Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Győri ETO FC: Újpest FC
2014. Április 27.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Újpest FC
OTP Bank Liga 26. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Támogatóink ]
Enduro verseny az ETO Parkban
2014.04.11. Péntek

Április 12-13-án újra Dunántúli Motorkiállítás lesz az ETO Parkban, ami egy extrém enduro motorsversennyel bővül. A mezőnyben találjuk majd többek között azt a Németh Kornélt, aki  a motocross és extrém enduro szakág elismert és eredményes versenyzője, többszörös Európa bajnoka.

Kormányablak nyílt az ETO Parkban
2014.03.14. Péntek

2011. januárjában huszonkilenc Kormányablak nyílt meg szerte az országban, így sokkal hatékonyabb és egyszerűbb lett az államigazgatási ügyintézés. A héten Győrben újabb Kormányablakot avattak - méghozzá az ETO Park Élményközpontban, ahol gyors kiszolgálás mellett, szakképzett szakemberek segítik az állampolgárokat, 265 féle ügyben.

Vasútmodell kiállítás az ETO Parkban
2014.03.07. Péntek

Évek óta hagyomány, hogy Győrbe érkeznek a vasútmodellezők, hogy megmutassák legújabb gyűjteményüket. Az idei kiállításon a megszokott járgányok mellett Thomas, a gőzmozdony is szorgalmasan rója a köröket. A kiállítás az ETO Park Élményközpontban szombaton és vasárnap egyaránt 1O és 18 óra között látogatható.

Cross core-edzés a Yakuza Fitnessben
2014.02.06. Csütörtök

Az ETO-SZESE férfi kézilabdázói egy hónapja járnak heti 2-2 alkalommal az ETO Park Élményközpontba, hogy vegyenek egy hidegterápiás kezelésen majd egy cross core-edzésen. A hidegterápiával kapcsolatosan Rosta Miklós vezetőedző azt mondta: "Nem kellemes dolog, de hasznos. Nem véletlen, hogy a kézis lányok és a focisták is alkalmazzák. Különösen sérülés esetén nagy segítség. Ez is segít bennünket abban, hogy hideg fejjel gondolkozzunk... Erre ugyanis nagy szükség lesz a szezon hátralévő részében.". Ami pedig a cross core-edzéseket illeti a vezetőedző úgy látja: "Nagyon hasznos, mert itt saját testömeggel kell dolgozni, s olyan izomcsoportokat is megmozgat, melyeket nem annyira használunk. Ha ezzel sikerül sérüléseket elkerülni, akkor már megéri, illetve ezáltal stabilabbá, tónusosabbá válhat az izomzat, ami szintén előny hosszú távon."

Győrszol ajándék a Mikulásgyárnak
2013.12.19. Csütörtök

Kétszázötvenezer forint értékű tartós élelmiszerrel támogatta a GYŐR-SZOL Zrt. a Mikulás Gyárat. Az adományt Sági Géza vezérigazgató adta át Győrben, az ETO Park Élményközpontban. Idén először a társaság munkatársai is bekapcsolódtak a jótékonysági akcióba.

Holnaptól gólszépségverseny
2013.12.18. Szerda

Keressük az év legszebb gólját. Már készítjük azt az összeálítást, amiből szurkolóink segítségével választjuk meg 2013 legszebb találatát. A felkészülési, a bajnoki és a kupameccsek találatai mind bekerülnek abba a mezőnybe, amiből mi elsőként az általunk legszebbnek tartott 16-ot emeltük ki, és azokra párosával lehet majd voksolni minden nap hivatalos facebook oldalunkon. Amire pedig a csapat visszatér a szabadságáról, és január 6-án megkezdi a felkészülést, a játékosok számára is kiderül, hogy ki volt az elkövető. Ahogy mi összeszámoltuk: 2013-ban 65 mérkőzést játszott az ETO - negyvenkilenc tétmérkőzést és tizenhat felkészülési mérkőzést. Ezeken a találkozón 141 gól született, csapatunkból pedig 26-an voltak eredményesek. Érdekesség, hogy ötös holtverseny van a házi góllövőlista élén - Andric, Kamber, Kronaveter, Martinez és Varga is 10-10 gólig jutott.

Mesejáték az ETO Parkban
2013.12.15. Vasárnap

December 14-én 15 órakor újra az ETO Park Élményközpontban vendégszerepel a Vaskakas Bábszínház. Igazi téli előadást tekinthetnek meg a családok, a Jégvirág cukrászda című műsor Hópihéről és Zúsmaráról szól majd. “Csupa-csipke fehér cuki – havas, hideg, gyönyörű. Mire készül benne Hópihe, a pincérlány és jó barátja, Zúzmara? Sürögnek-forognak, izegnek-mozognak, tipegnek-topognak – csipkés tortát, gyöngyös sütit, jégvirágot fabrikálnak. De vajon kinek? Talán neked? Talán másnak? Légy a Jégvirág cukrászda vendége – és megtudod!”



Ismét Mikulásgyár az ETO Parkban
2013.12.05. Csütörtök

Évek óta hagyomány, hogy a Győri ETO FC labdarúgói segítenek a rászorulókon. Idén sincs másképp. Az ETO Park Élményközpontban ismét felkeresték a Mikulásgyárat, hogy minél több gyermeknek szép legyen a karácsony.

Süsü vasárnapig az ETO Parkban
2013.11.22. Péntek

Csukás István többszörösen kitüntetett magyar író kedves meséin több generáció is édesen hajtotta álomra a fejét, akár Süsü, Mirr-Murr vagy Pom-pom kalandjait hallgatta.  A halhatatlanná vált mesefigurák embernagyságban várják az érdeklődőket vasárnapig az ETO Park Élményközpont 1. emeletén.

Véradást szervezett a Vidanet
2013.10.24. Csütörtök

Véradást szervezett mára klubunk egyik támogatója, a Vidanet Zrt. Az eseményre meghívást kapott a felnőtt csapat is, a játékosokat Dudás Ádám és Rudolf Gergely képviselte. Véradásra minden 18 és 65 év közötti egészséges felnőtt ember jelentkezhet, az Országos Vérellátó Központ javaslata szerint a férfiak akár 5-ször, nők maximum 3-szor adhatnak vért évente - és két véradás között csaknem 2 hónapnak el kel telnie. A véradásra való alkalmasságot jelenleg Magyarországon mindig orvos dönti el, a leendő véradó részletes kikérdezése - korábbi és jelenlegi betegségeiről, egészségi állapotáról -, és fizikális vizsgálata után.

Ők kapták a Bayern meccs bevételét
2013.10.15. Kedd

Az Audi Hungaria a Győri ETO FC – FC Bayern München futballgálából származó tiszta bevételét karitatív célokra fordítja. Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató a mai napon 17 millió forint értékben adta át az adományokat az alapítványok képviselőinek. A győri futballklub utánpótlás-támogatásán felül ezzel az összeggel hat regionális szociális intézményt segít a vállalat.

Gyárlátogatáson az FC Barcelona
2013.09.16. Hétfő

Ma utazott haza az FC Barcelona U16-os csapata, de a srácok még indulás előtt az Audi Hungaria vendégei voltak. A katalán csapat edzői szerint fontos látni a fiataloknak, hogy mennyi munka árán készül el egy olyan autó, amelyet ha karriert futnak be ők is vezethetnek majd.

Audi: Nagy öröm a Bayern vendégjátéka
2013.08.07. Szerda

"Két géppel érkezik vasárnap a Bayern München a péri repülőtérre - ez fontos visszaigazolása annak, hogy jól döntöttünk, amikor a reptér fejlesztése mellé álltunk" - mondta Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria Motor Kft. vállalati kommunikációs vezetője. Minderről a klub és támogatójának mai sajtótájékoztatóján esett szó.

Kupagyőztes az indulónkat játszó zenekar
2013.04.16. Kedd

A Győri Filharmonikus Zenekar körzeműködésével készült el 2011-ben az ETO új indulója, a zenekar most bebizonyította, hogy nemcsak a hangszerekhez ért, hanem a focipályán is megállják a helyüket. A Szimfonikus Zenekarok Futball-kupáján 2013. április 14-én a budapesti fehérvári úti Budai Sportcentrum Futballaréna műfüves pályán tizenhárom csapat mérte össze tudását, és a győzelmet a győriek szerezték meg.

Két kategóriát is nyert a Lifestyle Hotel
2013.03.31. Vasárnap

Megszületett az Iránytű, a Turizmus Trend szaklap immár hagyományos kommunikációs versenyének végeredménye. Közel 50 pályamű került a Turizmus Trend szervezésében zajló Iránytű kommunikációs verseny zsűrije elé. A Quaestor csoporthoz tartozó Lifestyle Hotel Mátra**** több kategóriában is remekelt, így megnyerte a "print" versenyt bemutatkozó brossúrájával, bemutatkozó kisfilmje pedig a hírdetés és reklám kategória legjobbja lett.

Motoros nap az ETO Parkban
2013.03.14. Csütörtök

Motoros napot rendeznek egy hét múlva, azaz március 23-án és 24-én a győri ETO parkban, és az áruház parkolójában. A szakemberek elsősorban baleset-megelőzés céljából rendezik az eseményt. Ezen a hétvégén nemcsak a motorosokat várják a szervezők.

Interaktív kiállítás az ETO Parkban
2013.03.03. Vasárnap

Tükörben a világ címmel interaktív kiállítás nyílik a fenntartható és környezettudatos jövő témájában kedden Győrött az ETO Parkban. Az öt hétig látogatható bemutatóhoz kapcsolódva Fenntarthatóság Akadémiája címmel konferenciákat, workshopokat, műhelyfoglalkozásokat tartanak.

Sikeres volt a győri Mikulás-gyár
2013.01.09. Szerda

Tíz helyen gyűjtötték az adományokat országszerte a Mikulás-gyár elnevezésű akcióban, ahol először volt Győrött gyűjtőpont az ETO Park. A kezdeményezés sikeres volt, hiszen ötven százalékkal több csomag gyűlt össze, mint egy évvel korábban (2011-ben 704, 2012-ben 1080 egységnyi adomány érkezett), emellett büszkék lehetünk arra is, hogy a vidéki városok közül továbbra is a legtöbb segítség Győrből érkezik.

Utazóna: ETO Park
2012.10.29. Hétfő

A Viasat 3 Utazóna című műsora mutatta be a hétvégén az ETO Parkot. Az Utazóna Magyarország legnépszerűbb úticéljait mutatja be Horváth Éva, az egykori szépségkirálynő segítségével. Lenyűgöző látnivalók, hasznos tippek, aktuális programajánlók, különleges nyereményjátékok – nem csak az utazás szerelmeseinek. Aki lemaradt az adásról itt megnézheti a turisztikai magazin ezen részletlét.

Rangos darts verseny az ETO Parkban
2012.10.26. Péntek

Rangos darts viadal lesz hétvégén Győrben, vasárnap 10 órától ugyanis az ETO Parkban rendezik a férfiak országos steelcsapatbajnokságának első fordulóját.



1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 25 14 8 3 52-29 50
2. Győri ETO FC 25 13 8 4 42-30 47
3. Videoton 25 12 6 7 44-28 42
4. Ferencváros 25 12 6 7 40-32 42
5. DVTK 25 11 9 5 40-30 42
6. Haladás 25 11 8 6 34-27 41
7. PMFC 25 9 8 8 35-33 35
8. Honvéd 25 9 6 10 33-32 33
9. Kecskeméti TE 25 8 9 8 31-33 33
10. Lombard Pápa 25 8 6 11 29-37 30
11. Újpest FC 25 7 8 10 38-41 29
12. Puskás Akadémia 25 7 7 11 33-41 28
13. MTK 25 6 7 12 30-35 25
14. Mezőkövesd 25 6 5 14 25-38 23
15. MVM Paks 25 4 10 11 27-41 22
16. Kaposvár 25 4 7 14 21-42 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 23 16 3 4 53-26 51
2. BKV Előre 24 13 6 5 39-16 48
3. Andráshida 24 14 4 6 42-23 46
4. Budaörs 24 14 3 7 53-25 45
5. Győri ETO FC II 24 14 3 7 50-37 45
6. Csepel 24 10 8 6 37-21 38
7. Balatonfüred 24 10 6 8 34-27 36
8. Újbuda 24 10 3 11 39-39 33
9. Mosonmagyaróvár 24 9 5 10 31-35 32
10. Nagyatád 24 8 5 11 21-30 29
11. Haladás II 23 7 7 9 30-24 28
12. Dorog 24 8 3 13 35-42 27
13. Veszprém 24 7 2 15 24-50 23
14. Diósdi TC 24 5 5 14 25-43 19
15. Tököl 24 7 2 15 20-49 18
16. Körmend 24 5 1 18 24-71 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
16°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Farkas Balázs 26 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013