Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Felnőtt csapat ]
Video: Koltai góljára Lupták válaszolt
2015.01.29. Csütörtök

A címben szereplő név nem elírás: bár a szlovák játékos neve kétség kívül hasonlít Lipták Zoltánéra, a címben említett második labdarúgó Branislav Lupták. Bombagólja miatt került a figyelem középpontjába, a meccset ugyanakkor az ETO irányította, és kis szerencsével akár fölényes győzelmet is arathatott volna csapatunk. Íme a gólok és a legnagyobb helyzetek a tegnapi felkészülési mérkőzésről.

Miriuta: elsőre ez rendben volt
2015.01.29. Csütörtök

Elégedett volt a látotakkal - különösen az első félidővel Miriuta László. A vezetőedző a találkozó utáni értékelésében arról is beszélt: a próbajátékosok kapcsán még nem hoznak azonnal döntést.

Döntetlennel indult a felkészülés
2015.01.28. Szerda

Mintegy négyszázan voltak kíváncsiak csapatunk első felkészülési mérkőzésére, amelyen a csallóközi FK DAC 1904 volt a mieink ellenfele. Az ETO az első perctől irányította a játékot, és különösen Rudolf Gergely játékában volt benne a gól, de Priskin is nagyon agilisen játszott a támadók közül. Az első negyedóra végén aztán a próbajátékon lévő Nagy János futott el a jobb oldalon, beadását pedig a hosszú oldalon érkező Koltai pofozta a hálóba. 

Két próbajátékos is pályára léphet
2015.01.28. Szerda

Két próbajátékos is pályára léphet ma a Dunaszerdahely ellen. Mindketten ballábasak, és jól érzik magukat a középpályán. A brazil Da Silva Brarros Michel azonban inkább védő, míg az őszi idényt a Balmazújváros csapatában töltő Pintér Norbert támadóként és irányítóként is bevethető. Utóbbi az NB II-ben kilenc meccsen lépett pályára, és az utolsó négy fordulóban ötször is eredményes volt. (a képen a játékos még paksi színekben éppen az ETO elleni mérkőzésen)

Edzőmeccs délután 3 órakor
2015.01.28. Szerda

Ma - január 28-án, szerdán - 15 órakor lép pályára első edzőmérkőzésén csapatunk. A Győri ETO FC a szlovák bajnokság I. osztályában szereplő felvidéki alakulatot fogadja, az FK DAC 1904 együttesét. A találkozó helyszíne a műfüves pálya lesz, szurkolóink számára a belépés ingyenes. A mérkőzést a Tóth László utca felöli oldalról lehet majd nézni, pályamunkásaink már előkészítették a füves területet és letolták a havat onna, hogy a körülményekhez képest megfelelő módon lehessen nyomon követni a 90 perc eseményeit. A találkozóról televíziós összefoglalót is készítünk, így aki nem tud kijönni de kíváncsi a meccsre, holnap reggel megnézheti a legfontosabb pillanatait a találkozónak.

Brdarovski is Győrben folytatja
2015.01.27. Kedd

Meggyőzte teljesítményével klubunkat Vladica Brdarovski, így a 23 éves macedón jobbhátvéd két és fél évre elkötelezte magát csapatunkhoz. A labdarúgó 17-szer szerepelt hazája U21-es válogatottjában, és már bemutatkozott a felnőtt nemzeti csapatban is. Legutóbb szülővárosában, az FK Pelister együttesében játszott, de korábban is belekóstolt már a légiós életbe, hiszen egy rövid ideig Csehországban, Brünnben szerepelt. Brdarovski a negyedik játékos, aki a téli időszakban érkezett csapatunkhoz, korábban Miroslav Stevanovic, Dan Bucsa és Luis Ibanez szerződtetését jelentettük be. Ibanez és Brdarovski érkezésével a bal- és a jobbhátvéd posztot is sikerült megerősíteni még a törökországi edzőtáborozás előtt.

Horvát bajnok balhátvédet igazoltunk
2015.01.26. Hétfő

Megállapodott klubunk Luis Ibanezzel, így az argentín születésű, ám játékoskarrierje nagyobb részét Horvátországban töltő - így már horvát állampolgársággal is rendelkező játékos a következő két évben az ETO sikereiért fog játszani. A labdarúgó a pálya bal oldalán érzi igazán jól magát, hátvédként és csatárként is egyaránt megállja a helyét. A Dinamo Zagreb együttesével többszörös horvát bajnokság, és hét éve  rendszeresen játszik a Bajnokok Ligájában illetve az Európa Ligában - így ellenünk is pályára lépett 2010. augusztusában.

Két edzőmeccs is lesz a héten
2015.01.26. Hétfő

Az időjárási körülményekre való tekintettel minden bizonnyal a létesítmény műfüves pályáján tudja fogadni a héten két tervezett ellenfelét felnőtt csapatunk. Szerdán a dunaszerdahelyiek, míg szombaton a cseh 1. FC Slovacko ellen lépnek pályára a mieink. A törökországi edzőtábor előtt ezen a két találkozón tudja felmérni Miriuta Vasile, hogy hol tart az együttes a felkészülésben. A január 28-i, szerdai meccs 15 órakor kezdődik, míg a január 31-i, szombati találkozó kezdési időpontja 13 óra lesz majd.

Miriuta: természetesen edzeni lehet
2015.01.24. Szombat

"Kemény két heten vagyunk túl, a srácok becsülettel dolgoztak, éppen ezért jó lett volna lezárni a felkészülési időszak első szakaszát egy mérkőzéssel, de sajnos ezt ma nem tehettük meg. Eddig a fizikai feladatok voltak túlsúlyban, de ezt pontosan elmondtam mindenkinek, hogy így lesz, így nem volt meglepetés a játékosoknak, hogy ennyi edzésünk volt. A jövő héttől már sorra jönnek a felkészülési mérkőzések, szerdán a DAC, szombaton a Slovacko ellen lépünk pályára, reméljük akkor nem fog esni a hó, és tudunk majd játszani. Természetesen edzeni lehetett, de így utólag is látszott, hogy jó döntést hoztunk azzal, hogy nem felkészülési meccsre vállalkoztunk a műfüves pályán." - nyilatkozta Miriuta Vasile. Az ETO vezetőedzőjének állítását támasztja alá videónk is, hiszen amikor ezek a képek készültek, akkor a munkagépek alig 10 perce hagyták csak ott a területet...

Elmaradnak a mai edzőmeccsek
2015.01.24. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai napra tervezett Győri ETO FC - Russel Gabcikovo (11 óra) és Győri ETO FC II - Komarno (13 óra) mérkőzéseket a folyamatos havazás miatt nem tudjuk megrendezni. Tokody Tibor technikai igazgató tájékoztatása szerint a hajnali óráktól folyamatosan takarítják a pályamunkások a pályát, de olyan intenzív a havazás, hogy percek alatt újra olyan sok hó esik a már megtisztított területre, mintha senki se járt volna ott. Éppen ezért egyeztetve a vezetőedzővel nem hozhatott a klub más döntést, mint hogy törli a mai felkészülési találkozót.

Január 24. 11.00 Edzőmeccs Győrben
2015.01.23. Péntek

Január 24-én, szombaton 11 órától az OFC Russel Gabcikovo (szlovák III. liga) együttesét fogadja csapatunk Győrben, az ETO Parkban. A találkozó a tervek szerint az 1-es főúthoz legközelebb eső edzőpályán lesz, szurkolóink a futódomb oldaláról nézhetik meg a találkozót. A stadion területére gyalogosan lehet majd bejönni az Audi Aréna felöli sorompónál. A korábbi évekhez hasonlóan a felkészülési találkozókra a belépés ingyenes.

Igazoltan távol: Mervó Bence
2015.01.23. Péntek

Mervó Bence, a Győri ETO FC tehetsége már az NB I-ben is megmutatta tudását. A több súlyos sérüléssel is megküzdő játékos a napokban az U20-as válogatottal Spanyolországba utazott, hogy felkészüljenek a májusi világbajnokságra. Az indulás előtt Kamocsai Rita, a Kisalföld újságírója beszélgetett a tehetséggel.Video: Dan Bucsa interjú
2015.01.23. Péntek

Jól érzi magát Győrben Dan Bucsa, az ETO középpályása. Mint mondja hallotta, hogy honfitársai közül, Claudiu Salageant, Lucian Popescut vagy Georghe Penát mennyire szerették az ETO szurkolói, ő is szeretne csatlakozni ehhez a névsorhoz. Élvezi az edzéseket és már várja a premiert - ami minden bizonnyal szombaton el is jön majd, így a bősiek elleni felkészülési mérkőzésen már magára húzhatja csapatunk zöld-fehér mezét.

Újabb próbázó érkezett - Újpestről
2015.01.21. Szerda

Újabb játékos csatlakozott Miriuta Vasile csapatához ma délelőtt: klubunk ugyanis megállapodott az Újpesttel, hogy a korábbi U21-es válogatott jobbhátvéd, Nagy János a következő napokat Győrben töltheti, és részt vehet NB I-es csapatunk edzésein. A lila-fehérek saját nevelésű játékosa eddig 13 mérkőzésen szerepelt az első osztályban, ősszel két alkalommal jutott szóhoz. (Fotó: www.ujpestfc.hu)

Két próbajátékost tesztelünk
2015.01.20. Kedd

Egy jobb- illetve egy balhátvéd játékost tesztel Miriuta Vasile a napokban. Ez az a két poszt, amelyet leginkább meg szeretne erősíteni együttesünk.

Távozik a montpellieri gólszerző
2015.01.20. Kedd

Ma délelőtt klubunk tárgyalt Valentin Babic horvát védővel. A felek úgy döntöttek, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak. Mindez azt jelenti, hogy Miriuta Vasile vezetőedző a továbbiakban nem számíthat a 33 éves labadrúgó játékára.

Miriuta: az első hét rendben volt
2015.01.20. Kedd

Elégedett a csapat első heti teljesítményével Miriuta Vasile. A vezetőedző erről beszélt kameránk előtt, aki dícsérte a fiatalokat és kiderült az is: csak olyan játékos szerződtetését javasolja majd a tréner, aki folyamatosan jó teljesítményre képes a posztján.

Windecker: este bedőlünk az ágyba
2015.01.20. Kedd

... de ez egyáltalán nem baj, tette hozzá a címben szereplő kijelentésre középpályásunk, akit azzal kapcsolatban kérdeztünk, hogy napi három edzéssel készül az ETO az NB I-es idény tavaszi szezonjára.

Boldog születésnapot Lang Ádi!
2015.01.17. Szombat

Ma 22 éves Lang Ádám, klubunk egyik felfedezettje. A bajnoki cím évében mutatkozott be az élvonalban a veszprémi születésű játékos, aki a tavalyi idényben lett alapember, és a válogatottban is már bemutatkozott. Villáminterjúnkban arról kérdeztük, milyen céljai vannak 2015-ben - s egyben mi is boldog születésnapot kívánunk.

Harmadik névrokonság a légiósok között
2015.01.17. Szombat

A 90-es években két erdélyi magyar - így papírjait tekintve romániai útlevéllel bemutatkozó Bíró Imre (14 meccs / 1 gól) majd Bíró Béla (3 mérkőzés) játszott névrokonként az ETO színeiben a jegyzőkönyvek szerint külföldinek tekintett játékosok közül, majd később két kapus, előbb a Reszeli korszak kitűnő hálóőre Molnár Levente (93 meccs) azután Molnár Péter (2 meccs) lett klubunk igazolt labdarúgója - a marosvásárhelyi illetve a felvidéki révkomáromi születésű hálóőr közül utóbbi ma is aktív, a Paks játékosa. Érdekesség, hogy a harmadik névrokonság is a kapusposzthoz kötődik, hiszen Sasa Stevanovic után most Miroslav Stevanovic (a képen bordó megkülönböztető felsőben) érkezett, a csatár bemutatkozására azonban még legalább hat hetet várni kell, hiszen ekkor rendezik az első fordulót a szezonban.

 
1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
-2°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 01.29. 72 éve született Szaló József
  • 02.01. Marek Střeštík 28 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013