Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
IFK Göteborg: Győri ETO FC
2014. Július 24.
Csütörtök 19:00
Göteborg - Gamla Ullevi
IFK Göteborg - Győri ETO FC
Európa Liga mérkőzés
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
Tíz gól a gönyűi bemutató meccseni
2014.05.17. Szombat

Tavaszi harmadik mérkőzésén gönyűi meghívásnak tett eleget öregfiúkgárdánk, amely ezúttal több játékos sérülése, illetve alacsonyabb osztálybeli, vagy utápótlás edzői kötelezettségek folytán a szokottnál tartalékosabb összetételben vette fel a küzdelmet. Az első félidőben magabiztos játékkal tetemes előnyre tettek szert a mieink, a második harmincöt perc azonban már szorosabban alakult. A láthatóan edzésben lévő, stílusosan futballozó hazaiak felzárkóztak, de az újabb győzelem szerencsére nem forgott veszélyben.

Kanadai vendégeket fogadott a baráti kör
2014.05.17. Szombat

Pénteken délután ritka vendégeket köszönthetett az ETO 100 baráti Kör vezetése és az öregfiúk együttes. A tengeren túlon élő magyarok szervezésében a kanadai Vancouverből érkezett negyven, ugyancsak oldboy-korabeli sportember, valamennyien az európai futball játék szerelmesei. A tervezett kispályás mérkőzésre a szakadó eső miatt sajnos nem kerülhetett sor, a vendégek azonban így sem érezték magukat rosszul: nem kis érdeklődéssel ismerkedtek a stadionnal és a 110 esztendős klub történetével, így mindenki győztesnek érezhette magát. A közösen elfogyasztott vacsora után a Magvassy-csarnokban először voltak részesei futsal mérkőzésnek. A Rába ETO hosszabbítás után győzte le 4-2-re a Berettyóújfalu csapatát a bajnoki döntő harmadik fordulójában, és a messziről érkezett látogatók elismeréssel nyilatkoztak a fordulatos, izgalmas mérkőzésről. A vancouveri futball delegáció hazánk után Csehországban és Horvátországban folytatja európai turnéját.

Boldog születésnapot Lajos 'bá!
2014.05.13. Kedd

Ma ünnepli 75. születésnapját Dr. Tóth Lajos, az ETO korábbi kapusa, technikai vezetője, aki ma az ETO Jövőjéért Alapítvány kuratóriumának az elnöke. Az ünnepelt Szgeden lett NB I-es játékos a 60-as évek elején, de aztán az évtized végén Győrbe szerződött, mert a labdarúgás mellett itt már jogászként is számítottak a munkájára.  1974-től majd másfél évtizeden át technikai vezetőként majd szakosztályvezetőként szolgálta a klubot, és ma is fontos láncszeme az utánpótlás képzésének. Boldog születésnapot kívánunk!

Csató: tizenkettőből féltucat
2014.05.01. Csütörtök

szombat délutáni verőfényes napsütésben háromszáz helybéli volt kíváncsi Mecséren a több mint tízmillió forintért megújult öltözőépület avatójára, amelyet Csaplár Zoltán polgármester adott át a megyei III. osztályban szereplő klub sportolóinak. Ezt követően kítűnő talajú pályán került sor öregfiúk együttesünk idei második mérkőzésére, a vendéglátó Mecsér hasonló korosztálya ellenében. 

A Szigetközben az ETO öregfiúk
2014.05.01. Csütörtök

Ma délután a szezon második találkozjára ismét a Szigetközbe látogat az ETO öregfiúk csapata. Verebes József ezúttal Mecséren dirigálja majd a 80-as, 90-es és 2000-es évek ETO játékosaiból összeállított együttest a helyi gárda ellen. Íme a sportmajális programja:

Öregfiúk ötös, Nicsenko duplával
2014.04.26. Szombat

Hat mérkőzésből álló tavaszi menetelésbe kezdett Verebes József csapata, az öregfiúk első idei megmérettetésére szombaton került sor Győrzámolyon. 

A hétvégén az öregfiúk is elkezdik
2014.04.25. Péntek

Több hírverő mérkőzést is játszik május végéig az ETO Öregfiúk csapata. A Verebes legények ismét ellátogatnak a Felvidékre is. Ezúttal Győrben is lesz meccs, egy Kanadából érkező amatőr csapat ellen lép pályára az együttes az egyik pénteki napon.

A baráti kör első rendezvénye
2014.02.21. Péntek

Megtartotta idei első rendezvényét az ETO 100 Baráti Kör. Itt mutatkozott be a klub korábbi játékosainak, támogatóinak, vezetőinek Horváth Ferenc, a csapat vezetőedzője. A tagok átvehették a klub ajándékát - egy-egy belépőt a magyar-finn mérkőzésre - és a baráti kör egy-egy ajándékát - Gödény Endre: Magyarázkodás helyett DIADAL című kötetét.

ETO Öregfiúk - Videoton 7-1
2014.02.06. Csütörtök

Most, hogy az első csapat Törökországba utazik és én is velük tartok, hogy szurkolóink első kézből kapjanak minden információt Belekből nem indulhattam el úgy, hogy a meglévő tartozásaimat nem rendezem. Az egyik ilyen az a gólösszefoglaló, ami december 28 óta készül. Az ETO Öregfiúk és a Videoton hasonló korosztályának az összecsapásán nyolc gól született - számunkra kellemes elosztásban.

Boldog születésnapot Tanár Úr!
2014.02.04. Kedd

Ma ünnepli 74. születésnapját Keglovich László. Az ETO egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címíet, kupagyőzelmet, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek.

Boldog születésnapot Latyi!
2014.01.23. Csütörtök

57 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Volt játékosunk a válogatott kapusedzője
2014.01.07. Kedd

A Verebes-korszak bajnokcsapatának egyik tagja, Markó Zsolt lett a magyar válogatott kapusedzője. A ma 48 éves szakember egészen fiatalon lett tagja a bajnokcsapat keretének, hiszen a 82/83-as szezonban Kovács és Leksó mögött ő lett a harmadik számú kapus.

Több, mint 1 millió forint a bevétel
2014.01.06. Hétfő

Sikeres volt a Fehér Miklós Nemzetközi Emlékgála - tudtuk meg Peczár László szervezőtől. Az öregfiúk és VIP torna mérkőzéseit nemcsak a helyszínen, a Sport TV-nek köszönhetően sokan láthatták a televízióban is, ráadásul a szponzori bevétel és az adományok összege is meghaladta az egy millió forintot. "Az összeg nagyjából az alapítvány egy havi költségeit fedezi, ami azt jelenti, hogy 10 koraszülött kisbaba életmentésére elegendő" - tudtuk meg az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnökétől, aki ismét köszönetét fejezte ki valamennyi támogatónak és adakozónak, valamint a résztvevő csapatok játékosainak, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a torna.

Új bemutatkozó az ETO Öregfiúknál
2014.01.04. Szombat

Sebők Zsolt is bemutatkozhatott a Fehér Miklós Emléktornán az ETO csapatában. A kapus ugyanis már elmúlt harmincnégy esztendős - ez volt ugyanis az öregfiúk tornán az alsó korhatár. Az ő védései alapozták meg a csoportelősőséget - holnapra elkészítjük a Videoton elleni gólgazdag, 7-1-es mérkőzés összefoglalóját is - most azonban a Dunaszerdahely elleni mérkőzés rövid összefoglalóját mutatjuk meg, riportokkal fűszerezve.

Video: VIP-ek a Fehér Miklós Emlékgálán
2014.01.04. Szombat

A Győri Közélet csapata (a képen) nyerte a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornáját. A csapatok 15 perces mérkőzéseken, körmérkőzéssel döntütek a helyezésekről. Videoösszeállításunkban valamennyi együttes - az Olimpikonok, a Parlament, a Sport TV és a Győri Közélet egy-egy játékosa is beszél.

Sikeres volt a Fehér Miklós Emlékgála
2013.12.28. Szombat

Magabiztos játékkal utasította maga mögé ellenlábasait a Lázár Lovaspark Team, így a veterán futsal játékosokkal megerősített csapat révén először védte meg valaki címét a Fehér Miklós Emlékgálán. Az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány szervezésében ötödször rendeztek öregfiúk labdarúgó tornát a Magvassy Sportcsarnokban, ahol ismét több, mint egy tucatnyi korábbi válogatott labdarúgó lépett pályára a csapatokban - és ezúttal először elsőként a VIP csapatok számára is tornát rendeztek. A 8 órás program során becsléseink szerint több, mint 2000 ember fordult meg a Magvassy Sportcsarnokban, a nézők - és a Sport TV-nek köszönhetően a televízió előtt ülők is - összesen 17 mérkőzést láthattak.

Címvédés a Fehér Miki Emléktornán
2013.12.28. Szombat

Megvédte címét a Fehér Miklós Emléktornán a Lázár Lovaspark Team, akik minden mérkőzésüket magabiztosan nyertek, így megérdemelten lettek elsők. A döntőben, akárcsak tavaly az Újpesttel kerültek össze, és a csoportmeccsek után ismét legyőzték a lila-fehéreket. Ugyanez az ETO-nak már nehezebben ment, a fináléban a Videoton ellen csak a büntetők döntöttek javukra.

A Győri Közélet nyerte a VIP tornát
2013.12.28. Szombat

Hazai siker született a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornájána, ahol a Parlament válogatottja sokáig nyerésre állt, de az utolsó fordulóban kikapott a házigazda Győri Közélet csapatától, akik így veretlenül nyerték a tornát. A harmadik helyet nagy kűzdelemben a Sport TV szerezte meg, akik az Olimpikonokat győzték le így lettek dobogósok.

Elődöntős az ETO az emléktornán
2013.12.28. Szombat

Ma délután 1 órakor 10 csapat részvételével megkezdődött a Fehér Miklós Nemzetközi Emlékgála. A rendezvényen hat öregfiúk és négy VIP csapat vett részt. Az öregfiúk együttesek két hármas csoportban körmérkőzést játszottak, amelyet követően kialakult az ETO - Újpest és a Lázár Lovaspark Team - Videoton elődöntő. Mindkét csoportgyőztes fölényesen nyert, ugyanakkor a keresztbejátszás miatt az elődöntőkkel folytatódik majd a gála. Aki nem indult el a helyszínre, este 9 óráig a Sport Televízió 2-es csatornáján is nyomon követheti az eseményeket.

Fehér Miklós Emlékgála: itt a program
2013.12.27. Péntek

2013. december 28-án ötödik alkalommal rendez teremlabdarúgó tornát az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány, harmadszor Fehér Miklós emlékére. Az öregfiúk csapatok 20-20, a VIP 15-15 perces mérkőzéseket játszanak. A korábbi évekhez hasonlóan a Magvassy Mihály Sportcsarnokba a belépés a rendezvényre ingyenes, a szervezők ugyanakkor minden adományt szívesen fogadnak, amely a győri koraszülöttek megmentéséért dolgozó Egészséges Újszülöttekért Alapítványhoz kerül. 1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
0. Nyíregyháza Spartacus 0 0 0 0 0
0. MVM Paks 0 0 0 0 0
0. Puskás Akadémia 0 0 0 0 0
0. DVTK 0 0 0 0 0
0. Ferencváros 0 0 0 0 0
0. Kecskeméti TE 0 0 0 0 0
0. Újpest FC 0 0 0 0 0
0. Haladás 0 0 0 0 0
0. MTK 0 0 0 0 0
0. PMFC 0 0 0 0 0
0. Lombard Pápa 0 0 0 0 0
0. Videoton 0 0 0 0 0
0. Dunaújváros 0 0 0 0 0
0. Budapest Honvéd 0 0 0 0 0
0. DVSC-Teva 0 0 0 0 0
0. Győri ETO FC 0 0 0 0 0
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 30 21 5 4 77-35 68
2. Budaörs 30 19 3 8 74-32 60
3. BKV Előre 30 16 7 7 48-25 55
4. Győri ETO FC II 30 17 3 10 61-47 54
5. Andráshida 30 15 8 7 53-31 53
6. Csepel 30 13 9 8 46-29 48
7. Balatonfüred 30 13 8 9 45-31 47
8. Mosonmagyaróvár 30 12 7 11 40-40 43
9. Újbuda 30 12 6 12 45-43 42
10. Nagyatád 30 10 8 12 34-39 38
11. Dorog 30 11 4 15 46-47 37
12. Haladás II 30 9 7 14 39-44 34
13. Veszprém 30 8 4 18 35-64 28
14. Diósdi TC 30 7 8 15 33-51 28
15. Tököl 30 7 2 21 23-74 18
16. Körmend 30 5 1 24 29-96 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
25°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.30. 36 éve hunyt el Nagy Béla " Zsöle"
  • 07.30. 73 éves lenne Korsós István
Nyaraljunk együtt!
NB1.HU HÍREK
ETO TV
06.01. 2013/14 - 30 - Győri ETO FC - Mezőkövesd 5-0
2014.05.26.
2013/14 - 29 - Kaposvár - Győri ETO FC 0-5
2014.05.26.
2013/14 - 28 - Győri ETO FC - Honvéd 4-2
2014.05.26.
2013/14 - 27 - PFLA - Győri ETO FC 0-1
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013