Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Soproni VSE: Győri ETO FC
2014. Augusztus 27.
Szerda 19:00
Sopron
Soproni VSE - Győri ETO FC
Magyar Kupa
Mérkőzés előzetes
HÍREK - [ Felnőtt csapat ]
Kezdődik a Magyar Kupa szezon
2014.08.26. Kedd

Szerda este csapatunk számára is megkezdődik a Magyar Kupa sorozata. A mieinknek az elmúlt időszakban nyolcszor skerült a döntőbe jutniuk, és négyszer el is hódítottuk a serleget. 

Itt a Liga Kupa időrendje
2014.08.26. Kedd

Elkészült a Liga Kupa D csoportjának időrendje. A legtöbb mérkőzésünk kedden az esti órában lesz majd. A csoportból az első két helyezett jut be a nyolcaddöntőbe. A 32 csapat nyolc, egyenként 4-4 fős csoportban körmérkőzést játszik. Minden négyesben 2-2 NB I-es és NB II-es együttes kapott besorolást.

Video: nem volt gól Pápán
2014.08.24. Vasárnap

Három és fél év után nem tudott két egymást követő meccsen betalálni csapatunk. Akkor a Vasas (o) elleni 0-1-et az MTK (i) elleni 0-0 követte - majd legyőztük 1-0-ra a Ferencvárost (o). Most ismét hazai egy gólos vereség majd idegenbeli gól nélküli döntetlen hozta ezt a 180 percet, így csak reméljük, hogy a sorminta, bármilyen győzelemmel is de a jövő hétvégén folytatódik. Hogy milyen helyzetek maradtak ki, azt megnézhetik összefoglalónkban - a nézők 52 bajnoki meccs után maradtak ismét gól nélkül ETO meccsen. (Fotó: Nemzeti Sport)

A pápaiak elégedettek az egy ponttal
2014.08.24. Vasárnap

A két vezetőedző a mérkőzés után elsőként a Sport Televízió kamerái előtt nyilatkoztak. Ezt mondták:

Nem javult a helyzetkihasználás
2014.08.24. Vasárnap

Ahogy a múlt héten Dibusz Dénes, most Szűcs Lajos volt a mérkőzés legjobbja az aktuális bajnoki mérkőzésünkön, s miután mindkét labdarúgó az ellenfél kapusa volt, így ez a mi részben jó támadójátékunkat is mutatja. Szerettük volna a dícséri szót írni, de ezt sajnos nem tehetjük, mert a sok helyzet ellenére, amit a csapat hétről hétre kidolgoz, sajnos a befejezésekbe rendre hiba csúszik, így idén az öt bajnoki meccsből harmadszor jövünk le úgy a pályáról, nem tudtunk gólt szerezni. Az, hogy ez a döntetlenre elég volt az mutatja: a védekezést sikerült stabilizálni, így öt forduló után ugyanúgy négy pontja van a csapatnak, mint egy évvel ezelőtt. Akkor a maradék 25 meccsen a lehetséges hetvenötből ötvennyolcat sikerült begyűjteni, és ez majdnem a bajnoki címet jelentette - reméljük most is mihamarabb elindul a csapat felfelé. A szakadó esőben egyébként ismét egy vizifoci meccset játszottak a mieink, hajtottak, kűzdöttek, de a helyzeteiket kihagyták, így nem nyerhették meg az összecsapást. Ami viszont ötömteli, hogy csereként Leandro Martinez már pályára léphetett, s hamarosan Marek Strestík is újra a csapat rendelkezésére áll.

Pontos befejezések kellenek
2014.08.23. Szombat

Varga Roland eltiltása miatt biztos, hogy változni fog a kezdőcsapat a múlt heti meccshez képest, noha a második félidő olyan játékot hozott, hogy a vereség ellenére is megtapsolta a közönség a csapatot. Nyilvánvalóan ahogy a közönség, úgy a szakvezetés is látta, hogy nem a helyzetek kialakításával, hanem azok befejezésével volt a gond, így erre még nagyobb hangsúlyt fektetett a csapat a héten. A várható kezdőcsapat: Kamenár - Svec, Lang, Lipták, Völgyi - Kamber, Pátkai, Rudolf - Dudás, Priskin, Andric. 

Tizenötödször a Pápa ellen
2014.08.23. Szombat

Nyolcadik szezonját kezdte az élvonalban a Lombard Pápa. Mindebből az is következik, hogy 14 találkozót vívtak eddig a felek. Mindkét helyszínen győri fölényt harcolt ki az ETO - csapatunk ezt a mutatót ma este tovább javítaná.

Kocic megsérült, 3 hétig nem játszhat
2014.08.23. Szombat

Megsérült az edzősen Milos Kocic, így nem tud leülni a kispadra a ma a Pápa elleni találkozón. A játékosnak kifordult a bokája. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, mert komoly fájdalmai voltak. Az orvosi vizsgálatok azóta megállapították, hogy részleges szalagszakadása van, így több hétre nem állhat a kapus a csapat rendelkezésére. 

Dudás Ádám: higgadtabbnak kell lennünk
2014.08.22. Péntek

Nincs pánikhanguéat Győrben, de jobb helyzetkihasználás kell - mondja Dudás Ádám, aki a rangado.hu-nak nyilatkozott a hétvégi meccs előtt.

Rudolf két meccset kapott
2014.08.22. Péntek

Megérkezett Győrbe az UEFA Fegyelmi Bizottságának a határozata is - még a Göteborgban kiállított Rudolf Gergely ügyében. Csatárunkat 2 mérkőzésről tiltották el, így a nemzetközi kupasorozat következő szezonjában az első párharc mindkét találkozóját ki kell hagynia. 

Varga Roland csak Pápán nem játszhat
2014.08.19. Kedd

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 1 mérkőzésre tiltotta el Varga Rolandot. Csatárunkat a Ferencváros elleni mérkőzés hajrájában állította ki Andó-Szabó játékvezető, aki így a Lombard Pápa elleni szombati találkozón nem léphet pályára. Klubunk pénzbírságot is kapott, a színes lapok miatt 36 ezer forintot kell befizetni a szövetség kasszájába. (Fotó: Lakatos Krisztián, Győri Fotóklub)

Bravo Jordi, kupagyőztes az ETO futsal
2014.08.19. Kedd

Tegnap este története első Szuperkupa győzelmét szerezte a Rába ETO futsal csapata új edzőjének, Jordi Ille Solénak az irányításával. A spanyol szakember tavaly ősz óta az ETO labdarúgóival is foglalkozik, előbb az utánpótlásban, majd Horváth Ferenc érkezésével az első csapat mellett kapott szerepet. Most nyáron kérték fel a futsal klub vezetőedzői posztjára, így párhuzamosan a két feladatot ellátva igyekszik megfelelni mindkét kihívásnak. Az ETO egybehangzó vélemények szerint nagyon motiváltan és eredményesen játszott a Berettyóújfalu elleni döntőben, ahol a klub történetének ötödik Szuperkupa elsőségét söpörhette be - először Jordi irányítása mellett. Gratulálunk! (Fotó: Nemzeti Sport)

Újra összetartáson a válogatott
2014.08.18. Hétfő

A múlt heti két napos összetartás után ismét összehívta a válogatott keret hazai bajnokságban szereplő tagjait Pintér Attila. A szövetségi kapitány ismét hat játékosunkra számít: Lang Ádám, Lipták Zoltán és Völgyi Dániel a védelemben, míg Varga Roland, Priskin Tamás és Rudolf Gergely elsősorban a támadó szekcióban kaphat helyet. Közülük egyébként öten már bemutatkoztak a válogatottban, ám ha Völgyi Dániel is szóhoz jut, ő lehet az ETO történetének 50. felnőtt magyar válogatott labdarúgója. A keret a téli és a tavaszi időszakban 30 napot készült együtt, míg most a nyári időszak után a múlt heti két napos összetartásután ez a második alkalom, hogy összehívta a labdarúgókat a kapitány. Szinte minden alkalommal egyébként az ETO adta a legtöbb játékost - így van ez most is.

Ha szeptember, akkor szombat
2014.08.18. Hétfő

Újabb három forduló pontos kezdési időpontja vált ismertté az OTP Bank Ligában, így kiderült, hogy csapatunk mindhárom szeptemberi mérkőzésére szombaton kerül majd sor. Szurkolói kártya először majd a nyíregyházi találkozóhoz kell majd - míg hazai pályán az MTK ellen kell a jegyet vásárló drukkereinknek már az új szabályok szerint bejönni. Íme a pontos időpontok:

Video: így hagytuk ki a helyzeteinket ma
2014.08.17. Vasárnap

Kimaradt ma a kihagyhatatlan is, így a Ferencváros elvitte a bajnoki pontokat. A találkozó leglényegesebb momentumait megnézhetik az összefoglalóban.

Doll: Ma nem a jobb csapat nyert
2014.08.17. Vasárnap

A futball nem mindig igazságos, olykor a szerencsésebb csapat nyer - mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Thomas Doll, az FTC mestere. Horváth Ferenc pedig arról beszélt, hogy a játékosok mindent megtettek, de mindez ma kevésnek bizonyult.

Nem érdemeltünk vereséget
2014.08.17. Vasárnap

Hiába játszott - főként a második félidőben - nagy fölényben csapatunk a Ferencváros ellen, hiába alakítottunk ki tucatnyi helyzetet, ma délután a legnagyobb ziccerek is kimaradtak, így az FTC a tavalyi szezon után ismét elvitte a három pontot Győrből. A mérkőzés egyetlen gólja pár másodperccel az első félidő lefújása előtt esett, így több, mint 45 perc maradt az egyenlítésre, de minden kimaradt. Priskin, Varga és Rudolf többször is feliratkozhatott volna a góllövők közé, de hol kaput tévesztettek, hol Dibusz védett, hol a védők vetődtek közbe. A lefújás után Thomas Doll, ellenfelünk vezetőedzője is azt mondta: ma nem a jobbik csapat nyert, és mindkét szurkolótábor megtapsolta a meccs után az övéit, de ezért még nem adnak pontot. Harmadik vereségünket szenvedtük el a szezonban, így továbbra is a mezőny második felében állunk. Igaz, szinte ugyanígy álltunk tavaly és tavalyelőtt is.

Lipták Z. szeret a Fradi ellen játszani
2014.08.17. Vasárnap

Hangulatjavító győzelmet vár Lipták Zoltán a ma délutáni meccsről. Az ETO 16.30-tól a Ferencvárost fogadja az ETO Parkban. Csapatunk ha nyer akkor több helyet is előreléphetne a tabellán.

Tízig meg sem álltak az öregfiúk
2014.08.16. Szombat

Az őszi idény első mérkőzésén Dunaszegre szólította a meghívó öregfiúkegyüttesünket. A csapat nagy kedvvel, ötletes játékkal szerezte góljait - félidőnkénti egyenlő elosztásban -, így a tavalyinál jóval nagyobb különbséggel bizonyult jobbnak vendéglátójánál. A szünet után már a hazaiak is többet veszélyeztettek, és nem kis örömükre kétszer is újrakezdésre kényszerítették a mieinket, akik a tíz gólon kívül a kapufát is többször eltalálták.

Horváth Ferenc első rangadója Győrben
2014.08.16. Szombat

Ferencváros, Videoton, Debrecen, újra Videoton és újra Ferencváros. Sorrendben ezeket a bajnoki rangadókat játszotta eddig Horváth Ferenc irányításával az ETO, amely a szakvezetővel most először hazai pályán vív ilyen meccset. A tréner a találkozót megelőző villáminterjúban arról is beszélt: látják azokat a hibákat, amiket korrigálni kell, és reméli ismét az ETO gyűjti be a három pontot.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 5 5 0 0 16-2 15
2. DVTK 5 4 1 0 10-4 13
3. MVM Paks 5 3 2 0 9-1 11
4. Ferencváros 4 3 0 1 7-3 9
5. Újpest FC 5 2 3 0 4-2 9
6. MTK 5 3 0 2 7-8 9
7. Lombard Pápa 5 2 2 1 5-6 8
8. DVSC-Teva 5 2 1 2 4-3 7
9. Budapest Honvéd 5 2 0 3 5-6 6
10. Győri ETO FC 5 1 1 3 5-7 4
11. Haladás 5 1 1 3 2-6 4
12. Nyíregyháza Spartacus 5 1 1 3 3-9 4
13. PMFC 5 0 3 2 5-10 3
14. Puskás Akadémia 5 0 2 3 4-8 2
15. Dunaújváros 4 0 2 2 1-7 2
16. Kecskeméti TE 5 0 1 4 4-9 1
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 2 2 0 0 8-1 6
2. Újbuda 2 2 0 0 4-1 6
3. Dorog 2 2 0 0 4-1 6
4. Csepel 2 1 1 0 4-1 4
5. BKV Előre 2 1 1 0 7-5 4
6. Győri ETO FC 2 1 0 1 4-2 3
7. Rákosmente 2 1 0 1 3-3 3
8. III. KER. TVE 2 1 0 1 4-5 3
9. Balatonfüred 2 1 0 1 3-5 3
10. Sárvár 2 1 0 1 2-4 3
11. Tatabánya 2 0 1 1 3-4 1
12. Veszprém 2 0 1 1 2-3 1
13. Tököl 2 0 1 1 3-5 1
14. Nagyatád 2 0 1 1 1-3 1
15. Mosonmagyaróvár 2 0 0 2 0-3 0
16. Diósdi TC 2 0 0 2 0-6 0
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Bárányfelhõs
19°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 08.29. Vincze Ottó 40 éves
  • 09.01. Tokody Tibor 34 éves
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
08.18. Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - Bp. Honvéd 3-1 (OTP Bank Liga 2.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.07.27.
MVM Paks - Győri ETO FC 2-0 (OTP Bank Liga, 1.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013