Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Klubhírek ]
Bénes László: plusz három év!
2014.04.12. Szombat

Bénes László az ETO egyik legtehetségesebb labdarúgója. Még nincs 17 éves, de már edzett a felnőtt csapattal, és ha szóhoz nem is jutott, de már ott volt a Liga Kupa mérkőzésen a cserepadon is. A korosztályos szlovák válogatott labdarúgó Dunaszerdahelyről került Győrbe, és a napokban hosszabbította meg szerződését három évvel, így 2017. június 30-ig biztos, hogy a zöld-fehéreket erősíti. Sasa Stevanovic sportigazgató a szerződéshosszabbítás kapcsán elmondta: nagyon fontosnak tartják, hogy a tehetségek számára hosszú távon kínáljanak fejlődési lehetőséget, így a télen elkezdett tárgyalássorozat újabb sikere az, hogy Bénes László is Győrben képzeli el a jövőjét.

Magyarázkodás helyett DIADAL
2014.04.12. Szombat

Könyvbemutatón vett részt aranycsapatunk a héten a megújult Kristály Étteremben. A jelenlévők Gődény Endre: Magyarázkodás helyett DIADAL című kötetét ismerhették meg, ami a Verebes-korszak első két évéről szól. A legendás együttesből ott volt Verebes József, Burcsa Győző, Szentes Lázár, Hannich Péter, Hajszán Gyula, Szabó Ottó, Hlagyvik Gábor, Szijártó László és Szepessy László is, de eljöttek a 60-as évek kiválóságai (Palotai Károly, Keglovich László, dr. Tóth Lajos) és a 90-es évek válogatott labdarúgói is (Korsós Attila, Korsós György). A jelenlévőket Mohay Gábor kérdezte, majd hosszú, kötetlen beszélgetéssel zárták az estét. Összeállításunkból megtudhatják, miért csak most jelent meg az a könyv, aminek a kéziratát már 30 éve befejezte a szerző, és azt is, hogy egykori kedvenceink hogyan vélekednek a mai csapatról.

Az ETO segítette Janics rehabilitációját
2014.04.04. Péntek

Minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolója, Dusev-Janics Natasa nemrégiben súlyos műtéten esett át, ami szerencsére jól sikerült, így a kajakos már megkezdhette a rehabilitációs programot. Az olimpiai bajnok klubunknál készült, ahol - balról jobbra, középen a kalyakkirálynő - Holanek Zoltán, Selyem István, Radó Krisztina és Gál Bence segítségével készült az elmúlt hetekben. A munkáról az RTL Klub is beszámolt:

A Mágust köszöntöttük
2014.03.28. Péntek

A hétvégén volt 73 esztendős a győri labdarúgás egyik legmeghatározóbb egyénisége, Verebes József. A Mágus ült a legtöbbet az ETO kispadján, és ő nyerte a legtöbb érmet is. Aranycsapata kétszer nyer bajnokságot és hétről hétre megtöltötte a lelátókat. A mesteredző az MTK-val is bajnoki címet nyert, és a magyar válogatottnak is volt a szövetségi kapitánya. Jelenleg az ETO Öregfiúk csapatát irányítja, a csapat az elmúlt 3 évben több, mint 60 hírverő mérkőzést játszott. Verebes Józsefet Tarsoly Csaba, az ETO elnöke köszöntötte a kupameccs előtt.

Isten éltesse a Mágust!
2014.03.23. Vasárnap

Amikor Győrbe kerültem, és a kiesés ellen küzdött a csapat, azt mondtam a játékosoknak, hogy ők a legjobbak. Ekkor a címlapokra kerültem, és nem tudták eldönteni az emberek, hogy zseni vagyok, vagy hülye. Azóta megkapták rá a választ." Az említett idézetről az ETO szimpatizánsok biztos tudják, kitől származik. Igen, igen, ezt a Mágus, Verebes József mondta. Minden idők legeredményesebb győri edzője ma - március 23-án - ünnepli 73. születénapját. Nagyon jó egészséget és boldog születésnapot kívánunk!

Tarsoly Csaba az Újpest helyzetéről
2014.03.21. Péntek

Akit csak kicsit érdekel a magyar futball, azt sem hagyja közömbösen az Újpest sorsa. Az egyik legpatinásabb klubunkról van szó, amely a szakadék szélére sodródott. Az MLSZ elnöksége úgy döntött: a maga részéről jóvá hagyja, hogy a csapatot működtető Újpest FC Kft. átruházza az indulási jogot az anyaegyesületre, az UTE-ra, ám mert a bíróság vagyonkezelőt rendelt ki a gazdasági társaság mellé, neki is rá kell bólintania a tranzakcióra. Az ETO elnöke,  Tarsoly Csaba is tagja az MLSZ elnökségének - az nb1.hu-nak konkrét és a törvényeknek tökéletesen megfelelő megoldást vázol fel.

Nem változik jövőre a versenykirás
2014.03.21. Péntek

Elnökségi ülést tartott tegnap a Magyar Labdarúgó Szövetség. Itt a grémium elfogadta a jövő évi női felnőtt és utánpótlás nagypályás labdarúgó-bajnokság és kupa versenykiírását, amelyben nem lesz változás az ideihez képest. 

Ezrek kísérték utolsó útjára Bombát
2014.03.21. Péntek

Szerették, tisztelték mindannyian, akik találkoztak dr. Szűcs Jenővel, az ETO korábbi orvosával, aki 24 éven át szolgálta klubunkat. A népszerű Bomba a múlt héten költözött az égi futballpályák mellé - temetésén tegnap nagyon sokat lerótták kegyeletüket. Természetesen a klubvezetés és az ETO 100 Baráti Kör is ott volt, a sportbarátok nevében pedig Kovács István, az ETO ereklyéit gyűjtő leendő múzeum koordinátora idézte fel a doktor eseményekben és sikerekben gazdag pályafutását.

Erőnléti edzőképzés Győrben
2014.03.19. Szerda

Az IWI Sportakadémia oktatói tanították a Győr-Moson-Sopron megyei csapatsportágak erőnléti és rehabilitációs edzőit új módszerekre a napokban. A trénerek azt mondják: miután az élsportban egyre nagyobb a verseny, minden bevált gyakorlat elsajáttása előnyt jelenthet a vetélytársakkal szemben.

Félmilliós büntetés a szövetségtől
2014.03.18. Kedd

A Fegyelmi Bizottság a Videoton–Győr mérkőzéssel kapcsolatban a Videotont rendezési hiányosságok és szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100 000 Ft, a Győrt szurkolóinak pirotechnikai eszköz használata, megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és rasszista megnyilvánulásai (huhogás) miatt 500 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Solan de Cabras - Az élet vize
2014.03.17. Hétfő

Együttműködési megállapodást kötött a Győri ETO FC és a Real Aqua Kft. A társaság a Solan de Cabras ásványvíz magyarországi forgalmazója. Vida Renátó ügyvezető igazgatója és Vincze Ottó klubigazgató (a képen) a szerződés kapcsán elmondták: mindkét fél számára kedvező konstrukciót állítottak össze, így remélhetőleg egy hosszú távú együttműködés indult el a két vállalkozás között.

Szűcs Bombától búcsúztak barátai
2014.03.14. Péntek

A győri csapatsportágak képviselői, szurkolók, barátok gyújtottak gyertyát csütörtökön este a héten elhunyt sportorvos, Szűcs Jenő tiszteletére. A sportéletben csak Szűcs Bombaként emlegetett legendás doktor csaknem negyven éven át szolgálta a győri klubokat, és a mérkőzéseken több játékos életét is megmentette. Az ETO 100 Baráti Kör tagjai mellett Sasa Stevanovic sportigazgató és Vincze Ottó klubigazgató is leróta kegyeletét, és a klub nevében ők gyújtottak gyertyát az elhunyt kiválóság emlékére.

Családbarát Mérkőzések jönnek
2014.03.14. Péntek

A Sport Tv és a Magyar Labdarúgó-szövetség – a magyar mérkőzések családi eseménnyé, kulturált szórakozássá tétele jegyében – kijelölte azokat az NB I-es találkozókat, amelyek alatt a családi szórakozás kiemelt figyelmet kap. Az eseménysorozat március 22-én veszi kezdetét – olvasható az MLSZ hivatalos honlapjának beszámolójában. Minden csapatra egy hazai mérkőzés jut: a mieinkre a március 29-i Győri ETO FC - MTK találkozó. 

Gratulálunk a kupagyőztesnek!
2014.03.12. Szerda

A győri sport a múlt hétvégén begyűjtötte az első idei trófeát. A Rába ETO futsal csapata negyedszer bizonyult a legjobbnak itthon a Magyar Kupában. A Győri ETO FC ezúton is gratulál az egyesületnek a címéhez és bízik abban, hogy májusban a labdarúgók is begyűjtik ezt a trófeát.

Gyászol a győri sport:elhunyt Szűcs Bomba
2014.03.12. Szerda

Hosszú betegség után 70 éves korában, elhunyt a győri sportélet orvos legendája Dr. Szűcs Jenő. Győrött, Nádorvárosban 1944-ben született, és édesapjától örökölte a Bomba becenevet, aki DAC játékosként bombagólokat rúgott annak idején. Ő is  készült, tizenhat évesen a DAC nagy csapatában is megfordult, de aztán máshogy hozta a sors, orvosi diplomát szerzett, a győri kórház baleseti sebészetén kapott munkát, de a sport életének főszereplője maradt. 

Elhunyt Fekete László
2014.03.05. Szerda

Életének 60. évében elhunyt Fekete László, az Újpesti Dózsa korábbi négyszeres bajnok labdarúgója. A csatár 16 évesen lett a lila-fehérek játékosa. Az élvonalban 1973-ban mutatkozott be. Négyszeres magyar bajnok, egyszeres kupagyőztes. Az 1978–1979-es idényben a bajnokság gólkirálya lett 31 góllal. Ezzel abban a szezonban Európában a második legjobb góllövője volt és ezért Ezüstcipőt kapott. Klubunk ezúton is együttérzését fejezi ki Fekete László családjának, barátainak valamint az Újpestnek, és osztozik fájdalmukban.

Kilenc játékosunk a válogatottakban
2014.03.02. Vasárnap

A Győri ETO FC adja a legtöbb válogatottat a következő napokban valamennyi hazai klubot figyelembe véve. Három korosztály is pályára lép a jövő héten - a felnőttek és az U19 a finnek ellen itthon, míg az U21 Skóciába utazik majd. Az NB I-es keretből így leghamarabb csütörtökön lehet ott a csapat edzésén Lipták Zoltán, Rudolf Gergely, Kalmár Zsolt, Varga Roland, Lang Ádám és Pátkai Máté - az NB III-as keretből pedig Lenzsér Bence, Mervó Bence és Farkas Zoltán. Ők természetesen nem léphetnek pályára a Liga Kupa mérkőzésen, hiszen kedden mindannyian a válogatott keret edzésén - az U19-esek mérkőzésen - szerepelnek majd. A felnőtt csapat szempontjából Kalmár Zsolt kaphatja a legnagyobb terelést, hiszen az U19-es válogatott kedden és csütörtökön is meccset játszik, míg a Pécs elleni találkozónk szombaton lesz. Ha mindkét szakvezető úgy dönt, a fiatal középpályás hét nap alatt akár négy meccsen is pályára léphet.

Márciusban sok tortára lesz szükség
2014.03.01. Szombat

Születésnap szempontjából az egyik legmozgalmasabb lesz a március, hiszen a mai keretből is és a legendák közül is nagyon sokan ünnepelnek az év harmadik hónapjában. Alighanem aki szereti az édességet a felnőtt keretből, annak bizony oda kell majd figyelni mennyit eszik, mert sokaknak kell elfújni hétről hétre a gyertyát. Ha csak az első csapat keretét és a 60+1 legendát vesszük figyelembe, akkor is 10 ünnepeltünk lesz ebben a hónapban. Íme a névsor:

Gyász: elhunyt Novák Dezső
2014.02.27. Csütörtök
A családtól kapott tájékoztatás szerint ma este, 75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka.
Video: beszámoló a szurkolói ankétról
2014.02.26. Szerda

Ankétot tartott kedden este a Győri ETO FC. A magyar bajnok a harmadik helyről várja a folytatást, és mindjárt rangadókkal kezd, hiszen a két és fél hét alatt megmérkőzik a Debrecennel, a Ferencvárossal és a Videotonnal is a bajnokságban illetve a kupában. A szurkolók és a szakvezetés egyaránt bizakodó.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
8°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013