Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Nyíregyháza Spartacus: Győri ETO FC
2014. Szeptember 20.
Szombat 14:30
Nyíregyháza
Nyíregyháza Spartacus - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 8. forduló
Összefoglaló
HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
Isten éltesse Karcsi bácsi!
2014.09.11. Csütörtök

A modern labdarúgás első magyar sztárbírója, Palotai Károly ma ünnepli 79. születésnapját. Már attól is páratlan egyéniség volt a nagy bírók között, hogy futballistaként olimpiai bajnok és ismert játékos volt, de a teljesítménye miatt is a futballtörténelem egyik legnagyobb játékvezetőjeként tisztelik még napjainkban is szerte a világon. Az ETO legendájáról pár éve Papp Győző írt könyvet, most ebből idézünk pár gondolatot, egyben kívánunk boldog születésnapot Karcsi bácsinak! 

Búcsú Pális Ferenctől
2014.08.22. Péntek

Ma kísérték utolsó útjára Pális Ferencet, az ETO legendáját Győrött a nádorvárosi köztemetőben. A Tanár Úr a város két csapatában, az ETO-ban és a DAC-ban is meghatározó játékos volt, a Jedlik Ányos Iskolában pedig számos diákot tanított a gépgyártás apró mozzanataira. Amíg tehette sokat kijárt a meccsre, nemrég ő végezte el az egyik ETO meccsen a kezdőrúgást. Az egyik utolsó emlékünk lehet vele kapcsolatban ez a jelenet. A passz után nagy lendülettel indult lefelé, de nem egyenesen az alapvonal felé ment, hanem  ahogy a csapat felállt a sípszónál a pálya egyes pontjain egyesével megszorította a győri játékosok kezét, és sok sikert kívánt nekik. Markáns véleménye volt mindenről - és naprakész volt mindig. A beszélgetések során pedig olykor előjött, hogy az aranycsapat hálójába  öt gólt tudott lőni fél óra alatt. Így fogunk emlékezni rá - hisz szívünkben élni fogsz Feri bácsi!

Egy szál virág Feri bácsiért
2014.08.22. Péntek

Az ETO 100 Baráti Kör vezetősége tájékoztatja tagjait és a szurkolókat, hogy a legidősebb győri labdarúgó legenda, a 87 esztendős korában elhunyt Pális Ferenc hamvasztás utáni, szentmisével egybekötött búcsúztatása ma, azaz augusztus 22-én pénteken 14 órakor lesz a győri Szentlélek-altemplomban. Kérik, hogy a szertartáson résztvevők egy-egy szál virággal róják le kegyeletüket.

Száz éve született Baróti Lajos
2014.08.19. Kedd

1914. augusztus 19-én született Baróti Lajos, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb edzője. A válogatott szövetségi kapitányaként négy világbajnokságon (1958. 1962. 1966. 1968.) vezette a nemzeti csapatot. A szakember játékospályafutását Győrött fejezte be, és itt volt először edző is.

Ismét pályán az Öregfiúk
2014.08.16. Szombat

Ebben az évben sorozatban lép pályára a Szigetközben az ETO Öregfiúk. A Verebes legénység szombaton 17 órától Dunaszegen, Ördög József falujában játszik. 2014-ben már nyert Mecséren és Győrzámolyon a csapat, most ezt újra megtenné. 

Mile Sándor 65 éves!
2014.08.14. Csütörtök

Mile Sándor 1949-ben augusztus 14-én született Biharnagybajomon. 282 mérkőzést játszott az ETO-ban a 70-es évek közepétől, alapembere volt a Verebes-féle aranycsapatnak. Kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes, és három ezüstje is van - ugyancsak 2-1-es megosztással a bajnokság és a kupa tekintetében. Boldog születésnapot kívánunk!Tíz gól a gönyűi bemutató meccseni
2014.05.17. Szombat

Tavaszi harmadik mérkőzésén gönyűi meghívásnak tett eleget öregfiúkgárdánk, amely ezúttal több játékos sérülése, illetve alacsonyabb osztálybeli, vagy utápótlás edzői kötelezettségek folytán a szokottnál tartalékosabb összetételben vette fel a küzdelmet. Az első félidőben magabiztos játékkal tetemes előnyre tettek szert a mieink, a második harmincöt perc azonban már szorosabban alakult. A láthatóan edzésben lévő, stílusosan futballozó hazaiak felzárkóztak, de az újabb győzelem szerencsére nem forgott veszélyben.

Kanadai vendégeket fogadott a baráti kör
2014.05.17. Szombat

Pénteken délután ritka vendégeket köszönthetett az ETO 100 baráti Kör vezetése és az öregfiúk együttes. A tengeren túlon élő magyarok szervezésében a kanadai Vancouverből érkezett negyven, ugyancsak oldboy-korabeli sportember, valamennyien az európai futball játék szerelmesei. A tervezett kispályás mérkőzésre a szakadó eső miatt sajnos nem kerülhetett sor, a vendégek azonban így sem érezték magukat rosszul: nem kis érdeklődéssel ismerkedtek a stadionnal és a 110 esztendős klub történetével, így mindenki győztesnek érezhette magát. A közösen elfogyasztott vacsora után a Magvassy-csarnokban először voltak részesei futsal mérkőzésnek. A Rába ETO hosszabbítás után győzte le 4-2-re a Berettyóújfalu csapatát a bajnoki döntő harmadik fordulójában, és a messziről érkezett látogatók elismeréssel nyilatkoztak a fordulatos, izgalmas mérkőzésről. A vancouveri futball delegáció hazánk után Csehországban és Horvátországban folytatja európai turnéját.

Boldog születésnapot Lajos 'bá!
2014.05.13. Kedd

Ma ünnepli 75. születésnapját Dr. Tóth Lajos, az ETO korábbi kapusa, technikai vezetője, aki ma az ETO Jövőjéért Alapítvány kuratóriumának az elnöke. Az ünnepelt Szgeden lett NB I-es játékos a 60-as évek elején, de aztán az évtized végén Győrbe szerződött, mert a labdarúgás mellett itt már jogászként is számítottak a munkájára.  1974-től majd másfél évtizeden át technikai vezetőként majd szakosztályvezetőként szolgálta a klubot, és ma is fontos láncszeme az utánpótlás képzésének. Boldog születésnapot kívánunk!

Csató: tizenkettőből féltucat
2014.05.01. Csütörtök

szombat délutáni verőfényes napsütésben háromszáz helybéli volt kíváncsi Mecséren a több mint tízmillió forintért megújult öltözőépület avatójára, amelyet Csaplár Zoltán polgármester adott át a megyei III. osztályban szereplő klub sportolóinak. Ezt követően kítűnő talajú pályán került sor öregfiúk együttesünk idei második mérkőzésére, a vendéglátó Mecsér hasonló korosztálya ellenében. 

A Szigetközben az ETO öregfiúk
2014.05.01. Csütörtök

Ma délután a szezon második találkozjára ismét a Szigetközbe látogat az ETO öregfiúk csapata. Verebes József ezúttal Mecséren dirigálja majd a 80-as, 90-es és 2000-es évek ETO játékosaiból összeállított együttest a helyi gárda ellen. Íme a sportmajális programja:

Öregfiúk ötös, Nicsenko duplával
2014.04.26. Szombat

Hat mérkőzésből álló tavaszi menetelésbe kezdett Verebes József csapata, az öregfiúk első idei megmérettetésére szombaton került sor Győrzámolyon. 

A hétvégén az öregfiúk is elkezdik
2014.04.25. Péntek

Több hírverő mérkőzést is játszik május végéig az ETO Öregfiúk csapata. A Verebes legények ismét ellátogatnak a Felvidékre is. Ezúttal Győrben is lesz meccs, egy Kanadából érkező amatőr csapat ellen lép pályára az együttes az egyik pénteki napon.

A baráti kör első rendezvénye
2014.02.21. Péntek

Megtartotta idei első rendezvényét az ETO 100 Baráti Kör. Itt mutatkozott be a klub korábbi játékosainak, támogatóinak, vezetőinek Horváth Ferenc, a csapat vezetőedzője. A tagok átvehették a klub ajándékát - egy-egy belépőt a magyar-finn mérkőzésre - és a baráti kör egy-egy ajándékát - Gödény Endre: Magyarázkodás helyett DIADAL című kötetét.

ETO Öregfiúk - Videoton 7-1
2014.02.06. Csütörtök

Most, hogy az első csapat Törökországba utazik és én is velük tartok, hogy szurkolóink első kézből kapjanak minden információt Belekből nem indulhattam el úgy, hogy a meglévő tartozásaimat nem rendezem. Az egyik ilyen az a gólösszefoglaló, ami december 28 óta készül. Az ETO Öregfiúk és a Videoton hasonló korosztályának az összecsapásán nyolc gól született - számunkra kellemes elosztásban.

Boldog születésnapot Tanár Úr!
2014.02.04. Kedd

Ma ünnepli 74. születésnapját Keglovich László. Az ETO egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címíet, kupagyőzelmet, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek.

Boldog születésnapot Latyi!
2014.01.23. Csütörtök

57 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Volt játékosunk a válogatott kapusedzője
2014.01.07. Kedd

A Verebes-korszak bajnokcsapatának egyik tagja, Markó Zsolt lett a magyar válogatott kapusedzője. A ma 48 éves szakember egészen fiatalon lett tagja a bajnokcsapat keretének, hiszen a 82/83-as szezonban Kovács és Leksó mögött ő lett a harmadik számú kapus.

Több, mint 1 millió forint a bevétel
2014.01.06. Hétfő

Sikeres volt a Fehér Miklós Nemzetközi Emlékgála - tudtuk meg Peczár László szervezőtől. Az öregfiúk és VIP torna mérkőzéseit nemcsak a helyszínen, a Sport TV-nek köszönhetően sokan láthatták a televízióban is, ráadásul a szponzori bevétel és az adományok összege is meghaladta az egy millió forintot. "Az összeg nagyjából az alapítvány egy havi költségeit fedezi, ami azt jelenti, hogy 10 koraszülött kisbaba életmentésére elegendő" - tudtuk meg az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnökétől, aki ismét köszönetét fejezte ki valamennyi támogatónak és adakozónak, valamint a résztvevő csapatok játékosainak, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a torna.

Új bemutatkozó az ETO Öregfiúknál
2014.01.04. Szombat

Sebők Zsolt is bemutatkozhatott a Fehér Miklós Emléktornán az ETO csapatában. A kapus ugyanis már elmúlt harmincnégy esztendős - ez volt ugyanis az öregfiúk tornán az alsó korhatár. Az ő védései alapozták meg a csoportelősőséget - holnapra elkészítjük a Videoton elleni gólgazdag, 7-1-es mérkőzés összefoglalóját is - most azonban a Dunaszerdahely elleni mérkőzés rövid összefoglalóját mutatjuk meg, riportokkal fűszerezve.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 7 7 0 0 21-2 21
2. Ferencváros 7 5 0 2 12-6 15
3. MTK 7 5 0 2 10-9 15
4. MVM Paks 7 4 3 0 13-3 15
5. DVTK 6 4 2 0 11-5 14
6. Budapest Honvéd 7 3 1 3 7-6 10
7. Győri ETO FC 7 3 1 3 12-12 10
8. Újpest FC 7 2 4 1 4-4 10
9. DVSC-Teva 7 2 2 3 5-6 8
10. Nyíregyháza Spartacus 8 2 2 4 8-12 8
11. Lombard Pápa 7 2 2 3 5-10 8
12. PMFC 8 1 4 3 9-13 7
13. Kecskeméti TE 6 1 1 4 6-10 4
14. Haladás 7 1 1 5 3-11 4
15. Dunaújváros 7 0 3 4 4-13 3
16. Puskás Akadémia 7 0 2 5 5-13 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 5 5 0 0 16-2 15
2. Újbuda 5 4 1 0 10-2 13
3. Dorog 5 4 1 0 8-2 13
4. Győri ETO FC 5 4 0 1 17-4 12
5. BKV Előre 5 2 2 1 12-11 8
6. Csepel 5 2 1 2 7-5 7
7. III. KER. TVE 5 2 1 2 10-11 7
8. Rákosmente 5 2 0 3 5-8 6
9. Diósdi TC 5 2 0 3 3-8 6
10. Sárvár 5 2 0 3 3-9 6
11. Tatabánya 5 1 2 2 10-13 5
12. Tököl 5 1 1 3 5-10 4
13. Balatonfüred 5 1 0 4 5-10 3
14. Mosonmagyaróvár 5 1 0 4 2-8 3
15. Veszprém 5 0 3 2 5-7 3
16. Nagyatád 5 0 2 3 3-11 2
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
18°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 09.29. 32 éve győztük le 3-0-ra a Standard Liege csapatát
  • 09.30. 85 éve született Kárpáti Béla
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában  

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013