Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Góltotó: hatalmas csata alakult ki
2014.12.07. Vasárnap

Óriási csata mellet zajlik hétről hétre góltotó játékunk. Pótoltuk az eddig hiányzó eredmények regisztrálását, így kialakult az őszi végeredmény, ahol a listavezetőnek mindössze egy pont előnye van az üldözőivel szemben, és a nyolcadik helyezett is mindössze 13 pontra áll az elsőtől. Semmi nem dőlt el tehát, így mindenkinek nagyon jó tippelést kívánunk a 2015-ös esztendőre is.

Andó-Szabó Sándor vezeti a mai meccset
2014.12.06. Szombat

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Andó-Szabó Sándor fújja a sípot vasárnap Miriuta Vasile idegenbeli premierjén. A játékvezető másodszor bíráskodik a szezionban a meccsünkön, tekintettel arra, hogy az utolsó bajnoki forduló lesz a mostani, összesítettük az őszi idényt, melyik játékvezetőt hányszor delegálta a meccsünkre a bizottság.

1.000 Ft a jegy a Honvéd meccsre
2014.12.05. Péntek

Ugyan a Bozsik Stadion jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban lehet majd belépőjegyet vásárolni a szombati Bp. Honvéd - Győri ETO FC mérkőzésre, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken:

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3008/Budapest-Honved

 

A belépőjegyek ára 1.000 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára.

Kedden Liga Kupa, 1000 Ft a belépő
2014.12.01. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a december 2-án, kedden 13.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Szigetszentmiklós Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg az összecsapást. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. Az SZTK Erima drukkerei a vendégszektorba válthatnak jegyet. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 12 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket. Szurkolói kártya a meccsre nem szükséges.

Idén először vezeti a meccsünket Kassai
2014.11.28. Péntek

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Kassai Viktor fújja a sípot vasárnap Miriuta Vasile premierjén. A játékvezetővel korábban három éven át veretlen volt az ETO, most viszont immár hat meccs óta nyeretlen. A tavalyi szezonban ugyanis ő vezette a Debrecen (2-2) elleni idegenbeli, valamint a Pécs (2-5), a Puskás Akadémia (2-2) és a Videoton (1-1) elleni hazai meccsünket, a 2012/13-as idényben pedig pedig Pakson (0-0) és Debrecenben (1-4) bíráskodott.

Gyertek szurkolni vasárnap nekünk!
2014.11.28. Péntek

Első alkalommal ülhet az ETO kispadján Miriuta Vasile, csapatunk kedden kinevezett vezetőedzője. Az egykori kiváló irányító jól emlékszik arra, mennyire feldobta őket annak idején a szurkolók biztatása, így arra kéri az ETO szimpatizánsokat, hogy az idei év utolsó győri bajnoki meccsére jöjjenek ki a stadionba és drukkoljanak a csapatnak.

Jegyinfo a vasárnap esti meccsre
2014.11.26. Szerda

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a hétvégi Győri ETO FC - MVM Paks labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!Szurkolói info az esti meccsre
2014.11.23. Vasárnap

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a ma, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - Debrecen labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!

Gólt lőni Erdős József meccsén
2014.11.20. Csütörtök

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága kijelölte az OTP Bank Liga 15. fordulójának játékvezetőit. Eszerint újra az az Erdős József lesz a vezetőbíró, aki idén már kettőn bíráskodott a meccsünkön - ugyanakkor még nem tudunk gólt szerezni a játákvezetése mellett. Pakson 2-0-ra kikaptunk, Pápán pedig nem esett gól a meccsen. Hazai pályán viszont legutóbb ötöt is szerzett az ETO a bíráskodása alkalmával, ő vezette ugyanis a Mezőkövesd elleni zárómeccsünket.

Jegyinfo a hétvégi bajnoki meccsre
2014.11.19. Szerda

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a hétvégi Győri ETO FC - Debrecenr labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!Továbbra is inygenes a szurkolói kártya
2014.11.17. Hétfő

Ismét meghosszabbítota a a Magyar labdarúgó Szövetség a klubkártya regisztrációjának a támogatását, így ebben az évben egészen december 31-ig díjmenetsen kiválthatják szurkolóink az ETO kártyát is. A szurkolói kártyát kiváltani személyese, az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban a pénztárnál lehet, jellemzően várakozási idő nélkül 3-4 perc alatt elkészül a jegyvásárláshoz szükséges kártya. Javasoljuk bérleteseinknek is, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, hiszen jövő nyáron, amikor meg szeretnék majd újítani a bérletüket, akkor szükség lesz rá.

A héten még ingyenes a szurkolói kártya
2014.11.12. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy még a héten biztos, hogy az MLSZ jóvoltából ingyenesen készítjük el azokat a klubkártyákat, amelyek nélkül nem lehet jegyet vásárolni a bajnoki mérkőzésekre. Drukkereink mindezt úgy tehetik meg, hogy felkeresik személyesen az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopot, ahol azonnal elkészítik az ETO kártyát. Az elmúlt három hónapban már csaknem ötezer kártyát adtunk ki szurkolóinknak, de arra kérjük bérleteseinket, hogy lehetőség szerint ők is éljenek ezzel a lehetőséggel, hiszen legkésőbb jövő nyáron, a bérletük megújításakor szükségük lesz rá. Természetesen bérleteseink a hazai bajnoki találkozókat továbbra is megtekinthetik akár szurkolói kártya nélkül is, de miután a fenti határidő után nincs rá garancia, hogy továbbra is ingyenes marad a kártya, úgy gondoljuk érdemes kiváltani. 

Kalmár jól érzi magát Lipcsében
2014.11.12. Szerda

Egyre jobban beilleszkedik új csapatába, a német másodosztályban Kalmár Zsolt. Az RB Leipzig 13 forduló után a középmezőny elején áll, 5 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség mellett ők kapták a legkevesebb gólt, és három pontra vannak a dobogótól. A győri nevelésű labdarúgó most itthon van, és Lang Ádámhoz és Priskin Tamáshoz hasonlóan most ő is Telkiben készül a finnek elleni EB selejtezőre. A nemzeti csapat szokásos sajtóórájában a kilenc kiválasztott egyikeként mondta el véleményét - elsősorban arról, hogy hogy érzi magát a Bundesligában

Ma este nem kell szurkolói kártya
2014.11.11. Kedd

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a november 11-én, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Gyirmót FC Győr Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. Tekintettel arra, hogy mindkét csapat győri, ezúttal arra kérjük a vendégszurkolókat, hogy ők is a nyugati oldalon foglaljanak helyet. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 17 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket. Szurkolói kártya a mai meccsre nem szükséges.Kedd este ETO - Gyirmót a stadionban
2014.11.10. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a november 11-én, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Gyirmót FC Győr Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. Tekintettel arra, hogy mindkét csapat győri, ezúttal arra kérjük a vendégszurkolókat, hogy ők is a nyugati oldalon foglaljanak helyet. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 17 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket.

Változás a Liga Kupában
2014.11.06. Csütörtök

Az MLSZ Versenybizottsága ma több Liga Kupa mérkőzés kezdési időpontját megváltoztatta, így a 6. fordulóban a Bp. Honvéd - Győri ETO FC találkozó sem november 18-án kedden lesz majd. Az új időpont: november 19. 17.00 A találkozónak csak a csoportelsőség lesz a tétje, hiszen a két együttes már a negyedik körben biztosította a továbbjutást, és jelenleg azonos ponttal vezetik a D csoportot.

Pécsre a jegy elővételben olcsóbb
2014.11.05. Szerda

Ugyan a PMFC Matias jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban is lehet majd belépőjegyet vásárolni a szombati bajnoki mérkőzésre, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken:

 

http://www.jegymester.hu/hun/Event/57000483/PMFC-MATIAS---Gyori-ETO-FC

 

A belépőjegyek ára elővételben olcsóbb, hiszen ebben az esetben csak 1.000 Ft-ba kerül, a helyszínen viszont 1.200 Ft-ot kell fizetni. A pécsi klubtól kapott tájékoztatás szerint a vendégszektorba is vásárolhatnak olcsóbb jegyet a nyugdíjasok és a diákok (a helyszínen 800, az interneten 600 Ft-ért), míg a 14 év alatti és 65 év feletti drukkerek számára ingyenes a belépés, de regisztráció számukra is szükséges. A korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára. (az autóval érkezők a fotóra kattintva a lehetséges parkolási helyekről is tájékozódhatnak)

 

Szabó Zsolté a pécsi meccs
2014.11.04. Kedd

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában Szabó Zsolt vezeti a szombati PMFC Matias - Győri ETO FC bajnoki találkozót. A játékvezető lassan két éve nem vezetett nekünk meccset az NB I-ben, legutóbb 2013. márciusában beugróként a Kaposvár - ETO meccset dirigálta. Az eredeti bíróküldés alapján a kaposvári mérkőzés vezetésére kijelölt Fábián Mihály sérülés miatt nem tudta vállalni a feladatot, az MLSZ Játékvezetői Bizottsága ezért Szabó Zsoltot bízta meg akkor a találkozó levezénylésével. Két éve a bajnoki cím évében ő vezette a Debrecen elleni hazai (2-0) és a Diósgyőr elleni idegenbeli (3-0 Koltai mesterhármasával) mérkőzést, így kellemes emlékeink vannak azokról a találkozókról, ahol ő volt a vezetőbíró.Tokody Tibor a Harmadik félidőben
2014.11.02. Vasárnap

Ma este ismét jelentkezik a Sport Televízió futball showja, benne az OTP Bank Liga 13. fordulójának legérdekesebb jelenetei. A műsor egyik vendége Tokody Tibor lesz, aki tegnap minden idők második legfiatalabb győri edzőjeként irányította az NB I-ben az ETO-t. A műsor 20.30-kor kezdődik a Sport 2-n

Ma nem lehet szurkolói kártyát kiváltani
2014.11.01. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy miután ma a munkaszüneti nap miatt zárva vannak az üzletek, ezért az ETO Park Élményközpont sincs nyitva, így akiknek nincsen szurkolói kártyájuk, vagy még nem vették át, ők ma a meccs előtt nem tudják kiváltani, így nem tudnak jegyet sem vásárolni. 1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
6°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013