Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: Puskás Akadémia
2015. Április 26.
Vasárnap 16:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - Puskás Akadémia
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Archív ]
Hajszis múltidéző
2010.12.08. Szerda

 

Az őszi futballszezon 1990-ben is decemberben ért véget, itthon és külföldön egyaránt. Az ETO egykori kiváló balszélsője, Hajszán Gyula ekkor már javában Németországban rúgta a bőrt. Az első félszezon után készített vele interjút a Foci című hetilap:

Svéd kaland
2010.11.30. Kedd

Húsz éves történet… 1990 november végén a Foci című hetilap foglalkozott az ETO egykori – bajnoki ezüst- és bronzérmes - játékosával, U18-as csapatunk jelenlegi edzőjével.

NBI 6.forduló Győri ETO FC – DVSC 3-0 (1-0)
2010.09.10. Péntek
A múlt heti fiaskó már a múlté, mert az ETO a mai napon egy csodálatos játékkal sima 3-0-s eredményt ért el a tavalyi bajnok ellen. A mérkőzés hőse vitathatatlanul Koltai Tamás, aki a találkozón két gólt szerzett. Koltai 7. percben elért találata és a 42. percben történt Farkas kiállítás már előre jelezte, hogy a ma csak a győzelem jelenthet örömöt a győri csapatnak. A második félidőben is dominált az ETO, a 67. percben újabb Koltai találatnak örülhetett a publikum, akik az eső ellenére is szép számmal voltak jelen a találkozón, majd Rati 87. percben lőtt fantasztikus lövése talált a hálóba. Mindent összegezve megérdemelt a három pont a küzdő, de kapunkra veszélytelen Debrecen ellen.
Újabb rangadó
2010.09.10. Péntek
A tavalyi bronzérmes a múlt év aranyérmesét látja vendégül ma este 19.00 órától a győri stadionban. A DVSC három győzelem, egy-egy döntetlen és vereség mérleggel, tíz pontot gyűjtve vezeti a tabellát.
NBII: Jön a Kozármisleny
2010.09.10. Péntek
Vasárnap délután ismét hazai pályán meccsel árnyékcsapatunk, a srácok 16.30-tól a Kozármisleny csapatát fogadják. Az ellenünk eddig nyeretlen vendégek három verséggel indítottak a bajnokságban és csak a múlt hétvégén szerezték meg első pontjaikat, rögtön hármat. A Baranya megyei csapattal való mindhárom legutóbbi találkozónk 1-1-es döntetlennel ért véget, legutóbb áprilisban tartottak erőpróbát a csapatok.
Isten éltesse őket sokáig!
2010.09.10. Péntek
Nemcsak az utánpótlás korosztályainkat, de a klub „szenior” tagjait is köszöntjük a ma esti mérkőzés szünetében.
Palotai Károly, az ETO olimpiai bajnok labdarúgója, az ETO Jövőjéért Alapítvány Kuratóriumának tagja holnap ünnepli 75. születésnapját.
Várnagy András az ETO Jövőjéért Alapítvány Felügyelő Bizottságának tagja, és a Széchenyi István Egyetem Testnevelési és Sportközpontjának vezetőjét 68. születésnapja alkalmából köszöntjük.
Klubunk nemzetközi ügyeiért felelős kollégánk, Imre Mátyás pedig pont ma töltötte be 53. életévét
Sok szeretettel gratulálunk, és minden jót kívánunk ünnepeltjeinknek!
NBI: Hatodik forduló
2010.09.10. Péntek
Ma este 19.00 órától az európai porondon egyedüliként állva maradt magyar csapat látogat el az ETO Parkba. A honlapunkon on-line, és a DunaTV-n is nyomon követhető találkozón Fábián Mihály fújja a sípot, asszisztensei Vámos Tibor, és Ortó Gyula lesznek. A találkozó ellenőre Márton Sándor.
Az élvonalban 2002 óta tevékenykedő 30 éves miskolci bíró utoljára a tavaly novemberi 14. fordulóban járt Győrben. Akkor is az ETO – DVSC meccsen irányított, ahol Pilibaitis korai góljának köszönhetően tartottuk itthon a három pontot.
2015-ig az ETO-val
2010.09.09. Csütörtök
Tavaly nyáron született megegyezés klubunk és Pintér Attila között, az edző három évre szóló megállapodást kötött egyesületünkkel. A célok megvoltak, és már az első év is remekül zárult, hiszen bronzérem került a játékosok nyakába. Az eredményeket nem csak a szurkolók értékelték, vezetőedzőnknek a mai napon 2015 nyaráig szavazott bizalmat az ETO vezetése.
U19: EB selejtezőre készülnek
2010.09.09. Csütörtök
Jövő hónapban Európa-bajnoki selejtező vár a magyar U19-es válogatottra, a fiatalok lázasan készülődnek a tétmérkőzésekre, a napokban például Szerbiában jártak a Vilotic-tornán. A korosztályos megméretetésen Nacsa Péter, Horváth Barna, Windecker József és Németh László vett részt az ETO-ból, a három lejátszott mérkőzésen mind a négy játékosnak szerepet adott az új szövetségi edző; Szepessy László. A kölcsönös ismerkedés, tapasztalatszerzés és nem titkoltan kísérletezés jegyében telt tornán végül a harmadik helyen végeztek a fiúk.
Két nappal korábban a Pakssal
2010.09.09. Csütörtök
Az MLSZ Versenybizottsága a Debrecen nemzetközi szereplése miatt, megváltoztatta öt bajnoki forduló egyes mérkőzéseinek kezdési időpontját. Klubunk a változások kapcsán csak a 11. fordulóban érintett, erre a játéknapra két nappal korábban, nem vasárnap, hanem pénteken, de továbbra is a SportTV élő közvetítésével kerül sor. Pakson tehát október 22-én 17.00 órától lép pályára zöld-fehér együttesünk.
TAPSOLJUK MEG ŐKET!
2010.09.09. Csütörtök
Kevés szurkolónak állt módjában elkísérni a srácokat Montpellierbe, de tudtuk, és éreztük, hogy az egész város szurkol értük! A meccs lefújása óta egyfolytában érkeznek a gratulációk a lehetséges összes csatornán, csörögnek a telefonok, és nem győzzük olvasni az üzeneteket! A stadion fáradhatatlan „Q” szektora külön is kifejezte gratulációját, mindazoknak, akiknek részük volt a továbbjutás kiharcolásában; „elmondani sem lehet micsoda örömöt okozott a csapat csütörtök este, mindenki megőrült egy kicsit„ erre tanúságul készült a „Thermontpellier-i csata hősei” című kép is. Hiszen „így látják ma őket a győri szurkolók, és nagyon remélik, hogy ez a tűz, ez az akarat nem huny ki senkiben, mert így legyőzhetetlenek maradnak!”
A ma esti Győri ETO FC – Siófok mérkőzés előtt köszöntsük hatalmas tapssal a srácokat, hogy ne csak távolról láthassák, hallhassák, hogy nagyon, de nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Halásztelki sikerek
2010.09.09. Csütörtök
Két utánpótlás csapatunk is Halásztelken járt a múlt hétvégén, Dászkál Attila 2001-es korosztálya az egész ország élvonalából érkező 18 együttessel szállt versenybe. Nyolc mérkőzésükön szép játékkal négy győzelem, egy döntetlen és három vereség mérleggel az előkelő negyedik helyen végeztek.
Lenzsér Zsolt tanítványai pedig még tovább öregbítették az ETO hírnevét. 2002-eseink 14 csapat között léptek színre a III. Németh Ferenc Emléktornán. Remek eredményükön túl, Ruisz Barnabást még a torna legjobb kapusának is megválasztották.
U13: Nem sokon múlt
2010.09.10. Péntek
Havas Máté tanítványai a székesfehérvári U13-as korosztályát fogadták a legutóbbi játéknapon. A találkozón sokáig nem jutottak dűlőre a csapatok, kiegyenlített játék folyt, de aztán átvette a kezdeményezést a hazai együttes, a ziccereket viszont sajnos nem sikerült gólra váltani. Hiába irányítottak továbbra is a mieink a második félidőben a vendégek zörgették meg az ETO kapuját, ’98-asainknak pedig már hasztalan próbálkoztak, nem sikerült az egyenlítés. Játékban jobbak voltak a győri fiúk, de a helyzeteit jobban kihasználó Videoton nyerte meg a találkozót, a negyedik fordulóban így elszenvedte első vereségét zöld-fehér csapatunk. .
U14: Pont nélkül
2010.09.08. Szerda
A negyedik fordulóban az Üstökös FC-vel tartott erőfelmérőt Rozmán László kerete. A tavalyi aranyérmes csapatunknak most szombaton nem bajnokhoz méltóan ment a foci, hiszen már az első negyedórában háromgólos hátrányba kerültek a srácok, amit később még három követett. Zöld-fehérjeinknek csak a szépítésre futotta, így ezúttal nem sikerült a pontszerzés!
Két próbázóval
2010.09.08. Szerda
Vasárnap délután egy, hétfőn és kedden két edzést tartott Pintér Attila. Tegnap este a kivilágított stadion gyepszőnyegén egymás közötti játékkal készültek a fiúk a Debrecen elleni találkozóra. A ma délelőtti tréningen már két próbajátékos is rúgta a bőrt, ugyanis visszaérkezett Győrbe a 28 éves csatár Carlos Marinelli, és ezúttal honfitársa is elkísérte az ETO-hoz, hiszen a 24 éves középpályás Juan Ignacio Briones is vele tartott. A szakmai stáb mindkét argentin játékost a napokban méri fel.
U12: Győri rangadón
2010.09.08. Szerda
Az Üstökös FC otthonában, idegenben lépett pályára Kulcsár Zsolt ’99-es kerete a negyedik fordulóban. Igaz, hogy az első és az utolsó gólt is a hazai csapat rúgta a szombat délutáni találkozón, de közben négy zöld-fehér találatot láthattak a kilátogatók, ami már elég volt a három pont megszerzéséhez.
Régen volt, hogy is volt?!
2010.09.08. Szerda
A húsz évvel ezelőtti Képes Sportban ismét érdekes információkra bukkantunk az akkori élvonalbeli rajt kapcsán „a magyar labdarúgás történetének legeredményesebb vidéki egyesületéről”; az ETO „stadionja az ország legszebb labdarúgó létesítménye esti mérkőzések megrendezésére is alkalmas. A 28 000 fő befogadóképességű stadionba, az egész NBI-ben a legolcsóbbak a belépők – ülőhely 44 Ft, állóhely 25 Ft.
A labdarúgó-szakosztály 200 embert foglalkoztat, összesen 9 csapatuk indul a különböző korcsoportok bajnokságaiban: 5 fő- és 5 mellékfoglalkozású edző van.
A szakosztály éves költségvetése 24 millió forint, amelyet az alkalmazottak és a játékosok fizetésére és premizálására fordítanak. A játékosok fizetése 8000 – 12 000 forint között van havonta.”
Az ETO 1990-ben ötödik fordulóra már szintén túl volt a Siófok, és az MTK elleni bajnokin, és a 6. kört a hatodik helyről három győzelem és két vereség után várta, a Debrecennel viszont csak a 14. fordulóban találkozott.
U15: Már nem hibátlan
2010.09.07. Kedd
Szombaton délután a Videoton keretét fogadta Jäkl Antal gárdája. Az ETO hiába játszott végig mezőnyfölénybe két peches gólt is kaptak az első félidőben, amire azért mindig sikerült válaszolniuk. A második félidőben egyszer zörgették meg a vendégek kapuját, és még három győri kapufát láthattak a kilátogatók, de a hajrában ismét a remekül játszó székesfehérváriak jártak sikerrel, így végül döntetlennel zárult a találkozó. A ’96-os korosztályunk idén először nem gyűjtötte be a három pontot.
Rummenigge maradt az ECA elnöke
2010.09.08. Szerda
Magyarországot az ETO képviselte a kétnapos összejövetelen.
Jól időzítettek
2010.09.07. Kedd
Története során először került a TV képernyőjére NBII-es csapatunk a negyedik bajnoki forduló mérkőzésén, az élvezetes, kemény meccsen jól sikerült a tévés debütálás, igaz végül csak egy pontot gyűjtöttek a fiúk. Bár az élvonalbeli szünet miatt most a megszokottnál több NBI-es játékos futott ki a tatabányai stadion pályájára, két 19 éves újoncot így is avatott Klement István és Galambos Zoltán gárdája. A két fiatal futballista, Kálmán Attila és Paget Olivér is csereként játszhatott élete első másodosztályú találkozóján.
1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 24 19 4 1 56-9 61
2. Ferencváros 24 15 5 4 39-16 50
3. MTK Budapest 24 16 1 7 35-22 49
4. DVSC-Teva 24 13 6 5 32-15 45
5. MVM Paks 24 11 7 6 36-24 40
6. Kecskeméti TE 24 10 6 8 29-28 36
7. DVTK 24 9 8 7 34-30 35
8. Újpest FC 24 8 9 7 23-21 33
9. Puskás Akadémia 24 9 5 10 26-28 32
10. Győri ETO FC 24 7 8 9 33-32 29
11. Nyíregyháza Spartacus 24 7 5 12 25-36 26
12. PMFC 24 5 6 13 24-41 21
13. Budapest Honvéd 24 4 7 13 20-33 19
14. Haladás 24 5 3 16 15-41 18
15. Lombard Pápa 24 4 6 14 11-41 18
16. Dunaújváros 23 4 6 14 20-41 17
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 22 14 6 2 48-19 48
2. Győri ETO FC 22 14 4 4 43-18 46
3. Tatabánya 21 9 8 4 45-29 35
4. Újbuda 21 10 4 7 27-25 34
5. Diósdi TC 22 10 3 9 26-28 33
6. Rákosmente 21 10 3 8 38-28 32
7. BKV Előre 22 7 9 6 36-31 30
8. Balatonfüred 22 8 4 10 30-30 28
9. III. KER. TVE 21 7 6 8 31-37 27
10. Csepel 21 8 2 11 22-22 26
11. Dorog 21 13 5 3 27-14 22
12. Sárvár 21 6 4 11 24-37 22
13. Mosonmagyaróvár 22 5 4 13 28-41 19
14. Nagyatád 22 4 5 13 14-40 17
15. Tököl 21 1 3 17 7-47 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
18°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.24. Kovács László 64 éves
  • 04.26. 7 éve hunyt el Orbán Árpád
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013