Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Kecskeméti TE: Győri ETO FC
2014. Október 22.
Szerda 18:00
Kecskemét
Kecskeméti TE - Győri ETO FC
OTP Bank Liga - elmaradt mérkőzés
Összefoglaló
HÍREK - [ Klubhírek ]
Kettős köszöntés a meccs előtt
2014.10.19. Vasárnap

Hetvenedik születésnapját ünnepelheti holnap Fazakas József (a képeb balra), az ETO korábbi utánpótlás edzője, vezetője, aki ma is napi kapcsolatban van klubunkkal. És nyolcvanegy esztendős múlt szombaton Pálfi Antal, vagyis Totó bá', aki játékosa majd vezetőedzője is volt a csapatnak, és ma is akítvan látogatja a mérkőzéseinket. Mindkettőjüket Tarsoly Csaba elnök köszöntötte a találkozó előtt, majd elvégezték a kezdőrúgást.

A stadionból 3 szék már Csákváron van
2014.10.14. Kedd

Csákváron játszik holnap Liga Kupa mérkőzést az ETO. A csapat csak szerda délután indul el Fejér megyébe, de néhány ETO szék már megérkezett. A másodosztályú klub ugyanis két hónapja nekivágott a „Stadion a stadionban” elnevezésű projektnek, amelynek keretében a magyar NB I és NB II, illetve a négy nagy európai bajnokság első osztályú klubjait azzal a céllal kerestek meg, hogy a stadionjukból biztosítsanak számukra egy saját klubcímerrel felragasztott széket, amelyeket a csákvári létesítményben helyeznek el. Amint a Nemzeti Sport fotóján jól látszik, az ETO a Debrecen mellé került.

Interjú Fórián Zsolt up. igazgatóval
2014.10.10. Péntek

A nyár óta új szakmai igazgató irányítja klubunk utánpótlását. Fórián Zsolt Debrecenből igazolt Győrbe, annak idején a DVSC-ben az NB I-ben is játszott, szerepelt az utánpótlás válogatottban, de fiatalon a játékot a nevelő munkára cserélte, így több területen már tapasztalatot szerzett, mondhatnánk: végig járta a szamárlétrát.

Hétvégi program, 40. hét
2014.10.03. Péntek

A megszokotthoz képest kevesebb mérkőzés vár a mieinkre ezen a hétvégén. Az U21, az U17, az U15, az U14, az U13, az U12 és a fiatalabbik lány csapatnak ezúttal nem lesz összecsapása a bajnokságban - illetve nem utaznak egyetlen kupára sem.

Príma Primissima Palotai Károllyal
2014.10.01. Szerda

A 2014. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül. Szavazni SMS-ben, a díjazni kívánt jelölt kódjának elküldésével lehet. Az SMS szavazatokat az alábbi telefonszámra várják: +36 70/ 70 77 000  Az SMS szavazat alapdíjas. Egy szavazó többször is küldhet SMS-t, ugyanarról a telefonszámról azonban csak óránként egy szavazat küldhető. Egy telefonszámról bármennyi szavazat leadható, azonban a sorsoláson egyszer jogosult részt venni az adott telefonszám. A szervezők kérjik, hogy az SMS szövegében kizárólag a kiválasztott kódszám szerepeljen. Mint ismeretes az ETO legendája, Palotai Károly is jelölt, az ő kódja a 22. Minden szavazó részt vesz azon a nyereménysorsoláson, amelynek díja egy magyar gyártmányú Mercedes-Benz B osztály személygépkocsi a Pappas Autó Magyarország Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. jóvoltából. A sorsolásra közjegyző jelenlétében a Prima Primissima Díjátadó Gálát megelőzően december 4-én kerül sor. Aznap reggel 8-ig lehet szavazni.

Hétvégi program, 39. hét
2014.09.26. Péntek

Gazdag hétvégi program vár csapatainkra. Az NB I-es, az NB III-as és a női NB II-es együttes mellett 10 korosztály is pályára lép majd. A legtöbbet az U11-esek lehetnek pályán, hiszen rájuk szombaton és vasárnap is egy minitorna vár.

Fél millió Ft Tomi gyógyulására
2014.09.12. Péntek

Licitet tartott ma a Győri ETO FC, amelynek a teljes bevételét egy fiatal kaposvári labdarúgónak, Horváth Tamásnak a gyógyulására ajánlották fel. A játékost nemrég súlyos betegség miatt operálták. Felépülése és rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe és súlyos anyagi terhet jelent a család számára. Ezért gondolta klubunk is, hogy segít. A licit során fél millió Ft gyűlt össze, többek között egy, az első csapat által dedikált mez talált gazdára. A pénz nagyobb részét az ETO felnőtt csapata és a klubvezetés ajánlotta fel, hogy ezzel is példát mutasson, hogy a bajba jutott sportembereket a sporttársaknak is támogatni kell.

Pénteken búcsúzunk Garastól
2014.09.11. Csütörtök

Holnap, vagyis szeptember 12-én kísérik utolsó útjára Garast, azaz Horváth Lászlót, a 70-es évek egyik legjobb győri labdarúgóját. Az ifjúsági, olimpiai és B válogatott labdarúgó - aki bajnoki bronzérmes és Magyar Kupa győztes volt az ETO-val - temetése Sopronban lesz, a búcsúztatás 13 órakor a Szent Mihály temetőben kezdődik.

86 éves korában elhunyt Sándor Károly
2014.09.10. Szerda

Újabb pótolhatatlan veszteség érte a magyar labdarúgást: szerda délelőtt eltávozott az élők sorából Sándor Károly – tudatta az MLSZ-szel a gyászoló család. A jobbszélső legendás játéktudására, sporttörténeti jelentőségére jellemző, hogy beceneve alapján a mai napig „Csikar-szögről” beszélnek, amikor az alapvonalhoz közelről leadott lövés után születik a gól.

Palotai Károly Príma Primissima jelölt!
2014.09.08. Hétfő

A Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma idén is harminc Primát választott, összesen tíz kategóriában. Az egyes kategóriák legjobbjait a díjátadó gálaest napján ugyancsak a kuratórium választja ki. Idén is a már megszokott tíz kategóriában – magyar irodalom, magyar színház- és filmművészet, magyar képzőművészet, magyar tudomány, magyar oktatás és köznevelés, magyar építészet és építőművészet, magyar sajtó, magyar népművészet és közművelődés, magyar zeneművészet, illetve magyar sport – állítottak jelölteket a Prima Primissima díjra, akiknek névsorát szeptember 8-án, sajtótájékoztató keretében hozták nyilvánosságra. Eszerint a sport kategória egyik jelöltje Palotai Károly, az ETO magyar bajnok, kupagyőztes és BEK elődöntős, a magyar válogatottal olimpiai bajnok labdarúgója, aki játékvezetőként három világbajnokságon, két olimpián, és egy Európa-bajnokságon bíráskodott, és öt nemzetközi kupadöntőt bízott rá au UEFA, többek között két BEK döntő.  

Boldog születésnapot Ottó!
2014.08.29. Péntek

A Győri ETO FC januárban kinevezett két új vezetőjében sok közös vonás van, az egyik, hogy mindketten idén augusztusban ünneplik negyvenedik születésnapjukat. Vincze Ottó éppen ma, augusztus 29-én. Bár az öregfiúk mérkőzéseken látva játékát még mindig el tudnánk képzelni akár az első osztályban is, az ETO talán utolsó klasszikus irányító poszton játszó labdarúgója több éve már visszavonult és sportvezetőként elsősorban a tehetségkutatásban dolgozik. Mi azonban nem feledjük Győrben, hogy 2004 és 2007 között 58 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és ebből most fel is tudunk idézni néhányat.

Elhunyt legendánk, Horváth László (Garas)
2014.08.28. Csütörtök

Szomorú hírt kaptunk ma: 61 éves korában elhunyt a 70-es évek egyik legjobb győri labdarúgója, Horváth László - vagy ahogyan a szurkolók ismerték: Garas. Igazi őstehetség volt, hiszen még gyermekként került az ETO-hoz, de négy évvel később, alig 16 évesen már az NBI-ben játszott. A szakemberek technikás játékosnak tartották, aki jól lát a pályán, így 54 alkalommal játszott az ifjúsági válogatottban, majd az olimpiai és a B válogatottban is. Győrben kerek kétszáz NB I-es mérkőzésen 23 gólt lőtt, tagja volt a 73/74-es bajnoki bronzérmes és a 79-es kupagyőztes csapatnak. Horváth László nevét az ETO stadionban szektor őrzi, játékára, különösen a Fradinak lőtt mesterhármasára az idősebb szurkolók büszkén emlékeznek. Klubunk ezúton is együttérzését fejezi ki Horváth László családjának, barátainak és osztozik fájdalmukban.

Kalmár bemutatkozott a Bundesligában!
2014.08.23. Szombat

Három forduló után 7 ponttal vezeti a német Bundesliga második osztályát a Red Bull Leipzig. Bár a csapatok egy része még a hétvégén pontszámban befoghatja a lipcseieket, megelőzni csak gólaránya miatt tudja. A piros-fehérek 4 gólt lőttek és egyet sem kaptak - tegnap pedig az FC Aue ellen játszottak fontos mérkőzést. A találkozó egyetlen gólja ugyan a 3. percben esett, nekünk mégis a 79. perc marad emlékezetesebb. Ekkor cserélte be a vezetőedző Kalmár Zsoltot, így az ETO nevelése bemutatkozhatott a német másodosztályban.  

ETO nap a Széchenyi téren
2014.08.22. Péntek

Zöld-fehérbe borul jövő hétvégén a város, a klub történetének 110. évfordulója alkalmából. Augusztus 29-én és 30-án este is koncertek lesznek, emellett az ETO történetének valamennyi szakosztálya lehetőséget kap, hogy bemutassa múltját, jelenét és jövőjét.

Újabb százezer az MLSZ kasszába
2014.08.22. Péntek

Tegnap ismét összeült az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, akik a bajnoki és kupamérkőzésen tapasztalt szurkolói megnyilvánulásokat értékelték. A csapatoknak összesen 2.3 millió Ft-ot kell befizetni a szövetséghez. A FEB a Győri ETO FC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Győri ETO FC-t rendezési hiányosságok és szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft pénzbüntetésben részesítette.

Közlemény a vasárnapi jegyvásárlásról
2014.08.19. Kedd

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy több száz szurkoló, akik vasárnap jegyet szerettek volna váltani a Győri ETO FC – Ferencvárosi TC  bajnoki labdarúgó mérkőzésre, csak hosszabb várakozás után tehették meg. Természetesen klubunk azonnali vizsgálatot indított a lehetséges problémák feltárása érdekében, mert elsődleges feladatnak tartjuk a szurkolóink megfelelő kiszolgálását.

Boldog születésnapot Pista bá'!
2014.08.19. Kedd

Ma ünnepli 70. születésnapját Sándor István, csapatunk egykori edzője. A kárpátaljai születésű tréner gyakran idézte egykori mesterét: "A futballban nincsen demokrácia. Sok más mellett ezt is megtanultam az egykori híres szovjet edzőtől, Lobanovszkijtól, aki azt mondta, ahol a demokrácia kezdődik a fociban, ott ér véget az eredményesség.”

Itt a Liga Kupa menetrendje
2014.08.14. Csütörtök

Bár a pontos kezdési időpontok még nem ismertek, a Liga Kupa találkozók sorrendjét már nyilvánosságra hozta az MLSZ. Eszerint a Honvéd ellen itthon kezdünk és ellenük idegenben fejezzük be a sorozatot, a két meccs között pedig az NB II-es Gyirmót FC Győr és Csákvár ellen szerezhetjük meg a szükséges pontokat, és adhatunk lehetőséget azoknak a labdarúgóknak, akik a bajnoki idényben ritkábban jutnak szóhoz. 

Elhunyt Pális Ferenc
2014.08.13. Szerda

Elhunyt Pális Ferenc, a Győri ETO FC legidősebb legendája. A Tanár Úr a MÁVDAC-ból került át csapatunkhoz, ahol 90 NB I-es mérkőzésen 45 gólt szerzett. Tagja volt a válogatott keretnek is, ami az Aranycsapat idején kimondottan nagy dolognak számított. Legemlékezetesebb meccsét éppen ellenük játszotta. 1951. május 1-jén barátságos meccset vívott az ETO-val a magyar válogatott Győrben. Pális Ferenc fél óra alatt ötször is bevette Grosics kapuját, és a mieink végül 6-4-re le is győzték az Aranycsapatot. Pális Ferenc nyugdíjasként is aktívan látogatta az ETO meccseit, rendezvényeit, a szektoravató ünnepségen pedig büszkén mesélte el a ma már 63 évvel ezelőtti történetet. Klubunk ezúton is együttérzését fejezi ki a családnak, a barátoknak és osztozik fájdalmukban. Az ETO legendája 87 éves volt. Nyugodj békében Feri bácsi!

Heti program: augusztus 11-17
2014.08.10. Vasárnap

Gazdag program vár csapatainkra augusztus közepén. A héten indul a Magyar Kupa és az NB III-as szezon, és rajtolnak az utánpótlás bajnokságok. Szurkolóink közül pedig vélhetően sokan kíváncsiak lesznek a Ferencváros elleni rangadóra.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 10 10 0 0 27-3 30
2. MTK 10 8 0 2 16-10 24
3. DVTK 9 6 2 1 16-9 20
4. MVM Paks 9 5 3 1 17-7 18
5. Újpest FC 10 4 5 1 9-5 17
6. Ferencváros 10 5 1 4 14-10 16
7. DVSC-Teva 10 3 3 4 10-8 12
8. Kecskeméti TE 9 3 2 4 10-12 11
9. Puskás Akadémia 10 3 2 5 13-16 11
10. Győri ETO FC 9 3 1 5 14-16 10
11. PMFC 10 2 4 4 11-16 10
12. Budapest Honvéd 10 3 1 6 9-14 10
13. Lombard Pápa 10 2 3 5 5-15 9
14. Nyíregyháza Spartacus 10 2 2 6 8-15 8
15. Haladás 10 2 2 6 5-13 8
16. Dunaújváros 10 0 3 7 6-21 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 10 8 1 1 25-9 25
2. Dorog 10 7 3 0 15-5 24
3. Újbuda 10 7 1 2 15-8 22
4. Tatabánya 10 6 3 1 27-15 21
5. Győri ETO FC 10 6 1 3 24-9 19
6. BKV Előre 9 4 4 1 19-13 16
7. Sárvár 10 4 1 5 12-19 13
8. Diósdi TC 9 4 0 5 8-14 12
9. Rákosmente 10 4 1 5 14-13 12
10. Balatonfüred 10 3 2 4 14-14 12
11. III. KER. TVE 10 3 3 4 18-19 12
12. Csepel 10 3 2 5 12-11 11
13. Nagyatád 10 2 3 5 6-20 9
14. Mosonmagyaróvár 10 1 2 7 6-18 5
15. Tököl 10 1 1 8 7-23 4
16. Veszprém 10 0 3 7 5-17 3
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
7°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 10.23. 50 éve nyert olimpiát Palotai és Orbán Tokióban
  • 10.24. Turbék István 50 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013