Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Videoton
2015. Március 01.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Videoton
OTP Bank Liga 18. forduló
Összefoglaló
HÍREK - [ Klubhírek ]
Boldog születésnapot Varsányi Tibor!
2015.02.26. Csütörtök

Ma, február 26-án ünnepli 70. születésnapját Varsányi Tibor, aki játékosként 1965 és 1976 között csaknem 200 NB I-es mérkőzésen szerepelt az ETO csapatában. A bajnokságban tagja volt a bronzérmes csapatnak 1967-ben és 1974-ben, a Magyar Népköztársaság Kupát pedig háromszor is elhódította. Gólátlagát ma is irigyelhetik a támadók, hiszen minden negyedik találkozón olvashattuk a nevét gólszerzőként a jegyzőkönyvben. Pályafutása után játékvezetőként is láthattuk a focipályákon, sőt, a városi kispályás bajnokságban jóval hatvan év felett is fújta a sípot. Ma ő is azok közé tartozik, akinek nagyságát a róla elnevezett szektor is hirdeti az ETO Parkban. Tibi bácsi, boldog születésnapot kívánunk!

Második hely a győri csapatok között
2015.02.26. Csütörtök

Idén is átadta a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány a Győr sportjáért díjakat, amelyet a 2014-es eredmények alapján szavaztak meg a kuratórium tagjai. A csapatok között elsősorban a remek tavaszi szereplésnek köszönhetően - labdarúgóink minden idők legeredményesebb félszezonját produkálva csak rosszabb gólarány miatt maradtak le az aranyéremről - a második helyre rangsorolták a Győri ETO FC-t, a Bajnokok Ligája győztes Győri Audi ETO mögé. Az elismerés természetesen a Horváth Ferenc vezette szakmai stábnak és az akkori játékoskeretnek szólt, akik a klub történelmének a harmadik ezüstérmét szállították, és irányításukkal a labdarúgók kijutottak az Európa Ligába is. Az érintetteknek és valamennyi díjazottnak gratulálunk! (Fotó: www.kisalfold.hu)

Kiegyenesednek az utolsó kérdőjelek
2015.02.23. Hétfő

Ma éjfélkor zárul az átigazolási időszak, így nagyüzem van minden egyesületnél - így nálunk is. Az utolsó nap megállapodott klubunk a csallóközi Bős együttesével, hogy 2015. december 31-ig az NB III-as keret balhátvédje, Medgyes Sinan kölcsönjátékosként a harmadosztályú Russel Gabcikovo együttesénél folytatja. A csallóközi balhátvéd az elmúlt heteket már új csapatánál töltötte, a szerződés megkötésével pedig már nemcsak felkészülési, hanem bajnoki mérkőzésen is pályára léphet. Az ő távozásával tizenegyre emelkedett a tavasszal kölcsönadott játékosok száma - miként tizen vannak, akik végleg távoztak, tizen azok is, akik most januárban csatlakoztak a felnőtt kerethez (öt felnőtt korú játékos és öt utánpótlásból felkerülő labdarúgó.) Mindez azt is jelenti, hogy a téli átigazolási időszakban szabadlistára helyezett játékosok közül már csak Milos Kocic és Lazar Stanisic jövője kérdéses.

Fiataljaink a Fekete Iskolában tanulnak
2015.02.13. Péntek

A Győri ETO FC labdarúgó csapata számára fontos partner a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia és a Fekete István Általános Iskola. Előbbiben tanul a középiskolás korú játékosaink nagy része, míg utóbbiban az akadémiai előkészítő csoportok. Mindannyian iskolai időben is járhatnak edzésre, azaz a tanulmányi időszaknál be van építve az edzés a matematika, a magyar, az idegen nyelv és a többi tantárgy közé. Természetesen tanulni is kell, így a tantárgyakat ugyanannyi óraszámban tanulják a gyerekek, mint bármelyik másik iskolában - hisszük, hogy enélkül senkiből nem lehet igazán jó játékos - ugyanakkor a délelőtti edzéseknek köszönhetően évi 200-250 órával többet foglalkoznak focival mint azok, akik csak a délutáni edzésekre járnak. Az iskolába iratkpzás kapcsán a napokban tartott Havas Máté utánpótlás koordinátor egy szülői értekezletet, ahol többek között volt- és jelenlegi Feketések vallanak arról, miért volt jó választás számukra ez a suli. Egyikük, Szabó Levente már az NB I-es kerettel készül, és Törökországban, Belekben van most is.

Sasa Stevanovic újra edzésben
2015.02.09. Hétfő

Bár eredetileg két kapussal érkezett Miriuta László az edzőtáborba - Horváth Dániel tüdőgyulladása miatt Lubos Kamenár és Pogacsics Krisztián számára tart csak edzéseket Carlan Horea kapusedző - szombat óta még egy hálóőr megkezdte a tréningeket. Nem profi karrierre készül, hanem az öregfiúk közé. Sasa Stevanovic ugyanis megígérte tavaly Verebes Józsefnek, hogy egy év pihenésre után újra felveszi a kesztyűt, és beáll majd az ETO öregfiúk csapatába. Sportigazgatónk komolyan vette ígéretét, és megkezdte a felkészülést a tavaszi-nyári szezonra.

Isten éltesse Tanár Úr!
2015.02.04. Szerda

Ma ünnepli 75. születésnapját Keglovich László. Az ETO egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címet, kupagyőzelmeket, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek. Nála több meccset senki sem játszott ETO színekben a nemzetközi kupában.

Holnap mi játszani szeretnénk
2015.01.30. Péntek

Győrben ma déltől folyamatosan havazik, így most még csak vágyainkat tudjuk megfogalmazni: mi is és aktuális ellenfeleink is arra készülnek és azt szeretnék, ha szombaton le tudnánk játszani az edzőmeccseket. A tervek szerint NB III-as együttesünk 10 órakor a nagymegyeriekkel, míg NB I-es csapatunk a cseh első ligás FC Slovacko ellen lép pályára. 

Végső búcsú Buzánszky Jenőtől
2015.01.30. Péntek

Budapesten, a Szent István-bazilikában vettek végső búcsút Buzánszky Jenőtől, az Aranycsapat utolsóként elhunyt játékosától, aki január 11-én, nyolcvankilenc évesen távozott az élők sorából. Itt több százan rótták le kegyeletüket egy szál virággal - köztük a Győri ETO FC-t képviselő Sasa Stevanovic sportigazgató és Vincze Ottó klubigazgató is. A temetési szertartás után szűk családi körben, a Szent István-bazilika altemplomában helyezték végső nyugalomra Buzánszky Jenőt. A Fájdalmas Szűzanya teremben Grosics Gyula és Kocsis Sándor közvetlen közelében lesz a végső nyughelye - míg az Aranycsapat kapitánya, Puskás Ferenc egy másik, közeli teremben nyugszik. (Fotó: www.mlsz.hu)

Tizenegy éve hunyt el Fehér Miklós
2015.01.25. Vasárnap

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…" Fehér Miklós 2000. októberében, egy nagy meccs után, a Litvánia elleni 6-1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően nyilatkozott így, egy olyan meccs után, amelyen ő három gólt szerzett, és lám, még akkor is szerény és kedves maradt. Mert ő volt az, aki ha sikeres volt, máris előre tekintett, mert újra és mindig győzni akart. Az évezredváltás időszakában a magyar játékosok közül ő játszott a legnívósabb csapatoknál - a Portonál és a Benficánál - így talán nem túlzás azt mondani: a korszak legsikeresebb labdarúgója. Tizenegy éve már, hogy szívünkben él. Bárcsak köztünk lehetne.

Video: ezért nem volt ma meccs
2015.01.24. Szombat

Amint azt korábbi hírünkben már jeleztük: havazás miatt elmaradt NB I-es és NB III-as csapatunk mai edzőmeccse. A műfüves edzőpályán hiába próübálták eltakarítotani el a havat, a folyamatos utánpótlás miatt ez sziszifuszi munkávává vált. Miután az előrejelzések túl sok jóval nem kecsegtettek bennünket, be kellett látnunk, hogy a mai meccset a természet nyerte meg, így felkészülési találkozó helyett edzést vezényelt Miriuta Vasile - míg a Németh Zoltán - Jakl Antal páros teljes egészében az Alcufer Kupa termelabdarúgó torna csoportmérkőzéseire koncentrálhatot. Hangulatjelentésünk nem sokkal a fél 11 előtti állapotokat mutatja, de hamarosan arról is beszámolunk, hogy mivel töltötte felnőtt csapatunk az idejét az eredetileg mérkőzésre szánt órákban.

25 éves a Quaestor
2015.01.14. Szerda

25 évvel ezelőtt alakult meg a QUAESTOR Pénzügyi Tanácsadó Zrt. jogelődje. A negyedszázados évfordulót a QUAESTOR Csoport egy nagyszabású ügyfélrendezvénnyel ünnepelte meg, ahol 25 kategóriában 25 különleges ügyfelet díjaztak.

Illés és Pongrácz Pápára utazott
2015.01.14. Szerda

Idén tavasszal is több olyan játékosa lesz klubunknak, aki kölcsönjátékosként más - NB I-es vagy NB II-es - együttesben kaphat lehetőséget azért, hogy a fejlődése töretlen maradjon. Ennek szellemében megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Lombard Pápa csapata, hogy a szomszédos város klubját erősíti két győri korosztályos válogatott labdarúgó: Illés Dávid és Pongrácz Viktor.

Isten nyugosztalja Jenő bácsi!
2015.01.11. Vasárnap

Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat vb-ezüstérmes (1954), olimpiai aranyérmes (1952) jobbhátvédje, a Nemzet Sportolója. Mindezt a legendás labdarúgó fia, ifj Buzánszky Jenő közölte a Fourfourtwo.hu szerkesztőségével, amely beszámolt arról is, hogy az Aranycsapat jobbhátvédje, a „klasszikus tizenegy tagjai közül utolsóként búcsúzott az élők sorából.”

Dan Bucsa 2,5 évre Győrbe szerződött
2015.01.07. Szerda

Miroslav Stevanovic után újabb szabadon igazolható labdarúgó szerződött Győrbe. Klubunk ugyanis megállapodott a 26 esztendős Dan Mihai Bucsával, hogy a következő 2,5 évet az ETO csapatánál tölti, így a román középpályás 2017. június 30-ig kötelezte el magát egyesületünkhöz. A korábbi U23-as válogatott labdarúgó pályafutása jelentős részét hazájában töltötte, a Dinamo Bukarest majd az Universitatea Cluj csapatánál - 2012-ben pedig Németországban az alacsonyabb osztályú Bergisch Gladbach együttesét erősítette. A Győri ETO FC jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre - immár Dan Bucsával is a soraiban. (Fotó: www.napocanews.ro)

Harmadikak vagyunk az UEFA rangsorban
2015.01.04. Vasárnap

Az őszi küzdemek után idén utoljára frissítette klubrangsorát az UEFA. A nemzetközi kupaporondon mutatott teljesítmények alapján értékelt és az utolsó öt év adataiból számolt pontszámok szerint összesen tíz magyar csapat kapott helyet a 454 együttest tartalmazó lajstromban. A magyar csapatok közül klubunk a harmadik helyen áll - 5.2 ponttal, ami egyébként a 259. helynek felel meg összesítésben.

10 éve kezdődött a régi stadion bontása
2015.01.04. Vasárnap

2005. január 4-én kezdődött el a régi ETO Stadion bontása. Huszonhét és fél évig szolgálta az ETO-t, az 1977-es avatása után játszott itt a Juventus, a Manchester United és a Bayern München is. Nagyszerű mérkőzések, fantasztikus gólok és sok-sok élmény fűzi a győrieket a stadionhoz, amely előbb a Verebes-érában majd a Reszeli-Bicskei korszakban telt meg hétről hétre.

Takács Ákos visszavonult, edzőként folytatja
2014.12.18. Csütörtök

Kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupa győztes, ötszörös válogatott játékosként vonult vissza 32 évesen a labdarúgástól Takács Ákos. Pályafutása egyik legjobb évében az ETO-t szolgálta,e gyik belső védőként volt meghatározó tagja a bajnokcsapatnak. Ma elsősorban edzőképzésre jár, tanul és nemrég született kislányával tölti az időt. A fociról viszont játékosként már le kellett mondania. Minderről riportunkban részletesen is beszélt a kitűnő védő.

Második hely az Üzleti Ligában
2014.12.17. Szerda

Először indult a Győri ETO FC csapata a győri Üzlei Ligában. A Győr Arénában hétről hétre megmérkőztek egymással a nevezettek. Menedzsmentünk végül a második helyet szerezte meg, az utolsó fordulóban ugyanis döntetlent játszottunk a bajnoki címet megszerző - többek között az ETO akadémiáján nevelkedett Paget Olivérrel felálló Openhouse csapatával. A képen a felső sorban balról jobbra: Kovács Tivadar, Granát Balázs, Vincze Ottó, Fórián Zsolt, Rom Henrik. Az alsó sorban: Granát Gábor, Gáncsos András, Herczeg Miklós, Illés László, Juhász Péter.

Ismét támogatjuk a koraszülötteket
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Labdarúgó Emlékgálát - hamarosan közzé tesszük a résztvevő csapatokat és a pontos menetrendet is. Mindenek előtt azonban essen szó a koraszülöttekről.

Helyettes államtitkári látogatás
2014.12.07. Vasárnap

Mentálisan és fizikailag is egészséges felnőtteket szeretnénk, és ehhez a sporton keresztül a legrövidebb az út - mondta Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár Győrben, aki elsősorban a társasági adókedvezményekkel kapcsolatos pályázat miatt érkezett klubunkhoz. Mint mondta: folyamatosan konzultálni akar az egyesületekkel, és azt szeretné, ha minél többeket tudnának a TAO pályázat segítségével támogatni.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 18 14 3 1 42-8 45
2. MTK 18 13 0 5 28-18 39
3. DVSC-Teva 18 10 4 4 27-12 34
4. Ferencváros 18 10 4 4 27-15 34
5. DVTK 18 9 6 3 28-20 33
6. MVM Paks 18 7 7 4 27-17 28
7. Újpest FC 18 7 7 4 16-14 28
8. Kecskeméti TE 18 7 4 7 21-23 25
9. Puskás Akadémia 18 7 3 8 19-21 24
10. Győri ETO FC 18 6 6 6 27-23 24
11. Nyíregyháza Spartacus 18 5 3 10 20-27 18
12. Lombard Pápa 18 3 5 10 10-31 14
13. Budapest Honvéd 18 3 4 11 12-24 13
14. PMFC 18 3 4 11 18-34 13
15. Dunaújváros 18 3 5 10 15-33 13
16. Haladás 18 3 3 11 9-25 12
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 15 11 3 1 36-14 36
2. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
3. Újbuda 15 9 2 4 20-14 29
4. Tatabánya 15 8 4 3 35-20 28
5. BKV Előre 15 6 6 3 25-19 24
6. Balatonfüred 15 6 3 6 21-20 21
7. III. KER. TVE 15 5 5 5 23-24 20
8. Diósdi TC 15 6 1 8 14-22 19
9. Csepel 14 5 1 8 15-16 16
10. Rákosmente 15 5 2 8 22-24 16
11. Sárvár 15 5 1 9 15-26 16
12. Dorog 15 10 4 1 22-11 12
13. Mosonmagyaróvár 15 3 2 10 17-26 11
14. Nagyatád 15 2 4 9 7-27 10
15. Tököl 15 0 2 13 5-34 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
7°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 03.03. 93 éve született Hidegkuti Nándor
  • 03.06. Pátkai Máté 27 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013