Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Klubhírek ]
Stevanovic interjú a Digisporton
2015.04.18. Szombat

Sportigazgatónk, Sasa Stevanovic skype-on nyiltakozott Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Aki lemaradt a beszélgetésről itt is megnézheti.

Az ETO FC Kft közleménye
2015.04.14. Kedd

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az ETO FC Kft. kiadott közleményét.

Ma búcsúzunk Reszeli Soós Istvántól
2015.04.10. Péntek

Ma, azaz április 10-én a nagykőrösi Református temetőben (Kecskeméti út 75.) 15 órakor kísérik utolsó útjára Reszeli Soós Istvánt. Álljon itt az Auróra együttes ETO indulójának négy sora, amely akkoriban íródott, amikor a labdarúgó edző Győrben forradalmat csinált:

 

"Trombita harsog, itt jön a bajnok, győrinek lenni jó
Reszeli mester a titkos fegyver, a legjobb csapat az ETO
Trombita szól, most jön a gól, akárhogy is fáj
Fújhat a szél is, győzni fog mégis a 11 győri király
"

Stratégiailag kiemelt gazdálkodó szervezet
2015.04.03. Péntek

Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a csődeljárás alatt lévő Győri Eto FC Labdarugó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot és az ugyancsak csődeljárás alatt lévő ETO PARK Korlátolt Felelősségű Társaságot. Az erről szóló kormányrendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben.

Video: Lesz meccs szombaton!
2015.03.31. Kedd

Bár a reggeli órákban sok aggódó telefont kaptunk a hatósági zár elrendelése miatt, napközben már igyekeztünk mindenkit megnyugtatni arról, hogy mindez alapvetően a tulajdon értékesítésére vonatkozik, a működésre remélhetőleg nem. Sasa Stevanovic sportigazgató a hazai televíziós hírműsorok számára is nyilatkozott erről. (Fotó: www.gyorplusz.hu)

Stevanovic: Nem adjuk fel!
2015.03.30. Hétfő

Továbbra is nehéz helyzetben várja a folytatást a Győri ETO FC, amely be szeretné fejezni a bajnokságot, és ebben sokat segítenek azok a vállalkozások, akik a csapat mellé állnak - mondja Sasa Stevanovic sportigazgató, aki a lapokban és az interneten megjelenő hírekre reagált.

Lemondott dr. Ökrös András
2015.03.26. Csütörtök

Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról dr. Ökrös András, aki mindezt már nemcsak a tulajdonosok, hanem a Magyar Labdarúgó Szövetség felé is jelezte. A sportvezető így a jogszabályok szerint maximum 60 napig irányíthatja még az egyesületet - amennyiben a tulajdonos nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.  

Lengyel barátaink üzenete
2015.03.24. Kedd

2007-ben a Lengyel és a Magyar parlament határozott, hogy március 23. minden évben a lengyel - magyar barátság napja. Ezen alkalomból koszorúzzták meg Petőfi és Bem szobrát. A lengyel szurkolók már többször voltak a Győri ETO FC meccsein és most üzentek is nekünk Krakkóból.

Köszönjük!

Dziękujemy!

Isten éltessen Mágus!
2015.03.23. Hétfő

74 éves ma Verebes József, aki – talán nem túlzás – minden idők legnagyobb ETO legendája. Irányításával először sikerült vidéki klubnak megvédeni magyar bajnoki címét a labdarúgó NB I-ben, csapata játékára hétről hétre megtelt a győri stadion lelátója, nevének hallatán a városban mindenki tudja, kiről van szó. Verebes József olyat alkotott Győrben, amellyel neve összeforrt a labdarúgással, ő lett minden vezetőedző prototípusa és mintája, a szurkolók mindenkit vele és az ő csapatával hasonlítanak össze… még akkor is, ha tudjuk, hogy a Puskás-féle aranycsapatból is csak egy volt.

Elhunyt Reszeli Soós István
2015.03.22. Vasárnap

Tegnap éjszaka kaptok a szomorú hírt, hogy elhunyt Reszeli Soós István, klubunk egykori vezetőedzője, szakmai igazgatója. Harmincöt évesen szerződött Győrbe, ahol Bicskei Bertalannal közösen forradalmat írtak a 90-es évek végén. Az ETO klubrekordokat állított fel, őszi bajnok volt a csapat és újra tízezrek voltak a lelátón. Bár a csapat mindkét idényben a negyedik helyen végzett, akkor voltak utoljára Győrben 25 ezernél is többen a lelátón. Nála lett válogatott szintű labdarúgó Korsós György, Fehér Miklós, Stark Péter és Lakos Pál. 2003-tól újra az ETO kispadjára ült, majd egy harmadik alkalommal beugróként egy meccsen dirigálta kedvenceinket, így összesen 130 bajnoki mérkőzésen irányította a zöld-fehéreket, ennél többet csak Verebes József ült a kispadunkon. Legemlékezetesebb mérkőzése a Diósgyőr elleni 5-4-es hazai siker, amikor nem sokkal a vége előtt még két góllal a miskolciak vezettek, de innen fordított Szarvas János góljaival csapatunk. Emlékezzünk ezzel a meccsel Reszeli Soós Istvánra, aki 52 évesen távozott az örök futballmezőkre. Klubunk ezúton is együttérzését fejezi ki a családnak, a barátoknak és osztozik fájdalmukban.

Először a PASE otthonában
2015.03.18. Szerda

A Dunaújvárosi PASE az NBI egyik újonca, ráadásul ők történetük során most először jutottak fel az első osztályba. A mieink a tavalyi szezonban kétszer is átéltek egy hasonló szituációt, hiszen először játszhattak Mezőkövesden (0-3) és Felcsúton is (a Puskás Akadémiát 1-0-ra legyőztük). Az utóbbi időszakban jól sikerül a stadionavatás, hiszen csak a kövesdiek ellen nem sikerült pontot szerezni, előtte Pakson (2007-ben 2-2), a REAC otthonában (2006-ban 2-1) és Pápán (2004-ben 2-1) többnyire győztes meccs után indulhatott haza a csapat. Reméljük, most szombaton is így alakul majd a meccs.

Borkai Zsolt: az ETO nem szűnhet meg
2015.03.16. Hétfő

A győri önkormányzat nagyobb szerepet vállalna az ETO utánpótlásának működtetésében, akár a sportlétesítményeket is átvenné, kész segíteni a szponzorkeresésben, de közpénz nem kerülhet az első ligás csapathoz – erről beszélt Kisalföldnek adott interjújában Borkai Zsolt győri polgármester, aki hétfőn Orbán Viktor miniszterelnökkel egyeztetett a kialakult helyzetről. A teljes beszélgetés a keddi napilapban olvasható, a legfontosabbnak tűnő gondolatok azonban már felkerültek a kisalfold.hu-ra. Itt Borkai zsolt a következőképpen fogalmaz:Tarsoly Csaba a Győri ETO FC edzésén
2015.03.15. Vasárnap

Egy nappal a Lombard Pápa elleni bajnoki mérkőzés előtti utolsó edzést tartotta a Győri ETO FC, amelyen megjelent Tarsoly Csaba, a klub elnöke is. Megtekintette a csapat edzését és tájékoztatta a játékosokat és a szakmai stábot a kialakult helyzetről. 

Keglovich László Győr díszpolgára lett!
2015.03.15. Vasárnap

Díszpolgári címet vehetett át ma Keglovich László, klubunk egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címet, kupagyőzelmeket, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek. Nála több meccset senki sem játszott ETO színekben a nemzetközi kupában. Keglovich László 1958-tól 15 éven át szerepelt az ETO-ban (Győri Vasas ETO), és tagja volt az első győri aranycsapatnak, amely 1963 őszén megnyerte a bajnokságot, majd 1964-1965-ös BEK kiírásban az elődöntőig jutott. 312 első osztályú mérkőzésen szerepelt, 28 gólt rúgott, az ETO-val 1965-ben, 1966-ban és 1967-ben is megnyerte a Magyar Kupát. Tagja volt az 1968-as olimpiai válogatottnak, amely a mexikóvárosi olimpián aranyérmet szerzett. Labdarúgó pályafutása után testnevelő tanárként, edzőként szolgálta a klubot, 1995-ben rövid ideig a Győri ETO FC klubigazgatója volt, majd elnökhelyettese lett. 1997 márciusa és májusa között 15 mérkőzésen a csapat vezetőedzője volt, nála lett stabil NB I-es játékos Fehér Miklós és Stark Péter, akik a következő korszak alapemberei lettek. Keglovich Lászlónak gratulálunk az elismeréshez!Határidőre beadtuk a licence kérelmünket
2015.03.14. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk tegnap éjfélig, a beadási határidőig eleget tett a jövő évi NB I-es szerepléshez elengedhetetlen licence beadási követelményeknek.

Szurkolóink számára fontos az ETO
2015.03.14. Szombat

Ma délelőtt a Győri ETO FC szurkolói közül néhányan, akik rendszeresen az idegenbeli és a nemzetközi mérkőzésekre is elkísérték a csapatot, támogatásukról biztosították a klubot a következő időszakra is. A drukkereket Sasa Stevanovic sportigazgató tájékoztatta a kialakult helyzetről, majd együtt megnézték a felnőtt csapat edzését. Szurkolóink reményüket fejezték ki, hogy sokan kilátogatnak majd a Lombard Pápa elleni mérkőzésre, hogy ezzel is demonstrálják: számukra fontos az ETO, mint mondták ők maguk ott lesznek megszokott helyükön, a nyugati oldalon az L szektorban. A Győri ETO FC 111 éves történetében volt már több nehéz időszak, amikor pénzügyi problémák miatt veszélybe került a működés, az edzésre kilátogató szurkolók akkor is a csapat mellett álltak, és ezt teszik most is.

Az Audi az utánpótlás mellett marad
2015.03.14. Szombat

Az Audi Hungaria felmondja szponzorációs szerződését a Győri ETO FC profi labdarúgócsapatával, az utánpótlás támogatását azonban tovább folytatja a vállalat. Minderről a cég hivatalos sajtóközleményt jelentetett meg a reggeli órákban. A Győri ETO FC köszöni az Audi Hungáriának az elmúlt időszakban nyújtott támogatását, és természetesen elfogadja a döntést. A klub vezetése bízik abban, hogy amikor a helyzet rendeződött, újra tárgyalóasztalhoz ülnek a felek, és újra a partnerei között tudhatja majd a profi csapat az autó- és motorgyárat.Győri ETO FC hivatalos közlemény
2015.03.13. Péntek
A Győri ETO FC Kft. a közvélemény előtt ismert okok miatt a mai napon csődvédelmet kért. A héten kialakult helyzet kapcsán partnereinkkel már felvettük a kapcsolatot, és folyamatosan tárgyalunk a klub jövőjéről.

Győri ETO FC

Minden mérkőzést megrendezünk
2015.03.13. Péntek

A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit, szimpatizánsait, hogy a klub labdarúgó csapatai - az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes - pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így a klub többek között megrendezi a március 16-i, hétfői Győri ETO FC - Lombard Pápa OTP Bank Liga mérkőzést is. A héten a szakmai munka a megfelelő módon folyt, Miriuta László és az első csapat minden nap a tervezett edzéseket megtartotta, akárcsak az utánpótlás együttesek edzői is. Fontosnak tartjuk, hogy a kialakult helyzet áttekintését követően már a lehetséges megoldásokat előkészítve tegyünk bejelentéseket akkor, amikor azok vállalhatóak és hitelesek. Köszönjük sokaknak azt az aggódó érdeklődést, ami a 111 éves klubunk jövőjével kapcsolatban eljutott hozzánk, és köszönjük a türelmet és a megértést is, hogy elfogadták: a jelenlegi körülmények között az elmúlt napokban nem tudtunk a nyilvánosság elé állni - és most sem tudunk még ennél több információval szolgálni. Arra kérünk mindenkit, akinek valaha fontos volt az ETO, a hétfői mérkőzésen jelenlétével támogassa klubunkat, hogy idővel újra olyan sportélményeket élhessünk át együtt, mint amiket közösen már átéltünk.

Audi nyári futballtábor Győrben
2015.03.05. Csütörtök

Bajorország legnagyobb futballklub iskolája már Győrben is! Idén nyáron - egészen pontosan június 22-től 26-ig - várjuk azokat a 2002 és 2009 között született fiúkat és lányokat, akik lehetnek már valamelyik egyesületnek a tagjai, vagy akár most ismerkedhetnek a focival, de szeretnének részt venni profi edzéseken. 

 

Részleteket a program hivatalos oldalán találnak:

http://www.audi-schanzer-fussballschule.de/home/

 

A jelentkezési lapot pedig itt kell kitölteni:

http://www.audi-schanzer-fussballschule.de/anmeldung/ungarncamp/?Button=Gastzugang&isPreview=0

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 24 19 4 1 56-9 61
2. Ferencváros 24 15 5 4 39-16 50
3. MTK Budapest 24 16 1 7 35-22 49
4. DVSC-Teva 24 13 6 5 32-15 45
5. MVM Paks 24 11 7 6 36-24 40
6. Kecskeméti TE 24 10 6 8 29-28 36
7. DVTK 24 9 8 7 34-30 35
8. Újpest FC 24 8 9 7 23-21 33
9. Puskás Akadémia 24 9 5 10 26-28 32
10. Győri ETO FC 24 7 8 9 33-32 29
11. Nyíregyháza Spartacus 24 7 5 12 25-36 26
12. PMFC 24 5 6 13 24-41 21
13. Budapest Honvéd 24 4 7 13 20-33 19
14. Haladás 24 5 3 16 15-41 18
15. Lombard Pápa 24 4 6 14 11-41 18
16. Dunaújváros 23 4 6 14 20-41 17
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 22 14 6 2 48-19 48
2. Győri ETO FC 22 14 4 4 43-18 46
3. Tatabánya 21 9 8 4 45-29 35
4. Újbuda 21 10 4 7 27-25 34
5. Diósdi TC 22 10 3 9 26-28 33
6. Rákosmente 21 10 3 8 38-28 32
7. BKV Előre 22 7 9 6 36-31 30
8. Balatonfüred 22 8 4 10 30-30 28
9. III. KER. TVE 21 7 6 8 31-37 27
10. Csepel 21 8 2 11 22-22 26
11. Dorog 21 13 5 3 27-14 22
12. Sárvár 21 6 4 11 24-37 22
13. Mosonmagyaróvár 22 5 4 13 28-41 19
14. Nagyatád 22 4 5 13 14-40 17
15. Tököl 21 1 3 17 7-47 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
14°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.30. Koltai Tamás 28 éves
  • 05.07. Pintér Attila 49 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013