Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ II. csapat ]
Két győzelemmel zártuk az Alcufer Kupát
2015.01.26. Hétfő

Vasárnap az alsóházban folytatta szereplését csapatunk a XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán. A mieink előbb vereséget szenvedtek a DAC-tól, majd legyőzték a Lébény együttesét, így az azonos pont miatt a csoport harmadik helyén végeztek. A helyosztón az NB II-es Ajka volt az ellenfél, akiket fiataljaink legyőztek, így a 13. helyet szerezték meg összesítésben. A torna egyébként a házigazda Gyirmót FC győzelmét hozta, de alapvetően a megyei I. osztályú csapatokról szólt, hiszen a második helyre a Győrszemere, a harmadikra a Nyúl futott be - utóbbit az ETO csoportjában legyőzte - a negyedik pozíciót pedig a Lipót együttese szerezte meg. (A gyirmotfc.hu fotóján azt a pillanatot látjuk, amikor az Ajka kapujába tart a labda)

Harmadik helyen a csoportban
2015.01.24. Szombat

A XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán szerepel második csapatunk, amely a Nyúl, a Ménfőcsanak és a Siófok együttesével került egy csoportba. (Fotó: gyirmotfc.hu)

Kölcsönjátékosként fejlődhet tovább
2015.01.23. Péntek

A sportolunk.sk rendszeresen foglalkozik az ETO-val, illetve a felvidéki labdarúgókkal. Az elsők között számoltak be arról is, hogy a nagymegyeri Pongrácz Viktor a tél folyamán az ETO csapatából Pápára szerződött, így lehetősége nyílik pályára lépni az NBI-ben.

Hétvégén ismét Alcufer Kupa
2015.01.21. Szerda

Szombaton és vasárnap rendezi a Gyirmót FC a XIII. Alcufer Kupát, amely egyben Horváth Ferenc Emléktorna is. A gyirmóti labdarúgás mecénása - aki klubunkat is kiemelten támogatta hosszú éveken át - tíz éve hunyt el, így ebből az alkalomból egy emlékmérkőzés is lesz, ahol több válogatott labdarúgó is pályára lép majd. Az esemény visszatérő vendége az ETO második csapata is, a tizenhat együttest felvonultató tornára most is meghívást kaptak a mieink, amit természetesen el is fogadtak.

AZ NB III-as csapat már kedden elkezdi
2015.01.05. Hétfő

Január 6-án, kedden indul a felkészülés a Győri ETO FC NB III-as csapata számára - ez azt jelenti, hogy Németh Zoltán és Jakl Antal több, mint ötven napos programot tervezhet az első bajnoki meccsig. A felkjészülési mérkőzések sorrendje az első csapathoz hasonlóan már itt is kialakult, elsősorban közeli szlovákiai illetve később osztrák harmadik és negyedik ligás együttesek ellen lép majd pályára fiatal csapatunk.

Számok tükrében az NB III
2014.12.31. Szerda

Otthon és idegenben is eredményesen játszott ősszel a Győri ETO FC II, ez is bizonyítja, hogy nincs sok különbség sem a győzelmek számában, sem a gólok eloszlásában. Különösen a szezon második fele sikerült jól, ekkor hét egymást követő mérkőzésen hat győzelem és egy döntetlen volt a mérleg, és mindössze egy gólt kaptak a zöld-fehérek. Az ősz slágereredménye a 3-0 volt - négyszer is ilyen különbséggel nyert otthon az ETO II, a bányásznapon a Tatabánya felett aratott 7-1-es idegenbeli siker pedig a szezon legnagyobb különbségű győzelmét hozta

NB III: csapatjátékban előreléptünk
2014.12.23. Kedd

Eredményes szezont zárt a labdarúgó NB III nyugati csoportjában szereplő Győri ETO FC II. Németh Zoltán és Jak Antal együttese nemcsak az egyéni képzés terén, a csapatjátékban is előrelépett. A karácsony előtti időszakban az NB III-as és U21-es együttesek szakmai vezetőjét, Németh Zoltánt kértük, hogy értékelje a mögöttünk hagyott hónapokat.

Meccs nélkül előzhet az ETO II
2014.12.12. Péntek

Meccset sem játszott, mégis elvesztetheti első pozícióját az NB III, Nyugati csoportjában szereplő, az ősz során mindvégig kiegyensúlyozottan teljesítő Dorogi FC. A fociakobon.cafeblog.hu arról ír, hogy bár mindez még az MLSZ Adatbankjában nem észlelhető, de – az egyesülettől négy pontot levontak. Az Dorog FC hivatalos honlapján a szövetség indoklása is olvasható: 

Győzelemmel és a dobogón zártuk az őszt
2014.11.22. Szombat

Újabb kapott gól nélküli meccset nyert a szezonban NB III-as csapatunk, amely a 15 mérkőzéséből tizet megnyert, a második legtöbb gólt szerezte a nyugati csoportban és a második legkevesebbet kapta. A győzelemhez ezúttal Szabó Bence büntetője kellett.

Csepelen zárjuk az őszt
2014.11.21. Péntek

A hetedik helyen álló Csepel otthonában zárja az őszt NB III-as együttesünk. A mieink remek formában és sorozatban vannak, így esélyesként léphetnek pályára a zárófordulóban is. Németh Zoltán és Jakl Antal várhatóan nekik szavaz bizalmat a szombaton 13 órakor kezdődő mérkőzésen: Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Medgyes - Pongrácz, Kerékgyártó, Stieber - Szabó B., Vörösbaranyi, Vankó. Miután a két bennünket követő együttes, az Újbuda és a Tatabánya egymás ellen lép pályára, így az eredmények szerencsés alakulásával akár 4 pont előnyünk is lehetne az üldözőinkkel szemben. Ehhez azonban Csepelen nyerni kell.

Video: nem esett gól a győri rangadón
2014.11.18. Kedd

Helyzet is alig, gól meg még annyi se esett a hétvégi NB III-as rangadón. A listavezető Budaőrs jobbára veszélytelen volt a kapunkra, de a mieink se tették különösebben próbára a vendégek kapusát. A nagy taktikai csatát hozó meccs legfontosabb jeleneteit azért összegyűjtöttük.

A listavezető Budaörs érkezik Győrbe
2014.11.14. Péntek

Tatabányán kapott ki 4-0-ra pár fordulóval ezelőtt a Budaörs, a listavezetőnek ez az egy nagyobb botlása van a szezonban. Győrben, a sok hiányzó ellenére abban bízik mindenki, hogy szombaton egy pontra megközelítjük a vendégeket, ehhez nem kell mást tenni, mint legyőzni őket. A mérkőzés 13 órakor kezdődik, várhatóan a Pogacsics - Nagy B., Stanisic, Kozma, Medgyes - Pongrácz, Kerékgyártó, Illés - Szabó B., Farkas Z., Vankó összeállításban kezd csapatunk.

Pongrácz először az U20-as válogatottban
2014.11.14. Péntek

Az agresszív labdaszerzés, a mélységi átadások, és játék olvasása. Ez az a három tényező, amiben a legjobbak közé tartozik Pongrácz Viktor, aki 15 éves kora óta tagja a különböző korosztályos válogatottaknak. Most az U20-21-es csapatban is bemutatkozott a középpályás, aki csütörtökön a finnek elleni 1-0-ra megnyert mérkőzés hajrájában csereként állt be az együttesbe. A keret másik tagja, Mervó Bence ezúttal nem lépett pályára.

Hátrányból fordítva nyertünk Füreden
2014.11.08. Szombat

Nem számíthatott könnyű mérkőzésre Németh Zoltán és Jakl Antal Balatonfüreden, hiszen a házigazdák eredményesek ebben a szezonban, a mieinktől pedig négy U19-es válogatott labdarúgó is hiányzott. A találkozó sem úgy alakult, ahogy az elmúlt hetekben, a csapat ugyanis majdnem 449 perc után ismét gólt kapott. Az ETO azonban nem adta fel, így előbb a hetek óta jó formában játszó Szabó Bence egyenlített, majd a szezon elején parádézó Vankó Imre (a képen) a nyolcvanadik percben megszerezte a győztes gólt is, így sorozatban ötödször nyertek a mieink. Mindez azt is jelenti, hogy jövő héten úgy érkezik Győrbe a listavezető Budaörs, hogy négy pont az előnye az ETO-val szemben. 

Balatonfüreden az ETO II
2014.11.07. Péntek

Több hiányzója is lesz az ETO-nak a hétvégén, sőt, a jövő heti Budaörs elleni rangadót is kénytelen lesz kihagyni négy játékos. Az ok egyébként kellemes, hiszen hárman - Lenzsér Bence, Nagy Ádám és Horváth Dániel - a magyar, Bénes László pedig a szlovák U19-es válogatttban szerepelhet EB selejtezőn. Mindez azt jelenti, hogy várhatóan a Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Sváb - Pongrácz, Medgyes, Mervó - Szabó B., Farkas, Vankó összeállításban lép pályára együttesünk, amely a Valaton partján is nyerni akar.

 
80 perc után érett góllá a fölény
2014.11.03. Hétfő

Sorozatban negyedik győzelmét aratta csapatunk a labdarúgó NB II-ben. A Diósd egészen a meccs hajrájáig jól óvtra kapuját a góltól, de aztán Szabó Bence eldöntötte a három pont sorsát.

Negyedik győzelem kapott gól nélkül
2014.11.02. Vasárnap

Sorozatban negyedik győzelmét aratta ma csapatunk a labdarúgó NB III nyugati csoportjában, ahol a Diósd ellen végig domináltak a mieink, de Szabó Bence révén csak a hajrában sikerült belőni a mindent eldöntő gólt. Az ETO-nak több kapufája is volt, de a vendégek kontrái is veszélyesek voltak - egyszer a gólvonalról kellett menteni. Horváth Dániel remekül őrzi az ETO II kapuját, immár 395 perce nem kapott gólt a korosztályos válogatott kapus.

Vasárnap 13.30 ETO II - Diósd
2014.11.01. Szombat
Vasárnap délután fél kettőtől a Diósd csapatát fogadja Győrben az ETO II. A mieink várhatóan a Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Sváb - Pongrácz, Mervó, Illés - Farkas Z., Szabó B., Vankó összeállításban kezdenek, Lenzsér Bence ugyanakkor már edzésben van, és az ő pályára lépése sem kizárt. A Diósd a középmezőny elején van, így várhatóan nehéz meccsre számíthat az ETO.
Vasárnap fogadjuk a Diósd csapatát
2014.10.30. Csütörtök

Engedélyezte az MLSZ Versenybizottsága, hogy ne szombaton, hanem vasárnap fogadjuk a Diósd csapatát a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A felek eredetileg november első napján játszottak volna, de ugyanebben az időpontban az NB I-es csapatunk a Diósgyőrt fogadja a stadion centerpályáján, így kérvényeztük a harmadosztályú mérkőzés halasztását a hét utolsó napjára. Az új időpont tehát: november 2. 13.30

Nehéz meccs jó egyéni teljesítményekkel
2014.10.25. Szombat

Nem tudjuk miként lehet, hogy a veszprémi labdarúgó csapat sereghajtó az NB III nyugati csoportjában, de a ma mutatott játéka alapján elmondható: ha képesek lesznek majd nyerni a piros-kékek, akkor utolérhetik a középmezőnyt és nem esnek ki. Mindez azt is jelenti, hogy ahogyan arra Németh Zoltán edző is számított nehéz meccsen nyert a szomszéd megyeszékhelyen csapatunk, amelynek csak a hajrában szerzett gól biztosította be a győzelmet. Az ETO siker egyben azt is jelenti, hogy újra dobogós a csapatunk, hiszen az Újbuda kikapott, míg a Tatabánya döntetlent játszott a dorogiakkal.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
1°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 01.29. 72 éve született Szaló József
  • 02.01. Marek Střeštík 28 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013