Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
IFK Göteborg: Győri ETO FC
2014. Július 24.
Csütörtök 19:00
Göteborg - Gamla Ullevi
IFK Göteborg - Győri ETO FC
Európa Liga mérkőzés
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ II. csapat ]
Egyedüli akadémiai csapatként maradtunk
2014.07.18. Péntek

A Szombathelyi Haladás második csapatát kizárták a labdarúgó NB III 2014–2015-ös idényéből – derült ki az MLSZ versenybizottságának pénteken közzétett határozatából. Mindez azt jelenti, hogy a nyugati csoportban az ETO II marad az egyedüli akadémiai csapat. 

Itt az NB III-as csoportbeosztás
2014.07.08. Kedd

Elkészítette az MLSZ az NB III-as csoportbeosztást. A mieink természetesen maradtak nyugaton, ahol nem kevesebb, mint 4 korábbi NB I-es csapat szerepel - az III. kerület, a Csepel, a Tatabánya és a Veszprém is. A tavalyi nagy ellenfelek közül az Andráshida anyagi okok miatt visszalépett és csak a megyei bajnokságban indul. 

Matetits játszott a legtöbbet
2014.06.30. Hétfő

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben annak járunk utána, hogy mi is van a bajnoki helyezések mögött egészen pontosan. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy a második csapatunkban ki, hányszor lépett pályára. Összesen 51 olyan játékos van, aki több-kevesebb meccsen lehetőséget kapott, de közülük kiemelkedik Matetits István teljesítménye, hiszen ő 29 meccset játszott, vagyis mindössze egyszer nem lépett pályára a szezonban. 

Három házi gólkirály
2014.06.27. Péntek

61 gól lőtt az idény során az NBIII-as csapatunk, ezeket pedig 19 játékos vállalta magára. A házi gólversenyben három játékos végzett 8-8 góllal az élen, név szerint Illés Dávid, Mervó Bence és Farkas Zoltán, de Novák is alig maradt le tőlük. A teljes góllövőlistát itt találják meg. 

Összefoglaló a Budaörs elleni meccsről
2014.06.02. Hétfő

Második csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett a szezon utolsó mérkőzésén a Budaörs ellen, ezzel pedig a negyedik helyen zárta a bajnokságot Jakl Antal tanítványai. Ahogy azt ígértük, most meg tudjuk mutatni a mérkőzés összefoglalóját. 

Negyedikként zárt az ETO II
2014.06.01. Vasárnap

Rangadóval zárult az NB III nyugati csoportjának az idei kiírása. A dobogó két alsó foka még kiadó volt, amiért négyen is harcoltak. A legkedvezőbb helyzetből a budaörsiek várták a fordulót, hiszen őket az ETO csak akkor előzhette volna meg, ha 12 góllal győzni tudnak a zöld-fehérek. A találkozó azonban nem így indult, egymás után alakították ki helyzeteiket a vendégek. Negyed óra kellett ahhoz, hogy a házigazda megtalálja az ellenszert. Miután bátrabban felvállalták az egy-egy elleni párharcokat, fokozatosan ellenfelük fölé tudtak nőni, és Matetits révén egy nagy ziccerük is volt. A hajrában azonban egy mögékerülés után a szélről középre lőtt labdát Sajbán Miklós a kapuba fejelte, így némi meglepetésre a Budaörs mehetett előnnyel a szünetre, az osztály átlagát meghaladó játékot hozó első félidő után.

Ma este 6 órakor: ETO II - Budaörs
2014.06.01. Vasárnap
Még nem mondott le a dobogóról az ETO II, ugyanakkor nem a saját kezében van a sorsa. A budaörsiek ugyan csak három ponttal vannak a mieink előtt, de 24 góllal jobb a gólarányuk, így szinte ugyanaz a képlet, mint tegnap az NBI-es mérkőzésen: 12 gólos győzelem kell a biztos előrelépéshez. Van egy másik mód is, ebben az esetben ha a BKV Előre nem tud nyerni, mi pedig igen, akkor őket megelőzve felléphetünk a dobogó harmadik fokára. ehhez a legtöbbet a Vida - Nagy B. Csató, Lenzsér, Kozma - Nagy Á., Pongrácz, Szabó B. - Farkas Z., Matetits, Vankó tizenegy tehet hozzá ma, a 18 órakor kezdődő mérkőzésen.
Megérdemelt győzelem Újbudán
2014.05.25. Vasárnap

Fél csapatra való játékosa hiányzott az állandó kezdőjéből a Jakl-Kulcsár edzőpárosnak. Nagy B. és Medgyes révén mind a két szélső hátvéd eltiltását töltötte, míg Lenzsér, Farkas és Mervó játékától azért tekintettek el a győriek, mert az U19-es válogatott keddig angolok elleni meccse miatt kérte a szövetségi edző, hogy pihenjenek.

Öt hiányzóval Újbudán az NB III
2014.05.25. Vasárnap

Fontos mérkőzést játszik jövő héten kedden az U19es válogatott - az angol harmad- és negyedosztályú bajnokság U23-as válogatottja látogat Magyarországra. Éppen ezért Mészöly Géza szövetségi edző azt kérte, hogy a vasárnapi mérkőzésen ha lehet ne lépjen pályára Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence se. Az ETO partner volt ebben, így az előző héten kiállított Medgyes Sinant és az ötödik sárga lapját kapó Nagy Bálintot is beleszámítva fél csapatnyi hiányzója lesz a Jakl-Kulcsár edzőpárosnak.

A fényeknek örültünk, a meccsnek nem
2014.05.20. Kedd

Elkészítettük az összefoglalót a hétvégi NB III-as mérkőzésről. Ez dorogi győzelmet hozott, aminek következtében csapatunk lecsúszott a dobogóról.

Tompa játék, megérdemelt dorogi győzelem
2014.05.18. Vasárnap

Fásultan és tompán játszott ma NB III-as csapatunk, így a dorogiak nyerni tudtak Győrben. Az ellenfélnél korábbi rutinos NB I-es labdarúgk is szerepeltek, hiszen Schutz Levente és Sitku Illés is pályára lépett. Az ETO emberhátrányban fejezte be a mérkőzést, mert Medgyes Sinan az első és a 77. percben is sárga lapott kapott a játékvezetőtől. Az ETO legjobbja Vida Balázs volt, akik ziccereket hárított, de egy alkalommal ő is tehetetlen volt. Vasárnap este tucatnyi dorogi drukker teremtett mérkőzés hangulatot, akik végigénekelték a találkozót, és boldogan indultak el a lefújást követően hazafelé.

A Dorog csapatát fogadja az ETO II
2014.05.17. Szombat

Vasárnap délután 6 órakor lép pályára a labdarúgó NB II nyugati csoportjában a második helyért küzdő ETO II, Andráshida és BKV Előre együttese is. Mind a három klub győzelmi kényszerben van, hiszen negyedik riválisuk a Budaörs ma nyert így pontelőnybe került a hármakkal szemben. Mind a hárman otthon játszanak, a mieink a kiesés ellen menekülő dorogiakat fogadják. A Komárom-Esztergom megyei együttes jól áll a harcban, hiszen négy pont az előnye az egyre nagyobb bajba kerülő Veszprémmel szemben. Az ETO II természetesen nyerni szeretne az idény utolsó előtti hazai találkozóján.

Újabb tripla Farkas Zoltántól
2014.05.11. Vasárnap

Magabiztos és fölényes győzelmet aratott Tökölön a Győri ETO FC II, így pontszámban beérte a jelenleg második helyen álló budaörsieket - akiket az utolsó fordulóban fogadunk majd. A találkozó hőse, ahogy múlt héten is ezúttal is Farkas Zoltán volt, aki ismét mesterhármast szerzett.

Szombaton Tökölön az ETO II
2014.05.09. Péntek

A tököli labdarúgó csapat 1922-ben alakult, első jelentősebb sikerét az 1960-as években érte el, ekkor két szezont töltött az együttes az NB III-ban. A klub mostani helyzete egy 10 éves, tudatos szervezőmunka eredménye, melynek során a csapat a körzeti bajnokságbólindulva a második vonalig jutott - olvasható a tököli klub honlapján. Az együttes ma az öt büntetőpont miatt a tizenötödik, vagyis a kieső helyen áll, és ha veszít már lehet, hogy matematikai esélye sem marad a bentmaradásra. A házigazda meglehetősen rossz sorozatban van, hiszen a legutóbbi három meccsüket nullára veszítették, miközben kétszer négy, egyszer pedig hat gólt kaptak. Az ETO is arra készül, hogy elhozza tőlük a bajnoki pontokat. 

Nem először triplázott
2014.05.09. Péntek

Alig húsz perc volt hátra a Győri ETO FC II - BKV Előre NB III-as bajnokiból, amikor a vendégek 1-0-ra vezettek. Ekkor beállt Farkas Zoltán, és tizenhárom perc múlva már 3-1 volt az állás a házigazda javára. Mindhárom találatot az éppen csak nagykorú támadó szerezte. Nagy-Pál Tamás, az utanpotlassport.hu újságírója beszélgetett az U19-es válogatott gólerős csatárával. ( a képen az első sor közepén 17-es mezben)

Video: Farkas mesterhármasa a BKV ellen
2014.05.05. Hétfő

Farkas Zoltán mesterhármasával vasárnap legyőzte a BKV Előre csapatát a Győri ETO FC II. Íme a találkozó összefoglalója.

Farkas: mesterhármas 13 perc alatt
2014.05.04. Vasárnap

Megszakadt a rossz sorozata az ETO-nak a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A mieink hiába játszottak jól az elmúlt fordulókban, a rangadókon rendre alulmaradtak. Eddig. Ma ugyanis az első 25 fordulóban mindössze 17 gólt kapó BKV Előráének sikerült hármat is lőnie - 13 perc alatt Farkas Zoltánnak. Ennek köszönhetően az ETO II ugyan maradt az ötödik helyen, de már csak két pontra van a második helyezettől.

17.30-kor a BKV Előrét fogadjuk
2014.05.04. Vasárnap

A tavaszi idény legjobbja, a BKV Előre látogat Győrbe ma az NB III nyugati csoportjának zárómérkőzésén. Betegség miatt Lenzsér Bence nem áll a szakvezetés rendelkezésére, visszatérhet viszont a kezdőcsapatba hosszú sérülés után Csató Martin és Pongrácz Viktor is. A tervezett kezdőcsapat: Horváth D. - Nagy B. Csató, Kozma, Medgyes - Pongrácz, Nagy Á., Illés - Farkas, Mervó, Vankó

Fociban jók voltunk, verekedésben nem
2014.04.25. Péntek

Az egész napos eső miatt rendkívül csúszós volt a pálya, ahol hiába szerzett vezetést és játszott jól az első játékrészben az ETO, a hazaiak a félidőben szó szerint bekeményítettek, és a rendkívül eldurvuló meccsen - amiben a játékvezető messzemenőkig partner volt - fordítani tudtak. Győzelmükkel a csákváriak nagy lépést tettek a bajnoki cím felé.

Csákvári rangadón az ETO II
2014.04.25. Péntek

Nincs nönnyű sorosolása NB III-as csapatunknak, az egyik rivális után máris a másik otthonába látogathat. A tervek szerint a Cellár - Leal, Kozma, Lenzsér, Medgyes - Nagy Á., Illés, Mervó - Farkas, Matetits, Vankó tizenegy fut majd ki a csákvári pályára péntek este 7 rakor, ahol villanyfényes mérkőzésen játszhatnak a mieink a listavezető ellen. A csákváriaknak úgy van 3 pont előnyünk mindenkivel szemben, hogy a Haladás elleni találkozójukat majd csak május 7-én pótolják, így ha nyerni tudnának, akkor nagyon nagy lépést tennének a bajnoki cím felé. Az ETO ezt szeretné megakadályozni.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
0. Nyíregyháza Spartacus 0 0 0 0 0
0. MVM Paks 0 0 0 0 0
0. Puskás Akadémia 0 0 0 0 0
0. DVTK 0 0 0 0 0
0. Ferencváros 0 0 0 0 0
0. Kecskeméti TE 0 0 0 0 0
0. Újpest FC 0 0 0 0 0
0. Haladás 0 0 0 0 0
0. MTK 0 0 0 0 0
0. PMFC 0 0 0 0 0
0. Lombard Pápa 0 0 0 0 0
0. Videoton 0 0 0 0 0
0. Dunaújváros 0 0 0 0 0
0. Budapest Honvéd 0 0 0 0 0
0. DVSC-Teva 0 0 0 0 0
0. Győri ETO FC 0 0 0 0 0
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 30 21 5 4 77-35 68
2. Budaörs 30 19 3 8 74-32 60
3. BKV Előre 30 16 7 7 48-25 55
4. Győri ETO FC II 30 17 3 10 61-47 54
5. Andráshida 30 15 8 7 53-31 53
6. Csepel 30 13 9 8 46-29 48
7. Balatonfüred 30 13 8 9 45-31 47
8. Mosonmagyaróvár 30 12 7 11 40-40 43
9. Újbuda 30 12 6 12 45-43 42
10. Nagyatád 30 10 8 12 34-39 38
11. Dorog 30 11 4 15 46-47 37
12. Haladás II 30 9 7 14 39-44 34
13. Veszprém 30 8 4 18 35-64 28
14. Diósdi TC 30 7 8 15 33-51 28
15. Tököl 30 7 2 21 23-74 18
16. Körmend 30 5 1 24 29-96 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
22°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.30. 36 éve hunyt el Nagy Béla " Zsöle"
  • 07.30. 73 éves lenne Korsós István
Nyaraljunk együtt!
NB1.HU HÍREK
ETO TV
06.01. 2013/14 - 30 - Győri ETO FC - Mezőkövesd 5-0
2014.05.26.
2013/14 - 29 - Kaposvár - Győri ETO FC 0-5
2014.05.26.
2013/14 - 28 - Győri ETO FC - Honvéd 4-2
2014.05.26.
2013/14 - 27 - PFLA - Győri ETO FC 0-1
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013