Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Összefoglaló
HÍREK - [ Audi Kupa ]
Video: itt az Audi Kupa filmje
2013.10.31. Csütörtök

50 perces film készült a III. Audi HUngaria ETO U16-os nemzetközi labdarúgó torna három napjáról - amelyet ma a Sport Televízió nézpi is láthattak. Ha valaki lemaradt erről, itt is megnézheti az összeállítást.

Audi Kupa ma 15.15-kor a Sport1-en
2013.10.31. Csütörtök

Csaknem 1 órás összefoglaló készült a III. Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó tornáról. Háttérinformációk, rengeteg riport és az összes gól egy helyen - benne az ETO sikerei a Barcelona és a Benfica ellen - mindez ma lesz látható a Sport 1-en. A műsor premiere 15 óra 15 perckor indul, az alábbiakban összegyűjtöttük a következő napok ismétléseit is.

Összefoglalók az Audi Kupáról: 3. forduló
2013.10.12. Szombat

Elkészítettük az Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó torna mérkőzéseiről az összefoglalókat, így a héten mind a tizenhat mérkőzésnek a rövid 2-5 perces kivonatát megtekinthetik a kupa hivatalos oldalán - www.audietocup.hu - és természetesen itt is.  Íme a harmadik forduló négy párharca:

 

Győri ETO FC - Partizan Beograd 1-1

FC Barcelona - Lilleström 6-0

Dinamo Zagreb - SL Benfica 1-0

Slavia Praha - Rapid Wien 1-0Összefoglalók az Audi Kupáról: 2. forduló
2013.10.11. Péntek

Elkészítettük az Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó torna mérkőzéseiről az összefoglalókat, így a héten mind a tizenhat mérkőzésnek a rövid 2-5 perces kivonatát megtekinthetik a kupa hivatalos oldalán - www.audietocup.hu - és természetesen itt is.  Íme a második forduló négy párharca:

 

Győri ETO FC - SK Lilleström 0-1

Partizan Beograd - FC Barcelona 1-1

Dinamo Zagreb - Slavia Praha 3-0

SL Benfica - Rapid Wien 2-1Összefoglalók az Audi Kupáról: 1. forduló
2013.10.09. Szerda

Elkészítettük az Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó torna mérkőzéseiről az összefoglalókat, így a héten mind a tizenhat mérkőzésnek a rövid 2-5 perces kivonatát megtekinthetik a kupa hivatalos oldalán - www.audietocup.hu - és természetesen itt is.  Íme az első forduló négy párharca:

Győri ETO FC - FC Barcelona 2-0

Partizan Beograd - SK Lilleström 0-0

Dinamo Zagreb - Rapid Wien 4-1

SL Benfica - Slavia Praha 2-1

Vincze Ottó: Tökéletes volt szinte minden
2013.09.17. Kedd

Szinte csak pozitív érzései vannak az Audi Hungaria ETO U16 Kupa főszervezőjének, Vincze Ottónak - írja a totalsport.hu. Egyetlen hiányérzete maradt azzal kapcsolatban, hogy bár a közönség nagyon, a szakma szinte alig érdeklődött a katalánok mellett a Benficát, a Partizan Beogradot vagy éppen a Dinamo Zagrebet felvonultató torna iránt.

Skandináv selejtező az Audi Kupára
2013.09.16. Hétfő

Hatalmas népszerűségnek örvend Skandináviában az Audi Hungaria ETO U16-os nemzetközi labdarúgó torna. A klubok annyira szimpatizálnak az itteni törekvésekkel és olyan jól érzik magukat Győrben, hogy egyre komolyabban versengenek a meghívásért. A kupa banketjén a Lilleström csapat magyar kísérője, Rokob Péter elárulta, hogy már tervezik azt a selejtezőt a norvég, a svéd és a dán csapatok, amelynek a győztese utazhatna el Magyarországra.

A Barcelona lett a kupagyőztes
2013.09.15. Vasárnap

A szerb Partizan Beograd és a német TSG Hoffenheim után harmadikként a spanyol FC Barcelona diadalmaskodott az Audi Hungaria ETO U16 elnevezésű nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornán. A katalánok bár jobban játszottak a korosztályban a világ legjobbja címet is elnyerő horvát Dinamo Zagreb ellen, még az is belefért nekik, hogy a rendes játékidőben büntetőt hibázzanak. Kétszer harminc perc után ugyanis 0-0 állt az eredményjelző, így jöhettek a tizenegyesek. Itt az egyik horvát játékos hibázott, s miután a spanyolok ezt nem tették meg, ők emelhették a magasba a legnagyobb serleget minden idők legerősebb győri utánpótlás labdarúgó tornáján.

A Benficát is legyőzte az ETO U16
2013.09.15. Vasárnap

Újabb bravúros eredménnyel gazdagította klubunk utánpótlás dicsőséglistáját U16-os csapatunk. A stadion centerpályáján ma a déli órákban a Benfica ellen lépett pályára Pacsi Bálint együttese - amely 1-0 arányban megnyerte a mérkőzést.

Sima győzelmek az első két helyosztón
2013.09.15. Vasárnap

Fölényes győzelmekkel zárult az Audi Hungaria ETO U16 Kupa első két helyosztója. A 7. helyért vívott csatában a szerb Partizan Beograd a második félidőben állva hagyta a bécsi Rapidot, így három döntetlen után első győzelmét aratta így ők végeztek a hetedik helyen. A másik meccs az első félidőben dőlt el, itt a Slavia Praha jutott behothatatlan előnyhöz, majd nyert 3 góllal a norvég Lilleström ellen.

ETO - Benfica a bronzéremért
2013.09.15. Vasárnap

Vasárnap a helyosztókkal folytatódik az Audi Hungaria ETO U16 Kupa, amelynek utolsó két mérkőzését - vagyis a bronzcsatát és a döntőt - a Sport TV 1-es csatornája is élőben közvetíti. Aki azonban megteheti kérjük jöjjön ki a stadionba és szurkoljon a srácoknak, hiszen a Benfica elleni mérkőzés különleges csemegét kínál.Ezekre a találkozókra is ingyenes lesz a belépés - ezúttal a nyugati alsó szektorokat nyitjuk meg szurkolóink előtt, kérjük drukkereinket, hogy az ETO Hotel közelítsék meg a létesítményt. Ezúttal is jár minden látogatónak az emlékjegy, amelynek egy részével foci nyereményeket lehet majd étvenni. A sorsolást a döntő szünetében tartjuk.

Drámai végjáték az A csoportban
2013.09.14. Szombat

Ennél izgalmasabbra talán nem is sikerülhetett volna az Audi Hungaria ETO U16-os labdarúgó torna, ahol az A csoportban két kör után még mind a négy együttes versenyben volt az elsőségért. Az utolsó kör előtt csak egyvalamiben lehettünk biztosak: a Lilleström harmadiknál rosszabb helyen nem végezhet, a többiekkel viszont még bármi lehet.

A Lilleström az élen az A csoportban
2013.09.14. Szombat

Két forduló után továbbra is nyeretlen az Audi Hungaria ETO U16 Kupa A csoportjában a spanyol FC Barcelona, a katalánok bár vezettek a szerb Partizan Beograd ellen, végül meg kellett elégedniük a döntetlennel. Mindez akár egyenes utat jelenthetett volna a házigazda Győri ETO FC számára, a zöld-fehérek ugyanis a Lilelström legyőzésével behozhatalan előnyre tehettek volna szert. A norvégok azonban nem adták a bőrüket, sőt, az első félidő ráadásában megszerezték a találkozó egyetlen gólját, így a csoport élére álltak.Gólt lőtt a Barcának: Németh Levente
2013.09.14. Szombat

Helyzetei voltak, s ebből az egyiket gólra váltotta, így megalapozta az ETO sikerét tegnap Németh Levente. Értékelése mellett a gólját is megnézhetik itt.

Audi Kupa: íme a mai program
2013.09.14. Szombat

Ahogy a tegnapi nap folyamán a mérkőzések nagy részét, úgy ma is online videon nézheti mindaz az Audi Hungaria ETO U16 Kupát, aki kíváncsi rá. Persze jobban örülnénk, ha minél többen kilátogatnának és szurolnának csapatunknak, így összegyűjtöttük a mai programot. Aki online nézné, az megteheti itt: http://www.audietocup.hu/hu/online/

Gólt lőtt a Barcelonának:Ködmön Zoltán
2013.09.14. Szombat

Lecsapott a kínálkozó lehetőségre nem sokkal a lefújás előtt Ködmön Zoltán, ezzel biztossá tette az ETO sikert a Barcelona ellen. Ha kíváncsi megnézheti a gólt és meghallgathatja az érintett véleményét.

A kapitány megálmodta
2013.09.14. Szombat

Azt mondja, megállmodta... s mert Győrben az álmok valóra válnak, az ETO U16 legyőzte a Barcelona korosztályos csapatát. A csapatkapitányt, Koncsag Martint kérdeztük a lefújás után.

Pacsi Bálint: igazi csapatmunka volt
2013.09.14. Szombat

Győzelemmel kezdte a Győri ETO FC U16-os együttese az Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó tornát. A fiatalok a stadion centerpályáján mintegy 1500 néző előtt 2-0-ra legyőzték a világhírű Barcelonát. Pacsi Bálint, a csapat edzője szerint ma is rendkívül fegyelmezetten, egymást segítve játszottak a srácok, ennek köszönhetően sikerült valóra váltani titkos vágyukat.

Portgál játékosok Fehér Miki sírjánál
2013.09.14. Szombat

A portugál Benfica U16-os labdarúgócsapatának tagjai pénteken látogatást tettek a klub néhai magyar játékosa, Fehér Miklós sírjánál a győri szabadhegyi temetőben. A csapat a III. Audi-kupa utánpótlástornára érkezett Győrbe. A pályafutását az ETO-ban kezdő Fehér Miklós a Benfica játékosaként 2005. január 25-én hunyt el. Mezszámát, a 29-est örökre visszavonultatta a kétszeres BEK-győztes klub. A delegációval találkozott Miki édesapja és édesanyja is, akik elmondták: számukra nagy megnyugvás, hogy ennyire tisztelik a fiukat Portugáliában is.

 Ez igen! Legyőztük a Barcelonát!
2013.09.14. Szombat

Bravúros győzelemmel kezdte az Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó kupát a Győri ETO FC. Fiataljaink a torna egyik favoritját fogadták a stadion centerpályáján és 2-0-ra legyőzték a Barcelona együttesét. A katalánok kezdték jobban az összecsapást és többet birtokolták a labdát, de az első félidő felétől már egyértelműen az ETO akarata érvényesült. Játékosaink jól szűrték a támadásokat és veszélyes konrákat vezettek. Egy ilyen akció végén szervett vezetést Németh Levente a zöld-fehéreknek, majd ezután egy kapushibát kihasználva Ködmön Zoltán biztiosította be a győzelmet. A lefújást követően önfeledten ünnepeltek játékosaink, hiszen az FC Barcelonát legyőzni bármely korosztályban hatalmas fegyvertény. Gratulálunk!

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 25 14 8 3 52-29 50
2. Győri ETO FC 25 13 8 4 42-30 47
3. Videoton 25 12 6 7 44-28 42
4. Ferencváros 25 12 6 7 40-32 42
5. DVTK 25 11 9 5 40-30 42
6. Haladás 25 11 8 6 34-27 41
7. PMFC 25 9 8 8 35-33 35
8. Honvéd 25 9 6 10 33-32 33
9. Kecskeméti TE 25 8 9 8 31-33 33
10. Lombard Pápa 25 8 6 11 29-37 30
11. Újpest 25 7 8 10 38-41 29
12. Puskás Akadémia 25 7 7 11 33-41 28
13. MTK 25 6 7 12 30-35 25
14. Mezőkövesd 25 6 5 14 25-38 23
15. MVM Paks 25 4 10 11 27-41 22
16. Kaposvár 25 4 7 14 21-42 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 23 16 3 4 53-26 51
2. BKV Előre 24 13 6 5 39-16 48
3. Andráshida 24 14 4 6 42-23 46
4. Budaörs 24 14 3 7 53-25 45
5. Győri ETO FC II 24 14 3 7 50-37 45
6. Csepel 24 10 8 6 37-21 38
7. Balatonfüred 24 10 6 8 34-27 36
8. Újbuda 24 10 3 11 39-39 33
9. Mosonmagyaróvár 24 9 5 10 31-35 32
10. Nagyatád 24 8 5 11 21-30 29
11. Haladás II 23 7 7 9 30-24 28
12. Dorog 24 8 3 13 35-42 27
13. Veszprém 24 7 2 15 24-50 23
14. Diósdi TC 24 5 5 14 25-43 19
15. Tököl 24 7 2 15 20-49 18
16. Körmend 24 5 1 18 24-71 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
17°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Farkas Balázs 26 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013