Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Puskás Akadémia: Győri ETO FC
2014. Október 03.
Péntek 19:00
Felcsút, Pancho Aréna
Puskás Akadémia - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 10. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK
Ketten maradtak a keretszűkítés után
2014.10.01. Szerda

Hatodik mérkőzésére készül a magyar labdarúgó válogatott, Dárdai Pál ma szűkítette keretét 24 fősre. Az ETO-ból két játékosra számít a szövetségi kapitány: Priskin Tamásra és Varga Rolandra. Bízunk benne, hogy folytatódik az a sorozat, ami márciusban a finnek ellen elkezdődött, hiszen a legutóbbi 5 meccsen mindannyiszor volt győri gól: Finnországnak Rudolf Gergely, Dániának Varga Roland, Albániának és Észak-Írországnak Priskin Tamás talált be, míg a kazahoknak mindkét jelenlegi kerettag gólt lőtt. 

Príma Primissima Palotai Károllyal
2014.10.01. Szerda

A 2014. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül. Szavazni SMS-ben, a díjazni kívánt jelölt kódjának elküldésével lehet. Az SMS szavazatokat az alábbi telefonszámra várják: +36 70/ 70 77 000  Az SMS szavazat alapdíjas. Egy szavazó többször is küldhet SMS-t, ugyanarról a telefonszámról azonban csak óránként egy szavazat küldhető. Egy telefonszámról bármennyi szavazat leadható, azonban a sorsoláson egyszer jogosult részt venni az adott telefonszám. A szervezők kérjik, hogy az SMS szövegében kizárólag a kiválasztott kódszám szerepeljen. Mint ismeretes az ETO legendája, Palotai Károly is jelölt, az ő kódja a 22. Minden szavazó részt vesz azon a nyereménysorsoláson, amelynek díja egy magyar gyártmányú Mercedes-Benz B osztály személygépkocsi a Pappas Autó Magyarország Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. jóvoltából. A sorsolásra közjegyző jelenlétében a Prima Primissima Díjátadó Gálát megelőzően december 4-én kerül sor. Aznap reggel 8-ig lehet szavazni.

Ingyenes lesz a dunaszerdahelyi meccs
2014.10.01. Szerda

Mint arról már korábban beszámoltunk, felkészülési mérkőzést játszik egymás ellen az FK DAC 1904 és a Győri ETO FC. A két első osztályú csapat ezúttal a Csallóközben mérkőzik meg egymással, az október 10-i, 19 órakor kezdődő összecsapás a dunaszerdahelyi stadionban lesz. Mindkét klub bízik abban, hogy szurkolóik nagy létszámban ott lesznek a lelátón, ezért a nemzetközi találkozóra senkinek nem kell jegyet venni, a belépés ugyanis ingyenes lesz.

Öt hónap után térünk vissza Felcsútra
2014.10.01. Szerda

Története során először, 2014. május 3-án járt Felcsúton csapatunk, hogy a Puskás Akadémia együttesével megmérkőzzön. Akkor Kalmár Zsolt góljával nyertek a mieink. Íme az összefoglaló:

A mellrák ellen kampányolunk októberben
2014.10.01. Szerda

A mellrák ellen kezdett ma kampányolni klubunk. Csatlakoztunk ugyanis a "Pink month" nevű kezdeményezéshez. Az erről szóló bejelentés rövid kivonatát video összeállításunkban is megnézhetik.

Vezetéstechnikai nap motorosoknak
2014.10.01. Szerda

Vezetéstechnikai napot tartottak motorosoknak Győrben, az ETO Parkban. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a kétkerekűn közlekedők figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára. Az elmúlt időszakban több tragikus kimenetelű baleset történt, amelyek a szakértők szerint nagyobb odafigyeléssel megelőzhetőek lettek volna.

Pink month - az ETO a mellrák ellen
2014.10.01. Szerda

A Pink Month (teljes nevén a Breast Cancer Awareness Month, azaz a BCAM) egy olyan akció, ami az Egyesült Államokból indult, és 1985 óta minden évben megtartanak. A kampány lényege, hogy minden év októberében egy hónapon keresztül minél több csatornán keresztül hívják fel az emberek figyelmét a mellrák elleni küzdelemre. Az európai labdarúgó klubok közül hivatalosan az elsőként a Győri ETO FC csatlakozott a kezdeményezéshez.

Solymosi Péter vezeti a pénteki meccset
2014.09.30. Kedd

Kijelölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az OTP Bank Liga 10. fordulójának játékvezetőit. A Puskás Akadémia - Győri ETO FC találkozó vezető bírája az a Solymosi Péter lesz, aki idén először, a tavalyi szezonban viszont ötször bíráskodott a meccsünkön. Szombathelyen, a 2. fordulóban, majd Kispesten a 13. fordulóban és a tavaszi nyitómeccsünket, az FTC ellen is ő vezette - érdekesség, hogy mind a három meccs döntetlenre végződött - majd pedig a paksi és a Kecskemét elleni győztes találkozónkon fújta a sípot. A játékvezető egyébként az ezt megelőző idényben is hasonló átlagot produkált, hiszen akkor is tulajdonképpen minden hatodik ETO meccset vezethette, hiszen összesen 5 alkalommal jelölték ki a mi találkozónkra. a harminc játéknap során. Kaphatóak a jegyek a PFLA elleni meccsre
2014.09.29. Hétfő

Már kapható a pénteki Puskás Akadémia - Győri ETO FC OTP Bank Liga mérkőzésre a belépőjegy - drukketreink a vendégszektorba 1.000 Ft-ért vehetnek jegyeket. A vásárláshoz szurkolói kártya is szükséges, ezt elkészítheti illetve a belépőt megvásárolhatják az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. A további részletekről íme az info a www.pfla.hu holnapról:

Elvesztettük a rangadót
2014.09.29. Hétfő

Évek óta nem sikerül Zalaegerszegen nyerni női csapatunknak, most azt hittük, megtörik a jég. De nem ez történt, az eddig veretlen női csapatunk nem tudott gólt szerezni, így kikapott legnagyobb riválisától. Mindez azt jelenti, hogy a mieink lépéshátrányba kerültek - persze nem ledolgozhatatlan hátrányba a ZTE csapatával szemben.

Kövecses góljával döntetlen Petőházán
2014.09.29. Hétfő

Jó hangulatú mérkőzést vívott szombaton Petőházán az ETO Öregfiúk csapata, ahol sok helyzetet alakítorr ki mind a két együttes, és végük 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. A mieink gólját Kövecses Tamás szezete. A találkozót a település egész napos programsorozatának egyik kiemelt eseményeként rendezték meg, ahol többszázan nézték végig és ünnepelték a helyi és a győri kedvenceket. (fotó: www.magyarfutball.hu ) 

Pócsik Botond az U15-ös válogatottban
2014.09.29. Hétfő

A 2000-es születésű játékosokból álló U15-ös válogatott Szlovákiában játssza első nemzetközi mérkőzését. Az alakuló válogatott bő keretének tagjai az elmúlt hónapokban már részt vettek összetartásokon, a korosztályt vezető szakmai stáb egyelőre 70-80 játékost kísér folyamatosan figyelemmel, közülük hívott meg 20 labdarúgót az első nemzetközi mérkőzésekre. A csapat kedden 16 órától, majd csütörtökön 11 órától Poprádon mérkőzik meg a szlovákokkal, ezek lesznek az együttes első nemzetközi megmérettetései. Az együttesben egy győri játékos kapott meghívást: Pócsik Botond, aki az egy évvel idősebbek között játszik hétről hétre - legutóbb 4 gólt szerzett az Újpest ellen - és ő lőtte az U16-os csapat gólját az Audi Kupán is a Slavia Prágának.

Egy hét múlva sorsolnak az MK-ban
2014.09.29. Hétfő

A kupasorozat 4. fordulójának sorsolását az MLSZ Kánai úti székházában rendezik, október 6-án, 10 órakor - írja a www.mlsz.huA nyolcaddöntőben is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, a párharcokban az alacsonyabb osztályú csapatok lesznek a pályaválasztók. 

Októberben edzőmeccs Dunaszerdahelyen
2014.09.29. Hétfő

Egy nappal a magyar válogatott bukaresti fellépése előtt - kihasználva a szünetet a bajnokságban - nemzetközi felkészülési mérkőzést játszik egymás ellen a Győri ETO FC és a Dunaszerdahely csapata. A találkozóról a napokban tárgyalt klubunk és a DAC vezetősége, mindkét fél szeretné még szorosabbra fűzni az együttműködést. Az október 10-i, pénteki találkozó 19 órakor kezdődik majd Dunaszerdahelyen. 

UP bajnokság: 100%-os hétvége
2014.09.29. Hétfő

Ritkán látott eredményes hétvégét produkáltak fiú utánpótlás csapataink. Az országos bajnokságban szereplő mind a hat együttes győztesen hagyta el a pályát - itthon is és idegenben is. Az U21-ben Bénes László mesterhármast ért el, az U18 első győzelmét aratta az idényben, az U17 kiütéssel nyert, az U16 szoros meccsen diadalmaskodott - mindannyiak az Újpest ellen - míg az U14 és az U15 Zalaegerszegről hozta el a bajnoki pontokat. Ezen a hétvégén is pkiválóan játszott a győri Fekete István Iskola tanulója, Pócsik Botond, aki nem kevesebb, mint 4 alkalommal is feliratkozott a góllövők közé.

Video: vesztettünk a Bencék csatáján
2014.09.29. Hétfő

Nem kevesebb, mint hat Bence nevű játékos lépett pályára a hétvégi győri NB III-as mérkőzésen. Eleinte úgy tűnt, hogy közülük Mervó lesz a főszereplő, de kimaradtak a helyzetei. Ezután a rákosmenti Horváth lőtt bombagólt, majd Lenzsért kiállította a játékvezető. 0-1 után Törőcsik kétszer is bevette az ellenfél kapuját, a csereként beálló Szabó és Nácsa viszont a túlodlan csak helyzetig jutott. Így nyerte 3-0-ra a Rákosmente a Bencék csatáját, amelynek összefoglalójából az is kiderül: miért adtuk azt a címet a korábbi tudósításunknak, hogy ilyen nincs és mégi van. Hát ezért...

Video: összefoglal az MTK elleni meccsről
2014.09.27. Szombat

Elvitte az MTK a bajnoki pontokat Győrből. Így...

Ilyen nincs és mégis van
2014.09.27. Szombat

Az NB I-es csapathoz hasonlóan az NB III-as is győztes mérkőzést engedett ki a kezéből - még ha gólt nem is szereztek a fiatalok. Hatvan percig azonban a Rákosmente át sem jött nagyon az ETO II térfelére, igaz, a mieinknek sem volt túl sok helyzete, ezek azonban kimaradtak. A 61. percben aztán Horváth távoli bombagóllal váratlanul megszerezte a vezetést, majd két perccel később Lenzsért a játékvezető második sárga lappal kiállította. Mindez megpecsételte a zöld-fehérek sorsát, és két szögletet követően Törőcsik még kétszer betalált, így meglepetésre elvitte mind a három pontot a vendágcsapat.

Az öngólig kontroll alatt volt a meccs
2014.09.27. Szombat

Kűzdelmes mérkőzést láttak az edzők, ahol peches körülmények között vesztette el az ETO a győzelmet. A két vezetőedző a találkozót követően az újságírókkal is megosztotta véleményét.

Pedig kézben volt a meccs
2014.09.27. Szombat

Balszerencsés vereséget szenvedett csapatunk az OTP Bank Liga 9. fordulójában, ahol a tabella második helyén álló MTK érkezett Győrbe. Az első órára inkább a kűzdelem volt jellemző, Rudolf volt a legveszélyesebb játékosunk, de jóval kevesebb volt a lehetőség, mint máskor, a mi kapunk előtt pedig magabiztosak voltunk. Az 58. percben aztán egy nagyszerű kiugratással Strestík rázta le a védőjét, majd szépen kilőtte a hosszú sarkot. A folytatásban már levegőben lógott a második gólunk - és tulajdonképpen meg is szerezteük. Egy MTK szögletnél a labda Strestík fejére pattant, onnan pedig behullot a saját kapunkba. Az öngól után megpróbálta ismét megszerezni a vezetést az ETO, de egy kontra végén Hrepka lőtt ziccerből a hálónkba, így a megérdemelt győzelem helyett pont nélkül maradt a csapat a fordulóban.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 9 9 0 0 25-3 27
2. MTK 9 7 0 2 14-10 21
3. MVM Paks 8 5 3 0 15-4 18
4. DVTK 8 5 2 1 14-8 17
5. Ferencváros 9 5 1 3 13-8 16
6. Újpest FC 9 3 5 1 6-5 14
7. Győri ETO FC 8 3 1 4 13-14 10
8. Budapest Honvéd 9 3 1 5 9-10 10
9. PMFC 9 2 4 3 11-14 10
10. DVSC-Teva 9 2 3 4 6-8 9
11. Lombard Pápa 9 2 3 4 5-13 9
12. Kecskeméti TE 8 2 2 4 7-10 8
13. Puskás Akadémia 9 2 2 5 11-15 8
14. Nyíregyháza Spartacus 9 2 2 5 8-13 8
15. Haladás 9 1 2 6 3-13 5
16. Dunaújváros 9 0 3 6 6-18 2
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 7 6 1 0 19-2 19
2. Újbuda 7 6 1 0 13-2 19
3. Dorog 7 5 2 0 9-2 17
4. Győri ETO FC 7 4 0 3 17-8 12
5. Rákosmente 7 4 0 3 13-8 12
6. BKV Előre 7 3 3 1 15-12 12
7. III. KER. TVE 7 3 1 3 14-14 10
8. Sárvár 7 3 1 3 8-13 10
9. Tatabánya 7 2 4 2 14-14 9
10. Diósdi TC 7 3 0 4 6-12 9
11. Csepel 7 2 1 4 8-8 7
12. Balatonfüred 7 2 1 4 9-12 7
13. Mosonmagyaróvár 7 1 1 5 5-13 4
14. Tököl 7 1 1 5 6-16 4
15. Veszprém 7 0 3 5 5-12 3
16. Nagyatád 7 0 3 4 4-17 3
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Borult
15°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 10.03. 30 éve Rába ETO - Machester United 2-2
  • 10.09. Hajszán Gyula 53 éves
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013