Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Győri ETO FC: MVM Paks
2014. November 30.
Vasárnap 18:30
Győr, ETO Park
Győri ETO FC - MVM Paks
OTP Bank Liga 16. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK
Nem igazolunk senkit a kolozsvári CFR-től
2014.11.28. Péntek

A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit sem leigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlenegy labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroy-jal sem. Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CRF egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni. A Győri ETO FC ezúton közli azt is, hogy mindazokkal a fórumokkal szemben, akik a hamis hírt bármilyen módon terjesztik vagy másodközlésre átveszik, azokkal szemben jogi eljárást kezdeményez. A Győri ETO FC minden körülmények között betartja a FIFA alapelveket, s egyelőre egyáltalán nem foglalkozik játékos igazolásokkal.


Hajrá ETO!

Vezetőedzőnk elégedett a játékosokkal
2014.11.28. Péntek

Nem kevesebb, mint nyolc hiányzója lesz a csapatnak vasárnap Miriuta Vasile bemutatkozó mérkőzésén. Pogacsics Krisztián a mai edzésen húzódott meg, de szerencsére a foghúzás miatt a múltheti meccset kihagyó Lubos Kamenár már visszatérhet a keretbe. Marko Dinjar sem jött rendbe, így kétséges, hogy idén pályára léphet-e, az biztos, hogy a most hétvégi meccset a lelátóról fogja nézni. A várható kezdőcsapat: Kocic - Svec, Lipták, Kamber, Sváb - Windecker, Pátkai, Koltai - Martinez, Kvilitaia, Rudolf. Miriuta Vasile ugyanakkor azt mondja: nem számítanak a hiányzók, a jelenleg hadra fogható társasággal meg kell nyerni a meccset. A vezetőedző az edzés után beszélt eddigi tapasztalatairól.

Idén először vezeti a meccsünket Kassai
2014.11.28. Péntek

Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága elkészítette a hétvégi bajnoki forduló bíróküldését. Eszerint Kassai Viktor fújja a sípot vasárnap Miriuta Vasile premierjén. A játékvezetővel korábban három éven át veretlen volt az ETO, most viszont immár hat meccs óta nyeretlen. A tavalyi szezonban ugyanis ő vezette a Debrecen (2-2) elleni idegenbeli, valamint a Pécs (2-5), a Puskás Akadémia (2-2) és a Videoton (1-1) elleni hazai meccsünket, a 2012/13-as idényben pedig pedig Pakson (0-0) és Debrecenben (1-4) bíráskodott.

Gyertek szurkolni vasárnap nekünk!
2014.11.28. Péntek

Első alkalommal ülhet az ETO kispadján Miriuta Vasile, csapatunk kedden kinevezett vezetőedzője. Az egykori kiváló irányító jól emlékszik arra, mennyire feldobta őket annak idején a szurkolók biztatása, így arra kéri az ETO szimpatizánsokat, hogy az idei év utolsó győri bajnoki meccsére jöjjenek ki a stadionba és drukkoljanak a csapatnak.

Lipták Zoltán a Kisalföld rangsor élén
2014.11.28. Péntek

Sorra hozzák nyilvánosságra összesítésüket mindazok a lapok, akik fordulóról fordulóra osztályozzák játékosaink teljesítményét. Mondhatjuk, hogy három éve hagyomány, hogy az ősz legjobbja egy belső védő. 2012-ben Takács Ákos, tavaly Lipták Zoltán kapta a legmagasabb osztályzatokat - idén pedig "megvédte címét" a kiegyensúlyzott védőteljesítménye mellett a támadásokat is rendre segítő védő.

Jön a 18. bajnoki meccsünk a paksiak ellen
2014.11.27. Csütörtök

Hat éven át nem volt olyan meccsünk a Paks ellen, ahol ne szereztek volna gólt mindkét csapat játékosai. Aztán a bajnoki cím évében fordult a kocka: Tolna megyében nem találtak hálóba a felek - a tavaszi győri mérkőzésen viszont annál inkább. Itt hiába vezetett már 3-0-ra csapatunk, a második félidőben innen fordítottak a vendégek, és ritkán látható távoli bombagólokkal nyertek. Ez okozta egyébként most nyáron is a vesztünket, így 17 találkozó után a mérleg kiegyenlített: 7 győri győzelem mellett 5 döntetlen és vereség a mérlegünk. 

Liga Kupa: teljes sorsolási ág
2014.11.27. Csütörtök

Nemcsak a nyolcaddöntő párosítását készetette el az MLSZ Versenybizottsága, hanem kirajzolta az ágakat is, azaz tudni lehet már most, hogy továbbjutás esetén ki a következő ellenfél. Az biztos, hogy a Videoton, a Debrecen, az MTK, a Paks, a Sopron, a Pécs, a Haladás és a Dunaújváros ellen csak a döntőben kerülhetünk szembe. 

Kettős győzelem a DVTK ellen
2014.11.27. Csütörtök

Győzelemmel zárták utánpótlás csapataink a tegnapi összecsapásokat. A miskolciak ellen az U17 és az U21 is két gólos győzelmet aratott.

Jegyinfo a vasárnap esti meccsre
2014.11.26. Szerda

Megkérjük szurkolóinkat, hogy azok, akik még nem váltották ki a szurkolói kártyájukat, de kíváncsiak a hétvégi Győri ETO FC - MVM Paks labdarúgó mérkőzésre, azok feltétlenül tegyék meg, hiszen a bajnoki találkozóra csak érvényes ETO bérlettel, vagy a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek jeggyel jöhetnek be!Itt vannak a Liga Kupa időpontok
2014.11.26. Szerda

Tegnap elkészítette a Magyar Labdarúgó Szövetség a Liga Kupa nyolcaddöntőinek a sorsolását. Miután csapatunk a Szigetszentmiklóst kapta, így várható volt, hogy a Sport Televízió nem fogja élőben közvetíteni a két találkozó egyikét sem. Az időpontok így maradtak a keddi napon, december 2-án Győrben 13 órakor lép pályára a két csapat először, 9-én pedig délben lesz a visszavágó az SZTK Stadionban. 

Video: mi leszünk a kis Dortumd
2014.11.26. Szerda

Miriuta Laci semmit nem változott. Ugyanaz a közvetlen, jó humorú kedves ember, mint akit játékosként megismerhettünk. Azon kevesek közé tartozik, aki bárhol is játszott, alighanem mindenhol tisztelik, szeretik - nemcsak akkor, amikor az adott klub sikereiért harcol, hanem még akkor is, ha ellenfélként tért vissza oda. Abban is biztosak lehetünk, ahogy játékosként mindent megtett a győzelemért, úgy edzőként is meg fog tenni. Nem volt ugyan még érmes se a csapat azokban az időkben, amikor itt Győrben játszott, de mégis szívesen gondol rá alighanem valamennyi ETO drukker, hiszen olyat tudott a pályán nyújtani, amit nagyon kevesek. Egykoron vezér volt a pályán, most vezér lesz az öltözőben.

 

A jelenléte mindenesetre az első pillanattól tapintható: ahogy belépett a klubházba, mindenki vidámabb és mosolygósabb lett - bízunk benne, hogy így lesz ez már most a hétvégén a lelátón is. Egyik nagy kedvencünk végre hazatért.

 

Sok sikert Laci!

Video a sajtótájékoztatóról (II.)
2014.11.26. Szerda

A mai sajtótájékoztató egyik kulcsmondata talán az volt, hogy mennyire fontos szempont volt az, hogy olyan edző kerüljön Győrbe, akinek kötődése van a klubhoz. Miriuta László nagy kedvence volt mindig is a szurkolóknak, így valahol természetes volt, hogy egyszer hazatér. Most jött el ez a pillanat. Tarsoly Csaba arról is beszélt, hogy mit vár az edzőtől: a következő hetekben ismerje meg a jelenlegi keretet, és aztán tavasszal alakítson ki egy olyan együttest, amely a következő szezonban újra a legmagasabb célokért szállhat harcba.  

Video a sajtótájékoztatóról (I.)
2014.11.26. Szerda

Mint arról már beszámoltunk, sajtótájékoztatón mutatta be klubunk új vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót. Most erről láthatnak részleteket, elsőként a tréner bemutatkozását.

Miriuta hazatért, 2017-ig az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután hivatalosan is bemutatkozott Győrben Miriuta László. Ő az első olyan vezetőedző, aki már a Tarsoly-érában volt a csapat játékosa. A klubhoz való kötődése, a szurkolók szeretete, a játékosként megismert mentalitása és az edzőként szerzett tapasztalatai szóltak amellett, hogy ő legyen a befutó. Miriuta László 2,5 éves szerződést között az ETO-val.

Szigetszentmiklóson zárjuk az őszt
2014.11.25. Kedd

Ma délután sorosoltak a labdarúgó Liga Kupában. Csapatunknak jó esélye van arra, hogy bejusson a negyeddöntőbe, hiszen az egyetlen másodosztályú ellenfelet kapta. A Szigetszentmiklós ellen itthon kezdünk majd december 2-án, és 9-én lesz a visszavágó. 

Bemutatjuk Miriuta edzői pályafutását
2014.11.25. Kedd

Németország, Románia, Magyarország - utánpótlás, tartalékcsapat, első osztályú kiscsapat, első osztályú élcsapat. Több helyen szerzett tapasztalatok, és végig járta a szamárlétrát klubunk ma kinevezett vezetőedzője, aki ezekben a percekben tartja első edzését Győrben. Amíg készül a beszámolónk a sajtótájékoztatóról, íme a részletes edzői pályafutása a trénernek.

Vasile Miriutától Miriuta Lászlóig
2014.11.25. Kedd

Vasileként érkezett és Laciként távozott Győrből játékospályafutása során Miriuta, aki azok közé tartotott, akit a közönség mindig is szerett. Páratlan rúgótechnikája mellé közvetlen sítlusával nyerte meg a szurkolókat magának - és nyugodtan mondhatjuk: ma sem változott. Íme a győri játékospályafutása sióhéjban.

Megkezdődött a sajtótájékoztató
2014.11.25. Kedd

Ezekben a percekben kezdődött meg a Győri ETO FC sajtótéjékoztatója, ahol Miriuta Lászlót hivatalosan is bemutatjuk kinevezése után. 

Hivatalos: Miriuta az ETO edzője
2014.11.25. Kedd

Ma délután megtartja az első edzését a Győri ETO FC felnőtt csapatánál az új vezetőedző Miriuta László. A klubvezetés és a vezetőedző a tréning előtt sajtótájékoztatón válaszol az újságírók kérdéseire. Az itt elhangzottakról természetesen tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat is.

UP bajnokság, 15. forduló
2014.11.24. Hétfő

Bár az utolsó őszi fordulót rendezték a hétvégén, a válogatott találkozók miatt halasztott mérkőzések miatt több együttesünkre még három összecsapás vár a téli szünet előtt. Ezen a hétvégén a Debrecen és a Haladás ellen eredményesek voltak csapataink, a Honvéddal viszont nem bírtak a mieink.  

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 15 12 2 1 31-5 38
2. MTK 15 11 0 4 21-13 33
3. DVTK 15 8 5 2 25-17 29
4. MVM Paks 15 7 5 3 23-11 26
5. DVSC-Teva 15 7 4 4 19-11 25
6. Ferencváros 15 7 4 4 21-14 25
7. Újpest FC 15 6 7 2 14-10 25
8. Kecskeméti TE 15 6 4 5 16-15 22
9. Győri ETO FC 15 5 4 6 21-19 19
10. Puskás Akadémia 15 5 3 7 17-20 18
11. Nyíregyháza Spartacus 15 4 2 9 17-21 14
12. Lombard Pápa 15 3 5 7 8-21 14
13. Budapest Honvéd 15 3 3 9 12-20 12
14. Dunaújváros 15 3 4 8 14-28 12
15. PMFC 15 2 4 9 14-30 10
16. Haladás 15 2 2 10 5-22 8
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Ónos esõ
2°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 12.10. Lipták Zoltán 30 éves
  • 12.25. Korsós Attila 43 éves
Adidas ETO mez
Kérdőív
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013