz.hu)

Stevanovic: Nem adjuk fel!
2015.03.30. Hétfő

Továbbra is nehéz helyzetben várja a folytatást a Győri ETO FC, amely be szeretné fejezni a bajnokságot, és ebben sokat segítenek azok a vállalkozások, akik a csapat mellé állnak - mondja Sasa Stevanovic sportigazgató, aki a lapokban és az interneten megjelenő hírekre reagált.

Lemondott dr. Ökrös András
2015.03.26. Csütörtök

Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról dr. Ökrös András, aki mindezt már nemcsak a tulajdonosok, hanem a Magyar Labdarúgó Szövetség felé is jelezte. A sportvezető így a jogszabályok szerint maximum 60 napig irányíthatja még az egyesületet - amennyiben a tulajdonos nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.  

Lengyel barátaink üzenete
2015.03.24. Kedd

2007-ben a Lengyel és a Magyar parlament határozott, hogy március 23. minden évben a lengyel - magyar barátság napja. Ezen alkalomból koszorúzzták meg Petőfi és Bem szobrát. A lengyel szurkolók már többször voltak a Győri ETO FC meccsein és most üzentek is nekünk Krakkóból.

Köszönjük!

Dziękujemy!

Isten éltessen Mágus!
2015.03.23. Hétfő

74 éves ma Verebes József, aki – talán nem túlzás – minden idők legnagyobb ETO legendája. Irányításával először sikerült vidéki klubnak megvédeni magyar bajnoki címét a labdarúgó NB I-ben, csapata játékára hétről hétre megtelt a győri stadion lelátója, nevének hallatán a városban mindenki tudja, kiről van szó. Verebes József olyat alkotott Győrben, amellyel neve összeforrt a labdarúgással, ő lett minden vezetőedző prototípusa és mintája, a szurkolók mindenkit vele és az ő csapatával hasonlítanak össze… még akkor is, ha tudjuk, hogy a Puskás-féle aranycsapatból is csak egy volt.

Elhunyt Reszeli Soós István
2015.03.22. Vasárnap

Tegnap éjszaka kaptok a szomorú hírt, hogy elhunyt Reszeli Soós István, klubunk egykori vezetőedzője, szakmai igazgatója. Harmincöt évesen szerződött Győrbe, ahol Bicskei Bertalannal közösen forradalmat írtak a 90-es évek végén. Az ETO klubrekordokat állított fel, őszi bajnok volt a csapat és újra tízezrek voltak a lelátón. Bár a csapat mindkét idényben a negyedik helyen végzett, akkor voltak utoljára Győrben 25 ezernél is többen a lelátón. Nála lett válogatott szintű labdarúgó Korsós György, Fehér Miklós, Stark Péter és Lakos Pál. 2003-tól újra az ETO kispadjára ült, majd egy harmadik alkalommal beugróként egy meccsen dirigálta kedvenceinket, így összesen 130 bajnoki mérkőzésen irányította a zöld-fehéreket, ennél többet csak Verebes József ült a kispadunkon. Legemlékezetesebb mérkőzése a Diósgyőr elleni 5-4-es hazai siker, amikor nem sokkal a vége előtt még két góllal a miskolciak vezettek, de innen fordított Szarvas János góljaival csapatunk. Emlékezzünk ezzel a meccsel Reszeli Soós Istvánra, aki 52 évesen távozott az örök futballmezőkre. Klubunk ezúton is együttérzését fejezi ki a családnak, a barátoknak és osztozik fájdalmukban.

Először a PASE otthonában
2015.03.18. Szerda

A Dunaújvárosi PASE az NBI egyik újonca, ráadásul ők történetük során most először jutottak fel az első osztályba. A mieink a tavalyi szezonban kétszer is átéltek egy hasonló szituációt, hiszen először játszhattak Mezőkövesden (0-3) és Felcsúton is (a Puskás Akadémiát 1-0-ra legyőztük). Az utóbbi időszakban jól sikerül a stadionavatás, hiszen csak a kövesdiek ellen nem sikerült pontot szerezni, előtte Pakson (2007-ben 2-2), a REAC otthonában (2006-ban 2-1) és Pápán (2004-ben 2-1) többnyire győztes meccs után indulhatott haza a csapat. Reméljük, most szombaton is így alakul majd a meccs.

Borkai Zsolt: az ETO nem szűnhet meg
2015.03.16. Hétfő

A győri önkormányzat nagyobb szerepet vállalna az ETO utánpótlásának működtetésében, akár a sportlétesítményeket is átvenné, kész segíteni a szponzorkeresésben, de közpénz nem kerülhet az első ligás csapathoz – erről beszélt Kisalföldnek adott interjújában Borkai Zsolt győri polgármester, aki hétfőn Orbán Viktor miniszterelnökkel egyeztetett a kialakult helyzetről. A teljes beszélgetés a keddi napilapban olvasható, a legfontosabbnak tűnő gondolatok azonban már felkerültek a kisalfold.hu-ra. Itt Borkai zsolt a következőképpen fogalmaz:Tarsoly Csaba a Győri ETO FC edzésén
2015.03.15. Vasárnap

Egy nappal a Lombard Pápa elleni bajnoki mérkőzés előtti utolsó edzést tartotta a Győri ETO FC, amelyen megjelent Tarsoly Csaba, a klub elnöke is. Megtekintette a csapat edzését és tájékoztatta a játékosokat és a szakmai stábot a kialakult helyzetről. 

Keglovich László Győr díszpolgára lett!
2015.03.15. Vasárnap

Díszpolgári címet vehetett át ma Keglovich László, klubunk egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címet, kupagyőzelmeket, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek. Nála több meccset senki sem játszott ETO színekben a nemzetközi kupában. Keglovich László 1958-tól 15 éven át szerepelt az ETO-ban (Győri Vasas ETO), és tagja volt az első győri aranycsapatnak, amely 1963 őszén megnyerte a bajnokságot, majd 1964-1965-ös BEK kiírásban az elődöntőig jutott. 312 első osztályú mérkőzésen szerepelt, 28 gólt rúgott, az ETO-val 1965-ben, 1966-ban és 1967-ben is megnyerte a Magyar Kupát. Tagja volt az 1968-as olimpiai válogatottnak, amely a mexikóvárosi olimpián aranyérmet szerzett. Labdarúgó pályafutása után testnevelő tanárként, edzőként szolgálta a klubot, 1995-ben rövid ideig a Győri ETO FC klubigazgatója volt, majd elnökhelyettese lett. 1997 márciusa és májusa között 15 mérkőzésen a csapat vezetőedzője volt, nála lett stabil NB I-es játékos Fehér Miklós és Stark Péter, akik a következő korszak alapemberei lettek. Keglovich Lászlónak gratulálunk az elismeréshez!Határidőre beadtuk a licence kérelmünket
2015.03.14. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk tegnap éjfélig, a beadási határidőig eleget tett a jövő évi NB I-es szerepléshez elengedhetetlen licence beadási követelményeknek.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 29 22 5 12 64-12 71
2. Ferencváros 29 18 7 4 47-19 61
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 29 10 8 11 30-36 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 29 5 10 14 24-36 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
21°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
  • 07.13. 2 éve nyertünk Szuperkupát
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013