Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: PMFC
2015. Május 23.
Szombat 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - PMFC
OTP Bank Liga 29. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Támogatóink ]
Ismét segít az ETO Park
2015.02.06. Péntek

A szlovén hóhelyzet miatti helyzetre már most készülnek Győr-Moson-Sopron megyében, így abban az esetben, ha kamionstopot rendelnek el, akkor az ETO Park vezetősége felajánlja a megrekedt sofőrök számára, hogy a stop feloldásáig az élményközpont parkolójában állomásozhatnak. Mindez kb. 40 kamion ideiglenes várakozását teszi lehetővé. Az ETO Park nem először tesz hasonló gesztust a kamionosok számára, a két évvel ezelőtti emlékezetes márciusi havazásnál is hellyel, étellel és takarókkal segítette a bajba jutott autósokat.

Kamionhúzó OB az ETO Parkban
2014.11.14. Péntek

Szombaton délelőtt 10 órától látványos sportesemény helyszíne lesz az ETO Park. Darázs Ádám szervezésében ismét megrendezi a HSMA a kamionhúzó országos bajnokságot, ahol hat kategóriában avatnak győztest. A párosoknak 43 tonnás kamiont kell majd elhúzniuk, az öt egyéni számban ennél kisebb lesz a súly. A délelőtti órákban a nyílt, a master és a rendőr kategóriaindulói mérik össze tudásukat, míg 13 órától az újoncok könnyű és nehézsúlyban. A verseny a parkolóban lesz, a belépés díjtalan,

Lego autók versenye az ETO parkban
2014.11.11. Kedd

Saját építésű Lego autókkal versenyezhettek a gyerekek szombaton az ETO Park Élményközpont ötödik születésnapján. Akadálypályán a gyorsaság vagy az ügyesség alapján döntötték el, kié a legjobb kisautó. Egy medencényi játékból pedig bármit építhettek a családok.

ETO Park születésnap
2014.11.11. Kedd

Pillangó, angyal vagy ördög, cica vagy nyuszi jelmezbe öltöztették az ETO Park 5. szülinapjára érkezőket szombaton. Az alakokat egy különleges fényképészeti technikával, fényfestéssel rajzolták az emberekre. Lego autóverseny, vasútmodell kiállítás volt és egészségügyi szűréseket is tartottak a szülinapi rendezvényen.

Öt éves az ETO Park
2014.11.08. Szombat

Az Élményközpont születésnapjára több programmal is készül, november 8-án lesz különleges fényfestés ajándék fotóval, ingyenes Egészségnap, finom fondant torta és a gyerekek örök kedvence:vasútmodell kiállítás. Különlegességnek számít az is, hogy egy valódi gyerekvilág is épül lego elemekből, persze gyermekek segítségével. Hozzánk érkezik a Retrotoys, amely versenyt is hirdet a kicsik között, a jutalom nem lehet más, mint értékes lego nyeremény! “Építsd meg saját járgányodat és nevezz be egy pörgős versenyre! Tedd próbára LEGO® autódat a különböző állomásokon, ahol a gyorsaságé és a sebességé lesz a főszerep! A legjobbak felállhatnak a Retrotoys LEGO® Grand Prix dobogójára és megnyerhetik a LEGO elemekből megépített, egyedi autócsodát.” Miután a vasűtmodell kiállítás már tegnap megnyílt, íme egy kis kedvcsináló hozzá.

Vasútmodell kiállítás az ETO Parkban
2014.11.06. Csütörtök

Pénteken 10 órától újra vasútmodell kiállítás nyílik az ETO Parkban, amely vasárnap estig várja az érdeklődőket a megszokott helyen,a  földszinten a vásártérben.

ETO PARK HOTEL**** a Gault & Millau élén
2014.11.03. Hétfő

A világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott Gault & Millau hazai kiadásában az ETO PARK HOTEL****Győr, Nyugat-Magyarország vezető konferenciaszállodáját ítélték az egyik legjobbnak a nyugat-magyarországi szállodák TOP 10-es rangsorában. Minderről a turizmus.hu cikke alapján a realista.hu számolt be.

Vezetéstechnikai nap motorosoknak
2014.10.01. Szerda

Vezetéstechnikai napot tartottak motorosoknak Győrben, az ETO Parkban. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a kétkerekűn közlekedők figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára. Az elmúlt időszakban több tragikus kimenetelű baleset történt, amelyek a szakértők szerint nagyobb odafigyeléssel megelőzhetőek lettek volna.

A világ legerősebb emberei az ETO parkban
2014.08.22. Péntek

Jövő héten pénteken - augusztus 29-én - Győrött rendezik az erős emberek Bajnokok Ligája sorozat következő fordulóját. Az egyik helyszín az ETO Hotel lesz, ahol autóbuszt húznak a sportolók majd egy Audi emelgetnek. A hat versenyszám további feladatai a Városháza előtti téren és a Széchenyi téren lesznek, a rendezvényről az Eurosport egy órás összeállításban számol majd be. A világ legjobbjai közül itt lesz a korábbi Champions League összetett bajnok, a vajdasági Katona Ervin is (a képen) - aki mára világszerte az egyik legnépszerűbb erősportolóvá nőtte ki magát. 

Császári Attila az adidas szerződésről
2014.07.07. Hétfő

Az adidas a Magyar Olimpiai Bizottság gyémántfokozatú támogatója, amely az 1968-as mexikói olimpia óta megszakítás nélkül az olimpiai csapat sportruházatának hivatalos szállítója - ilyen hosszú együttműködése a márkának még a német csapattal van - és ahogy a korábbi alkalmakkor most is ők adják a labdát a foci VB-re, de számos csapat az ő szerelésüket viseli. Júliustól az ETO játékosok is adidasban lesznek - nem először a klub történelme során, hiszen a 79-es kupagyőzelemnél és a Verebes-féle aranycsapatnál is jól kivehető a fényképen a három csík, és a 90-es években valamint a 2000-es években is több idényt adidasban játszott az ETO. Az új szerződésről Császári Attila, az adidas magyarországi sportmarketing vezetője nyilatkozott a hivatalos bejelentést követően.

Máltai sportnap az ETO Parkban
2014.05.22. Csütörtök

Az ország egyik legnagyobb fogyatékos sportversenyét rendezte ma Győrben az ETO Park Élményközpontban a Máltai Szeretetszolgálat. A rendezvényen közel ötszáz versenyző állt rajthoz, kerekesszékesek, értelmi fogyatékkal élők és halmozottan sérült emberek. 

Rangos darts verseny az ETO Parkban
2014.05.16. Péntek

Rendhagyó, ám minden bizonnyal izgalmas és látványos dartsverseny helyszíne lesz hétvégén a győri ETO Park Élményközpont.A szervezők húsz táblát állítanak fel, nyolcvan férfi és húsz női dobó próbál majd meg minél pontosabban célozni.Szombaton 10 órától az úgynevezett steel szakág – itt a versenyzők nem automatákra, hanem rosttáblákra, acélhegyű nyilakkal dobnak – országos bajnokságának 6. fordulóját rendezik. Vasárnap már az amatőröké lesz a főszerep, a szervezők minden olyan résztvevő jelentkezését várják, akik még soha nem voltak igazolt játékosok. A számolásban őket a Győri DC dobói segítik. 

Enduro verseny az ETO Parkban
2014.04.11. Péntek

Április 12-13-án újra Dunántúli Motorkiállítás lesz az ETO Parkban, ami egy extrém enduro motorsversennyel bővül. A mezőnyben találjuk majd többek között azt a Németh Kornélt, aki  a motocross és extrém enduro szakág elismert és eredményes versenyzője, többszörös Európa bajnoka.

Kormányablak nyílt az ETO Parkban
2014.03.14. Péntek

2011. januárjában huszonkilenc Kormányablak nyílt meg szerte az országban, így sokkal hatékonyabb és egyszerűbb lett az államigazgatási ügyintézés. A héten Győrben újabb Kormányablakot avattak - méghozzá az ETO Park Élményközpontban, ahol gyors kiszolgálás mellett, szakképzett szakemberek segítik az állampolgárokat, 265 féle ügyben.

Vasútmodell kiállítás az ETO Parkban
2014.03.07. Péntek

Évek óta hagyomány, hogy Győrbe érkeznek a vasútmodellezők, hogy megmutassák legújabb gyűjteményüket. Az idei kiállításon a megszokott járgányok mellett Thomas, a gőzmozdony is szorgalmasan rója a köröket. A kiállítás az ETO Park Élményközpontban szombaton és vasárnap egyaránt 1O és 18 óra között látogatható.

Cross core-edzés a Yakuza Fitnessben
2014.02.06. Csütörtök

Az ETO-SZESE férfi kézilabdázói egy hónapja járnak heti 2-2 alkalommal az ETO Park Élményközpontba, hogy vegyenek egy hidegterápiás kezelésen majd egy cross core-edzésen. A hidegterápiával kapcsolatosan Rosta Miklós vezetőedző azt mondta: "Nem kellemes dolog, de hasznos. Nem véletlen, hogy a kézis lányok és a focisták is alkalmazzák. Különösen sérülés esetén nagy segítség. Ez is segít bennünket abban, hogy hideg fejjel gondolkozzunk... Erre ugyanis nagy szükség lesz a szezon hátralévő részében.". Ami pedig a cross core-edzéseket illeti a vezetőedző úgy látja: "Nagyon hasznos, mert itt saját testömeggel kell dolgozni, s olyan izomcsoportokat is megmozgat, melyeket nem annyira használunk. Ha ezzel sikerül sérüléseket elkerülni, akkor már megéri, illetve ezáltal stabilabbá, tónusosabbá válhat az izomzat, ami szintén előny hosszú távon."

Győrszol ajándék a Mikulásgyárnak
2013.12.19. Csütörtök

Kétszázötvenezer forint értékű tartós élelmiszerrel támogatta a GYŐR-SZOL Zrt. a Mikulás Gyárat. Az adományt Sági Géza vezérigazgató adta át Győrben, az ETO Park Élményközpontban. Idén először a társaság munkatársai is bekapcsolódtak a jótékonysági akcióba.

Holnaptól gólszépségverseny
2013.12.18. Szerda

Keressük az év legszebb gólját. Már készítjük azt az összeálítást, amiből szurkolóink segítségével választjuk meg 2013 legszebb találatát. A felkészülési, a bajnoki és a kupameccsek találatai mind bekerülnek abba a mezőnybe, amiből mi elsőként az általunk legszebbnek tartott 16-ot emeltük ki, és azokra párosával lehet majd voksolni minden nap hivatalos facebook oldalunkon. Amire pedig a csapat visszatér a szabadságáról, és január 6-án megkezdi a felkészülést, a játékosok számára is kiderül, hogy ki volt az elkövető. Ahogy mi összeszámoltuk: 2013-ban 65 mérkőzést játszott az ETO - negyvenkilenc tétmérkőzést és tizenhat felkészülési mérkőzést. Ezeken a találkozón 141 gól született, csapatunkból pedig 26-an voltak eredményesek. Érdekesség, hogy ötös holtverseny van a házi góllövőlista élén - Andric, Kamber, Kronaveter, Martinez és Varga is 10-10 gólig jutott.

Mesejáték az ETO Parkban
2013.12.15. Vasárnap

December 14-én 15 órakor újra az ETO Park Élményközpontban vendégszerepel a Vaskakas Bábszínház. Igazi téli előadást tekinthetnek meg a családok, a Jégvirág cukrászda című műsor Hópihéről és Zúsmaráról szól majd. “Csupa-csipke fehér cuki – havas, hideg, gyönyörű. Mire készül benne Hópihe, a pincérlány és jó barátja, Zúzmara? Sürögnek-forognak, izegnek-mozognak, tipegnek-topognak – csipkés tortát, gyöngyös sütit, jégvirágot fabrikálnak. De vajon kinek? Talán neked? Talán másnak? Légy a Jégvirág cukrászda vendége – és megtudod!”Ismét Mikulásgyár az ETO Parkban
2013.12.05. Csütörtök

Évek óta hagyomány, hogy a Győri ETO FC labdarúgói segítenek a rászorulókon. Idén sincs másképp. Az ETO Park Élményközpontban ismét felkeresték a Mikulásgyárat, hogy minél több gyermeknek szép legyen a karácsony.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 24 19 4 1 56-9 61
2. Ferencváros 24 15 5 4 39-16 50
3. MTK Budapest 24 16 1 7 35-22 49
4. DVSC-Teva 24 13 6 5 32-15 45
5. MVM Paks 24 11 7 6 36-24 40
6. Kecskeméti TE 24 10 6 8 29-28 36
7. DVTK 24 9 8 7 34-30 35
8. Újpest FC 24 8 9 7 23-21 33
9. Puskás Akadémia 24 9 5 10 26-28 32
10. Győri ETO FC 24 7 8 9 33-32 29
11. Nyíregyháza Spartacus 24 7 5 12 25-36 26
12. PMFC 24 5 6 13 24-41 21
13. Budapest Honvéd 24 4 7 13 20-33 19
14. Haladás 24 5 3 16 15-41 18
15. Lombard Pápa 24 4 6 14 11-41 18
16. Dunaújváros 23 4 6 14 20-41 17
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 22 14 6 2 48-19 48
2. Győri ETO FC 22 14 4 4 43-18 46
3. Tatabánya 21 9 8 4 45-29 35
4. Újbuda 21 10 4 7 27-25 34
5. Diósdi TC 22 10 3 9 26-28 33
6. Rákosmente 21 10 3 8 38-28 32
7. BKV Előre 22 7 9 6 36-31 30
8. Balatonfüred 22 8 4 10 30-30 28
9. III. KER. TVE 21 7 6 8 31-37 27
10. Csepel 21 8 2 11 22-22 26
11. Dorog 21 13 5 3 27-14 22
12. Sárvár 21 6 4 11 24-37 22
13. Mosonmagyaróvár 22 5 4 13 28-41 19
14. Nagyatád 22 4 5 13 14-40 17
15. Tököl 21 1 3 17 7-47 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
12°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 05.25. 23 éve hunyt el Kalmár II György " Nyanya"
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013