Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
DVSC-Teva: Győri ETO FC
2015. Május 31.
Vasárnap 18:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
DVSC-Teva - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 30. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ ETO pillanatok ]
Hiánypótló video, ha még nem látta
2014.11.12. Szerda

Az elmúlt években sokszor szóba került videoink közül egy, amely még a klubházban is elkerülte néhányunk figyelmét. Spontán felvételünk méltán vált népszerűvé, hiszen Közép-Európa legnagyobb - egyes vélemények szerint legmagasabb - masszőre, Polgár "Kajla" László nemcsak a kézilabda pályán volt klasszis: a gyúrópadnál és a megfelelő hangulat kialakításánál is elévülhetetlen érdemei vannak. Kihasználva az alkalmat ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy akinek tudomása van arról, hogy valakinek a birtokában van a Rába ETO férfi kézilabdázóinak az 1986-os IHF Kupa diadala, vagy a korszakból más mérkőzés, kérjük a media@eto.hu e-mail címen jelentkezzen, hogy Kajlának minden idők legnagyobb meglepetését megszerezhessük. Addig is itt van a második helyen az a felvétel, ami azóta bejárta a világot - nem érdemtelenül...

Győrben járt a CSODASZARVAS
2014.02.06. Csütörtök

Ha az Auróra Együttes Békéscsaba környékén jár, mindig ott van előbb a nézőtéren, majd a színpadon Szarvas János. Az ETO egykori csatára örökre belopta magát a drukkerek szívébe közvetlen sítlusával, no és fontos góljaival. A Diósgyőr elleni 5-4-es meccset ma is évente többször megnézi, de a Fradi elleni góljára is szívesen emlékszik, hiszen akkor játszott utoljára 28 ezer néző előtt a Győri ETO FC hazai pályán. Fehér Miklós emlékére szinte a teljes csapat eljött másfél héttel ezelőtt, akkor készült ez a riport Szarvas Janival, no és a fontos gólokat is természetesen felidézzük.

Gólszépségverseny - tavasz, 1. forduló
2012.06.05. Kedd

Elindítjuk tavaszi gólszépségversenyünk két fordulós játékát. A hajszálpontos lövéseket két kategóriába soroltuk, az elsőnél az erő, a másodiknál az ész dominál megjegyezve azt is, hogy természetesen mindegyik gólnál mindegyikre nagy szükség van, de mindegyiknél az egyiknek kicsit nagyobb szerepe volt. Itt most négy olyan gólra lehet voksolni, ahol kellett a bombaerős lövés, míg a következő héten olyan gólok jönnek, ahol a finomabb megoldásokon, pontosabb helyezéseken volt a hangsúly. Bekerült Koltai Tamás és Marko Dinjar bombagólja, Varga Roland Debrecennek lőtt találata és Windecker József fehérvári kupagólja is. Szavazni ezen a héten lehet, a gólok osztályozásával itt: http://www.eto.hu/szavazas/

A szurkolói ankét vidám pillanatai
2012.02.23. Csütörtök

Több vidám pillanata is volt a szerdai szurkolói ankétnak. Kiderült, hogy Klement Tiborhoz csak az igazolások egy része tartozik - pl. Copa, Eugene vagy Cetkovic - és az is, hogy vannak ellenlábasaink szurkolói közül répatermelő drukkerek. A legnagyobb újítást viszont a győri Mikulás javasolta, mert ugye ő is ETO drukker. Farkas Imre új büntetést szabna  azoknak, akik nem hajtanak és támadnak 90 percen keresztül a mérkőzésen. Hofi Géza annak idején a sóbányába küldte volna a labdarúgókat, a Mikulás viszont sokkal humánusabb, és más elfoglaltságot találna nekik. A javaslat és Csertői Aurél villámválasza itt megtekinthető:

Gólszépségverseny: itt a döntő!
2012.02.20. Hétfő

Öt gól, ami közül nehéz választani. Van, amelyik fontosabb, van, amelyik látvnyosabb, van, amelyik okosabb, és van, amelyik technikailag nehezebb, mint a többi. Éppen ezért nem is rangsort kérünk ezuttal sem, hanem azt, hogy 1-10-ig mindenki osztályozza le a találatokat, akinek kedve van hozzá. Az őszi gólok fináléjába a négy győztes - Dudás, Kiss M., Völgyi és Nicorec - mellett szerencsés másodikként Valentin Babic is bejutott, így egy Ligakupa, egy Magyar Kupa gól mellett a fölényes, 5-1-es sikert hozó ZTE elleni hazai meccs 2 találata, valamint a Videoton elleni mindent eldöntő gól került a döntőbe. Péntek estig várjuk az osztályzatokat. A gólszépségverseny oldalát a felső bannerünkön keresztül lehet elérni.

Gólszépségverseny: Nicorec is döntős
2012.02.19. Vasárnap

Mihai Nicorec jánossomorjai gólja negyedikként jutott be az őszi gólszépségversenyünk döntőjébe, miután ő kapta a legmagasabb osztályzatot az általunk kiválasztott öt gól küzül. A döntőbe a négy győztes mellett lucky loser-ként az a gól jut be ötödikként, aki a legmagasabb átlagot kapta a négy második helyzetett közül. A döntős gólokra hétfőtől lehet szavazni, egészen a Magyar Kupa meccs előtti napig, vagyis péntekig.

Gólszépségverseny, 4. kör
2012.02.12. Vasárnap

Gólszépségversenyünk a negyedik fordulójához érkezett. Már lehet szavazni azokra a találatokra, amelyek az NB II-es, a Magyar Kupa és a Ligakupa őszi mérkőzésein születtek. Molnár Tibor szólója és Nicolas Ceolin sarkazása mellé három távoli bomba került fel az ötös listára. Az elkövetők: Kiss Szabolcs, Windecker József és Mihai Nicorec.

 

A szavazás a felső bannerre kattintással érhető el, vagy innen: http://www.eto.hu/szavazas/

Gólszépségverseny, 3. forduló
2012.02.06. Hétfő

Ismét összeválogattunk 5 gólt a legszebbek közül. Ezúttal egy olyan kategóriát hoztunk létre, ami a tudatos támadásépítés nevet kapta. Az akciók a saját térfélről indultak és mindannyiszor góllal végződtek. A találatok között ott van Dudás Ádám első, Nikola Trajkovic Fradi meccsen szerzett és Völgyi Dániel ZTE elleni egyik gyönyörű gólja, valamint Jarmo Ahjupera és Rati Aleksidze egy-egy találata. A gólok a felső bannerra kattintással jönnek elő.

Gólszépségverseny 2.0
2012.01.24. Kedd

A távoli lövésekre várjuk a szavazatokat. vajon melyik volt a legszebb, legemlékezetesebb? Nem mindegyik döntött el meccset, sőt nem is mindet a bajnokságban lőtték játékosaink, mindenesetre Babic, Dudás, Kiss Máté, Ji-Paraná és Strestik egyaránt tökéletes lövéssel hívta fel magára a figyelmet. A gólokat itt lehet megnézni és osztályozni: http://www.eto.hu/szavazas/ Jó szórakozást kívánunk!

Gólszépségverseny: Dudás továbbjutott
2012.01.24. Kedd

Öt fordulós gólszépségversenyt hirdettünk szurkolóinknak, minden héten 5-5 találat közül lehet válsztani, amelyikből a legszebb, legemlékezetesebb ítélt továbbjut a fináléba. Elsőként a mindent eldöntő gólokat láthatták. Megszületett a végeredmény.

Keressük a legemlékezetesebb gólt
2012.01.16. Hétfő

Sikeres őszön van túl az ETO, csapatunk jó eredményeket ért el a bajnokságban és a kupában is. Most, hogy megkezdődött a tavaszi felkészülés, jól esik felidézni az ősz legszebb pillanatait. Hétről hétre kiválasztunk 5-5 gólt, mert arra is kíváncsiak vagyunk: szurkolóinknak melyik tetszik a legjobban. Február végén pedig összeengedjük az öt győztes, hogy megtudjuk, melyik volt a legemlékezetesebb gól. Elsőként a mérkőzéseket eldöntő gólok között mazsoláztunk. A találatokat itt lehet megtekinteni és egyben értékelni azokat egy tizes skálán: www.eto.hu/szepsegverseny.php

 

Video: Humoros összeállítás 2011-ből
2011.12.31. Szombat

Július óta készítünk televíziós felvételeket rendszeresen az ETO mindennapjairól, így az elmúlt 6 hónapban csaknem 300 videoösszeállítás került fel a honlapra. A legviccesebbnek tartott pillanatokat most kiválogattuk, ezzel kívánnánk mindenkinek sikeres és boldog új évet. Legyen mindenkinek olyan 2012, amilyennek szeretné azt látni - (ellenfeleink viszont bajnoki és kupagyőztes álmai sajnos nem teljesülhetnek, mert a serlegeket lestoppoltuk). Eddig a komolyság, és akkor innentől kezdve jöjjenek a vidám pillanatok.

Video: megnősült Nicolas Ceolin
2011.12.06. Kedd

Életfogytiglanra ítélte a győri Családi Intézet anyakönyvvezetője (motherbookdriver) a Győri ETO FC népszerű jobbszélsőjét, Nicolas Ceolint. A brazil-olasz állampolgár labdarúgó egy fehérorosz hölgyet vett feleségül, magyar és orosz nyelvű ceremónián többek között egy litván tanu előtt. Az eto.hu forgatócsoportja természetesen ott volt, amikor játékosunk és Elena örök hűséget fogadot egymásnak, erről készült egy rövid klipp, amellyel mi is sok boldogságot kívánunk a fiataloknak.

Aleksidze helyzetbe kerül
2011.11.15. Kedd

Szép megoldásokból nem volt hiány a Pápa elleni Ligakupa mérkőzésen - még ha a végeredmény miatt a vendégeknek volt több oka az örömre. Említettük már Ferenczi gólja miatt, hogy a forduló egyik legszebb találata címért biztosan versenyben van. Ha egy kicsivel több szerencséje van Rati Aleksidzének, akkor ő is ünnepelhetett volna, s annak ellenére, hogy a szótárunkból a ha szócska hiányzik, azért megmutatjuk: hogyan teremtett magának helyzetet a meccs hajrájában a grúz csatár.

Mészáros Ferenc nem jó vicce (video)
2011.10.30. Vasárnap

Hétről hétre előfordul, hogy egy-egy vicces pillanatnak vagyunk szemtanúi a sajtótájékoztatókon, ezúttal kiderült az is, hogy a Pécs viccből vert meg minket. Az eredményen persze mindez nem sokat változtat, de azért közzétesszük ezt a videot is annak szellemében, hogy aki nevetni tud az életen és saját magán is, azt sokkal kevesebb stressz éri, mint másokat.

ETO pillanatok 9. - Dudás Ádám
2011.10.02. Vasárnap

Az eddigiek során ebben a rovatban többnyire vicces vagy tanulságos pillanatokkal találkozhattak, most azonban egy remek megmozdulást ollóztunk ki a Kecskemét elleni mérkőzésből. Az elkövető Dudás Ádám. Az áldozatok: Savic és Mohl. Látni fogják: elegánssan megoldotta...

100 palacsinta története
2011.09.20. Kedd

Konyhai robotmunkára ítélte ma a Győri ETO FC K. Katalint. Az asszisztens tiltott szerencsejáték miatt kényszerült a gáztűzhely mögé. A fiatal hölgynek tettestársa is akadt H. Péter létesítményigazgató személyében, aki hasonló büntetésben részesült. A felbujtók, Marko D. és Valentin B. megúszta az esetet.

 

Pelikán elvtárs óta tudjuk, hogy a tények makacs dolgok, de szerencsére nem szabad mindent elhinni úgy, ahogyan az le lett írva. Ha ugyanis tovább olvassák ezt a bejegyzést, hamarosan kiderül, hogy valójában ez egy vidám történet, és a palacsinta a százas, nem pedig a szövegíró.

ETO pillanatok: Ceolin, a riporter
2011.09.05. Hétfő

Ma a délelőtti edzésen több interjú is készült, ezeket hamarosan meg is tudjuk mutatni honlapunkon. Az egyik óvatlan pillanatban viszont segítséget is kapott a stáb, Nicolas Ceolin átvette a riporter szerepét, és megkérdezte, hogy be van-e kapcsolva a kamera...

Egy sajtótájékoztató is lehet vidám...
2011.08.29. Hétfő

Főleg ha olyan kérdése van valamelyik újságíró kollégának, ami nem feltétlenül a mérkőzésről szól. Így volt ez legutóbb, ahol Nemzeti Sport tudósítója, Lapincs Attila a babonára kérdezett rá. Itt derül ki, hogy miért van minden meccsen világos öltönyben Csertői Aurél, és hogy mi a veszélye annak, ha valaki ragaszkodik a sorozatban viselt dolgaihoz.

A fotózás nem egyszerű dolog...
2011.08.23. Kedd

Ebben a digitális korszakban nem könnyű a fotózás. A kijelző ugyanis nem mindig pontosan adja vissza a végeredményt, ráadásul az utómunkánál még a színekbe is bele lehet nyúlni. A fotósok tehát a legnagyobb hibát akkor követik el, ha megmutatják a részeredményt az alanynak. ETO pillanatok 5., Preszeller Tamással.

1  
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 29 22 5 12 64-12 71
2. Ferencváros 29 18 7 4 47-19 61
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 29 10 8 11 30-36 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 29 5 10 14 24-36 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
11°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
  • 07.13. 2 éve nyertünk Szuperkupát
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013