Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Kecskeméti TE: Győri ETO FC
2014. Október 22.
Szerda 18:00
Kecskemét
Kecskeméti TE - Győri ETO FC
OTP Bank Liga - elmaradt mérkőzés
Összefoglaló
HÍREK - [ Szurkolóknak ]
Ajándék jegy a félbeszakadt meccs miatt
2014.10.20. Hétfő

A kecskeméti klubtól kapott értesítés szerint 1.400 Ft-ba kerül majd a belépő a szerdai KTE - Győri ETO FC mérkőzésre. Arról is tájékoztatást kaptunk, hogy a félbeszakadt mérkőzés jegyei nem érvényesek a találkozóra. Klubunk úgy gondolja - Tokody Tibor technikai vezető ahogy az információ a birtokába került mindjárt egyeztetett Tarsoly Csaba elnökkel aki azonnal támogatta a kezdeményezést - hogy azok a szurkolók, akik egyszer elkisérték már a csapatot a Hírös városba, azok számára kifizeti az újrajátszásra szóló belépőjegyeket. Így arra kérünk mindekit, aki szeptember 13-án ott voltak Kecskeméten és most is a helyszínen szurkolnának, hogy hozzák be a félbeszakadt mérkőzésre szóló belépőjüket az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopba kedden 12 óráig, és helyette egy új, az október 22-i találkozóra szól belépőt adunk át. 

Szurkolói kártya kell vasárnap a meccsre!
2014.10.17. Péntek

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a hétvégi Győri ETO FC - Újpest labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!

Kiemelt kockázatú a vasárnapi meccs
2014.10.17. Péntek

A Győri ETO-Parkban 2014. október 19-én, vasárnap 18 óra 30 perctől rendezik a Győri ETO FC- Újpest Fc OTP Bank Liga NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. A mérkőzést, a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette.

Farkas Ádámé a hétvégi meccs
2014.10.14. Kedd

Nyilvánossá vált a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának játékvezetői küldése: a Győri ETO FC - Újpest mérkőzést Farkas Ádám vezeti. A játékvezető tavaly két alkalommal bíráskodott csapatunk mérkőzésén a bajnokságban: előbb a Debrecen elleni hazai győzelemnél, majd az újpesti sikernél is ő volt a játékvezető, idén pedig a Dunaújváros elleni 4-3-as siker alkalmával bíráskodott.

Már kaphatóak a jegyek a hétvégi meccsre
2014.10.14. Kedd

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ bevárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a Győri ETO FC – Újpest OTP Bank Liga mérkőzésre. Az oktber 19-én 18.30 órakor kezdődő összecsapásra már csak szurkolói kártyával lehet bejönni, mind a hazai, mind a vendégcsapat drukkereinek - természetesen a bérleteseinknek nem szükséges a kártya, de aki jegyet vásárol, annak igen. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét. Tájékoztatjuk mindazokat a szurkolókat, akik az interneten vásárolnak belépőt, hogy amennyiben nem változtatták meg a pin kódjukat, akkor elsődlegesen a születési hónapjuk és napjuk - tehát például a szeptember 24-i születetteknél ez 0924 a négyjegyű kód.

Bérleteseinknek is jól jöhet a kártya
2014.10.09. Csütörtök

A várakozásoknak megfelelően fogynak az ETO kártyák, amire csaknem egy hónapja már, hogy szükség van akkor, ha valaki magyar bajnoki találkozóra jegyet szeretne venni. November 15-ig biztos, hogy ingyenes a szurkolói kártya kiváltása, így arra kérjük bérleteseinket, hogy lehetőség szerint ők is éljenek ezzel a lehetőséggel, hiszen legkésőbb jövő nyáron, a bérletük megújításakor szükség lesz rá. Természetesen a hazai bajnoki találkozóknél nekik nem lesz szükségük a kártyára, de miután a fenti határidő után nincs rá garancia, hogy továbbra is ingyenes marad a kártya, úgy gondoljuk érdemes kiváltani. Mindezt az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban a nyitvatartási időben lehet megtenni.

1.000 Ft-be kerül a jegy a keddi meccsre
2014.10.06. Hétfő

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az október 7-én, kedden 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC - Csákvár Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorjait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a csoportrangadót. Az ultrák számára kijelölt L és Q szektort megnyitjuk az emeleten, az alsó szinten pedig az A-F szektorokban lehet helyet foglalni. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.000 Ft lesz. A jegypénztárak 17 órakor nyitnak - addig az időpontig az ETO Park Élményközpontban található ETO Shop árulja a belépőjegyeket.

Felcsúton is kell a szurkolói kártya
2014.10.03. Péntek

Ezer forintért kapható a mai Puskás Akadémia - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre a belépőjegy a vendégszektorba. A vásárláshoz szurkolói kártya is szükséges, ezt elkészítheti illetve a belépőt megvásárolhatják az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is. Aki online Kérjük, szeretné megvenni a belépőt, annak a http://meccsjegy.mlsz.hu/pfla oldalt kell felkeresnie. A helyszínen a jegypénztárak ellenfelünk tájékoztatása szerint 2 órával a találkozó előtt nyitnak ki, így 17 óra után már Felcsúton is lehet belépőt váltani.Pénteken 15 perccel később kezdünk
2014.10.02. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 10. fordulójára kisorsolt Puskás Akadémia - Győri ETO FC találkozó negyed rával később kezdődik, így a mérkőzés 19.15-től látható a Duna Televízió műsorán is.

Ingyenes lesz a dunaszerdahelyi meccs
2014.10.01. Szerda

Mint arról már korábban beszámoltunk, felkészülési mérkőzést játszik egymás ellen az FK DAC 1904 és a Győri ETO FC. A két első osztályú csapat ezúttal a Csallóközben mérkőzik meg egymással, az október 10-i, 19 órakor kezdődő összecsapás a dunaszerdahelyi stadionban lesz. Mindkét klub bízik abban, hogy szurkolóik nagy létszámban ott lesznek a lelátón, ezért a nemzetközi találkozóra senkinek nem kell jegyet venni, a belépés ugyanis ingyenes lesz.

Solymosi Péter vezeti a pénteki meccset
2014.09.30. Kedd

Kijelölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az OTP Bank Liga 10. fordulójának játékvezetőit. A Puskás Akadémia - Győri ETO FC találkozó vezető bírája az a Solymosi Péter lesz, aki idén először, a tavalyi szezonban viszont ötször bíráskodott a meccsünkön. Szombathelyen, a 2. fordulóban, majd Kispesten a 13. fordulóban és a tavaszi nyitómeccsünket, az FTC ellen is ő vezette - érdekesség, hogy mind a három meccs döntetlenre végződött - majd pedig a paksi és a Kecskemét elleni győztes találkozónkon fújta a sípot. A játékvezető egyébként az ezt megelőző idényben is hasonló átlagot produkált, hiszen akkor is tulajdonképpen minden hatodik ETO meccset vezethette, hiszen összesen 5 alkalommal jelölték ki a mi találkozónkra. a harminc játéknap során. Kaphatóak a jegyek a PFLA elleni meccsre
2014.09.29. Hétfő

Már kapható a pénteki Puskás Akadémia - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre a belépőjegy - drukketreink a vendégszektorba 1.000 Ft-ért vehetnek jegyeket. A vásárláshoz szurkolói kártya is szükséges, ezt elkészítheti illetve a belépőt megvásárolhatják az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. A további részletekről íme az info a www.pfla.hu holnapról:

Fontos: jegyvásárláshoz klubkártya!
2014.09.27. Szombat

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ bevárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a Győri ETO FC – MTK OTP Bank Liga mérkőzésre. A szeptember 27-én 16.30 órakor kezdődő összecsapásra már csak szurkolói kártyával lehet bejönni, mind a hazai, mind a vendégcsapat drukkereinek - természetesen a bérleteseinknek nem szükséges a kártya, de aki jegyet vásárol, annak igen. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét. Tájékoztatjuk mindazokat a szurkolókat, akik az interneten vásárolnak belépőt, hogy amennyiben nem változtatták meg a pin kódjukat, akkor elsődlegesen a születési hónapjuk és napjuk - tehát a szeptember 24-i születetteknél ez 0924 a négyjegyű kód.Ismét Iványi vezeti a meccsünket
2014.09.24. Szerda

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága kijelölte a hétvégi forduló sípmestereit. Eszerint az OTP Bank Liga 9. fordulójában Iványi Zoltán vezeti majd az MTK elleni mérkőzésünket. A játékvezető a szezon első visszatérője, hiszen a Videoton (2-3) ellen is ő volt a vezetőbíró. Tavaly a Mezőkövesd - Győri ETO FC (3-0), a Győri ETO FC - Haladás (2-1), a  Lombard Pápa - Győri ETO FC (1-2) és a Győri ETO FC - Bp. Honvéd (4-2) találkozókon bíráskodott a játékvezető, vagyis eddig mindig több gól esett a találkozón, ha őt jelölte a szövetség. 

Újra lehet online kártyát regisztrálni
2014.09.24. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az ingyenes szurkolói kártyát ezen a héten az alábbi módokon lehet igényelni: szeptember 25-én éjfélig lehet az online felületünkön regisztrálni, ezután átmenetileg pár napig nem fog üzemelni a rendszer, hogy a beérkezett adatokat az MTK meccsig fel tudjuk dolgozni. Ezt követően a mérkőzésigkizárólag az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban személyesen lehet a szurkolói kártya regisztrációját kérni - de itt már akár ma, most is elkészítik a kártyát. Az online regisztráció lehetőségét itt találják: 

 

http://www.eto.hu/szurkoloikartya/

Jegyinfo az ETO - MTK előtt
2014.09.24. Szerda

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ bevárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek a Győri ETO FC – MTK OTP Bank Liga mérkőzésre. A szeptember 27-én 16.30 órakor kezdődő összecsapásra már csak szurkolói kártyával lehet bejönni, mind a hazai, mind a vendégcsapat drukkereinek - természetesen a bérleteseinknek nem szükséges a kártya, de aki jegyet vásárol, annak igen. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét. Tájékoztatjuk mindazokat a szurkolókat, akik az interneten vásárolnak belépőt, hogy amennyiben nem változtatták meg a pin kódjukat, akkor elsődlegesen a születési hónapjuk és napjuk - tehát a szeptember 24-i születetteknél ez 0924 a négyjegyű kód.Továbbra sincs döntés a vizifociról
2014.09.20. Szombat

Többen kérdezték szurkolóink közül, hogy a Kecskemét elleni félbeszakadt mérkőzésről van-e hír. Nos, továbbra sincs, így minden bizonnyal a jövő héten dönt erről a Versenybizottság. Új időpontra egyébként november elejéig négy lehetőség is lenne - figyelembe véve azt, hogy 72 óra legyen az előző mérkőzés után, és a következő találkozó előtt: szeptember 30. kedd, október 22. szerda, november 4. kedd, november 5. szerda - ha ezek közül választana a bizottság, úgy nem kellene egyik csapatnak sem módosítani a bajnoki, a Magyar Kupa vagy a Liga Kupa mérkőzései kezdési időpontját, így aki tervezni akar, annak szinte biztos, hogy ezekra a napokra kell elsődlegesen koncentrálnia.

Vad II vezeti a meccsünket
2014.09.20. Szombat

Még a hét elején elkészítette az MLSZ Játékvezetői Bizottsága az OTP Bank Liga 8. fordulójának bíróküldését. Eszerint csapatunk szombati mérkőzését Vad II István vezeti majd. A játékvezető idén először bíráskodik nekünk - tavaly viszont négy meccsünkön is dirigált:  idegenben egy győzelem (Videoton 1-0) egy döntetlen (Pécs 1-1) és egy vereség (Kecskemét 0-1) a mérlegünk. A játékvezető egyszer bíráskodott az ETO Parkban is, akkor sem esett sok gól, 1-0-ra nyertünk az Újpest ellen.Nyíregyházán a meccs előtt nincs jegy!
2014.09.19. Péntek

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hétvégi Nyíregyháza - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre szóló belépőjegyet nem lehet a mérkőzés napján a helyszínen megvásárolni - nemcsak az ETO drukkerek számára, a hazaiak sem tudnak a meccs előtt jegyet venni. Mindez azt jelenti, hogy elővételben lehet csak a belépőkhöz jutni, és ehhez szükség lesz már a szurkoli kártyára is. A mérkőzésre a vendégszektorba a belépőjegyek ára 1.200 Ft, ezt meg lehet vásárolni Győrött az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, illetve az interneten ezen a linken:

 

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3022/Nyiregyhaza-Spartacus-FC

Nyíregyházára csak elővételben!
2014.09.16. Kedd

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hétvégi Nyíregyháza - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre szóló belépőjegyet nem lehet a mérkőzés napján a helyszínen megvásárolni - nemcsak az ETO drukkerek számára, a hazaiak sem tudnak a meccs előtt jegyet venni. Mindez azt jelenti, hogy elővételben lehet csak a belépőkhöz jutni, és ehhez szükség lesz már a szurkoli kártyára is. A mérkőzésre a vendégszektorba a belépőjegyek ára 1.200 Ft, ezt meg lehet vásárolni Győrött az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, illetve az interneten ezen a linken:

.

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3022/Nyiregyhaza-Spartacus-FC

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 10 10 0 0 27-3 30
2. MTK 10 8 0 2 16-10 24
3. DVTK 9 6 2 1 16-9 20
4. MVM Paks 9 5 3 1 17-7 18
5. Újpest FC 10 4 5 1 9-5 17
6. Ferencváros 10 5 1 4 14-10 16
7. DVSC-Teva 10 3 3 4 10-8 12
8. Kecskeméti TE 9 3 2 4 10-12 11
9. Puskás Akadémia 10 3 2 5 13-16 11
10. Győri ETO FC 9 3 1 5 14-16 10
11. PMFC 10 2 4 4 11-16 10
12. Budapest Honvéd 10 3 1 6 9-14 10
13. Lombard Pápa 10 2 3 5 5-15 9
14. Nyíregyháza Spartacus 10 2 2 6 8-15 8
15. Haladás 10 2 2 6 5-13 8
16. Dunaújváros 10 0 3 7 6-21 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 10 8 1 1 25-9 25
2. Dorog 10 7 3 0 15-5 24
3. Újbuda 10 7 1 2 15-8 22
4. Tatabánya 10 6 3 1 27-15 21
5. Győri ETO FC 10 6 1 3 24-9 19
6. BKV Előre 9 4 4 1 19-13 16
7. Sárvár 10 4 1 5 12-19 13
8. Diósdi TC 9 4 0 5 8-14 12
9. Rákosmente 10 4 1 5 14-13 12
10. Balatonfüred 10 3 2 4 14-14 12
11. III. KER. TVE 10 3 3 4 18-19 12
12. Csepel 10 3 2 5 12-11 11
13. Nagyatád 10 2 3 5 6-20 9
14. Mosonmagyaróvár 10 1 2 7 6-18 5
15. Tököl 10 1 1 8 7-23 4
16. Veszprém 10 0 3 7 5-17 3
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
7°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 10.23. 50 éve nyert olimpiát Palotai és Orbán Tokióban
  • 10.24. Turbék István 50 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013