Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Video: Fehér Miklós Emlékgála
2015.02.01. Vasárnap

Múlt héten vetítette a Sport Televízió és a Oxygen TV is azt az összefoglalót, ami a 2014-es Fehér Miklós Emlékgáláról készült. Ha valaki lemaradt volna róla és kíváncsi rá itt most megnézheti.

01.25.12.00 Emlékgála a Sport TV-ben
2015.01.24. Szombat

Január 25-én lesz 11 éve, hogy Portugáliában elhunyt Fehér Miklós, az ETO egykori kitűnő csatára. A labdarúgó emlékére minden évben összegyűlnek a korábbi csapattársak, hogy egy nemzetközi teremlabdarúgó tornán játékkal emlékezzenek rá. Az erről szóló kisfilmet vasárnap 12 órától mutatja be a Sport Televízió, és aznap 16 órától az Oxygen Televízió is műsorra tűzi. Természetesen kiemelt figyelmet kap, hogy először állt össze egy Miki gyermekkori barátaiból álló csapat is. Most ebből mutatunk egy részletet - amelyből kiderült: Menyus úgy fogott, mint a kék festék - a jövő héttől pedig a torna tejes összefoglalója elérhető lesz majd holnalpunkon.

Gólszépségverseny, utolsó selejtező
2015.01.20. Kedd

Ahogy ígértük, az év elején meghírdettük gólszépségversenyünket. Szavazni lájkolással a klub hivatalos facebook oldalán lehet, minden kategóriában 48 óra áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a segítségetekkel a győztest - egyben a továbbjutót. 2014 valamennyi gólját - NBI, Magyar Kupa, Liga Kupa, felkészülési meccs - átnéztük és előválogattuk, a végső döntés azonban már a tiétek. Öt kategótiába soroltuk a gólokat, ebből jármat már megmutattunk: a pontrúgásokat, a fejesgólokat, a villanásokat és amikor egyéninel mindenki maga alakította ki saját magának a helyzetet. Most az utolsó selejtezőben további öt gólt mutatunk. Szavazni most is a facebookon lehet, csütörtök 10 óráig, és akkor kerül fel a honlapunkra a döntő, hogy az első felkészülési mérkőzés kezdetéig kiderüljön: melyik volt az év gólja 2015-ben.

 500 Ft lesz a szurkolói kártya Győrben
2015.01.14. Szerda

A tavalyi esztendőben valamivel több, mint 5500 szurkolói kártyát adtunk ki drukkereink számára. Az MLSZ jóvoltából öt hónapon át ingyenesen készítjük el azokat a klubkártyákat, amelyek nélkül szeptembertől már nem lehetett se jegyet, se bérletet vásárolni a bajnoki mérkőzésekre. Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy januártól már 500 Ft-os regisztrációs díj ellenében tudjuk elkészíteni a szurkolói kártyákat az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. Itt mindekiről ekészítjük az igazolványhoz szükséges fényképet, és pár perccel művelet után az ETO kártya át is vehető.

Már kaphatóak a tavaszi bérletek
2015.01.14. Szerda

Elkészült a Győri ETO FC tavaszi bajnoki mérkőzéseire a kedvezményes bérletcsomag. Mindazoknak, akik még nem rendelkeznek bérlettel, de rendszeresen kilátogatnának a meccseinkre, nekik feltétlenül érdemes a belépő helyett tavaszi bérletet vásárolniuk. Fontos, hogy a bérletvásárlónak rendelkeznie kell szurkolói kártyával!

Gólszépségverseny, negyedik forduló
2015.01.08. Csütörtök

Ahogy ígértük, az év elején meghírdetjük gólszépségversenyünket. Szavazni lájkolással a klub hivatalos facebook oldalán lehet, minden kategóriában 48 óra áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a segítségetekkel a győztest - egyben a továbbjutót. 2014 valamennyi gólját - NBI, Magyar Kupa, Liga Kupa, felkészülési meccs - átnéztük és előválogattuk, a végső döntés azonban már a tiétek. Öt kategótiába soroltuk a gólokat, ebből jármat már megmutattunk: a pontrúgásokat, a fejesgólokat, és az egyéni villanásokat. Most olyan találatokat válogattunk, amely részben utóbbi kategóriába is tartozhatott volna, viszont mindegyiknél hosszabban volt a labda a gólszerzőnél a találat előtt, vagyis egy kicsit mindenki saját maga teremtette meg saját magának a helyzetet. Szavazni most is a facebookon lehet, de azért itt is összegyűjtüttük és egyben megmutatjuk az öt találatot, melyek közül választani lehet majd. 

Gólszépségverseny: fejesgólok
2015.01.06. Kedd

Ahogy ígértük, az év elején meghírdetjük gólszépségversenyünket. Szavazni lájkolással a klub hivatalos facebook oldalán lehet, minden kategóriában 48 óra áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a segítségetekkel a győztest - egyben a továbbjutót. 2014 valamennyi gólját - NBI, Magyar Kupa, Liga Kupa, felkészülési meccs - átnéztük és előválogattuk, a végső döntés azonban már a tiétek. Öt kategótiába soroltuk a gólokat: pontrúgások, szép akciók, fejesgólok, távoli lövések és egyéni villanások. Szavazni tehát a facebookon lehet, de azért itt is összegyűjtüttük és egyben megmutatjuk az öt találatot, melyek közül választani lehet majd. A harmadik kategóriában a fejesgólokat gyűjtöttük össze.Gólszépségverseny: egyéni villanások
2015.01.04. Vasárnap

Ahogy ígértük, az év elején meghírdetjük gólszépségversenyünket. Szavazni lájkolással a klub hivatalos facebook oldalán lehet, minden kategóriában 48 óra áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a segítségetekkel a győztest - egyben a továbbjutót. 2014 valamennyi gólját - NBI, Magyar Kupa, Liga Kupa, felkészülési meccs - átnéztük és előválogattuk, a végső döntés azonban már a tiétek. Öt kategótiába soroltuk a gólokat: pontrúgások, szép akciók, fejesgólok, távoli lövések és egyéni villanások. Szavazni tehát a facebookon lehet, de azért itt is összegyűjtüttük és egyben megmutatjuk az öt találatot, melyek közül választani lehet majd. A második kategóriában az egyéni villanásokat gyűjtöttük össze - lesz benne távoli lövés, parádés emelés - így akár többet is érdemes lesz lájkolni ezek közül is.Gólszépségverseny: pontrúgások
2015.01.02. Péntek

Ahogy ígértük, az év elején meghírdetjük gólszépségversenyünket. Szavazni lájkolással a klub hivatalos facebook oldalán lehet, minden kategóriában 48 óra áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a segítségetekkel a győztest - egyben a továbbjutót. 2014 valamennyi gólját - NBI, Magyar Kupa, Liga Kupa, felkészülési meccs - átnéztük és előválogattuk, a végső döntés azonban már a tiétek. Öt kategótiába soroltuk a gólokat: pontrúgások, szép akciók, fejesgólok, távoli lövések és egyéni villanások. Ha Völgyi Dániel szögletből nem talált volna be Szombathelyen, akkor az első kategóriát szabadrúgás góloknak is hívhattuk volna, de így ezt a gólt is ide soroltuk. Szavazni tehát a facebookon lehet, de azért itt is összegyűjtüttük és egyben megmutatjuk az öt találatot, melyek közül választani lehet majd.

BUÉK 2015!
2014.12.31. Szerda

Közeleg az éjfél, ismét eltelt egy év,

szívünkben feléled egy-egy régi emlék.

Felidézzük az elmúlt szép pillanatokat,

a tovaszállt, meg nem élt, tűnő álmokat.

Titokban reméljük, boldog évek várnak,

nem lesz benne többé szomorúság, bánat.

Köszöntsük hát együtt a következő évet,

Kívánjuk hogy álmunk, sose érjen véget,

gólokban gazdag, szerencsés, Boldog Új Évet!

Fehér Miki gyermekkori barátai a gálán
2014.12.26. Péntek

Az idei emlékgála különlegessége, hogy pályára lépnek Miki barátai. Nem csak azok jönnek, akik fényes karriert futottak be a labdarúgó pályán, mert a sport révén kötöttek örök barátságot Mikivel, hanem az a társaság is, amelyik annak idején Szabadhegyen a Réten rúgta nap, mint nap a labdát. Miki gyermekkori baráta idén januárban a Szabadhegyi-tó mellett egy vasárnap délelőtt már fociztak egyet, akkor készült ez a kép: a felső sorban: Koszta Robi, Nagy Richárd és Dömötör Attila, az alsó sorban Menyhárt Ferenc, a sokszoros válogatott ETO legenda Stark Péter, Győri Szabolcs és Szekendi Balázs. 

Jönnek az olimpikonok is az emlékgálára!
2014.12.26. Péntek

A tavalyihoz képest erősebb csapattal érkezik Győrbe az olimpikonok csapata a Fehér Miklós Emléktornára. Kristóf András - akit egyébként tavaly a VIP torna legjobb kapusának is megválasztottak - átküldte ugyanis azt a névsort, amelyből kiderül: olimpiai-, világ- és Európa-bajnokok sora érkezik Győrbe szeptember 27-én.

Boldog Karácsonyt!
2014.12.23. Kedd

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani." /ismeretlen/

 

Ezúton kívánunk valamennyi olvasónknak nagyon boldog karácsonyt!Góltotó: hatalmas csata alakult ki
2014.12.07. Vasárnap

Óriási csata mellet zajlik hétről hétre góltotó játékunk. Pótoltuk az eddig hiányzó eredmények regisztrálását, így kialakult az őszi végeredmény, ahol a listavezetőnek mindössze egy pont előnye van az üldözőivel szemben, és a nyolcadik helyezett is mindössze 13 pontra áll az elsőtől. Semmi nem dőlt el tehát, így mindenkinek nagyon jó tippelést kívánunk a 2015-ös esztendőre is.

Andó-Szabó Sándor vezeti a mai meccset
2014.12.06. Szombat

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Andó-Szabó Sándor fújja a sípot vasárnap Miriuta Vasile idegenbeli premierjén. A játékvezető másodszor bíráskodik a szezionban a meccsünkön, tekintettel arra, hogy az utolsó bajnoki forduló lesz a mostani, összesítettük az őszi idényt, melyik játékvezetőt hányszor delegálta a meccsünkre a bizottság.

1.000 Ft a jegy a Honvéd meccsre
2014.12.05. Péntek

Ugyan a Bozsik Stadion jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban lehet majd belépőjegyet vásárolni a szombati Bp. Honvéd - Győri ETO FC mérkőzésre, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken:

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3008/Budapest-Honved

 

A belépőjegyek ára 1.000 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára.

Kedden Liga Kupa, 1000 Ft a belépő
2014.12.01. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a december 2-án, kedden 13.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Szigetszentmiklós Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg az összecsapást. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. Az SZTK Erima drukkerei a vendégszektorba válthatnak jegyet. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 12 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket. Szurkolói kártya a meccsre nem szükséges.

Idén először vezeti a meccsünket Kassai
2014.11.28. Péntek

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Kassai Viktor fújja a sípot vasárnap Miriuta Vasile premierjén. A játékvezetővel korábban három éven át veretlen volt az ETO, most viszont immár hat meccs óta nyeretlen. A tavalyi szezonban ugyanis ő vezette a Debrecen (2-2) elleni idegenbeli, valamint a Pécs (2-5), a Puskás Akadémia (2-2) és a Videoton (1-1) elleni hazai meccsünket, a 2012/13-as idényben pedig pedig Pakson (0-0) és Debrecenben (1-4) bíráskodott.

Gyertek szurkolni vasárnap nekünk!
2014.11.28. Péntek

Első alkalommal ülhet az ETO kispadján Miriuta Vasile, csapatunk kedden kinevezett vezetőedzője. Az egykori kiváló irányító jól emlékszik arra, mennyire feldobta őket annak idején a szurkolók biztatása, így arra kéri az ETO szimpatizánsokat, hogy az idei év utolsó győri bajnoki meccsére jöjjenek ki a stadionba és drukkoljanak a csapatnak.

Jegyinfo a vasárnap esti meccsre
2014.11.26. Szerda

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a hétvégi Győri ETO FC - MVM Paks labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
-2°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 02.01. Marek Střeštík 28 éves
  • 02.02. 7 éve hunyt el Izsáki László
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013