Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Kecskeméti TE: Győri ETO FC
2014. Október 22.
Szerda 18:00
Kecskemét
Kecskeméti TE - Győri ETO FC
OTP Bank Liga - elmaradt mérkőzés
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Támogatóink ]
Vezetéstechnikai nap motorosoknak
2014.10.01. Szerda

Vezetéstechnikai napot tartottak motorosoknak Győrben, az ETO Parkban. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a kétkerekűn közlekedők figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára. Az elmúlt időszakban több tragikus kimenetelű baleset történt, amelyek a szakértők szerint nagyobb odafigyeléssel megelőzhetőek lettek volna.

A világ legerősebb emberei az ETO parkban
2014.08.22. Péntek

Jövő héten pénteken - augusztus 29-én - Győrött rendezik az erős emberek Bajnokok Ligája sorozat következő fordulóját. Az egyik helyszín az ETO Hotel lesz, ahol autóbuszt húznak a sportolók majd egy Audi emelgetnek. A hat versenyszám további feladatai a Városháza előtti téren és a Széchenyi téren lesznek, a rendezvényről az Eurosport egy órás összeállításban számol majd be. A világ legjobbjai közül itt lesz a korábbi Champions League összetett bajnok, a vajdasági Katona Ervin is (a képen) - aki mára világszerte az egyik legnépszerűbb erősportolóvá nőtte ki magát. 

Császári Attila az adidas szerződésről
2014.07.07. Hétfő

Az adidas a Magyar Olimpiai Bizottság gyémántfokozatú támogatója, amely az 1968-as mexikói olimpia óta megszakítás nélkül az olimpiai csapat sportruházatának hivatalos szállítója - ilyen hosszú együttműködése a márkának még a német csapattal van - és ahogy a korábbi alkalmakkor most is ők adják a labdát a foci VB-re, de számos csapat az ő szerelésüket viseli. Júliustól az ETO játékosok is adidasban lesznek - nem először a klub történelme során, hiszen a 79-es kupagyőzelemnél és a Verebes-féle aranycsapatnál is jól kivehető a fényképen a három csík, és a 90-es években valamint a 2000-es években is több idényt adidasban játszott az ETO. Az új szerződésről Császári Attila, az adidas magyarországi sportmarketing vezetője nyilatkozott a hivatalos bejelentést követően.

Máltai sportnap az ETO Parkban
2014.05.22. Csütörtök

Az ország egyik legnagyobb fogyatékos sportversenyét rendezte ma Győrben az ETO Park Élményközpontban a Máltai Szeretetszolgálat. A rendezvényen közel ötszáz versenyző állt rajthoz, kerekesszékesek, értelmi fogyatékkal élők és halmozottan sérült emberek. 

Rangos darts verseny az ETO Parkban
2014.05.16. Péntek

Rendhagyó, ám minden bizonnyal izgalmas és látványos dartsverseny helyszíne lesz hétvégén a győri ETO Park Élményközpont.A szervezők húsz táblát állítanak fel, nyolcvan férfi és húsz női dobó próbál majd meg minél pontosabban célozni.Szombaton 10 órától az úgynevezett steel szakág – itt a versenyzők nem automatákra, hanem rosttáblákra, acélhegyű nyilakkal dobnak – országos bajnokságának 6. fordulóját rendezik. Vasárnap már az amatőröké lesz a főszerep, a szervezők minden olyan résztvevő jelentkezését várják, akik még soha nem voltak igazolt játékosok. A számolásban őket a Győri DC dobói segítik. 

Enduro verseny az ETO Parkban
2014.04.11. Péntek

Április 12-13-án újra Dunántúli Motorkiállítás lesz az ETO Parkban, ami egy extrém enduro motorsversennyel bővül. A mezőnyben találjuk majd többek között azt a Németh Kornélt, aki  a motocross és extrém enduro szakág elismert és eredményes versenyzője, többszörös Európa bajnoka.

Kormányablak nyílt az ETO Parkban
2014.03.14. Péntek

2011. januárjában huszonkilenc Kormányablak nyílt meg szerte az országban, így sokkal hatékonyabb és egyszerűbb lett az államigazgatási ügyintézés. A héten Győrben újabb Kormányablakot avattak - méghozzá az ETO Park Élményközpontban, ahol gyors kiszolgálás mellett, szakképzett szakemberek segítik az állampolgárokat, 265 féle ügyben.

Vasútmodell kiállítás az ETO Parkban
2014.03.07. Péntek

Évek óta hagyomány, hogy Győrbe érkeznek a vasútmodellezők, hogy megmutassák legújabb gyűjteményüket. Az idei kiállításon a megszokott járgányok mellett Thomas, a gőzmozdony is szorgalmasan rója a köröket. A kiállítás az ETO Park Élményközpontban szombaton és vasárnap egyaránt 1O és 18 óra között látogatható.

Cross core-edzés a Yakuza Fitnessben
2014.02.06. Csütörtök

Az ETO-SZESE férfi kézilabdázói egy hónapja járnak heti 2-2 alkalommal az ETO Park Élményközpontba, hogy vegyenek egy hidegterápiás kezelésen majd egy cross core-edzésen. A hidegterápiával kapcsolatosan Rosta Miklós vezetőedző azt mondta: "Nem kellemes dolog, de hasznos. Nem véletlen, hogy a kézis lányok és a focisták is alkalmazzák. Különösen sérülés esetén nagy segítség. Ez is segít bennünket abban, hogy hideg fejjel gondolkozzunk... Erre ugyanis nagy szükség lesz a szezon hátralévő részében.". Ami pedig a cross core-edzéseket illeti a vezetőedző úgy látja: "Nagyon hasznos, mert itt saját testömeggel kell dolgozni, s olyan izomcsoportokat is megmozgat, melyeket nem annyira használunk. Ha ezzel sikerül sérüléseket elkerülni, akkor már megéri, illetve ezáltal stabilabbá, tónusosabbá válhat az izomzat, ami szintén előny hosszú távon."

Győrszol ajándék a Mikulásgyárnak
2013.12.19. Csütörtök

Kétszázötvenezer forint értékű tartós élelmiszerrel támogatta a GYŐR-SZOL Zrt. a Mikulás Gyárat. Az adományt Sági Géza vezérigazgató adta át Győrben, az ETO Park Élményközpontban. Idén először a társaság munkatársai is bekapcsolódtak a jótékonysági akcióba.

Holnaptól gólszépségverseny
2013.12.18. Szerda

Keressük az év legszebb gólját. Már készítjük azt az összeálítást, amiből szurkolóink segítségével választjuk meg 2013 legszebb találatát. A felkészülési, a bajnoki és a kupameccsek találatai mind bekerülnek abba a mezőnybe, amiből mi elsőként az általunk legszebbnek tartott 16-ot emeltük ki, és azokra párosával lehet majd voksolni minden nap hivatalos facebook oldalunkon. Amire pedig a csapat visszatér a szabadságáról, és január 6-án megkezdi a felkészülést, a játékosok számára is kiderül, hogy ki volt az elkövető. Ahogy mi összeszámoltuk: 2013-ban 65 mérkőzést játszott az ETO - negyvenkilenc tétmérkőzést és tizenhat felkészülési mérkőzést. Ezeken a találkozón 141 gól született, csapatunkból pedig 26-an voltak eredményesek. Érdekesség, hogy ötös holtverseny van a házi góllövőlista élén - Andric, Kamber, Kronaveter, Martinez és Varga is 10-10 gólig jutott.

Mesejáték az ETO Parkban
2013.12.15. Vasárnap

December 14-én 15 órakor újra az ETO Park Élményközpontban vendégszerepel a Vaskakas Bábszínház. Igazi téli előadást tekinthetnek meg a családok, a Jégvirág cukrászda című műsor Hópihéről és Zúsmaráról szól majd. “Csupa-csipke fehér cuki – havas, hideg, gyönyörű. Mire készül benne Hópihe, a pincérlány és jó barátja, Zúzmara? Sürögnek-forognak, izegnek-mozognak, tipegnek-topognak – csipkés tortát, gyöngyös sütit, jégvirágot fabrikálnak. De vajon kinek? Talán neked? Talán másnak? Légy a Jégvirág cukrászda vendége – és megtudod!”Ismét Mikulásgyár az ETO Parkban
2013.12.05. Csütörtök

Évek óta hagyomány, hogy a Győri ETO FC labdarúgói segítenek a rászorulókon. Idén sincs másképp. Az ETO Park Élményközpontban ismét felkeresték a Mikulásgyárat, hogy minél több gyermeknek szép legyen a karácsony.

Süsü vasárnapig az ETO Parkban
2013.11.22. Péntek

Csukás István többszörösen kitüntetett magyar író kedves meséin több generáció is édesen hajtotta álomra a fejét, akár Süsü, Mirr-Murr vagy Pom-pom kalandjait hallgatta.  A halhatatlanná vált mesefigurák embernagyságban várják az érdeklődőket vasárnapig az ETO Park Élményközpont 1. emeletén.

Véradást szervezett a Vidanet
2013.10.24. Csütörtök

Véradást szervezett mára klubunk egyik támogatója, a Vidanet Zrt. Az eseményre meghívást kapott a felnőtt csapat is, a játékosokat Dudás Ádám és Rudolf Gergely képviselte. Véradásra minden 18 és 65 év közötti egészséges felnőtt ember jelentkezhet, az Országos Vérellátó Központ javaslata szerint a férfiak akár 5-ször, nők maximum 3-szor adhatnak vért évente - és két véradás között csaknem 2 hónapnak el kel telnie. A véradásra való alkalmasságot jelenleg Magyarországon mindig orvos dönti el, a leendő véradó részletes kikérdezése - korábbi és jelenlegi betegségeiről, egészségi állapotáról -, és fizikális vizsgálata után.

Ők kapták a Bayern meccs bevételét
2013.10.15. Kedd

Az Audi Hungaria a Győri ETO FC – FC Bayern München futballgálából származó tiszta bevételét karitatív célokra fordítja. Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató a mai napon 17 millió forint értékben adta át az adományokat az alapítványok képviselőinek. A győri futballklub utánpótlás-támogatásán felül ezzel az összeggel hat regionális szociális intézményt segít a vállalat.

Gyárlátogatáson az FC Barcelona
2013.09.16. Hétfő

Ma utazott haza az FC Barcelona U16-os csapata, de a srácok még indulás előtt az Audi Hungaria vendégei voltak. A katalán csapat edzői szerint fontos látni a fiataloknak, hogy mennyi munka árán készül el egy olyan autó, amelyet ha karriert futnak be ők is vezethetnek majd.

Audi: Nagy öröm a Bayern vendégjátéka
2013.08.07. Szerda

"Két géppel érkezik vasárnap a Bayern München a péri repülőtérre - ez fontos visszaigazolása annak, hogy jól döntöttünk, amikor a reptér fejlesztése mellé álltunk" - mondta Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria Motor Kft. vállalati kommunikációs vezetője. Minderről a klub és támogatójának mai sajtótájékoztatóján esett szó.

Kupagyőztes az indulónkat játszó zenekar
2013.04.16. Kedd

A Győri Filharmonikus Zenekar körzeműködésével készült el 2011-ben az ETO új indulója, a zenekar most bebizonyította, hogy nemcsak a hangszerekhez ért, hanem a focipályán is megállják a helyüket. A Szimfonikus Zenekarok Futball-kupáján 2013. április 14-én a budapesti fehérvári úti Budai Sportcentrum Futballaréna műfüves pályán tizenhárom csapat mérte össze tudását, és a győzelmet a győriek szerezték meg.

Két kategóriát is nyert a Lifestyle Hotel
2013.03.31. Vasárnap

Megszületett az Iránytű, a Turizmus Trend szaklap immár hagyományos kommunikációs versenyének végeredménye. Közel 50 pályamű került a Turizmus Trend szervezésében zajló Iránytű kommunikációs verseny zsűrije elé. A Quaestor csoporthoz tartozó Lifestyle Hotel Mátra**** több kategóriában is remekelt, így megnyerte a "print" versenyt bemutatkozó brossúrájával, bemutatkozó kisfilmje pedig a hírdetés és reklám kategória legjobbja lett.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 10 10 0 0 27-3 30
2. MTK 10 8 0 2 16-10 24
3. DVTK 9 6 2 1 16-9 20
4. MVM Paks 9 5 3 1 17-7 18
5. Újpest FC 10 4 5 1 9-5 17
6. Ferencváros 10 5 1 4 14-10 16
7. DVSC-Teva 10 3 3 4 10-8 12
8. Kecskeméti TE 9 3 2 4 10-12 11
9. Puskás Akadémia 10 3 2 5 13-16 11
10. Győri ETO FC 9 3 1 5 14-16 10
11. PMFC 10 2 4 4 11-16 10
12. Budapest Honvéd 10 3 1 6 9-14 10
13. Lombard Pápa 10 2 3 5 5-15 9
14. Nyíregyháza Spartacus 10 2 2 6 8-15 8
15. Haladás 10 2 2 6 5-13 8
16. Dunaújváros 10 0 3 7 6-21 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 10 8 1 1 25-9 25
2. Dorog 10 7 3 0 15-5 24
3. Újbuda 10 7 1 2 15-8 22
4. Tatabánya 10 6 3 1 27-15 21
5. Győri ETO FC 10 6 1 3 24-9 19
6. BKV Előre 9 4 4 1 19-13 16
7. Sárvár 10 4 1 5 12-19 13
8. Diósdi TC 9 4 0 5 8-14 12
9. Rákosmente 10 4 1 5 14-13 12
10. Balatonfüred 10 3 2 4 14-14 12
11. III. KER. TVE 10 3 3 4 18-19 12
12. Csepel 10 3 2 5 12-11 11
13. Nagyatád 10 2 3 5 6-20 9
14. Mosonmagyaróvár 10 1 2 7 6-18 5
15. Tököl 10 1 1 8 7-23 4
16. Veszprém 10 0 3 7 5-17 3
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
10°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 10.23. 50 éve nyert olimpiát Palotai és Orbán Tokióban
  • 10.24. Turbék István 50 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013