Magyar English REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS SZURKOLÓI KÁRTYA
Lombard Pápa: Győri ETO FC
2014. Augusztus 23.
Szombat 20:30
Pápa, Perutz stadion
Lombard Pápa - Győri ETO FC
OTP Bank Liga 5. forduló
Mérkőzés előzetes
HÍREK
Kérjük időben vegye meg a jegyét!
2014.08.23. Szombat

Kérjük szurkolóinkat, hogy az esetleges torlódások és várakozások elkerülése érdekében, aki teheti, az vegye meg elővételben a ma esti Lombard Pápa - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre szóló belépőjét. A találkozó 20.30 órakor kezdődik, a jegyek a megszokott módon névre szólóak, így ismét mindenkinek be kell diktálni a személyes adatai közül a születési helyét és az idejét is. Elővételben több lehetőség közül is választani lehet.

Pontos befejezések kellenek
2014.08.23. Szombat

Varga Roland eltiltása miatt biztos, hogy változni fog a kezdőcsapat a múlt heti meccshez képest, noha a második félidő olyan játékot hozott, hogy a vereség ellenére is megtapsolta a közönség a csapatot. Nyilvánvalóan ahogy a közönség, úgy a szakvezetés is látta, hogy nem a helyzetek kialakításával, hanem azok befejezésével volt a gond, így erre még nagyobb hangsúlyt fektetett a csapat a héten. A várható kezdőcsapat: Kamenár - Svec, Lang, Lipták, Völgyi - Kamber, Pátkai, Rudolf - Dudás, Priskin, Andric. 

Tizenötödször a Pápa ellen
2014.08.23. Szombat

Nyolcadik szezonját kezdte az élvonalban a Lombard Pápa. Mindebből az is következik, hogy 14 találkozót vívtak eddig a felek. Mindkét helyszínen győri fölényt harcolt ki az ETO - csapatunk ezt a mutatót ma este tovább javítaná.

Kocic megsérült, 3 hétig nem játszhat
2014.08.23. Szombat

Megsérült az edzősen Milos Kocic, így nem tud leülni a kispadra a ma a Pápa elleni találkozón. A játékosnak kifordult a bokája. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, mert komoly fájdalmai voltak. Az orvosi vizsgálatok azóta megállapították, hogy részleges szalagszakadása van, így több hétre nem állhat a kapus a csapat rendelkezésére. 

A Pápa folytatná nyerő szériáját
2014.08.23. Szombat

A győri születésű Mátyus Jánossal a kispadján remek rajtot vett a Lombard Pápa, amely 7 pontjával a tabella hatodik helyén áll négy forduló után az OTP Bank Ligában. Az egykori válogatott labdarúgó, aki az ETO-ban 39 NBI-es mérkőzést játszott, ma este várhatóan a Szűcs L. - Csizmadia, Bogdanovic, Jadodics, Tóth G. - Csilus, Sluka, Zulevs, Frizoni - Kenesei, Popin összeállításban küldi pályára a csapatát. A klub hivatalos honlapjának Tóth Gábor nyilatkozott az esélyekről.

Kalmár bemutatkozott a Bundesligában!
2014.08.23. Szombat

Három forduló után 7 ponttal vezeti a német Bundesliga második osztályát a Red Bull Leipzig. Bár a csapatok egy része még a hétvégén pontszámban befoghatja a lipcseieket, megelőzni csak gólaránya miatt tudja. A piros-fehérek 4 gólt lőttek és egyet sem kaptak - tegnap pedig az FC Aue ellen játszottak fontos mérkőzést. A találkozó egyetlen gólja ugyan a 3. percben esett, nekünk mégis a 79. perc marad emlékezetesebb. Ekkor cserélte be a vezetőedző Kalmár Zsoltot, így az ETO nevelése bemutatkozhatott a német másodosztályban.  

Holnap Dorogon játszik az ETO II
2014.08.22. Péntek

"A csoport meghatározó csapatával fogunk játszani. Szeretnénk ott folytatni, ahol a Sárvár ellen abbahagytuk."  - mondta Németh Zoltán, az ETO NB III-as és U21-es csapatának szakmai vezetője, a hétvégi harmadosztályó találkozó előtt. A csapat Dorogon játszik, akik Nagyatádon nyertek 2-0-ra - így hozzánk hasonlóan jól indult számukra a szezon. A várható kezdőcsapatunk: Cellár - Nagy B., Lenzsér, Kelemen, Medgyes - Nagy Á., Kerékgyártó, Illés - Farkas Z., Kvilitaia, Vankó

Búcsú Pális Ferenctől
2014.08.22. Péntek

Ma kísérték utolsó útjára Pális Ferencet, az ETO legendáját Győrött a nádorvárosi köztemetőben. A Tanár Úr a város két csapatában, az ETO-ban és a DAC-ban is meghatározó játékos volt, a Jedlik Ányos Iskolában pedig számos diákot tanított a gépgyártás apró mozzanataira. Amíg tehette sokat kijárt a meccsre, nemrég ő végezte el az egyik ETO meccsen a kezdőrúgást. Az egyik utolsó emlékünk lehet vele kapcsolatban ez a jelenet. A passz után nagy lendülettel indult lefelé, de nem egyenesen az alapvonal felé ment, hanem  ahogy a csapat felállt a sípszónál a pálya egyes pontjain egyesével megszorította a győri játékosok kezét, és sok sikert kívánt nekik. Markáns véleménye volt mindenről - és naprakész volt mindig. A beszélgetések során pedig olykor előjött, hogy az aranycsapat hálójába  öt gólt tudott lőni fél óra alatt. Így fogunk emlékezni rá - hisz szívünkben élni fogsz Feri bácsi!

Dudás Ádám: higgadtabbnak kell lennünk
2014.08.22. Péntek

Nincs pánikhanguéat Győrben, de jobb helyzetkihasználás kell - mondja Dudás Ádám, aki a rangado.hu-nak nyilatkozott a hétvégi meccs előtt.

A világ legerősebb emberei az ETO parkban
2014.08.22. Péntek

Jövő héten pénteken - augusztus 29-én - Győrött rendezik az erős emberek Bajnokok Ligája sorozat következő fordulóját. Az egyik helyszín az ETO Hotel lesz, ahol autóbuszt húznak a sportolók majd egy Audi emelgetnek. A hat versenyszám további feladatai a Városháza előtti téren és a Széchenyi téren lesznek, a rendezvényről az Eurosport egy órás összeállításban számol majd be. A világ legjobbjai közül itt lesz a korábbi Champions League összetett bajnok, a vajdasági Katona Ervin is (a képen) - aki mára világszerte az egyik legnépszerűbb erősportolóvá nőtte ki magát. 

Egy szál virág Dominikért
2014.08.22. Péntek

Ez a fotó még tavaly készült, amikor a csapat két bajnoki meccsen is egy győri kisfiú, Dominik gyógyulására gyűjtött. Az egyik legdiatalabb drukkerünk korábban a Pápa elleni 6-0-ás meccsen végezte el a kezdőrúgást, azóta amikor csak tehette szüleivel együtt ott izgult a lelátón. Anyukájától tudjuk, mennyire várta a meccs végén hogy lepacsizzanak vele is a játékosok, és mennyire fontos volt számára a labda. Egy ország figyelte a sorsát, egy ország drukkolt neki - a kisfiú azonban keddre virradóra az angyalok közé költözött. 

ETO nap a Széchenyi téren
2014.08.22. Péntek

Zöld-fehérbe borul jövő hétvégén a város, a klub történetének 110. évfordulója alkalmából. Augusztus 29-én és 30-án este is koncertek lesznek, emellett az ETO történetének valamennyi szakosztálya lehetőséget kap, hogy bemutassa múltját, jelenét és jövőjét.

Rudolf két meccset kapott
2014.08.22. Péntek

Megérkezett Győrbe az UEFA Fegyelmi Bizottságának a határozata is - még a Göteborgban kiállított Rudolf Gergely ügyében. Csatárunkat 2 mérkőzésről tiltották el, így a nemzetközi kupasorozat következő szezonjában az első párharc mindkét találkozóját ki kell hagynia. 

Újabb százezer az MLSZ kasszába
2014.08.22. Péntek

Tegnap ismét összeült az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, akik a bajnoki és kupamérkőzésen tapasztalt szurkolói megnyilvánulásokat értékelték. A csapatoknak összesen 2.3 millió Ft-ot kell befizetni a szövetséghez. A FEB a Győri ETO FC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Győri ETO FC-t rendezési hiányosságok és szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft pénzbüntetésben részesítette.

Már 500 kártyát igényeltek szurkolóink
2014.08.22. Péntek

A tegnapi napon klubunk megkezdte a szurkolói kártyák gyártását. A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen 250-en adták le adatlapjukat, rólunk fotósunk elkészítette azt a portrét, ami az igazolványszerű kártyához kell. Ugyancsak ekkora létszámban töltötték már ki az online regisztrációs felületünket, így ezen adatok feldolgozása is megkezdődött.

Egy szál virág Feri bácsiért
2014.08.22. Péntek

Az ETO 100 Baráti Kör vezetősége tájékoztatja tagjait és a szurkolókat, hogy a legidősebb győri labdarúgó legenda, a 87 esztendős korában elhunyt Pális Ferenc hamvasztás utáni, szentmisével egybekötött búcsúztatása ma, azaz augusztus 22-én pénteken 14 órakor lesz a győri Szentlélek-altemplomban. Kérik, hogy a szertartáson résztvevők egy-egy szál virággal róják le kegyeletüket.

Jegyek a szombati pápai meccsre
2014.08.21. Csütörtök

Tájékoztatjuk szurkolinkat, hogy a szombati Lombard Pápa – Győri ETO FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A találkozóra már lehet jegyet venni az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban minden nap 10 és 20 óra között, vagy az interneten is, az MLSZ online jegyvásáró rendszerében ( https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3011/Lombard-Papa ). A belépő ára a vendégszektorba 1.400 Ft. 

Elindult az online szurkolói kártya igénylés
2014.08.20. Szerda

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy honlapunkon elindítottuk a szurkolói kártya internetes igénylésének a lehetőségét. Kérünk mindenkit, aki a jövőben - de különösen szeptember 15-e után - jeggyel szeretne kilátogatni csapatunk hazai vagy idegenbeli mérkőzésére, hogy ezen adatlap kitöltésével jelezze felénk szándékát, hogy az OTP Bank Liga szeptember 20-i játéknapjára a lehető legtöbb igényt időben ki tudjuk elégíteni. Az MLSZ döntése értelmében a kiváltott szurkolói kártya 3 évig érvényes, azzal más klubok illetve a válogatott mérkőzéseire is lehet majd jegyet vásárolni.Az adatlap kitöltéséhez kérjük kattintson az alábbi linke:

 

http://www.eto.hu/szurkoloikartya/

Az első visszatérő: Erdős József
2014.08.20. Szerda

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága kijelölte az OTP Bank Liga 5. fordulójának játékvezetőit. Eszerint újra az az Erdős József lesz a vezetőbíró, aki a legutóbbi öt találkozónkból kettőn bíráskodott. Ő vezette ugyanis a Mezőkövesd elleni zárómeccsünket, és idén a Paks elleni nyitótalálkozót is. 

Varga Roland csak Pápán nem játszhat
2014.08.19. Kedd

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 1 mérkőzésre tiltotta el Varga Rolandot. Csatárunkat a Ferencváros elleni mérkőzés hajrájában állította ki Andó-Szabó játékvezető, aki így a Lombard Pápa elleni szombati találkozón nem léphet pályára. Klubunk pénzbírságot is kapott, a színes lapok miatt 36 ezer forintot kell befizetni a szövetség kasszájába. (Fotó: Lakatos Krisztián, Győri Fotóklub)

1   2   3   következő
JEGYINFÓ

Belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában (Tel.: 96/ 815 975), a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt (Tel: +36/311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Szurkolói adatok formanyomtatvány. Célszerű előre kitölteni!

ELÉRHETŐSÉG
KapcsolatCím: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.
Telefon: +3696/529-005 illetve 529-006
Fax: +3696/-529-008
Klub: titkarsag@eto.hu
Weboldal: info@eto.hu

OTP Bank Liga Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Videoton 4 4 0 0 11-2 12
2. MVM Paks 4 3 1 0 9-1 10
3. DVTK 4 3 1 0 8-3 10
4. MTK 4 3 0 1 7-3 9
5. Újpest FC 4 2 2 0 4-2 8
6. Lombard Pápa 4 2 1 1 5-6 7
7. Ferencváros 3 2 0 1 4-2 6
8. DVSC-Teva 4 1 1 2 3-3 4
9. Haladás 4 1 1 2 2-5 4
10. Nyíregyháza Spartacus 4 1 1 2 2-6 4
11. Győri ETO FC 4 1 0 3 5-7 3
12. Budapest Honvéd 4 1 0 3 4-6 3
13. PMFC 4 0 3 1 4-8 3
14. Puskás Akadémia 4 0 2 2 4-7 2
15. Dunaújváros 3 0 1 2 1-7 1
16. Kecskeméti TE 4 0 0 4 4-9 0
NB III. Tabella
Csapat M GY D V RK P
1. Győri ETO FC 1 1 0 0 3-0 3
2. Budaörs 1 1 0 0 3-0 3
3. BKV Előre 1 1 0 0 4-2 3
4. Újbuda 1 1 0 0 3-1 3
5. Dorog 1 1 0 0 2-0 3
6. Balatonfüred 1 1 0 0 2-0 3
7. Rákosmente 1 1 0 0 1-0 3
8. Csepel 1 0 1 0 1-1 1
9. Veszprém 1 0 1 0 1-1 1
10. Tatabánya 1 0 0 1 0-1 0
11. Tököl 1 0 0 1 2-4 0
12. III. KER. TVE 1 0 0 1 1-3 0
13. Mosonmagyaróvár 1 0 0 1 0-2 0
14. Nagyatád 1 0 0 1 0-2 0
15. Diósdi TC 1 0 0 1 0-3 0
16. Sárvár 1 0 0 1 0-3 0
HIRDETÉSEK
Audi Hungária Kft. 
IDŐJÁRÁS
Idõjárás Győrben
Zápor
18°C
NAPTÁR
 

ETOPARK
ETO PARK
KALENDÁRIUM
  • 08.23. Kiss Zoltán 74 éves
  • 08.24. Preszeller Tamás 56 éves
Exkluzív emlék a centerpályáról
NB1.HU HÍREK
ETO TV
08.18. Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - Bp. Honvéd 3-1 (OTP Bank Liga 2.)
2014.08.18.
Győri ETO FC - FTC 0-1 (OTP Bank Liga 4.)
2014.07.27.
MVM Paks - Győri ETO FC 2-0 (OTP Bank Liga, 1.)
CSAPATKÉP
FACEBOOK
Győri ETO FCon Google+ Google+
HIRDETÉSEK


 

Kiemelt támogatóink
adidas

Támogatóink
Vidanet Laguna - megoldások a fürdőszobában

Média partnereink

  nb1.hu   Győr+

             Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum    |    TAO 2013