Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK
Miriuta: helyünkön volt a szívünk
2015.05.23. Szombat

A lefújás után Miriuta Lászlót is éltette a győri publikum, aki azt mondta a meccset követő sajtótájékoztatón: most valószínű külföldön folytatja edzői karrierjét, de remélhetőleg egyszer újra hazajön Magyarországra, és talán Győrbe is.

Fantasztikus szurkolás,nagyszerű győzelem
2015.05.23. Szombat

Minden idők egyik legnagyszerűbb szurkolása mellett 3-0-ás sikerrel búcsúzott hazai közönségétől csapatunk 55 év után az NB I-től. A találkozón az első pillanattól olyan hangulat uralkodott, ami alighanem felejthetetlen volt mind a nézőtéren helyet foglalók, mind a pályára lépő játékosol számára. A csapatban debütáló Jaroslav Cellár magabiztossága egy bravúros védést és egy tizenegyes hárítását jelentette, a támadásban Windecker Joci kapufáig jutott, Priskin Tamás viszont mind a két félidőben betalált a ráadásban. A legszebb gólt Pátkai Máté szerezte, aki megbolondította a védőket és majd a hálóba lőtt. A lefújást követően több, mint negyed órán át tartott az ünneplés, ami egyben a búcsút is jelentette, egy azonban biztos: ezt az estét senki nem felejti el, aki ott volt. Hogy azok is lássák, akik bármilyen okból lemaradtak róla, a jövő héten több videot is megmutatunk majd a kilencven percről és ami azután történt.

Köszönjük, hogy ma is pályára léptek
2015.05.23. Szombat

1960. augusztus 7-én 14 ezer néző látta, amikor az újonc Győri Vasas ETO 5-0-ra legyőzte a szegedieket a 60/61-es bajnokság első hazai meccsén. (Vári mesterhármasa mellett Pió és Palotai voltak a gólszerzőink. Azóta 1707 fordulót játszottak le a legmagasabb osztályban, de egyszer sem hiányzott az ETO. Ma este egy ideig biztosan az utolsó NB I-es meccsén lép pályára a csapat Győrben, reméljük sokan kijönnek és bíztatják a játékosokat. Leginkább azért, mert azzal, hogy pénz nélkül is vállalták azt, hogy hétről hétre pályára lépnek, ezáltal reményt adtak arra, hogy lehessen beszélni folytatásról. Köszönjük mindenkinek, aki ebben a nehéz időszakban kitartott a csapat mellett, emberként valamennyien jelesre vizsgáztak. Hajrá ETO!

Csak egy újonc kapus lesz a keretben
2015.05.23. Szombat

Jaroslav Cellár személyében újoncot avat ismét a csapat, egyben az ötödik kapus mutatkozik be a szezonban az NB I-ben. Az eddig a harmadosztályban bizonyító, most a Fehér Miklós Gimnáziumban érettségiző kapusnak cseréje sem lesz, hiszen Kamenár hazautazott, Pogacsics megsérült, Horváth Dani pedig az U20-as válogatottal már Új-Zélandon készül a VB-re. Sérülés miatt egyébként Ibanez és Dinjar, eltiltás miatt pedig Brdarovski sem játszhat. A várható kezdőcsapat: Cellár - Nagy Á., Kamber, Lipták, Lang - Windecker, Kerékgyártó, Koltai - Rudolf, Priskin, Mayer

Győzelem a fürediek ellen
2015.05.23. Szombat
Magabiztos győzelmet aratott az ETO II, ezzel életben tartotta bajnoki reményeit csapatunk az NB III nyugati csoportjában. Ehhez mindössze három dolognak kell egybeesnie. Egyrészt nem nyerhet a kiesés elől menekülő Nagyatád otthonában a Budaörs, majd a listavezető elleni rangadót idegenben meg kell nyerni az ETO-nak. Ha így alakul, a zárókörben szabadnapos budaörsiek a csepeliekben bízhatnak, hiszen ha az ETO II ott is nyerne, akkor bajnok lehetne - persze mindez feljutást nem érne. Ami a találkozót illeti, nagyobb részt fölényben játszottak a mieink, és akár fölényesebb győzelmet is arathattak volna.
Újabb történelmi meccs a pécsiek ellen
2015.05.22. Péntek

Egy történelmi fotó egy történelmi időből. 1983. májusában a Rába ETO a pécsieket legyőzve szerezte meg története második bajnoki címét. A szakadó esőben vívott találkozón 2-1-re nyertek a mieink - éppen 32 évvel ezelőtt.

Péntek 17.30 ETO II - Balatonfüred
2015.05.22. Péntek

Matematikai esélye maradt a Győri ETO FC II-es csapatának a bajnoki címre, hiszen 8 pont a hátránya a Budaörssel szemben három fordulóval a zárás előtt. A helyzet ugyanakkor azért nem reménytelen, mert mindössze egy meccsen múlik minden. Ha a listavezető ugyanis kikap a bentmaradásért küzdő Nagyatád otthonában és az ETO II legyőzi a Balatonfüredet, akkor a zöld-fehérek sorsa a saját kezükben lesz. A 29. fordulóban ugyanis a két éllovas egymás ellen lép majd pályára, a zárókörben pedig a budaörsiek szabadnaposak lesznek, így az ETO-nak három győzelem és a listavezető szombati veresége aranyat érhet. A zöld-fehérek csapata tovább fiatalodhat, hiszen újabb játékosok kaphatnak bemutatkozási lehetőséget az NB i-ben. A várható kezdőcsapat: Dukát - Farkas B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Szabó T., Medgyes - Irmes, Füleki, Szabó B.

22 éven át szolgálta a klubot
2015.05.22. Péntek

Nem sok olyan labdarúgót találni a hazai élvonalban, aki egész pályafutása során egyetlen klubban szerepelt. Koltai Tamás ilyen, 22 éve a Győri ETO játékosa. Mivel szeretne továbbra is az élvonalban, esetleg külföldön futballozni, most búcsúzni készül. A labdarúgóval Szeitz Tibor beszélgetett, az írás a mai Kisalföldben olvasható, de most itt is közzétesszük. (a képen csípőre tett kézzel Koltai Tomi)

Ma 17.30-tól már lehet jegyet venni
2015.05.21. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 23-án, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - PMFC OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót (a D, az E és az F szektor szabadon maradó helyeit számukra tartjuk fent, így oda nem is lehet jegyet venni, ugyanakkor az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.)

Változik az egyezségi tárgyalás napja
2015.05.20. Szerda

Technikai okok miatt nem május 22-én, hanem 29-én pénteken tartja az egyezségi tárgyalást a Győri ETO FC Kft. "cs.a." a klubhát VIP termében. Íme az erről szóló hivatalos értesítés.

Diákolimpiát nyert lánycsapatunk
2015.05.20. Szerda

A hétvégén Vépen rendezték a 2014/15. tanévi Telekom Leány Labdarúgó Diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét az V-VI. korcsoportban, a 19 megyei győztes és Budapest bajnoka részvételével. A Fehér Miklós Gimnázium csapata hét mérkőzésből hetet nyert meg, így története első győzelmét ünnepelhette. A lányok a különdíjat nagyobb részét is hazahozták.

Szép gesztus a Benficától
2015.05.20. Szerda

A hétvégén története során 34. alkalommal megnyerte a Benfica a portugál bajnokságot. A lisszaboni klub nemcsak szakmai szempontból, de emberségből is jelesre vizsgázott, hiszen az ünneplés közben sem feledkeztek meg a klub egykori magyar játékosáról, Fehér Miklósról. A klub hivatalos Facebook-oldala alig telt el néhány órával a bajnoki siker után "Ez a tiéd is Miki" poszttal jelezte, hogy a címet Fehér Mikinek is ajánlják.

Öt akadémistánk utazott Új-Zélandra
2015.05.20. Szerda

Hongkong érintésével Új-Zélandra utazott az U20-as labdarúgó válogatott, amely a korosztályos világbajnokságon szerepel. A keretbe öt akadémistánk is bekerült. A hétvégén az NB I-ben is bemutatkozó és tizenegyest hárító Horváth Dániel a 12-es, az alapembernek számító gólerős középpályás Mervó Bence a 9-es mezt kapta. A Pakson stabil NB I-es teljesítményt nyújtó Lenzsér Bence lesz az 5-ös, a Pápán jó formát mutató Pongrácz Viktor pedig a 6-os mezben szerepelhet. Sokáig kérdéses volt a sorsa, de eldőlt, így elutazott a déli féltekére Kalmár Zsolt is, aki természetesen a 13-as mezt húzza majd magára.

Kikapott az ETO II
2015.05.17. Vasárnap

A Diósd otthonából nem sikerült elhoznia a három pontot második csapatunknak. A 2-1-es vereség azt jelenti, hogy már csak matematikai esélye van az ETO II-nek a bajnoki cím megszerzésére, hiszen három meccs alatt kellene 8 pontot lefaragni a Budaörssel szemben. A jelenlegi harmadik Diósd viszont a győzelem ellenére is 7 ponttal van mögöttünk.

 

Vereség Miskolcon
2015.05.17. Vasárnap

A labdarúgó NBI 28 fordulójában Diósgyőrben vendégeskedett a Győri ETO FC. A mozgalmas, eseménydús mérkőzés sajnos nem a mieinknek kedvezett, 4-1-es vereséget szenvedtünk. Ráadásul szinte a teljes második félidőben emberhátrányban kellett futballoznunk.

 

Diósgyőrbe megyünk
2015.05.16. Szombat

Finiséhez közeledik a labdarúgó NBI is. Csapatunk vasárnap délután fél ötkor Miskolcon, a tabella hetedik helyén álló Diósgyőrhöz utazik.

 

Rangadó az NBIII-ban
2015.05.16. Szombat

A Diósd együtteséhez utazik szombaton második csapatunk. A diósdiak a negyedik helyen állnak a tabellán. A mieinknek a második hely szinte már biztos, de még akár az első hely is meg lehet, hiszen négy meccsel a vége előtt 5 pont a hátrány a listavezető Budaörssel szemben.

 

Egy levél Sydneyből
2015.05.14. Csütörtök

Egy Ausztráliában élő ETO szurkoló írt levelet a napokban Sasa Stevanovicnak és Miriuta Lászlónak címezve. Gönye Leslie nem Magyarországon született, de szülei, mint írja farádiak, ő maga pedig a 74-es UEFA Kupa szerepléstől kezdődően követi, mi történik a csapattal. 1987-ben látta először élőben kedvenceit, s miután azóta is többször járt már Győrben, a mai csapat játékosait sem csak az online stream és a video összefoglalók segítségével ismeri.

Városházi közlemény:lesz jövőre NB III
2015.05.12. Kedd

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a labdarúgást és a sportot szerető embereket, hogy hosszú egyeztetéseket követően sikerült megoldani a győri utánpótlás helyzetét,  valamint azt, hogy a 111 éves egyesület tovább tudjon működni a jövőben. Az utánpótlás csapatok továbbra is a legmagasabb osztályú bajnokságban szerepelhetnek majd kiemelt egyesületként és kiemelten támogatott akadémiaként, míg a legidősebb utánpótlás korú csapat számára az NB III-ban nyílik meg a szereplés lehetősége - olvasható a közleményben, amit változtatás nélkül közlünk.

Most már az ő sorsuk a tét!
2015.05.11. Hétfő

Napokon belül eldőlhet, indulhat-e az NB III-ban jövőre csapatunk.  Az alábbiakban összegyűjtöttük az utánpótlás neveléssel kapcsolatos legfontosabb, objektív adatokat.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 28 21 5 12 63-12 68
2. Ferencváros 28 17 7 4 46-19 58
3. MTK Budapest 29 18 3 8 39-24 57
4. DVSC-Teva 29 14 9 6 39-19 51
5. MVM Paks 29 13 9 7 42-26 48
6. Újpest FC 29 13 9 7 37-28 48
7. DVTK 29 12 9 8 42-36 45
8. Győri ETO FC 29 10 8 11 41-39 38
9. Kecskeméti TE 28 10 8 10 30-35 38
10. Puskás Akadémia 29 10 5 14 35-37 35
11. Nyíregyháza Spartacus 29 8 6 15 32-47 30
12. PMFC 29 7 7 15 30-50 28
13. Budapest Honvéd 28 5 10 13 24-35 25
14. Haladás 29 6 4 19 23-53 22
15. Dunaújváros 29 5 8 16 25-47 22
16. Lombard Pápa 29 4 7 18 14-55 19
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Budaörs 27 18 7 2 59-19 61
2. Győri ETO FC 26 16 5 5 48-20 53
3. Diósdi TC 26 13 4 9 32-31 43
4. Újbuda 25 12 5 8 31-29 41
5. Tatabánya 26 11 8 7 50-33 41
6. Rákosmente 26 11 6 9 40-28 39
7. BKV Előre 25 8 10 7 38-34 34
8. III. KER. TVE 26 9 6 11 38-46 33
9. Dorog 25 16 6 3 34-15 32
10. Sárvár 26 9 5 12 30-40 32
11. Balatonfüred 27 8 6 13 34-38 30
12. Csepel 25 8 3 14 23-28 27
13. Mosonmagyaróvár 26 6 7 13 30-42 25
14. Nagyatád 26 4 6 16 16-49 18
15. Tököl 26 1 4 21 10-61 6
HIRDETÉSEK
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Felhõs
19°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 05.25. 23 éve hunyt el Kalmár II György " Nyanya"
  • 07.01. Csató Sándor 50 éves
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK

Kiemelt támogatóink
adidas
Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

       Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum  |  TAO 2013