Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
A kupagyőzteseket köszöntjük vasárnap
2014.11.20. Csütörtök

1979-ben nyert története során eddig utoljára Magyar Kupát - akkor még Magyar Népköztársaság Kupának hívták - klubunk. A Rába ETO a döntőben a Ferencvárost győzte le, Szabó Ottó szemfüles góljával. A Fradi egyik védője ugyanis éppen haza akarta adni a labdát, amikor a csatár lecsapott rá és higgadtan a hálóba lőtt. A folytatásban a fővárosiak domináltak, többek között 17-3-as szögletarányt alakítottak ki, de kapusunk Palla Antal mindent hárított, még azokat a lövéseket és a fejeseket is, amit a nézők már gólnak láttak. Az ETO taktikusan és szervezetten játszott, így tartalékosan is nyerni tudott.

Isten éltessen Totó bá!
2014.10.18. Szombat

Ma ünnepli 81. születésnapját Pálfi Antal, vagy ahogyan az ETO-nál több, mint hatvan éve szólítják, Pálfi Totó. Itt született a mai stadion mellett a Nagysándor József utcában (akkor még Aradi utcának hívták), révais diákként igazolta le a klub, 130 mérkőzést játszott 18 és 29 éves kora között a magyar bajnokságban, és 27 gólt szerzett. Majdnem a születésnapján, 1952. október 19-én bemutakozhatott a magyar B válogatottban is. Edzőként is ült a győri kispadon, 30 mérkőzésen át irányította a zöld-fehéreket a 70-es évek közepén. Mindig büszke lehetett arra, hogy mennyire hűséges a városhoz: harmincnyolc évet dolgozott a vagongyárban, több, mint harminc évet töltött az ETO-ban. Boldog születésnapot kívánunk!

Kövecses góljával döntetlen Petőházán
2014.09.29. Hétfő

Jó hangulatú mérkőzést vívott szombaton Petőházán az ETO Öregfiúk csapata, ahol sok helyzetet alakítorr ki mind a két együttes, és végük 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. A mieink gólját Kövecses Tamás szezete. A találkozót a település egész napos programsorozatának egyik kiemelt eseményeként rendezték meg, ahol többszázan nézték végig és ünnepelték a helyi és a győri kedvenceket. (fotó: www.magyarfutball.hu ) 

Ma lenne 87 éves a Tanár Úr!
2014.09.27. Szombat

1927. szeptember 26-án - azaz 87 éve született a Győri ETO FC 50-es évekbeli csapatának egyik legkiválóbb labdarúgója, Pális Ferenc. A Tanár Úr a MÁVDAC-ból került át csapatunkhoz, ahol 90 NB I-es mérkőzésen 45 gólt szerzett. Tagja volt a válogatott keretnek is, ami az Aranycsapat idején kimondottan nagy dolognak számított. Legemlékezetesebb meccsét éppen ellenük játszotta. 1951. május 1-jén barátságos meccset vívott az ETO-val a magyar válogatott Győrben. Pális Ferenc fél óra alatt ötször is bevette Grosics kapuját, és a mieink végül 6-4-re le is győzték az Aranycsapatot. Pális Ferenc nyugdíjasként is aktívan látogatta az ETO meccseit, rendezvényeit, a szektoravató ünnepségen pedig büszkén mesélte el a ma már 63 évvel ezelőtti történetet. Feri bácsi idén távozott az örök futballmezőkre.

Petőházán az Öregfiúk
2014.09.27. Szombat

Ma délelőtt 11 órakor újabb hírverő mérkőzést játszik az ETO Öregfiúk csapata. Idén eddig a legtöbbször a Szigetközben portyáztak a Verebes legények, hiszen jártak Dunaszegen, Mecséren és Győrzámolyon is - most azonban egészen a kisalföldi cukorgyártás egykori központjáig utaznak, hogy megmérkőzzenek a helyi csapattal.

Isten éltesse Karcsi bácsi!
2014.09.11. Csütörtök

A modern labdarúgás első magyar sztárbírója, Palotai Károly ma ünnepli 79. születésnapját. Már attól is páratlan egyéniség volt a nagy bírók között, hogy futballistaként olimpiai bajnok és ismert játékos volt, de a teljesítménye miatt is a futballtörténelem egyik legnagyobb játékvezetőjeként tisztelik még napjainkban is szerte a világon. Az ETO legendájáról pár éve Papp Győző írt könyvet, most ebből idézünk pár gondolatot, egyben kívánunk boldog születésnapot Karcsi bácsinak! 

Búcsú Pális Ferenctől
2014.08.22. Péntek

Ma kísérték utolsó útjára Pális Ferencet, az ETO legendáját Győrött a nádorvárosi köztemetőben. A Tanár Úr a város két csapatában, az ETO-ban és a DAC-ban is meghatározó játékos volt, a Jedlik Ányos Iskolában pedig számos diákot tanított a gépgyártás apró mozzanataira. Amíg tehette sokat kijárt a meccsre, nemrég ő végezte el az egyik ETO meccsen a kezdőrúgást. Az egyik utolsó emlékünk lehet vele kapcsolatban ez a jelenet. A passz után nagy lendülettel indult lefelé, de nem egyenesen az alapvonal felé ment, hanem  ahogy a csapat felállt a sípszónál a pálya egyes pontjain egyesével megszorította a győri játékosok kezét, és sok sikert kívánt nekik. Markáns véleménye volt mindenről - és naprakész volt mindig. A beszélgetések során pedig olykor előjött, hogy az aranycsapat hálójába  öt gólt tudott lőni fél óra alatt. Így fogunk emlékezni rá - hisz szívünkben élni fogsz Feri bácsi!

Egy szál virág Feri bácsiért
2014.08.22. Péntek

Az ETO 100 Baráti Kör vezetősége tájékoztatja tagjait és a szurkolókat, hogy a legidősebb győri labdarúgó legenda, a 87 esztendős korában elhunyt Pális Ferenc hamvasztás utáni, szentmisével egybekötött búcsúztatása ma, azaz augusztus 22-én pénteken 14 órakor lesz a győri Szentlélek-altemplomban. Kérik, hogy a szertartáson résztvevők egy-egy szál virággal róják le kegyeletüket.

Száz éve született Baróti Lajos
2014.08.19. Kedd

1914. augusztus 19-én született Baróti Lajos, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb edzője. A válogatott szövetségi kapitányaként négy világbajnokságon (1958. 1962. 1966. 1968.) vezette a nemzeti csapatot. A szakember játékospályafutását Győrött fejezte be, és itt volt először edző is.

Ismét pályán az Öregfiúk
2014.08.16. Szombat

Ebben az évben sorozatban lép pályára a Szigetközben az ETO Öregfiúk. A Verebes legénység szombaton 17 órától Dunaszegen, Ördög József falujában játszik. 2014-ben már nyert Mecséren és Győrzámolyon a csapat, most ezt újra megtenné. 

Mile Sándor 65 éves!
2014.08.14. Csütörtök

Mile Sándor 1949-ben augusztus 14-én született Biharnagybajomon. 282 mérkőzést játszott az ETO-ban a 70-es évek közepétől, alapembere volt a Verebes-féle aranycsapatnak. Kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes, és három ezüstje is van - ugyancsak 2-1-es megosztással a bajnokság és a kupa tekintetében. Boldog születésnapot kívánunk!Tíz gól a gönyűi bemutató meccseni
2014.05.17. Szombat

Tavaszi harmadik mérkőzésén gönyűi meghívásnak tett eleget öregfiúkgárdánk, amely ezúttal több játékos sérülése, illetve alacsonyabb osztálybeli, vagy utápótlás edzői kötelezettségek folytán a szokottnál tartalékosabb összetételben vette fel a küzdelmet. Az első félidőben magabiztos játékkal tetemes előnyre tettek szert a mieink, a második harmincöt perc azonban már szorosabban alakult. A láthatóan edzésben lévő, stílusosan futballozó hazaiak felzárkóztak, de az újabb győzelem szerencsére nem forgott veszélyben.

Kanadai vendégeket fogadott a baráti kör
2014.05.17. Szombat

Pénteken délután ritka vendégeket köszönthetett az ETO 100 baráti Kör vezetése és az öregfiúk együttes. A tengeren túlon élő magyarok szervezésében a kanadai Vancouverből érkezett negyven, ugyancsak oldboy-korabeli sportember, valamennyien az európai futball játék szerelmesei. A tervezett kispályás mérkőzésre a szakadó eső miatt sajnos nem kerülhetett sor, a vendégek azonban így sem érezték magukat rosszul: nem kis érdeklődéssel ismerkedtek a stadionnal és a 110 esztendős klub történetével, így mindenki győztesnek érezhette magát. A közösen elfogyasztott vacsora után a Magvassy-csarnokban először voltak részesei futsal mérkőzésnek. A Rába ETO hosszabbítás után győzte le 4-2-re a Berettyóújfalu csapatát a bajnoki döntő harmadik fordulójában, és a messziről érkezett látogatók elismeréssel nyilatkoztak a fordulatos, izgalmas mérkőzésről. A vancouveri futball delegáció hazánk után Csehországban és Horvátországban folytatja európai turnéját.

Boldog születésnapot Lajos 'bá!
2014.05.13. Kedd

Ma ünnepli 75. születésnapját Dr. Tóth Lajos, az ETO korábbi kapusa, technikai vezetője, aki ma az ETO Jövőjéért Alapítvány kuratóriumának az elnöke. Az ünnepelt Szgeden lett NB I-es játékos a 60-as évek elején, de aztán az évtized végén Győrbe szerződött, mert a labdarúgás mellett itt már jogászként is számítottak a munkájára.  1974-től majd másfél évtizeden át technikai vezetőként majd szakosztályvezetőként szolgálta a klubot, és ma is fontos láncszeme az utánpótlás képzésének. Boldog születésnapot kívánunk!

Csató: tizenkettőből féltucat
2014.05.01. Csütörtök

szombat délutáni verőfényes napsütésben háromszáz helybéli volt kíváncsi Mecséren a több mint tízmillió forintért megújult öltözőépület avatójára, amelyet Csaplár Zoltán polgármester adott át a megyei III. osztályban szereplő klub sportolóinak. Ezt követően kítűnő talajú pályán került sor öregfiúk együttesünk idei második mérkőzésére, a vendéglátó Mecsér hasonló korosztálya ellenében. 

A Szigetközben az ETO öregfiúk
2014.05.01. Csütörtök

Ma délután a szezon második találkozjára ismét a Szigetközbe látogat az ETO öregfiúk csapata. Verebes József ezúttal Mecséren dirigálja majd a 80-as, 90-es és 2000-es évek ETO játékosaiból összeállított együttest a helyi gárda ellen. Íme a sportmajális programja:

Öregfiúk ötös, Nicsenko duplával
2014.04.26. Szombat

Hat mérkőzésből álló tavaszi menetelésbe kezdett Verebes József csapata, az öregfiúk első idei megmérettetésére szombaton került sor Győrzámolyon. 

A hétvégén az öregfiúk is elkezdik
2014.04.25. Péntek

Több hírverő mérkőzést is játszik május végéig az ETO Öregfiúk csapata. A Verebes legények ismét ellátogatnak a Felvidékre is. Ezúttal Győrben is lesz meccs, egy Kanadából érkező amatőr csapat ellen lép pályára az együttes az egyik pénteki napon.

A baráti kör első rendezvénye
2014.02.21. Péntek

Megtartotta idei első rendezvényét az ETO 100 Baráti Kör. Itt mutatkozott be a klub korábbi játékosainak, támogatóinak, vezetőinek Horváth Ferenc, a csapat vezetőedzője. A tagok átvehették a klub ajándékát - egy-egy belépőt a magyar-finn mérkőzésre - és a baráti kör egy-egy ajándékát - Gödény Endre: Magyarázkodás helyett DIADAL című kötetét.

ETO Öregfiúk - Videoton 7-1
2014.02.06. Csütörtök

Most, hogy az első csapat Törökországba utazik és én is velük tartok, hogy szurkolóink első kézből kapjanak minden információt Belekből nem indulhattam el úgy, hogy a meglévő tartozásaimat nem rendezem. Az egyik ilyen az a gólösszefoglaló, ami december 28 óta készül. Az ETO Öregfiúk és a Videoton hasonló korosztályának az összecsapásán nyolc gól született - számunkra kellemes elosztásban.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
7°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013