Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ II. csapat ]
Győzelem a fürediek ellen
2015.05.23. Szombat
Magabiztos győzelmet aratott az ETO II, ezzel életben tartotta bajnoki reményeit csapatunk az NB III nyugati csoportjában. Ehhez mindössze három dolognak kell egybeesnie. Egyrészt nem nyerhet a kiesés elől menekülő Nagyatád otthonában a Budaörs, majd a listavezető elleni rangadót idegenben meg kell nyerni az ETO-nak. Ha így alakul, a zárókörben szabadnapos budaörsiek a csepeliekben bízhatnak, hiszen ha az ETO II ott is nyerne, akkor bajnok lehetne - persze mindez feljutást nem érne. Ami a találkozót illeti, nagyobb részt fölényben játszottak a mieink, és akár fölényesebb győzelmet is arathattak volna.
Péntek 17.30 ETO II - Balatonfüred
2015.05.22. Péntek

Matematikai esélye maradt a Győri ETO FC II-es csapatának a bajnoki címre, hiszen 8 pont a hátránya a Budaörssel szemben három fordulóval a zárás előtt. A helyzet ugyanakkor azért nem reménytelen, mert mindössze egy meccsen múlik minden. Ha a listavezető ugyanis kikap a bentmaradásért küzdő Nagyatád otthonában és az ETO II legyőzi a Balatonfüredet, akkor a zöld-fehérek sorsa a saját kezükben lesz. A 29. fordulóban ugyanis a két éllovas egymás ellen lép majd pályára, a zárókörben pedig a budaörsiek szabadnaposak lesznek, így az ETO-nak három győzelem és a listavezető szombati veresége aranyat érhet. A zöld-fehérek csapata tovább fiatalodhat, hiszen újabb játékosok kaphatnak bemutatkozási lehetőséget az NB i-ben. A várható kezdőcsapat: Dukát - Farkas B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Szabó T., Medgyes - Irmes, Füleki, Szabó B.

Kikapott az ETO II
2015.05.17. Vasárnap

A Diósd otthonából nem sikerült elhoznia a három pontot második csapatunknak. A 2-1-es vereség azt jelenti, hogy már csak matematikai esélye van az ETO II-nek a bajnoki cím megszerzésére, hiszen három meccs alatt kellene 8 pontot lefaragni a Budaörssel szemben. A jelenlegi harmadik Diósd viszont a győzelem ellenére is 7 ponttal van mögöttünk.

 

Rangadó az NBIII-ban
2015.05.16. Szombat

A Diósd együtteséhez utazik szombaton második csapatunk. A diósdiak a negyedik helyen állnak a tabellán. A mieinknek a második hely szinte már biztos, de még akár az első hely is meg lehet, hiszen négy meccsel a vége előtt 5 pont a hátrány a listavezető Budaörssel szemben.

 

Igazságos döntetlen Mosonmagyaróváron
2015.05.03. Vasárnap

Kűzdelmes mérkőzésen önfeláldozóan védekeztek a hazaiak, így pontot szereztek csapatunk ellen Mosonmagyaróváron. A majálisnak köszönhetően nagyon sokan választották kikapcsolódásnak ezt a mérkőzést, ahol az ETO állt közelebb a győzelemhez, Szabó Bence még a kapufát is eltaláta, de a vezetést nem sikerült megszerezni.

Megyei rangadó az NB III-ban
2015.05.01. Péntek

Két 111 éves egyesület csap össze az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában, ahol a majális miatt vélhetően a megszokotthoz képest sokkal többen kilátogatnak majd a Wittmann Parkba, ahol a házigazda MTE a Győri ETO II-t fogadja. Az ETO II az esélyese a találkozónak, hiszen csapatunk a bajnoki címért harcol, míg az óváriak a kiesés ellen menekülnek. A találkozó 17.30-kor kezdődik Mosonmagyaróváron.

Az ETO II ma mindent legyőzött
2015.04.25. Szombat

Négy újoncot avatott az ETO II, miután két kulcsembert, Szabó Bencét és Kelemen Dávidot vírusos betegség támadta meg, így ők el sem utazhattak Nagyatádra. Németh Bence a védelemben, Szalai Ádám a középpályán kapott helyet, míg a csatársorban Szűcs Gergely is csak egy NB III-as meccsel került be, akkor is csereként jutott szóhoz. Az edzők ezért némiképp a taktikán is módosítottak. Mélyebben védekeztek a zöld-fehérek, így a házigazda nem is tudott komoly helyzetet kialakítani. A jó iramú meccset a fiatalok nagyszerűen helytálltak, és tartják a lépést a listavezető Budaörssel.

Szalai Ádám is bemutatkozhat
2015.04.25. Szombat

Ismét újoncot avathat, NB III-as csapatunk, akik ezúttal Nagyatádon lépnek pályára. Ezúttal Szalai Ádám mutatkozhat be a harmadosztályban. A tervezett kezdőcsapat: Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szalai L., Medgyes, Szabó T. - Irmes, Füleki, Szabó B. Németh Zoltán. "Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, nyernünk kell. És komoly céljaink vannak"

Két pontra az első helytől az ETO II
2015.04.18. Szombat

Győzelmet aratott ma délután az ETO II Győrben, így a Tatabánya ellen pontokat vesztő Budaörs mögött már csak két pont a hátránya csapatunknak. A BKV Előre elleni találkozó az első félidő második felében dőlt el, amikor előbb Medgyes Sinan, majd Szabó Bence szerzett gólt, és ezzel ki is alakult a 2-0-ás végeredmény. A csapat a következő egy hónapban csak idegenben játszik, hiszen a Nagyatád, a Mosonmagyaróvár és a Diósd elleni kirándulás mellett eredetileg a veszprémiek elleni hazai találkozó szerepelt volna a programban, de a piros-kékek visszalépése miatt ez az összecsapás természetesen elmarad. (a jelenlegi listavezető majd az utolsó fordulóban nem lép pályára) A csapatban két játékos is bemutatkozott a jobbhátvéd posztján - Farkas Balázs kezdett és Kálmán Szilárd váltotta - Füleki Norbert először, Szabó Tibor harmadszor volt kezdő a harmadosztályban - és ugyancsak első NB III-as meccsét játszotta Schillinger Richárd.

Ma 17 órakor: ETO II - BKV Előre
2015.04.18. Szombat

Hazai pályán a BKV Előre együttesét fogadja az ETO II. (a 17 órakor kezdődő találkozó helyszíne ezúttal is az ETO Park kemping pályája) Az őszi együttesből Pongrácz, Lenzsér, Mayer már bemutatkozott az élvonalban, és most Nagy Á. és Kerékgyártó is megteheti. Az együttesből hiányozni fog Nagy Bálint is, aki legutóbb az ötödik sárga lapját kapta.

Azért vesztettünk, mert nyerni akarunk
2015.04.12. Vasárnap
Bár hamar hátrányba került a Győri ETO FC II a Rákosmente otthonában, a zöld-fehérek hamar átvették a meccs irányítását és mezőnyben jócskán ellenfelük fölé nőttek. A magas labdabirtoklási arány azonban önmagában nem elég a sikerhez, pláne egy olyan fizikálisan erősebb gárda ellen, akik kitűnő koncentrációjuknak köszönhetően minden helyzetüket gólra váltották. A vereség leginkább azért bosszantó, mert a hétvégén a Budaörs kikapott az eddig nyeretlen Tököl otthonában, így egy pontra megközelíthette volna a listavezetőt a ETO II.
Kulcsemeberk nélkül utaztak Rákosmentére
2015.04.11. Szombat

Ismét ugyanazon a napon játszik az ETO NB I-es és NB III-as csapata, de ezúttal külön helyszínen, így az első kerettel készülő Nagy Ádám, Mervó Bence és a héten felkerülő Mayer Milán sem léphet pályára a Rákosmente otthonában. A sérültek közül Nagy Bálint viszont már játszhat, miként Kerékgyártó és Szabó László eltiltása is lejárt. Németh Zoltánnak így leginkább Szabó Bence betegsége okoz gondot.

Mervó góljaival nyertük a rangadót
2015.04.06. Hétfő

A bajnokság rangadóján az Újbuda megmutatta, hogy nem véletlenül állnak a dobogón közvetlenül az ETO mögött. A hazaiak azonban feltörték a masszív védelmet, és ha neheze is, de újra győztesen hagyták el a pályát.

Rangadó az NB III-ban: a 3. jön Győrbe
2015.04.03. Péntek

Szabó László és Kerékgyártó Dávid eltiltás, Nagy Bálint sérülés, Nagy Ádám és Mervó Bence pedig az NB I-es kerettagság miatt hiányozhat a Győri ETO FC hétvégi NB III-as mérkőzéséről - így aztán a több poszton is változtatnia kell a Németh Zoltán - Jakl Antal edzőpárosnak a szombati Újbuda elleni mérkőzésen. Érdekesség, hogy alig, hogy véget ér az ETO - Kecskemét NB I-es meccs, azután kezdődik az NB III-as találkozó. A nyugati csoport rangadója - ahol a tabella második helyzetettje a harmadikat fogadja - 16.30 órakor kezdődik a stadion kemping pályáján. Ősszel a két csapat összecsapását a hazaiak nyerték 1-0-ra. 

Hősies győzelem Mayer duplájával
2015.03.28. Szombat

Folytatta remek sorozatát a labdarúgó NB III nyugati csoportjábam csapatunk, amely hatalmas kűzdelemben nyert a korábbi NB I-es III. kerület otthonában 3-2-re. A meccset a mieink akár az első félidőben is eldönthették volna, ám az óriási fölény ellenére csak egy gólt sikerült szerezni, egy szögletvariáció után a kipattanót Kerékgyártó lőtte mesterien a hálóba a tizenhatoson kívülről. A második félidő első felében aztán váratlanul a fővárosiak megfordították a meccset, sőt a játékvezető túlzott szigorral Szabó Lászlónak piros lapot mutatott fel. Az ETO azonban nem adta fel, így előbb Szabó Bence majd a debültáló Lénárt András beadását értékesítette Mayer Milán, így a hosszabbításban végül tíz emberrel sikerült megszerezni a három pontot.

Video: nem esett gól a Tatabánya ellen
2015.03.23. Hétfő

3-3, 2-2, 1-1 és 0-0. Ezeket az eredmények érte el idén tavasszal az NB III-as bajnokságban a tatabánya együttese. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a sorminta, Győrben kellett megóvniuk a kapujukat a góltól.

Csak lesgólokig jutottunk
2015.03.22. Vasárnap

Újabb rangadón van túl NB III-as csapatunk, amellyel tovább erősítette második helyét a tabellán. Az ETO II a Tatabányát fogadta, amely ellen mindkét félidőben fölényben játszott, de csak két lesgólig jutottunk. Mindkét találat az első negyedórában esett, előbb Mayer lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, de a kipattanót a hálóba lövő Mervó ha hajszállal is de lesen volt. Nem sokkal később pedig Szabó Bence lőtt a tizenhatosról a hosszú sarokba, de a keresztbemozgásnál éppen abban a pillanatban kapta a labdát, amikor a védő mögé lépett. A védekezés azonban ismét tökéletes volt, így 11 forduló óta mindössze 2 kapott góllal áll együttesünk.

Folytatni a remek sorozatot
2015.03.21. Szombat

Nagyszerűen szerepel együttesünk a labdarúgó NB III-ban. A csapat - ha a veszprémiek elleni azóta törölt mérkőzést is beleszámítjuk - tizenegy meccs óta veretlen, és mindössze két gólt kapott. A tatabányaiak ellen pedig története egyik legfölényesebb sikerét aratta ősszel a fiatal együttes, hiszen akkor a mieinknek minden összejött, a bányász pedig teljesen összeomlott a hajrára, így 7-1 lett a végeredmény a bányásznapon. Abból a csapatból azóta Pongrácz Viktor már bemutatkozott az NB I-ben a Lombard Pápa színeiben, de Farkas és Vankó sem rohamozhatja már a kék-fehérek kapuját.

Fölényes győzelem Tökölön
2015.03.14. Szombat

A sereghajtó otthonában egyetlen percig nem forgott veszélybe az ETO II győzelme, amely mindkét félidőt góllal kezdte, és a rossz talajon is kombinatív játékkal érvényesítette a papírformát. Győzelmével alaposan ellépett üldözőitől a győri együttes, így már hat ponttal megelőzi a harmadik helyen álló Újbudát.

A sereghajtóhoz utazik az ETO II
2015.03.13. Péntek

Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Mervó, Kerékgyártó - Szabó B., Mayer, Irmes . Várhatóan ezzel a csapattal lép pályára szombaton Tökölön a Győri ETO FC II. Németh Zoltán bízik az eredményes folytatásban: "Tovább akarjuk folytatni a jó sorozatunkat, de ehhez mindig a tudásunk legjavát kell adni, így most hétvégén is." - nyilatkozta az edző. A tököli csapat a sereghajtó a bajnokságban, 16 mérkőzéséből mindössze két döntetlenre futotta hétvégi ellenfelünknek. A találkozó március 14-én 14.30-kor kezdődik.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 28 21 5 12 63-12 68
2. Ferencváros 28 17 7 4 46-19 58
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 28 10 8 10 30-35 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 28 5 10 13 24-35 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 25 12 5 8 31-29 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 25 8 10 7 38-34 34
8. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
9. Dorog 25 16 6 3 34-15 32
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 25 8 3 14 23-28 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
18°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 05.25. 23 éve hunyt el Kalmár II György " Nyanya"
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013