Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK
Sváb Dániel távozott Győrből
2014.12.19. Péntek

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Győri ETO FC és Sváb Dániel, így a Németországból hazatért labdarúgónak a többiekkel ellentétben már nem kell januárban Győrött edzésre jelentkeznie. Az egykori korosztályos válogatottat szeptember közepén igazolta le klubunk, azóta a balhátvéd posztján 10 hivatalos mérkőzésen szerepelt. A balhátvéd kétszer az OTP Bank Ligában, ugyancsak kétszer a Liga Kupában, míg hat alkalommal az NB III-as csapatban húzhatta fel a zöld-fehér mezt. 

Bosnyák válogatott szerződött Győrbe
2014.12.18. Csütörtök

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a tízszeres bosnyák válogatott csatár, Miroslav Stevanovic, így a 24 éves játékos Győrben folytatja pályafutását. A csatár legutolsó klubja a spanyol első osztályú FC Sevilla volt, ahol azonban szabadon igazolhatóvá vált, így ingyen került Győrbe. Sportigazgatónk, Sasa Stevanovic kitűnő sportszakmai kapcsolatai révén sikerült az ETO-nak megszereznie őt, s már a szerződést is aláírtuk vele. Miroslav Stevanovic szerződése 2018. június 30-áig szól az ETO-hoz, Djordje Kamber után ő lesz a második olyan labdarúgója a klubnak, aki bosnyák válogatottként kerül Győrbe. 

Közlemény: kilenc játékosunk távozhat
2014.12.18. Csütörtök

A Győri ETO FC vezetése és a szakmai stáb az elmúlt hetekben felmérte a jelenlegi játékosállományt, és meghozta döntéseit a változásokról. Ennek értelmében megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub kilenc játékos távozása elé. Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocic, Valentin Babic, Leandro Martinez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is.

Takács Ákos visszavonult, edzőként folytatja
2014.12.18. Csütörtök

Kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupa győztes, ötszörös válogatott játékosként vonult vissza 32 évesen a labdarúgástól Takács Ákos. Pályafutása egyik legjobb évében az ETO-t szolgálta,e gyik belső védőként volt meghatározó tagja a bajnokcsapatnak. Ma elsősorban edzőképzésre jár, tanul és nemrég született kislányával tölti az időt. A fociról viszont játékosként már le kellett mondania. Minderről riportunkban részletesen is beszélt a kitűnő védő.

VI. Fehér Miklós Emlékgála
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Az öregfiúk mérkőzéseken ezúttal IS hat csapat vesz részt - a házigazda Győri ETO FC mellett az állandó indulónak számító MTK és Újpest, a tavalyi győztes Lázár Lovaspark Team, a Dunaszerdahely és a Videoton. A hat együttes két hármas csoportban méri össze előbb erejét, majd keresztbejátszással elődöntőket rendeznek, ezután jönnek a helyosztók. Az öregfiúk mellett egy másik csoportban öt meghívott együttes - a Parlament válogatottja, az Olimpikonok, Győr Közéleti válogatottja valamint a Sport Televízió együttese valamint Stark Péter szervezésében a torna során először összeállító Fehér Miki barátai - körmérkőzést játszik egymással. 

Második hely az Üzleti Ligában
2014.12.17. Szerda

Először indult a Győri ETO FC csapata a győri Üzlei Ligában. A Győr Arénában hétről hétre megmérkőztek egymással a nevezettek. Menedzsmentünk végül a második helyet szerezte meg, az utolsó fordulóban ugyanis döntetlent játszottunk a bajnoki címet megszerző - többek között az ETO akadémiáján nevelkedett Paget Olivérrel felálló Openhouse csapatával. A képen a felső sorban balról jobbra: Kovács Tivadar, Granát Balázs, Vincze Ottó, Fórián Zsolt, Rom Henrik. Az alsó sorban: Granát Gábor, Gáncsos András, Herczeg Miklós, Illés László, Juhász Péter.

Ismét támogatjuk a koraszülötteket
2014.12.17. Szerda

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Labdarúgó Emlékgálát - hamarosan közzé tesszük a résztvevő csapatokat és a pontos menetrendet is. Mindenek előtt azonban essen szó a koraszülöttekről.

Pátkait 2 meccsre tiltották el az LK-ban
2014.12.17. Szerda

Jövőre nem szerepelhet a Liga Kupa első két fordulójában Pátkai Máté. Középpályásunkat még Szigetszentmiklóson állította ki a játékvezető, és ezért kapta a két találkozós büntetést az MLSZ Fegyelmi Bizottságától. Részben érinti csapatunkat, hogy a Vidoton korábbi ETO játékosának, Sándor Györgynek az egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását helyben hagyta a Fellebviteli Bizottság, így a sem a középpályás, sem Dos Santos Tavares Ianique nem léphet pályára az első tavaszi fordulóban a két csapat győri mérkőzésén.

Kalmáré az nb1.hu aranylabdája
2014.12.16. Kedd

Már több éves hagyomány, hogy az nb1.hu sportújságírókat felkérve megszavaztatja az év legjobbjait a magyar futballban, a szereplőket hat kategóriába osztva. A legfontosabb természetesen a magyar Aranylabda, azaz annak az eldöntése, hogy a naptári évben ki volt a legjobb magyar labdarúgó, de tudni szerettük volna, a voksolás alapján ki az OTP Bank Liga legjobb játékosa, ki a legjobb idegenlégiós, ki a legjobb játékvezető, utánpótlás korú futballista, és ki az esztendő legjobb edzője. Minden újságíró erősorrendben három nevet adhatott meg, az első helyezett hét, a második öt, a harmadik pedig négy pontot kapott, és a sorrend a pontok összesítésével alakult ki. A szavazatok összesítése alapján a legjobb 21 éven aluli labdarúgó a 2014-es év teljesítménye alapján Kalmár Zsolt!

61 gólt lőttek az első keret játékosai
2014.12.15. Hétfő

Tizenhét bajnoki, nyolc Liga Kupa, négy felkészülési, három Magyar Kupa és két Európa Liga mérkőzés valamint néhány NB III-as találkozó. Ennyi meccsen szerepeltek az első kerethez tartozó játékosok, akik összesen 61 alkalommal vették be az ellenfél hálóját. ( Ezúttal kizárólag a felnőtt kerethez tartozó játékosok góljait összesítettük, így pl. a Liga Kupánál nem szerepel Mayer Milán találatam, azt az NB III-as összesítésnél vesszük majd figyelembe)

Sváb: hasznos volt az elmúlt fél év
2014.12.12. Péntek

A szabadságuk előtti utolsó nap sajtóórát tartottunk, így még a szünet előtt kérdezhették az újságírók a játékosokat. Összegyűjtöttünk pár riportot. Itt az első a megjelentek közül. Sváb Dániellel a rangado.hu munkatársa, Rodics Dániel beszélgetett.

Meccs nélkül előzhet az ETO II
2014.12.12. Péntek

Meccset sem játszott, mégis elvesztetheti első pozícióját az NB III, Nyugati csoportjában szereplő, az ősz során mindvégig kiegyensúlyozottan teljesítő Dorogi FC. A fociakobon.cafeblog.hu arról ír, hogy bár mindez még az MLSZ Adatbankjában nem észlelhető, de – az egyesülettől négy pontot levontak. Az Dorog FC hivatalos honlapján a szövetség indoklása is olvasható: 

Három játékosunk az U20-as válogatottban
2014.12.12. Péntek

Szalai László szövetségi edző a jövő évi, új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatott utolsó idei eseményeként háromnapos edzőtábort hívott össze Telkibe. Az összetartás három napja alatt öt edzésen vettek részt a játékosok, akik között néhány abszolút újonc is akadt, őket klubjukban nyújtott teljesítményük alapján választotta ki a szakmai stáb. Az ETO csapatából a kapus Horváth Dániel valamint két mezőnyjátékos, Nagy Ádám és Pongrácz Viktor vett részt. (korábban az EB-n is szerepelt Kalmár Zsolt, Farkas Zoltán, Mervó Bence és Lenzsér Bence)

Lapszemle: NSO statisztikák
2014.12.12. Péntek

A csapatok előnyszerzési, előnytartási és hátrányledolgozási képessége alapján világította át a klubokat a Nemzeti Sport hírportálja. Ebből kiderül az is, hogy melyik az a gárda, amelyik úgy szerzett hat egymást követő fordulóban tíz pontot, hogy mindössze nyolc percig vezetett - nem mi vagyunk azok - és az is, hogy az őszi visszafogotabb szereplés egyik oka az volt, hiába kerültünkmindenkinél többször kerültek előnybe (16), de mindenkinél több fórt (6) szórtak is el véglegesen. Ehhez jött a meglehetősen gyatra, 14 százalékos hátrányledolgozási mutató: hétből hatszor nem tudtunk egyenlíteni sem, ha az ellenfél átvette a vezetést. További részletek és színes diagramok megtalálhatóak itt:

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vidi-823-loki-76-fradi-516-ujpest-158-dvtk-6-2381599

Mayer és Bénes címlapon lehet
2014.12.12. Péntek

U19-es csapatunk nyerte a nyáron a prágai CEE Generali Kupát. A csehek már készülnek a jövő évi tornára, és vasárnapig várják a szavazatokat arra a képre amelyik a 2015-ös plakát címlapján lesz. Tavaly Nagy Ádám és az egyik Slavia játékos párharca hirdette a tornát, idén Bénes László és a gólkirály Mayer Milán (a képen) gólöröme is bejutott a legjobb hat fotó közé, így ha kellő szavazatot kapnak, akkor címlapra kerülnek. Szavazni itt lehet:

 

https://www.facebook.com/CEECupU19

Video: ismét kapustoborzót tartottunk
2014.12.11. Csütörtök

Ismét kapusokat várt tehetségkutató felmérésére klubunk. Ezúttal az 1998 és 2001  között született srácok mutathatták meg, hol tartanak a játékban. Tőkés László, Pánczél Roland és a Kiss Szabolcs kapusedzők tesztelték a jelentkezőket, akiknek különféle gyakorlatokon azt mérték: milyen a reakcióidejük, a mozgásuk, mennyire labdabiztosak és bátrak. A vélemények összegzése alajpján lesznek majd kiértesítve a játékosok, azt azonban már most megtudtuk, hogy mindannyiukat bíztatták, hogy továbbra is gyakoroljanak, és megmutattak olyan egyéni képességfejlesztőtréningeket, amelyet akár egyedül is el lehet végezni. Egy biztos, 2015-ben lesz folytatása a történetnek.

Boldog születésnapot Lipi!
2014.12.11. Csütörtök

Tegnap ünneplete 30. születésnapját Lipták Zoltán, csapatunk meghatározó játékosa. A labdarúgóval még az ünnep előtt beszélgettem, amiből kiderült, hogy bármilyen ízű tortának örülni tud, családja mindig meglepi valami különlegességgel. Hogy idén mi volt ez az maradjon titok, de hogy hogyan ünepelte a csapat a játékos születésnapját, az kiderül az interjúból.

Ez volt az ősz (I) - mérkőzés számok
2014.12.11. Csütörtök

Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Koltai - Andric, Priskin, Rudolf. Posztok szerint ők léptek a pályára a legtöbb mérkőzésen a bajnokság őszi szezonjában - bár így, ebben az összeállításban egyszer sem -  ahol edzőink nem kevesebb, mint 28 játékosnak szavaztak bizalmat a 18 mérkőzésen. Tizennyolc, hiszen Kecskeméten kétszer is játszottunk, és miután a statisztikából nem törlődnek sem a sárga lapok (Langnak ezért kellett a 16. fordulót kihagyni) sem a gólok, ezért a szoksáoknak megfelelően 1-1 mérkőzést beírunk mindazoknak, akik a két találkozó valamelyikén pályára léptek (tehát akik mind a kettőn, azok is csak egy meccset kapnak). Először játszott bajnokit a szezonban ETO színekben Milos Kocic, Stieber András, Bénes László és Sváb Dániel.

A Fekete nyerte a Fehér Miki tornát
2014.12.11. Csütörtök

A Fekete István Iskola csapata nyerte idén a Fehér Miki Emléktornát Győrben. A kitűnő labdarúgó egykori iskolájában 11 éve emlékeznek a tragikusan elhunyt válogatott játékosra, ahol minden évben Miklós napján a nyolc éves gyerekek mérkőznek meg egymással. A mérkőzéseken ott volt Fórián Zsolt utánpótlás igazgatónk, Gáncsos András, a gyermek korosztály szekcióvezetője, Herczeg Miklós a korosztályos csapat edzője és Lakos Pál, Fehér Miklós egykori csapattársa is. 

Jótékonysági Crosscore-gála
2014.12.11. Csütörtök

Fél napon keresztül mozoghattak, sportolhattak egy nemes cél érdekében mindazok, akik kilátogattak az ETO Park Élményközpontba az I. Jótékonysági Crosscore-gálára. Itt a részvételi díjat nem határozták meg, mindenki annyit adott a közös kasszába, amennyit szeretett volna. A pénzt a győri kórház koraszülött osztálya kapta. A jótékonysági gálán ott volt Vincze Ottó klubigazgató és Völgyi Dániel, csapatunk egyik játékosa is.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
3°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
  • 12.26. Puglits Gábor 47 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013