Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Klubhírek ]
Holnap mi játszani szeretnénk
2015.01.30. Péntek

Győrben ma déltől folyamatosan havazik, így most még csak vágyainkat tudjuk megfogalmazni: mi is és aktuális ellenfeleink is arra készülnek és azt szeretnék, ha szombaton le tudnánk játszani az edzőmeccseket. A tervek szerint NB III-as együttesünk 10 órakor a nagymegyeriekkel, míg NB I-es csapatunk a cseh első ligás FC Slovacko ellen lép pályára. 

Végső búcsú Buzánszky Jenőtől
2015.01.30. Péntek

Budapesten, a Szent István-bazilikában vettek végső búcsút Buzánszky Jenőtől, az Aranycsapat utolsóként elhunyt játékosától, aki január 11-én, nyolcvankilenc évesen távozott az élők sorából. Itt több százan rótták le kegyeletüket egy szál virággal - köztük a Győri ETO FC-t képviselő Sasa Stevanovic sportigazgató és Vincze Ottó klubigazgató is. A temetési szertartás után szűk családi körben, a Szent István-bazilika altemplomában helyezték végső nyugalomra Buzánszky Jenőt. A Fájdalmas Szűzanya teremben Grosics Gyula és Kocsis Sándor közvetlen közelében lesz a végső nyughelye - míg az Aranycsapat kapitánya, Puskás Ferenc egy másik, közeli teremben nyugszik. (Fotó: www.mlsz.hu)

Tizenegy éve hunyt el Fehér Miklós
2015.01.25. Vasárnap

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…" Fehér Miklós 2000. októberében, egy nagy meccs után, a Litvánia elleni 6-1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően nyilatkozott így, egy olyan meccs után, amelyen ő három gólt szerzett, és lám, még akkor is szerény és kedves maradt. Mert ő volt az, aki ha sikeres volt, máris előre tekintett, mert újra és mindig győzni akart. Az évezredváltás időszakában a magyar játékosok közül ő játszott a legnívósabb csapatoknál - a Portonál és a Benficánál - így talán nem túlzás azt mondani: a korszak legsikeresebb labdarúgója. Tizenegy éve már, hogy szívünkben él. Bárcsak köztünk lehetne.

Video: ezért nem volt ma meccs
2015.01.24. Szombat

Amint azt korábbi hírünkben már jeleztük: havazás miatt elmaradt NB I-es és NB III-as csapatunk mai edzőmeccse. A műfüves edzőpályán hiába próübálták eltakarítotani el a havat, a folyamatos utánpótlás miatt ez sziszifuszi munkávává vált. Miután az előrejelzések túl sok jóval nem kecsegtettek bennünket, be kellett látnunk, hogy a mai meccset a természet nyerte meg, így felkészülési találkozó helyett edzést vezényelt Miriuta Vasile - míg a Németh Zoltán - Jakl Antal páros teljes egészében az Alcufer Kupa termelabdarúgó torna csoportmérkőzéseire koncentrálhatot. Hangulatjelentésünk nem sokkal a fél 11 előtti állapotokat mutatja, de hamarosan arról is beszámolunk, hogy mivel töltötte felnőtt csapatunk az idejét az eredetileg mérkőzésre szánt órákban.

25 éves a Quaestor
2015.01.14. Szerda

25 évvel ezelőtt alakult meg a QUAESTOR Pénzügyi Tanácsadó Zrt. jogelődje. A negyedszázados évfordulót a QUAESTOR Csoport egy nagyszabású ügyfélrendezvénnyel ünnepelte meg, ahol 25 kategóriában 25 különleges ügyfelet díjaztak.

Illés és Pongrácz Pápára utazott
2015.01.14. Szerda

Idén tavasszal is több olyan játékosa lesz klubunknak, aki kölcsönjátékosként más - NB I-es vagy NB II-es - együttesben kaphat lehetőséget azért, hogy a fejlődése töretlen maradjon. Ennek szellemében megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Lombard Pápa csapata, hogy a szomszédos város klubját erősíti két győri korosztályos válogatott labdarúgó: Illés Dávid és Pongrácz Viktor.

Isten nyugosztalja Jenő bácsi!
2015.01.11. Vasárnap

Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat vb-ezüstérmes (1954), olimpiai aranyérmes (1952) jobbhátvédje, a Nemzet Sportolója. Mindezt a legendás labdarúgó fia, ifj Buzánszky Jenő közölte a Fourfourtwo.hu szerkesztőségével, amely beszámolt arról is, hogy az Aranycsapat jobbhátvédje, a „klasszikus tizenegy tagjai közül utolsóként búcsúzott az élők sorából.”

Dan Bucsa 2,5 évre Győrbe szerződött
2015.01.07. Szerda

Miroslav Stevanovic után újabb szabadon igazolható labdarúgó szerződött Győrbe. Klubunk ugyanis megállapodott a 26 esztendős Dan Mihai Bucsával, hogy a következő 2,5 évet az ETO csapatánál tölti, így a román középpályás 2017. június 30-ig kötelezte el magát egyesületünkhöz. A korábbi U23-as válogatott labdarúgó pályafutása jelentős részét hazájában töltötte, a Dinamo Bukarest majd az Universitatea Cluj csapatánál - 2012-ben pedig Németországban az alacsonyabb osztályú Bergisch Gladbach együttesét erősítette. A Győri ETO FC jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre - immár Dan Bucsával is a soraiban. (Fotó: www.napocanews.ro)

Harmadikak vagyunk az UEFA rangsorban
2015.01.04. Vasárnap

Az őszi küzdemek után idén utoljára frissítette klubrangsorát az UEFA. A nemzetközi kupaporondon mutatott teljesítmények alapján értékelt és az utolsó öt év adataiból számolt pontszámok szerint összesen tíz magyar csapat kapott helyet a 454 együttest tartalmazó lajstromban. A magyar csapatok közül klubunk a harmadik helyen áll - 5.2 ponttal, ami egyébként a 259. helynek felel meg összesítésben.

10 éve kezdődött a régi stadion bontása
2015.01.04. Vasárnap

2005. január 4-én kezdődött el a régi ETO Stadion bontása. Huszonhét és fél évig szolgálta az ETO-t, az 1977-es avatása után játszott itt a Juventus, a Manchester United és a Bayern München is. Nagyszerű mérkőzések, fantasztikus gólok és sok-sok élmény fűzi a győrieket a stadionhoz, amely előbb a Verebes-érában majd a Reszeli-Bicskei korszakban telt meg hétről hétre.

Takács Ákos visszavonult, edzőként folytatja
2014.12.18. Csütörtök

Kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupa győztes, ötszörös válogatott játékosként vonult vissza 32 évesen a labdarúgástól Takács Ákos. Pályafutása egyik legjobb évében az ETO-t szolgálta,e gyik belső védőként volt meghatározó tagja a bajnokcsapatnak. Ma elsősorban edzőképzésre jár, tanul és nemrég született kislányával tölti az időt. A fociról viszont játékosként már le kellett mondania. Minderről riportunkban részletesen is beszélt a kitűnő védő.

Második hely az Üzleti Ligában
2014.12.17. Szerda

Először indult a Győri ETO FC csapata a győri Üzlei Ligában. A Győr Arénában hétről hétre megmérkőztek egymással a nevezettek. Menedzsmentünk végül a második helyet szerezte meg, az utolsó fordulóban ugyanis döntetlent játszottunk a bajnoki címet megszerző - többek között az ETO akadémiáján nevelkedett Paget Olivérrel felálló Openhouse csapatával. A képen a felső sorban balról jobbra: Kovács Tivadar, Granát Balázs, Vincze Ottó, Fórián Zsolt, Rom Henrik. Az alsó sorban: Granát Gábor, Gáncsos András, Herczeg Miklós, Illés László, Juhász Péter.

Ismét támogatjuk a koraszülötteket
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Labdarúgó Emlékgálát - hamarosan közzé tesszük a résztvevő csapatokat és a pontos menetrendet is. Mindenek előtt azonban essen szó a koraszülöttekről.

Helyettes államtitkári látogatás
2014.12.07. Vasárnap

Mentálisan és fizikailag is egészséges felnőtteket szeretnénk, és ehhez a sporton keresztül a legrövidebb az út - mondta Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár Győrben, aki elsősorban a társasági adókedvezményekkel kapcsolatos pályázat miatt érkezett klubunkhoz. Mint mondta: folyamatosan konzultálni akar az egyesületekkel, és azt szeretné, ha minél többeket tudnának a TAO pályázat segítségével támogatni.

Kezdeményezzük szurkolónk kitiltását!
2014.12.03. Szerda

Megtörtént annak a hazai szektorban helyet foglaló szurkolónak a beazonosítása, aki a 2014. november 23-i Győri ETO FC - Debrecen bajnoki mérkőzésen a lefújást követően Kondás Elemért, a vendégcsapat vezetőedzőjét leköpte. Klubunk elítéli cselekedetét, és megtette az első lépéseket, hogy ez a sportszerűtlenség nem maradjon következmények nélkül. 

Natasa köszöni a segítséget
2014.12.03. Szerda

Hétfőn Győrben járt Natasa Kovacevic, szerb kosaras, és találkozott Sasa Stevanovic sportigazgatóval. Natasa valamivel több, mint egy éve rajta ült azon az autóbuszon, amelyik tavaly tragikus balesetet szenvedett a 85-ös úton. Akkor Sasa Stevanovic az elsők között volt, aki felkereste a győri kórházban és segített neki, amíg a szülők nem érkeztek meg - és később is tartották a kapcsolatot egymással. A játékos jobb lábát térd alatt amputálni kellett, a rehabilitációjában klubunk is segített - ezt köszönte meg ismét a fiatal sportoló. 

Nem igazolunk senkit a kolozsvári CFR-től
2014.11.28. Péntek

A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit sem leigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlenegy labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroy-jal sem. Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CRF egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni. A Győri ETO FC ezúton közli azt is, hogy mindazokkal a fórumokkal szemben, akik a hamis hírt bármilyen módon terjesztik vagy másodközlésre átveszik, azokkal szemben jogi eljárást kezdeményez. A Győri ETO FC minden körülmények között betartja a FIFA alapelveket, s egyelőre egyáltalán nem foglalkozik játékos igazolásokkal.


Hajrá ETO!

Video a sajtótájékoztatóról (II.)
2014.11.26. Szerda

A mai sajtótájékoztató egyik kulcsmondata talán az volt, hogy mennyire fontos szempont volt az, hogy olyan edző kerüljön Győrbe, akinek kötődése van a klubhoz. Miriuta László nagy kedvence volt mindig is a szurkolóknak, így valahol természetes volt, hogy egyszer hazatér. Most jött el ez a pillanat. Tarsoly Csaba arról is beszélt, hogy mit vár az edzőtől: a következő hetekben ismerje meg a jelenlegi keretet, és aztán tavasszal alakítson ki egy olyan együttest, amely a következő szezonban újra a legmagasabb célokért szállhat harcba.  

Video a sajtótájékoztatóról (I.)
2014.11.26. Szerda

Mint arról már beszámoltunk, sajtótájékoztatón mutatta be klubunk új vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót. Most erről láthatnak részleteket, elsőként a tréner bemutatkozását.

Miriuta hazatért, 2017-ig az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután hivatalosan is bemutatkozott Győrben Miriuta László. Ő az első olyan vezetőedző, aki már a Tarsoly-érában volt a csapat játékosa. A klubhoz való kötődése, a szurkolók szeretete, a játékosként megismert mentalitása és az edzőként szerzett tapasztalatai szóltak amellett, hogy ő legyen a befutó. Miriuta László 2,5 éves szerződést között az ETO-val.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
1°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 02.01. Marek Střeštík 28 éves
  • 02.02. 7 éve hunyt el Izsáki László
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013