Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Ivanyi vezeti a meccsünket Pápán
2014.04.16. Szerda

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága kijelölte a hétvégi forduló sípmestereit. Eszerint az OTP Bank Liga 25. fordulójában Iványi Zoltán vezeti majd a Lombard Pápa - Győri ETO FC mérkőzést. Idén a Mezőkövesd - Győri ETO FC (3-0) és a Győri ETO FC - Haladás (2-1) találkozókon bíráskodott. Ebben az idényben már csak három profi játékvezető nem vezetett nekünk meccset, ők: Németh Ádám, Szabó Zsolt és Bognár Tamás. Igaz utbbi 2014-ben még csak alapvonali bíróként volt ott NB I-es mérkőzésen.Már kaphatóak a jegyek a Pápa meccsre
2014.04.16. Szerda

Elővételben az interneten - meccsjegy.mlsz.hu -  és az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják szurkolóink azokat a belépőjegyeket, amellyel a hétvégi pápai találkozót lehet megtekinteni. A vendégszektorba szóló jegyek ára 1.400 Ft. A találkozó április 19-én, szombaton 14 órakor kezdődik.

Két szurkoló kártyáját bevontuk
2014.04.15. Kedd

A Győri ETO FC – Kecskemét mérkőzésen két szurkolónk megsértette a klub és a szurkolói csoport közötti házirendet. A felek ugyanis megállapodtak abban, hogy a szurkolói csoport csak úgy használhatja az L szektort, hogy azzal semmiféle kellemetlenséget nem okoz az alsó szinten helyet foglaló nézőknek. Miután korábban többször előfordult, hogy ital borult az alsó szektorban ülő nézőkre – akár véletlenül is – a klub kérte a szurkolói csoport valamennyi tagját, hogy az első sorban senki se legyen.

 

Újra Solymosi vezeti a meccsünket
2014.04.10. Csütörtök

Kijelölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az OTP Bank Liga 24. fordulójának játékvezetőit. A Győri ETO FC - Kecskemét találkozó vezető bírája az a Solymosi Péter lesz, aki a szezonban már négyszer bíráskodott a meccsünkön. Szombathelyen, a 2. fordulóban, majd Kispesten a 13. fordulóban és a tavaszi nyitómeccsünket, az FTC ellen is ő vezette - érdekesség, hogy mind a három meccs döntetlenre végződött - legutóbb pedig a paksi győztes találkozónkon fújta a sípot. A játékvezető egyébként az előző idényben is hasonló átlagot produkált, hiszen akkor is tulajdonképpen minden hatodik ETO meccset vezethette, hiszen összesen 5 alkalommal jelölték ki a mi találkozónkra. a harminc játéknap során. Jegyinfó a Kecskemét meccs előtt
2014.04.10. Csütörtök

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a vasárnapi Győri ETO FC – Kecskemét OTP Bank Liga mérkőzésre. Az április 13-án 18.30 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Mindez azt jelenti, hogy az internetes jegyvásárláskor egyszerre továbbra is csak egy jegyet lehet vásárolni, hiszen ahogy már jeleztük: minden belépő névre szól.

Könyvbemutató és dedikálás a Kristályban
2014.04.08. Kedd

Ma - április 8-án - 18 órakor a győri Kristály Étteremben mutatja be könyvét Gődény Endre, aki Magyarázkodás helyett DIADAL címmel a 80-as évek aranycsapatáról írt. Ez a kötet nem most készült, hanem harminc évvel ezelőtt, csak akkoriban nem volt lehetőség a kiadására. Az író mellett itt lesz a Verbes-féle aranycsapat szinte valamennyi tagja, és az eseményre az ETO szurkolókat is várjuk, így akinek kedve van és eljön este hatra a Kristályba, az nemcsak a könyvet ismerheti, veheti meg, hanem találkozhat egykori kedvenceivel és dedikáltathatja is velük azt.  

Csapattag játék a kezdőrúgásért
2014.04.04. Péntek

Tippeljetek az OTP Bank Facebook-oldalán található Csapattag alkalmazásban az OTP Bank Liga 23. fordulójának  meccseire, és nyerjetek páros jegyet az április 13-i Kecskemét elleni mérkőzésre! A nyertes egy Csapattag pólót is kap ajándékba, és még a kezdőrúgást is elvégezheti.

www.otpsegitunk.hu/csapattag

A szezonban negyedszer vezet Kassai
2014.04.02. Szerda

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Kassai Viktor fújja a sípot szombaton Debrecenben. A játékvezetővel korábban három éven át veretlen volt az ETO, most viszont immár öt meccs óta nyeretlen. A szezonban ugyanis ő vezette a Puskás Akadémia (2-2) és a Videoton (1-1) elleni hazai meccsünket, tavaly pedig Pakson (0-0) és Debrecenben (1-4) bíráskodott - legutóbb pedig a Pécs elleni (2-5) találkozóra jelölte a játékvezetőt a testület. Kassai Viktor tehát a negyedik ETO meccsére érkezik a 2013/14-es idényben.

Szerdától áruljuk a DVSC meccsjegyeket
2014.04.01. Kedd

Szerda 10 órától Győrben is kaphatóak elővételben a hétvégi DVSC - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre szóló jegyek. Ellenfelünktől első körben 200 darab jegyet kaptunk, amelyet az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet megvásárolni, egységesen 1400 Ft-ért. A találkozó április 5-én, szombaton 20 órakor kezdődik.

Aki szerdán itt volt, ma ingyen jöhet
2014.03.29. Szombat

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a megszokott értékesítési pontokon valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a szombati Győri ETO FC – MTK OTP Bank Liga mérkőzésre. A március 29-én 20.00 órakor kezdődő összecsapásra is a korábbi - idén összes mérkőzésre érvényes szabályok  vonatkoznak, vagyis mindenki, aki bejön a stadionba, annak a vásárláskor meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét. Mindez azt jelenti, hogy az internetes jegyvásárláskor egyszerre továbbra is csak egy jegyet lehet vásárolni, hiszen ahogy már jeleztük: minden belépő névre szól. Fontos, hogy az MTK elleni kettős mérkőzésre meghírdetett akció miatt azok, akik a szerdai meccsre megvették a belépőjüket, azok hozzák azt magukkal, hiszen nekik már nem kell új jegyet vásárolniuk.

Goltotó játék információk
2014.03.29. Szombat

Technikai okok miatt az előre beprogramozott góltotó játékra mégsem lehetett tippelni. Tájékoztatnám a játékosokat, hogy a lehetőséget - a tegnapi meccs és a mai első meccs kivételével - megteremtettük, így hat találkozóra ma 16 óráig le lehet adni a tippeket. A kellemetlenségért elnézést kérünk, egyben jeleznénk, hogy vasárnaptól a hátralévő összes forduló párosítása látható lesz majd az oldalon.

Dominiknak gyűjtünk a mai meccsen
2014.03.29. Szombat

Mind a keleti, mind a nyugati oldalon egy-egy Micimackós gyűjtőládába dobhatnak bele pénz adományt azok a szurkolóink, akik kilátogatnak a ma esti mérkőzésre, és segíteni szeretnék Dominikot. A kisfiú és családja rendszeresen kint vannak a mérkőzéseinket, az édesanya pedig az itt látható riportban mesélte el fia történetét. Kérjük aki tud, segítse őket.

Családbarát mérkőzés az MTK ellen
2014.03.29. Szombat

A mai mérkőzésünkett közvetítő Sport Televízió ezen a tavaszon a szövetséggel együttműködve minden stadionban rendez egy úgynevezett családbarát mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy lesz egy családbarát szektor, és az ott helyet foglaló gyerekek közül többen részt vehetnek a félidőben egy tizenegyesrúgó versenyen. A mérkőzésen több értékes nyeremény is gazdára talál, az ETO ajándékok mellett a fődíjt egy 200.000 Ft-os családi nyaralás lesz.

Ma a nyugati oldalról lehet szurkolni
2014.03.26. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a ma 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - MTK labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Drukkereink az alsó szinten az A-H szektorokban foglalhatnak majd helyet, míg a vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból nézhetik a mérkőzést. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, aki ezt megteszi az mindenképpen őrizze meg a jegyét, hiszen ugyanez a belépő lesz érvényes a hétvégi bajnoki találkozóra is. Jegyeket elővélelben az interneten itt az oldalunkon ( http://www.eto.hu/jegy-vasarlas/ ) illetve az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet venni. A jegypénztárak a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak.

Egy jeggyel két mérkőzés!
2014.03.25. Kedd

Ezen a héten két találkozón is megmérkőzik felnőtt csapatunk az MTK-val. A klubvezetés éppen ezért úgy döntött, hogy azért, hogy minél többen kedvet kapjanak arra, hogy mind a két találkozót megtekintsék, ezért egy belépő vásárlásával mind a két összecsapást meg lehet majd nézni. Azok ugyanis, akik jegyet vesznek a szerdán 18 órakor kezdődő Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóra, azok tulajdonképpen ingyen tekinthetik meg a hétvégi bajnoki fordulót is. Ez a lehetőség természtesen a vendégszurkolók számára is adott. A kupamérkőzésre kiadott jegyéárak megegyeznek a normál bajnoki jegyárral, a részleteket itt lehet megtekinteni. http://www.eto.hu/index.php?lan=hu&m=116 

Győrben is kapható jegy az esti meccsre
2014.03.22. Szombat

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Fehérvári úti stadionban a mérkőzés napján az 1-es pénztárban 14 órától, a többi pénztárban 18 órától árusítanak belépőket. Szurkolóink ma délután 5 óráig még az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják jegyeiket, ennek ára 1200 forint. 

Facebook játék ETO-s ajándékokért
2014.03.21. Péntek

Dedikált póló, plüss oroszlán, sál, ülőpárna. Mindegyikből 3-3 darabot sorsolunk ki azok között, akik helyesen tippelik meg, mi lesz a március 29-i ETO - MTK bajnoki mecs végeredménye. Nem a pontos eredményt, csak a győztest kell eltalálni - de természetesen a döntetlenre is lehet tippelni. Játszani jövő héten péntek estig lehet itt:

 

http://anapp.me/Cpd/u/

 

Solymosi Péteré a Paks - ETO meccs
2014.03.19. Szerda

Kijelölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az OTP Bank Liga 21. fordulójának játékvezetőit. A Paks - Győri ETO FC találkozó vezető bírája az a Solymosi Péter lesz, aki a szezonban már háromszor bíráskodott a meccsünkön - még Szombathelyen, a 2. fordulóban, majd Kispesten a 13. fordulóban és a tavaszi nyitómeccsünket, az FTC ellen is ő vezette - érdekesség, hogy mind a három meccs döntetlenre végződött. A játékvezető egyébként az előző idényben is hasonló átlagot produkált, hiszen akkor is tulajdonképpen minden hatodik ETO meccset vezethette, hiszen összesen 5 alkalommal jelölték ki a mi találkozónkra. a harminc játéknap során. Idén ő az első, aki a negyedik meccsét vezetheti csapatunknak.

OTP Bank Facebook tippjáték
2014.03.19. Szerda

Tippeljetek az OTP Bank Facebook-oldalán található Csapattag alkalmazásban a 21. forduló meccseire, és nyerjetek páros jegyet a március 29-i MTK Budapest elleni mérkőzésre! A nyertes egy Csapattag pólót is kap ajándékba, és még a kezdőrúgást is elvégezheti.

 

www.otpsegitunk.hu/csapattag

Már kapható a jegy a Paks meccsre
2014.03.18. Kedd

Elővételben az interneten és az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is megvásárolhatják szurkolóink azokat a belépőjegyeket, amellyel a hétvégi paksi találkozót lehet megtekinteni. A vendégszektorba szóló jegyek ára 1.200 Ft.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
10°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013