Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Kecskeméti TE
2015. Április 04.
Szombat 14:00
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Kecskeméti TE
OTP Bank Liga 22. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ II. csapat ]
Hősies győzelem Mayer duplájával
2015.03.28. Szombat

Folytatta remek sorozatát a labdarúgó NB III nyugati csoportjábam csapatunk, amely hatalmas kűzdelemben nyert a korábbi NB I-es III. kerület otthonában 3-2-re. A meccset a mieink akár az első félidőben is eldönthették volna, ám az óriási fölény ellenére csak egy gólt sikerült szerezni, egy szögletvariáció után a kipattanót Kerékgyártó lőtte mesterien a hálóba a tizenhatoson kívülről. A második félidő első felében aztán váratlanul a fővárosiak megfordították a meccset, sőt a játékvezető túlzott szigorral Szabó Lászlónak piros lapot mutatott fel. Az ETO azonban nem adta fel, így előbb Szabó Bence majd a debültáló Lénárt András beadását értékesítette Mayer Milán, így a hosszabbításban végül tíz emberrel sikerült megszerezni a három pontot.

Video: nem esett gól a Tatabánya ellen
2015.03.23. Hétfő

3-3, 2-2, 1-1 és 0-0. Ezeket az eredmények érte el idén tavasszal az NB III-as bajnokságban a tatabánya együttese. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a sorminta, Győrben kellett megóvniuk a kapujukat a góltól.

Csak lesgólokig jutottunk
2015.03.22. Vasárnap

Újabb rangadón van túl NB III-as csapatunk, amellyel tovább erősítette második helyét a tabellán. Az ETO II a Tatabányát fogadta, amely ellen mindkét félidőben fölényben játszott, de csak két lesgólig jutottunk. Mindkét találat az első negyedórában esett, előbb Mayer lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, de a kipattanót a hálóba lövő Mervó ha hajszállal is de lesen volt. Nem sokkal később pedig Szabó Bence lőtt a tizenhatosról a hosszú sarokba, de a keresztbemozgásnál éppen abban a pillanatban kapta a labdát, amikor a védő mögé lépett. A védekezés azonban ismét tökéletes volt, így 11 forduló óta mindössze 2 kapott góllal áll együttesünk.

Folytatni a remek sorozatot
2015.03.21. Szombat

Nagyszerűen szerepel együttesünk a labdarúgó NB III-ban. A csapat - ha a veszprémiek elleni azóta törölt mérkőzést is beleszámítjuk - tizenegy meccs óta veretlen, és mindössze két gólt kapott. A tatabányaiak ellen pedig története egyik legfölényesebb sikerét aratta ősszel a fiatal együttes, hiszen akkor a mieinknek minden összejött, a bányász pedig teljesen összeomlott a hajrára, így 7-1 lett a végeredmény a bányásznapon. Abból a csapatból azóta Pongrácz Viktor már bemutatkozott az NB I-ben a Lombard Pápa színeiben, de Farkas és Vankó sem rohamozhatja már a kék-fehérek kapuját.

Fölényes győzelem Tökölön
2015.03.14. Szombat

A sereghajtó otthonában egyetlen percig nem forgott veszélybe az ETO II győzelme, amely mindkét félidőt góllal kezdte, és a rossz talajon is kombinatív játékkal érvényesítette a papírformát. Győzelmével alaposan ellépett üldözőitől a győri együttes, így már hat ponttal megelőzi a harmadik helyen álló Újbudát.

A sereghajtóhoz utazik az ETO II
2015.03.13. Péntek

Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Mervó, Kerékgyártó - Szabó B., Mayer, Irmes . Várhatóan ezzel a csapattal lép pályára szombaton Tökölön a Győri ETO FC II. Németh Zoltán bízik az eredményes folytatásban: "Tovább akarjuk folytatni a jó sorozatunkat, de ehhez mindig a tudásunk legjavát kell adni, így most hétvégén is." - nyilatkozta az edző. A tököli csapat a sereghajtó a bajnokságban, 16 mérkőzéséből mindössze két döntetlenre futotta hétvégi ellenfelünknek. A találkozó március 14-én 14.30-kor kezdődik.

Video: döntetlen a dorogiak ellen
2015.03.09. Hétfő

Tíz mérkőzés - három kapott gól. Ez a Győri ETO FC II mérlege az utolsó tíz összecsapáson. Csapatunk szeptember 27-e óta veretlen, amelyet sikerült megőrizni a Dorog ellen is, ám itt inkább az elveszett két pont miatt bánkódnak a játékosok.

Két pontba került a hiba a rangadón
2015.03.07. Szombat

Döntetlent játszott a Győri ETO FC II a bajnokság rangadóján a Dorog ellen Győrött. Az első hatvan percben minden a házigazda akarata szerint alakult, az ETO nemcsak többet birtokolta a labdát, hanem jól szűrte a vendégcsapat támadásait, így szinte el sem jutottak a prios-feketék Cellár kapujáig. Az egyetlen gól az első játékrész közepén esett, ekkor Mervó harminc méterről vette be a vendégek kapuját. Az utolsó fél órában aztán a dorogiak megmutatták: miért az ő hátukat nézte ősszel a mezőny - igaz azóta 22 pontot levontak tőlük, így visszacsúsztak a mezőny utolsó harmadába. Bátrabban kezdeményeztek, és igyekeztek az ETO hiábit kihasználni. A hajrában ez sikerült, egy labdavesztés után Máruska egyenlített, így egy onttal távozhatott Győrből a bányászcsapat, amit a játékosai és szurkolói is hosszan ünnepeltek a lefújás után.

A Dorog ellen játszik szombaton a kis ETO
2015.03.06. Péntek

Van miért törleszteni Németh Zoltán és Jakl Antal együttesének szombaton. Az a Dorog érkezik ugyanis Győrbe, akiknek az otthonában hiába dominált csapatunk, a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, így 2-1-es vereséget szenvedtünk tőlük. A bányász csapat listavezetőként zárta az őszt, ma viszont már csak a tizenkettedikek. Nem kevesebb, mint 22 pontot vontak le a csapattól, akiknek így 12 pontjuk maradt a tavasz kezdetére. Az előző héthez képest változás, hogy Nagy Ádám a Ferencváros elleni keret tagja lett, így a belső védő biztos nem lép pályára az NB I-es mérkőzéssel szinte egyidőben kezdődő találkozón.

Győzelem igazi csapatmunkával
2015.02.28. Szombat
Nem sokat volt füvön még a Győri ETO FC II, így pár edzés után örömmel vette a csapat, hogy Sárvánon füvön lesz a meccs. A néhány napja jeges talaj azonban megolvadt, így egy idő után komoly sártenger alakult ki a pályán. Az első pillanattól látszott, hogy a 0-0 az elfogadható eredmény lenne a hazaiak számára, így mai divatos elnevezéssel élve betolták a buszt a kapujuk elé. Az első félidőben Mervónak volt a legnagyobb helyzete, de kimaradt, míg a túloldalon Cellár kapuját ugyan nem veszélyeztették a sárváriak, de a kapus jól szedte le a beadásokat, így jelezte, hogy ha kell rá biztosan lehet számítani. A 2. félidőben a felnőttek között az első mérkőzését játszó Németh Márk góljával aztán eldőlt a meccs, az egész felkészülés során csúcsformában játszó Mayer Milán góljával pedig magabiztossá vált a győzelem.
Sárváron rajtol az NB III-as bajnokság
2015.02.28. Szombat

Nőtt a hátrányunk a listavezetőhöz képest a téli holtszezonban. Az NB III-as kűzdelmektől ugyanis visszalépett a Veszprém, így törölték az eredményeiket. Miután mi legyőztük őket, a Budaörs viszont döntetlent játszott, ezért nőtt a távolság a csapatok között. Merthogy már nem a Dorog a listavezető, akiktől 22 pontot vont le a szövetség jogosulatlan játék miatt. Az ETO II egyébként Sárváron kezd, várhatóan a Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Medgyes - Szabó László, Kerékgyártó, Mervó - Szabó B., Szabó Levente, Mayer M. összeállításban. A találkozó kezdési időpontja 14 óra.

Hatan is az első osztályban folytathatják
2015.02.27. Péntek

Akár hét játékost is pótolnia kell a tavaszi idényben a Németh Zoltán - Jakl Antal edzőpárosnak - bár nyilván az NB I-es kerethez felkerült két labdarúgó akár vissza is játszhat az NB III-ban a felnőtt csapat huszonötös játékoskeretéhez tartozó további fiatalok (Mervó Bence, Németh Bence, Szabó Levente és Tóth Dávid) mellett. A távozók illetve a kölcsönbe távozók közül öten az első osztályban kapnak lehetőséget, ez mindenképpen az előző félév szakmai munkáját is dicséri. (Az NB III-as csapat több mérkőzésén kitűnően játszó Illés Dávid is a Lombard Pápa csapatához került kölcsönbe, de miután ő Mervó Bencével együtt már ősszel is az első keret tagja volt, ezért úgy tekintjük, hogy ő az NB I-es csapatból került át egy másik egyesülethez)


Lenzsér Bence Paksra szerződött
2015.02.23. Hétfő

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Paksi Futball Club, hogy a tolnai egyesület megvásárolja klubunktól Lenzsér Bence játékjogát. A szerződésben a felek megállapodtak arról is, hogy klubunk a játékos további értékesítésből is részesedik. Lenzsér Bence tavaly télen a törökországi edzőtáborozás idején került fel az első kerethez, de folyamatosan az NB III-ban kapott lehetőséget. Játszott a magyarországi rendezésű U19-es Európa-bajnokságon, emellett párhuzamosan fiatal kora miatt az U18-as keretnek is a tagja volt. A téli felkészülési időszakban a győri szakvezetés posztján Nagy Ádám mellett tette le voksát, így klubunk előtt hozzájárult, hogy belső védő Pakson próbajátékon vegyen részt, ahol elégedettek voltak a játékával, így a Fehér Miklós Akadémia növendéke a tolnaiaknál mutatkozhat be az NB I-ben.

Video: ABS tréningen az NB III-as csapat
2015.02.02. Hétfő

Az Active Body System napjaikban egyre szélesebb körben elterjedt szabadidő sport. Hazánkban azonban még csak kevéssé ismert. Az ABS egy komplex edzésmódszer a teljes test megerősítésére. Tulajdonképpen testünk bármely részével, illetve azoknak összehangolt együttes mozgásával történő erőkifejtés és koordináció végrehajtása, amely saját testsúllyal történik térben és időben. Hasznosságát és népszerűségét mutatja az a tény, hogy egyre többen űzik és több speciális területen is alkalmazzák ennek a módszernek az előnyeit. A rehabilitáció, a katonaság, a tűzoltóság, a rendőrség és sokféle sportág kiegészítő tréningjévé vált. Az ETO Park Élményközpontban a Yakuza Fitness egyik edzőtermében is több tucatnyi állomáson lehet ezzel a módszerrel dolgozni - így teszi ezt Tálos Gergő irányításával hétről hétre NB III-as csapatunk is.

Döntetlen a Nagymegyer ellen
2015.01.31. Szombat

NB I-es csapatunk mellett NB III-as együttesünk is pályára lépett a ma. Ők a szlovák harmadosztály egyik csoportjának listavezetője - és a feljutás szempontjából toronymagas favoritja, a nagymegyeriek ellen szerepeltek. A találkozón mindkét fél helyzetekig jutott, gól azonban nem esett, az edzők azonban így is elégedettek voltak a látottakkal.

Két győzelemmel zártuk az Alcufer Kupát
2015.01.26. Hétfő

Vasárnap az alsóházban folytatta szereplését csapatunk a XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán. A mieink előbb vereséget szenvedtek a DAC-tól, majd legyőzték a Lébény együttesét, így az azonos pont miatt a csoport harmadik helyén végeztek. A helyosztón az NB II-es Ajka volt az ellenfél, akiket fiataljaink legyőztek, így a 13. helyet szerezték meg összesítésben. A torna egyébként a házigazda Gyirmót FC győzelmét hozta, de alapvetően a megyei I. osztályú csapatokról szólt, hiszen a második helyre a Győrszemere, a harmadikra a Nyúl futott be - utóbbit az ETO csoportjában legyőzte - a negyedik pozíciót pedig a Lipót együttese szerezte meg. (A gyirmotfc.hu fotóján azt a pillanatot látjuk, amikor az Ajka kapujába tart a labda)

Harmadik helyen a csoportban
2015.01.24. Szombat

A XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán szerepel második csapatunk, amely a Nyúl, a Ménfőcsanak és a Siófok együttesével került egy csoportba. (Fotó: gyirmotfc.hu)

Kölcsönjátékosként fejlődhet tovább
2015.01.23. Péntek

A sportolunk.sk rendszeresen foglalkozik az ETO-val, illetve a felvidéki labdarúgókkal. Az elsők között számoltak be arról is, hogy a nagymegyeri Pongrácz Viktor a tél folyamán az ETO csapatából Pápára szerződött, így lehetősége nyílik pályára lépni az NBI-ben.

Hétvégén ismét Alcufer Kupa
2015.01.21. Szerda

Szombaton és vasárnap rendezi a Gyirmót FC a XIII. Alcufer Kupát, amely egyben Horváth Ferenc Emléktorna is. A gyirmóti labdarúgás mecénása - aki klubunkat is kiemelten támogatta hosszú éveken át - tíz éve hunyt el, így ebből az alkalomból egy emlékmérkőzés is lesz, ahol több válogatott labdarúgó is pályára lép majd. Az esemény visszatérő vendége az ETO második csapata is, a tizenhat együttest felvonultató tornára most is meghívást kaptak a mieink, amit természetesen el is fogadtak.

AZ NB III-as csapat már kedden elkezdi
2015.01.05. Hétfő

Január 6-án, kedden indul a felkészülés a Győri ETO FC NB III-as csapata számára - ez azt jelenti, hogy Németh Zoltán és Jakl Antal több, mint ötven napos programot tervezhet az első bajnoki meccsig. A felkjészülési mérkőzések sorrendje az első csapathoz hasonlóan már itt is kialakult, elsősorban közeli szlovákiai illetve később osztrák harmadik és negyedik ligás együttesek ellen lép majd pályára fiatal csapatunk.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 21 16 4 1 46-8 52
2. MTK 21 14 0 7 30-21 42
3. Ferencváros 21 12 5 4 32-15 41
4. DVSC-Teva 21 11 5 5 28-14 38
5. Kecskeméti TE 21 10 4 7 26-24 34
6. MVM Paks 21 9 7 5 32-21 34
7. DVTK 21 9 7 5 31-25 34
8. Újpest FC 21 7 9 5 19-18 30
9. Győri ETO FC 21 7 7 7 29-26 28
10. Puskás Akadémia 21 7 5 9 21-24 26
11. Nyíregyháza Spartacus 21 6 4 11 21-30 22
12. Haladás 21 5 3 13 14-28 18
13. Lombard Pápa 21 4 6 11 11-33 18
14. PMFC 21 4 5 12 22-38 17
15. Budapest Honvéd 21 3 6 12 15-29 15
16. Dunaújváros 21 3 5 13 15-38 13
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 19 13 5 1 46-17 44
2. Győri ETO FC 19 12 4 3 38-13 40
3. Újbuda 19 10 4 5 26-22 34
4. Tatabánya 18 8 7 3 40-25 31
5. Rákosmente 19 8 3 8 31-26 26
6. Diósdi TC 19 8 2 9 20-24 26
7. BKV Előre 19 6 8 5 32-28 26
8. Csepel 18 8 1 9 22-20 25
9. Balatonfüred 19 7 4 8 27-27 25
10. III. KER. TVE 19 6 5 8 28-35 23
11. Sárvár 18 5 3 10 20-32 18
13. Dorog 18 11 5 2 24-13 16
13. Nagyatád 19 4 5 10 13-31 17
14. Mosonmagyaróvár 19 4 2 13 21-37 14
15. Tököl 18 0 2 16 6-44 2
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
9°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 03.30. Hannich Péter 58 éves
  • 03.30. 8 éve hunyt el Fehérvári Alfréd
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013