Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Ferencváros: Győri ETO FC
2015. Március 07.
Szombat 14:00
Groupama Aréna
Ferencváros - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 19. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Utánpótlás ]
Up bajnokság: aki gólt lőtt nyert
2015.03.03. Kedd

Nem esett sok gól a hétvégén az MTK elleni rangadókon az utánpótlás bajnokságban - a három meccsen mindössze két találatot láthattak a nézők. Dunaújvárosban ellenben fölényes győzelmet aratott csapatunk, így vezeti az alsóház tabelláját.

Pátkaiék a legkisebbek edzésén
2015.02.27. Péntek

Az ETO legkisebb korosztályos csapatának játékosai hetente két alakalommal népesítik be az ETO Park pályáit. A Nagy Tamás, Cs.Kovács László és Juhász Kornél vezetette foglalkozásokon hatalmas lelkesedéssel vesznek részt a 6-7 éves ifjú labdarúgók. E korosztály képzésének legfőbb célja a sportág megszerettetése, a sportághoz és az ETO-hoz való kötődés megszilárdítása valamint a sokrétű készségfejlesztés: kiemelten fontos az egyéni képességek kibontakoztatása, a gyorsaság fejlesztése gondolkodás és mozdulatgyorsaság terén is. Az edzői stábból Nagy Tamás mesélt az elmúlt hónapokról, köztük egy olyan meglepetésről, amiről a kezdőkép is árulkodik.

UP bajnokság, hétvégi forduló
2015.02.25. Szerda

Nem hozott sikert a hétvége a korosztályos bajnokságban. Bár Mayer Milán továbbra is nagyszerűen játszik és ontja a gólokat, ezúttal rajta kívül más játékosunk nem tudott csatlakozni hozzá, így pont nélkül maradtak csapataink a Honvéd elleni párharcokban.

Gólzáporral indult az UP tavasza
2015.02.23. Hétfő

Alsó- és felsőházra osztva két csoportban folytatják a csapatok a tavaszi szezont a kiemelt utánpótlás bajnokságban. U21-es csapatunk remekül kezdtett, hiszen Mayer és Szabó B. vezérletével fölényesen verték a diósgyőroeket, míg U17-es csapatunk sorsát a 18. percben egy kiállítás alaposan megnehezítette, így a döntetlen elfogadható eredménynek számít.

Van bátorságunk a változásokhoz
2015.02.11. Szerda

A Győri ETO FC büszke az utánpótlására. Az első kerethez felkerülő fiatalok, a korosztályos válogatottság, a nemzetközi sikerek - a képen az Audi ETO Hungaria U16 Kupán indult csapatunk - és az iskolában megfelelő tanulmányi eredmények mind büszkeséggel töltheti el a klubnál a dolgozókat, aszülőket, vagy az ETO szimpatizánsait. A tavaszi szezon kezdetén Vincze Ottó klubigazgatóval és Fórián Zsolt utánpótlás igazgatóval beszélgettem a fiatalokról és a változásokról.

Jól szereplnek a gyermekcsapataink
2015.02.10. Kedd

Folyamatosan gyűjtik a kupákról az érmeket az ETO fiataljai. Valljuk, hogy nem az elsődleges az utánpótlás csapatoknál az eredményesség, ugyanakkor a gyerekek számára a sikerélmény mégiscsak ebben mérhető. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy három korosztályban mi történt az elmúlt napokban.

Tóth Dávid is Belekbe utazik
2015.02.04. Szerda

Az Európa-bajnoki elitkör márciusi, magyarországi tornájára készülő U17-es labdarúgó-válogatott mától egy hétig Törökországban edzőtáborozik. Belvon Attila szövetségi edző vezetésével 23 játékos utazik Belekbe – írja az mlsz.hu. Az 1998-as születésű játékosokból álló U17-es válogatott március 20. és 25. között a cseh, a skót és a bosnyák válogatottal mérkőzik meg az Eb-eltikör Telkiben és Tatabányán sorra kerülő négyes tornáján. A májusi, bulgáriai Eb-n a létszámemelésnek köszönhetően 16 csapat vesz részt, a selejtezőn már a második hely is Európa-bajnoki kvalifikációt jelenthet. Klubunkat egy játékos, a védő Tóth Dávid képviseli ezúttal.

Szakmai konzultánció a gyermekfutballról
2015.02.03. Kedd

Január utolsó két napján Kiss Zoltánt, a Diósgyőri VTK U6 - U9 szekciójának vezetőjét láttuk vendégül az ETO Parkban. Gáncsos András, klubunk gyermek szekciójának a vezetőjét kérdeztem erről.

Kiemelkedő játék tornagyőzelmekkel
2015.01.26. Hétfő

A téli időszak beköszöntével a gyermek szekció csapatai számára elérkezett a teremtornák időszaka. Az utóbbi időben az U9-es és az U10-es korosztályunk szép sikereket ért el, ami pedig ennél is fontosabb, tették mindezt karakteres, látványos, minőségi játékkal.

Négy meghívó az U16-os válogatottba
2015.01.20. Kedd

Megkezdi a felkészülést az idei szezonra az U16-os labdarúgó válogatott is. Az együttes tagjai a jövő héten hétfőtől szerdáig Telkiben edzenek majd. Az MLSZ edzőcentrumába négy győri játékost is várnak: Kiliti Róbert, Takács Martin, Horváth Emil és a múlt hét óta az NB I-es csapat edzéseit látogató Szabó Levente kapott meghívót Mihalecz István szövetségi edzőtől. A gárda legutóbb Románia ellen játszott felkészülési mérkőzést, akkor amint ez a fotó is tanuskodik két játékosunk is a kezdőcsapatban kapott helyet (Szabó Levente a felső sor jobb szélén 17-es mezben, míg a meccsen gólt szerző Takács Martin - 8-as mezben - az alsó sorban balól a második)

Tizenöt évesen az első keret edzésén
2015.01.14. Szerda

Fehér Miklós volt a legfiatalabb, aki Győrben az NB I-ben bemutatkozott. A csatár 16 évesen és 3 hónaposan lépett pályára 1995. november 4-én a Debrecen elleni győri mérkőzésen. Ennél fiatalabb most Németh Bence és Szabó Levente - előbbinek április, utóbbinak szeptember közepéig kellene bemutatkozni, hogy az ő nevükkel kezdődjön a névsor. Mindez pár napja még elérhetetlen álomnak tűnt, hétfőtől azonban mindkét labdarúgó az első csapat edzéseit látogatja. Ahogyan mondani szokták: most már elsősorban rajtuk múlik, hogyan illeszkednek be a közösségbe, és hogyan bírják a felnőtt csapat számára előírt terhelést. Egy dolog azonban már most biztos: a győri Fekete István Iskola egykori, a Fehér Miklós Gimnázium jelenlegi növendékei mindent megtesznek azért, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.

Három játékosunk az U20-as válogatottban
2014.12.12. Péntek

Szalai László szövetségi edző a jövő évi, új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatott utolsó idei eseményeként háromnapos edzőtábort hívott össze Telkibe. Az összetartás három napja alatt öt edzésen vettek részt a játékosok, akik között néhány abszolút újonc is akadt, őket klubjukban nyújtott teljesítményük alapján választotta ki a szakmai stáb. Az ETO csapatából a kapus Horváth Dániel valamint két mezőnyjátékos, Nagy Ádám és Pongrácz Viktor vett részt. (korábban az EB-n is szerepelt Kalmár Zsolt, Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence)

Mayer és Bénes címlapon lehet
2014.12.12. Péntek

U19-es csapatunk nyerte a nyáron a prágai CEE Generali Kupát. A csehek már készülnek a jövő évi tornára, és vasárnapig várják a szavazatokat arra a képre amelyik a 2015-ös plakát címlapján lesz. Tavaly Nagy Ádám és az egyik Slavia játékos párharca hirdette a tornát, idén Bénes László és a gólkirály Mayer Milán (a képen) gólöröme is bejutott a legjobb hat fotó közé, így ha kellő szavazatot kapnak, akkor címlapra kerülnek. Szavazni itt lehet:

 

https://www.facebook.com/CEECupU19

Video: ismét kapustoborzót tartottunk
2014.12.11. Csütörtök

Ismét kapusokat várt tehetségkutató felmérésére klubunk. Ezúttal az 1998 és 2001  között született srácok mutathatták meg, hol tartanak a játékban. Tőkés László, Pánczél Roland és a Kiss Szabolcs kapusedzők tesztelték a jelentkezőket, akiknek különféle gyakorlatokon azt mérték: milyen a reakcióidejük, a mozgásuk, mennyire labdabiztosak és bátrak. A vélemények összegzése alajpján lesznek majd kiértesítve a játékosok, azt azonban már most megtudtuk, hogy mindannyiukat bíztatták, hogy továbbra is gyakoroljanak, és megmutattak olyan egyéni képességfejlesztőtréningeket, amelyet akár egyedül is el lehet végezni. Egy biztos, 2015-ben lesz folytatása a történetnek.

A Fekete nyerte a Fehér Miki tornát
2014.12.11. Csütörtök

A Fekete István Iskola csapata nyerte idén a Fehér Miki Emléktornát Győrben. A kitűnő labdarúgó egykori iskolájában 11 éve emlékeznek a tragikusan elhunyt válogatott játékosra, ahol minden évben Miklós napján a nyolc éves gyerekek mérkőznek meg egymással. A mérkőzéseken ott volt Fórián Zsolt utánpótlás igazgatónk, Gáncsos András, a gyermek korosztály szekcióvezetője, Herczeg Miklós a korosztályos csapat edzője és Lakos Pál, Fehér Miklós egykori csapattársa is. 

Vajon ki lesz a nyolcadik
2014.12.08. Hétfő

Különleges szezont zárt az U21 és az U17. Idén ugyanis nem a klasszikus őszi-tavaszi rendszerben folytatják a felek a bajnoskágban, hanem rájátszás lesz - alsó és felső házban. Az ETO-nak mint utóbb kiderült azért volt nehéz dolga, mert a könnyebb ellenfelek ellen szinte mindig idegenbe utaztak - és mint tudjuk a kiscsapatok inkább otthon szoktak bravúrt bemutatni - míg hazai pályán a rangadkat játszottuk, több-kevesebb sikerrel. A nagy tét a csapatok összeállításánál is észlelhető volt, hiszen a hajrában már mindenütt több volt a visszajátszó az általában a korosztálya fölött, akár már felnőtt bajnokságban szereplő labdarúgók léptek pályára szinte minden párharcban. 

Kettős győzelemmel zártuk az őszt
2014.12.08. Hétfő

Egyatánt 2-2 gólos győzelemmel zárta az őszt U21-es és U17-es csapatunk, ezzel mindkét együttes a hatodik helyen zárta az első fél évet. Ez azért is volt fontos, mert idén új rendszerben vívják a bajnokságot a felek, a folytatásban ugyanis a legjobb nyolc a felsőházban folytatja.

Kupagyőztes Bükön az U13-as csapat
2014.12.04. Csütörtök

U13-as csapatunk Bükön a nemzetközi Savaria Kupán vett részt, ahol Ausztriát a Sturm Graz, Szlovákiát a Dunaszerdahely és a Trencsény képviselte, emellett természetesen magyar csapatok indultak. A mieink jól játszottak végig a mérkőzéseken, és veretlenül sikerült végül elhódítani a trófeát is. 

Lénárt és Koncsag az U17-es válogatottban
2014.12.02. Kedd

U17-es válogatottunk ősszel továbbjutott Eb-selejtező csoportjából, így izgatottan várhatja az UEFA szerdai, nyoni sorsolását, amelyen eldől, hogy tavasszal, az elitkörben mely riválisok ellen próbálja meg kiharcolni az Európa-bajnoki részvételt a csapat. A sorsolás előtti napokban a szakmai stáb összetartásra hívta meg a korosztály azon labdarúgóit, akik az Eb-selejtezőn nem voltak tagjai a keretnek, de klubjukban nyújtott teljesítményük vagy egyesületük ajánlásai alapján alkalmasak lehetnek arra, hogy a jövőben erősítést jelentsenek a válogatott számára. A keretben két győri kapott lehetőséget: Lénárt András és Koncsag Martrin. Az említett edzőmérkőzést a Ferencváros korosztályos csapatával játszotta a válogatott, amely 4-1-re nyert. (www.mlsz.hu)

Újra itt a kapustoborzó!
2014.12.02. Kedd

Fiatal kapusok jelentkezését várja a Győri ETO FC. A toborzó 2014. december 8-án, hétfőn 16 órakor kezdődik az 1998 és 2001 között született játékosok számára az ETO Parkban. Kérünk mindenkit, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát Pánczél Roland kapusedzőnél, a +3620/3298183-es mobil számon vagy roland.panczel@eto.hu email címen. Kérünk mindenkit, hogy szerelést hozzon magával a felmérésre.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 18 14 3 1 42-8 45
2. MTK 18 13 0 5 28-18 39
3. DVSC-Teva 18 10 4 4 27-12 34
4. Ferencváros 18 10 4 4 27-15 34
5. DVTK 18 9 6 3 28-20 33
6. MVM Paks 18 7 7 4 27-17 28
7. Újpest FC 18 7 7 4 16-14 28
8. Kecskeméti TE 18 7 4 7 21-23 25
9. Puskás Akadémia 18 7 3 8 19-21 24
10. Győri ETO FC 18 6 6 6 27-23 24
11. Nyíregyháza Spartacus 18 5 3 10 20-27 18
12. Lombard Pápa 18 3 5 10 10-31 14
13. Budapest Honvéd 18 3 4 11 12-24 13
14. PMFC 18 3 4 11 18-34 13
15. Dunaújváros 18 3 5 10 15-33 13
16. Haladás 18 3 3 11 9-25 12
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 15 11 3 1 36-14 36
2. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
3. Újbuda 15 9 2 4 20-14 29
4. Tatabánya 15 8 4 3 35-20 28
5. BKV Előre 15 6 6 3 25-19 24
6. Balatonfüred 15 6 3 6 21-20 21
7. III. KER. TVE 15 5 5 5 23-24 20
8. Diósdi TC 15 6 1 8 14-22 19
9. Csepel 14 5 1 8 15-16 16
10. Rákosmente 15 5 2 8 22-24 16
11. Sárvár 15 5 1 9 15-26 16
12. Dorog 15 10 4 1 22-11 12
13. Mosonmagyaróvár 15 3 2 10 17-26 11
14. Nagyatád 15 2 4 9 7-27 10
15. Tököl 15 0 2 13 5-34 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
1°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 03.05. Mervó Bence 20 éves
  • 03.06. Pátkai Máté 27 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013