Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Győri ETO FC: Újpest FC
2014. Április 27.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Újpest FC
OTP Bank Liga 26. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Utánpótlás ]
U19-es siker győri gólokkal
2014.04.23. Szerda

A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es válogatott 5-2-es győzelmet aratott a török korosztályos csapat elleni felkészülési meccsen a felcsúti Pancho Arénában. Mindhárom játékosunk pályára lépett, aki ott volt hétfő óta Telkiben - Lenzsér Bence, Farkas Zoltán és Mervó Bence is. Utóbbiak gólt is szereztek a mérkőzésen.

Dícséret illeti korosztályos csapatainkat
2014.04.23. Szerda

Sikeres meccseket vívtak a Kaposvár és a Szekszárd ellen utánpótlás csapataink, mind a négy találkozón az ETO fiataljai nyertek. Íme a teljes eredménylista:

Hárman az U19-es válogatottban
2014.04.23. Szerda

Az U19-es válogatott tagjai húsvét hétfőn Telkibe utaztak, és megkezdték a felkészülést a szerdai, törökök elleni meccsre. Az eredetileg kijelölt keret tagjai közül Kalmár Zsolt esetében klubunk megkérte Mészöly Gézát, hogy tekintsen el a középpályás játékától, mert szakmai stábunk megítélése szerint az A-válogatottnál is számításba vett futballistának néhány nap futballmentes pihenésre volt szüksége. Kedden videózás is szerepelt a programban, ezen a két héttel ezelőtti, Ciprus elleni összecsapások tapasztalatait összegezték a szakmai stáb tagjai, illetve felkészítették a játékosokat a törökök várható taktikájából. A keretben három győri játékos szerepel: Lenzsér Bence, Mervó Bence és Farkas Zoltán. Az MLSZ YouTube-csatornáján, valamint az mlsz.hu-n élőben is megtekinthető a szerdai, törökök elleni mérkőzés. A találkozó 17 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában, a hazai rendezésű Európa-bajnokság egyik helyszínén.

Döntetlen Gibraltár ellen
2014.04.18. Péntek

Sporttörténelmi mérkőzést játszott a magyar U18-as válogatott. Pisont István együttese Gibraltáron a helyi válogatott ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Egészen pontosan a házigazdák U19-es csapat volt az ellenfél, amely hamar két gólos előnyre tett szert, de aztán a mieink egyenlítettek, így 2-2 lett a végeredmény. Az ETO csapatából Horváth Dániel az első félidőben védett, Nagy Ádám a 73. percben állt be, Lenzsér Bence pedig négy percre rá ki - a kezdőként helyet kapó középső védőt ugyanis a 77. percben a játékvezető kiállította. A fiúk a szerdai esti meccset követően csütörtök késő este tértek haza, és csak a Jakl-Kulcsár edzőpároson múlik, hogy a hétvégén helyet kapnak-e az Andráshida elleni NB III-as rangadón.

Hétközi forduló Székesfehérváron
2014.04.18. Péntek

A húsvéti ünnepek miatt a hét közben rendeztek több mérkőzést az utánpótlás korosztályban. Az U21-es és az U17-es csapatunk egyaránt Fehérváron járt, és ellentétes eredménnyel tért haza.

Horváth Ferenc az utánpótlást edzette
2014.04.17. Csütörtök

Különleges tréningen vettek részt ma az NB III-as és az U21-es keret tagjai. Az edzést ugyanis számukra Horváth Ferenc vezette, és az első csapat több edzője, így Szamosi Tamás, Sütő Szilárd és Tőkés László tartotta. A felnőtt csapat foglalkozásaihoz hasonlóan itt is nagyon pozitív hangulatban zajlottak a gyakorlatok, az edzők soszor dícsérték a fiatalokat, akik láthatóan nagy odaadással és figyelemmel követték az utasításokat. A közös munkáról készítettünk egy rövid beszámolót, amiből az is kiderül, hogy stílusában mennyire kell igazodni az utánpótlás csapatnak a felnőtt csapat játékához.

Két játékosunk utazik a Bannikov tornára
2014.04.16. Szerda

Viktor Bannikov az Ukrán Labdarúgó Szövetség első elnöke volt - korábban még a Szovjetunió válogatottját is erősítette játékosként 14 alkalommal. Halála után 2002-től a U16-os csapatok megmérkőznek egymással - idén a házigazda Ukrajna mellett Lengyelország, Szerbia és Szlovákia is. Utóbbit erősítheti Varga Dezső és Lénárt András is, akik meghívást kaptak északi szomszédunk szövetségi edzőjétől. A csapatok április 30-a ás május 5-e között  körmérkőzést játszanak majd egymással.

UP bajnokság, 23. forduló
2014.04.16. Szerda

A felcsúti és a fehérvári csapattal játszottak fiataljaink a hétvégén. Bár szinte minden meccsen az ETO akarata érvényesült, ezúttal ez a pályán nyújtott teljesítmény nem volt mindenütt egyenes arányban az érte kapott bajnoki pontokkal.

Hárman az U15-ös válogatottban
2014.04.10. Csütörtök

Mihalecz István szövetségi edző április első napjaiban Telkiben tartott edzőtáborozást az U15-ös válogatottnak, néhány nappal később az összetartáson legjobban teljesítő játékosok Törökországba utaztak, hogy kétszer is megmérkőzzenek a házigazdák korosztályos csapatával. Az ETO-ból hárman jutottak szóhoz - mind a két mérkőzésen - Androsch André, Kiliti Róbert és Szabó Levente

U19: győzelem győri főszereplőkkel
2014.04.10. Csütörtök

A félidőben még Ciprus vezetett, de a 92. percben a magyar válogatott megszerezte a győztes találatot a két U19-es csapat felkészülési mérkőzésén, Telkiben. A sikerben játékosaink ezúttal is főszerepet játszottak. Az egy évvel fiatalabb Lenzsér Bence a védelem tengelyében kapott szerepet, Kalmár Zsolt a keddi A válogatott tesztmeccs után ma már korosztályában jutott szóhoz, Farkas Zoltán szép gólt szerzett, és egyenlített ki a 72. percben, az eddigi gólfelelős Mervó Bence pedig 11-est harcolt ki, amit értékesített a magyar válogatott, így folytatta idei győzelmi szériáját. 

U19: gólszerző természetesen Mervó
2014.04.09. Szerda

U19-es válogatottunk Ciprus ellen folytatta felkészülését a hazai rendezésű Európa-bajnokságra. A mieink két meccset is vívnak - kedden és csütörtökön lépnek pályára játékosaink. A keretben három plusz egy győri játékos szerepel. Lenzsér Bence ezúttal nem jutott szóhoz, de vélhetően a csütörtöki TV-s meccsen ő áll majd a védelem tengelyében, míg Kalmár Zsolt a felnőtt válogatottnál volt, így ő csak Pintér Attila edzőtáborát követően kedd este csatlakozott korosztályához. Akik viszont pályára léptek: Farkas Zoltán (17) és Mervó Bence (9). Utóbbi ahogy idén már többször is ismét betalált a válogatott mérkőzésen. A mieink 1-0-ra verték ellenfelüket, a győztes gólt a 88. percben szerezte meg a válogatott, ekkor Berecz Zsombor hagyott maga mögött néhány védőt a bal szélen, pontosan tette középre a labdát, az érkező Mervó Bence pedig 5 méterről a hálóba helyezett. Idén ez volt a válogatott negyedik mérkőzése és negyedik győzelme - és harmadszor fordult elő az, hogy egyedül Mervó Bence szerzett gólt (Finnország 1-0, Ciprus 1-0 és Szekszárd 2-1).

UP bajnokság, 22. forduló
2014.04.07. Hétfő

Négy mérkőzésből négy győzelemmel zárta a fordulót csapatunk négy utánpótlás csapatunk. Ezt a Kecskemét és a Sopron bánta.

Mervóék Ciprus ellen készülnek
2014.04.04. Péntek

Hétfőn újra négy napig együtt készül a hazai rendezésű Európa-bajnokságra az U19-es válogatott. Mészöly Géza szövetségi edző csapata kedden és csütörtökön is pályára lép majd Ciprus ellen, ahol négy játékosunk gyarapíthatja válogatottságainak számát, és tehet egy újabb lépést, hogy bekerüljön a nyári keretbe is. Pongrác Viktor sérülése szépen javul, így remélhetőleg már őt sem kell sokáig nélkülöznie a korosztály legjobbjainak, a középpályás így érthetően nem lesz ott Telkiben, a többi szinte állandónak mondható kerettag viszont igen: Kalmár Zsolt, Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence is. 

Hétközi forduló az UP bajnokságban
2014.04.04. Péntek

Két csapatunk is Szombathelyen játszott a bajnokság hétközi fordulójában. Az U17-es együttes nagya arányú győzelme mellett értékes pontot szerzett az U21-es csapat is, amely egyik riválisa otthonában ért el döntetlent.

UP bajnokság, 21. forduló
2014.03.31. Hétfő

Újabb fordulót játszottak fiú csapataink a különböző bajnokságokban - az U18 és U16 a hét közben legyőzte az Illés Akadémiát, a többiek a hétvégén léptek pályára. Különösen fontos volt az U21-es együttes sikere, aminek következtében újra dobogós a gárda.

Illésék újra Telkiben
2014.03.31. Hétfő

Hétfőn és kedden Telkiben edzőtáborozik az 1994-es születésű játékosokból álló U20-as válogatott bő kerete. A csapat Pintér Attila szövetségi kapitány vezetésével napi két edzésen vesz részt, a gyakorlásokon főképp az együttes játékának alapelemeit gyakorolják a labdarúgók. A válogatott tagjai április végén Nyíregyházán Moldova elleni felkészülést is játszanak majd. A keretbe három ETO játékost hívott meg a szövetségi kapitány: Illés Dávid, Pálfi István és Nagy Gergely utazott el ma hajnalban ismét Telkibe.

Négy játékosunk az U15-ös válogatottban
2014.03.31. Hétfő

Az U15-ös korosztály jelenlegi legügyesebb játékosai 2013-ban többször is találkoztak Telkiben. Az első nagy, 44 játékossal megtartott kiválasztó után kétszer jött össze a szűkebb keret az MLSZ edzőközpontjában, majd Szlovákiával játszott a csapat edzőmeccset. Az együttesbe az ETO csapatából többen is meghívást kaptak: Androsch André, Horváth Emil, Kiliti Róbert és Szabó Levente. Mindannyian először húzhatják fel magukra a címeres mezt. A négy tehetség a hét első napjait ismét Telkiben tölti, keddtől csütörtökig azért fognak kűzdeni, hogy bekerüljenek a jövő héten Törökországba induló csapatba. 

Szép játék - győzelem a rangadókon
2014.03.28. Péntek

Nyugat-dunántúli rangadót játszott Szombathelyen a hét közben két utánpótlás csapatunk. Mindkét meccsen magabintos ETO siker született, ráadásul kapusaink még gólt sem kaptak.

Három győri az U19-es válogatottban
2014.03.25. Kedd

Akár Telkibe is költözhetne Lenzsér Bence (a képen), olyan sok meghívást kap, amióta hazaért az ETO felnőtt csapata a törökországi edzőtáborból. A fiatal belső védő számára február 16-tól csak két olyan hét volt, amikor ne utazott volna a korosztélyos válogatottakhoz, hiszen egyszerre tagja az U18-as és az U19-es keretnek is. Ez az elmúlt másfél hónap során már a negyedik összetartás - harmadszor az idősebbeknél. Ezúttal is vele tart Farkas Zoltán és Mervó Bence - ketten azonban most itthon maradanak: az első csapattal az MTK elleni kupavisszavágóra készülő Kalmár Zsolt és a sérüléssel bajlódó Pongrácz Viktor is készül a nyári EB-re, és remélhetőleg a többiekkel együtt ők is ott lesznek majd Mészöly Géza keretében.

UP bajnokság, 20. forduló
2014.03.24. Hétfő

Zöld-fehér derbiket rendeztek a hétvégén - utánpótlás csapataink ugyanis a Paks és az Illés Akadémiai fiataljai ellen léptek pályára. Íme az eredménylista:

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 25 14 8 3 52-29 50
2. Győri ETO FC 25 13 8 4 42-30 47
3. Videoton 25 12 6 7 44-28 42
4. Ferencváros 25 12 6 7 40-32 42
5. DVTK 25 11 9 5 40-30 42
6. Haladás 25 11 8 6 34-27 41
7. PMFC 25 9 8 8 35-33 35
8. Honvéd 25 9 6 10 33-32 33
9. Kecskeméti TE 25 8 9 8 31-33 33
10. Lombard Pápa 25 8 6 11 29-37 30
11. Újpest FC 25 7 8 10 38-41 29
12. Puskás Akadémia 25 7 7 11 33-41 28
13. MTK 25 6 7 12 30-35 25
14. Mezőkövesd 25 6 5 14 25-38 23
15. MVM Paks 25 4 10 11 27-41 22
16. Kaposvár 25 4 7 14 21-42 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 23 16 3 4 53-26 51
2. BKV Előre 24 13 6 5 39-16 48
3. Andráshida 24 14 4 6 42-23 46
4. Budaörs 24 14 3 7 53-25 45
5. Győri ETO FC II 24 14 3 7 50-37 45
6. Csepel 24 10 8 6 37-21 38
7. Balatonfüred 24 10 6 8 34-27 36
8. Újbuda 24 10 3 11 39-39 33
9. Mosonmagyaróvár 24 9 5 10 31-35 32
10. Nagyatád 24 8 5 11 21-30 29
11. Haladás II 23 7 7 9 30-24 28
12. Dorog 24 8 3 13 35-42 27
13. Veszprém 24 7 2 15 24-50 23
14. Diósdi TC 24 5 5 14 25-43 19
15. Tököl 24 7 2 15 20-49 18
16. Körmend 24 5 1 18 24-71 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
17°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Farkas Balázs 26 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013