Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Győri ETO FC: Budapest Honvéd
2014. Augusztus 03.
Vasárnap 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Budapest Honvéd
OTP Bank Liga 2. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Klubhírek ]
A 19-es mez lesz Lipcsében Kalmáré
2014.07.29. Kedd

A lipcseiek 19-es mezében fog játszani mától Kalmár Zsolt. Az akadémiánkon nevelkedett tehetség 5 évre, vagyis 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Red Bull csoporthoz. A középpályás tizenkét évig volt a játékosunk, akire új klubjának sportvezetői nemcsak mérkőzés közben, edzésen is kíváncsiak voltak. A játékos szerződtetéséről természetesen az RB Leipzig hivatalos honlapja vezető hírként számolt be.

Kiharcolta a VB részvételt az U19
2014.07.25. Péntek

A magyar U19-es válogatott Izrael ellen aratott 2-1-es győzelmével kiharcolta a részvátelt a jövő évi világbajnokságra. A sikerből négy győri is kivette részét, Kalmár Zsolt szerezte a találkozó első gólját, Lenzsér Bence második találkozóját játszotta végig, Mervó Bence ezúttal is pályára lépett - korábban a portugálok ellen ő lőtte a becsületgólunkat - Farkas Zoltán viszont ugyan kimaradt, de az előző két találkozón ő is pályára lépett. A győztes meccset követően Kalmár Zsolt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Ma este U19-es EB meccs Győrben
2014.07.25. Péntek

A harmadik - egyben az utolsó U19-es EB meccsét rendezik Győrött az ETO Parkban ma este, 20.15-től a német és az ukrán válogatott mérkőzik meg egymással. Mindkét együttes legyőzte a bolgárokat, de döntetlenre végzett a szerbekkel - így a győztes biztos csoportelső lesz, a vesztes pedig csak akkor juthat tovább, ha a szerbek nem győzik le Bulgáriát. A döntetlen a gólkülönbség miatt a német válogatottnak jó, ebben az esetben akár egy hármas holtverseny is kialakulhat - ebből nem lehet megjósolni ki jöhet ki a legrosszabbul, hiszen nem tudni melyik meccsen hány gólt láthat még a közönség. A magyar válogatott is ma lép pályára, sajnos az elődöntő már elúszott a felcsúti vereséggel, a jövő évi U20-as VB-re pedig csak úgy kvalifikálhatunk, ha legyőzzük Izrael csapatát. 

Ma lenne 35 éves Miki
2014.07.20. Vasárnap

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"  Miután vb selejtezőn mesterhármast rúgott Fehér Miklós a válogatottban a litvánoknak, ezután mondta az egyik interjúban ezeket a szavakat. A nagyszerű játékos, aki itt Győrben tanulta meg a futball mesterségét és lett előbb az NB I, majd a nemzeti csapat kihagyhatatlan csatára. Ma, július 20-án lenne 35 éves.

Ma sorsolják a harmadik kört
2014.07.18. Péntek

Minimális esélyünk maradt arra, hogy továbbjussunk az Európa Liga harmadik körébe, kisebb csoda kellene Göteborgban, hogy a hazai pályán összeszedett három gólos hátrányt ledolgozzák a mieink. Ugyanakkor mindaddig, amíg be nem fejeződik a visszavágó is, nem szabad feladni, és meg kell tenni mindent azért, hogy előbb megnehezítsük ellenfelünk dolgát, aztán ha esély kínálkozik, akkor éljünk vele. Ki gondolta volna a debreceni 4-1-es vereség után, hogy a csapat még bajnok lehet? Ki gondolta volna a Pécstől elszenvedett 5-2-es vereség után, hogy minden idők legeredményesebb tavaszi szezonja jöhet? Ki gondolta volna 1982-ben a Belgiumban elszenvedett 5-0-ás vereség után, hogy megmarad az esély a továbbjutásra a Standard Liege ellen? A történelem nyilván több példát tud, amikor nem sikerült talpra állni egy csapatnak, de van azért arra is példa, hogy igen. Ezért vagyunk kíváncsiak arra, hogy ki lehet a következő ellenfelünk, mert bízunk abban, hogy ahogy senki nem gondolta volna - beleértve a svéd csapatot is - hogy az IFK képes három góllal nyerni Győrben, úgy akár az ETO is okozhat meglepetést. 

Van, ahol már beelőztük a Göteborgot
2014.07.15. Kedd

Elkészítette az UEFA a legújabb klubrangsorát. A csapatok besorolásánál még a 2013/14-es rangsort vették figyelembe, itt az ETO a 266. helyen állt, míg ellenfelünk, az IFK Göteborg a 239. volt. A 2009/10-es idény azonban most kiesett minden klub mellől, és többnyire még nullás eredménnyel bekerült a 2014/15-ös szezon. Mindez egymás mellé sodorta a feleket, sőt ebben a tekintetben már a mieink a jobbak - az ETO a 259. helyre jött fel, míg az IFK a 260. helyre csúszott vissza. Reméljük, ez a párharc után sem fog változni.

A Győri ETO FC-nek nincs NAV tartozása
2014.07.11. Péntek

A sajtóban megjelent, a GYŐRI ETO FC–nek a NAV-val szemben fennállt tartozásával kapcsolatos információja  helytálló azzal a rendkívül fontos megjegyzéssel, hogy a GYŐRI ETO FC tárgyalásban volt  a NAV-val e tartozás  pénzügyi rendezését illetően. A GYŐRI ETO FC a mai nap folyamán banki átutalással teljesítette az aktuális fizetési kötelezettségét, az ennek megtörténtét igazoló banki átutalást a délelőtt folyamán bemutattuk a NAV vezető munkatársainak is. A Győri ETO FC rendelkezik a NAV-ot érintő aktuális kötelezettségek teljesítését követően „NULLÁS” igazolással.

 

Novothny Soma Győrben gyógyult
2014.07.10. Csütörtök

Győrben, az ETO Parkban végzi rehabilitációs tréningjeit Novothny Soma. A veszprémi születésű, az elmúlt idényeket Olaszországban töltő korosztályos válogatott csatár néhány alkalommal felkereste klubunk gyógytornászát, Radó Krisztinát, hogy megfelelő állapotba kerüljön, mire vissza kell térnie Nápolyba. A játékos azt mondja: még nem tudni, hogy hol fog játszani ősszel, de szeretne felnőtt bajnokságban legalább tíz gólig jutni. 

Médiaakkreditáció az EL mérkőzésre
2014.07.09. Szerda

A Győri ETO FC július 15-én (kedd) 10 óráig várja a július 17-i Győri ETO FC – IFK Göteborg / FC Fola Esch Európa Liga mérkőzésre szóló sajtó akkreditációs kérelmeket. Akkreditálni hivatalos honlapunk – azaz itt, az eto.hu-n – a felső menüsorában található akkreditációs menüpont alatt található adatlap kitöltésével lehet. Felhívjuk a sajtó munkatársainak a figyelmét, hogy a győri U19-es Európa-bajnoki mérkőzésekre az MLSZ honlapján lehet akkreditálni.

Két éve hunyt el Imre Mátyás
2014.07.07. Hétfő

Ma két éve hunyt el Imre Mátyás sportújságíró, akinek rendszeresen olvashattuk a beszámolóit csapatunk törökországi edzőtáborából, emellett segített a klub nemzetközi ügyeiben is. A korábban a magyar válogatott sajtóosztályát vezető, és az nb1.hu-t megalapító szakember nemcsak az UEFA média stábjához tartozott, hanem Michael Platini jó barátai közé is (a képen), mi több, kollégáktól úgy tudjuk, az elnök azt szerette volna, ha Franciaországban az ő orvosa is segít Matyinak legyőzni a betegségét. Fanyar humorára, kíméletlen őszinteségére mindig emlékezni fogunk - miként a beleki edzőtáborban tiszteletére az NB I-es csapatok szakmai stábjai egymás ellen pályára lépnek, az Imre Mátyás Kupáért. 

Győrben készült a Diabetes válogatott
2014.07.05. Szombat

Győrben készült a diabéteszes labdarúgó válogatott a világbajnokságnak számító Diabetes Junior Cupra. A válogató már korábban megvolt, már a szűkített kerettel az ETO stadionban hangoltak az augusztusi, hollandiai viadalra. 

Pakson kezdjük a bajnokságot
2014.06.23. Hétfő

Az MLSZ elkészítette az OTP Bank Liga 2014/15-ös idényének a sorsolását. Csapatunk Pakson kezd, és a 30. fordulót majd Debrecenben zárja. A Ferencvárost, az Újpestet, a Honvédot és a Debrecent ősszel, a Videotont tavasszal fogadjuk az ETO stadionban.

Ausztria, Portugália, Izrael az ellenfél
2014.06.19. Csütörtök

Csütörtökön este, Felcsúton, a Puskás Akadémia épületének aulájában elkészítették a július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság csoportbeosztását. Az A csoportban Magyarország, Izrael, Ausztria és Portugália küzd a továbbjutásért, a B jelű négyesben Németország, Szerbia, Bulgária és Ukrajna kapott besorolást.

Húsz közös nap az EB előtt
2014.06.18. Szerda

Megérkezett a kikérő a győri játékosokért. Mészöly Géza szövetségi edző négy labdarúgónkra számítana a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Kalmár Zsolt, Mervó Bence, Farkas Zoltán és Lenzsér Bence akár 33 napot is távol lehet Győrtől, hiszen a kontinenstorna előtt több részletben, de összesen 20 napos felkészülési időszak lesz ( június 24-27, június 29-július 4, július 7-11 és július 14-18), majd július 19-én kezdődik a nyolccsapatos torna, ahol minden harmadik nap lesz mérkőzés - így a csoportban 19-én, 22-én és 25-én léphetnek pályára az érintettek, az elődöntőt 28-án, míg a finálét a hónap utolsó napján rendezik.

Harmadik az ETO az évtized ranglistáján
2014.06.18. Szerda

Átlagosan több, mint 50 pontot szerzett a legutóbbi 10 szezonban csapatunk az NB I-es bajnokságban. Az mlsz.hu a napokban összesítette az elmúlt 10 év tabelláit. Érdekesség, hogy mindössze hat csapat - az ETO, a Debrecen, a Videoton, a Bp. Honvéd, az Újpest és a most búcsúzó Kaposvári Rákóczi - szerepelt az élvonalban a legutóbbi tíz év mindegyik kiírásában, ugyanakkor a pontszámok alapján az MTK ezek közül a csapatok közül kettőt is maga mögé utasított. Ez a tíz szezon egyébként azonos volt abban a tekintetben, hogy mindannyiszor 30 mérkőzést vívott az első osztályban szereplő 16 csapat.

Az ETO-sok is emlékeztek
2014.06.13. Péntek

A Győr környékén élők biztosan nem felejtik a tavalyi, minden eddigi rekordot megdöntő áradást. Csak a hihetetlen összefogásnak köszönhető, hogy nem történt katasztrófa. Ennek emlékére a honvédség emlékfutást szervezett, ahol csapatunk tagjai is részt vettek.

Fejben erős öregfiúk
2014.06.07. Szombat

Tavaszi negyedik, utolsó hírverő mérkőzésére szombaton Mihályiba szólította az ETO öregfiúk csapatát a meghívó. A község egyszerre köszöntötte ünneppel a sporttelepén a pünkösdöt és a gyerekeket, így szép számú érdeklődő előtt került sor a helyiek és a mieink mérkőzésére.  Az ETO szoros küzdelemben győzött, külön érdekesség, hogy együttesünk mind a három találata fejesből született… 

Megvan a Facebook játék nyertese!
2014.06.06. Péntek

Több mint 2000-en küldtek be helyes megfejtést Facebookos játékunkra, ebből sorsoltuk ki a szerencsés nyertest, aki egy, az egész csapat által aláírt mezt vehetett át Tokody Tibor technikai vezetőtől, csapatunk korábbi játékosától. A győztes pedig nem más, mint Lascsik Melinda és 10 éves kisfia, Patrik. Gratulálunk! A boldog győztesek egy üzenetet is írtak csapatunknak, amelyet itt elolvashatnak. 

Kalmár az év felfedezettje!
2014.06.02. Hétfő

Hétfőn tartotta az MLSZ a RangAdó díjátadót Telkiben, ahol az elmúlt szezon legjobbjait díjazták. Csapatunk sem maradt trófea nélkül, hiszen Kalmár Zsoltot az idei év felfedezettjének választották a riválisok!

Káprázatos második kör
2014.06.01. Vasárnap

A Győri ETO FC 110 éves történetében soha nem fordult elő, hogy ennyire eredményes fél szezont tudjon maga mögött az együttes, mint most. Az NB I-es bajnokságban a megszerezhető 45 pontból 38-at sikerült összegyűjteni, azaz 12 győzelem mellett két döntetlen, és mindössze egy vereség volt a mérlegünk. Mindez annak a tükrében még értékesebb, hogy meglehetősen ritka, hogy a bajnoki cím szempontjából az összes rivális ellen idegenben kellett pályára lépni együttesünknek. De az ETO a Videoton és a Diósgyőr otthonában nyerni tudott, a Ferencváros és a Debrecen vendégeként pedig döntetlent játszott, és így a 15. fordulóig összegyűjtött 9 pontos hátrányt ugyan ledolgozta, de a Loki ekkor 15 találattal jobb gólarányának csak a felét sikerült eltüntetni, emiatt pedig már nem sikerült megelőzni a hajdúságiakat.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. MTK 1 1 0 0 4-0 3
2. Budapest Honvéd 1 1 0 0 3-0 3
2. Videoton 1 1 0 0 3-0 3
4. Ferencváros 1 1 0 0 3-1 3
5. MVM Paks 1 1 0 0 2-0 3
6. DVTK 1 1 0 0 2-1 3
7. Újpest FC 1 1 0 0 1-0 3
8. Nyíregyháza Spartacus 1 0 1 0 1-1 1
8. DVSC-Teva 1 0 1 0 1-1 1
10. Puskás Akadémia 1 0 0 1 1-2 0
11. Haladás 1 0 0 1 0-1 0
12. Kecskeméti TE 1 0 0 1 1-3 0
13. Győri ETO FC 1 0 0 1 0-2 0
14. Lombard Pápa 1 0 0 1 0-3 0
14. Dunaújváros 1 0 0 1 0-3 0
16. PMFC 1 0 0 1 0-4 0
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
0. Diósdi TC 0 0 0 0 0
0. Újbuda 0 0 0 0 0
0. Tököl 0 0 0 0 0
0. BKV Előre 0 0 0 0 0
0. Sárvár 0 0 0 0 0
0. Győri ETO FC 0 0 0 0 0
0. Tatabánya 0 0 0 0 0
0. Rákosmente 0 0 0 0 0
0. Dorog 0 0 0 0 0
0. Nagyatád 0 0 0 0 0
0. Mosonmagyaróvár 0 0 0 0 0
0. Balatonfüred 0 0 0 0 0
0. Csepel 0 0 0 0 0
0. Veszprém 0 0 0 0 0
0. Budaörs 0 0 0 0 0
0. III. KER. TVE 0 0 0 0 0
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
26°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.30. 36 éve hunyt el Nagy Béla " Zsöle"
  • 07.30. 73 éves lenne Korsós István
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
07.27. MVM Paks - Győri ETO FC 2-0 (OTP Bank Liga, 1.)
2014.06.01.
2013/14 - 30 - Győri ETO FC - Mezőkövesd 5-0
2014.05.26.
2013/14 - 29 - Kaposvár - Győri ETO FC 0-5
2014.05.26.
2013/14 - 28 - Győri ETO FC - Honvéd 4-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013