Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Kecskeméti TE
2015. Április 04.
Szombat 14:00
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Kecskeméti TE
OTP Bank Liga 22. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Bognár Tamás vezeti a meccsünket
2015.03.18. Szerda

Dunaújvárosban a 129. NB I-es mérkőzését vezetheti Bognár Tamás - aki a múlt heti MTK - Videoton bajnoki rangadó után most hétvégén a DPASE - Győri ETO FC mérkőzés vezetőbírája lesz. A sárvári születésű játékvezető a profisporti.hu kimutatása szerint 540 sárga és 40 piros lapot mutatott fel pályafutása során. Bognár Tamás az idény során több Európa Liga találkozón is bíráskodott,

1.200 Ft a jegy a hétvégi meccsre
2015.03.18. Szerda

Ugyan a Dunaújvárosi Stadion jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban lehet majd belépőjegyet vásárolni a a hétvégi bajnoki mérkőzésre, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken

 

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000577/Dunaujvaros-PASE---Gyori-ETO-FC

 

A belépőjegyek ára 1.200 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkoli kártyára. (Fotó: www.magyarfutball.hu) 

Szurkolói kártya kell az esti meccshez
2015.03.16. Hétfő

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Lobard Pápa NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!Szabó Zsolt vezeti a Pápa elleni meccsünket
2015.03.09. Hétfő

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában Szabó Zsolt vezeti a hétfői Győri ETO FC - Lombard Pápa mérkőzést. A játékvezető korábban aPMFC Matias - Győri ETO FC (0-3) bajnoki találkozón fújta a sípot, előtte viszont több, mint másfél évig nem találkoztunk vele, hiszen 2013. márciusában beugróként a Kaposvár - ETO (1-2) meccset dirigálta. Az eredeti bíróküldés alapján a kaposvári mérkőzés vezetésére kijelölt Fábián Mihály sérülés miatt nem tudta vállalni a feladatot, az MLSZ Játékvezetői Bizottsága ezért Szabó Zsoltot bízta meg akkor a találkozó levezénylésével. A bajnoki cím évében ő vezette a Debrecen elleni hazai (2-0) és a Diósgyőr elleni idegenbeli (3-0 Koltai mesterhármasával) mérkőzést, így kellemes emlékeink vannak azokról a találkozókról, ahol ő volt a vezetőbíró.

Jegyinformációk az ETO-Pápa előtt
2015.03.09. Hétfő

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Lobard Pápa NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!11-ig kapható jegy szombaton Győrben
2015.03.06. Péntek

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban március 7-én, szombaton 11 óráig lehet belépőjegyeket vásárolni. Ezután már csak az interneten ezen a linken

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3004/Ferencvarosi-TC

 

vagy a helyszínen a Groupama Aréna jegypénztárában lehet belépőjegyet váltani a március 7-én, 14 órakor kezdődő találkozóra. A belépőjegyek ára 2.300 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára.Rendőri felvezetés Budapesten
2015.03.05. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati Ferencváros – Győri ETO FC labdarúgó mérkőzés előtt a rendőrségtől kapott információk szerint a hazai drukkerek egy csoportja tüntetést szervez. Éppen ezért, hogy a győri és a budapest szimpatizánsok staionon kívüli találkozását minimálisra szorítsák, kérjük, hogy a gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező drukkereink az M1/M7 autópálya közös szakaszán a 10. km szelvényénél található AGIP benzinkút parkolójában gyülekezzenek 12.00 és 12.45 óra között. Innen ezután rendőri felvezetéssel kísérik szurkolóinkat a stadion erre a célra kijelölt parkolójához. Kedvezmény a drága jegyek miatt
2015.03.04. Szerda

Hosszú idő után kell mélyebben a zsebükbe nyúlniuk azoknak a győri drukkereknek, akik idegenbe szeretnék elkísérni a csapatot. Eddig ugyanis a klubok és a szurkolói csoportok egy korábbi megállapodása alapján 1.400 Ft-ba került maximálisan a jegy a vendégszektorba - több éve ennyibe kerül mindazoknak, akik Győrbe érkeznek vendégként, és többnyire ennyibe kerül az ETO szurkolók számára, ha ők utaznak máshová (egyes helyszíneken, pl. Pakson, Pécsen vagy Szombathelyen ennél olcsóbban is kínálták olykor a belépőjegyeket.) És eddig ennyibe került a Ferencváros - Győri ETO FC mérkőzésekre is (lásd a képen), az új Groupama Arénában viszont már 900 forinttal többet, 2.300 Ft-ot kérnek el a belépésért. 

Már kapható a jegy a Fradi elleni meccsre
2015.03.04. Szerda

Ugyan a Ferencváros Stadion jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban lehet majd belépőjegyet vásárolni a a hétvégi zöld-fehér rangadóra, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3004/Ferencvarosi-TC

 

A belépőjegyek ára 2.300 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára.

Iványi Zoltáné a hétvégi meccs
2015.03.03. Kedd

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága kijelölte a hétvégi forduló sípmestereit. Eszerint az OTP Bank Liga 19. fordulójában Iványi Zoltán vezeti majd a Ferencváros elleni mérkőzésünket. A játékvezető korábban az MTK (1-2) és a Videoton (2-3) ellen bíráskodott az idei szezonban, tavaly a Mezőkövesd - Győri ETO FC (3-0), a Győri ETO FC - Haladás (2-1), a  Lombard Pápa - Győri ETO FC (1-2) és a Győri ETO FC - Bp. Honvéd (4-2) találkozókon bíráskodott a játékvezető, vagyis eddig mindig több gól esett a találkozón, ha őt jelölte a szövetség. Három éve ő vezette az a Ferencváros - Győri ETO FC mérkőzést is, ami emlékezetes körülmények között végződött 2-2-re.

 

ETO meccsek az MLSZ TV arcívumában
2015.03.02. Hétfő

Az MLSZ TV Archív oldalra folyamatosan töltik fel a videókat, és így 2016 elejéig mintegy 4000 mérkőzés lesz rajta látható. Ezek között válogatott, hazai bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseket is vissza lehet majd nézni - tudatta a szövetség a napokban. A youtube csatornára már felkerült két olyan korábbi ETO meccs is, amit eddig nem láthattunk - egy Vasas elleni siker és egy döntetlen, amit az újpestiek ellen játszottunk. Honlapunk is folyamatosan nyomon követi a digitalizálást, így örömmel osztjuk meg ezt a két videot.

Völgyi: köszönöm az elmúlt hét évet!
2015.03.02. Hétfő

2007 nyarán érkezett Győrbe Völgyi Dániel, a tehetséges balhátvéd pályafutása legjobb éveit töltötte eddig az ETO-nál. A nyáron 28. születésnapját ünneplő játékos a következő fél évet a Lombard Pápa együttesénél tölti, ahol a hétvégén már be is mutatkozott a csapatban. A pápaiak ugyan nem nyertek, de a hajrában szerzett két vendéggólban tevékeny részt vállalt az ETO egykori tizenötöse. Völgyi Dániel azt mondja: nagyon köszöni az ETO-nak és a szurkolóknak az elmúlt hét évben kapott lehetőséget és szeretetet.

Nem várható eső vasárnap
2015.02.27. Péntek

Bíztatjuk szurkolóinkat, hogy vasárnap válasszák a Győri ETO FC - Videoton mérkőzést délutáni programként. Az időjárás előrejelzés kedvezőnek tűnik - a hét elején látott adatokhoz képest mindenképpen. Várhatóan 9 Celsius fok hőmérsékletet mutatnak majd a hőmérők a stadionban, és az eső valószínűségét már csak 30%-ra becsülik, ami ha lesz akkor is csak szemerkélhet pár percig. A nap éppen a második félidő elején bukik majd a horizont alá, addig viszont ha ideje is engedi még az is elképzelhető, hogy egy rövid időre ki fog sütni. Úgyhogy igazi foci időt remélünk, az évszakhoz képest nem túl hideg, talán teljes egészében csapadékmentes órákkal.

Különleges akció az ETO-Vidi meccsre
2015.02.24. Kedd
Klubunk kedveskedni szeretne drukkereinek, és egyben abban bízik, hogy azok is velünk tartanak a tavaszi szezon talán legjobban várt mérkőzésén, akik ősszel nem voltak ott a stadionban.
Farkas Ádámé a hétvégi meccs
2015.02.24. Kedd

Nyilvánossá vált a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának játékvezetői küldése: a Győri ETO FC - Videoton mérkőzést Farkas Ádám vezeti. A játékvezetővel harmadszor találkozunk a szezonban, a Dunaújváros elleni 4-3-as és az Újpest elleni gólnélküli mérkőzésnél volt eddig vezetőbíró. Farkas Ádám tavaly is két alkalommal bíráskodott csapatunk mérkőzésén a bajnokságban: előbb a Debrecen elleni hazai győzelemnél, majd az újpesti sikernél is ő volt a játékvezető.

Szurkolói információk a Vidi meccs előtt
2015.02.23. Hétfő

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Videoton NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be! (Természetesen az éves bérlettel rendelkező drukkereink számára továbbra sincs szükség a szurkolói kártyára, de a nyártól már nekik is ki kell majd váltaniuk azt.) Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a hétvégi meccs kapcsán.

Ha még nincs szurkolói kártyája...
2015.02.23. Hétfő

A tavalyi esztendőben valamivel több, mint 5500 szurkolói kártyát adtunk ki drukkereink számára. Az MLSZ jóvoltából öt hónapon át ingyenesen készítjük el azokat a klubkártyákat, amelyek nélkül szeptembertől már nem lehetett se jegyet, se bérletet vásárolni a bajnoki mérkőzésekre. Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy januártól már 500 Ft-os regisztrációs díj ellenében tudjuk elkészíteni a szurkolói kártyákat az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. Itt mindekiről ekészítjük az igazolványhoz szükséges fényképet, és pár perccel művelet után az ETO kártya át is vehető.

Vásároljon bérletet a tavaszi szezonra
2015.02.23. Hétfő

Továbbra is kapható a Győri ETO FC tavaszi bajnoki mérkőzéseire a kedvezményes bérletcsomag. Mindazoknak, akik még nem rendelkeznek bérlettel, de rendszeresen kilátogatnának a meccseinkre, nekik feltétlenül érdemes a belépő helyett tavaszi bérletet vásárolniuk. Fontos, hogy a bérletvásárlónak rendelkeznie kell szurkolói kártyával!

Már kapható a jegy a Videoton meccsre
2015.02.15. Vasárnap

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Videoton NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!

500 Ft-ba kerül a szurkolói kártya
2015.02.15. Vasárnap

A tavalyi esztendőben valamivel több, mint 5500 szurkolói kártyát adtunk ki drukkereink számára. Az MLSZ jóvoltából öt hónapon át ingyenesen készítjük el azokat a klubkártyákat, amelyek nélkül szeptembertől már nem lehetett se jegyet, se bérletet vásárolni a bajnoki mérkőzésekre. Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy ettől az évtől már 500 Ft-os regisztrációs díj ellenében tudjuk elkészíteni a szurkolói kártyákat az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. Itt mindekiről ekészítjük az igazolványhoz szükséges fényképet, és pár perccel művelet után az ETO kártya át is vehető. Kérjük, hogy mindenkinél legyen egy fényképes okmány is - lehetőség szerint személyi igazolvány - mert a kártya készítésekor meg kell győződnünk arról, hogy az adatok megfelelőek-e.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 21 16 4 1 46-8 52
2. MTK 21 14 0 7 30-21 42
3. Ferencváros 21 12 5 4 32-15 41
4. DVSC-Teva 21 11 5 5 28-14 38
5. Kecskeméti TE 21 10 4 7 26-24 34
6. MVM Paks 21 9 7 5 32-21 34
7. DVTK 21 9 7 5 31-25 34
8. Újpest FC 21 7 9 5 19-18 30
9. Győri ETO FC 21 7 7 7 29-26 28
10. Puskás Akadémia 21 7 5 9 21-24 26
11. Nyíregyháza Spartacus 21 6 4 11 21-30 22
12. Haladás 21 5 3 13 14-28 18
13. Lombard Pápa 21 4 6 11 11-33 18
14. PMFC 21 4 5 12 22-38 17
15. Budapest Honvéd 21 3 6 12 15-29 15
16. Dunaújváros 21 3 5 13 15-38 13
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 19 13 5 1 46-17 44
2. Győri ETO FC 19 12 4 3 38-13 40
3. Újbuda 19 10 4 5 26-22 34
4. Tatabánya 18 8 7 3 40-25 31
5. Rákosmente 19 8 3 8 31-26 26
6. Diósdi TC 19 8 2 9 20-24 26
7. BKV Előre 19 6 8 5 32-28 26
8. Csepel 18 8 1 9 22-20 25
9. Balatonfüred 19 7 4 8 27-27 25
10. III. KER. TVE 19 6 5 8 28-35 23
11. Sárvár 18 5 3 10 20-32 18
13. Dorog 18 11 5 2 24-13 16
13. Nagyatád 19 4 5 10 13-31 17
14. Mosonmagyaróvár 19 4 2 13 21-37 14
15. Tököl 18 0 2 16 6-44 2
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
5°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.02. 13 éve hunyt el Győrfi László "Pöttyös"
  • 04.13. 9 éve hunyt el Horváth Béla
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013