×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
DVSC-Teva: Győri ETO FC
2015. Május 31.
Vasárnap 18:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
DVSC-Teva - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 30. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Ma 17.30-tól már lehet jegyet venni
2015.05.21. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 23-án, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - PMFC OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót (a D, az E és az F szektor szabadon maradó helyeit számukra tartjuk fent, így oda nem is lehet jegyet venni, ugyanakkor az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.)

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni
2015.05.07. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 9-én, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - Haladás OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.

Negyedszer vezet Iványi meccset nekünk
2015.05.07. Csütörtök

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága kijelölte a hétvégi forduló sípmestereit. Eszerint az OTP Bank Liga 27. fordulójában Iványi Zoltán vezeti majd a Haladás elleni mérkőzésünket. A játékvezető közreműködése mellett az idei szezonban még nem szereztünk pontot, hiszen az MTK (1-2), a Videoton (2-3) és a Ferencváros (0-3) elleni találkozókon bíráskodott Iványi Zoltán az idei szezonban.

Rendőri felvezetést kapnak szurkolóink
2015.05.01. Péntek

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában az Újpest FC – Győri ETO FC labdarúgó mérkőzés 2015. május 3-án 16.30 órakor kezdődik a Szusza Ferenc stadionban. Az újpesti rendőrkapitányság kéri azokata gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező ETO drukkereket, akik a helyszínen szurkolnak csapatunknak, hogy az M1/M7 autópálya közös szakaszán a 10. km szelvényénél található AGIP benzinkút parkolójában gyülekezzenek 15.00 és 15.15 óra között, innen pedig rendőri felvezetéssel juthatnak el a stadionhoz. 

Köszönjük szurkolóink támogatását!
2015.04.27. Hétfő

A hétvégén több szimpátia megmozdulást is szerveztek szurkolóink. Egyrészt a szombati edzése kilátogattak mintegy 250-300-an, hogy erőt adjanak a csapatnak, másrészt aki tehette feketében érkezett a vasárnapi meccsre, ahol az első 10 percet a büfé előtti résztől nézték végig drukkereink - majd pedig nagyszerű szurkolás közepette sikerült megszereznie csapatunkak a három pontot. Köszönjük!

Helyesbítés: a Park kinyit, de a shop nem
2015.04.25. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az ETO Park egyes üzletei nyitva lesznek, több szolgáltatást igénybe lehet venni, és a szokásos, a győriek körében nagyon népszerű piac is működni fog vasárnap, ugyanakkor a korábbi hírben jelzett információt megerősítenénk: azaz nem lesz nyitva az ETO Shop - így a mérkőzés napján ezúttal nem tudunk szurkolói kártyát készíteni drukkereink számára. A megértésüket köszönjük.

Fontos információ szurkolóinknak
2015.04.24. Péntek

Mindazok, akik csatlakozni szeretnének a hétvégén valamelyik, az ETO iránti szimpátiát kifejező megmozduláson, az alábbi információkat kérjük vegyék figyelembe.

A Bozsikban az MTK ellen
2015.04.13. Hétfő

Már kaphatóak a jegyek a hétvégi MTK - Győri ETO FC mérkőzésre, amelynek a helyszíne nem a Hidegkuti Stadion, hanem a Bozsik Stadion lesz, szurkolinknak így Kispestre kell majd utazni ha el akarják kisérni a csapatot. Aki már ma meg szeretné venni a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken megteheti:

 

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000605/MTK-Budapest---Gyori-ETO-FC

 

A belépőjegyek 1.400 Ft-ba kerülnek, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkoli kártyára. A találkozó előtt a helyszínen is lehet belépőt váltani, a jegypénztárak két órával a meccs előtt, azaz április 18-án 12 órakor nyitnak.

Kettős meccs szombaton
2015.04.08. Szerda

Tájékoztatjuk azokat a szurkolókat, akik mind a Győri Audi ETO KC - Vardar Szkopje női kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre, mind a Győri ETO FC - Nyíregyháza Spartacus OTP Bank Ligaösszecsapásra kilátogatnak szombaton (kezdési időpont 16.30 és 18.30), hogy a labdarúgó mérkőzésen csak a nyugati lelátók lesznek nyitva, így az Aréna felöli sorompónál nem tudnak bejönni a mérkőzésre. Megértésüket köszönjük.

Ismét a nyugati lelátó lesz nyitva
2015.04.08. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az április 11-én, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - Nyíregyháza OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a Kecskemét elleni találkozóhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Ahhoz, hogy minden bérleteseünk a lehetőségekhez képest a legjobb helyekről nézhesse a mérkőzést, a három középső, vagyis az E, a D és az F szektorokba nem árulunk jegyeket a nyugati oldalon, így elsődlegesen oda várjuk a keleti oldal bérleteseit, hogy a nyugati bérletesek által szabadon hagyott helyek közül választva innen szurkoljanak a csapatnak. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.

 

Berke Balázsé a hétvégi meccs
2015.04.08. Szerda

Két és fél év után újra NB I-es talűlkozót vezet Berke Balázs, méghozzá éppen a Győri ETO FC – Nyíregyháza összecsapást. A 31 éves nagykanizsai születésű játékvezető 2011. júliusa és 2012. novembere között 11 OTP Bank Liga találkozó vezetőbírája volt, most azonban újból ilyen jellegű feladatot kap. (Fotó: vidi.hu)

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni
2015.04.03. Péntek

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az április 4-én, 14 órakor kezdődő Győri ETO FC - Kecskemét OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Ahhoz, hogy minden bérleteseünk a lehetőségekhez képest a legjobb helyekről nézhesse a mérkőzést, a három középső, vagyis az E, a D és az F szektorokba nem árulunk jegyeket a nyugati oldalon, így elsődlegesen oda várjuk a keleti oldal bérleteseit, hogy a nyugati bérletesek által szabadon hagyott helyek közül választva innen szurkoljanak a csapatnak. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.Új játékvezető debütál a szombaton
2015.04.01. Szerda

Karakó Ferenc személyében új játékvezető mutatkozik be az OTP Bank Ligában, ő lesz ugyanis a Győri ETO FC – Kecskeméti TE mérkőzés bírája a 22. forduló szombati játéknapján. A profispori.hu összeállításából kiderül: a játékvezetői vizsgát 2008-ban Nyíregyházán tette le. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2009-ben lett NB III-as minősítésű bíró, a Tisza-csoportban tevékenykedhetett. 2010-ben országos utánpótlás kerettag, 2011-től országos NB II-es játékvezető. Első NB II-es mérkőzése a Kazincbarcika –Vác-Újbuda LTC találkozó volt, majd ő fújta a sípot a Sport M Kupa fináléjában, a Bóly–Jánossomorja összecsapáson, a Puskás-stadionban.Legutóbb a Szeged-Grosics – Sopron másodosztályú meccset vezette, előtte pedig a Magyarország–Skócia U21-es barátságos találkozón fújta a sípot.

Csak a nyugati lelátó lesz nyitva!
2015.03.31. Kedd

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az április 4-én, 14 órakor kezdődő Győri ETO FC - Kecskemét OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Ahhoz, hogy minden bérleteseünk a lehetőségekhez képest a legjobb helyekről nézhesse a mérkőzést, a három középső, vagyis az E, a D és az F szektorokba nem árulunk jegyeket a nyugati oldalon, így elsődlegesen oda várjuk a keleti oldal bérleteseit, hogy a nyugati bérletesek által szabadon hagyott helyek közül választva innen szurkoljanak a csapatnak. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.

Bognár Tamás vezeti a meccsünket
2015.03.18. Szerda

Dunaújvárosban a 129. NB I-es mérkőzését vezetheti Bognár Tamás - aki a múlt heti MTK - Videoton bajnoki rangadó után most hétvégén a DPASE - Győri ETO FC mérkőzés vezetőbírája lesz. A sárvári születésű játékvezető a profisporti.hu kimutatása szerint 540 sárga és 40 piros lapot mutatott fel pályafutása során. Bognár Tamás az idény során több Európa Liga találkozón is bíráskodott,

1.200 Ft a jegy a hétvégi meccsre
2015.03.18. Szerda

Ugyan a Dunaújvárosi Stadion jegypénztárában a mérkőzést megelőző időszakban lehet majd belépőjegyet vásárolni a a hétvégi bajnoki mérkőzésre, de aki teheti már ma megveheti a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken

 

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000577/Dunaujvaros-PASE---Gyori-ETO-FC

 

A belépőjegyek ára 1.200 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkoli kártyára. (Fotó: www.magyarfutball.hu) 

Szurkolói kártya kell az esti meccshez
2015.03.16. Hétfő

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Lobard Pápa NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!Szabó Zsolt vezeti a Pápa elleni meccsünket
2015.03.09. Hétfő

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában Szabó Zsolt vezeti a hétfői Győri ETO FC - Lombard Pápa mérkőzést. A játékvezető korábban aPMFC Matias - Győri ETO FC (0-3) bajnoki találkozón fújta a sípot, előtte viszont több, mint másfél évig nem találkoztunk vele, hiszen 2013. márciusában beugróként a Kaposvár - ETO (1-2) meccset dirigálta. Az eredeti bíróküldés alapján a kaposvári mérkőzés vezetésére kijelölt Fábián Mihály sérülés miatt nem tudta vállalni a feladatot, az MLSZ Játékvezetői Bizottsága ezért Szabó Zsoltot bízta meg akkor a találkozó levezénylésével. A bajnoki cím évében ő vezette a Debrecen elleni hazai (2-0) és a Diósgyőr elleni idegenbeli (3-0 Koltai mesterhármasával) mérkőzést, így kellemes emlékeink vannak azokról a találkozókról, ahol ő volt a vezetőbíró.

Jegyinformációk az ETO-Pápa előtt
2015.03.09. Hétfő

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a Győri ETO FC - Lobard Pápa NB I-es labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!11-ig kapható jegy szombaton Győrben
2015.03.06. Péntek

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban március 7-én, szombaton 11 óráig lehet belépőjegyeket vásárolni. Ezután már csak az interneten ezen a linken

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3004/Ferencvarosi-TC

 

vagy a helyszínen a Groupama Aréna jegypénztárában lehet belépőjegyet váltani a március 7-én, 14 órakor kezdődő találkozóra. A belépőjegyek ára 2.300 Ft-ba kerül, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkolói kártyára.1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 29 22 5 12 64-12 71
2. Ferencváros 29 18 7 4 47-19 61
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 29 10 8 11 30-36 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 29 5 10 14 24-36 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
18°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
  • 07.13. 2 éve nyertünk Szuperkupát
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013