Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Utánpótlás ]
Három játékosunk az U20-as válogatottban
2014.12.12. Péntek

Szalai László szövetségi edző a jövő évi, új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatott utolsó idei eseményeként háromnapos edzőtábort hívott össze Telkibe. Az összetartás három napja alatt öt edzésen vettek részt a játékosok, akik között néhány abszolút újonc is akadt, őket klubjukban nyújtott teljesítményük alapján választotta ki a szakmai stáb. Az ETO csapatából a kapus Horváth Dániel valamint két mezőnyjátékos, Nagy Ádám és Pongrácz Viktor vett részt. (korábban az EB-n is szerepelt Kalmár Zsolt, Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence)

Mayer és Bénes címlapon lehet
2014.12.12. Péntek

U19-es csapatunk nyerte a nyáron a prágai CEE Generali Kupát. A csehek már készülnek a jövő évi tornára, és vasárnapig várják a szavazatokat arra a képre amelyik a 2015-ös plakát címlapján lesz. Tavaly Nagy Ádám és az egyik Slavia játékos párharca hirdette a tornát, idén Bénes László és a gólkirály Mayer Milán (a képen) gólöröme is bejutott a legjobb hat fotó közé, így ha kellő szavazatot kapnak, akkor címlapra kerülnek. Szavazni itt lehet:

 

https://www.facebook.com/CEECupU19

Video: ismét kapustoborzót tartottunk
2014.12.11. Csütörtök

Ismét kapusokat várt tehetségkutató felmérésére klubunk. Ezúttal az 1998 és 2001  között született srácok mutathatták meg, hol tartanak a játékban. Tőkés László, Pánczél Roland és a Kiss Szabolcs kapusedzők tesztelték a jelentkezőket, akiknek különféle gyakorlatokon azt mérték: milyen a reakcióidejük, a mozgásuk, mennyire labdabiztosak és bátrak. A vélemények összegzése alajpján lesznek majd kiértesítve a játékosok, azt azonban már most megtudtuk, hogy mindannyiukat bíztatták, hogy továbbra is gyakoroljanak, és megmutattak olyan egyéni képességfejlesztőtréningeket, amelyet akár egyedül is el lehet végezni. Egy biztos, 2015-ben lesz folytatása a történetnek.

A Fekete nyerte a Fehér Miki tornát
2014.12.11. Csütörtök

A Fekete István Iskola csapata nyerte idén a Fehér Miki Emléktornát Győrben. A kitűnő labdarúgó egykori iskolájában 11 éve emlékeznek a tragikusan elhunyt válogatott játékosra, ahol minden évben Miklós napján a nyolc éves gyerekek mérkőznek meg egymással. A mérkőzéseken ott volt Fórián Zsolt utánpótlás igazgatónk, Gáncsos András, a gyermek korosztály szekcióvezetője, Herczeg Miklós a korosztályos csapat edzője és Lakos Pál, Fehér Miklós egykori csapattársa is. 

Vajon ki lesz a nyolcadik
2014.12.08. Hétfő

Különleges szezont zárt az U21 és az U17. Idén ugyanis nem a klasszikus őszi-tavaszi rendszerben folytatják a felek a bajnoskágban, hanem rájátszás lesz - alsó és felső házban. Az ETO-nak mint utóbb kiderült azért volt nehéz dolga, mert a könnyebb ellenfelek ellen szinte mindig idegenbe utaztak - és mint tudjuk a kiscsapatok inkább otthon szoktak bravúrt bemutatni - míg hazai pályán a rangadkat játszottuk, több-kevesebb sikerrel. A nagy tét a csapatok összeállításánál is észlelhető volt, hiszen a hajrában már mindenütt több volt a visszajátszó az általában a korosztálya fölött, akár már felnőtt bajnokságban szereplő labdarúgók léptek pályára szinte minden párharcban. 

Kettős győzelemmel zártuk az őszt
2014.12.08. Hétfő

Egyatánt 2-2 gólos győzelemmel zárta az őszt U21-es és U17-es csapatunk, ezzel mindkét együttes a hatodik helyen zárta az első fél évet. Ez azért is volt fontos, mert idén új rendszerben vívják a bajnokságot a felek, a folytatásban ugyanis a legjobb nyolc a felsőházban folytatja.

Kupagyőztes Bükön az U13-as csapat
2014.12.04. Csütörtök

U13-as csapatunk Bükön a nemzetközi Savaria Kupán vett részt, ahol Ausztriát a Sturm Graz, Szlovákiát a Dunaszerdahely és a Trencsény képviselte, emellett természetesen magyar csapatok indultak. A mieink jól játszottak végig a mérkőzéseken, és veretlenül sikerült végül elhódítani a trófeát is. 

Lénárt és Koncsag az U17-es válogatottban
2014.12.02. Kedd

U17-es válogatottunk ősszel továbbjutott Eb-selejtező csoportjából, így izgatottan várhatja az UEFA szerdai, nyoni sorsolását, amelyen eldől, hogy tavasszal, az elitkörben mely riválisok ellen próbálja meg kiharcolni az Európa-bajnoki részvételt a csapat. A sorsolás előtti napokban a szakmai stáb összetartásra hívta meg a korosztály azon labdarúgóit, akik az Eb-selejtezőn nem voltak tagjai a keretnek, de klubjukban nyújtott teljesítményük vagy egyesületük ajánlásai alapján alkalmasak lehetnek arra, hogy a jövőben erősítést jelentsenek a válogatott számára. A keretben két győri kapott lehetőséget: Lénárt András és Koncsag Martrin. Az említett edzőmérkőzést a Ferencváros korosztályos csapatával játszotta a válogatott, amely 4-1-re nyert. (www.mlsz.hu)

Újra itt a kapustoborzó!
2014.12.02. Kedd

Fiatal kapusok jelentkezését várja a Győri ETO FC. A toborzó 2014. december 8-án, hétfőn 16 órakor kezdődik az 1998 és 2001 között született játékosok számára az ETO Parkban. Kérünk mindenkit, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát Pánczél Roland kapusedzőnél, a +3620/3298183-es mobil számon vagy roland.panczel@eto.hu email címen. Kérünk mindenkit, hogy szerelést hozzon magával a felmérésre.

UP bajnokság, 14. forduló
2014.12.02. Kedd

Egy fordulóval az őszi zárás előtt még nem tudta bebiztosítani felsőházi tagságát a Győri ETO FC U21-es csapata, amely győzelem esetén lerázta volna hétvégi riválisát, így viszont még legalább egy pont, vagy a Puskás Akadémia pontvesztése kell ahhoz, hogy a tavaszi idényt a legjobb nyolc között folytassa. Az egycsoportos országos bajnokságok közül csak az U16-os együttesnek sikerült a hétvégén nyerni.

Gyurákovics Erik a felnőttekkel edzett
2014.11.30. Vasárnap

Újra bemutatkozhatott az első csapatnak egy fiatal tehetség. Pénteken ugyanis különleges lehetőséget kapott Gyurákovics Erik, az ETO U16-os csapatának a kapusa. A fiatal hálóőr együtt készülhetett a felnőtt csapat keretével, így Milos Kocic, Lubos Kamenár és Pogacsics Krisztián mellett ő is kesztűt húzott a Tőkés László kapusedző vezette foglalkozáson. 

Kettős győzelem a DVTK ellen
2014.11.27. Csütörtök

Győzelemmel zárták utánpótlás csapataink a tegnapi összecsapásokat. A miskolciak ellen az U17 és az U21 is két gólos győzelmet aratott.

UP bajnokság, 15. forduló
2014.11.24. Hétfő

Bár az utolsó őszi fordulót rendezték a hétvégén, a válogatott találkozók miatt halasztott mérkőzések miatt több együttesünkre még három összecsapás vár a téli szünet előtt. Ezen a hétvégén a Debrecen és a Haladás ellen eredményesek voltak csapataink, a Honvéddal viszont nem bírtak a mieink.  

Nem bírtak a Vasassal a kicsit
2014.11.18. Kedd

A hétvégén csak a 15 évnél fiatalabb csapataink játszottak bajnoki mérkőzést. A fiúknál ezúttal nem volt győztes meccsünk.

Bénesék továbbjutottak, Nagyék nem
2014.11.17. Hétfő

U19-es válogatottunk Dunaújvárosban, a szlovákok ellen játszotta le utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzését. A vendégek magabiztos győzelmet arattak, és hibátlan teljesítménnyel nyerték a csoportot, a mieink búcsúztak a sorozattól. Északi szomszédunk kontratámadásai életveszélyesek voltak, az ETO kapusa, Horváth Dániel több esetben is abszolút ziccerben mutatott be hatalmas bravúrt. 66. percben azonban már a kapusunk sem segíthetett, a szlovák együttes Győrben futballozó középpályása, Bénes László (az MLST fotóján természetesen a kék mezben) lőtt szép gólt - a 16-os jobb sarkától csavart a jobb felső sarokba. Így lett 0-2 magyar szempontból azon a meccsen, ahol belső védőink közül Nagy Ádám játszott, míg Lenzsér Bence kisebb sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. 

Sikeres volt a kapustoborzó
2014.11.13. Csütörtök

Amikor a gyerekek elkezdenek focizni, a legtöbben gólt szeretnének rúgni. Néhányan azonban már ekkor is szívesebben beállnak a kapuba, hogy vetődéseikkel a labdát elkapva megakadályozzák azt, hogy az ellenfél előnyhöz jusson. Őket vártuk a héten kapustoborzónkra, ahol mindenkinek csak azt tudták tanácsolni az edzők: továbbra is ilyen lelkesen focizzanak és akkor biztos lesz olyan, aki tavasszal már az ETO kapuját erősítheti a mérkőzéseken. A 2002 és 2007 között született srácok szüleit Tőkés László, Pánczél Roland, Rom Henrik és a Kiss Szabolcs véleménye alapján értesítette a klub, az alábbi videoösszeállításban pedig megmutatunk néhány gyakorlatot, amivel meg kellett birkózniuk a gyerekeknek.

Zsolnára utazik az U16-os csapat
2014.11.13. Csütörtök

Nemzetközi tornára utazik pénteken a Győri ETO FC U16-os csapata. Rozmán László együttese négy ország fiai ellen léphetnek majd pályára, hiszen az indulás napján lengyel, szombaton cseh és horvát, míg a zárónapon a házigazda zsolnaiak lesznek az ellenfeleink. Íme a program:

Takács Martin gólt lőtt a válogatottban
2014.11.12. Szerda

U16-os válogatottunk Románia ellen lépett pályára Gyulán felkészülési mérkőzésen. A kezdőcsapatban két ETO játékos is helyet kapott: Szabó Levente (az álló sor jobb szélén) és Takács Martin (az alsó sorban balról a második). Utóbbi szerezte a nemzeti csapat első gólját, ám együttesünk 3-2-es vereséget szenvedett a találkozón. 

Együtt szurkoltak az akadémisták
2014.11.12. Szerda

Mind a négy győri korosztályos válogatott pályára lépett az U19-es Európa-bajnoki selejtező második játéknapján. A meccs végén a csereként beálló Bénes Lászlónak volt igazán oka, hogy örüljön, hiszen Szlovákia azzal, hogy 4-1-re legyőzte Azerbajdzsánt, csoportelsőként továbbjutott a négyesből.  A magyar korosztályos együttes ismét döntetlent játszott, ezúttal vesztett állásból sikerült egyenlíteni Szlovénia ellen. Horváth Dániel védte ezúttal a magyar válogatott kapuját, és az első meccshez hasonlóan a Nagy Ádám - Lenzsér Bence belső védő páros szerepelt a hátsó sor tengelyében. Mindez azt jelenti, ha a magyar csapat legyőzi Szlovákiát szombaton, akkor csoportmásodikként továbbjuthat, minden más esetben a másdik találkozó eredményétől függ a mieink sorsa. A csapat mérkőzését a Sport Televízió élőben közvetítette, így a Fehér Miklós Akadémia növendékei megszakítva a tanítást együtt nézték az összecsapást és szurkoltak a magyar válogatottnak.

Pongrácz és Mervó a finnek ellen készül
2014.11.12. Szerda

Szalai László két győri játékost is meghívott az U20-as és U21-es válogatott összetartására. Mervó Bence nyáron is kerettag volt, sőt az U19-es csapat tagjaként szerepelt a hazai rendezésű Európa-bajnokságon is. Pongrácz Viktor ellenben egy sérülés miatt lemaradt a kontinenstornáról, így ő most került vissza a keretbe. A feljebb lépés nem könnyű feladat, de az ETO labdarúgói úgy érzik, sikerülhet helytállniuk. Ősszel mindketten az NB III-as együttes húzóemberei voltak.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
10°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013