Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ II. csapat ]
Nagy Ádámék Gibraltáron
2014.04.15. Kedd

U18-as válogatottunk idei második nemzetközi felkészülési mérkőzésére készül, szerdán délután Gibraltár U19-es korosztályos együttesével méri össze tudását. A legújabb UEFA-tagállam U19-es csapata még alakulófélben van, ezért nehéz megmondani, milyen erősséget képvisel a szerdai ellenfél, de Pisont István szövetségi edző szerint az biztosan nem okozhat gondot a mieinknek, hogy idősebbekkel kell felvenni a harcot. A válogatott tagjai már hétfőn elutaztak Gibraltárra, a keddi programban egy élménydús kirándulás is szerepelt, amelyen a játékosok megnézték az ország nevezetességeit, meglátogatták Gibraltár legmagasabb pontját, bementek abba a barlangrendszerbe, ahol nemrégiben Sir Alex Ferguson a hivatalos búcsúztatását tartotta, valamint a remek időjárásnak köszönhetően Afrika északi partjaira is átleshettek. Az ETO-ból hárman, Horváth Dániel, Nagy Ádám és Lenzsér Bence tagja az utazó keretnek.

Video: ellentétes félidők az NB III-ban
2014.04.14. Hétfő

Vereséget szenvedett a labdarúgó NB III nyugati csoportjának hétvégi játéknapján csapatunk. A Balatonfüred vitte el a bajnoki pontokat.

Sinan bombája kevés volt a pontszerzéshez
2014.04.14. Hétfő

Az első félidőben mindössze négyszer jutott el a Balatonfüred az ETO kapujáig, ám ebből két gólt szerzett és egyszer a kapufát találta el, míg a tompán játszó hazaiak nem találtak fogást a tavaszi idény egyik legjobbja ellen. A Balatonfüred igazolta, hogy miként nyerhetett hat meccsből négyet idén. A második félidőbe Jakl Antal átszervezte csapatát, még többet birtokolta a labdát az ETO, és különösen a hajrában mutatkozott meg a két együttes közötti erőnléti különbség, de szervezetten és odaadóan védekezve kihúzta egy kapott góllal a balatoni együttes. A legtöbb lehetőség a 16-os vonalánál történő lefordulásokban volt, de ezeket az akciókat mindannyiszor les miatt megállította a játékvezető, így egy érvénytelen gólt is szerzett az ETO, de egyenlítenie nem sikerült. A szépítő találat viszont szépségdíjas volt: Medgyes Sinan 25 méterről, szabadrúgásból csavarta a hálóba a labdát.

Vasárnap 13 órakor a Balatonfüred ellen
2014.04.12. Szombat

Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Medgyes - Lenzsér, Mervó, Illés - Farkas, Matetits, Vankó. Várhatóan ez az együttes lép pályára vasárnap 13 órától a Balatonfüred ellen, NB III-as mérkőzésen. A csákváriak múlt heti veresége miatt a vesztett ppntokat tekintve már csak három egység a hátránya csapatunknak, akik a következő két héten idegenben vívják két legnagyobb rangadójukat: előbb az Andráshida, majd a listavezető otthonából hozhatják el a bajnoki pontokat. Persze előbb a mostani hétvégét kell sikeresen záni - ősszel egyébként 1-0-ra nyerni tudott az együttes a Balaton partján.

Magabiztos győzelem Szombathelyen
2014.04.05. Szombat

Akár fölényes győzelemmel is hazatérhetett volna Szombathelyről az ETO II, de a második félidőben kimaradtak a ziccereink, így maradt az első félidőben kialakult eredmény. Sikerével csapatunk stabilizálta helyét a dobogón, és a délutáni eredmények után akár még meg is előzheti egyik riválisát.

Akadémiai rangadó az NB III-ban
2014.04.05. Szombat

Öt győztes meccs után vereséget szenvedett a múlt hétvégén NB III-as csapatunk, amely most a Haladás II ellen bizonyíthat. A Jakl-Kulcsár edzőpáros várhatóan a Horváth D. - Nagy B., Nagy Á., Kozma, Medgyes - Lenzsér, Mervó, Illés - Szabó B., Farkas Z., Vankó csapatot küldi majd harcba Szombathelyen. Ősszel 2-1-re nyert csapatunk, azóta a jelentős fiatalitás miatt 8(!) helyen változott a keret, így az akkori kezdőcsapatból ma már csak Kozma, Vankó és Farkas lép pályára várhatóan. A találkozó szombaton 13 órakor kezdődik.

Változás az NB III-as programban
2014.04.04. Péntek

Több NB III-as mérkőzésünk kezdési időpontja megváltozott - tudtuk meg az MLSZ Versenybizottságának értesítőjéből. Eszerint nemcsak a mostani, a két hét múlva sorra kerülő idegenbeli találkozót is előbbre hozták. A választások miatt került szombatra a Haladás II - ETO II meccs, ezt most szombaton (április 5.) 13 órakor vívják a csapatok. Két hét múlva húsvét vasárnapról hozták előre ugyancsak szombatra (április 19.) az andráshidai meccsünket, ez a találkozó 17 órakor kezdődik. A tervek szerint megváltozik a jövő heti hazai meccs kezdése is, miután az OTP Bank Ligában az ETO este fél 7-kor lép pályára, így a 16.30-ra kiírt NB III-as találkozó várhatóan előbbre kerül. Ha az MLSZ Versenybizottsága is rábólint, akkor április 13-án 13 órakor kezdődik majd a Balatonfüred elleni találkozónk.

A hétvégi NB III-as meccs összefoglalója
2014.04.01. Kedd

Nem sikerült jól a hétvége NB III-as csapatunk számára, hiszen hazai pályán szenvedtünk vereséget a Nagyatádtól. A két csapat őszi meccsén nem esett gól, most viszont három is, de ebből kettőt a vendégek szereztek.

Váratlan vereség az NB III-ban
2014.03.30. Vasárnap

Ellentétes sorozatot zártak le a felek ezzel a mérkőzéssel. Az ETO ugyanis ebben az évben eddig mindig nyert, a Nagyatád pedig veszett, de ezúttal a papírformát felrúgva mégis a vendégcsapat örülhetett. Pedig a házigazdának is voltak helyzetei - illetve egészen pontosan szinte csak a nagyatádi térfélen folyt a játék, a vendégek ugyanis két remek, nagy helyzetet hozó kontra után egyaránt szögletet rúghattak, és egy-egy kapu előtti kavarodásból gólra is váltották ezeket. De ez még akár bele is férhetett volna az ETO-nak, ám a támadó szekciónak ezúttal hiába volt tucatnyi lehetősége, egy Mervó lövést leszámítva mind kimaradt. Mindez azt jelenti, miután az élmezőny többi tagja mind nyerni tudott ezen a játéknapon, a győrieket jobb gólaránya miatt az Andráshida megelőzte, így a kis ETO jelenleg a harmadik.

Óraátállítás után jön a Nagyatád
2014.03.29. Szombat

A labdarúgó NB III nyugati csoportjában tizenkettedik helyen álló Nagyatád lesz a vendége holnap csapatunknak. A Jakl-Kulcsár edzőpáros a tervek szerint a Vida - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Medgyes, - Nagy Á., Illés, Mervó - Szabó B., Farkas Z., Matetits csapattal kezd majd, a cél természtesen egy újabb győzelem. Reméljük minél többen válastják ezt a meccset vasárnap délutáni programnak, ugyanakkor j, ha nem feledkeznek el az óraátállításól, hiszen az azt jelentené, hogy bebukják az első félidőt. A csapat eddigi tavaszi játékát látva kár lenne érte...

Illés vezérletével nyertük a rangadót
2014.03.22. Szombat

AZ NB III nyugati csoportjának rangadóját Csepelen rendezték, ahol a listavezető, és legutóbbi négy mérkőzését magabiztosan nyerő csapatunk az őszi szezon egyik legstabilabb együttesének otthonában lépett pályára. Az ETO hatalmas csatában nyert 2-1-re, a csapat vezére a már a felnőt keret edzéseit is látogató Illés Dávid volt, aki két góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Az ilyen meccseknek van értelme
2014.03.22. Szombat

A címben szereplő mondat Gabala Krisztiáné - az egykori élvonalbeli labdarúgó ma a Csepel szakmai igazgatója. Az ETO II 15 órától vendégeskedik a szigetvárosban, ahol eddig gólszegény a tavasz. A három meccsen összesen három gól született, csepeli szempontból 0-0, 0-1 és 1-1 eredményekkel.

Különleges riport(er) Illés Dáviddal
2014.03.21. Péntek

A Győri ETO FC egyik legnagyobb reménysége Illés Dávid. A játékos amióta Horváth Ferenc elhívta a beleki edzőtáborba, valósággal szárnyal: mesterhármas az NB III-ban, jó játék a Liga Kupában, meghívó a korosztályos válogatottba.

Szombaton irány Csepel
2014.03.21. Péntek

Győzni megy holnap Csepelre az ETO II. A Jakl Antal - Kulcsár Zsolt edzőpáros valószínű a Cellár - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Medgyes - Nagy Á., Mervó, Illés - Farkas Z., Matetits, Vankó csapatot küldi pályára. A mieink jó formában vannak, hiszen a legutóbbi négy bajnokit megnyerték, ráadásul a gólarány is imponáló: 14-3 ezeken a mérkőzéseken. Ellenfelünk a csepel jól kezdte a szezont, hiszen sokáig az élen állt, és csak a 13. fordulóban Mosonmagyaróváron kapott ki először - ám azóta további 2-2 vereség és döntetlen került a jegyzőkönyvbe a két győzelem mellett, így ha nem akarnak leszakadni a dobogósoktól, akkor számukra létkérdés a három pont. 

Video: Mervó és Matetits gólpárbaja
2014.03.18. Kedd

Lendületes játék - fölényes győzelem. Történt mindez a Veszprém ellen, a labdarúgó NB III nyugati csoportjának 19. fordulójában. Érdemes megnézni az összefoglalót.

Ugyanúgy vélekednek az edzők
2014.03.16. Vasárnap

Egyetértett abban a mérkőzés után mind az ETO, mind a Veszprém szakmai stábja, hogy csapatunk megérdemelten nyert ilyen arányban is. A rövid értékeléseket itt is olvashatják:

Fölényes győzelem Mervó triplájával
2014.03.16. Vasárnap

Bár öt hiányzója volt az ETO csapatának - Sipőcz, Pongrácz, Csató, Leal és Szolga - az első perctől beszorította ellenfelét a házigazda, és idő kérdése volt, mikor szerez vezetést a zöld-fehér együttes. Matetits ezúttal centerként a mezőny egyik legjobbja volt, szépen adta vissza a rálőtt passzokat és jól került helyzetbe is. Az első félidőben az orkán erejű szél a veszprémieket támogatta, de az ETO okosan a földön tartotta a labdát, és a játékosok jól mozogtak be a kevés üres területbe, ennek köszönhetően hamar megnyugtató előnybe kerültek a mieink.

A veszprémieket fogadja az ETO II
2014.03.16. Vasárnap

Nemcsak az OTP Bank Ligában, hanem az NB III nyugati csoportában is ma rendezik a legtöbb meccset ebben a fordulóban. Csapatunk hazai pályán a Veszprém ellen játszik, a kemping pályán a meccs 15 órakor kezdődik. Az edzői stáb a mosonmagyaróvári meccshez hasonló játékra számít mind a két oldalon - és a múlt heti eredménnyel ki is egyeznének Győrben. Lenzsér eltiltása lejárt, így visszakerülhet a kezdőcsapatba, a sérüléssel bajlódó tehetségek - Csató, Pongrácz, Szolga és Leal - viszont még hiányozni fognak.

Két korosztály - öt válogatott
2014.03.14. Péntek

Szűk kerettel készülhet a jövő héten a Győri ETO FC NB III-as csapata. A legtehetségesebb, már a felnőtt csapat előszobájában várakozó játékosok közül öten is elutaznak a korosztályos válogatott foglalkozásaira.

Magabiztos győzelem a megyei rangadón
2014.03.09. Vasárnap

Második tavaszi mérkőzésén is magabiztosan nyert NB III-as csapatunk, ezúttal a megyei rangadón Mosonmagyaróváron. A csapatban több változás is volt az előző héthet képest - Lenzsér eltiltás miatt hiányzott, Mervó pedig kedden és csütörtökön is a korosztályos válogatottban szerepelt, így ezúttal a cserepadra ült. Volt ellenben három visszajátszó, a sérülése után visszatérő Vladimir Djordjevic, valamint Marko Dinjar és Mihai Nicorec - utóbbi szerezte az első gólt a meccsen. A gólpasszt - és később a másodikat is - Illés Dávid adta, aki az első félidőben Matetitsnek is pontos labdát adott, így két gólos előnyre tett szert az ETO a Wittmann parkban. A folytatásban a házigazda ugyan szépített, de a mieink így is végig kézben tartották a meccset, és átvették a vezetést a tabellán - igaz, a Csákvár két mérkőzéssel kevesebbet játszott. (Fotó: duoinfomovar.hu)

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
5°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013