Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
MVM Paks: Győri ETO FC
2014. Július 27.
Vasárnap 20:30
Paks, Paksi Stadion
MVM Paks - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 1. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Már kaphatóak a jegyek a paksi meccsre
2014.07.25. Péntek

Az MVM-PAKS – GYŐRI ETO FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A találkozóra az meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon már lehet jegyet venni, a paksi klub tájékoztatása szerint a vendégszektorba 1.200 Ft-ba kerül majd a belépő. Az internetes jegyárusítással párhuzamosan Győrött az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a Ticket Express jegyirodáiban is lehet majd jegyet venni, a találkozó előtt pedig két órvával, vagyis július 27-én, vasárnap 18.30-kor nyitnak a pénztárak a helyszínen.Ismét Erdős Józsefé a nyitómeccs
2014.07.25. Péntek

Nyilvánosságra hozta az MLSZ az első bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint csapatunk paksi mérkőzését ugyanaz a játékvezető vezeti, akivel befejeztük a tavalyi szezont - vagyis újra Erdős József fújja majd a sípot.Élő közvetítés Göteborgból
2014.07.24. Csütörtök

Nem lesz televíziós közvetítés a ma esti IFK Göteborg - Győri ETO FC mérkőzésről, de aki nincs ott a helyszínen, és 89 svéd koronát (kb. 3.000 Ft) befizet a megfelelő helyre, a láthatja a találkozót a neten. A közvetítés 18.45-től kezdődik.

 

https://ifkgoteborg.solidtango.com/

 

Honlapunkon élő szöveges tudósítást olvashatnak majd a meccsről a megszokott módon

 

http://www.eto.hu/online_kozvetites.php?lan=hu&id=193

Indul a góltotó, már lehet tippelni
2014.07.23. Szerda

Ismét útjára indítjuk góltotó játékunkat - az első forduló mérkőzéseire péntek 19 óráig lehet tippelni. Aki játszani szeretne a felső menüsoron a Drukkerkocsma menüpont alatt megtalálja a Góltotó almenüt, itt minden fontos információ olvasható. A tavalyi év legjobbjainak az augusztus 3-i Honvéd elleni mérkőzésünk szünetében adjuk át a megérdemelt nyereményeket. Jó tippelést kívánunk mindenkinek!

Nem lesz TV közvetítés Göteborgból
2014.07.22. Kedd

Nem tudja közvetíteni a Magyar Televízió az IFK Göteborg - Győri ETO FC labdarúgó Európa Liga mérkőzést, mert a találkozót a svéd tv sem közvetíti, így nem lesz olyan nemzetközi jel, amit át lehetne venni. Mindez azt jelenti, hogy csak azok láthatják biztosan a visszavágót, akik ott lesznek a stadionban. Klubunk már felvette a göteborgiakkal a kapcsolatot, hogy kiderüljön: lesz-e olyan online stream, aminek a segítségével interneten követni lehet majd a találkozót vagy sem. Amint erről a megfelelő információ a birtokunkban lesz, természetesen tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

Fontos info a Göteborgba utazóknak
2014.07.22. Kedd

Több szurkolónk is jelezte, hogy ott lesz Göteborgban, a csapat csütörtöki Európa Liga mérkőzésén. Számukra fontos info, hogy július 24-én egy órával a találkozó előtt, azaz 18 órától lehet majd benemmi az Ullevi Stadionba. A vendégszurkolók az 1-es kapun keresztül foglalhatják el a helyüket (a stadion alaprajzon  jobb oldalt - itt lehet bemenni az A illetve az O szektorba). A belépőjegy ára 120 svéd korona (kb. 4.000 Ft)

Újra OTP csapattag játék ETO jegyekért
2014.07.22. Kedd

Most légy gyors és pontos, és augusztus 3-án a lelátóról szurkolhatsz nekünk a Honvéd ellen! Játszd meg az 1. forduló végeredményeit az OTP Bank Facebook oldalán található Csapattag játékban, és páros tiszteletjegyet, valamint egy Csapattag pólót nyerhetsz.

 

Részletekért kattints ide:

 

www.otpsegitunk.hu/csapattag

Lengyel játékvezető Göteborgban
2014.07.21. Hétfő

A lengyel Bartosz Frankowski vezeti csapatunk csütörtöki Európa Liga mérkőzését. A játékvezetőnek a szokásoknak megfelelően honfitársai lesznek az asszisztensei Paweł Sokolnicki  és Jakub Winkler személyében, míg a negyedik játékvezető Pawel Pskit lesz. A vezetőbíró a Szlovákia - Montenegró felnőtt barátságos mérkőzésen bíráskodott, és három meccset vezetett az U17-es EB selejtező svéd csoportojában, ahol a hollandok, az osztrákok és a franciák is szerepeltek. (a svédek 2-0-ra kikaptak a hollandoktól azon a meccsen, ahol a lengyel játékvezető volt a vezetőbíró)

1.200 Ft-ba kerül a jegy a paksi meccsre
2014.07.21. Hétfő

Az MVM-PAKS – GYŐRI ETO FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A találkozóra az meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon keresztül hamarosan már lehet jegyet venni, a paksi klub tájékoztatása szerint a vendégszektorba 1.200 Ft-ba kerül majd a belépő. Az internetes jegyárusítással párhuzamosan Győrött az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a Ticket Express jegyirodáiban is lehet majd jegyet venni, a találkozó előtt pedig két órvával, vagyis július 27-én, vasárnap 18.30-kor nyitnak a pénztárak a helyszínen.

-8 óra: A kisalföld játék nyertesei
2014.07.17. Csütörtök

Egy héten át népszerűsítettük a bérletvásárlást a kisalfold.hu segítségével. Hat részes játékot indítottunk, ahol minden nap egy-egy kérdést tettünk fel. Több, mint ezer jó megfejtés érkezett, így ma délelőtt közülük sorsoltuk ki a két nyertest.Vilics Alexandra és Giricz Bálint egyaránt egy éves bérletet nyert. Gratulálunk!

 

Zászlók a mérkőzésen
2014.07.15. Kedd

A Győri ETO FC a július 17-i IFK Göteborg elleni UEFA Európa Liga mérkőzéssel kapcsolatban tájékoztatja a szurkolókat, hogy a hazai szektorokba csak magyar nemzeti színű és zöld-fehér ETO zászlóval lehet bejönni, míg a vendégszektorba svéd nemzeti színű és Göteborg klubzászlókkal. Semmilyen más típusú vagy felirattal ellátott zászló és molinó behozatala tilos a mérkőzésre.

Ukrán játékvezető az EL mérkőzésen
2014.07.15. Kedd

Egy 38 éves ukrán játékvezető, Anatolij Abdula vezeti csapatunk első Európa Liga mérkőzését. A játékvezető legutóbb egy éve járt Magyarországon, akkor a Bosznia elleni U21-es EB selejtező mérkőzésen bíráskodott - ahol a magyar csapat 4-1-re nyert. A két asszisztens Oleksandr Korniyko és Volodymyr Volodin lesznek, míg a negyedik számú játékvezető Sergii Lysenchuk.

Déltől áruljuk az EL meccs jegyeit
2014.07.14. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, július 14-én délben megkezdjük a július 17-én 20 órakor kezdődő, IFK Göteborg elleni Európa Liga mérkőzésre a belépőjegyek árusítását. Továbbra is fontos, hogy az interneten egyszerre egy belépőt lehet vásárolni, hiszen a stadionban a belépéshez névre szóló jegyekre van szükség. Mindenkinek a neve mellett a születési  helyét, idejét és a lakcímét meg kell adnia. Bérleteseinknek nem kell jegyet venniük, hiszen számukra ez és a reménybeli következő forduló győri mérkőzése az ETO bérlettel látogatható.Nyerj bérletet játékunkon!
2014.07.12. Szombat

Nyerjen ETO bérletet a labdarúgók 2014/15-ös szezonjára a kisafold.hu és a Győri ETO FC közös játékán! Nincs más dolga, mint helyesen válaszolni jövő szerdáig kérdéseinkre. Minden nap felteszünk egy-egy kérdést, amire másnap reggel 8 óráig várjuk a megoldást. Aki jó megoldást küld be e-mail címünkre, az akár nyerhet is, aki mind a hat nap válaszol, annak hatszoros esélye lesz nyerni. Július 17-én reggel 9 órakor pedig kisorsoljuk azt a két  szerencsés játékost, aki 1-1 bérletet nyer, amire nemcsak az aznap esti Győri ETO FC – IFK Göteborg mérkőzésre lehet bejönni, hanem az idény összes haza bajnoki és kupamérkőzésére is érvényes. Kérünk mindenkit, hogy a jatek@eto.hu e-mail címre a kérdés számát, a megfejtést és a telefonszámát is írja meg nekünk, hogy csütörtökön a lehető leghamarabb elérjük nyertesünket. A napi kérdést megtalálható itt:

 

http://www.kisalfold.hu/sport/nyerjen_eto_berletet_a_labdarugok_201415-os_szezonjara_/2389640/

Az m2-n lesz az első Európa Liga meccs
2014.07.09. Szerda

A Győri ETO FC és az MTVA megállapodott arról, hogy az m2 közvetíti július 17-én klubunk 20 órakor kezdődő első EL mérkőzését. A Győri ETO FC ezúton is köszöni az MTVA rugalmasságát az Európa Liga meccs kapcsán, amelynek köszönhetően reményeink szerint nemcsak az a több ezer szurkoló töltheti kellemesen az estét, aki kilátogat az ETO Parkba, hanem azok is, akik a televízión nézik az IFK Göteborg vagy az FC Fola Esch elleni összecsapásunkat. A felek egyébként megegyeztek abban is, hogy amennyiben az ETO továbbjut, - reméljük így lesz - akkor a folytatásban is a Magyar Televízió közvetíti csapatunk hazai mérkőzéseit.

Bérlet vásárlás a 2014/15-ös szezonra
2014.07.08. Kedd

Július kilencedikétől már nyílt lesz a bérletvásár a 2014/15-ös szezonra. Az eddigi hagyományoknak megfelelően az első héten a már tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők számára adtuk meg a lehetőséget, hogy megszokott helyükre kiváltsák az idei bérletüket - de aki valamilyen okból eddig nem tudott eljönni az ETO shopba, de e-mailben, az info@etoshop.etopark.hu címen jelezi még ma estig, hogy meghosszabbítaná tavalyi bérletét, annak július 16-án 18 óráig fenntartjuk régi helyét. Fontos információ, hogy az Európa Liga selejtező mérkőzéseire is érvényes lesz a bérlet - így mindazok, akik nem csak egy-egy összecsapásra kínáncsiak, nekik mindenképpen érdemes bérletet váltaniuk. Az EL meccsre egyébként hétfőn délben kezdjük a jegyek értékesítését, a tavalyi kiemelt mérkőzések árain.Miriuta: jó csapata van az ETO-nak
2014.07.05. Szombat

Az ETO történetének egyik kedvenc légiósa volt játékosként, aki első sikeres korszaka után még kétszer visszatért a csapathoz. Vasile Miriuta később Miriuta László néven bemutatkozott a magyar labdarúgó válogatottban is. A mindig mosolygós egykori irányító azóta is ha Győrben jár szívesen találkozik a szurkolókkal. Nem csoda, hiszen a mai napig nagy kedvenc. A Győri ETO FC - CFR 1907 Cluj mérkőzésen a vendégkispad mellől ezúttal már vezetőedzőként nézte az övéit - és persze azért volt véleménye a mieinkről is. 

Már kaphatóan az EB jegyek
2014.07.04. Péntek

A július 19-én kezdődő U19-es Európa-bajnokság mérkőzéseire egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek, de tíz fős csoportok fejenként 200 forintért, ötven fős csoportok fejenként 100 forintért juthatnak be a meccsekre.

Edzőmeccs péntek este 6-kor
2014.07.03. Csütörtök

Szurkolóink számára ismét nyilvános és ingyenes lesz a felnőtt csapat heti edzőmérkőzése - július 4-én, pénteken 18 órától a kolozsvári CFR Cluj csapatát fogadja az ETO ugyanazon az edzőpályán, ahol a csapat az első felkészülési meccsét, a Spartak ellen vívta. Az úgynevezett M1-es pálya - ami a főútvonalhoz legközelebb fekszik - a Magvassy felöli sorompó felől a műfüves pályán keresztül közelíthető meg, a meccset pedig a futódombról lehet majd nézni. Aki bármilyen okból nem tud kijönni, de érdekli a mérkőzés, annak egy összefoglalóban meg tudjuk majd mutatni honlapunkon a találkozó legfontosabb momentumait.

Legyél Te is a bérletesünk!
2014.07.03. Csütörtök

Szerdán délben klubunk megkezdte a 2014/15-ös szezonra érvényes bérleteinek értékesítését, méghozzá a tavalyi árak megtartása mellett. Egyesületünk tehát nem emel a múlt évi árakon! Eddigi hagyományoknak megfelelően az első héten a már tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők számára adjuk meg a lehetőséget, hogy megszokott helyükre kiváltsák az idei bérletüket. Új bérleteseink számára a július 9-től tudunk alkalmat biztosítani a bérletvásárlásra. Fontos, hogy mindazok, akik bérlettel rendelkeznek, azoknak nem kell külön jegyet venni az Európa Liga győri selejtező mérkőzéseire, mert a bérlet a bajnoki és a hazai kupamérkőzések mellett az UEFA sorozat selejtező mérkőzéseire is érvényesek lesznek. A bérletvásárlás folyamatát most négy játékosunk: Dudás Ádám, Lang Ádám, Stieber András és Takács Ákos jóvoltából meg is tudjuk mutatni. 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
0. Nyíregyháza Spartacus 0 0 0 0 0
0. MVM Paks 0 0 0 0 0
0. Puskás Akadémia 0 0 0 0 0
0. DVTK 0 0 0 0 0
0. Ferencváros 0 0 0 0 0
0. Kecskeméti TE 0 0 0 0 0
0. Újpest FC 0 0 0 0 0
0. Haladás 0 0 0 0 0
0. MTK 0 0 0 0 0
0. PMFC 0 0 0 0 0
0. Lombard Pápa 0 0 0 0 0
0. Videoton 0 0 0 0 0
0. Dunaújváros 0 0 0 0 0
0. Budapest Honvéd 0 0 0 0 0
0. DVSC-Teva 0 0 0 0 0
0. Győri ETO FC 0 0 0 0 0
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 30 21 5 4 77-35 68
2. Budaörs 30 19 3 8 74-32 60
3. BKV Előre 30 16 7 7 48-25 55
4. Győri ETO FC II 30 17 3 10 61-47 54
5. Andráshida 30 15 8 7 53-31 53
6. Csepel 30 13 9 8 46-29 48
7. Balatonfüred 30 13 8 9 45-31 47
8. Mosonmagyaróvár 30 12 7 11 40-40 43
9. Újbuda 30 12 6 12 45-43 42
10. Nagyatád 30 10 8 12 34-39 38
11. Dorog 30 11 4 15 46-47 37
12. Haladás II 30 9 7 14 39-44 34
13. Veszprém 30 8 4 18 35-64 28
14. Diósdi TC 30 7 8 15 33-51 28
15. Tököl 30 7 2 21 23-74 18
16. Körmend 30 5 1 24 29-96 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
25°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.30. 36 éve hunyt el Nagy Béla " Zsöle"
  • 07.30. 73 éves lenne Korsós István
Nyaraljunk együtt!
NB1.HU HÍREK
ETO TV
06.01. 2013/14 - 30 - Győri ETO FC - Mezőkövesd 5-0
2014.05.26.
2013/14 - 29 - Kaposvár - Győri ETO FC 0-5
2014.05.26.
2013/14 - 28 - Győri ETO FC - Honvéd 4-2
2014.05.26.
2013/14 - 27 - PFLA - Győri ETO FC 0-1
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013