Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Klubhírek ]
Takács Ákos visszavonult, edzőként folytatja
2014.12.18. Csütörtök

Kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupa győztes, ötszörös válogatott játékosként vonult vissza 32 évesen a labdarúgástól Takács Ákos. Pályafutása egyik legjobb évében az ETO-t szolgálta,e gyik belső védőként volt meghatározó tagja a bajnokcsapatnak. Ma elsősorban edzőképzésre jár, tanul és nemrég született kislányával tölti az időt. A fociról viszont játékosként már le kellett mondania. Minderről riportunkban részletesen is beszélt a kitűnő védő.

Második hely az Üzleti Ligában
2014.12.17. Szerda

Először indult a Győri ETO FC csapata a győri Üzlei Ligában. A Győr Arénában hétről hétre megmérkőztek egymással a nevezettek. Menedzsmentünk végül a második helyet szerezte meg, az utolsó fordulóban ugyanis döntetlent játszottunk a bajnoki címet megszerző - többek között az ETO akadémiáján nevelkedett Paget Olivérrel felálló Openhouse csapatával. A képen a felső sorban balról jobbra: Kovács Tivadar, Granát Balázs, Vincze Ottó, Fórián Zsolt, Rom Henrik. Az alsó sorban: Granát Gábor, Gáncsos András, Herczeg Miklós, Illés László, Juhász Péter.

Ismét támogatjuk a koraszülötteket
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Labdarúgó Emlékgálát - hamarosan közzé tesszük a résztvevő csapatokat és a pontos menetrendet is. Mindenek előtt azonban essen szó a koraszülöttekről.

Helyettes államtitkári látogatás
2014.12.07. Vasárnap

Mentálisan és fizikailag is egészséges felnőtteket szeretnénk, és ehhez a sporton keresztül a legrövidebb az út - mondta Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár Győrben, aki elsősorban a társasági adókedvezményekkel kapcsolatos pályázat miatt érkezett klubunkhoz. Mint mondta: folyamatosan konzultálni akar az egyesületekkel, és azt szeretné, ha minél többeket tudnának a TAO pályázat segítségével támogatni.

Kezdeményezzük szurkolónk kitiltását!
2014.12.03. Szerda

Megtörtént annak a hazai szektorban helyet foglaló szurkolónak a beazonosítása, aki a 2014. november 23-i Győri ETO FC - Debrecen bajnoki mérkőzésen a lefújást követően Kondás Elemért, a vendégcsapat vezetőedzőjét leköpte. Klubunk elítéli cselekedetét, és megtette az első lépéseket, hogy ez a sportszerűtlenség nem maradjon következmények nélkül. 

Natasa köszöni a segítséget
2014.12.03. Szerda

Hétfőn Győrben járt Natasa Kovacevic, szerb kosaras, és találkozott Sasa Stevanovic sportigazgatóval. Natasa valamivel több, mint egy éve rajta ült azon az autóbuszon, amelyik tavaly tragikus balesetet szenvedett a 85-ös úton. Akkor Sasa Stevanovic az elsők között volt, aki felkereste a győri kórházban és segített neki, amíg a szülők nem érkeztek meg - és később is tartották a kapcsolatot egymással. A játékos jobb lábát térd alatt amputálni kellett, a rehabilitációjában klubunk is segített - ezt köszönte meg ismét a fiatal sportoló. 

Nem igazolunk senkit a kolozsvári CFR-től
2014.11.28. Péntek

A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit sem leigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlenegy labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroy-jal sem. Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CRF egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni. A Győri ETO FC ezúton közli azt is, hogy mindazokkal a fórumokkal szemben, akik a hamis hírt bármilyen módon terjesztik vagy másodközlésre átveszik, azokkal szemben jogi eljárást kezdeményez. A Győri ETO FC minden körülmények között betartja a FIFA alapelveket, s egyelőre egyáltalán nem foglalkozik játékos igazolásokkal.


Hajrá ETO!

Video a sajtótájékoztatóról (II.)
2014.11.26. Szerda

A mai sajtótájékoztató egyik kulcsmondata talán az volt, hogy mennyire fontos szempont volt az, hogy olyan edző kerüljön Győrbe, akinek kötődése van a klubhoz. Miriuta László nagy kedvence volt mindig is a szurkolóknak, így valahol természetes volt, hogy egyszer hazatér. Most jött el ez a pillanat. Tarsoly Csaba arról is beszélt, hogy mit vár az edzőtől: a következő hetekben ismerje meg a jelenlegi keretet, és aztán tavasszal alakítson ki egy olyan együttest, amely a következő szezonban újra a legmagasabb célokért szállhat harcba.  

Video a sajtótájékoztatóról (I.)
2014.11.26. Szerda

Mint arról már beszámoltunk, sajtótájékoztatón mutatta be klubunk új vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót. Most erről láthatnak részleteket, elsőként a tréner bemutatkozását.

Miriuta hazatért, 2017-ig az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután hivatalosan is bemutatkozott Győrben Miriuta László. Ő az első olyan vezetőedző, aki már a Tarsoly-érában volt a csapat játékosa. A klubhoz való kötődése, a szurkolók szeretete, a játékosként megismert mentalitása és az edzőként szerzett tapasztalatai szóltak amellett, hogy ő legyen a befutó. Miriuta László 2,5 éves szerződést között az ETO-val.

Hivatalos: Miriuta az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután megtartja az első edzését a Győri ETO FC felnőtt csapatánál az új vezetőedző Miriuta László. A klubvezetés és a vezetőedző a tréning előtt sajtótájékoztatón válaszol az újságírók kérdéseire. Az itt elhangzottakról természetesen tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat is.

A 79-es kupagyőzelmet ünnepeltük
2014.11.24. Hétfő

1979-ben, éppen harmincöt éve ünnepelte negyedik - máig az utolsó - Magyar Kupa győzelmét klubunk. Az akkori győztes csapat tagjai közül szinte mindenki kilátogatott ma Győrbe, az ETO Parkba, ahol a DVSC elleni bajnoki meccs szünetében Tarsoly Csaba elnök és  Vincze Ottó klubigazgató köszöntötte a legendás csapatot. A klub ajándékát személyesen vehette át Palla Antal, Szijjártó László, Magyar Lajos, Füzi Géza, Szabó Ottó, Glázer Róbert, Pénzes Mihály, Horváth II László és Horváth Dénes (az elhunyt Pozsgai Lajost fia Péter képviselte) valamint a klub elnöke Szániel János is. A dötnőben rajtuk kívül Kovács Imre edző pályára küldte Onhausz Tibort, Lipót Gyulát, Pásztor Ferencet és Pölöskei Gábort is, amely Budapesten 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost, és így megnyerte az MNK-t

Súlyos büntetés az MLSZ-től
2014.11.14. Péntek

Sokba kerülnek klubunknak a pécsi szurkolói megnyilvánulások. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága tegnapi ülésén 400.000 Ft-ra büntetett meg bennünket a bekiabálások miatt. A részletes indoklás a szövetség honlapján is olvasható, onnan másoltuk be:

Ki kell mozdulni a komfortzónából!
2014.11.05. Szerda

Németországban, a Hertha BSC-nél töltött pár napot Fórián Zsolt, a Győri ETO FC utánpótlás igazgatója. Kettős minőségében hívták meg Berlinbe. Egyrészt mint a pro licences képzésben aktív hallgató, másrészt mint a Fehér Miklós Akadémia vezetője figyelhette azt, hogyan folyik a munka Németországban. Hazatérése után beszélgettünk a tapasztalatairól.

Döntött a FEB: minusz 200.000 Ft
2014.11.04. Kedd

A mai nap megtartotta szokásos ülését a Fegyelmi Bizottság, ahol természetesen ítéletet hoztak az egyes bajnoki mérkőzéseken elhangzó tartalmakról is. A FEB a Győri ETO FC – DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Győrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok (MLSZ és más sportszervezet szidalmazása) bekiabálása miatt 200.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok (MLSZ szidalmazása) bekiabálásáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

Megemlékezés az ETO Parkban
2014.11.04. Kedd

Még 2012-ben kezdeményezte az ETO 100 Baráti Kör, hogy legyen egy olyan emlékhely, ahol mindazokra az egykori ETO játékosok, vezetők, támogatók és szimpatizánsok tiszteletére gyertyát gyújthatunk, akik már nem lehetnek velünk. Az emléktábla, ami a stadion keleti oldalán a VIP feljáró közelében található abban az évben el is készült, így idén is a halottak napi megemlékezésre itt kerülhetett sor.

25 éve lőnek gólt légiósaink
2014.11.04. Kedd

Különleges jubileumot hoz a mai nap. Éppen 25 éve lőtte az első gólt ETO színekben az első nem magyar nemzetiségű labdarúgó. Ő egyébként az Egyesült Államokból érkezett hozzánk, Christopher Sullivan-nek hívták, és ő az a játékos is, aki utoljára képviselte klubunkat a labdarúgó világbajnokságon. Az amerikai középpályás a Ferencváros ellen talált be 11 hónappal azután, hogy honfitársa, a magyar felmenőkkel is büszkélkedő Vermes Péter révén 1988. december 3-án, a Dunaújváros elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen pályára lépett az első idegenlégiós az ETO csapatában. Azóta egyébként már száz fölött van a száma azoknak, akik nem magyar állampolgárként mutatkoztak be Győrött bajnoki mérkőzésen, és minden második játékos gólt is szerzett már.

Távozik Győrből Horváth Ferenc
2014.10.31. Péntek

A Győri ETO FC közös megegyezéssel szerződést bontott Horváth Ferenc vezetőedzővel, Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel, akiknek a mai nappal a munkaviszonyuk megszűnt a klubnál. A klub vezetősége megköszönte az eddig elvégzett munkájukat, a tavalyi évben szerzett bajnoki ezüstérmet, és további sportszakmai sikereket kívánt nekik. Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja. 

Kapus toborzó 8-12 évesek számára
2014.10.31. Péntek

Fiatal kapusok jelentkezését várja a Győri ETO FC. A toborzó 2014. november 10-én, hétfőn 16 órakor kezdődik a 2002 és 2006 között született játékosok számára az ETO Parkban. Kérünk mindenkit, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát Pánczél Roland kapusedzőnél, a +3620/3298183-es mobil számon vagy roland.panczel@eto.hu email címen. Kérünk mindenkit, hogy szerelést hozzon magával a felmérésre.

Elhunyt ETO-sokra emlékezünk
2014.10.28. Kedd

Szombaton a DVTK elleni bajnoki meccs előtt a Győri ETO FC és az ETO 100 Baráti Kör megemlékezést tart az ETO Parkban, a stadion 2012-ben átadott emlékhelyénél (a keleti lelátó VIP szektorának bejárata mellett) az elhunyt ETO játékosok, -vezetők és -sportbarátok tiszteletére. Itt lehetőség nyílik szurkolóink számára is, hogy gyertyát vagy mécsest gyújtsanak ők is. 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
14°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013