Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Győri ETO FC: Újpest FC
2014. Április 27.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Újpest FC
OTP Bank Liga 26. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ II. csapat ]
Megérdemelt andráshidai siker
2014.04.19. Szombat

A végig szakadó esőben rendezett találkozón a kiegyenlített első félidő végén kihagyta az ETO a ziccerét és az ellentámadásból az NB III-ban ritkán látható akcióból újra a hazaiak szereztek vezetést. Ezután már végig futott az eredmény után a vendégcsapat, de igazán nagy helyzetig már nem jutott. A meddő mezőnyfölény mellett két hiba miatt behozhatatlan előnyt szerzett az Andráshida, amely győzelmével megelőzte ellenfelét, így a rendkívül szoros élmezőnyben az ETO II visszacsúszott az ötödik helyre. 

Rangadó az NB III nyugati csoportjában
2014.04.19. Szombat

Szombaton 17 órakor az Andráshida otthonában kezdi meg tavaszi rangadóit az ETO II. Csapatunk ezen a héten sem edzett teljes létszámban, hiszen három játékos is Gibraltáron szerepelt az U18-as válogatottban. Mindezt persze már megszokhatták az edzők, hiszen idén még nem volt olyan hét, hogy teljes lett volna a létszám - és a jövő hét sem ilyen, már megérkeztek a meghívók, erre egy külön cikkben majd visszatérünk. Most azonban foglalkozzunk az Andráshidával, amely ugyan lecsúszott a dobogóról, de mindössze két ponttal van mögöttünk a tabella ötödik helyén.

Visszavágni az Andráshidának
2014.04.19. Szombat

Három rangadót játszik egymás után az ETO II-es csapata. Három hét alatt ugyanis négy közvetlen riválisából hárommal, a listavezető Csákvárral, a tavaszi legjobb teljesítményt nyújtó BKV Előrével és az ugyancsak a dobogóra pályázó, végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Andráshidával is megmérkőzik. A sorozat utóbbi otthonában rajtol, a visszavágás már csak azért is fűti a győrieket, mert ősszel 5-4-re a Zala megyeiek nyerni tudtak úgy, hogy a zöld-fehérek négy gólos hátrányból majdnem egyenlítettek.

Pénteken lesz a bajnoki rangadó
2014.04.18. Péntek

Március végén befejeződött a csákvári sporttelep három évre tervezett felújítási programja. A centerpálya automata öntöző-berendezéssel ellátott, vadonatúj gyepszőnyeget kapott, elkészült az esti mérkőzések rendezésére alkalmas villanyvilágítás, van egy normál méretű, világítással ellátott műfüves és két, nem szabvány méretű füves edzőpálya és már beüzemelték a háromszor 2.4 méteres, színes elektromos eredményjelző-táblát is, és ezer ülőhely várja a kilátogató szurkolókat. A beruházás óta keresi az NB III-as bajnokság listavezetője, hogy este fogadhatja ellenfeleit, így a jövő hétre kisorsolt bajnoki rangadó időpontja is megváltozott. Az ETO II így április 25-én, pénteken 19 órakor lép majd pályára Csákváron.

Edzőmeccs az U21-es válogatottal
2014.04.16. Szerda

Pintér Attila az U20-as válogatottnak második alkalommal, az U21-es csapatnak először tartott edzőtáborozást Telkiben - mindkét együttes tagjai három edzésen és kedden egy gyakoroló meccsen vettek részt. Az U20-as válogatott ellenfele a harmadosztályú REAC volt, amelyet 9-0-ra győzött le az együttes - a csapatban az ETO-ból Illés Dávid játszott a második félidőben. A második meccsen az U21-es korosztályos együttes a Győri ETO FC II-vel meccselt, itt a válogatott 5-0-ás győzelmet aratott a zömmel harmadosztályú és U18-as vegyes csapatunk ellen. 

Nagy Ádámék Gibraltáron
2014.04.15. Kedd

U18-as válogatottunk idei második nemzetközi felkészülési mérkőzésére készül, szerdán délután Gibraltár U19-es korosztályos együttesével méri össze tudását. A legújabb UEFA-tagállam U19-es csapata még alakulófélben van, ezért nehéz megmondani, milyen erősséget képvisel a szerdai ellenfél, de Pisont István szövetségi edző szerint az biztosan nem okozhat gondot a mieinknek, hogy idősebbekkel kell felvenni a harcot. A válogatott tagjai már hétfőn elutaztak Gibraltárra, a keddi programban egy élménydús kirándulás is szerepelt, amelyen a játékosok megnézték az ország nevezetességeit, meglátogatták Gibraltár legmagasabb pontját, bementek abba a barlangrendszerbe, ahol nemrégiben Sir Alex Ferguson a hivatalos búcsúztatását tartotta, valamint a remek időjárásnak köszönhetően Afrika északi partjaira is átleshettek. Az ETO-ból hárman, Horváth Dániel, Nagy Ádám és Lenzsér Bence tagja az utazó keretnek.

Video: ellentétes félidők az NB III-ban
2014.04.14. Hétfő

Vereséget szenvedett a labdarúgó NB III nyugati csoportjának hétvégi játéknapján csapatunk. A Balatonfüred vitte el a bajnoki pontokat.

Sinan bombája kevés volt a pontszerzéshez
2014.04.14. Hétfő

Az első félidőben mindössze négyszer jutott el a Balatonfüred az ETO kapujáig, ám ebből két gólt szerzett és egyszer a kapufát találta el, míg a tompán játszó hazaiak nem találtak fogást a tavaszi idény egyik legjobbja ellen. A Balatonfüred igazolta, hogy miként nyerhetett hat meccsből négyet idén. A második félidőbe Jakl Antal átszervezte csapatát, még többet birtokolta a labdát az ETO, és különösen a hajrában mutatkozott meg a két együttes közötti erőnléti különbség, de szervezetten és odaadóan védekezve kihúzta egy kapott góllal a balatoni együttes. A legtöbb lehetőség a 16-os vonalánál történő lefordulásokban volt, de ezeket az akciókat mindannyiszor les miatt megállította a játékvezető, így egy érvénytelen gólt is szerzett az ETO, de egyenlítenie nem sikerült. A szépítő találat viszont szépségdíjas volt: Medgyes Sinan 25 méterről, szabadrúgásból csavarta a hálóba a labdát.

Vasárnap 13 órakor a Balatonfüred ellen
2014.04.12. Szombat

Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Medgyes - Lenzsér, Mervó, Illés - Farkas, Matetits, Vankó. Várhatóan ez az együttes lép pályára vasárnap 13 órától a Balatonfüred ellen, NB III-as mérkőzésen. A csákváriak múlt heti veresége miatt a vesztett ppntokat tekintve már csak három egység a hátránya csapatunknak, akik a következő két héten idegenben vívják két legnagyobb rangadójukat: előbb az Andráshida, majd a listavezető otthonából hozhatják el a bajnoki pontokat. Persze előbb a mostani hétvégét kell sikeresen záni - ősszel egyébként 1-0-ra nyerni tudott az együttes a Balaton partján.

Magabiztos győzelem Szombathelyen
2014.04.05. Szombat

Akár fölényes győzelemmel is hazatérhetett volna Szombathelyről az ETO II, de a második félidőben kimaradtak a ziccereink, így maradt az első félidőben kialakult eredmény. Sikerével csapatunk stabilizálta helyét a dobogón, és a délutáni eredmények után akár még meg is előzheti egyik riválisát.

Akadémiai rangadó az NB III-ban
2014.04.05. Szombat

Öt győztes meccs után vereséget szenvedett a múlt hétvégén NB III-as csapatunk, amely most a Haladás II ellen bizonyíthat. A Jakl-Kulcsár edzőpáros várhatóan a Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Medgyes - Lenzsér, Mervó, Illés - Szabó B., Farkas Z., Vankó csapatot küldi majd harcba Szombathelyen. Ősszel 2-1-re nyert csapatunk, azóta a jelentős fiatalitás miatt 8(!) helyen változott a keret, így az akkori kezdőcsapatból ma már csak Kozma, Vankó és Farkas lép pályára várhatóan. A találkozó szombaton 13 órakor kezdődik.

Változás az NB III-as programban
2014.04.04. Péntek

Több NB III-as mérkőzésünk kezdési időpontja megváltozott - tudtuk meg az MLSZ Versenybizottságának értesítőjéből. Eszerint nemcsak a mostani, a két hét múlva sorra kerülő idegenbeli találkozót is előbbre hozták. A választások miatt került szombatra a Haladás II - ETO II meccs, ezt most szombaton (április 5.) 13 órakor vívják a csapatok. Két hét múlva húsvét vasárnapról hozták előre ugyancsak szombatra (április 19.) az andráshidai meccsünket, ez a találkozó 17 órakor kezdődik. A tervek szerint megváltozik a jövő heti hazai meccs kezdése is, miután az OTP Bank Ligában az ETO este fél 7-kor lép pályára, így a 16.30-ra kiírt NB III-as találkozó várhatóan előbbre kerül. Ha az MLSZ Versenybizottsága is rábólint, akkor április 13-án 13 órakor kezdődik majd a Balatonfüred elleni találkozónk.

A hétvégi NB III-as meccs összefoglalója
2014.04.01. Kedd

Nem sikerült jól a hétvége NB III-as csapatunk számára, hiszen hazai pályán szenvedtünk vereséget a Nagyatádtól. A két csapat őszi meccsén nem esett gól, most viszont három is, de ebből kettőt a vendégek szereztek.

Váratlan vereség az NB III-ban
2014.03.30. Vasárnap

Ellentétes sorozatot zártak le a felek ezzel a mérkőzéssel. Az ETO ugyanis ebben az évben eddig mindig nyert, a Nagyatád pedig veszett, de ezúttal a papírformát felrúgva mégis a vendégcsapat örülhetett. Pedig a házigazdának is voltak helyzetei - illetve egészen pontosan szinte csak a nagyatádi térfélen folyt a játék, a vendégek ugyanis két remek, nagy helyzetet hozó kontra után egyaránt szögletet rúghattak, és egy-egy kapu előtti kavarodásból gólra is váltották ezeket. De ez még akár bele is férhetett volna az ETO-nak, ám a támadó szekciónak ezúttal hiába volt tucatnyi lehetősége, egy Mervó lövést leszámítva mind kimaradt. Mindez azt jelenti, miután az élmezőny többi tagja mind nyerni tudott ezen a játéknapon, a győrieket jobb gólaránya miatt az Andráshida megelőzte, így a kis ETO jelenleg a harmadik.

Óraátállítás után jön a Nagyatád
2014.03.29. Szombat

A labdarúgó NB III nyugati csoportjában tizenkettedik helyen álló Nagyatád lesz a vendége holnap csapatunknak. A Jakl-Kulcsár edzőpáros a tervek szerint a Vida - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Medgyes, - Nagy Á., Illés, Mervó - Szabó B., Farkas Z., Matetits csapattal kezd majd, a cél természtesen egy újabb győzelem. Reméljük minél többen válastják ezt a meccset vasárnap délutáni programnak, ugyanakkor j, ha nem feledkeznek el az óraátállításól, hiszen az azt jelentené, hogy bebukják az első félidőt. A csapat eddigi tavaszi játékát látva kár lenne érte...

Illés vezérletével nyertük a rangadót
2014.03.22. Szombat

AZ NB III nyugati csoportjának rangadóját Csepelen rendezték, ahol a listavezető, és legutóbbi négy mérkőzését magabiztosan nyerő csapatunk az őszi szezon egyik legstabilabb együttesének otthonában lépett pályára. Az ETO hatalmas csatában nyert 2-1-re, a csapat vezére a már a felnőt keret edzéseit is látogató Illés Dávid volt, aki két góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Az ilyen meccseknek van értelme
2014.03.22. Szombat

A címben szereplő mondat Gabala Krisztiáné - az egykori élvonalbeli labdarúgó ma a Csepel szakmai igazgatója. Az ETO II 15 órától vendégeskedik a szigetvárosban, ahol eddig gólszegény a tavasz. A három meccsen összesen három gól született, csepeli szempontból 0-0, 0-1 és 1-1 eredményekkel.

Különleges riport(er) Illés Dáviddal
2014.03.21. Péntek

A Győri ETO FC egyik legnagyobb reménysége Illés Dávid. A játékos amióta Horváth Ferenc elhívta a beleki edzőtáborba, valósággal szárnyal: mesterhármas az NB III-ban, jó játék a Liga Kupában, meghívó a korosztályos válogatottba.

Szombaton irány Csepel
2014.03.21. Péntek

Győzni megy holnap Csepelre az ETO II. A Jakl Antal - Kulcsár Zsolt edzőpáros valószínű a Cellár - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Medgyes - Nagy Á., Mervó, Illés - Farkas Z., Matetits, Vankó csapatot küldi pályára. A mieink jó formában vannak, hiszen a legutóbbi négy bajnokit megnyerték, ráadásul a gólarány is imponáló: 14-3 ezeken a mérkőzéseken. Ellenfelünk a csepel jól kezdte a szezont, hiszen sokáig az élen állt, és csak a 13. fordulóban Mosonmagyaróváron kapott ki először - ám azóta további 2-2 vereség és döntetlen került a jegyzőkönyvbe a két győzelem mellett, így ha nem akarnak leszakadni a dobogósoktól, akkor számukra létkérdés a három pont. 

Video: Mervó és Matetits gólpárbaja
2014.03.18. Kedd

Lendületes játék - fölényes győzelem. Történt mindez a Veszprém ellen, a labdarúgó NB III nyugati csoportjának 19. fordulójában. Érdemes megnézni az összefoglalót.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 25 14 8 3 52-29 50
2. Győri ETO FC 25 13 8 4 42-30 47
3. Videoton 25 12 6 7 44-28 42
4. Ferencváros 25 12 6 7 40-32 42
5. DVTK 25 11 9 5 40-30 42
6. Haladás 25 11 8 6 34-27 41
7. PMFC 25 9 8 8 35-33 35
8. Honvéd 25 9 6 10 33-32 33
9. Kecskeméti TE 25 8 9 8 31-33 33
10. Lombard Pápa 25 8 6 11 29-37 30
11. Újpest FC 25 7 8 10 38-41 29
12. Puskás Akadémia 25 7 7 11 33-41 28
13. MTK 25 6 7 12 30-35 25
14. Mezőkövesd 25 6 5 14 25-38 23
15. MVM Paks 25 4 10 11 27-41 22
16. Kaposvár 25 4 7 14 21-42 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 23 16 3 4 53-26 51
2. BKV Előre 24 13 6 5 39-16 48
3. Andráshida 24 14 4 6 42-23 46
4. Budaörs 24 14 3 7 53-25 45
5. Győri ETO FC II 24 14 3 7 50-37 45
6. Csepel 24 10 8 6 37-21 38
7. Balatonfüred 24 10 6 8 34-27 36
8. Újbuda 24 10 3 11 39-39 33
9. Mosonmagyaróvár 24 9 5 10 31-35 32
10. Nagyatád 24 8 5 11 21-30 29
11. Haladás II 23 7 7 9 30-24 28
12. Dorog 24 8 3 13 35-42 27
13. Veszprém 24 7 2 15 24-50 23
14. Diósdi TC 24 5 5 14 25-43 19
15. Tököl 24 7 2 15 20-49 18
16. Körmend 24 5 1 18 24-71 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
12°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Farkas Balázs 26 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013