Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA

HÍREK
Két próbajátékos is pályára léphet
2015.01.28. Szerda

Két próbajátékos is pályára léphet ma a Dunaszerdahely ellen. Mindketten ballábasak, és jól érzik magukat a középpályán. A brazil Da Silva Brarros Michel azonban inkább védő, míg az őszi idényt a Balmazújváros csapatában töltő Pintér Norbert támadóként és irányítóként is bevethető. Utóbbi az NB II-ben kilenc meccsen lépett pályára, és az utolsó négy fordulóban ötször is eredményes volt. (a képen a játékos még paksi színekben éppen az ETO elleni mérkőzésen)

Edzőmeccs délután 3 órakor
2015.01.28. Szerda

Ma - január 28-án, szerdán - 15 órakor lép pályára első edzőmérkőzésén csapatunk. A Győri ETO FC a szlovák bajnokság I. osztályában szereplő felvidéki alakulatot fogadja, az FK DAC 1904 együttesét. A találkozó helyszíne a műfüves pálya lesz, szurkolóink számára a belépés ingyenes. A mérkőzést a Tóth László utca felöli oldalról lehet majd nézni, pályamunkásaink már előkészítették a füves területet és letolták a havat onna, hogy a körülményekhez képest megfelelő módon lehessen nyomon követni a 90 perc eseményeit. A találkozóról televíziós összefoglalót is készítünk, így aki nem tud kijönni de kíváncsi a meccsre, holnap reggel megnézheti a legfontosabb pillanatait a találkozónak.

Készülnek az érettségizők tablóképei
2015.01.28. Szerda

Már túl vannak a fotózáson a májusban érettségiző gimnazistáink. A végzősök között olyan diákok is vannak, akik ma már az első kerettel együtt edzenek nap, mint nap. Video összeállításunkban ők - Nagy Ádám és Horváth Dániel is megszólal.

Brdarovski is Győrben folytatja
2015.01.27. Kedd

Meggyőzte teljesítményével klubunkat Vladica Brdarovski, így a 23 éves macedón jobbhátvéd két és fél évre elkötelezte magát csapatunkhoz. A labdarúgó 17-szer szerepelt hazája U21-es válogatottjában, és már bemutatkozott a felnőtt nemzeti csapatban is. Legutóbb szülővárosában, az FK Pelister együttesében játszott, de korábban is belekóstolt már a légiós életbe, hiszen egy rövid ideig Csehországban, Brünnben szerepelt. Brdarovski a negyedik játékos, aki a téli időszakban érkezett csapatunkhoz, korábban Miroslav Stevanovic, Dan Bucsa és Luis Ibanez szerződtetését jelentettük be. Ibanez és Brdarovski érkezésével a bal- és a jobbhátvéd posztot is sikerült megerősíteni még a törökországi edzőtáborozás előtt.

Hatvanöt felvételiző az akadémiára
2015.01.26. Hétfő

Hatvanöt labdarúgó végezte el a sportági alkalmassági tesztet az elmúlt napokban klubunknál - ők mindannyian itt a Fehér Miklós Gimnáziumban képzeltik el jövőjüket. A gimnáziumba azonban csak azokat veszik fel, akik ezeken a teszteken a jobbak közé tartoznak, hiszen szeptemberben is egy osztály indul majd az akadémián.

Kiemelkedő játék tornagyőzelmekkel
2015.01.26. Hétfő

A téli időszak beköszöntével a gyermek szekció csapatai számára elérkezett a teremtornák időszaka. Az utóbbi időben az U9-es és az U10-es korosztályunk szép sikereket ért el, ami pedig ennél is fontosabb, tették mindezt karakteres, látványos, minőségi játékkal.

Horvát bajnok balhátvédet igazoltunk
2015.01.26. Hétfő

Megállapodott klubunk Luis Ibanezzel, így az argentín születésű, ám játékoskarrierje nagyobb részét Horvátországban töltő - így már horvát állampolgársággal is rendelkező játékos a következő két évben az ETO sikereiért fog játszani. A labdarúgó a pálya bal oldalán érzi igazán jól magát, hátvédként és csatárként is egyaránt megállja a helyét. A Dinamo Zagreb együttesével többszörös horvát bajnokság, és hét éve  rendszeresen játszik a Bajnokok Ligájában illetve az Európa Ligában - így ellenünk is pályára lépett 2010. augusztusában.

Két edzőmeccs is lesz a héten
2015.01.26. Hétfő

Az időjárási körülményekre való tekintettel minden bizonnyal a létesítmény műfüves pályáján tudja fogadni a héten két tervezett ellenfelét felnőtt csapatunk. Szerdán a dunaszerdahelyiek, míg szombaton a cseh 1. FC Slovacko ellen lépnek pályára a mieink. A törökországi edzőtábor előtt ezen a két találkozón tudja felmérni Miriuta Vasile, hogy hol tart az együttes a felkészülésben. A január 28-i, szerdai meccs 15 órakor kezdődik, míg a január 31-i, szombati találkozó kezdési időpontja 13 óra lesz majd.

Két győzelemmel zártuk az Alcufer Kupát
2015.01.26. Hétfő

Vasárnap az alsóházban folytatta szereplését csapatunk a XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán. A mieink előbb vereséget szenvedtek a DAC-tól, majd legyőzték a Lébény együttesét, így az azonos pont miatt a csoport harmadik helyén végeztek. A helyosztón az NB II-es Ajka volt az ellenfél, akiket fiataljaink legyőztek, így a 13. helyet szerezték meg összesítésben. A torna egyébként a házigazda Gyirmót FC győzelmét hozta, de alapvetően a megyei I. osztályú csapatokról szólt, hiszen a második helyre a Győrszemere, a harmadikra a Nyúl futott be - utóbbit az ETO csoportjában legyőzte - a negyedik pozíciót pedig a Lipót együttese szerezte meg. (A gyirmotfc.hu fotóján azt a pillanatot látjuk, amikor az Ajka kapujába tart a labda)

Tizenegy éve hunyt el Fehér Miklós
2015.01.25. Vasárnap

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…" Fehér Miklós 2000. októberében, egy nagy meccs után, a Litvánia elleni 6-1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően nyilatkozott így, egy olyan meccs után, amelyen ő három gólt szerzett, és lám, még akkor is szerény és kedves maradt. Mert ő volt az, aki ha sikeres volt, máris előre tekintett, mert újra és mindig győzni akart. Az évezredváltás időszakában a magyar játékosok közül ő játszott a legnívósabb csapatoknál - a Portonál és a Benficánál - így talán nem túlzás azt mondani: a korszak legsikeresebb labdarúgója. Tizenegy éve már, hogy szívünkben él. Bárcsak köztünk lehetne.

01.25.12.00 Emlékgála a Sport TV-ben
2015.01.24. Szombat

Január 25-én lesz 11 éve, hogy Portugáliában elhunyt Fehér Miklós, az ETO egykori kitűnő csatára. A labdarúgó emlékére minden évben összegyűlnek a korábbi csapattársak, hogy egy nemzetközi teremlabdarúgó tornán játékkal emlékezzenek rá. Az erről szóló kisfilmet vasárnap 12 órától mutatja be a Sport Televízió, és aznap 16 órától az Oxygen Televízió is műsorra tűzi. Természetesen kiemelt figyelmet kap, hogy először állt össze egy Miki gyermekkori barátaiból álló csapat is. Most ebből mutatunk egy részletet - amelyből kiderült: Menyus úgy fogott, mint a kék festék - a jövő héttől pedig a torna tejes összefoglalója elérhető lesz majd holnalpunkon.

Harmadik helyen a csoportban
2015.01.24. Szombat

A XIII. Alcufer Kupán, egyben a X. Horváth Ferenc Emléktornán szerepel második csapatunk, amely a Nyúl, a Ménfőcsanak és a Siófok együttesével került egy csoportba. (Fotó: gyirmotfc.hu)

Miriuta: természetesen edzeni lehet
2015.01.24. Szombat

"Kemény két heten vagyunk túl, a srácok becsülettel dolgoztak, éppen ezért jó lett volna lezárni a felkészülési időszak első szakaszát egy mérkőzéssel, de sajnos ezt ma nem tehettük meg. Eddig a fizikai feladatok voltak túlsúlyban, de ezt pontosan elmondtam mindenkinek, hogy így lesz, így nem volt meglepetés a játékosoknak, hogy ennyi edzésünk volt. A jövő héttől már sorra jönnek a felkészülési mérkőzések, szerdán a DAC, szombaton a Slovacko ellen lépünk pályára, reméljük akkor nem fog esni a hó, és tudunk majd játszani. Természetesen edzeni lehetett, de így utólag is látszott, hogy jó döntést hoztunk azzal, hogy nem felkészülési meccsre vállalkoztunk a műfüves pályán." - nyilatkozta Miriuta Vasile. Az ETO vezetőedzőjének állítását támasztja alá videónk is, hiszen amikor ezek a képek készültek, akkor a munkagépek alig 10 perce hagyták csak ott a területet...

Video: ezért nem volt ma meccs
2015.01.24. Szombat

Amint azt korábbi hírünkben már jeleztük: havazás miatt elmaradt NB I-es és NB III-as csapatunk mai edzőmeccse. A műfüves edzőpályán hiába próübálták eltakarítotani el a havat, a folyamatos utánpótlás miatt ez sziszifuszi munkávává vált. Miután az előrejelzések túl sok jóval nem kecsegtettek bennünket, be kellett látnunk, hogy a mai meccset a természet nyerte meg, így felkészülési találkozó helyett edzést vezényelt Miriuta Vasile - míg a Németh Zoltán - Jakl Antal páros teljes egészében az Alcufer Kupa termelabdarúgó torna csoportmérkőzéseire koncentrálhatot. Hangulatjelentésünk nem sokkal a fél 11 előtti állapotokat mutatja, de hamarosan arról is beszámolunk, hogy mivel töltötte felnőtt csapatunk az idejét az eredetileg mérkőzésre szánt órákban.

Elmaradnak a mai edzőmeccsek
2015.01.24. Szombat

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai napra tervezett Győri ETO FC - Russel Gabcikovo (11 óra) és Győri ETO FC II - Komarno (13 óra) mérkőzéseket a folyamatos havazás miatt nem tudjuk megrendezni. Tokody Tibor technikai igazgató tájékoztatása szerint a hajnali óráktól folyamatosan takarítják a pályamunkások a pályát, de olyan intenzív a havazás, hogy percek alatt újra olyan sok hó esik a már megtisztított területre, mintha senki se járt volna ott. Éppen ezért egyeztetve a vezetőedzővel nem hozhatott a klub más döntést, mint hogy törli a mai felkészülési találkozót.

Január 24. 11.00 Edzőmeccs Győrben
2015.01.23. Péntek

Január 24-én, szombaton 11 órától az OFC Russel Gabcikovo (szlovák III. liga) együttesét fogadja csapatunk Győrben, az ETO Parkban. A találkozó a tervek szerint az 1-es főúthoz legközelebb eső edzőpályán lesz, szurkolóink a futódomb oldaláról nézhetik meg a találkozót. A stadion területére gyalogosan lehet majd bejönni az Audi Aréna felöli sorompónál. A korábbi évekhez hasonlóan a felkészülési találkozókra a belépés ingyenes.

Igazoltan távol: Mervó Bence
2015.01.23. Péntek

Mervó Bence, a Győri ETO FC tehetsége már az NB I-ben is megmutatta tudását. A több súlyos sérüléssel is megküzdő játékos a napokban az U20-as válogatottal Spanyolországba utazott, hogy felkészüljenek a májusi világbajnokságra. Az indulás előtt Kamocsai Rita, a Kisalföld újságírója beszélgetett a tehetséggel.Boldog születésnapot Hlagyvik Gábor!
2015.01.23. Péntek

58 éves Hlagyvik Gábor, a Verebes-féle aranycsapat egyik kihagyhatatlan hátvédje. Tíz szezont töltött Győrben, ez idő alatt összesen 230 bajnoki mérkőzést játszott és 6 gólt szerzett. - hármat a Békéscsabának. A valogatott.blog.hu osztálynapló c. rovatában pályafutása kezdetét eleveníti fel.

Boldog születésnapot Glázer Róbert!
2015.01.21. Szerda

Glázer Róbert (a képen a kupát bal kézzel fogja) Győrben született 1950. január 21.-én. A Rába ETO labdarúgó játékosaként bajnoki címet és kupagyőzelmet szerzett, később külföldön is megfordult és végül Tapolcán fejezte be a futballt. Edzői pályafutása során Magyar Kupa elsőségig és a szövetségi kapitányi posztig jutott. Az alábbiakban Molnár Gábor írása segítségével tekintünk vissza az ETO legenda játékos és edzői pályafutására, amely a labdarugas.cimpa.hu oldalon jelent meg elsőként. Glázer Róbert, boldog születésnapot kívánunk!

Video: Dan Bucsa interjú
2015.01.23. Péntek

Jól érzi magát Győrben Dan Bucsa, az ETO középpályása. Mint mondja hallotta, hogy honfitársai közül, Claudiu Salageant, Lucian Popescut vagy Georghe Penát mennyire szerették az ETO szurkolói, ő is szeretne csatlakozni ehhez a névsorhoz. Élvezi az edzéseket és már várja a premiert - ami minden bizonnyal szombaton el is jön majd, így a bősiek elleni felkészülési mérkőzésen már magára húzhatja csapatunk zöld-fehér mezét.

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 17 14 2 1 40-6 44
2. MTK 17 12 0 5 25-17 36
3. DVTK 17 9 5 3 27-19 32
4. DVSC-Teva 17 9 4 4 26-12 31
5. Ferencváros 17 9 4 4 26-15 31
6. Újpest FC 17 7 7 3 16-12 28
7. MVM Paks 16 7 6 3 25-13 27
8. Puskás Akadémia 17 7 3 7 19-20 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25-21 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18-21 22
11. Nyíregyháza Spartacus 16 4 2 10 17-26 14
12. Lombard Pápa 17 3 5 9 8-28 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12-22 13
14. Dunaújváros 17 3 5 9 15-32 13
15. Haladás 17 3 2 11 8-24 11
16. PMFC 17 2 4 11 16-34 10
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Dorog 15 10 5 0 23-8 35
2. Budaörs 15 10 4 1 32-13 34
3. Győri ETO FC 15 10 2 3 30-10 32
4. Újbuda 15 9 1 5 19-16 28
5. Tatabánya 15 8 4 3 36-21 28
6. BKV Előre 15 6 6 3 26-19 24
7. III. KER. TVE 15 6 4 5 25-23 22
8. Diósdi TC 15 8 1 8 13-19 19
9. Sárvár 15 6 1 8 17-25 19
10. Rákosmente 15 6 1 8 22-23 19
11. Balatonfüred 15 5 4 6 21-21 19
12. Csepel 15 5 2 8 16-17 17
13. Mosonmagyaróvár 15 4 2 9 20-24 14
14. Nagyatád 15 3 4 8 7-25 13
15. Veszprém 15 1 5 9 10-27 8
16. Tököl 15 1 2 12 7-33 5
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Tiszta idő
3°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 01.29. 72 éve született Szaló József
  • 02.01. Marek Střeštík 28 éves
ETO BÉRLET 2015
Adidas ETO mez
NB1.HU HÍREK
ETO TV
09.20. Nyíregyháza - Győri ETO FC 2-3 (OTP Bank Liga 8.)
2014.09.14.
Kecskemét - Győri ETO FC 1-1 (félbeszakadt)
2014.09.14.
Győri ETO FC - Dunaújváros 4-3 (OTP Bank Liga 6.)
2014.09.14.
Lombard Pápa - Győri ETO FC 0-0 (OTP Bank Liga 5.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013