Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Nyíregyháza Spartacus: Győri ETO FC
2014. Szeptember 20.
Szombat 14:30
Nyíregyháza
Nyíregyháza Spartacus - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 8. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Nyíregyházára csak elővételben!
2014.09.16. Kedd

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hétvégi Nyíregyháza - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre szóló belépőjegyet nem lehet a mérkőzés napján a helyszínen megvásárolni - nemcsak az ETO drukkerek számára, a hazaiak sem tudnak a meccs előtt jegyet venni. Mindez azt jelenti, hogy elővételben lehet csak a belépőkhöz jutni, és ehhez szükség lesz már a szurkoli kártyára is. A mérkőzésre a vendégszektorba a belépőjegyek ára 1.200 Ft, ezt meg lehet vásárolni Győrött az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, illetve az interneten ezen a linken:

.

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3022/Nyiregyhaza-Spartacus-FC

Továbbra is ingyenes lesz az ETO kártya
2014.09.15. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az MLSZ jóvoltából a következő 2 hónapban is ingyenesen készítjük el azokat a klubkártyákat, amelyekre már most a hétvégén, a Nyíregyháza elleni idegenbeli mérkőzésen szüksége lehet mindazoknak, akik elkísérik erre a találkozóra csapatunkat. A Magyar Labdarúgó Szövetség ugyanis szeptember 16-a és november 16-a között is támogatja a klubok törekvéseit, hogy a lehető legtöbb szurkol éljen ezzel a lehetőséggel, így a Győri ETO FC vezetése úgy döntött, hogy az új határidőig természetesen díjmenetesen elkészíti a kártyákat.

17 órakor nyit a jegypénztár Kecskeméten
2014.09.13. Szombat

2013. július 1-től Kecskeméten is a kötelező, névre szóló beléptetés működik az OTP Bank Liga mérkőzésein. A jegyek előállításakor a név, születési hely és idő adatok megadása után állítják ki a belépőket. Aki a találkozó előtt szeretné megvenni a belépőjét annak fontos információ, hogy a jegypénztárak a mérkőzés előtt másfél órával - esetünkben 17 órakor nyitnak. Kérjük, aki teheti az MLSZ rendszerén keresztül elővételben az interneten vegye meg a jegyét. A vendégszektorba szóló belépők ára egységesen 1.400 Ft.

 

https://jegy.mlsz.hu/ListaPartidos.aspx

Online regisztráció csütörtök estig!
2014.09.10. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az ingyenes szurkolói kártyát szeptember 15-ig az alábbi módokon lehet igényelni: szeptember 11-én éjfélig lehet az online felületünkön regisztrálni, ezután átmenetileg pár napig nem fog üzemelni a rendszer, hogy a beérkezett adatokat a határidőig fel tudjuk dolgozni. Szeptember 12-e és 15-e között kizárólag az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban személyesen lehet a szurkolói kártya regisztrációját kérni. Természetesen szeptember 16-a után is várjuk a szurkolói kártya regisztrációhoz drukkereinket, ám ettől a dátumtól már 500 Ft-ba fog kerülni a kártya elkészítése. 

Tájékoztatás a szurkolói kártya átvételéről
2014.09.05. Péntek

Továbbra is várjuk az adatokat a szurkolói kártya elkészítéséhez. Eddig négy lehetőséget kínáltunk szurkolóinknak. Akik a Ferencváros vagy a Dunaújváros mérkőzésen törtötték ki az adatlapot és ott fotóztuk le őket, ők már akár ma is átvehetik a szurkolói kártyájukat az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. Azok, akik a tegnapi napig, vagyis szeptember 4-ig regisztráltak online felületünkön, vagy a Széchenyi téren regisztráltak, ők szeptermber 10-e után vehetik át a kártyáikat ugyanitt. Fontos, hogy fényképes okmányra szükség van az átvételkor, vagyis mindenki csak a saját kártyáját veheti át.

Két szurkolónk Barcelonába utazhat
2014.09.03. Szerda

Már csak két nap, és kezdődik a IV. Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi utánpótlás labdarúgó torna. A mieink tavaly 2-0-ra legyőzték az FC Barcelonát, most újra farkasszemet néznek egymással a csapatok. A szeptember 5-én 18 órakor kezdődő összecsapásra a belépés ingyenes, szurkolóink között egy kétszemélyes katalán utat sorsolunk ki, ami tartalmazza a repülőjegyet, a szállást 2 éjszakára és a meccsbelépőt 2 fő részére.

1.000 Ft-be kerül a jegy a kupameccsre
2014.09.02. Kedd

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szeptember 2-án, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Bp. Honvéd Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. A vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból szurkolhatnak. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 17 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket.Nyerd meg a meccsjegyet Barcelonába!
2014.09.02. Kedd

A Barcelonában élő Büki Péter és a Quaestor Travel jóvoltából egy háromnapos barcelonai utat soroslunk ki az Audi Kupa győri nyitómeccsén. Most pénteken 18 órától a stadion centerpályáján az ETO és a Barcelona U16-os csapata mérkőzik meg egymással. A félidőben talál gazdára több nyeremény is, a melynek fődíja az utazási iroda által felajánlott két repülőjegy, illetve az étterem üzemeltető sportrajongó (a képen Vincze Ottóval) ajándéka a szállás és a két meccsbelépő. Aki nyerni szeretne nincs más dolga, mint kijönni szeptember 5-én az Audi Kupára. Itt mindenkinek egy sorszámozott emlékjegyet adunk. A belépés ingyenes

Holnap a nyugati oldal lesz nyitva
2014.09.01. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szeptember 2-án, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Bp. Honvéd Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. A vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból szurkolhatnak. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. 

16.30-kor nyitnak a jegypénztárak
2014.08.31. Vasárnap

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a Győri ETO FC – Dunaújváros PASE OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 31-én 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Erre a mérkőzésre még nem kell a szurkolói kártya. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét.Szurkolói kártya információk
2014.08.31. Vasárnap

Továbbra is várjuk az adatokat a szurkolói kártya elkészítéséhez. Mindazokat, akik a Ferencváros elleni mérkőzésünkön a C szektor melletti büfé mellett mi fotóztunk le, ők a Dunaújváros mérkőzésen már átvehetk a kártyájukat, a többiektől, akik az online rendszerünkön regisztráltak, még egy kis türelmet kérünk, számukra a jövő héten kezdődik meg a kártya kiadása, erről folyamatos információt adunk honlapunkon. A következő időszakban több lehetőséget is kínálunk ahhoz, hogy a mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinkat a helyszínen ugyanúgy lefotózzuk, mint ahogyan azt két hete tettük.Kaphatóak a jegyek a hétvégi meccsre
2014.08.29. Péntek

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Dunaújváros OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 31-én 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Erre a mérkőzésre még nem kell a szurkolói kártya.

Várjuk szurkolóinkat az ETO napra
2014.08.28. Csütörtök

Zöld-fehér hétvége lesz a belvárosban. A klub történetének 110 éves évfordulóját így ünnepli a város. A teljes program elolvasható itt: http://hirek.gyor.hu/cikk/eto_110.html A Győri ETO FC szombaton számos lehetőséget kínál szurkolóinak, például  teqballozni is lehet majd az NB I-es csapat több tagjával.

Szurkolói kártya fotózási lehetőség
2014.08.28. Csütörtök

Továbbra is várjuk az adatokat a szurkolói kártya elkészítéséhez. Mindazokat, akik a Ferencváros elleni mérkőzésünkön a C szektor melletti büfé mellett mi fotóztunk le, ők a Dunaújváros mérkőzésen már átvehetk a kártyájukat, a többiektől, akik az online rendszerünkön regisztráltak, még egy kis türelmet kérünk. A következő időszakban négy lehetőséget is kínálunk ahhoz, hogy a mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinkat a helyszínen ugyanúgy lefotózzuk, mint ahogyan azt két hete tettük.

Farkas Ádámé a hétvégi meccs
2014.08.26. Kedd

Nyilvánossá vált a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának játékvezetői küldése: a Győri ETO FC - Dunaújváros mérkőzést Farkas Ádám vezeti. A játékvezető tavaly két alkalommal bíráskodott csapatunk mérkőzésén a bajnokságban: előbb a Debrecen elleni hazai győzelemnél, majd az újpesti sikernél is ő volt a játékvezető. Szerdán Sopronban kupameccs lesz
2014.08.26. Kedd

Szerdán 19 órakor Sopronban az SVSE otthonában lép pályára csapatunk a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójában. Ellenfelünktől kapott tájékoztatás szerint a stadion jegypénztárai 1 órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak majd, így 18 órától lehet jegyet venni. A belépő 1.000 Ft-ba kerül. A továbbjutás ebben a fordulóban egy mérkőzésen dől el, így ha nincs döntés a rendes játékidőben, akkor hosszabbítás illetve 11-es rúgások következnek.

Kérjük időben vegye meg a jegyét!
2014.08.23. Szombat

Kérjük szurkolóinkat, hogy az esetleges torlódások és várakozások elkerülése érdekében, aki teheti, az vegye meg elővételben a ma esti Lombard Pápa - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre szóló belépőjét. A találkozó 20.30 órakor kezdődik, a jegyek a megszokott módon névre szólóak, így ismét mindenkinek be kell diktálni a személyes adatai közül a születési helyét és az idejét is. Elővételben több lehetőség közül is választani lehet.

Egy szál virág Dominikért
2014.08.22. Péntek

Ez a fotó még tavaly készült, amikor a csapat két bajnoki meccsen is egy győri kisfiú, Dominik gyógyulására gyűjtött. Az egyik legdiatalabb drukkerünk korábban a Pápa elleni 6-0-ás meccsen végezte el a kezdőrúgást, azóta amikor csak tehette szüleivel együtt ott izgult a lelátón. Anyukájától tudjuk, mennyire várta a meccs végén hogy lepacsizzanak vele is a játékosok, és mennyire fontos volt számára a labda. Egy ország figyelte a sorsát, egy ország drukkolt neki - a kisfiú azonban keddre virradóra az angyalok közé költözött. 

Már 500 kártyát igényeltek szurkolóink
2014.08.22. Péntek

A tegnapi napon klubunk megkezdte a szurkolói kártyák gyártását. A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen 250-en adták le adatlapjukat, rólunk fotósunk elkészítette azt a portrét, ami az igazolványszerű kártyához kell. Ugyancsak ekkora létszámban töltötték már ki az online regisztrációs felületünket, így ezen adatok feldolgozása is megkezdődött.

Jegyek a szombati pápai meccsre
2014.08.21. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolinkat, hogy a szombati Lombard Pápa – Győri ETO FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A találkozóra már lehet jegyet venni az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban minden nap 10 és 20 óra között, vagy az interneten is, az MLSZ online jegyvásáró rendszerében ( https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3011/Lombard-Papa ). A belépő ára a vendégszektorba 1.400 Ft. 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 7 7 0 0 21-2 21
2. Ferencváros 7 5 0 2 12-6 15
3. MTK 7 5 0 2 10-9 15
4. MVM Paks 6 4 2 0 12-2 14
5. DVTK 6 4 2 0 11-5 14
6. Budapest Honvéd 7 3 1 3 7-6 10
7. Újpest FC 7 2 4 1 4-4 10
8. DVSC-Teva 7 2 2 3 5-6 8
9. Nyíregyháza Spartacus 7 2 2 3 6-9 8
10. Lombard Pápa 7 2 2 3 5-10 8
11. Győri ETO FC 6 2 1 3 9-10 7
12. PMFC 7 1 3 3 8-12 6
13. Kecskeméti TE 6 1 1 4 6-10 4
14. Haladás 7 1 1 5 3-11 4
15. Dunaújváros 7 0 3 4 4-13 3
16. Puskás Akadémia 7 0 2 5 5-13 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 5 5 0 0 16-2 15
2. Újbuda 5 4 1 0 10-2 13
3. Dorog 5 4 1 0 8-2 13
4. Győri ETO FC 5 4 0 1 17-4 12
5. BKV Előre 5 2 2 1 12-11 8
6. Csepel 5 2 1 2 7-5 7
7. III. KER. TVE 5 2 1 2 10-11 7
8. Rákosmente 5 2 0 3 5-8 6
9. Diósdi TC 5 2 0 3 3-8 6
10. Sárvár 5 2 0 3 3-9 6
11. Tatabánya 5 1 2 2 10-13 5
12. Tököl 5 1 1 3 5-10 4
13. Balatonfüred 5 1 0 4 5-10 3
14. Mosonmagyaróvár 5 1 0 4 2-8 3
15. Veszprém 5 0 3 2 5-7 3
16. Nagyatád 5 0 2 3 3-11 2
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
13°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 09.29. 32 éve győztük le 3-0-ra a Standard Liege csapatát
  • 09.30. 85 éve született Kárpáti Béla
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.14. Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - Bp. Honvéd 3-1 (OTP Bank Liga 2.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában  

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013