Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ II. csapat ]
Két pontra az első helytől az ETO II
2015.04.18. Szombat

Győzelmet aratott ma délután az ETO II Győrben, így a Tatabánya ellen pontokat vesztő Budaörs mögött már csak két pont a hátránya csapatunknak. A BKV Előre elleni találkozó az első félidő második felében dőlt el, amikor előbb Medgyes Sinan, majd Szabó Bence szerzett gólt, és ezzel ki is alakult a 2-0-ás végeredmény. A csapat a következő egy hónapban csak idegenben játszik, hiszen a Nagyatád, a Mosonmagyaróvár és a Diósd elleni kirándulás mellett eredetileg a veszprémiek elleni hazai találkozó szerepelt volna a programban, de a piros-kékek visszalépése miatt ez az összecsapás természetesen elmarad. (a jelenlegi listavezető majd az utolsó fordulóban nem lép pályára) A csapatban két játékos is bemutatkozott a jobbhátvéd posztján - Farkas Balázs kezdett és Kálmán Szilárd váltotta - Füleki Norbert először, Szabó Tibor harmadszor volt kezdő a harmadosztályban - és ugyancsak első NB III-as meccsét játszotta Schillinger Richárd.

Ma 17 órakor: ETO II - BKV Előre
2015.04.18. Szombat

Hazai pályán a BKV Előre együttesét fogadja az ETO II. (a 17 órakor kezdődő találkozó helyszíne ezúttal is az ETO Park kemping pályája) Az őszi együttesből Pongrácz, Lenzsér, Mayer már bemutatkozott az élvonalban, és most Nagy Á. és Kerékgyártó is megteheti. Az együttesből hiányozni fog Nagy Bálint is, aki legutóbb az ötödik sárga lapját kapta.

Azért vesztettünk, mert nyerni akarunk
2015.04.12. Vasárnap
Bár hamar hátrányba került a Győri ETO FC II a Rákosmente otthonában, a zöld-fehérek hamar átvették a meccs irányítását és mezőnyben jócskán ellenfelük fölé nőttek. A magas labdabirtoklási arány azonban önmagában nem elég a sikerhez, pláne egy olyan fizikálisan erősebb gárda ellen, akik kitűnő koncentrációjuknak köszönhetően minden helyzetüket gólra váltották. A vereség leginkább azért bosszantó, mert a hétvégén a Budaörs kikapott az eddig nyeretlen Tököl otthonában, így egy pontra megközelíthette volna a listavezetőt a ETO II.
Kulcsemeberk nélkül utaztak Rákosmentére
2015.04.11. Szombat

Ismét ugyanazon a napon játszik az ETO NB I-es és NB III-as csapata, de ezúttal külön helyszínen, így az első kerettel készülő Nagy Ádám, Mervó Bence és a héten felkerülő Mayer Milán sem léphet pályára a Rákosmente otthonában. A sérültek közül Nagy Bálint viszont már játszhat, miként Kerékgyártó és Szabó László eltiltása is lejárt. Németh Zoltánnak így leginkább Szabó Bence betegsége okoz gondot.

Mervó góljaival nyertük a rangadót
2015.04.06. Hétfő

A bajnokság rangadóján az Újbuda megmutatta, hogy nem véletlenül állnak a dobogón közvetlenül az ETO mögött. A hazaiak azonban feltörték a masszív védelmet, és ha neheze is, de újra győztesen hagyták el a pályát.

Rangadó az NB III-ban: a 3. jön Győrbe
2015.04.03. Péntek

Szabó László és Kerékgyártó Dávid eltiltás, Nagy Bálint sérülés, Nagy Ádám és Mervó Bence pedig az NB I-es kerettagság miatt hiányozhat a Győri ETO FC hétvégi NB III-as mérkőzéséről - így aztán a több poszton is változtatnia kell a Németh Zoltán - Jakl Antal edzőpárosnak a szombati Újbuda elleni mérkőzésen. Érdekesség, hogy alig, hogy véget ér az ETO - Kecskemét NB I-es meccs, azután kezdődik az NB III-as találkozó. A nyugati csoport rangadója - ahol a tabella második helyzetettje a harmadikat fogadja - 16.30 órakor kezdődik a stadion kemping pályáján. Ősszel a két csapat összecsapását a hazaiak nyerték 1-0-ra. 

Hősies győzelem Mayer duplájával
2015.03.28. Szombat

Folytatta remek sorozatát a labdarúgó NB III nyugati csoportjábam csapatunk, amely hatalmas kűzdelemben nyert a korábbi NB I-es III. kerület otthonában 3-2-re. A meccset a mieink akár az első félidőben is eldönthették volna, ám az óriási fölény ellenére csak egy gólt sikerült szerezni, egy szögletvariáció után a kipattanót Kerékgyártó lőtte mesterien a hálóba a tizenhatoson kívülről. A második félidő első felében aztán váratlanul a fővárosiak megfordították a meccset, sőt a játékvezető túlzott szigorral Szabó Lászlónak piros lapot mutatott fel. Az ETO azonban nem adta fel, így előbb Szabó Bence majd a debültáló Lénárt András beadását értékesítette Mayer Milán, így a hosszabbításban végül tíz emberrel sikerült megszerezni a három pontot.

Video: nem esett gól a Tatabánya ellen
2015.03.23. Hétfő

3-3, 2-2, 1-1 és 0-0. Ezeket az eredmények érte el idén tavasszal az NB III-as bajnokságban a tatabánya együttese. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a sorminta, Győrben kellett megóvniuk a kapujukat a góltól.

Csak lesgólokig jutottunk
2015.03.22. Vasárnap

Újabb rangadón van túl NB III-as csapatunk, amellyel tovább erősítette második helyét a tabellán. Az ETO II a Tatabányát fogadta, amely ellen mindkét félidőben fölényben játszott, de csak két lesgólig jutottunk. Mindkét találat az első negyedórában esett, előbb Mayer lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, de a kipattanót a hálóba lövő Mervó ha hajszállal is de lesen volt. Nem sokkal később pedig Szabó Bence lőtt a tizenhatosról a hosszú sarokba, de a keresztbemozgásnál éppen abban a pillanatban kapta a labdát, amikor a védő mögé lépett. A védekezés azonban ismét tökéletes volt, így 11 forduló óta mindössze 2 kapott góllal áll együttesünk.

Folytatni a remek sorozatot
2015.03.21. Szombat

Nagyszerűen szerepel együttesünk a labdarúgó NB III-ban. A csapat - ha a veszprémiek elleni azóta törölt mérkőzést is beleszámítjuk - tizenegy meccs óta veretlen, és mindössze két gólt kapott. A tatabányaiak ellen pedig története egyik legfölényesebb sikerét aratta ősszel a fiatal együttes, hiszen akkor a mieinknek minden összejött, a bányász pedig teljesen összeomlott a hajrára, így 7-1 lett a végeredmény a bányásznapon. Abból a csapatból azóta Pongrácz Viktor már bemutatkozott az NB I-ben a Lombard Pápa színeiben, de Farkas és Vankó sem rohamozhatja már a kék-fehérek kapuját.

Fölényes győzelem Tökölön
2015.03.14. Szombat

A sereghajtó otthonában egyetlen percig nem forgott veszélybe az ETO II győzelme, amely mindkét félidőt góllal kezdte, és a rossz talajon is kombinatív játékkal érvényesítette a papírformát. Győzelmével alaposan ellépett üldözőitől a győri együttes, így már hat ponttal megelőzi a harmadik helyen álló Újbudát.

A sereghajtóhoz utazik az ETO II
2015.03.13. Péntek

Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Mervó, Kerékgyártó - Szabó B., Mayer, Irmes . Várhatóan ezzel a csapattal lép pályára szombaton Tökölön a Győri ETO FC II. Németh Zoltán bízik az eredményes folytatásban: "Tovább akarjuk folytatni a jó sorozatunkat, de ehhez mindig a tudásunk legjavát kell adni, így most hétvégén is." - nyilatkozta az edző. A tököli csapat a sereghajtó a bajnokságban, 16 mérkőzéséből mindössze két döntetlenre futotta hétvégi ellenfelünknek. A találkozó március 14-én 14.30-kor kezdődik.

Video: döntetlen a dorogiak ellen
2015.03.09. Hétfő

Tíz mérkőzés - három kapott gól. Ez a Győri ETO FC II mérlege az utolsó tíz összecsapáson. Csapatunk szeptember 27-e óta veretlen, amelyet sikerült megőrizni a Dorog ellen is, ám itt inkább az elveszett két pont miatt bánkódnak a játékosok.

Két pontba került a hiba a rangadón
2015.03.07. Szombat

Döntetlent játszott a Győri ETO FC II a bajnokság rangadóján a Dorog ellen Győrött. Az első hatvan percben minden a házigazda akarata szerint alakult, az ETO nemcsak többet birtokolta a labdát, hanem jól szűrte a vendégcsapat támadásait, így szinte el sem jutottak a prios-feketék Cellár kapujáig. Az egyetlen gól az első játékrész közepén esett, ekkor Mervó harminc méterről vette be a vendégek kapuját. Az utolsó fél órában aztán a dorogiak megmutatták: miért az ő hátukat nézte ősszel a mezőny - igaz azóta 22 pontot levontak tőlük, így visszacsúsztak a mezőny utolsó harmadába. Bátrabban kezdeményeztek, és igyekeztek az ETO hiábit kihasználni. A hajrában ez sikerült, egy labdavesztés után Máruska egyenlített, így egy onttal távozhatott Győrből a bányászcsapat, amit a játékosai és szurkolói is hosszan ünnepeltek a lefújás után.

A Dorog ellen játszik szombaton a kis ETO
2015.03.06. Péntek

Van miért törleszteni Németh Zoltán és Jakl Antal együttesének szombaton. Az a Dorog érkezik ugyanis Győrbe, akiknek az otthonában hiába dominált csapatunk, a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, így 2-1-es vereséget szenvedtünk tőlük. A bányász csapat listavezetőként zárta az őszt, ma viszont már csak a tizenkettedikek. Nem kevesebb, mint 22 pontot vontak le a csapattól, akiknek így 12 pontjuk maradt a tavasz kezdetére. Az előző héthez képest változás, hogy Nagy Ádám a Ferencváros elleni keret tagja lett, így a belső védő biztos nem lép pályára az NB I-es mérkőzéssel szinte egyidőben kezdődő találkozón.

Győzelem igazi csapatmunkával
2015.02.28. Szombat
Nem sokat volt füvön még a Győri ETO FC II, így pár edzés után örömmel vette a csapat, hogy Sárvánon füvön lesz a meccs. A néhány napja jeges talaj azonban megolvadt, így egy idő után komoly sártenger alakult ki a pályán. Az első pillanattól látszott, hogy a 0-0 az elfogadható eredmény lenne a hazaiak számára, így mai divatos elnevezéssel élve betolták a buszt a kapujuk elé. Az első félidőben Mervónak volt a legnagyobb helyzete, de kimaradt, míg a túloldalon Cellár kapuját ugyan nem veszélyeztették a sárváriak, de a kapus jól szedte le a beadásokat, így jelezte, hogy ha kell rá biztosan lehet számítani. A 2. félidőben a felnőttek között az első mérkőzését játszó Németh Márk góljával aztán eldőlt a meccs, az egész felkészülés során csúcsformában játszó Mayer Milán góljával pedig magabiztossá vált a győzelem.
Sárváron rajtol az NB III-as bajnokság
2015.02.28. Szombat

Nőtt a hátrányunk a listavezetőhöz képest a téli holtszezonban. Az NB III-as kűzdelmektől ugyanis visszalépett a Veszprém, így törölték az eredményeiket. Miután mi legyőztük őket, a Budaörs viszont döntetlent játszott, ezért nőtt a távolság a csapatok között. Merthogy már nem a Dorog a listavezető, akiktől 22 pontot vont le a szövetség jogosulatlan játék miatt. Az ETO II egyébként Sárváron kezd, várhatóan a Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Medgyes - Szabó László, Kerékgyártó, Mervó - Szabó B., Szabó Levente, Mayer M. összeállításban. A találkozó kezdési időpontja 14 óra.

Hatan is az első osztályban folytathatják
2015.02.27. Péntek

Akár hét játékost is pótolnia kell a tavaszi idényben a Németh Zoltán - Jakl Antal edzőpárosnak - bár nyilván az NB I-es kerethez felkerült két labdarúgó akár vissza is játszhat az NB III-ban a felnőtt csapat huszonötös játékoskeretéhez tartozó további fiatalok (Mervó Bence, Németh Bence, Szabó Levente és Tóth Dávid) mellett. A távozók illetve a kölcsönbe távozók közül öten az első osztályban kapnak lehetőséget, ez mindenképpen az előző félév szakmai munkáját is dicséri. (Az NB III-as csapat több mérkőzésén kitűnően játszó Illés Dávid is a Lombard Pápa csapatához került kölcsönbe, de miután ő Mervó Bencével együtt már ősszel is az első keret tagja volt, ezért úgy tekintjük, hogy ő az NB I-es csapatból került át egy másik egyesülethez)


Lenzsér Bence Paksra szerződött
2015.02.23. Hétfő

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Paksi Futball Club, hogy a tolnai egyesület megvásárolja klubunktól Lenzsér Bence játékjogát. A szerződésben a felek megállapodtak arról is, hogy klubunk a játékos további értékesítésből is részesedik. Lenzsér Bence tavaly télen a törökországi edzőtáborozás idején került fel az első kerethez, de folyamatosan az NB III-ban kapott lehetőséget. Játszott a magyarországi rendezésű U19-es Európa-bajnokságon, emellett párhuzamosan fiatal kora miatt az U18-as keretnek is a tagja volt. A téli felkészülési időszakban a győri szakvezetés posztján Nagy Ádám mellett tette le voksát, így klubunk előtt hozzájárult, hogy belső védő Pakson próbajátékon vegyen részt, ahol elégedettek voltak a játékával, így a Fehér Miklós Akadémia növendéke a tolnaiaknál mutatkozhat be az NB I-ben.

Video: ABS tréningen az NB III-as csapat
2015.02.02. Hétfő

Az Active Body System napjaikban egyre szélesebb körben elterjedt szabadidő sport. Hazánkban azonban még csak kevéssé ismert. Az ABS egy komplex edzésmódszer a teljes test megerősítésére. Tulajdonképpen testünk bármely részével, illetve azoknak összehangolt együttes mozgásával történő erőkifejtés és koordináció végrehajtása, amely saját testsúllyal történik térben és időben. Hasznosságát és népszerűségét mutatja az a tény, hogy egyre többen űzik és több speciális területen is alkalmazzák ennek a módszernek az előnyeit. A rehabilitáció, a katonaság, a tűzoltóság, a rendőrség és sokféle sportág kiegészítő tréningjévé vált. Az ETO Park Élményközpontban a Yakuza Fitness egyik edzőtermében is több tucatnyi állomáson lehet ezzel a módszerrel dolgozni - így teszi ezt Tálos Gergő irányításával hétről hétre NB III-as csapatunk is.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 23 18 4 1 54-8 58
2. Ferencváros 23 14 5 4 36-16 47
3. MTK Budapest 23 15 1 7 33-21 46
4. DVSC-Teva 23 12 6 5 30-15 42
5. MVM Paks 23 11 7 5 36-22 40
6. Kecskeméti TE 23 10 5 8 28-27 35
7. DVTK 23 9 8 6 33-28 35
8. Újpest FC 23 7 9 7 19-21 30
9. Puskás Akadémia 23 8 5 10 23-26 29
9. Győri ETO FC 23 7 8 8 32-30 29
11. Nyíregyháza Spartacus 23 7 4 12 24-35 25
12. Budapest Honvéd 23 4 7 12 19-31 19
13. Haladás 23 5 3 15 15-38 18
14. PMFC 23 4 6 13 22-40 18
15. Lombard Pápa 23 4 6 13 11-37 18
16. Dunaújváros 23 4 6 13 18-38 17
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 21 14 5 2 47-18 47
2. Győri ETO FC 21 13 4 4 41-18 43
3. Újbuda 20 10 4 6 27-24 34
4. Tatabánya 20 9 7 4 44-28 34
5. Rákosmente 21 10 3 8 38-28 32
6. Diósdi TC 21 9 3 9 25-28 30
7. Balatonfüred 21 8 4 9 30-29 28
8. BKV Előre 20 6 9 5 33-29 27
9. Csepel 20 8 1 11 22-22 25
10. III. KER. TVE 20 6 6 8 30-37 24
11. Sárvár 20 6 4 10 24-35 22
12. Dorog 20 12 5 3 25-14 19
13. Nagyatád 20 4 5 11 14-34 17
14. Mosonmagyaróvár 21 4 4 13 25-41 16
15. Tököl 20 1 2 17 7-47 5
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
10°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Kovács László 64 éves
  • 04.26. 7 éve hunyt el Orbán Árpád
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013