Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ ETO 100 Baráti Kör ]
A baráti kör első rendezvénye
2014.02.21. Péntek

Megtartotta idei első rendezvényét az ETO 100 Baráti Kör. Itt mutatkozott be a klub korábbi játékosainak, támogatóinak, vezetőinek Horváth Ferenc, a csapat vezetőedzője. A tagok átvehették a klub ajándékát - egy-egy belépőt a magyar-finn mérkőzésre - és a baráti kör egy-egy ajándékát - Gödény Endre: Magyarázkodás helyett DIADAL című kötetét.

ETO Öregfiúk - Videoton 7-1
2014.02.06. Csütörtök

Most, hogy az első csapat Törökországba utazik és én is velük tartok, hogy szurkolóink első kézből kapjanak minden információt Belekből nem indulhattam el úgy, hogy a meglévő tartozásaimat nem rendezem. Az egyik ilyen az a gólösszefoglaló, ami december 28 óta készül. Az ETO Öregfiúk és a Videoton hasonló korosztályának az összecsapásán nyolc gól született - számunkra kellemes elosztásban.

Boldog születésnapot Tanár Úr!
2014.02.04. Kedd

Ma ünnepli 74. születésnapját Keglovich László. Az ETO egyik legnagyobb legendája, aki játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta a klubot pályafutása során bajnoki címíet, kupagyőzelmet, olimpiát nyert, és tagja volt a BEK-elődöntőig jutó győri együttesnek.

Boldog születésnapot Latyi!
2014.01.23. Csütörtök

57 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Volt játékosunk a válogatott kapusedzője
2014.01.07. Kedd

A Verebes-korszak bajnokcsapatának egyik tagja, Markó Zsolt lett a magyar válogatott kapusedzője. A ma 48 éves szakember egészen fiatalon lett tagja a bajnokcsapat keretének, hiszen a 82/83-as szezonban Kovács és Leksó mögött ő lett a harmadik számú kapus.

Több, mint 1 millió forint a bevétel
2014.01.06. Hétfő

Sikeres volt a Fehér Miklós Nemzetközi Emlékgála - tudtuk meg Peczár László szervezőtől. Az öregfiúk és VIP torna mérkőzéseit nemcsak a helyszínen, a Sport TV-nek köszönhetően sokan láthatták a televízióban is, ráadásul a szponzori bevétel és az adományok összege is meghaladta az egy millió forintot. "Az összeg nagyjából az alapítvány egy havi költségeit fedezi, ami azt jelenti, hogy 10 koraszülött kisbaba életmentésére elegendő" - tudtuk meg az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnökétől, aki ismét köszönetét fejezte ki valamennyi támogatónak és adakozónak, valamint a résztvevő csapatok játékosainak, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a torna.

Új bemutatkozó az ETO Öregfiúknál
2014.01.04. Szombat

Sebők Zsolt is bemutatkozhatott a Fehér Miklós Emléktornán az ETO csapatában. A kapus ugyanis már elmúlt harmincnégy esztendős - ez volt ugyanis az öregfiúk tornán az alsó korhatár. Az ő védései alapozták meg a csoportelősőséget - holnapra elkészítjük a Videoton elleni gólgazdag, 7-1-es mérkőzés összefoglalóját is - most azonban a Dunaszerdahely elleni mérkőzés rövid összefoglalóját mutatjuk meg, riportokkal fűszerezve.

Video: VIP-ek a Fehér Miklós Emlékgálán
2014.01.04. Szombat

A Győri Közélet csapata (a képen) nyerte a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornáját. A csapatok 15 perces mérkőzéseken, körmérkőzéssel döntütek a helyezésekről. Videoösszeállításunkban valamennyi együttes - az Olimpikonok, a Parlament, a Sport TV és a Győri Közélet egy-egy játékosa is beszél.

Sikeres volt a Fehér Miklós Emlékgála
2013.12.28. Szombat

Magabiztos játékkal utasította maga mögé ellenlábasait a Lázár Lovaspark Team, így a veterán futsal játékosokkal megerősített csapat révén először védte meg valaki címét a Fehér Miklós Emlékgálán. Az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány szervezésében ötödször rendeztek öregfiúk labdarúgó tornát a Magvassy Sportcsarnokban, ahol ismét több, mint egy tucatnyi korábbi válogatott labdarúgó lépett pályára a csapatokban - és ezúttal először elsőként a VIP csapatok számára is tornát rendeztek. A 8 órás program során becsléseink szerint több, mint 2000 ember fordult meg a Magvassy Sportcsarnokban, a nézők - és a Sport TV-nek köszönhetően a televízió előtt ülők is - összesen 17 mérkőzést láthattak.

Címvédés a Fehér Miki Emléktornán
2013.12.28. Szombat

Megvédte címét a Fehér Miklós Emléktornán a Lázár Lovaspark Team, akik minden mérkőzésüket magabiztosan nyertek, így megérdemelten lettek elsők. A döntőben, akárcsak tavaly az Újpesttel kerültek össze, és a csoportmeccsek után ismét legyőzték a lila-fehéreket. Ugyanez az ETO-nak már nehezebben ment, a fináléban a Videoton ellen csak a büntetők döntöttek javukra.

A Győri Közélet nyerte a VIP tornát
2013.12.28. Szombat

Hazai siker született a Fehér Miklós Emlékgála VIP tornájána, ahol a Parlament válogatottja sokáig nyerésre állt, de az utolsó fordulóban kikapott a házigazda Győri Közélet csapatától, akik így veretlenül nyerték a tornát. A harmadik helyet nagy kűzdelemben a Sport TV szerezte meg, akik az Olimpikonokat győzték le így lettek dobogósok.

Elődöntős az ETO az emléktornán
2013.12.28. Szombat

Ma délután 1 órakor 10 csapat részvételével megkezdődött a Fehér Miklós Nemzetközi Emlékgála. A rendezvényen hat öregfiúk és négy VIP csapat vett részt. Az öregfiúk együttesek két hármas csoportban körmérkőzést játszottak, amelyet követően kialakult az ETO - Újpest és a Lázár Lovaspark Team - Videoton elődöntő. Mindkét csoportgyőztes fölényesen nyert, ugyanakkor a keresztbejátszás miatt az elődöntőkkel folytatódik majd a gála. Aki nem indult el a helyszínre, este 9 óráig a Sport Televízió 2-es csatornáján is nyomon követheti az eseményeket.

Fehér Miklós Emlékgála: itt a program
2013.12.27. Péntek

2013. december 28-án ötödik alkalommal rendez teremlabdarúgó tornát az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány, harmadszor Fehér Miklós emlékére. Az öregfiúk csapatok 20-20, a VIP 15-15 perces mérkőzéseket játszanak. A korábbi évekhez hasonlóan a Magvassy Mihály Sportcsarnokba a belépés a rendezvényre ingyenes, a szervezők ugyanakkor minden adományt szívesen fogadnak, amely a győri koraszülöttek megmentéséért dolgozó Egészséges Újszülöttekért Alapítványhoz kerül. VIP csapatok: jönnek a sztársportolók
2013.12.26. Csütörtök

Első alkalommal állnak össze a sztársportolók Fehér Miklós emlékére - a gálát december 28-án rendezik. Itt lesz Győrben három öttusázó klasszis, a kétszeres olimpia bajnok Martinek János, az ötszörös világbajnok Kálnoki Kis Attila és a négyszeres világbajnok, olimpiai ezüstérmes Balogh Gábor. A birkózók a világbajnoki ezüstérmes Virág Lajost küldik harcba, a vizilabdázók a junior világ- és Európa bajnok Hesz Mátét és a többszörös bajnok Kristóf Andrást, a jégkorongozók a 144-szeres válogatott Csoknyai Leventét és a 197-szeres válogatott Pindák Lászlót, és  a háromszoros KEK győztes strandlabdarúgó Zsiborács László is őket erősíti majd.Győrben a Parlament válogatottja
2013.12.26. Csütörtök

A Parlamenti Sportegyesület az 1990-es évek eleje óta működik, amelynek a képviselőkön kívül az Országgyűlés dolgozói, parlamenti őrök is tagjai lehetnek. Az egyesületet rendszerint kormánypárti politikus vezeti, a posztot jelenleg a fideszes Csampa Zsolt tölti be. Az egyesületen belül, foci, tenisz, horgász tagozat működik, a leghangsúlyosabb azonban a futball. Az edzésekre az ismertebb politikusok közül Kövér László, Simicskó István és Papcsák Ferenc szokott lejárni.  Állandó csapatösszeállítás eddig sem volt, egy állandó magon túl mindig az ment játszani, aki ráért és aki akart. A csapat sok nemzetközi mérkőzést játszott, külföldi országgyűlések labdarúgó csapata ellen általában sikeres a Magyar Parlament válogatottja. A legismertebb politikus a várhatóan pályára lépő politikusok közül Budai Gyula vidékfejlesztési államtitkár lesz.Először Győrben a Vidi öregfiúk csapata
2013.12.18. Szerda

Az ötszörös válogatott Csucsánszky Zoltán vezetésével először érkezik a Fehér Miklós Emlékgálára a Videoton öregfiúk csapata. Az együttes a 80-as és 90-es évek játékosaira épül, így ha azok a fehérvári kedvencek, akik az UEFA menetelésben részt vettek már nem is, de az azt követő sikersorozat fontos szereplői itt lehetnek.

Visszatekintő a 2011-es emlékgálára
2013.12.15. Vasárnap

Folytatjuk visszatekintő sorozatunkat a Fehér Miklós Emlékgálákról. Korábban visszaidéztük a 2012-es helyosztókat - a klub hivatalos youtube oldalán a 12 csoportmeccs összefoglalója is megtalálható - most itt van a 2011-es összefoglaló. Ez az öregfiúk torna az Újpest győzelmével ért véget. A Fehér Miklós Emlékgálán a lila-fehérek nem kevesebb, mint 20 gólt lőttek, minden mérkőzésen sokkal jobban játszottak, mint ellenfeleik. Az ETO-ban játszott a legtöbb egykori válogatott - Hajszán, Preszeller, Korsós, Herczeg, Puglits, Bordás és Ivanics, de az újpestieknél is több olyan játékos volt, aki annak idején az ETO-t is erősítette - Kovács Z., Szanyó, Véber - a Fradi pedig akár egy olyan csapattal is felállhatott volna, ahol mindegyik labdarúgója korábbi győri játékosmúlttal rendelkezik (Balogh - Pintér, Mátyus, Bücs, Germán, Szepessy). 

Évzárót tartott az ETO 100 Baráti Kör
2013.12.12. Csütörtök

Évzárót tartott az ETO 100 Baráti Kör. Itt elhangzott: a minden idők legeredményesebb évét záró klub vezetése azt szeretné, ha az egykori játékosok véleménye nagyobb hangsúlyt kapna a jövőben.

10 csapat jön Fehér Miklós Emlékgálára
2013.12.11. Szerda

December 28-án ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Az öregfiúk mérkőzéseken ezúttal hat csapat vesz részt - a házigazda Győri ETO FC mellett az állandó indulónak számító MTK és Újpest, a tavalyi győztes Lázár Lovaspark Team és akiktől nemzetközi lesz ismét a torna: a Dunaszerdahely, valamint először lesz itt a Videoton együttese. A hat együttes két hármas csoportban méri össze előbb erejét, majd keresztbejátszással elődöntőket rendeznek, ezután jönnek a helyosztók. Az öregfiúk mellett egy másik csoportban négy meghívott együttes - a Parlament válogatottja, az Olimpikonok, Győr Közéleti válogatottja valamint a Sport Televízió együttese is körmérkőzést játszik egymással. Részletek és teljes program hamarosan.

December 28.: Fehér Miklós Emlékgála
2013.12.09. Hétfő

Az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány december 28-án ismét megrendezi a Fehér Miklós Nemzetközi Labdarúgó Emlékgálát. Ez a negyedik alkalom, hogy az öregfiúk csapatok szerelést húznak a két ünnep között azért, hogy megemlékezzenek az ETO kiváló játékosáról, és jelenlétükkel segítsék a győri koraszülött mentést. Miután az idei esztendőben a torna napja szombatra esik - minden évben ezen a napon rendezik - ezért a szervezők 10 együttest is meghívtak a tornára, így itt lesznek az Olimpikonok is és elfogadta a meghívást a Videoton együttese is. A részletekről és a pontos menetrendről honlapunkon napról napra beszámolunk majd. 

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
14°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013