Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS ETO INDULÓ
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Április 19.
Szombat 14:00
Pápa, Perutz Stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 25. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Felnőtt csapat ]
Varga Roland volt a hétvége legjobbja
2014.04.16. Szerda

Több hírportál hétről hétre szubjektív szempontok alapján állítja össze az aktuális kör legjobbjait. Ezzel szemben az nb1.hu  az mlsz.hu-n található statisztikákra, a lehetőségekhez mérten objektív mutatókra alapoz hétről hétere. Az Instat cég rendszerének lényege, hogy az általuk meghatározott index-mutató száraz, matematikai számításokon alapuló, objektív értékelés (hazánkban minden NB I-es csapat hozzájuthat a szoftverhez, mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség megvásárolta a szolgáltatást, és továbbadta a kluboknak.) - írja a labdarúgó portál saját honlapján. A hét legjobbja címet korábban már kétszer is Rudolf Gergely érdemelte ki, a legutóbbi játéknap pedig Varga Roland érte el a legmagasabb pontszámot.

Kalmár bírja a terhelést
2014.04.16. Szerda

Minden fronton számítanak a játékára Kalmár Zsoltnak. Tehetséges középpályásunk a NB I-es csapatunkban alapembernek számít, hiszen minden tavaszi mérkőzésen pályára lépett - emellett rendszeresen meghívást kap a nyári korosztályos EB-re készülő U19-es és a felnőtt válogatottba is.

Győztes gól a 93. percben
2014.04.16. Szerda

Szinte egymásnak adták a kilincset a sajtóórán az újságírók Varga Roldandnál - interjút készített csatárunkal az nb1.hu, a rangado.hu és a Nemzeti Sport is. Előbbi kettő már olvasható a két honlapon, utóbbi pedig a tegnapi újságban jelent meg. Ezt idézzük most, Zombori András riportját.

Akár vérét is adja a sikerért!
2014.04.15. Kedd

Különös jelenetnek lehettek szemtanúi a keleti oldalon ülő szurkolók a  hétvégi ETO meccsen. Djordje Kamber ugyanis az egyik bedobás előtt levette a törött jobb kezéről a gipszet. Ahogy mondani szokás: eddig is mindent megtett a győzelemért, ezúttal az elvárhatónál még többet is.

Mindkét edző büszke a csapatára
2014.04.13. Vasárnap

Rendkívül sok pozitívumot hozott mind a két oldalon az OTP Bank LIga 24. fordulójának győri mérkőzése. Mindkét együttes hősiesen játszott, így mindkét vezetőedző gratulált a csapatának. Kettőjük közül azonban csak az egyik volt igazán boldog - Horváth Ferenc, az ETO mestere.

Fontos és nagyszerű győzelem
2014.04.13. Vasárnap

Remek játékkal, sok-sok kimarad helyzettel egy végig izgalmas mérkőzésen szerzett újabb győzelmet csapatunk, ezzel öt pontra megközelítette a listavezető Debrecent. A találkozón hiába játszott kreatívan a csapat, az első lehetőségek kimaradtak, így a kilencedik percben váratlanul a vendégek szereztek vezetést. A folytatásban is az ETO dominált, tulajdonképpen Simon lövésén kívül már csak egyszer jutott ziccerbe a KTE, de azt Kamenár bravúrral védte. Az első félidőben a két szélső, Varga és Strestík is ellenálhatatlanul játszott, ha Marek oxival átvett labdája után a lövése is beakad a hálóba, alighanem az évtized egyik legszebb gólját láthatta volna a közönség. A második félidő elején, amikor néhány hiba miatt csökkent a nyomás a kecskemétieken, akkor jött az egyenlítő gól Marek Strestíktől, majd a hajrában több kimaradt helyzet után Kalmár beadását Varga fejelte a hálóba, így a 93. perc végül meghozta a várva várt győztes gólt.

Dudás a házi gólkirály a KTE ellen
2014.04.13. Vasárnap

Stevanovic játszotta a legtöbb meccset, Dudás szerezte a legtöbb gólt - az ETO-KTE meccsek összesítésében. Érdekesség, hogy a lila-fehérek a 11 meccsen 16 gólt lőttek a mieinknek, és ezt nem kevesebb, mint 15 (!) játékosnak köszönhették. Csak Lencse tudott duplázni, mindenki más egy gólnál maradt.

Öt pontra csökkenthet a hátrányunk!
2014.04.13. Vasárnap

A listavezető Debrecen botlását használhatja ki csapatunk, ehhez várjuk szurkolóink támogatását is ma este a fél hétkor kezdődő KTE elleni mérkőzésre. A lila-fehérek elleni párharcban általában a hazai pálya dönt, hiszen a két csapat eddigi 11 mérkőzésén otthon maradtak a pontok, csupán nekünk sikerült egyszer egy 3-3-as döntetlennel pontot hozni vendégként. Mindebből az is következik, hogy Győrben mind az öt meccsét megnyerte csapatunk, az utolsó kettőt ráadásul igencsak fölényesen. Ha ma is sikerül nyerni, az egyfajta klubrekord is lesz, hiszen nincs még egy olyan egyesület, aki ellen úgy lenne 100%-os a mérlegünk hazai pályán, hogy legalább fél tucat meccsig eljutottunk volna. De ez csak másodlagos, a legfontosabb az, hogy öt pontra megközelíthejük a DVSC együttesét. Addig is itt van az eddigi győri meccsek összefoglalója:

A nyaklánc most ne hozzon szerencsét
2014.04.12. Szombat

Pályafutása egy részét egy klubban töltötte Bekő Balázs és Horváth Ferenc. A két labdarúgó ekkor kötött jó barátságot, ami azután sem múlt el, hogy külön váltak útjaik. Mi több, vezetőedzőnk egykoron még egy szerencsét hozó nyakláncot is adott korábbi játékostársának, ami volt, hogy már beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Többek között erről is szó lesz majd a következő riportban, ami csapatunk trénerével készült.

Várható kezdőcsapat a Kecskemét ellen
2014.04.12. Szombat

Első NB I-es csapata (vezetőedzőként) ellen készíti fel kedvenceinket Horváth Ferenc. A legutóbbi hasonló találkozó, ahol edzői pályafutásának egykori állomásának fiai ellen mérkőzött meg az ETO jól sikerült, hiszen Paksról sikerül elhozni a három pontot - miért ne verhetnénk meg a lila-fehéreket is? A csapatból hiányozni fog ugyan eltiltás miatt Pátkai Máté, és sérülés miatt Leandro Martinez és Takács Ákos sem vethető be, de nélkülük is győzni akar, és a lehető legjobban tapadni a Debrecenre csapatunk. A várható kezdőcsapat: Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Mevoungou, Kalmár, Strestík - Varga, Rudolf.

Ahol már megelőztük a Debrecent
2014.04.12. Szombat

Túl vagyunk a második kör felén - és annak ellenére, hogy a tavaszi sorsolásunk volt a nehezebb (idegenben Diósgyőrben, a Ferencvárosnál, Székesfehérváron és Debrecenben) - mi vezetjük ezt a tabellát. Az őszi hatodik hely után ez komoly előrelépés, hiszen az akkori 24 pontot egy sikeres hajrával alaposan túlszárnyalhatjuk. Persze, hogy mindez mire lesz elég, azt most még nem tudjuk, de az biztos, hogy több tavaszra megtáltosodó csapat ellen kell még bizonyítani - elsőként mindjárt holnap este, a kecskemétiek ellen kell megszerezni a három pontot.

Szemfüles gólt szerzett a hétvégén
2014.04.10. Csütörtök

Nagyszerű első félidőt produkált hétvégén a két vidéki együttes Debrecenben, ahol a címvédő és jelenleg második ETO FC csapott össze az OTP Bank Ligában. A 38. percben azonban emberhátrányba került a Rába-parti együttes, ami után Horváth Ferenc vezetőedzőnek és szakmai stábjának át kellett szervezni a csapatát. A második találatot szerző Marek Strestíket Nemanja Andric váltotta. Szeitz Tibor, a Kisalföld újságírója többek között erről is kérdezte cseh légiósunkat.

Hétvégén hatodszor a Kecskemét ellen
2014.04.09. Szerda

Kevés olyan csapat volt a labdarúgó NB I-ben, amely ellen makulátlan a Győri ETO FC hazai mérlege, vagyis minden találkozóját ellenük megnyerte az első osztályban. Ez persze elsősorban olyan csapatok ellen lehetséges, amelyek kevés szezont töltöttek a legjobbak között. A KTE már a hatodik idényét kezdte - ők az egyikek, akik még nem szereztek pontot Győrben.

Pátkai 1 meccset kapott
2014.04.09. Szerda

Ülést tartott kedden az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. A testület a kiállítások kapcsán is kiszabdta a büntetéseket. A határozat szerint Pátkai Máténak 1 mérkőzést kell kihagynia, így a játékos nem léphet pályára a hétvégi, Kecskemét elleni találkozón. Válogatott középpályásunkat két sárga lap miatt állították ki, ez általában automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent, és így történt ez most is.

Pár napot pihennie kell Rudolf Gergelynek
2014.04.08. Kedd

Az ultrahangos vizsgálat megerősítette, hogy nincs komoly baj Rudolf Gergely lábával. A játékos kihagyta a válogatott kétnapos összetartását is, mert pihennie kellett. Ez azonban várhatóan nem lesz több 2-3 napnál, így a szakvezetés reményei szerint pályára léphet a csatár a Kecskemét elleni hétvégi találkozón. A válogatott támadó jobb lábánál egyébként a combhajlító izom húzódását állapították meg az orvosok.

Video: Kalmár első gólja a válogatottban
2014.04.08. Kedd

Az A-válogatott kereténél számításba vett itthon játszó labdarúgóknak tartott kétnapos összetartás zárásaként Pintér Attila együttese kedden délelőtt a Vasassal játszott gyakorló mérkőzést. A szövetségi kapitány 23 játékost szerepeltetett az edzőmeccsen, amelyet a válogatott 3-0-ra nyert meg, a csapat egyik gólját játékosunk, Kalmár Zsolt szerezte, aki Gyurcsó beadását értékesítette - és pályára lépett Lipták Zoltán, Pátkai Máté, Varga Roland és Lang Ádám is.

Video: így lett 2-2 a DVSC - ETO
2014.04.06. Vasárnap

Fordulatos, lendületes, nyílt játékot hozott a DVSC - ETO mérkőzés első 38 perce, olyan találkozó kerekedett ki bebőle, amire bármikor kíváncsiak lehetnek a futball szerelmesei. Aztán Pátkai Máté piros lapja jelentősen megváltoztatta a játék képét, a mieinknek már sokkal taktikusabban kellett játszani, de egy pontrúgást leszámítva jó hatástalanítottuk a hazai rohamokat. Így lett 2-2 az év egyik legjobb meccsén, aminek az összefoglalóját itt is megnézhetik.

A döntetlen nem rossz, de nem is jó
2014.04.06. Vasárnap

Nagyjából a címben leírt mondattal lehetne összegezni mindkét edző nyilatkozatát a hétvégi DVSC - Győri ETO FC találkozó után. A trénerek elsőként a Sport TV riporterének kérdéseire válaszoltak.

Döntetlen Debrecenben
2014.04.05. Szombat

Nagy kűzdelemben döntetlent játszott csapatunk az OTP Bank Liga mai mérkőzésén Debrecenben, ezzel ugyan a listavezetővel szemben maradt a nyolc pontos hátrány, de a harmadik helyen álló Videotonnal szemben már három pont az előny. A kiélezett meccsen kétszer is vezettek a mieink, előbb Pátkai majd Strestík góljával, de a házigazdának mindkétszer sikerült egyenlíteni. Az első félidőben látványos támadásokat vezettek a mieink, és akár több glt is szerezhettek volna - igaz, a mi kapunk előtt is adódtak helyzetek.A mérkőzés alakulását döntően befolyásolta, hogy 2-1-es ETO vezetésnél a játékvezető Pátkai Mátét második sárga lappal kiállította, így ezután már a Loki jobban rá tudta erőltetni az akaratát, de a hősiesen védekező csapatunk ellen csak egy pontrúgásból sikerült újra egyenlíteniük.

Hamarosan kezdünk a Loki ellen
2014.04.05. Szombat

Ma este 8 órakor a tavasz egyik leginkább várt rangadója következik. Aki nem indult el Debrecenbe, az a Sport Televízió 1-es csatornáján követheti figyelemmel a mérkőzést. Aki nincs tv közelben, az online szöveges tudósítást honlapunkon is olvashat. Aki viszont már hozzánk hasonlóan türelmetlen, annak itt az őszi derbi - mellesleg a DVSC utolsó bajnoki veresége. Reméljük 22 óra után már máshogy fogalmazunk. Hajrá ETO!

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21 szám alatt(Tel:+36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkóli adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. DVSC-Teva 24 14 7 3 52-29 49
2. Győri ETO FC 24 12 8 4 40-29 44
3. Haladás 24 11 8 5 34-25 41
4. Videoton 24 11 6 7 42-27 39
5. Ferencváros 24 11 6 7 38-32 39
6. DVTK 24 10 9 5 39-30 39
7. PMFC 24 9 7 8 34-32 34
8. Honvéd 24 9 6 9 33-30 33
9. Lombard Pápa 24 8 6 10 28-35 30
10. Kecskeméti TE 24 7 9 8 28-33 30
11. Újpest 24 7 8 9 37-39 29
12. Puskás Akadémia 24 7 6 11 32-40 27
13. MTK 24 6 7 11 30-32 25
14. Mezőkövesd 24 6 5 13 25-37 23
15. MVM Paks 24 4 9 11 27-41 21
16. Kaposvár 24 3 7 14 19-42 16
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Csákvár 22 15 3 4 48-25 48
2. Győri ETO FC II 23 14 3 6 49-33 45
3. BKV Előre 23 12 6 5 38-16 45
4. Budaörs 23 14 2 7 51-23 44
5. Andráshida 23 13 4 6 38-22 43
6. Balatonfüred 23 10 6 7 34-26 36
7. Csepel 23 9 8 6 35-21 35
8. Újbuda 23 10 3 10 39-37 33
9. Mosonmagyaróvár 23 8 5 10 28-34 29
10. Nagyatád 23 8 4 11 20-29 28
11. Dorog 23 8 2 13 34-41 26
12. Haladás II 22 6 7 9 24-24 25
13. Veszprém 23 7 1 15 22-48 22
14. Diósdi TC 23 5 5 13 24-40 19
15. Tököl 23 7 2 14 20-43 18
16. Körmend 23 5 1 17 23-66 16
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft.
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
12°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 04.18. Igor Nicsenko 43 éves
  • 04.24. Kovács László 63 éves
Jótékony ETO FC
NB1.HU HÍREK
ETO TV
04.06. 2013/14 - 23 - DVSC - Győri ETO FC 2-2
2014.03.31.
2013/14 - 22 - Győri ETO FC - MTK 3-0
2014.03.31.
2013/14 - MK - Győri ETO FC - MTK 3-3
2014.03.24.
2013/14 - 21 - Paks - Győri ETO FC 1-2
CSAPATKÉP
FACEBOOK
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013