Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Dunaújváros
2014. Augusztus 31.
Vasárnap 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Dunaújváros
OTP Bank Liga 6. forduló
Összefoglaló
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Holnap a nyugati oldal lesz nyitva
2014.09.01. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szeptember 2-án, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Bp. Honvéd Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. A vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból szurkolhatnak. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. 

16.30-kor nyitnak a jegypénztárak
2014.08.31. Vasárnap

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a Győri ETO FC – Dunaújváros PASE OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 31-én 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Erre a mérkőzésre még nem kell a szurkolói kártya. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét.Szurkolói kártya információk
2014.08.31. Vasárnap

Továbbra is várjuk az adatokat a szurkolói kártya elkészítéséhez. Mindazokat, akik a Ferencváros elleni mérkőzésünkön a C szektor melletti büfé mellett mi fotóztunk le, ők a Dunaújváros mérkőzésen már átvehetk a kártyájukat, a többiektől, akik az online rendszerünkön regisztráltak, még egy kis türelmet kérünk, számukra a jövő héten kezdődik meg a kártya kiadása, erről folyamatos információt adunk honlapunkon. A következő időszakban több lehetőséget is kínálunk ahhoz, hogy a mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinkat a helyszínen ugyanúgy lefotózzuk, mint ahogyan azt két hete tettük.Kaphatóak a jegyek a hétvégi meccsre
2014.08.29. Péntek

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Dunaújváros OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 31-én 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Erre a mérkőzésre még nem kell a szurkolói kártya.

Várjuk szurkolóinkat az ETO napra
2014.08.28. Csütörtök

Zöld-fehér hétvége lesz a belvárosban. A klub történetének 110 éves évfordulóját így ünnepli a város. A teljes program elolvasható itt: http://hirek.gyor.hu/cikk/eto_110.html A Győri ETO FC szombaton számos lehetőséget kínál szurkolóinak, például  teqballozni is lehet majd az NB I-es csapat több tagjával.

Szurkolói kártya fotózási lehetőség
2014.08.28. Csütörtök

Továbbra is várjuk az adatokat a szurkolói kártya elkészítéséhez. Mindazokat, akik a Ferencváros elleni mérkőzésünkön a C szektor melletti büfé mellett mi fotóztunk le, ők a Dunaújváros mérkőzésen már átvehetk a kártyájukat, a többiektől, akik az online rendszerünkön regisztráltak, még egy kis türelmet kérünk. A következő időszakban négy lehetőséget is kínálunk ahhoz, hogy a mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinkat a helyszínen ugyanúgy lefotózzuk, mint ahogyan azt két hete tettük.

Farkas Ádámé a hétvégi meccs
2014.08.26. Kedd

Nyilvánossá vált a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának játékvezetői küldése: a Győri ETO FC - Dunaújváros mérkőzést Farkas Ádám vezeti. A játékvezető tavaly két alkalommal bíráskodott csapatunk mérkőzésén a bajnokságban: előbb a Debrecen elleni hazai győzelemnél, majd az újpesti sikernél is ő volt a játékvezető. Szerdán Sopronban kupameccs lesz
2014.08.26. Kedd

Szerdán 19 órakor Sopronban az SVSE otthonában lép pályára csapatunk a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójában. Ellenfelünktől kapott tájékoztatás szerint a stadion jegypénztárai 1 órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak majd, így 18 órától lehet jegyet venni. A belépő 1.000 Ft-ba kerül. A továbbjutás ebben a fordulóban egy mérkőzésen dől el, így ha nincs döntés a rendes játékidőben, akkor hosszabbítás illetve 11-es rúgások következnek.

Kérjük időben vegye meg a jegyét!
2014.08.23. Szombat

Kérjük szurkolóinkat, hogy az esetleges torlódások és várakozások elkerülése érdekében, aki teheti, az vegye meg elővételben a ma esti Lombard Pápa - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre szóló belépőjét. A találkozó 20.30 órakor kezdődik, a jegyek a megszokott módon névre szólóak, így ismét mindenkinek be kell diktálni a személyes adatai közül a születési helyét és az idejét is. Elővételben több lehetőség közül is választani lehet.

Egy szál virág Dominikért
2014.08.22. Péntek

Ez a fotó még tavaly készült, amikor a csapat két bajnoki meccsen is egy győri kisfiú, Dominik gyógyulására gyűjtött. Az egyik legdiatalabb drukkerünk korábban a Pápa elleni 6-0-ás meccsen végezte el a kezdőrúgást, azóta amikor csak tehette szüleivel együtt ott izgult a lelátón. Anyukájától tudjuk, mennyire várta a meccs végén hogy lepacsizzanak vele is a játékosok, és mennyire fontos volt számára a labda. Egy ország figyelte a sorsát, egy ország drukkolt neki - a kisfiú azonban keddre virradóra az angyalok közé költözött. 

Már 500 kártyát igényeltek szurkolóink
2014.08.22. Péntek

A tegnapi napon klubunk megkezdte a szurkolói kártyák gyártását. A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen 250-en adták le adatlapjukat, rólunk fotósunk elkészítette azt a portrét, ami az igazolványszerű kártyához kell. Ugyancsak ekkora létszámban töltötték már ki az online regisztrációs felületünket, így ezen adatok feldolgozása is megkezdődött.

Jegyek a szombati pápai meccsre
2014.08.21. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolinkat, hogy a szombati Lombard Pápa – Győri ETO FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A találkozóra már lehet jegyet venni az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban minden nap 10 és 20 óra között, vagy az interneten is, az MLSZ online jegyvásáró rendszerében ( https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3011/Lombard-Papa ). A belépő ára a vendégszektorba 1.400 Ft. 

Elindult az online szurkolói kártya igénylés
2014.08.20. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy honlapunkon elindítottuk a szurkolói kártya internetes igénylésének a lehetőségét. Kérünk mindenkit, aki a jövőben - de különösen szeptember 15-e után - jeggyel szeretne kilátogatni csapatunk hazai vagy idegenbeli mérkőzésére, hogy ezen adatlap kitöltésével jelezze felénk szándékát, hogy az OTP Bank Liga szeptember 20-i játéknapjára a lehető legtöbb igényt időben ki tudjuk elégíteni. Az MLSZ döntése értelmében a kiváltott szurkolói kártya 3 évig érvényes, azzal más klubok illetve a válogatott mérkőzéseire is lehet majd jegyet vásárolni.Az adatlap kitöltéséhez kérjük kattintson az alábbi linke:

 

http://www.eto.hu/szurkoloikartya/

Az első visszatérő: Erdős József
2014.08.20. Szerda

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága kijelölte az OTP Bank Liga 5. fordulójának játékvezetőit. Eszerint újra az az Erdős József lesz a vezetőbíró, aki a legutóbbi öt találkozónkból kettőn bíráskodott. Ő vezette ugyanis a Mezőkövesd elleni zárómeccsünket, és idén a Paks elleni nyitótalálkozót is. 

Már 13.30-or kinyitnak a jegypénztárak
2014.08.17. Vasárnap

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel egy rával a tervezettnél korábban, vagyis már 13.30-kor megnyitjuk a hazai jegypénztárakat a mai Győri ETO FC – Ferencváros OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 17-én 16.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. A nagy érdeklődésre való tekintettel már a nyugati oldal felső szektoraiba is lehet jegyet venni.Szép napos időnk lesz délután
2014.08.17. Vasárnap

Bár napokkal ezelőtt még az időjárásjelentésben azt láthattuk, hogy nagy esély mutatkozik arra, hogy a délutáni órákban esni fog Győrött az eső, a ma reggeli előrejelzések szerint napos időnk lesz, s bár jönnek-mennek majd a felhők, az eső nem valószínű. 

Kiemelt kockázatú a mai meccs
2014.08.16. Szombat

Az augusztus 17-én, vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő Győri ETO FC- Ferencváros OTP Bank Liga labdarúgó mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú eseménnyé minősítette, így a rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

Szurkolói kártya - bérletes kedvezmény
2014.08.15. Péntek

Mint arról már szurkolóink jelentős része értesülhetett: szeptember 15-e után csak szurkolói kártyával lehet látogatni az OTP Bank Liga, a labdarúgó Magyar Kupa és a magyar válogatott mérkőzéseit. Az elmúlt hetekben számos egyeztetés volt a kártya kiadásával kapcsolatban, így örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az MLSZ megfontolta és elfogadta klubunk és a Videoton munkatársai által felvetett javaslatokat, ennek következtében bérleteseink számára csak részben kötelező a szurkolói kártya kiváltása.

Jegyárak az ETO-Fradi meccsre
2014.08.14. Csütörtök

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Ferencváros OTP Bank Liga mérkőzésre. Az augusztus 17-én 16.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét.Még most is érdemes bérletet vásárolni
2014.08.12. Kedd

A hétvégi Győri ETO FC - Ferencváros mérkőzésre a korábbi évekhez hasonlóan kiemelt jegyárak lesznek - akárcsak a Videoton, az Újpest és a Debrecen esetén - így még most sem késő megvásárolni az éves bérletet szurkolóinknak. Régi bérleteseinknek átlagosan 5, új bérleteseinknek átlagosan 8 jegy megvásárlása esetén már érdemesebb bérletet vásárolni - azaz beleszámítva a Liga Kupa és a Magyar Kupa győri mérkőzéseit, több, mint 50%-os kedvezményt jelent a bérlet.  1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 6 6 0 0 19-2 18
2. DVTK 5 4 1 0 10-4 13
3. MVM Paks 6 4 2 0 12-2 14
4. Ferencváros 6 4 0 2 10-5 12
5. MTK 6 4 0 2 9-9 12
6. Újpest FC 6 2 4 0 4-2 10
7. Lombard Pápa 6 2 2 2 5-9 8
8. DVSC-Teva 6 2 2 2 5-4 8
9. Győri ETO FC 6 2 1 3 9-10 7
10. Budapest Honvéd 6 2 1 3 5-6 7
11. Nyíregyháza Spartacus 6 2 1 3 6-9 7
12. Haladás 6 1 1 4 3-9 4
13. Kecskeméti TE 6 1 1 4 6-10 4
14. PMFC 6 0 3 3 6-12 3
15. Puskás Akadémia 6 0 2 4 4-11 2
16. Dunaújváros 6 0 2 4 4-13 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 2 2 0 0 8-1 6
2. Újbuda 2 2 0 0 4-1 6
3. Dorog 2 2 0 0 4-1 6
4. Csepel 2 1 1 0 4-1 4
5. BKV Előre 2 1 1 0 7-5 4
6. Győri ETO FC 2 1 0 1 4-2 3
7. Rákosmente 2 1 0 1 3-3 3
8. III. KER. TVE 2 1 0 1 4-5 3
9. Balatonfüred 2 1 0 1 3-5 3
10. Sárvár 2 1 0 1 2-4 3
11. Tatabánya 2 0 1 1 3-4 1
12. Veszprém 2 0 1 1 2-3 1
13. Tököl 2 0 1 1 3-5 1
14. Nagyatád 2 0 1 1 1-3 1
15. Mosonmagyaróvár 2 0 0 2 0-3 0
16. Diósdi TC 2 0 0 2 0-6 0
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
15°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 09.11. Palotai Károly 79 éves
  • 09.14. Szijártó László 56 éves
AUDI ETO CUP 2014
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
08.18. Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - Bp. Honvéd 3-1 (OTP Bank Liga 2.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.07.27.
MVM Paks - Győri ETO FC 2-0 (OTP Bank Liga, 1.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013