Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Győri ETO FC: Újpest FC
2014. Április 27.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Újpest FC
OTP Bank Liga 26. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Vad II vezeti a vasárnapi meccsünket
2014.04.23. Szerda

Elkészítette az MLSZ Játékvezetői Bizottsága az OTP Bank Liga 26. fordulójának bíróküldését. Eszerint csapatunk vasárnapi mérkőzését Vad II István vezeti majd. A játékvezető a negyedik alkalommal vezet a szezonban nekünk meccset, eddig egy győzelem (Videoton 1-0) egy döntetlen (Pécs 1-1) és egy vereség (Kecskemét 0-1) a mérlegünk. A játékvezető eddig az idegenbeli meccseken bíráskodott, most először érkezik az ETO Parkba.

Kaphatóak a jegyek az Újpesti meccsre
2014.04.19. Szombat

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Újpest FC OTP Bank Liga mérkőzésre. Az április 27-én 16.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét.

 

Jegypénztár nyitás
2014.04.18. Péntek

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy elővételben az interneten - meccsjegy.mlsz.hu -  és az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják szurkolóink azokat a belépőjegyeket, amellyel a hétvégi pápai találkozót lehet megtekinteni. A vendégszektorba szóló jegyek ára 1.400 Ft. Pápán a jegypénztárak 10 órakor nyitnak, ugyanakkor a torlódás elkerülése érdekében érdemes akár a találkozó napján is Győrött az ETO Shopban megvenni a belépőjegyet, hiszen azt még közvetlenül a meccs előtt is árulni fogjuk. Az összecsapás április 19-én, szombaton 14 órakor kezdődik.

Ivanyi vezeti a meccsünket Pápán
2014.04.16. Szerda

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága kijelölte a hétvégi forduló sípmestereit. Eszerint az OTP Bank Liga 25. fordulójában Iványi Zoltán vezeti majd a Lombard Pápa - Győri ETO FC mérkőzést. Idén a Mezőkövesd - Győri ETO FC (3-0) és a Győri ETO FC - Haladás (2-1) találkozókon bíráskodott. Ebben az idényben már csak három profi játékvezető nem vezetett nekünk meccset, ők: Németh Ádám, Szabó Zsolt és Bognár Tamás. Igaz utbbi 2014-ben még csak alapvonali bíróként volt ott NB I-es mérkőzésen.Már kaphatóak a jegyek a Pápa meccsre
2014.04.16. Szerda

Elővételben az interneten - meccsjegy.mlsz.hu -  és az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják szurkolóink azokat a belépőjegyeket, amellyel a hétvégi pápai találkozót lehet megtekinteni. A vendégszektorba szóló jegyek ára 1.400 Ft. A találkozó április 19-én, szombaton 14 órakor kezdődik.

Két szurkoló kártyáját bevontuk
2014.04.15. Kedd

A Győri ETO FC – Kecskemét mérkőzésen két szurkolónk megsértette a klub és a szurkolói csoport közötti házirendet. A felek ugyanis megállapodtak abban, hogy a szurkolói csoport csak úgy használhatja az L szektort, hogy azzal semmiféle kellemetlenséget nem okoz az alsó szinten helyet foglaló nézőknek. Miután korábban többször előfordult, hogy ital borult az alsó szektorban ülő nézőkre – akár véletlenül is – a klub kérte a szurkolói csoport valamennyi tagját, hogy az első sorban senki se legyen.

 

Újra Solymosi vezeti a meccsünket
2014.04.10. Csütörtök

Kijelölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az OTP Bank Liga 24. fordulójának játékvezetőit. A Győri ETO FC - Kecskemét találkozó vezető bírája az a Solymosi Péter lesz, aki a szezonban már négyszer bíráskodott a meccsünkön. Szombathelyen, a 2. fordulóban, majd Kispesten a 13. fordulóban és a tavaszi nyitómeccsünket, az FTC ellen is ő vezette - érdekesség, hogy mind a három meccs döntetlenre végződött - legutóbb pedig a paksi győztes találkozónkon fújta a sípot. A játékvezető egyébként az előző idényben is hasonló átlagot produkált, hiszen akkor is tulajdonképpen minden hatodik ETO meccset vezethette, hiszen összesen 5 alkalommal jelölték ki a mi találkozónkra. a harminc játéknap során. Jegyinfó a Kecskemét meccs előtt
2014.04.10. Csütörtök

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Kecskemét OTP Bank Liga mérkőzésre. Az április 13-án 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Mindez azt jelenti, hogy az internetes jegyvásárláskor egyszerre továbbra is csak egy jegyet lehet vásárolni, hiszen ahogy már jeleztük: minden belépő névre szól.

Könyvbemutató és dedikálás a Kristályban
2014.04.08. Kedd

Ma - április 8-án - 18 órakor a győri Kristály Étteremben mutatja be könyvét Gődény Endre, aki Magyarázkodás helyett DIADAL címmel a 80-as évek aranycsapatáról írt. Ez a kötet nem most készült, hanem harminc évvel ezelőtt, csak akkoriban nem volt lehetőség a kiadására. Az író mellett itt lesz a Verbes-féle aranycsapat szinte valamennyi tagja, és az eseményre az ETO szurkolókat is várjuk, így akinek kedve van és eljön este hatra a Kristályba, az nemcsak a könyvet ismerheti, veheti meg, hanem találkozhat egykori kedvenceivel és dedikáltathatja is velük azt.  

Csapattag játék a kezdőrúgásért
2014.04.04. Péntek

Tippeljetek az OTP Bank Facebook-oldalán található Csapattag alkalmazásban az OTP Bank Liga 23. fordulójának  meccseire, és nyerjetek páros jegyet az április 13-i Kecskemét elleni mérkőzésre! A nyertes egy Csapattag pólót is kap ajándékba, és még a kezdőrúgást is elvégezheti.

www.otpsegitunk.hu/csapattag

A szezonban negyedszer vezet Kassai
2014.04.02. Szerda

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Kassai Viktor fújja a sípot szombaton Debrecenben. A játékvezetővel korábban három éven át veretlen volt az ETO, most viszont immár öt meccs óta nyeretlen. A szezonban ugyanis ő vezette a Puskás Akadémia (2-2) és a Videoton (1-1) elleni hazai meccsünket, tavaly pedig Pakson (0-0) és Debrecenben (1-4) bíráskodott - legutóbb pedig a Pécs elleni (2-5) találkozóra jelölte a játékvezetőt a testület. Kassai Viktor tehát a negyedik ETO meccsére érkezik a 2013/14-es idényben.

Szerdától áruljuk a DVSC meccsjegyeket
2014.04.01. Kedd

Szerda 10 órától Győrben is kaphatóak elővételben a hétvégi DVSC - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre szóló jegyek. Ellenfelünktől első körben 200 darab jegyet kaptunk, amelyet az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet megvásárolni, egységesen 1400 Ft-ért. A találkozó április 5-én, szombaton 20 órakor kezdődik.

Aki szerdán itt volt, ma ingyen jöhet
2014.03.29. Szombat

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a szombati Győri ETO FC – MTK OTP Bank Liga mérkőzésre. A március 29-én 20.00 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Mindez azt jelenti, hogy az internetes jegyvásárláskor egyszerre továbbra is csak egy jegyet lehet vásárolni, hiszen ahogy már jeleztük: minden belépő névre szól. Fontos, hogy az MTK elleni kettős mérkőzésre meghírdetett akció miatt azok, akik a szerdai meccsre megvették a belépőjüket, azok hozzák azt magukkal, hiszen nekik már nem kell új jegyet vásárolniuk.

Goltotó játék információk
2014.03.29. Szombat

Technikai okok miatt az előre beprogramozott góltotó játékra mégsem lehetett tippelni. Tájékoztatnám a játékosokat, hogy a lehetőséget - a tegnapi meccs és a mai első meccs kivételével - megteremtettük, így hat találkozóra ma 16 óráig le lehet adni a tippeket. A kellemetlenségért elnézést kérünk, egyben jeleznénk, hogy vasárnaptól a hátralévő összes forduló párosítása látható lesz majd az oldalon.

Dominiknak gyűjtünk a mai meccsen
2014.03.29. Szombat

Mind a keleti, mind a nyugati oldalon egy-egy Micimackós gyűjtőládába dobhatnak bele pénz adományt azok a szurkolóink, akik kilátogatnak a ma esti mérkőzésre, és segíteni szeretnék Dominikot. A kisfiú és családja rendszeresen kint vannak a mérkőzéseinket, az édesanya pedig az itt látható riportban mesélte el fia történetét. Kérjük aki tud, segítse őket.

Családbarát mérkőzés az MTK ellen
2014.03.29. Szombat

A mai mérkőzésünkett közvetítő Sport Televízió ezen a tavaszon a szövetséggel együttműködve minden stadionban rendez egy úgynevezett családbarát mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy lesz egy családbarát szektor, és az ott helyet foglaló gyerekek közül többen részt vehetnek a félidőben egy tizenegyesrúgó versenyen. A mérkőzésen több értékes nyeremény is gazdára talál, az ETO ajándékok mellett a fődíjt egy 200.000 Ft-os családi nyaralás lesz.

Ma a nyugati oldalról lehet szurkolni
2014.03.26. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a ma 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - MTK labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Drukkereink az alsó szinten az A-H szektorokban foglalhatnak majd helyet, míg a vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból nézhetik a mérkőzést. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, aki ezt megteszi az mindenképpen őrizze meg a jegyét, hiszen ugyanez a belépő lesz érvényes a hétvégi bajnoki találkozóra is. Jegyeket elővélelben az interneten itt az oldalunkon ( http://www.eto.hu/jegy-vasarlas/ ) illetve az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet venni. A jegypénztárak a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak.

Egy jeggyel két mérkőzés!
2014.03.25. Kedd

Ezen a héten két találkozón is megmérkőzik felnőtt csapatunk az MTK-val. A klubvezetés éppen ezért úgy döntött, hogy azért, hogy minél többen kedvet kapjanak arra, hogy mind a két találkozót megtekintsék, ezért egy belépő vásárlásával mind a két összecsapást meg lehet majd nézni. Azok ugyanis, akik jegyet vesznek a szerdán 18 órakor kezdődő Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóra, azok tulajdonképpen ingyen tekinthetik meg a hétvégi bajnoki fordulót is. Ez a lehetőség természtesen a vendégszurkolók számára is adott. A kupamérkőzésre kiadott jegyéárak megegyeznek a normál bajnoki jegyárral, a részleteket itt lehet megtekinteni. http://www.eto.hu/index.php?lan=hu&m=116 

Győrben is kapható jegy az esti meccsre
2014.03.22. Szombat

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Fehérvári úti stadionban a mérkőzés napján az 1-es pénztárban 14 órától, a többi pénztárban 18 órától árusítanak belépőket. Szurkolóink ma délután 5 óráig még az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják jegyeiket, ennek ára 1200 forint. 

Facebook játék ETO-s ajándékokért
2014.03.21. Péntek

Dedikált póló, plüss oroszlán, sál, ülőpárna. Mindegyikből 3-3 darabot sorsolunk ki azok között, akik helyesen tippelik meg, mi lesz a március 29-i ETO - MTK bajnoki mecs végeredménye. Nem a pontos eredményt, csak a győztest kell eltalálni - de természetesen a döntetlenre is lehet tippelni. Játszani jövő héten péntek estig lehet itt:

 

http://anapp.me/Cpd/u/

 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 25 14 8 3 52-29 50
2. Győri ETO FC 25 13 8 4 42-30 47
3. Videoton 25 12 6 7 44-28 42
4. Ferencváros 25 12 6 7 40-32 42
5. DVTK 25 11 9 5 40-30 42
6. Haladás 25 11 8 6 34-27 41
7. PMFC 25 9 8 8 35-33 35
8. Honvéd 25 9 6 10 33-32 33
9. Kecskeméti TE 25 8 9 8 31-33 33
10. Lombard Pápa 25 8 6 11 29-37 30
11. Újpest FC 25 7 8 10 38-41 29
12. Puskás Akadémia 25 7 7 11 33-41 28
13. MTK 25 6 7 12 30-35 25
14. Mezőkövesd 25 6 5 14 25-38 23
15. MVM Paks 25 4 10 11 27-41 22
16. Kaposvár 25 4 7 14 21-42 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 23 16 3 4 53-26 51
2. BKV Előre 24 13 6 5 39-16 48
3. Andráshida 24 14 4 6 42-23 46
4. Budaörs 24 14 3 7 53-25 45
5. Győri ETO FC II 24 14 3 7 50-37 45
6. Csepel 24 10 8 6 37-21 38
7. Balatonfüred 24 10 6 8 34-27 36
8. Újbuda 24 10 3 11 39-39 33
9. Mosonmagyaróvár 24 9 5 10 31-35 32
10. Nagyatád 24 8 5 11 21-30 29
11. Haladás II 23 7 7 9 30-24 28
12. Dorog 24 8 3 13 35-42 27
13. Veszprém 24 7 2 15 24-50 23
14. Diósdi TC 24 5 5 14 25-43 19
15. Tököl 24 7 2 15 20-49 18
16. Körmend 24 5 1 18 24-71 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
21°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Farkas Balázs 26 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013