Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Kecskeméti TE
2015. Április 04.
Szombat 14:00
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Kecskeméti TE
OTP Bank Liga 22. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Utánpótlás ]
UP bajnoki: stabil védekezés
2015.03.30. Hétfő

Jól sikerültek a hétvégi forduló mérkőzései csapataink számára. U16-os együttesünk például bravúros győzelmet ért el Felcsúton a Puskás Akadémia fiataljai ellen.

Akadémistáink helytálltak Mexikó ellen
2015.03.28. Szombat

A korosztályos világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk a szintén vb-résztvevő, a CONCACAF-zóna kontinentális viadalát télen megnyerő Mexikót fogadta a székesfehérvári Sóstói Stadionban felkészülési mérkőzésen. A beszámolók szerint a VB egyik titkos esélyese ellen az első fél órában több alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést, hiszen többek között Mervó Bence két alkalommal is helyzetbe került helyzetbe Kalmár Zsolt pedig távoli lövéssel veszélyeztetett. Bernd Storck sportigazgató félóránként forgatta csapatát, így pályára lépett Nagy Ádám és Farkas Zoltán is, a Pápán kölcsönben szereplő Pongrácz Viktor pedig egyedüliként végig is játszotta a találkozót. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult.

UP eredmények, tavasz 3. forduló
2015.03.16. Hétfő

A fiatalabb korosztályok nyertek a hétvégén csapataink közül a tavasz harmadik játéknapján, amikor az Újpest, a Felcsút, a Siófok, a Kecskemét és a Haladás is ellenfelünk volt.

Három játékosunk az U16-os válogatottban
2015.03.11. Szerda

U16-os válogatottunk kedden a lett korosztályos csapattal játszott felkészülési mérkőzést Telkiben, és magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott. Az ETO-ból Szabó Levente és Takács Martin az első, míg Anrosch André a második félidőben jutott szóhoz. A két csapat csütörtökön is megmérkőzik egymással. 

Szombaton felvételi a Fekete Iskolába
2015.03.09. Hétfő

Negyedik osztályos tanulók figyelmébe ajánljuk a győri Fekete István Iskolát. Ezzel az általános iskolával dolgozik közösen klubunk, így a gyerekek a tanórák keretében járnak az ETO-hoz focizni úgy, hogy mindez nem megy a tanulás rovására. Március 14-én szombaton 9 órától lesz a felvételi a következő ötödikes évfolyamba, arra kérünk minden jelentkezőt, hogy a sportfelszerelést hozzanak magukkal. A labdarúgó felmérő a tornateremben lesz majd, ezt követően pedig egy beszélgetésen vesz részt minden jelölt, hogy többek között a tanulmányairól, illetve a labdarúgásban megfogalmazott céljairól beszélgessen a felvételiztető szakemberekkel.  Egy hónappal ezelőtt a felvételi tájékoztatónál megmutattunk egy kisfilmet, ami azt foglalja össze, hogy mi vár azokra a gyerekekre, akik ide jelentkeznek. Ha valaki ezt nem látta, de érdekli, most itt is megnézheti:

Up bajnokság: aki gólt lőtt nyert
2015.03.03. Kedd

Nem esett sok gól a hétvégén az MTK elleni rangadókon az utánpótlás bajnokságban - a három meccsen mindössze két találatot láthattak a nézők. Dunaújvárosban ellenben fölényes győzelmet aratott csapatunk, így vezeti az alsóház tabelláját.

Pátkaiék a legkisebbek edzésén
2015.02.27. Péntek

Az ETO legkisebb korosztályos csapatának játékosai hetente két alakalommal népesítik be az ETO Park pályáit. A Nagy Tamás, Cs.Kovács László és Juhász Kornél vezetette foglalkozásokon hatalmas lelkesedéssel vesznek részt a 6-7 éves ifjú labdarúgók. E korosztály képzésének legfőbb célja a sportág megszerettetése, a sportághoz és az ETO-hoz való kötődés megszilárdítása valamint a sokrétű készségfejlesztés: kiemelten fontos az egyéni képességek kibontakoztatása, a gyorsaság fejlesztése gondolkodás és mozdulatgyorsaság terén is. Az edzői stábból Nagy Tamás mesélt az elmúlt hónapokról, köztük egy olyan meglepetésről, amiről a kezdőkép is árulkodik.

UP bajnokság, hétvégi forduló
2015.02.25. Szerda

Nem hozott sikert a hétvége a korosztályos bajnokságban. Bár Mayer Milán továbbra is nagyszerűen játszik és ontja a gólokat, ezúttal rajta kívül más játékosunk nem tudott csatlakozni hozzá, így pont nélkül maradtak csapataink a Honvéd elleni párharcokban.

Gólzáporral indult az UP tavasza
2015.02.23. Hétfő

Alsó- és felsőházra osztva két csoportban folytatják a csapatok a tavaszi szezont a kiemelt utánpótlás bajnokságban. U21-es csapatunk remekül kezdtett, hiszen Mayer és Szabó B. vezérletével fölényesen verték a diósgyőroeket, míg U17-es csapatunk sorsát a 18. percben egy kiállítás alaposan megnehezítette, így a döntetlen elfogadható eredménynek számít.

Van bátorságunk a változásokhoz
2015.02.11. Szerda

A Győri ETO FC büszke az utánpótlására. Az első kerethez felkerülő fiatalok, a korosztályos válogatottság, a nemzetközi sikerek - a képen az Audi ETO Hungaria U16 Kupán indult csapatunk - és az iskolában megfelelő tanulmányi eredmények mind büszkeséggel töltheti el a klubnál a dolgozókat, aszülőket, vagy az ETO szimpatizánsait. A tavaszi szezon kezdetén Vincze Ottó klubigazgatóval és Fórián Zsolt utánpótlás igazgatóval beszélgettem a fiatalokról és a változásokról.

Jól szereplnek a gyermekcsapataink
2015.02.10. Kedd

Folyamatosan gyűjtik a kupákról az érmeket az ETO fiataljai. Valljuk, hogy nem az elsődleges az utánpótlás csapatoknál az eredményesség, ugyanakkor a gyerekek számára a sikerélmény mégiscsak ebben mérhető. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy három korosztályban mi történt az elmúlt napokban.

Tóth Dávid is Belekbe utazik
2015.02.04. Szerda

Az Európa-bajnoki elitkör márciusi, magyarországi tornájára készülő U17-es labdarúgó-válogatott mától egy hétig Törökországban edzőtáborozik. Belvon Attila szövetségi edző vezetésével 23 játékos utazik Belekbe – írja az mlsz.hu. Az 1998-as születésű játékosokból álló U17-es válogatott március 20. és 25. között a cseh, a skót és a bosnyák válogatottal mérkőzik meg az Eb-eltikör Telkiben és Tatabányán sorra kerülő négyes tornáján. A májusi, bulgáriai Eb-n a létszámemelésnek köszönhetően 16 csapat vesz részt, a selejtezőn már a második hely is Európa-bajnoki kvalifikációt jelenthet. Klubunkat egy játékos, a védő Tóth Dávid képviseli ezúttal.

Szakmai konzultánció a gyermekfutballról
2015.02.03. Kedd

Január utolsó két napján Kiss Zoltánt, a Diósgyőri VTK U6 - U9 szekciójának vezetőjét láttuk vendégül az ETO Parkban. Gáncsos András, klubunk gyermek szekciójának a vezetőjét kérdeztem erről.

Kiemelkedő játék tornagyőzelmekkel
2015.01.26. Hétfő

A téli időszak beköszöntével a gyermek szekció csapatai számára elérkezett a teremtornák időszaka. Az utóbbi időben az U9-es és az U10-es korosztályunk szép sikereket ért el, ami pedig ennél is fontosabb, tették mindezt karakteres, látványos, minőségi játékkal.

Négy meghívó az U16-os válogatottba
2015.01.20. Kedd

Megkezdi a felkészülést az idei szezonra az U16-os labdarúgó válogatott is. Az együttes tagjai a jövő héten hétfőtől szerdáig Telkiben edzenek majd. Az MLSZ edzőcentrumába négy győri játékost is várnak: Kiliti Róbert, Takács Martin, Horváth Emil és a múlt hét óta az NB I-es csapat edzéseit látogató Szabó Levente kapott meghívót Mihalecz István szövetségi edzőtől. A gárda legutóbb Románia ellen játszott felkészülési mérkőzést, akkor amint ez a fotó is tanuskodik két játékosunk is a kezdőcsapatban kapott helyet (Szabó Levente a felső sor jobb szélén 17-es mezben, míg a meccsen gólt szerző Takács Martin - 8-as mezben - az alsó sorban balól a második)

Tizenöt évesen az első keret edzésén
2015.01.14. Szerda

Fehér Miklós volt a legfiatalabb, aki Győrben az NB I-ben bemutatkozott. A csatár 16 évesen és 3 hónaposan lépett pályára 1995. november 4-én a Debrecen elleni győri mérkőzésen. Ennél fiatalabb most Németh Bence és Szabó Levente - előbbinek április, utóbbinak szeptember közepéig kellene bemutatkozni, hogy az ő nevükkel kezdődjön a névsor. Mindez pár napja még elérhetetlen álomnak tűnt, hétfőtől azonban mindkét labdarúgó az első csapat edzéseit látogatja. Ahogyan mondani szokták: most már elsősorban rajtuk múlik, hogyan illeszkednek be a közösségbe, és hogyan bírják a felnőtt csapat számára előírt terhelést. Egy dolog azonban már most biztos: a győri Fekete István Iskola egykori, a Fehér Miklós Gimnázium jelenlegi növendékei mindent megtesznek azért, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.

Három játékosunk az U20-as válogatottban
2014.12.12. Péntek

Szalai László szövetségi edző a jövő évi, új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatott utolsó idei eseményeként háromnapos edzőtábort hívott össze Telkibe. Az összetartás három napja alatt öt edzésen vettek részt a játékosok, akik között néhány abszolút újonc is akadt, őket klubjukban nyújtott teljesítményük alapján választotta ki a szakmai stáb. Az ETO csapatából a kapus Horváth Dániel valamint két mezőnyjátékos, Nagy Ádám és Pongrácz Viktor vett részt. (korábban az EB-n is szerepelt Kalmár Zsolt, Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence)

Mayer és Bénes címlapon lehet
2014.12.12. Péntek

U19-es csapatunk nyerte a nyáron a prágai CEE Generali Kupát. A csehek már készülnek a jövő évi tornára, és vasárnapig várják a szavazatokat arra a képre amelyik a 2015-ös plakát címlapján lesz. Tavaly Nagy Ádám és az egyik Slavia játékos párharca hirdette a tornát, idén Bénes László és a gólkirály Mayer Milán (a képen) gólöröme is bejutott a legjobb hat fotó közé, így ha kellő szavazatot kapnak, akkor címlapra kerülnek. Szavazni itt lehet:

 

https://www.facebook.com/CEECupU19

Video: ismét kapustoborzót tartottunk
2014.12.11. Csütörtök

Ismét kapusokat várt tehetségkutató felmérésére klubunk. Ezúttal az 1998 és 2001  között született srácok mutathatták meg, hol tartanak a játékban. Tőkés László, Pánczél Roland és a Kiss Szabolcs kapusedzők tesztelték a jelentkezőket, akiknek különféle gyakorlatokon azt mérték: milyen a reakcióidejük, a mozgásuk, mennyire labdabiztosak és bátrak. A vélemények összegzése alajpján lesznek majd kiértesítve a játékosok, azt azonban már most megtudtuk, hogy mindannyiukat bíztatták, hogy továbbra is gyakoroljanak, és megmutattak olyan egyéni képességfejlesztőtréningeket, amelyet akár egyedül is el lehet végezni. Egy biztos, 2015-ben lesz folytatása a történetnek.

A Fekete nyerte a Fehér Miki tornát
2014.12.11. Csütörtök

A Fekete István Iskola csapata nyerte idén a Fehér Miki Emléktornát Győrben. A kitűnő labdarúgó egykori iskolájában 11 éve emlékeznek a tragikusan elhunyt válogatott játékosra, ahol minden évben Miklós napján a nyolc éves gyerekek mérkőznek meg egymással. A mérkőzéseken ott volt Fórián Zsolt utánpótlás igazgatónk, Gáncsos András, a gyermek korosztály szekcióvezetője, Herczeg Miklós a korosztályos csapat edzője és Lakos Pál, Fehér Miklós egykori csapattársa is. 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 21 16 4 1 46-8 52
2. MTK 21 14 0 7 30-21 42
3. Ferencváros 21 12 5 4 32-15 41
4. DVSC-Teva 21 11 5 5 28-14 38
5. Kecskeméti TE 21 10 4 7 26-24 34
6. MVM Paks 21 9 7 5 32-21 34
7. DVTK 21 9 7 5 31-25 34
8. Újpest FC 21 7 9 5 19-18 30
9. Győri ETO FC 21 7 7 7 29-26 28
10. Puskás Akadémia 21 7 5 9 21-24 26
11. Nyíregyháza Spartacus 21 6 4 11 21-30 22
12. Haladás 21 5 3 13 14-28 18
13. Lombard Pápa 21 4 6 11 11-33 18
14. PMFC 21 4 5 12 22-38 17
15. Budapest Honvéd 21 3 6 12 15-29 15
16. Dunaújváros 21 3 5 13 15-38 13
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 19 13 5 1 46-17 44
2. Győri ETO FC 19 12 4 3 38-13 40
3. Újbuda 19 10 4 5 26-22 34
4. Tatabánya 18 8 7 3 40-25 31
5. Rákosmente 19 8 3 8 31-26 26
6. Diósdi TC 19 8 2 9 20-24 26
7. BKV Előre 19 6 8 5 32-28 26
8. Csepel 18 8 1 9 22-20 25
9. Balatonfüred 19 7 4 8 27-27 25
10. III. KER. TVE 19 6 5 8 28-35 23
11. Sárvár 18 5 3 10 20-32 18
13. Dorog 18 11 5 2 24-13 16
13. Nagyatád 19 4 5 10 13-31 17
14. Mosonmagyaróvár 19 4 2 13 21-37 14
15. Tököl 18 0 2 16 6-44 2
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
6°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.02. 13 éve hunyt el Győrfi László "Pöttyös"
  • 04.13. 9 éve hunyt el Horváth Béla
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013