Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK - [ Felnőtt csapat ]
Bosnyák válogatott szerződött Győrbe
2014.12.18. Csütörtök

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a tízszeres bosnyák válogatott csatár, Miroslav Stevanovic, így a 24 éves játékos Győrben folytatja pályafutását. A csatár legutolsó klubja a spanyol első osztályú FC Sevilla volt, ahol azonban szabadon igazolhatóvá vált, így ingyen került Győrbe. Sportigazgatónk, Sasa Stevanovic kitűnő sportszakmai kapcsolatai révén sikerült az ETO-nak megszereznie őt, s már a szerződést is aláírtuk vele. Miroslav Stevanovic szerződése 2018. június 30-áig szól az ETO-hoz, Djordje Kamber után ő lesz a második olyan labdarúgója a klubnak, aki bosnyák válogatottként kerül Győrbe. 

Közlemény: kilenc játékosunk távozhat
2014.12.18. Csütörtök

A Győri ETO FC vezetése és a szakmai stáb az elmúlt hetekben felmérte a jelenlegi játékosállományt, és meghozta döntéseit a változásokról. Ennek értelmében megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub kilenc játékos távozása elé. Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocic, Valentin Babic, Leandro Martinez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is.

VI. Fehér Miklós Emlékgála
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Az öregfiúk mérkőzéseken ezúttal IS hat csapat vesz részt - a házigazda Győri ETO FC mellett az állandó indulónak számító MTK és Újpest, a tavalyi győztes Lázár Lovaspark Team, a Dunaszerdahely és a Videoton. A hat együttes két hármas csoportban méri össze előbb erejét, majd keresztbejátszással elődöntőket rendeznek, ezután jönnek a helyosztók. Az öregfiúk mellett egy másik csoportban öt meghívott együttes - a Parlament válogatottja, az Olimpikonok, Győr Közéleti válogatottja valamint a Sport Televízió együttese valamint Stark Péter szervezésében a torna során először összeállító Fehér Miki barátai - körmérkőzést játszik egymással. 

Pátkait 2 meccsre tiltották el az LK-ban
2014.12.17. Szerda

Jövőre nem szerepelhet a Liga Kupa első két fordulójában Pátkai Máté. Középpályásunkat még Szigetszentmiklóson állította ki a játékvezető, és ezért kapta a két találkozós büntetést az MLSZ Fegyelmi Bizottságától. Részben érinti csapatunkat, hogy a Vidoton korábbi ETO játékosának, Sándor Györgynek az egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását helyben hagyta a Fellebviteli Bizottság, így a sem a középpályás, sem Dos Santos Tavares Ianique nem léphet pályára az első tavaszi fordulóban a két csapat győri mérkőzésén.

Kalmáré az nb1.hu aranylabdája
2014.12.16. Kedd

Már több éves hagyomány, hogy az nb1.hu sportújságírókat felkérve megszavaztatja az év legjobbjait a magyar futballban, a szereplőket hat kategóriába osztva. A legfontosabb természetesen a magyar Aranylabda, azaz annak az eldöntése, hogy a naptári évben ki volt a legjobb magyar labdarúgó, de tudni szerettük volna, a voksolás alapján ki az OTP Bank Liga legjobb játékosa, ki a legjobb idegenlégiós, ki a legjobb játékvezető, utánpótlás korú futballista, és ki az esztendő legjobb edzője. Minden újságíró erősorrendben három nevet adhatott meg, az első helyezett hét, a második öt, a harmadik pedig négy pontot kapott, és a sorrend a pontok összesítésével alakult ki. A szavazatok összesítése alapján a legjobb 21 éven aluli labdarúgó a 2014-es év teljesítménye alapján Kalmár Zsolt!

61 gólt lőttek az első keret játékosai
2014.12.15. Hétfő

Tizenhét bajnoki, nyolc Liga Kupa, négy felkészülési, három Magyar Kupa és két Európa Liga mérkőzés valamint néhány NB III-as találkozó. Ennyi meccsen szerepeltek az első kerethez tartozó játékosok, akik összesen 61 alkalommal vették be az ellenfél hálóját. ( Ezúttal kizárólag a felnőtt kerethez tartozó játékosok góljait összesítettük, így pl. a Liga Kupánál nem szerepel Mayer Milán találatam, azt az NB III-as összesítésnél vesszük majd figyelembe)

Boldog születésnapot Lipi!
2014.12.11. Csütörtök

Tegnap ünneplete 30. születésnapját Lipták Zoltán, csapatunk meghatározó játékosa. A labdarúgóval még az ünnep előtt beszélgettem, amiből kiderült, hogy bármilyen ízű tortának örülni tud, családja mindig meglepi valami különlegességgel. Hogy idén mi volt ez az maradjon titok, de hogy hogyan ünepelte a csapat a játékos születésnapját, az kiderül az interjúból.

Jótékonysági Crosscore-gála
2014.12.11. Csütörtök

Fél napon keresztül mozoghattak, sportolhattak egy nemes cél érdekében mindazok, akik kilátogattak az ETO Park Élményközpontba az I. Jótékonysági Crosscore-gálára. Itt a részvételi díjat nem határozták meg, mindenki annyit adott a közös kasszába, amennyit szeretett volna. A pénzt a győri kórház koraszülött osztálya kapta. A jótékonysági gálán ott volt Vincze Ottó klubigazgató és Völgyi Dániel, csapatunk egyik játékosa is.

Video: apróságok hiányoztak ma a gólhoz
2014.12.09. Kedd

Vannak olyan mérkőzések, amikor úgy ítéljük meg - talán helyesen - , hogy jobban visszaadja a mérkőzés összképét az, ha nem kronológiai sorrendben követik egymást az események, hanem tematikusan csokorba szedve. A szigetszentmiklósi kilencven percről is egy ilyen beszámoló született, így amikor az ETO balról jobbra támad, akkor az az első félidőben történt, ha pedig jobbról balra, akkor a második játékrészben. Olyan gólt azonban, amelyet követően a játékvezetői döntés nyomán középkezdéshez készülődjenek a csapatok így se tudunk mutatni, így rúgott és kapott gól nélkül zártuk az utolsó meccsünket.

Sok munka vár ránk tavasszal
2014.12.09. Kedd

Utolsó meccsét értékelte 2014-ben Miriuta Vasile. Vezetőedzőnk gratulált az ellenfélnek és a jövőről beszélt. Mint mondta olyan alapozást szeretne, amelyet követően sikeres tavaszt produkál majd az együttes.

13 tétmeccsünk maradt tavaszra
2014.12.09. Kedd

Nem tudta ledolgozni egy gólos hátrányát csapatunk, így ma Szigetszentmiklóson búcsúzott a Liga Kupától. Pedig a találkozón egyértelműen a továbbjutás kiharcolása volt a cél, hiszen amíg a korábbiakban azok jutottak szóhoz, akik a bajnoki meccseken kevesebbszer lépnek pályára, illetve a fiataloknak adott lehetőséget mindig az edzői stáb, ezúttal csak pár helyen, és ott is kényszerből változtatott Miriuta Vasile. Az edzőnek hét (!) támadót kellett sérüólés miatt nélkülözni, Varga, Dudás, Strestík, Mervó és Priksin mellé ugyanis Andric és Kvilitaia is csatlakozott, így a betegsége után visszatérő Leandro Martineznek is kezdenie kellett - de ő sem tudott segíteni. A helyzeteink kimaradtak, a játékvezető pedig a kérdéses szituációknál rendre a hazaiak számára kedvező döntést hozott, így a végén az SZTK Erima örülhetett, hiszen bejutottak a legjobb nyolc közé, míg az ETO a Magyar Kupa után a Liga Kupából is kiesett. Mindez azt jelenti, hogy mindössze 13 tétmérkőzés vár a csapatra tavasszal.  

Teljes csapattal utazunk Miklósra
2014.12.08. Hétfő

Ötven percig elégedett volt csapata játékával Miriuta Vasile, és miután a továbbjutás a tét, várhatóan a kezdőcsapat sem változik a szombati találkozóhoz képest, így Szigetszentmiklóson is a Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Windecker, Pátkai, Koltai - Andric, Kvilitaia, Rudolf tizenegy kezdhet. Csapatunk az első mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett, ez azt jelenti, hogy kettő vagy annál nagyobb különségű győzelem automatikusan továbbjutást ér, míg egy gólos siker esetén legalább három gólt kell szereznünk a nyolc közé jutásért - illetve 2-1 esetén hosszabbítás vagy 11-es rúgások következnek. Minden más eredmény a hazaiak számára lehet kedvező. A csapat egyébként ma már műfüvün edzett, hiszen ilyen körülmények között lép majd pályára az NB II-es gárda otthonában is. A találkozó 12 órakor kezdődik.

55 pontot szereztünk 2014-ben
2014.12.07. Vasárnap

Összeállítottunk egy amúgy nem létező tabellát, hogy így az év végén amikor számot vetünk, ne csak az őszi balszerencsés sorozat okozta középmezőnybeli szereplés jusson az eszünkbe. 2014-ben ugyanis egy korábban még soha nem látott tavaszi menetelést mutatott be a csapat, amelynek köszönhetően szigorúan a naptári évet tekintve az ötödik legeredményesebb klub lettünk az NB I-es mezőnyben. Ezúttal szigorúan a megszerzett pontokat vettük figyelembe, nem súlyoztuk, hogy ki mennyit játszott otthon vagy idegenben, és azt sem, hogy egyes ellenfelek ellen kétszer is hazai pályán vagy éppen vendégként léptünk pályára.

Valószínű innen folytatjuk
2014.12.07. Vasárnap

Véget (?) ért a labdarúgó OTP Bank Liga őszi sorozata. A két tavaszról előrehozott fordulóból azonban csak 15 mérkőzést tudtak lejátszani a csapatok, így az MLSZ illetékes bizottsága mondja ki a döntő szót: még 2014-ben be kell-e pótolni a Paks - Nyíregyháza találkozót vagy sem. Miután a felektől érkező információk szerint valószínűbb, hogy a jövő év elején rendezik meg ezt a meccset, így minden bizonnyal a ma esti állásnál fagy be majd a tabella. Csapatunk a kilencedik helyről várja a folytatást, ami az elmúlt évekhez képest szerényebb teljesítmény, ugyanakkor egy idei tavaszhoz hasonló menetelés esetén nem kellene lemondani a dobogós álmainkról. Erre a legjobb példa a Debrecen sorozata, akik a 12. fordulóban még egy pontra voltak tőlünk, öt hét alatt azonban egy pontra megközelítették a harmadik Diósgyőrt. Úgyhogy innen folytatjuk...

Miriuta szenzációs futballista volt
2014.12.07. Vasárnap

Verebes József, a 80-as évek bajnokcsapatának edzője a 90-es évek elején is irányította az ETO-t. Ekkor volt a játékosa Miriuta Vasile. Róla kérdezte a Honvéd meccs után az NSO TV riportere a Mágust.

Video: keretbe foglalták a meccset a gólok
2014.12.07. Vasárnap

Folytatta a hagyományt csapatunk: mindazokat, akik a tabellán mögöttünk vannak (egy kivételtől eltekintve) legyőzi, akár otthon, akár idegenben lépjen pályára ellenük. A Honvéd az első, aki ellen sikerült mind a hat pontot begyűjteni a szezonba, és a győzelem azt is jelenti, hogy idegenben eredményesebben szerepeltünk ősszel, mint itthon. Íme a mérkőzés rövid összefoglalója:

Gólokkal ünnepelt jubileum
2014.12.07. Vasárnap

Százötvenedik NB I-es mérkőzését játszotta tegnap Koltai Tamás. Ő a harminchetedik labdarúgó aki ETO színekben elérte ezt a számot - a jelenlegi keretből pedig egyedüliként. A két gól is sokat ér, hiszen az örökranglistán így a 28. helyen álló Pálfi Antalt érte utol játékosunk, ebben az évezredben csak Bajzát Péter, Kenesei Krisztián és Vayer Gábor jutott huszonöt találat fölé, Koltai pedig jelenleg 27 gólos ETO színekben.

Először nyert a Miriuta-csapat
2014.12.06. Szombat

Több góllal is vezethettünk volna a szünetben, és megérdemelten nyertünk - így értékelte a Magyar Televízióban első győztes meccsét Miriuta Vasile, aki a riportban már a tavaszra is előretekintett.

Győzelemmel zártuk az őszt az NB I-ben
2014.12.06. Szombat

Folytatta remek fővárosi sorozatát csapatunk, és ismét nyerni tudott Budapesten. Különösen a Honvéd elleni mérkőzés első fél órája volt bíztató a jövőre is nézve, hiszen sorra dolgozta ki az ETO a helyzeteket. A 7. percben Rudolf pontos beadását Koltai jutatta a hálóba, majd nem sokkal később Rudolf a kapufára lőtt egy büntetőt. A mérkőzés középsó szakaszában a Honvéd nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, de nem járt sikerrel - a kapuba visszatérő Lubos Kamenár magabiztosan védte az összes próbálkozást. A hajrában már elkeseredetten támadott a kispesti gárda, és egy kontrából az ETO végleg eldöntötte a három pont sorsát. Rudolf indította Liptákot aki egészen a tizenegyes pontig nyargalt, és innen játszotta meg Koltait, aki okosan ellőtte Kemenes támaszkodó lába mellett. Az utolsó percekre újoncot is avatott a vezetőedző, a szlovák korosztályos válogatott Bénes László kapott lehetőséget. Miriuta Vasile irányításával ezzel megszerezte az első győzelmét a csapat, amelyre idén még egy találkozó, a szigetszentmiklósi Liga Kupa meccs vár.

Lang visszatér, Martinez belázasodott
2014.12.06. Szombat

Nem lesz egyszerű éjszakája Miriuta Vasilénak. Meg kell még álmodnia, hogy változtat-e a kapusposzton vagy sem, pályára küldi-e az orrcsonttörést szenvedő Priskin Tamást, akinek megérkezett az ideiglenes maszkja, de ez sem jelent garanciát arra, hogy tud-e játszani ilyen körülmények között, ráadásul Leandro Martinez belázasodott, így a Varga, Dudás, Stestík, Mervó négyeshez csatlakozva ő is biztos a pályán kívülről figyelheti a mérkőzést. Marko Dinjar viszont már a csapattal edzett, így ő keretben lehet a Honvéd ellen. A kezdőcsapatba visszatérhet Lang Ádám is, az ősszel stabilan jó teljesítményt nyújtó védő Priskinnel együtt letöltötte sárga lapok miatti eltiltását, és így a vezetőedző rendelkezésére áll.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
9°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013