×
Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
DVSC-Teva: Győri ETO FC
2015. Május 31.
Vasárnap 18:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
DVSC-Teva - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 30. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
Isten éltesse a gólkirályt!
2015.03.30. Hétfő

1981/82-ben 22 góllal lett gólkirály a labdarúgó NB I-ben, így első győri játékosként ő érdemelte ki a címet. Győrben 231 bajnokin 116 gólt szerzett - nála többet senki ETO színekben -  és 27 alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó válogatottban. Franciaországban a Nancy, Ausztriában a Mattersburg csapatában emlékeznek rá ma is, mint a klub egyik nagyszerű középpályására. Hannich Péter ma a Rába ETO futsal klubjának sportigazgatója - március 30-án 58 esztendős. Boldog születésnapot kívánunk!

Boldog születésnapot Szániel János
2015.03.15. Vasárnap

A nemzeti ünnep 94. évfordulóján született Szániel János, a győri labdarúgósport egyik legnagyobb alakja. Játékosként 1963-ban magyar bajnoki címet, majd a következő években három kupagyőzelmet ünnepelt, és játszott a Benfica stadionjában a 64-es BEK elődöntőben, vezetőként elnöke volt a 80-as évek aranykorszakának, így a 79-es kupagyőzelemnek, valamint a 82-es és 83-as bajnoki címnek, és az azt követő dobogós helyezéseknek. Szániel Jánosnak ezúton kívánunk mi is nagyon jó egészséget és boldog születésnapot!

Jegenye ma lenne 77 éves
2015.03.14. Szombat

Három olimpia bajnok labdarúgóval büszkélkedhet a Győri ETO FC. Keglovich László Mexikóvárosban, Palotai Károly és Orbán Árpád Tokióban volt az aranyérmes magyar válogatott tagja. Utóbbi ma lenne 77 esztendős.

Boldog születésnapot Burcsa Győző
2015.03.13. Péntek

Burcsa Győző a 80-as évek egyik legeredményesebb magyar labdargója. Kétszeres bajnok az ETO-val, UEFA Kupa-ezüstérmes a Videotonnal, a válogatott egyik alapembere, aki játszott a mexikói világbajnokágon és a brazilok elleni emlékezetes 3-0-ás mérkőzésen is. Ő volt, aki utolsóként csatlakozott a legendás aranycsapatunkhoz. A kiváló játékos ma ünnepli 61. születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk!

Boldog születésnapot Magyar Lajos!
2015.03.09. Hétfő

Ma, március 9-én ünnepli 65. születésnapját az egyik legemblematikusabb alakja a Győri ETO FC-nek, ő nem más, mint Magyar Lajos. Nála többet senki sem játszott az ETO színeiben NB I-es mérkőzést, a 375 találkozója máig utolérhetetlen. A 80-as évek ETO csapatáról az ünnepelt így vall: „Igazi sztárok voltunk, nem csak Győrben, az egész országban. Ahol megjelentünk, a csapatról kérdeztek, leggyakrabban azt, hogy mi a titkunk. Azt szoktam válaszolni: tudunk focizni.”Gólszerző kapusunk ma 77 éves
2015.03.06. Péntek

Tóth László 1957 és 1968 között futballozott az ETO-ban, tagja volt az 1963-as bajnok együttesnek, 1965 és 1967 között sorozatban háromszor lett magyar kupagyőztes a csapattal. Az ETO-ban 150 alkalommal szerepelt az élvonalban, a válogatottban háromszor húzhatta magára a címeres mezt. Ő az egyedüli kapus, aki gólt szerzett győri színekben bajnoki mérkőzésen. Laci bácsi ma 77 éves, nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Boldog születésnapot Hlagyvik Gábor!
2015.01.23. Péntek

58 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Boldog születésnapot Glázer Róbert!
2015.01.21. Szerda

Glázer Róbert (a képen a kupát bal kézzel fogja) Győrben született 1950. január 21.-én. A Rába ETO labdarúgó játékosaként bajnoki címet és kupagyőzelmet szerzett, később külföldön is megfordult és végül Tapolcán fejezte be a futballt. Edzői pályafutása során Magyar Kupa elsőségig és a szövetségi kapitányi posztig jutott. Az alábbiakban Molnár Gábor írása segítségével tekintünk vissza az ETO legenda játékos és edzői pályafutására, amely a labdarugas.cimpa.hu oldalon jelent meg elsőként. Glázer Róbert, boldog születésnapot kívánunk!

Nagy segítség a gála a koraszülötteknek
2014.12.28. Vasárnap

Most még nem tudni, hogy mennyi pénz jött össze a tegnapi Fehér Miklós Nemzetközi Labdarúgó Emlékgálán a győri koraszülöttek javára, de hogy jól mutatta az összefogást és jól szolgálta a foci népszerűsítését a nyolc órás gála az egészen biztos.  A szervezők ezúttal sem árultak belépőjegyet, de aki úgy gondolta, bármekkora összeget elhelyezhetett a Egészséges Újszülöttekért Alapítványnak a helyszínre kihozott inkubátorába. Csak ide több százezer Ft-ot adakoztak a nézők - ezernél is többen látogattak ki a helyszínre - emellett szponzori támogatások is érkeztek már a gála kapcsán az alapítvány számlájára. Az újpestiek egy dedikált mezt is magukkal hoztak, amit árverésen értékesít majd az alapítvány, ennnek a bevétele is a koraszülötteké lesz majd.

Videoton siker a Fehér Miki tornán
2014.12.28. Vasárnap

A VIP tornához hasonlóan az öregfiúk meccseken sem potyogtak a gólok a Fehér Miklós Emléktornán. Itt hat csapat két csoportban vívott először körmérkőzést, és az egyenként 20 perces csaták után alakult ki az elődöntő mezőnye. A címvédő Lázár Lovaspark Team magabiztosan játszott a kisebb kapukra is, az Újpest az ETO ellen igazán látványos meccsen nyert, a Videoton és az MTK elsősorban szervezett védekezésével tűnt ki, míg az ETO és a DAC csapatánál nüanszok döntöttek, hogy rájuk már csak egy meccs várt, az ötödik helyért.

Olimpikon siker a VIP tornán
2014.12.28. Vasárnap

Kitűnő kapusteljesítményeket láthattunk a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornáján. Ehhez persze az is hozzá jártult, hogy a szervezők egy nem várt nehézséggel találkoztak: a felújított Magvassy Sportcsarnoknak ugyanis nem maradt olyan bejárata, ahol az 5x2 méteres kapukat be lehetett volna vinni a pályára, így ezúttal kézilabda kapura, és nem palánking, hanem vonalig játszottak a csapatok. Törvényszerű volt, hogy a korábbi évekhez viszonytva sokkal kevesebb lesz a gól, de ehhez hozzájárult még az is, hogy a megyei közgyűlés elnöke Németh Zoltán, a Sport TV hálóját őrző Tűzkő Zoltán és Miki gyermekkori barátai közül Menyhárt Ferenc valósággal megbabonázta az arra járókat. Az öt csapat körmérkőzést játszott egymással, ahol az utolsó három találkozó mindegyike amolyan kisdöntő volt. Ahol ugyanis legalább négy gólos győzelem született volna, az a csapat megelőzhette volna az Olimpikonokat. Ez azonban senkinek sem sikerült, így a sztársportolók diadalával ért véget a VIP torna.

Visszatekintő a Fehér Miklós Emlékgálákra (II.)
2014.12.26. Péntek

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Ezekben a napokban visszatekintünk a gála történelmére, íme a 2012-es összefoglaló. Ez az öregfiúk torna a Lázár Lovaspark Team győzelmével ért véget: mind a 79 gólt meg tudjuk mutatni.Visszatekintő a Fehér Miklós Emlékgálákra (I.)
2014.12.23. Kedd

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. A következő napokban visszatekintünk a gála történelmére, elsőként itt a 2011-es összefoglaló. Ez az öregfiúk torna az Újpest győzelmével ért véget. A Fehér Miklós Emlékgálán a lila-fehérek nem kevesebb, mint 20 gólt lőttek, minden mérkőzésen sokkal jobban játszottak, mint ellenfeleik. Az ETO-ban játszott a legtöbb egykori válogatott - Hajszán, Preszeller, Korsós, Herczeg, Puglits, Bordás és Ivanics, de az újpestieknél is több olyan játékos volt, aki annak idején az ETO-t is erősítette - Kovács Z., Szanyó, Véber - a Fradi pedig akár egy olyan csapattal is felállhatott volna, ahol mindegyik labdarúgója korábbi győri játékosmúlttal rendelkezik (Balogh - Pintér, Mátyus, Bücs, Germán, Szepessy). 

A kupagyőzteseket köszöntjük vasárnap
2014.11.20. Csütörtök

1979-ben nyert története során eddig utoljára Magyar Kupát - akkor még Magyar Népköztársaság Kupának hívták - klubunk. A Rába ETO a döntőben a Ferencvárost győzte le, Szabó Ottó szemfüles góljával. A Fradi egyik védője ugyanis éppen haza akarta adni a labdát, amikor a csatár lecsapott rá és higgadtan a hálóba lőtt. A folytatásban a fővárosiak domináltak, többek között 17-3-as szögletarányt alakítottak ki, de kapusunk Palla Antal mindent hárított, még azokat a lövéseket és a fejeseket is, amit a nézők már gólnak láttak. Az ETO taktikusan és szervezetten játszott, így tartalékosan is nyerni tudott.

Isten éltessen Totó bá!
2014.10.18. Szombat

Ma ünnepli 81. születésnapját Pálfi Antal, vagy ahogyan az ETO-nál több, mint hatvan éve szólítják, Pálfi Totó. Itt született a mai stadion mellett a Nagysándor József utcában (akkor még Aradi utcának hívták), révais diákként igazolta le a klub, 130 mérkőzést játszott 18 és 29 éves kora között a magyar bajnokságban, és 27 gólt szerzett. Majdnem a születésnapján, 1952. október 19-én bemutakozhatott a magyar B válogatottban is. Edzőként is ült a győri kispadon, 30 mérkőzésen át irányította a zöld-fehéreket a 70-es évek közepén. Mindig büszke lehetett arra, hogy mennyire hűséges a városhoz: harmincnyolc évet dolgozott a vagongyárban, több, mint harminc évet töltött az ETO-ban. Boldog születésnapot kívánunk!

Kövecses góljával döntetlen Petőházán
2014.09.29. Hétfő

Jó hangulatú mérkőzést vívott szombaton Petőházán az ETO Öregfiúk csapata, ahol sok helyzetet alakítorr ki mind a két együttes, és végük 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. A mieink gólját Kövecses Tamás szezete. A találkozót a település egész napos programsorozatának egyik kiemelt eseményeként rendezték meg, ahol többszázan nézték végig és ünnepelték a helyi és a győri kedvenceket. (fotó: www.magyarfutball.hu ) 

Ma lenne 87 éves a Tanár Úr!
2014.09.27. Szombat

1927. szeptember 26-án - azaz 87 éve született a Győri ETO FC 50-es évekbeli csapatának egyik legkiválóbb labdarúgója, Pális Ferenc. A Tanár Úr a MÁVDAC-ból került át csapatunkhoz, ahol 90 NB I-es mérkőzésen 45 gólt szerzett. Tagja volt a válogatott keretnek is, ami az Aranycsapat idején kimondottan nagy dolognak számított. Legemlékezetesebb meccsét éppen ellenük játszotta. 1951. május 1-jén barátságos meccset vívott az ETO-val a magyar válogatott Győrben. Pális Ferenc fél óra alatt ötször is bevette Grosics kapuját, és a mieink végül 6-4-re le is győzték az Aranycsapatot. Pális Ferenc nyugdíjasként is aktívan látogatta az ETO meccseit, rendezvényeit, a szektoravató ünnepségen pedig büszkén mesélte el a ma már 63 évvel ezelőtti történetet. Feri bácsi idén távozott az örök futballmezőkre.

Petőházán az Öregfiúk
2014.09.27. Szombat

Ma délelőtt 11 órakor újabb hírverő mérkőzést játszik az ETO Öregfiúk csapata. Idén eddig a legtöbbször a Szigetközben portyáztak a Verebes legények, hiszen jártak Dunaszegen, Mecséren és Győrzámolyon is - most azonban egészen a kisalföldi cukorgyártás egykori központjáig utaznak, hogy megmérkőzzenek a helyi csapattal.

Isten éltesse Karcsi bácsi!
2014.09.11. Csütörtök

A modern labdarúgás első magyar sztárbírója, Palotai Károly ma ünnepli 79. születésnapját. Már attól is páratlan egyéniség volt a nagy bírók között, hogy futballistaként olimpiai bajnok és ismert játékos volt, de a teljesítménye miatt is a futballtörténelem egyik legnagyobb játékvezetőjeként tisztelik még napjainkban is szerte a világon. Az ETO legendájáról pár éve Papp Győző írt könyvet, most ebből idézünk pár gondolatot, egyben kívánunk boldog születésnapot Karcsi bácsinak! 

Búcsú Pális Ferenctől
2014.08.22. Péntek

Ma kísérték utolsó útjára Pális Ferencet, az ETO legendáját Győrött a nádorvárosi köztemetőben. A Tanár Úr a város két csapatában, az ETO-ban és a DAC-ban is meghatározó játékos volt, a Jedlik Ányos Iskolában pedig számos diákot tanított a gépgyártás apró mozzanataira. Amíg tehette sokat kijárt a meccsre, nemrég ő végezte el az egyik ETO meccsen a kezdőrúgást. Az egyik utolsó emlékünk lehet vele kapcsolatban ez a jelenet. A passz után nagy lendülettel indult lefelé, de nem egyenesen az alapvonal felé ment, hanem  ahogy a csapat felállt a sípszónál a pálya egyes pontjain egyesével megszorította a győri játékosok kezét, és sok sikert kívánt nekik. Markáns véleménye volt mindenről - és naprakész volt mindig. A beszélgetések során pedig olykor előjött, hogy az aranycsapat hálójába  öt gólt tudott lőni fél óra alatt. Így fogunk emlékezni rá - hisz szívünkben élni fogsz Feri bácsi!

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 29 22 5 12 64-12 71
2. Ferencváros 29 18 7 4 47-19 61
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 29 10 8 11 30-36 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 29 5 10 14 24-36 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 26 12 5 9 31-30 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 26 9 10 7 39-34 37
8. Dorog 26 17 6 3 35-15 35
9. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 26 8 3 15 23-29 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
9°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
  • 07.13. 2 éve nyertünk Szuperkupát
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013