×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Videoton
2015. Március 01.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Videoton
OTP Bank Liga 18. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
Boldog születésnapot Hlagyvik Gábor!
2015.01.23. Péntek

58 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Boldog születésnapot Glázer Róbert!
2015.01.21. Szerda

Glázer Róbert (a képen a kupát bal kézzel fogja) Győrben született 1950. január 21.-én. A Rába ETO labdarúgó játékosaként bajnoki címet és kupagyőzelmet szerzett, később külföldön is megfordult és végül Tapolcán fejezte be a futballt. Edzői pályafutása során Magyar Kupa elsőségig és a szövetségi kapitányi posztig jutott. Az alábbiakban Molnár Gábor írása segítségével tekintünk vissza az ETO legenda játékos és edzői pályafutására, amely a labdarugas.cimpa.hu oldalon jelent meg elsőként. Glázer Róbert, boldog születésnapot kívánunk!

Nagy segítség a gála a koraszülötteknek
2014.12.28. Vasárnap

Most még nem tudni, hogy mennyi pénz jött össze a tegnapi Fehér Miklós Nemzetközi Labdarúgó Emlékgálán a győri koraszülöttek javára, de hogy jól mutatta az összefogást és jól szolgálta a foci népszerűsítését a nyolc órás gála az egészen biztos.  A szervezők ezúttal sem árultak belépőjegyet, de aki úgy gondolta, bármekkora összeget elhelyezhetett a Egészséges Újszülöttekért Alapítványnak a helyszínre kihozott inkubátorába. Csak ide több százezer Ft-ot adakoztak a nézők - ezernél is többen látogattak ki a helyszínre - emellett szponzori támogatások is érkeztek már a gála kapcsán az alapítvány számlájára. Az újpestiek egy dedikált mezt is magukkal hoztak, amit árverésen értékesít majd az alapítvány, ennnek a bevétele is a koraszülötteké lesz majd.

Videoton siker a Fehér Miki tornán
2014.12.28. Vasárnap

A VIP tornához hasonlóan az öregfiúk meccseken sem potyogtak a gólok a Fehér Miklós Emléktornán. Itt hat csapat két csoportban vívott először körmérkőzést, és az egyenként 20 perces csaták után alakult ki az elődöntő mezőnye. A címvédő Lázár Lovaspark Team magabiztosan játszott a kisebb kapukra is, az Újpest az ETO ellen igazán látványos meccsen nyert, a Videoton és az MTK elsősorban szervezett védekezésével tűnt ki, míg az ETO és a DAC csapatánál nüanszok döntöttek, hogy rájuk már csak egy meccs várt, az ötödik helyért.

Olimpikon siker a VIP tornán
2014.12.28. Vasárnap

Kitűnő kapusteljesítményeket láthattunk a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornáján. Ehhez persze az is hozzá jártult, hogy a szervezők egy nem várt nehézséggel találkoztak: a felújított Magvassy Sportcsarnoknak ugyanis nem maradt olyan bejárata, ahol az 5x2 méteres kapukat be lehetett volna vinni a pályára, így ezúttal kézilabda kapura, és nem palánking, hanem vonalig játszottak a csapatok. Törvényszerű volt, hogy a korábbi évekhez viszonytva sokkal kevesebb lesz a gól, de ehhez hozzájárult még az is, hogy a megyei közgyűlés elnöke Németh Zoltán, a Sport TV hálóját őrző Tűzkő Zoltán és Miki gyermekkori barátai közül Menyhárt Ferenc valósággal megbabonázta az arra járókat. Az öt csapat körmérkőzést játszott egymással, ahol az utolsó három találkozó mindegyike amolyan kisdöntő volt. Ahol ugyanis legalább négy gólos győzelem született volna, az a csapat megelőzhette volna az Olimpikonokat. Ez azonban senkinek sem sikerült, így a sztársportolók diadalával ért véget a VIP torna.

Visszatekintő a Fehér Miklós Emlékgálákra (II.)
2014.12.26. Péntek

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Ezekben a napokban visszatekintünk a gála történelmére, íme a 2012-es összefoglaló. Ez az öregfiúk torna a Lázár Lovaspark Team győzelmével ért véget: mind a 79 gólt meg tudjuk mutatni.Visszatekintő a Fehér Miklós Emlékgálákra (I.)
2014.12.23. Kedd

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. A következő napokban visszatekintünk a gála történelmére, elsőként itt a 2011-es összefoglaló. Ez az öregfiúk torna az Újpest győzelmével ért véget. A Fehér Miklós Emlékgálán a lila-fehérek nem kevesebb, mint 20 gólt lőttek, minden mérkőzésen sokkal jobban játszottak, mint ellenfeleik. Az ETO-ban játszott a legtöbb egykori válogatott - Hajszán, Preszeller, Korsós, Herczeg, Puglits, Bordás és Ivanics, de az újpestieknél is több olyan játékos volt, aki annak idején az ETO-t is erősítette - Kovács Z., Szanyó, Véber - a Fradi pedig akár egy olyan csapattal is felállhatott volna, ahol mindegyik labdarúgója korábbi győri játékosmúlttal rendelkezik (Balogh - Pintér, Mátyus, Bücs, Germán, Szepessy). 

A kupagyőzteseket köszöntjük vasárnap
2014.11.20. Csütörtök

1979-ben nyert története során eddig utoljára Magyar Kupát - akkor még Magyar Népköztársaság Kupának hívták - klubunk. A Rába ETO a döntőben a Ferencvárost győzte le, Szabó Ottó szemfüles góljával. A Fradi egyik védője ugyanis éppen haza akarta adni a labdát, amikor a csatár lecsapott rá és higgadtan a hálóba lőtt. A folytatásban a fővárosiak domináltak, többek között 17-3-as szögletarányt alakítottak ki, de kapusunk Palla Antal mindent hárított, még azokat a lövéseket és a fejeseket is, amit a nézők már gólnak láttak. Az ETO taktikusan és szervezetten játszott, így tartalékosan is nyerni tudott.

Isten éltessen Totó bá!
2014.10.18. Szombat

Ma ünnepli 81. születésnapját Pálfi Antal, vagy ahogyan az ETO-nál több, mint hatvan éve szólítják, Pálfi Totó. Itt született a mai stadion mellett a Nagysándor József utcában (akkor még Aradi utcának hívták), révais diákként igazolta le a klub, 130 mérkőzést játszott 18 és 29 éves kora között a magyar bajnokságban, és 27 gólt szerzett. Majdnem a születésnapján, 1952. október 19-én bemutakozhatott a magyar B válogatottban is. Edzőként is ült a győri kispadon, 30 mérkőzésen át irányította a zöld-fehéreket a 70-es évek közepén. Mindig büszke lehetett arra, hogy mennyire hűséges a városhoz: harmincnyolc évet dolgozott a vagongyárban, több, mint harminc évet töltött az ETO-ban. Boldog születésnapot kívánunk!

Kövecses góljával döntetlen Petőházán
2014.09.29. Hétfő

Jó hangulatú mérkőzést vívott szombaton Petőházán az ETO Öregfiúk csapata, ahol sok helyzetet alakítorr ki mind a két együttes, és végük 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. A mieink gólját Kövecses Tamás szezete. A találkozót a település egész napos programsorozatának egyik kiemelt eseményeként rendezték meg, ahol többszázan nézték végig és ünnepelték a helyi és a győri kedvenceket. (fotó: www.magyarfutball.hu ) 

Ma lenne 87 éves a Tanár Úr!
2014.09.27. Szombat

1927. szeptember 26-án - azaz 87 éve született a Győri ETO FC 50-es évekbeli csapatának egyik legkiválóbb labdarúgója, Pális Ferenc. A Tanár Úr a MÁVDAC-ból került át csapatunkhoz, ahol 90 NB I-es mérkőzésen 45 gólt szerzett. Tagja volt a válogatott keretnek is, ami az Aranycsapat idején kimondottan nagy dolognak számított. Legemlékezetesebb meccsét éppen ellenük játszotta. 1951. május 1-jén barátságos meccset vívott az ETO-val a magyar válogatott Győrben. Pális Ferenc fél óra alatt ötször is bevette Grosics kapuját, és a mieink végül 6-4-re le is győzték az Aranycsapatot. Pális Ferenc nyugdíjasként is aktívan látogatta az ETO meccseit, rendezvényeit, a szektoravató ünnepségen pedig büszkén mesélte el a ma már 63 évvel ezelőtti történetet. Feri bácsi idén távozott az örök futballmezőkre.

Petőházán az Öregfiúk
2014.09.27. Szombat

Ma délelőtt 11 órakor újabb hírverő mérkőzést játszik az ETO Öregfiúk csapata. Idén eddig a legtöbbször a Szigetközben portyáztak a Verebes legények, hiszen jártak Dunaszegen, Mecséren és Győrzámolyon is - most azonban egészen a kisalföldi cukorgyártás egykori központjáig utaznak, hogy megmérkőzzenek a helyi csapattal.

Isten éltesse Karcsi bácsi!
2014.09.11. Csütörtök

A modern labdarúgás első magyar sztárbírója, Palotai Károly ma ünnepli 79. születésnapját. Már attól is páratlan egyéniség volt a nagy bírók között, hogy futballistaként olimpiai bajnok és ismert játékos volt, de a teljesítménye miatt is a futballtörténelem egyik legnagyobb játékvezetőjeként tisztelik még napjainkban is szerte a világon. Az ETO legendájáról pár éve Papp Győző írt könyvet, most ebből idézünk pár gondolatot, egyben kívánunk boldog születésnapot Karcsi bácsinak! 

Búcsú Pális Ferenctől
2014.08.22. Péntek

Ma kísérték utolsó útjára Pális Ferencet, az ETO legendáját Győrött a nádorvárosi köztemetőben. A Tanár Úr a város két csapatában, az ETO-ban és a DAC-ban is meghatározó játékos volt, a Jedlik Ányos Iskolában pedig számos diákot tanított a gépgyártás apró mozzanataira. Amíg tehette sokat kijárt a meccsre, nemrég ő végezte el az egyik ETO meccsen a kezdőrúgást. Az egyik utolsó emlékünk lehet vele kapcsolatban ez a jelenet. A passz után nagy lendülettel indult lefelé, de nem egyenesen az alapvonal felé ment, hanem  ahogy a csapat felállt a sípszónál a pálya egyes pontjain egyesével megszorította a győri játékosok kezét, és sok sikert kívánt nekik. Markáns véleménye volt mindenről - és naprakész volt mindig. A beszélgetések során pedig olykor előjött, hogy az aranycsapat hálójába  öt gólt tudott lőni fél óra alatt. Így fogunk emlékezni rá - hisz szívünkben élni fogsz Feri bácsi!

Egy szál virág Feri bácsiért
2014.08.22. Péntek

Az ETO 100 Baráti Kör vezetősége tájékoztatja tagjait és a szurkolókat, hogy a legidősebb győri labdarúgó legenda, a 87 esztendős korában elhunyt Pális Ferenc hamvasztás utáni, szentmisével egybekötött búcsúztatása ma, azaz augusztus 22-én pénteken 14 órakor lesz a győri Szentlélek-altemplomban. Kérik, hogy a szertartáson résztvevők egy-egy szál virággal róják le kegyeletüket.

Száz éve született Baróti Lajos
2014.08.19. Kedd

1914. augusztus 19-én született Baróti Lajos, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb edzője. A válogatott szövetségi kapitányaként négy világbajnokságon (1958. 1962. 1966. 1968.) vezette a nemzeti csapatot. A szakember játékospályafutását Győrött fejezte be, és itt volt először edző is.

Ismét pályán az Öregfiúk
2014.08.16. Szombat

Ebben az évben sorozatban lép pályára a Szigetközben az ETO Öregfiúk. A Verebes legénység szombaton 17 órától Dunaszegen, Ördög József falujában játszik. 2014-ben már nyert Mecséren és Győrzámolyon a csapat, most ezt újra megtenné. 

Mile Sándor 65 éves!
2014.08.14. Csütörtök

Mile Sándor 1949-ben augusztus 14-én született Biharnagybajomon. 282 mérkőzést játszott az ETO-ban a 70-es évek közepétől, alapembere volt a Verebes-féle aranycsapatnak. Kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes, és három ezüstje is van - ugyancsak 2-1-es megosztással a bajnokság és a kupa tekintetében. Boldog születésnapot kívánunk!Tíz gól a gönyűi bemutató meccseni
2014.05.17. Szombat

Tavaszi harmadik mérkőzésén gönyűi meghívásnak tett eleget öregfiúkgárdánk, amely ezúttal több játékos sérülése, illetve alacsonyabb osztálybeli, vagy utápótlás edzői kötelezettségek folytán a szokottnál tartalékosabb összetételben vette fel a küzdelmet. Az első félidőben magabiztos játékkal tetemes előnyre tettek szert a mieink, a második harmincöt perc azonban már szorosabban alakult. A láthatóan edzésben lévő, stílusosan futballozó hazaiak felzárkóztak, de az újabb győzelem szerencsére nem forgott veszélyben.

Kanadai vendégeket fogadott a baráti kör
2014.05.17. Szombat

Pénteken délután ritka vendégeket köszönthetett az ETO 100 baráti Kör vezetése és az öregfiúk együttes. A tengeren túlon élő magyarok szervezésében a kanadai Vancouverből érkezett negyven, ugyancsak oldboy-korabeli sportember, valamennyien az európai futball játék szerelmesei. A tervezett kispályás mérkőzésre a szakadó eső miatt sajnos nem kerülhetett sor, a vendégek azonban így sem érezték magukat rosszul: nem kis érdeklődéssel ismerkedtek a stadionnal és a 110 esztendős klub történetével, így mindenki győztesnek érezhette magát. A közösen elfogyasztott vacsora után a Magvassy-csarnokban először voltak részesei futsal mérkőzésnek. A Rába ETO hosszabbítás után győzte le 4-2-re a Berettyóújfalu csapatát a bajnoki döntő harmadik fordulójában, és a messziről érkezett látogatók elismeréssel nyilatkoztak a fordulatos, izgalmas mérkőzésről. A vancouveri futball delegáció hazánk után Csehországban és Horvátországban folytatja európai turnéját.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 18 13 0 5 28-18 39
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. MVM Paks 18 7 7 4 27-17 28
7. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 17 4 3 10 18-27 15
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
5°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 02.27. 20 éve hunyt el Gőcze Sándor
  • 02.27. 86 éves lenne Kalmár II György
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013