Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: DVTK
2014. November 01.
Szombat 14:00
ETO Park
Győri ETO FC - DVTK
OTP Bank Liga 13. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ II. csapat ]
Vasárnap fogadjuk a Diósd csapatát
2014.10.30. Csütörtök

Engedélyezte az MLSZ Versenybizottsága, hogy ne szombaton, hanem vasárnap fogadjuk a Diósd csapatát a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A felek eredetileg november első napján játszottak volna, de ugyanebben az időpontban az NB I-es csapatunk a Diósgyőrt fogadja a stadion centerpályáján, így kérvényeztük a harmadosztályú mérkőzés halasztását a hét utolsó napjára. Az új időpont tehát: november 2. 13.30

Nehéz meccs jó egyéni teljesítményekkel
2014.10.25. Szombat

Nem tudjuk miként lehet, hogy a veszprémi labdarúgó csapat sereghajtó az NB III nyugati csoportjában, de a ma mutatott játéka alapján elmondható: ha képesek lesznek majd nyerni a piros-kékek, akkor utolérhetik a középmezőnyt és nem esnek ki. Mindez azt is jelenti, hogy ahogyan arra Németh Zoltán edző is számított nehéz meccsen nyert a szomszéd megyeszékhelyen csapatunk, amelynek csak a hajrában szerzett gól biztosította be a győzelmet. Az ETO siker egyben azt is jelenti, hogy újra dobogós a csapatunk, hiszen az Újbuda kikapott, míg a Tatabánya döntetlent játszott a dorogiakkal.

Élő szöveges tudósítás Veszprémből
2014.10.25. Szombat

Hamarosan kezdődik a Veszprém - Győri ETO FC II mérkőzés a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A találkozóról ezúttal is élő szöveges tudósítással számol be az onlajnok.com. Itt lehet a mérkőzés alakulását nyomon követni:

 

http://www.onlajnok.com/match/index/date/2014-10-25/id/125356

Szombaton irány Veszprém
2014.10.24. Péntek

"A szezon legnehezebb mérkőzése jön, mert nem a tabellán elfoglalt helyezésekből indulunk ki." - véli Németh Zoltán, az NB III-as csapatunk edzője. A mieink a sereghajtó Veszprém otthonában lépnek pályára, várhatóan ebben az összeállításban: Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Medgyes - Pongrácz, Illés, Mervó - Szabó B., Farkas Z., Vankó. Jó hír, hogy Lenzsér Bence is elkezdte az edzéseket, de ezen a hétvégén még korai a visszatérése. A hazaiak még nem nyertek a bajnokságban, és mindössze 5 gólt szereztek a 10 mérkőzésen, míg az ETO II három pontra áll a dobogótól az ötödik helyen.

Video: messziről vertük az óváriakat
2014.10.20. Hétfő

Nem kellett igazán közel mennie a Mosonmagyaróvár kapujához az ETO fiataljainak, hiszen távolról is veszélyesek voltak. A tizenhatoson kívülről leadott lövésekből két gól is született, ezen kívül volt egy kapufa, egy bravúros védés és még pár lehetőség. Sőt. A harmadik gólnál is csak két lépéssel került a büntetőterületen belülre Szabó Bence, aki Illés Dávid és Medgyes Sinan mellett iratkozott fel a góllövők közé.

Újabb három gólos siker
2014.10.18. Szombat

Magabiztos győzelmet aratott ma délután a Győri ETO FC II a megyei derbin a Futura Mosonmagyaróvár ellen. A találkozón a jól védekező óváriak védelmét csak nehezen törte fel csapatunk, így hiába játszott emberelőnyben egy órán át, a mindent eldöntő találatok csak a mérkőzés hajrájában estek. Az első gól Illés jól eltalált távoli lövése hozta, majd jött Szénási második sárga lapja (az elsőt szövegért kapta, a másodiknál pedig egy gyors ETO kontrát állított meg szabálytalanul), ami még inkább növelte az csapat labdabirtoklási fölényét. Az utolsó 10 percben előbb egy remek kiugratás után Szabó Bence lőtt a hálóba, majd ahogy egy hete most is a csereként a játékon lendítő Medgyes hajszálpontos lövése zárta a találkozót. Az utolsó percekre egy fiatal csatárt dobott a mélyvízbe Németh Zoltán, Schillinger Dániel így átesett a tűzkeresztségen és reméljük még sok lehetősége lesz neki is, hogy a felnőttek között a nemzeti bajnokságban pályára lépjen.

Illés és Medgyes is szép gólokat lőtt
2014.10.13. Hétfő

Három szép gólt hozott a hétvégi Győri ETO FC II - Nagyatád mérkőzés, ahol Lenzsér Bence sérülése miatt nem lehetett teljes a hazaiak öröme. A belső védőt ugyan a mentőautó vitte el, de az éjszakát már otthon a saját ágyában töltötte. Zúzódásokat szenvedett az ütközés során, szerencsére úgy tűnik, egyik bordája sem tört el. Arról, hogy mikor láthatjuk újra a pályán még korai beszélni, de mielőtti gyógyulást kívánunk számára. Íme a találkozó összefoglalója:

3 gól, 3 pont
2014.10.12. Vasárnap

A Nagyatád bár bátran kezdett az ETO parkban, végül a papírforma igazolódott az NBIII nyugati csoportjának 9. fordulójában. A Győri ETO FC második csapata ellentmondást nem tűrően játszott a meccs legnagyobb részében, ennek eredménye pedig egy magabiztos győzelem lett. A jegyzőkönyvet és Németh Zoltán értékelését már most elolvashatják és az összefoglalóra is csak holnapig kell várni. 

Gyors gól(ok)ban bízik Németh Zoltán
2014.10.11. Szombat

Horváth D. - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Sváb - Nagy Á., Kerékgyártó, Illés - Farkas, Szabó B., Vankó. Minden bizonnyal ebben az összeállításban kezd az ETO NB III-as csapata, amelyből a korosztályos válogatottság miatt Mervó Bence biztosan hiányozni fog, Lenzsér Bence eltiltása viszont lejárt, így ő visszatérhet a védelem tengelyébe. Az ETO II a Nagyatád csapatát fogadja, a találkozó vasárnap 15 órakor az ETO Park camping pályáján kezdődik. 

Pontmentés az utolsó másodpercben
2014.10.05. Vasárnap

Minden idők egyik legfiatalabb csapatával állt fel NB III-as együttesünk, hiszen sok volt a sérült, beteg és eltiltott a csapatban. Bemutatkozott Hajdár Dániel, Bénes László, Szabó Tibor és Irmes Dávid, és ismét szerephez jutott Dudás Dániel is. A hiányzók ellenére a pályán mindebből semmit nem lehetett észrevenni, a zöld-fehérek fölényben játszottak, helyzeteket alakítottak ki - de aztán ahogy az NB I-es gárda, sajnos ők is kihagyták. A kimaradt büntető után ritkán látható peches gólt kapott az ETO, de a csapat erőfeszítései végül pontot értek, a hosszabbítás végén az ekkor már centert játszó Nagy Ádám (a képen) szerzett gólt, így a két csapat továbbra is egymást követi a tabellán. 

A BKV Előre ellen az ETO II
2014.10.04. Szombat

Lenzsér és Illés eltiltás, Farkas Z. Szabó L, Pongrácz, Vörösbaranyi és Nácsa sérülés vagy betegség miatt marad ki ezúttal a BKV Előre elleni utazó keretből, így várhatóan az ETO II így áll fel az ugyancsak 12 pontos BKV Előre otthonéában: Horváth D. - Nagy B., Kelemen, Kozma, Medgyes - Nagy Á., Kerékgyártó, Bénes - Vankó, Szabó B., Mayer

Video: vesztettünk a Bencék csatáján
2014.09.29. Hétfő

Nem kevesebb, mint hat Bence nevű játékos lépett pályára a hétvégi győri NB III-as mérkőzésen. Eleinte úgy tűnt, hogy közülük Mervó lesz a főszereplő, de kimaradtak a helyzetei. Ezután a rákosmenti Horváth lőtt bombagólt, majd Lenzsért kiállította a játékvezető. 0-1 után Törőcsik kétszer is bevette az ellenfél kapuját, a csereként beálló Szabó és Nácsa viszont a túlodlan csak helyzetig jutott. Így nyerte 3-0-ra a Rákosmente a Bencék csatáját, amelynek összefoglalójából az is kiderül: miért adtuk azt a címet a korábbi tudósításunknak, hogy ilyen nincs és mégi van. Hát ezért...

Ilyen nincs és mégis van
2014.09.27. Szombat

Az NB I-es csapathoz hasonlóan az NB III-as is győztes mérkőzést engedett ki a kezéből - még ha gólt nem is szereztek a fiatalok. Hatvan percig azonban a Rákosmente át sem jött nagyon az ETO II térfelére, igaz, a mieinknek sem volt túl sok helyzete, ezek azonban kimaradtak. A 61. percben aztán Horváth távoli bombagóllal váratlanul megszerezte a vezetést, majd két perccel később Lenzsért a játékvezető második sárga lappal kiállította. Mindez megpecsételte a zöld-fehérek sorsát, és két szögletet követően Törőcsik még kétszer betalált, így meglepetésre elvitte mind a három pontot a vendágcsapat.

Ötödik győzelmére készül az ETO II
2014.09.27. Szombat

Jól szerepel a labdarúgó NB III-ban az ETO II. A fiatalok jellemzően dominálnak a meccsen, szép játékot játszanak, és ha a helyzetkihasználásuk is megfelelő, akár fölényes győzelmeket is aratnak. Az idei két vereségnél is csak a befejezésekben talált hibát a Németh - Jakl edzőpáros, amely ma 13 órától a Rákosmente ellen küldheti harcba az együttest. Pongárcz és Vörösbaranyi továbbra is sérült, Nagy Bálint viszont meggyógyult, így ő minen bizonnyal a kezdőcsapatban kap majd helyet.

Bosszantó vereség Újbudán
2014.09.21. Vasárnap

Tartalékosan állt fel a forduló egyik rangadójára a Győri ETO FC II, amely a tabellán éppen előtte álló Újbuda ellen annak reményében lépett pályára, hogy ha nyer a második helyig kúszhat fel a tabellán. Pongrácz és Vörösbaranyi sérülés, Nagy Bálint és Szabó Bence betegség miatt hiányzott, ám a játékban sikerült őket pótolni. Illés remekül irányította az együttest, pontos labdákat adott és mindig megjátszható volt, de a többiek játékára sem lehetett panasz. Hanem a helyzetkihasználás - nos ez az egész meccsen gondot okozott. 

Újbudán a dobogóért játszik az ETO II
2014.09.21. Vasárnap

Cellár - Kelemen, Lenzsér, Kozma, Medgyes - Nagy Á., Kerékgyártó, Illés - Farkas Z., Mayer, Vankó. Várhatóan ebben az összeállításban kezd az ETO II ma Újbudán, ahol a forduló egyik rangadóján lépnek pályára. A Németh Zoltán - Jakl Antal edzőpáros dolgát nehezíti, hogy Nácsa, Vörösbaranyi és Pongrácz sérült, Nagy B. és Szabó B. beteg, így több helyen változtatniuk kell az alapcsapaton. Az Újbuda remekül kezdte az idényt, hiszen 4 győzelem és 1 döntetlen a mérlegük, így a forduló előtt egy ponttal a mieink álltak. Miután a két éllovas, a Dorog és a Budaörs döntetlent játszott, amelyik csapat nyer, az a második helyre léphet fel a tabellán.

Jövő szombaton kettős meccs lesz
2014.09.17. Szerda

Engedélyezte az MLSZ Versenybizottsága, hogy az eredeti időponttól korábban, 13 órakor kezdődjön szeptember 27-én a Győri ETO FC II - Rákosmenti KSK NB III-as bajnoki mérkőzés - az eredeti időpontban ugyanis éppen összecsúszott volna az aznapi OTP Bank Liga mérkőzéssel. Mindez azt jelenti, hogy egy nap akár két találkozót is megnézhetnek drukkereink, előbb a harmadosztályú összecsapást, majd 16.30 órától a Győri ETO FC - MTK mérkőzést. 

Video: 3-1-re vertük a Kerületet
2014.09.15. Hétfő

Ha lenne kanadai táblázat, alighanem Vankó Imre vezetné azt. Három gólja van a szezonban, emellett csak az elmúlt három játéknap adott öt gólpasszt. A III. Kerület elleni sikerben tettestársa is akadt, Mayer Milán két gólja mellé egy gólpasszt is adott - stílusosan a balszélsőnek. Csak így tovább fiúk!

Ezúttal sem volt kérdés ki nyer ma
2014.09.13. Szombat

Hazai pályán sorozatban harmadszor is diadalmaskodott NB III-as csapatunk, amely ma dicső multú III. KerüleT TVE ellen léptek pályára. A zöld-fehérek végig kézben tartották az összecsapát, a siker tulajdonképpen egyetéen percig nem forgott veszélyen. Bár a kezdés után Cellarnak nagy bravúrt kellett bemutatni, az elletámadásból Vankó Imre (a képen) megszerezte a vezetést a házigazdának. A gól után sem változozz a játék képe: az ETO jól építette fel támadásait és ha kellett szépen tartotta, járatta a labdát. Némiképp váratlanul a vendégek egy távoli lövéssel egyenlítettek, de aztán az osztály kanadai tábláját vezető Vankó Imre két hajszánpontos beadását Mayer Milán kétszer is gólra váltotta, így az ETO végül 3-1-re nyert.

Video: összefoglaló NB III-as meccsekről
2014.09.13. Szombat

Két győztes mérkőzéssel várja ma délután a III. Kerület csapatát az ETO II. Az előző két találkozóról tudtunk szerezni video felvételt - igaz a tatabányai sikernek csak a második félidejébe forgattak bele a helyi TV-sek, de többek között Vankó Imre parádés szabadrúgás gólja bekerült az összefoglalóba. A Tököl elleni győzelemnél Kvilitaia két fejesgólja viszont nem ismétlés - még ha a grúz csatár hasonló körülmények között vette be fejjel az ellenfél kapuját.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 12 11 0 1 30-5 33
2. MTK 12 10 0 2 18-10 30
3. MVM Paks 12 6 4 2 20-10 22
4. DVTK 12 6 4 2 20-15 22
5. Újpest FC 12 5 6 1 12-7 21
6. Ferencváros 12 6 2 4 18-12 20
7. DVSC-Teva 12 4 4 4 14-11 16
8. Győri ETO FC 12 4 3 5 17-17 15
9. Kecskeméti TE 12 4 3 5 12-14 15
10. Puskás Akadémia 12 4 2 6 14-17 14
11. Lombard Pápa 12 3 4 5 7-16 13
12. Budapest Honvéd 12 3 2 7 9-15 11
13. PMFC 12 2 4 6 12-20 10
14. Nyíregyháza Spartacus 12 2 2 8 10-19 8
15. Haladás 12 2 2 7 5-16 8
16. Dunaújváros 12 1 4 7 10-24 6
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 11 9 1 1 28-11 28
2. Dorog 11 7 4 0 15-5 25
3. Győri ETO FC 11 7 1 3 26-9 22
4. Újbuda 11 7 1 3 15-10 22
5. Tatabánya 11 6 4 1 27-15 22
6. BKV Előre 11 5 4 2 21-15 19
7. Diósdi TC 11 5 1 5 10-14 16
8. III. KER. TVE 11 4 3 4 20-19 15
9. Csepel 11 4 2 5 14-11 14
10. Sárvár 11 4 1 6 12-21 13
11. Rákosmente 11 4 1 6 16-16 12
12. Balatonfüred 11 3 2 5 14-16 12
13. Nagyatád 11 2 4 5 6-20 10
14. Mosonmagyaróvár 11 2 2 7 11-18 8
15. Tököl 11 1 1 9 7-28 4
16. Veszprém 11 0 3 7 5-19 3
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Borult
2°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 11.18. Jäkl Antal 43 éves
  • 11.20. Đorđe Kamber 31 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013