Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: MVM Paks
2014. November 30.
Vasárnap 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - MVM Paks
OTP Bank Liga 16. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Utánpótlás ]
Kettős győzelem a DVTK ellen
2014.11.27. Csütörtök

Győzelemmel zárták utánpótlás csapataink a tegnapi összecsapásokat. A miskolciak ellen az U17 és az U21 is két gólos győzelmet aratott.

UP bajnokság, 15. forduló
2014.11.24. Hétfő

Bár az utolsó őszi fordulót rendezték a hétvégén, a válogatott találkozók miatt halasztott mérkőzések miatt több együttesünkre még három összecsapás vár a téli szünet előtt. Ezen a hétvégén a Debrecen és a Haladás ellen eredményesek voltak csapataink, a Honvéddal viszont nem bírtak a mieink.  

Nem bírtak a Vasassal a kicsit
2014.11.18. Kedd

A hétvégén csak a 15 évnél fiatalabb csapataink játszottak bajnoki mérkőzést. A fiúknál ezúttal nem volt győztes meccsünk.

Bénesék továbbjutottak, Nagyék nem
2014.11.17. Hétfő

U19-es válogatottunk Dunaújvárosban, a szlovákok ellen játszotta le utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzését. A vendégek magabiztos győzelmet arattak, és hibátlan teljesítménnyel nyerték a csoportot, a mieink búcsúztak a sorozattól. Északi szomszédunk kontratámadásai életveszélyesek voltak, az ETO kapusa, Horváth Dániel több esetben is abszolút ziccerben mutatott be hatalmas bravúrt. 66. percben azonban már a kapusunk sem segíthetett, a szlovák együttes Győrben futballozó középpályása, Bénes László (az MLST fotóján természetesen a kék mezben) lőtt szép gólt - a 16-os jobb sarkától csavart a jobb felső sarokba. Így lett 0-2 magyar szempontból azon a meccsen, ahol belső védőink közül Nagy Ádám játszott, míg Lenzsér Bence kisebb sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. 

Sikeres volt a kapustoborzó
2014.11.13. Csütörtök

Amikor a gyerekek elkezdenek focizni, a legtöbben gólt szeretnének rúgni. Néhányan azonban már ekkor is szívesebben beállnak a kapuba, hogy vetődéseikkel a labdát elkapva megakadályozzák azt, hogy az ellenfél előnyhöz jusson. Őket vártuk a héten kapustoborzónkra, ahol mindenkinek csak azt tudták tanácsolni az edzők: továbbra is ilyen lelkesen focizzanak és akkor biztos lesz olyan, aki tavasszal már az ETO kapuját erősítheti a mérkőzéseken. A 2002 és 2007 között született srácok szüleit Tőkés László, Pánczél Roland, Rom Henrik és a Kiss Szabolcs véleménye alapján értesítette a klub, az alábbi videoösszeállításban pedig megmutatunk néhány gyakorlatot, amivel meg kellett birkózniuk a gyerekeknek.

Zsolnára utazik az U16-os csapat
2014.11.13. Csütörtök

Nemzetközi tornára utazik pénteken a Győri ETO FC U16-os csapata. Rozmán László együttese négy ország fiai ellen léphetnek majd pályára, hiszen az indulás napján lengyel, szombaton cseh és horvát, míg a zárónapon a házigazda zsolnaiak lesznek az ellenfeleink. Íme a program:

Takács Martin gólt lőtt a válogatottban
2014.11.12. Szerda

U16-os válogatottunk Románia ellen lépett pályára Gyulán felkészülési mérkőzésen. A kezdőcsapatban két ETO játékos is helyet kapott: Szabó Levente (az álló sor jobb szélén) és Takács Martin (az alsó sorban balról a második). Utóbbi szerezte a nemzeti csapat első gólját, ám együttesünk 3-2-es vereséget szenvedett a találkozón. 

Együtt szurkoltak az akadémisták
2014.11.12. Szerda

Mind a négy győri korosztályos válogatott pályára lépett az U19-es Európa-bajnoki selejtező második játéknapján. A meccs végén a csereként beálló Bénes Lászlónak volt igazán oka, hogy örüljön, hiszen Szlovákia azzal, hogy 4-1-re legyőzte Azerbajdzsánt, csoportelsőként továbbjutott a négyesből.  A magyar korosztályos együttes ismét döntetlent játszott, ezúttal vesztett állásból sikerült egyenlíteni Szlovénia ellen. Horváth Dániel védte ezúttal a magyar válogatott kapuját, és az első meccshez hasonlóan a Nagy Ádám - Lenzsér Bence belső védő páros szerepelt a hátsó sor tengelyében. Mindez azt jelenti, ha a magyar csapat legyőzi Szlovákiát szombaton, akkor csoportmásodikként továbbjuthat, minden más esetben a másdik találkozó eredményétől függ a mieink sorsa. A csapat mérkőzését a Sport Televízió élőben közvetítette, így a Fehér Miklós Akadémia növendékei megszakítva a tanítást együtt nézték az összecsapást és szurkoltak a magyar válogatottnak.

Pongrácz és Mervó a finnek ellen készül
2014.11.12. Szerda

Szalai László két győri játékost is meghívott az U20-as és U21-es válogatott összetartására. Mervó Bence nyáron is kerettag volt, sőt az U19-es csapat tagjaként szerepelt a hazai rendezésű Európa-bajnokságon is. Pongrácz Viktor ellenben egy sérülés miatt lemaradt a kontinenstornáról, így ő most került vissza a keretbe. A feljebb lépés nem könnyű feladat, de az ETO labdarúgói úgy érzik, sikerülhet helytállniuk. Ősszel mindketten az NB III-as együttes húzóemberei voltak.

U19: Döntetlennel rajtoltak Lenzsérék
2014.11.11. Kedd

Tatabányán és Dunaújvárosban lép pályára ezekben a napokban az U19-es válogatott. A mieink egy négy fős csoportban szerepelnek, az EB selejtezőn Szlovákia, Szlovénia és Azerbajdzsán az ellenfelünk. A keretben három győri labdarúgó is szerepel, Horváth Dániel, Nagy Ádám (5) és Lenzsér Bence (3). A két belső védő végig pályán volt a nyitó meccsen, míg ezúttal kapusunk nem kapott lehetőséget. Az első találkozón bár vezetett a magyar csapat, a végén az azeriek egyenlítettek, így 1-1-es döntetlen lett a végeredmény. Folytatás szerdán Szlovénia ellen. ( Fotó: www.mlsz.hu )

Pongrácz Viktor újra a válogatottban
2014.11.10. Hétfő

Több éven át meghatározó tagja volt a korosztályos válogatottnak Pongrácz Viktor, aki egy sérülés miatt maradt le az U19-es Európa-bajnokságról. Bár a tavasz végén már visszatért a pályára a labdarúgó, miután a felkészülés addigi szakaszából kimaradt játékosunk, így Mészöly Géza a nyári kiválasztásra sem hívta meg őt. Most azonban, hogy már az U20-as VB-re készül az együttes, érthetően ismét számításba vették a tehetséges középpályást, akivel az U19-es korszak gólzsákja, Mervó Bence is elutazott Telkibe, hogy részt vegyen a heti összetartáson, amelynek zárásaként a felnőtt válogatotthoz hasonlóan a finnek ellen mérkőzés szerepel a heti programban.

Csonka hétvége az UP bajnokságban
2014.11.10. Hétfő

Az U19-es EB selejtező miatt két korosztály számára szünet volt a labdarúgó bajnokságban a hétvégén. Az a csapatunk, amelyik hat gólt szerzett, az győztesen hagyta el a pályát. Három ilyen meccset is játszottunk a négyből.

ETO kapustoborzó hétfőn du. 4-kor
2014.11.06. Csütörtök

Fiatal kapusok jelentkezését várja a Győri ETO FC. A toborzó 2014. november 10-én, hétfőn 16 órakor kezdődik a 2002 és 2006 között született játékosok számára az ETO Parkban. Kérünk mindenkit, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát Pánczél Roland kapusedzőnél, a +3620/3298183-es mobil számon vagy roland.panczel@eto.hu email címen. Kérünk mindenkit, hogy szerelést hozzon magával a felmérésre.

Telkiben az U15-ös válogatottban
2014.11.04. Kedd

Telkiben készül a hét elején a magyar U15-ös válogatott. Az összetartásra három ETO labdarúgó kapott meghívást: Kovács Krisztián, Tamás Attila és Pócsik Botond. Az idei szezonban már két hivatalos mérkőzést is játszott ez a korosztály, a szlovákok ellen Pócsik (a képen 9-es mezben) mind a két meccsen pályára lépett, Kovács és Tamás viszont akkor nem volt keretben.

Egymás ellen az EB selejtezőn a győriek
2014.11.03. Hétfő

Négy játékosunk is meghívót kapott az U19-es válogatottakba, amelyek EB selejtezőt játszanak majd Dunaújvárosban és Tatabányán. Hárman - Lenzsér Bence (a képen), Nagy Ádám és Horváth Dániel - a magyar, míg Bénes László a szlovák együttesben léphet pályára. Miután mindkét ország egy csoportba került, így fiataljaink akár egymás ellen is pályára léphetnek majd a november 10-én kezdődő eseménysorozaton. A magyar csapat szerdától edzőtáborozik Telkiben, így az ETO fiataljai természetesen kihagyják majd a Balatonfüred elleni idegenbeli és a Budaörs elleni hazai NB III-as mérkőzést is.

Sikeres hétvége az utánpótlásnál
2014.11.03. Hétfő

A felnőtt csapathoz hasonlóan a 16 és 18 éves korosztály is a Diósgyőrt fogadta a hétvégén az országos bajnokság első osztályában. Ami az NB I-ben nem sikerült, az a fiataloknak igen, sőt egyik csapatunk alaposan kitömte a miskolciak hálóját.

Fórián Zsolt a Reggeli Startban
2014.10.31. Péntek

Harminc magyar futballszakember járt Berlinben tanulmányúton Dárdai Pál meghívására a Hertha BSC klub- és utánpótlás-modelljét megismerni - közülük Fórián Zsolt, klubunk utánpótlás szakmai igazgatója is. A ma az első csapat munkájába is bekapcsolódó edzővel egy hosszabb interjút is készítettünk, amit hamarosan olvashatnak majd itt az oldalon, de Fórián Zsolt ma Kiss Baranyi Sándorral, a Bozsik-program vezetőjével együtt a Reggeli Start vendége a Digisportban, így az erről szóló TV műsort is mellékelni tudjuk.

Látványos győzelem Dunaújvárosban
2014.10.31. Péntek

Hétközi mérkőzésen Dunaújvárosban lépett pályára két korosztályos csapatunk. Mindkét meccsen ETO siker született, az U17-esek nem is akrámilyen játékkal rukkoltak elő.

Kilenc játékosunk szerzett gólt egy meccsen
2014.10.27. Hétfő

Egy kivételtől eltekintve győztesen hagyták el a pályát csapataink a hétvégi korosztályos bajnokságban. Az U14-es gárda érte el a legkülönlegesebb eredményt, histzen egy tucat gólt rúgtak a Sopronnak úgy, hogfy kilenc játékos is osztozott a gólokon.

U17: Tóth Dávidék az elitkörben
2014.10.24. Péntek

U17-es válogatottunk az izraeliek után a kazahokat is 1-0-ra győzte le a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán, ezzel már biztosan résztvevője lesz a tavaszi elitkörnek. Klubunkat ezúttal is Tóth Dávid képviselte a kosztályos válogatottban, játékosunk mindkét mérkőzésen csereként jutott szóhoz. A magyar válogatott vasárnap 13.30 órakor a horvátok ellen zárja az Eb-selejtező tornát Telkiben. Ennek a mérkőzésnek a továbbjutás szempontjából már nincs tétje.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 15 12 2 1 31-5 38
2. MTK 15 11 0 4 21-13 33
3. DVTK 15 8 5 2 25-17 29
4. MVM Paks 15 7 5 3 23-11 26
5. DVSC-Teva 15 7 4 4 19-11 25
6. Ferencváros 15 7 4 4 21-14 25
7. Újpest FC 15 6 7 2 14-10 25
8. Kecskeméti TE 15 6 4 5 16-15 22
9. Győri ETO FC 15 5 4 6 21-19 19
10. Puskás Akadémia 15 5 3 7 17-20 18
11. Nyíregyháza Spartacus 15 4 2 9 17-21 14
12. Lombard Pápa 15 3 5 7 8-21 14
13. Budapest Honvéd 15 3 3 9 12-20 12
14. Dunaújváros 15 3 4 8 14-28 12
15. PMFC 15 2 4 9 14-30 10
16. Haladás 15 2 2 10 5-22 8
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
2°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.10. Lipták Zoltán 30 éves
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013